Szerző: Klohek (Snecológus-pontszám: 22929x11) Jul 15, 2024 09:39:40
Válasz
(27)
Bubuka
Leültettek már a videóid elé Stoki? Megkérdezték tőled, hogy ezek itt micsodák a képernyőn?

Igen épp nézik..

Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Jul 15, 2024 09:39:40

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 225917x112) Jul 15, 2024 09:43:15
Válasz
(27)
Négy
legjobb mikor még a pénzüket is rádköltik például

például fizetnek herr detektivnek.

hamarosan megkapjuk a szolgáltatást a pénzünkért.:)
5 MILLIÓ TROLL BÁNÓPÉNZ STOKI! NE FELEDD! FIZETNI FOGSZ!
Jul 15, 2024 09:43:15

Szerző: Remegőszáj (Snecológus-pontszám: 3488x1) Jul 15, 2024 09:43:23
Válasz
(5)
Mindenki hibás, csak a turbó nem. Milyen ismerős gondolatok ezek :)

Btw. Most felelősègre vonható gyagyás szerint , aki vényköteles gyógyszert osztogat, pàr hónapja, amikor szembesítve lett ezzel a Tiboros ügy kapcsán, ott jött a jogtudós hetyetye. Életben csak egyszer lennél következetes bazdmeg!
Jul 15, 2024 09:43:23

Szerző: Pitonsz Professzor (Snecológus-pontszám: 26790x13) Jul 15, 2024 09:46:13
Válasz
(1)
Hahó

Apró de súlyos jelek
Punszisza a lekjopp!
Jul 15, 2024 09:46:13

Szerző: MegintKezded (Snecológus-pontszám: 12208x6) Jul 15, 2024 09:47:48
Válasz
(3)
Hahó

Ajjajj Endre... remegeünk, remegünk? Ja az csak az elvonás az elsö titkos budis sörikéig.
Na bumm.
Jul 15, 2024 09:47:48

Szerző: CafkaMarci (Snecológus-pontszám: 4773x2) Jul 15, 2024 09:50:10
Válasz
(3)
"Hát, azért a matyiból ezt senki nem nézte volna ki, hogy ilyenre képes, mert korábban soha nem ártott magának" - by fikás.

Csodálatos, ahogy a retardok meg tudják a valóságot hajlítani.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Jul 15, 2024 09:50:10

Szerző: Bagolyka (Snecológus-pontszám: 9222x4) Jul 15, 2024 09:51:40
Válasz
(2)
Hahó

Ajajj recsi!
Jul 15, 2024 09:51:40

Szerző: miskolcigány (Snecológus-pontszám: 8415x4) Jul 15, 2024 09:55:24
Válasz
(2)
Ugy forgolodhat most a trollt keresve, rakotunk egy generatort a veknire es nem lesz szukseg Paks 2-re
https://sodipedia.sodika.org/index.php?title=BunkiBank
Jul 15, 2024 09:55:24

Szerző: Vaják (Snecológus-pontszám: 10791x5) Jul 15, 2024 10:02:52
Válasz
(6)
Jul 15, 2024 10:02:52

Szerző: vizsgabiztos Jul 15, 2024 10:05:05
Válasz
(3)
na mi van stoki, remegünk már? izzad a tenyér? szar dolog az alkoholizmus, mi?
Jul 15, 2024 10:05:05

Szerző: Bagolyka (Snecológus-pontszám: 9222x4) Jul 15, 2024 10:07:26
Válasz
(5)
vizsgabiztos
na mi van stoki, remegünk már? izzad a tenyér? szar dolog az alkoholizmus, mi?
Igyunk valamit a budiban! Ezt máshogy nem lehet. Ezt nem, ezt nem.
Jul 15, 2024 10:07:26

Szerző: Trollok harca (Snecológus-pontszám: 8479x4) Jul 15, 2024 10:08:18
Válasz
(4)
sose ártott volna magának..más kérdés hogy abból csinált karriert.
Miskolci alvósejt
Jul 15, 2024 10:08:18

Szerző: Gunnar (Snecológus-pontszám: 5051x2) Jul 15, 2024 10:09:54
Válasz
(2)
Hahó

Egyelőre még szerintem nem kell megrendelni, a flokkja alapján lehet délre ingyen megoldódik a melócsá kérdése és a magyar kollégát is fórumozóként üdvözölhetjük majd :D
blabla
Jul 15, 2024 10:09:54

Szerző: Rufus Jul 15, 2024 10:13:47
Válasz
(2)
Gunnar
Egyelőre még szerintem nem kell megrendelni, a flokkja alapján lehet délre ingyen megoldódik a melócsá kérdése és a magyar kollégát is fórumozóként üdvözölhetjük majd :D

Mostanában kevésbé követem a gyagyást, kb csak a Levéltáros kolléga irományai által. Mennyire biztos, hogy egyáltalán van munka és nem csak a segélycsalást próbálja valahogy helyrehozni? Hetek óta "jövő héttől hibrid munka lesz" megy, de még sosem volt sehol. A meló létezésének egyetlen bizonyítéka stoki szava, de azzal nem sokra megyünk...
heló
Jul 15, 2024 10:13:47

Szerző: A helyzet megoldása (Snecológus-pontszám: 51574x25) Jul 15, 2024 10:15:21
Válasz
(3)
Rufus
Mostanában kevésbé követem a gyagyást, kb csak a Levéltáros kolléga irományai által. Mennyire biztos, hogy egyáltalán van munka és nem csak a segélycsalást próbálja valahogy helyrehozni? Hetek óta "jövő héttől hibrid munka lesz" megy, de még sosem volt sehol. A meló létezésének egyetlen bizonyítéka stoki szava, de azzal nem sokra megyünk...

Volt egy nagy költési hullám 2-3 hétig az elmúlt 1 hónapban, esélyes lehet hogy akkor írt alá, és a bittnert is megkaphatta
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Jul 15, 2024 10:15:21

Szerző: Jonciii (Snecológus-pontszám: 14175x7) Jul 15, 2024 10:18:49
Válasz
(4)
Négy
Sodi, te lehet hogy nem vagy sikeres az életben, de a trolljaid meg pláne nem azok ezt ne feledd. Képzeld el azt az embert akinek nincs jobb dolga mint szövegelni egy olyan embernek akiről ez teljesen lepattan és még tudja is hogy kárbavész gondosan kigondolt és nagyon viccesnek szánt csúfolódó "gondolatmenete". Király vagy Sodi, így tovább, minden irónia nélkül, te vagy a legnagyobb troll, legjobb mikor még a pénzüket is rádköltik például vesznek neked tojást.

Akinek egy tálca tojás ára, amit kiváló szórakozásra költ gondot jelent, azok a tiktiken szoktak élőzni adományok reményében, nem itt írogatnak
Jul 15, 2024 10:18:49

Szerző: Álbroni Jul 15, 2024 10:19:21
Válasz
(7)
Barbi szar oaaaarrrghhhh

Jul 15, 2024 10:19:21

Szerző: Jozsii Busák (Snecológus-pontszám: 9299x4) Jul 15, 2024 10:19:23
Válasz
(3)
Igyál stoki,egy sörtöt igazán megérdemel a sodi..
Jozsii Busák
Jul 15, 2024 10:19:23

Szerző: mikedp (Snecológus-pontszám: 14935x7) Jul 15, 2024 10:23:50
Válasz
(5)
Sztem teljesen kamu ez a munka dolog, itthon van ez a fasz .
KURVArangy
Jul 15, 2024 10:23:50

Szerző: Bubuka (Snecológus-pontszám: 10992x5) Jul 15, 2024 10:24:11
Válasz
(17)

Jul 15, 2024 10:24:11

Szerző: Solaris Trollino (Snecológus-pontszám: 2660x1) Jul 15, 2024 10:39:24
Válasz
(20)
(Még éjjel elment pár helyre, de gondolom az elképesztő brutalitás miatt nem nagyon mernek vele mit kezdeni. Pedig ha ez nem hír, akkor semmi.)

[ Összefoglaló médiamunkások számára. Felkavaró tartalom! ]

Halál-lájv élőben: centimétereken múlott a tragédia. Élő Tiktok-adásban, részegen, begyógyszerezve, motoros láncfűrésszel vágott bele saját mellkasába a nyergesújfalui internetes botányhős férfi

Majdnem tragédiába torkollott egy 2024. július 14. vasárnapi, magyar nyelvű élő adás a Tiktokon, amelyben több száz néző – köztük valószínűleg sok kis- és fiatalkorú – előtt Schalk Mátyás nyergesújfalui lakos beindított egy motoros láncfűrészt, majd azt maga felé irányítva, feltehetően öngyilkossági szándékkal belevágott saját mellkasába. A "Turbó Titán" internetes néven elhíresült férfi horrorisztikus tettét alkoholos és gyógyszeres befolyásoltság alatt, egy saját maga által erre a célra beállított telefonnal vette fel és közvetítette élőben a Tiktokon. A sérültet vasárnap este a Mentők Nyergesújfaluról a Honvédkórházba szállították.

Az esetről lementett rövid videó megtekinthető itt: trashcity.net/video/11147/
A rövid változat letölthető itt: gofile.io/d/ums8UW
A teljes, másfél órás élő közvetítés itt érhető el: trashcity.net/video/11149/
A teljes adás letölthető továbbá ezen a linken: gofile.io/d/OHRwcV

A hírhedt botrányhős nem volt ismeretlen a magyar internetes közösség számára: korábban előfordult, hogy széklettel teli vödröt öntött magára, a konyhájába vizelt, vizeletet ivott, de még a saját macskájával is fajtalankodott élő adásban, ami miatt eljárás is indult ellene. Ezen tetteit kivétel nélkül mind élőben, több száz fős (jellemzően fiatalkorú) közönség előtt hajtotta végre az interneten, sokszor pénzért, nézettségért, vagy úgynevezett "kihívást" teljesítve. A gyomorforgató, bestiális zoofíliáról 2019-ben pl. a Blikk is beszámolt: www.pressreader.com/hungary/blikk/20190730/281715501222568

Egy szintén 5 évvel ezelőtti, élő adásban történő Rivotrilozása, majd összeesése pedig a Velvet, Blikk és a HVG oldalain is megjelent:
velvet.hu/helyszinelo/2019/11/29/begyogyszeretett_youtuber/
www.blikk.hu/aktualis/belfold/elo-adasban-esett-ossze-a-magyar-youtuber/dgsbe8h
hvg.hu/elet/20191129_Elo_adasban_esett_ossze_a_magyar_youtuber_nyugtatora_ivott_alkoholt
propeller.hu/szorakozas/3480640-magaba-tomott-egy-rakat-gyogyszert-elo-adasban-esett

Korábban rendszeresen előfordult, hogy élő adásban a nézők hívták ki hozzá a mentőket és a rendőröket, nem egyszer az intézkedést is végig követte a több száz jelenlévő: trashcity.net/video/9422/
A botrányos videóiról készült mentések a trashcity.net/videos/trutymo-titan oldalon tekinthetők meg.

A mostani eset szomorú mérföldkőnek tekinthető a magyar "lájvozás" világában. A vasárnapi live előzménye az volt, hogy Schalk társa, Jenes Patrik Rivotril gyógyszereket vitt az elkövetőnek, aki már reggel illuminált állapotban volt. Magával a gyógyszerátadás-átvétellel kapcsolatos egyeztetés a felvétel folyamán többször elhangzik, többek között az egész műsor is azzal kezdődik (https://gofile.io/d/OHRwcV)

Schalk: "Az az alap, de azon felül még fizetek neked."
Jenes: "Megkaptad amit akartál, kipakolom neked, azt csinálsz vele, amit akarsz."

A videóból kiderül, hogy tettlegesség is történt a két férfi között.

"Eleve egy agresszív vadállat volt, mert berivózott meg beivott. Adtam neki, mert kért [...] Azt mondta, hogy cserébe fizeti a vonatjegyemet. Szeretném a 4000 Ft-ot kérni, amit ígértél" – hangzik el 28:35 percnél Jenes Patrik szájából. 22:00 percnél Turbó Titán azt állítja, a helyi rendőrökkel "haveri szinten" van, 32:36-nál pedig konkrét (esztergomi) rendőröket nevez meg, akik állítása szerint "ki fogják őt magyarázni". Az 1:21:00 perc körül eszkalálódott borzalmas esemény megtekintése csak erős idegzetűeknek ajánlott! A baleset után felkerült hangfelvétel szerint Schalk Mátyást a mentők vasárnap este a Honvédkórházba vitték, ahol valószínűleg bent is tartják egy darabig. Az erről készült felvétel Jenes és egy ismerőse telefonbeszélgetését tartalmazza: vocaroo.com/1of66MxejJ3I

Az élő streambe többször is becsatlakozott Kiss Endre Farkas ismert trashvideós (a műsorban Sodi néven hivatkoznak rá), valamint Mayer Laura Edda (prostituált, szegedi lakos). Kiss az élő adás után közvetlenül saját csatornáján kijelentette: Jenes látja el gyógyszerrel, "káros drogokkal" a videós társaságot. "Osztogatod a káros drogokat és ettől sérülnek meg az emberek" – fogalmazott.
www.tiktok.com/@sodika82/video/7391510903880961313
www.bitchute.com/video/Ci3wVUF9enw7

A kommentelők az eset után nehezményezték, hogy a lájvban vendégként jelen lévő Mayer Laura segítségnyújtás nélkül azonnal elhagyta a közvetítést, amikor az öngyilkos szándék nyilvánvalóvá vált, ahelyett, hogy megpróbálta volna a tragédiát megakadályozni. (Ezzel kapcsolatos vélemény az ún. Gammer Bandi trashvideóstól: youtu.be/M9IYT8bSIaY)

Háttér

Az egész történet háttere egyébként az úgynevezett trash-videózás – az érintett szereplők is mind trash-videósok. A jelenségről 2021-ben a Demokrata "Élőben a halál" címmel közölt cikket: demokrata.hu/magyarorszag/eloben-a-halal-343504/

Az azóta eltelt 3 évben, különösen az utóbbi 1 évben, a Tiktok előretörésével ezeknek a káros tartalmaknak a népszerűsége ugrásszerűen kilőtt. Ezen lájvok szinte mindegyikének a jellemzője, hogy a szereplők megbotránkoztató dolgokat tesznek élőben, kifejezetten anyagi haszonszerzés céljából. A Tiktok ugyanis a nézőkön keresztül a honorálja az "előadókat" (a nézők által befizetett "kreditek" 70%-át eltéve), akik nézettségi versenyben egymást überelve egyre kirívóbban közösségellenes dolgokat tesznek. Ezek között van nyilvános meztelenkedés, alkohol- és kábítószerfogyasztás, különféle zaklatások, randalírozások, verekedések, utcai balhék, stb. Gyakori a kiskorúakra ártalmas, pedofilgyanús tevékenység, nők elleni erőszak, szexuális aberrációk nyilvános megjelenítése, rasszizmus, trágár szövegek. (Ezen a felvételen pl. Kiss Endre és Mayer Laura kábítószert fogyasztanak: trashcity.net/video/4046/) És az elmúlt hetek brutalitására jellemző, hogy mindennapossá vált immár a vér is.

A tegnapi live adásban vendégként szereplő Kiss Endre Farkas (Sodi) néhány nappal ezelőtt Újszász település utcáin, szintén Tiktok-lájv-adásban kiskorú gyermekeket videózott és tett rájuk kifogásolható megjegyzéseket: www.bitchute.com/video/dEJlv9rRjWhY
A Sodi nevű férfi emiatt másnap tettlegességig fajult attrocitásba keveredett a település lakóival, melynek során megsérült, viszont jellemzően a hatóságok értesítése és saját maga ellátása helyett első dolga volt sérülten, véresen "belájvozni" a követői számára: www.bitchute.com/video/EScu8Ue3okjh

Mayer Laura, aki a tegnapi közvetítésben kifogásolható módon viselkedett, szintén hírhedt személyiség. Ő volt az pl., akinek a lakásán Gáspár László celeb félreérthető helyzetben került levideózásra, amely botrány miatt az ismert zenész utólag magyarázkodni is kényszerült:

trashcity.net/video/4794/ - Gáspár Lacika reagál a Mayer Laurás dologra
trashcity.net/video/4023/ - Gáspár Laci leak a szegedi swingerből 1
trashcity.net/video/4024/ - Gáspár Laci leak a szegedi swingerből 2
trashcity.net/video/4025/ - Gáspár Laci leak a szegedi swingerből 3

Ez az eset is nagy port kavart fel néhány hónappal ezelőtt a médiában, még zsarolással történő fenyegetés is történt:
trashcity.net/video/8757/ - Gammer Bandita Gáspár Lacis története - A 30. milliós fenyegetés és zsarolás

A szégyenletes és káros tartalmakat ezrek követik nyomon, ezek közül sajnálatos módon sokan, a Tiktok jellegénél fogva kis- és fiatalkorúak. A WatchMojo Magyarország több összefoglaló-videót is közölt az elmúlt 3 évben erről a jelenségről. Ezek által a videók által még jobban megismerhető és megérthető ez a veszélyes trend:

youtu.be/-n8kqBdL_-Y - Top 10 megbotránkoztató személy a magyar “lájv” világból
youtu.be/aZyo_-M4lNU - Top 10 újabb megbotránkoztató személy a magyar “lájv” világból
youtu.be/dbLsnkERv0M - Top 10 mégtöbb megbotránkoztató személy a magyar “lájv” világból
youtu.be/mdmdzVz6bWk - Top 5 magyar TikTok botrány és balhé
youtu.be/LnO1BngXSfg - Top 5 újabb magyar TikTok balhé és botrány
youtu.be/6oJ89tR0Dfs - Top 5 magyar TikTok botrány és balhé - 3. rész
youtu.be/wvLpJ8tjmow - Top 5 magyar TikTok botrány és balhé - 4. rész
youtu.be/S8du75rcrSE - Top 5 magyar TikTok botrány és balhé az utóbbi időkből - 5. rész

Amennyiben bármilyen kérdés lenne akár a konkrét tegnapi tragikus esemény, akár általánosságban a trash/tiktok-élőzés kérdésében (további források, linkek, stb.), a közösség a legjobb tudása szerint bővebb információval szívesen áll a média rendelkezésre.

További hivatkozások:
www.tiktok.com/@turbotitan32 - Turbó Titán Tiktok-csatornája
www.tiktok.com/@jenespatrik1 - Jenes Patrik Tiktok-csatornája
www.tiktok.com/@sodika82 - Kiss Endre Farkas, Sodi Tiktok-csatornája
www.tiktok.com/@mayerlaura04 - Mayer Laura Tiktok-csatornája
sodipedia.sodika.org/wiki/Sz%C3%B3cikkek - Sodi "munkásságát" nyomon követő weboldal
trashcity.net/ - Egyéb trash-szereplők videóinak gyűjtőoldala
Jul 15, 2024 10:39:24

Szerző: Szegedi Ütölőtábla Jul 15, 2024 10:40:40
Válasz
(3)
Szerintem ezzel a patkánykodással - “bejelentkezem egy bokor elől, ami bárhol lehet” - szándékosan hergelni akar. Mindenki tudja, hogy Púpszászon van, és a meló is kamu.
Jul 15, 2024 10:40:40

Szerző: kissendrevagyok (Snecológus-pontszám: 92009x46) Jul 15, 2024 10:41:32
Válasz
(2)
Géza live
kissendrevagyok
Jul 15, 2024 10:41:32

Szerző: MaxPayne (Snecológus-pontszám: 40228x20) Jul 15, 2024 10:44:24
Válasz
(3)
kissendrevagyok
Géza live

Na vajon megjelenik e a szenyor felhöének pedofil?
Hasfelmetszö Trutymó
Jul 15, 2024 10:44:24

Szerző: Stokika Jul 15, 2024 10:48:21
Válasz
(1)
MaxPayne
Na vajon megjelenik e a szenyor felhöének pedofil?

Höhö hogy jelennék meg? Nem fatyok itthon. Na meló, csá!
Jul 15, 2024 10:48:21

Szerző: kissendrevagyok (Snecológus-pontszám: 92009x46) Jul 15, 2024 10:49:30
Válasz
(1)
Endre ne legyél balfasz, tessék bedugni az erpodszot és a telefont zsebrerakva hallgatni pótaput
kissendrevagyok
Jul 15, 2024 10:49:30

Szerző: PúpszásziVámpír (Snecológus-pontszám: 19705x9) Jul 15, 2024 10:52:12
Válasz
(10)

Géjza mézeskalácsra zabálta magát
Álmodjatok Rémeket!
Jul 15, 2024 10:52:12

Szerző: Kalapács Jul 15, 2024 10:52:42
Válasz
(10)
Na jó, sziasztok! Bejelentkezem egy bokor elől, ami bárhol lehet. Többen kérdezitek, hogy felismert-e már engem a magyar kolléga. Ez pár órán belül ki fog gyerülni.
Lehet, hogy délben már a cégnevet is el fogom árulni. Éppen ezért, ki tudja, meglátjuk. A tegnapi naphoz annyit, hogy most felrakott a Gammer Bandi egy videót arról, hogy szerinte a Laura megakadályozhatta volna a Salk Macsi tragédiáját, azzal, hogy rákiabálott a lájban, hogy hagyja abban.
Most nekem nem tisztem megvédeni a Laurát, de sem ő, sem a másik ember, aki ott volt bent a lájban ezt nem gondolta volna. Én magam is azt gondoltam volna, hogyha ott vagyok, hogy ez csak viccelődik, de álmomban sem merült volna föl a fejemben, hogy képes kárt tenni magában. Tehát az, hogy nem kiabált rá, hogy hagyja abban, szerintem ennek köszönhető, és ebben tényleg a Laurát csak védeni lehet kivételesen.
Én úgy gondolom, hogy a Patrik most egy életre megtanulta, hogy vonatjegyért cserében sem osztogatunk kérésre sem vénköteles gyógyszereket, mert ezek nem vízből vénkötelesek. Most ennek meglett a következménye. Én végignéztem az előzményeket is, és úgy gondolom, hogy ezért egyharmad arányban a Turbo édesanyja, kétharmad arányban pedig a Patrik felelős.
Az anyukája abban, és annyiban, hogy fölismerhette volna, miután 32 éve ismeri azt az embert, mert ő szülte, hogy ez nem a lelkiföröcs ideje. Tehát ez a nem vagyok az anyukád, mert kitagadlak, ez józan úgy biztos nagyon jól hatott volna rá, mert a Matyi egyébként egy értelmes ember. Például amikor vitt minket autóval a vasútállomásra, akkor nagyon magabiztosan kezelte azt az autót.
Én is biztonságosan elvittem volna ugyanoda, de az körülbelül kétszer ennyi időben kellett volna. Meg fizikai munkát végez, építkezésen, büszke a teljesítményére. Szóval azért 70 ezer forintos gyerektartást fizet, számláit azért befizeti.
Nem tudom, hogy milyen tartozásokról beszélt ott az édesanyja, amikről nem tudunk, de azt mondja, hogy szerintem azok meg nincsenek. Most ez egy nehéz kérdés, de szerintem föl kellett volna ismernie, hogy ez nem egy sima részegység, hanem gyógyszerhatás alatt is áll. Éppen ezért meg kellett volna várnia a másnapot a lelkiföröccsel szerintem az édesanyjának.
Mert hogy a közvetlen előzmény az ő monológja volt, az teljesen egyértelmű, úgy mellecsleg. Mondjuk azért a gyereke anyját sem értem, tehát látta, kinek szült gyereket, látta, hogy ez milyen ember, mégis, mégis kihordja, és utána meg elmegy tőle. Tehát a jó kiállása, a világos haja, meg a világos szeme az kell, de az ember maga már nem.
Most egy ismerősöm ezt nevezte korábban gén tolvajlásnak, most nem nevezem meg, mert volt ebből bajom, hogy igazat adtam 10 évvel ezelőtt ebben neki, de nagyjából ezt így tudom összefoglalni, hát azért a Macsiból ezt senki nem nézte volna ki, hogy ilyenre képes, mert korábban soha nem ártott magának. De ennek ellenére mindenkinek van itt valahaz érfelelősége. Na ennyi, sziasztok!
Jul 15, 2024 10:52:42

Szerző: - Jul 15, 2024 10:54:14
Válasz
(-18)
Solaris Trollino
(Még éjjel elment pár helyre, de gondolom az elképesztő brutalitás miatt nem nagyon mernek vele mit kezdeni. Pedig ha ez nem hír, akkor semmi.)

Halál-lájv élőben: centimétereken múlott a tragédia. Élő Tiktok-adásban, részegen, begyógyszerezve, motoros láncfűrésszel vágott bele saját mellkasába a nyergesújfalui internetes botányhős férfi

Majdnem tragédiába torkollott egy 2024. július 14. vasárnapi, magyar nyelvű élő adás a Tiktokon, amelyben több száz néző – köztük valószínűleg sok kis- és fiatalkorú – előtt Schalk Mátyás nyergesújfalui lakos beindított egy motoros láncfűrészt, majd azt maga felé irányítva, feltehetően öngyilkossági szándékkal belevágott saját mellkasába. A "Turbó Titán" internetes néven elhíresült férfi horrorisztikus tettét alkoholos és gyógyszeres befolyásoltság alatt, egy saját maga által erre a célra beállított telefonnal vette fel és közvetítette élőben a Tiktokon. A sérültet vasárnap este a Mentők Nyergesújfaluról a Honvédkórházba szállították.

Az esetről lementett rövid videó megtekinthető itt: trashcity.net/video/11147/
A rövid változat letölthető itt: gofile.io/d/ums8UW
A teljes, másfél órás élő közvetítés itt érhető el: trashcity.net/video/11149/
A teljes adás letölthető továbbá ezen a linken: gofile.io/d/OHRwcV

A hírhedt botrányhős nem volt ismeretlen a magyar internetes közösség számára: korábban előfordult, hogy széklettel teli vödröt öntött magára, a konyhájába vizelt, vizeletet ivott, de még a saját macskájával is fajtalankodott élő adásban, ami miatt eljárás is indult ellene. Ezen tetteit kivétel nélkül mind élőben, több száz fős (jellemzően fiatalkorú) közönség előtt hajtotta végre az interneten, sokszor pénzért, nézettségért, vagy úgynevezett "kihívást" teljesítve. A gyomorforgató, bestiális zoofíliáról 2019-ben pl. a Blikk is beszámolt: pressreader.com/hungary/blikk/20190730/281715501222568

Egy szintén 5 évvel ezelőtti, élő adásban történő Rivotrilozása, majd összeesése pedig a Velvet, Blikk és a HVG oldalain is megjelent:
velvet.hu/helyszinelo/2019/11/29/begyogyszeretett_youtuber/
blikk.hu/aktualis/belfold/elo-adasban-esett-ossze-a-magyar-youtuber/dgsbe8h
hvg.hu/elet/20191129_Elo_adasban_esett_ossze_a_magyar_youtuber_nyugtatora_ivott_alkoholt
propeller.hu/szorakozas/3480640-magaba-tomott-egy-rakat-gyogyszert-elo-adasban-esett

Korábban rendszeresen előfordult, hogy élő adásban a nézők hívták ki hozzá a mentőket és a rendőröket, nem egyszer az intézkedést is végig követte a több száz jelenlévő: trashcity.net/video/9422/
A botrányos videóiról készült mentések a trashcity.net/videos/trutymo-titan oldalon tekinthetők meg.

A mostani eset szomorú mérföldkőnek tekinthető a magyar "lájvozás" világában. A vasárnapi live előzménye az volt, hogy Schalk társa, Jenes Patrik Rivotril gyógyszereket vitt az elkövetőnek, aki már reggel illuminált állapotban volt. Magával a gyógyszerátadás-átvétellel kapcsolatos egyeztetés a felvétel folyamán többször elhangzik, többek között az egész műsor is azzal kezdődik (https://gofile.io/d/OHRwcV)

Schalk: "Az az alap, de azon felül még fizetek neked."
Jenes: "Megkaptad amit akartál, kipakolom neked, azt csinálsz vele, amit akarsz."

A videóból kiderül, hogy tettlegesség is történt a két férfi között.

"Eleve egy agresszív vadállat volt, mert berivózott meg beivott. Adtam neki, mert kért [...] Azt mondta, hogy cserébe fizeti a vonatjegyemet. Szeretném a 4000 Ft-ot kérni, amit ígértél" – hangzik el 28:35 percnél Jenes Patrik szájából. 22:00 percnél Turbó Titán azt állítja, a helyi rendőrökkel "haveri szinten" van, 32:36-nál pedig konkrét (esztergomi) rendőröket nevez meg, akik állítása szerint "ki fogják őt magyarázni". Az 1:21:00 perc körül eszkalálódott borzalmas esemény megtekintése csak erős idegzetűeknek ajánlott! A baleset után felkerült hangfelvétel szerint Schalk Mátyást a mentők vasárnap este a Honvédkórházba vitték, ahol valószínűleg bent is tartják egy darabig. Az erről készült felvétel Jenes és egy ismerőse telefonbeszélgetését tartalmazza: vocaroo.com/1of66MxejJ3I

Az élő streambe többször is becsatlakozott Kiss Endre Farkas ismert trashvideós (a műsorban Sodi néven hivatkoznak rá), valamint Mayer Laura Edda (prostituált, szegedi lakos). Kiss az élő adás után közvetlenül saját csatornáján kijelentette: Jenes látja el gyógyszerrel, "káros drogokkal" a videós társaságot. "Osztogatod a káros drogokat és ettől sérülnek meg az emberek" – fogalmazott.
tiktok.com/@sodika82/video/7391510903880961313
bitchute.com/video/Ci3wVUF9enw7

A kommentelők az eset után nehezményezték, hogy a lájvban vendégként jelen lévő Mayer Laura segítségnyújtás nélkül azonnal elhagyta a közvetítést, amikor az öngyilkos szándék nyilvánvalóvá vált, ahelyett, hogy megpróbálta volna a tragédiát megakadályozni. (Ezzel kapcsolatos vélemény az ún. Gammer Bandi trashvideóstól: youtu.be/M9IYT8bSIaY)

Háttér

Az egész történet háttere egyébként az úgynevezett trash-videózás – az érintett szereplők is mind trash-videósok. A jelenségről 2021-ben a Demokrata "Élőben a halál" címmel közölt cikket: demokrata.hu/magyarorszag/eloben-a-halal-343504/

Az azóta eltelt 3 évben, különösen az utóbbi 1 évben, a Tiktok előretörésével ezeknek a káros tartalmaknak a népszerűsége ugrásszerűen kilőtt. Ezen lájvok szinte mindegyikének a jellemzője, hogy a szereplők megbotránkoztató dolgokat tesznek élőben, kifejezetten anyagi haszonszerzés céljából. A Tiktok ugyanis a nézőkön keresztül a honorálja az "előadókat" (a nézők által befizetett "kreditek" 70%-át eltéve), akik nézettségi versenyben egymást überelve egyre kirívóbban közösségellenes dolgokat tesznek. Ezek között van nyilvános meztelenkedés, alkohol- és kábítószerfogyasztás, különféle zaklatások, randalírozások, verekedések, utcai balhék, stb. Gyakori a kiskorúakra ártalmas, pedofilgyanús tevékenység, nők elleni erőszak, szexuális aberrációk nyilvános megjelenítése, rasszizmus, trágár szövegek. (Ezen a felvételen pl. Kiss Endre és Mayer Laura kábítószert fogyasztanak: trashcity.net/video/4046/) És az elmúlt hetek brutalitására jellemző, hogy mindennapossá vált immár a vér is.

A tegnapi live adásban vendégként szereplő Kiss Endre Farkas (Sodi) néhány nappal ezelőtt Újszász település utcáin, szintén Tiktok-lájv-adásban kiskorú gyermekeket videózott és tett rájuk kifogásolható megjegyzéseket: bitchute.com/video/dEJlv9rRjWhY
A Sodi nevű férfi emiatt másnap tettlegességig fajult attrocitásba keveredett a település lakóival, melynek során megsérült, viszont jellemzően a hatóságok értesítése és saját maga ellátása helyett első dolga volt sérülten, véresen "belájvozni" a követői számára: bitchute.com/video/EScu8Ue3okjh

Mayer Laura, aki a tegnapi közvetítésben kifogásolható módon viselkedett, szintén hírhedt személyiség. Ő volt az pl., akinek a lakásán Gáspár László celeb félreérthető helyzetben került levideózásra, amely botrány miatt az ismert zenész utólag magyarázkodni is kényszerült:

trashcity.net/video/4794/ - Gáspár Lacika reagál a Mayer Laurás dologra
trashcity.net/video/4023/ - Gáspár Laci leak a szegedi swingerből 1
trashcity.net/video/4024/ - Gáspár Laci leak a szegedi swingerből 2
trashcity.net/video/4025/ - Gáspár Laci leak a szegedi swingerből 3

Ez az eset is nagy port kavart fel néhány hónappal ezelőtt a médiában, még zsarolással történő fenyegetés is történt:
trashcity.net/video/8757/ - Gammer Bandita Gáspár Lacis története - A 30. milliós fenyegetés és zsarolás

A szégyenletes és káros tartalmakat ezrek követik nyomon, ezek közül sajnálatos módon sokan, a Tiktok jellegénél fogva kis- és fiatalkorúak. A WatchMojo Magyarország több összefoglaló-videót is közölt az elmúlt 3 évben erről a jelenségről. Ezek által a videók által még jobban megismerhető és megérthető ez a veszélyes trend:

youtu.be/-n8kqBdL_-Y - Top 10 megbotránkoztató személy a magyar “lájv” világból
youtu.be/aZyo_-M4lNU - Top 10 újabb megbotránkoztató személy a magyar “lájv” világból
youtu.be/dbLsnkERv0M - Top 10 mégtöbb megbotránkoztató személy a magyar “lájv” világból
youtu.be/mdmdzVz6bWk - Top 5 magyar TikTok botrány és balhé
youtu.be/LnO1BngXSfg - Top 5 újabb magyar TikTok balhé és botrány
youtu.be/6oJ89tR0Dfs - Top 5 magyar TikTok botrány és balhé - 3. rész
youtu.be/wvLpJ8tjmow - Top 5 magyar TikTok botrány és balhé - 4. rész
youtu.be/S8du75rcrSE - Top 5 magyar TikTok botrány és balhé az utóbbi időkből - 5. rész

Amennyiben bármilyen kérdés lenne akár a konkrét tegnapi tragikus esemény, akár általánosságban a trash/tiktok-élőzés kérdésében (további források, linkek, stb.), a közösség a legjobb tudása szerint bővebb információval szívesen áll a média rendelkezésre.

További hivatkozások:
tiktok.com/@turbotitan32 - Turbó Titán Tiktok-csatornája
tiktok.com/@jenespatrik1 - Jenes Patrik Tiktok-csatornája
tiktok.com/@sodika82 - Kiss Endre Farkas, Sodi Tiktok-csatornája
tiktok.com/@mayerlaura04 - Mayer Laura Tiktok-csatornája
sodipedia.sodika.org/wiki/Sz%C3%B3cikkek - Sodi "munkásságát" nyomon követő weboldal
trashcity.net/ - Egyéb trash-szereplők videóinak gyűjtőoldala

Hahó prof örülni fog neki, hogy laurát belekevered az egészbe mert mint néző ott volt. Tisztán hallatszik mielőtt kilépett , hogy azt mondja nem olyan jó ötlet ez. Úgy tudtam eddig Laura a tanszék oldalán állt. Mi változott azóta, hogy szeretnétek alá tenni?
Jul 15, 2024 10:54:14

Szerző: kissendrevagyok (Snecológus-pontszám: 92009x46) Jul 15, 2024 10:54:54
Válasz
(3)
RIP Ásó
kissendrevagyok
Jul 15, 2024 10:54:54

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61076x30) Jul 15, 2024 10:55:58
Válasz
(1)
Frontilt ásónak!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Jul 15, 2024 10:55:58

Szerző: Sztrapacska (Snecológus-pontszám: 10197x5) Jul 15, 2024 10:57:45
Válasz
(1)
Endre minden bejelentkezése így indul majd 1 éven belül:

"Na jó, sziasztok! Bejelentkezem egy bokor elől, ami bárhol lehet."
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Jul 15, 2024 10:57:45

Szerző: Sztrapacska (Snecológus-pontszám: 10197x5) Jul 15, 2024 10:58:08
Válasz
(1)
Sztrapacska

*bokor alól
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Jul 15, 2024 10:58:08

Szerző: Solaris Trollino (Snecológus-pontszám: 2660x1) Jul 15, 2024 10:58:50
Válasz
(4)
-
Lamantinvédő hetyetye

Ja, elfeljtettem mondani, eszetekbe ne jusson a TL;DR szöveget beidézni kommentben!
Jul 15, 2024 10:58:50

Szerző: D_Dezső (Snecológus-pontszám: 46720x23) Jul 15, 2024 10:59:29
Válasz
(14)
Pfhú Endre bazdmeg, ez a flokk még a te szintedhez képest is kurvára az alja.

Ennyi faszságot összehordani, maxra tekerted az autipajzsot látom.

Kezdünk egy átlátszó és szánalmas simpeskedéssel “Lauja erről nyem tehet”. Majd kihozod, hogy Jenes meg trutymó anyja a hibás …

Aki magába állítja a láncfűrészt az nem is tehet semmiről, szegény ártatlan gyámoltalan “Matyi” hát ő nem tehet róla … csak az anukája meg az a mocskos áruló Jenes azok a hibásak, piszony!

Amúgy de kurva érdekes, hogy amikor 1-2 hónapja mi mondtuk, hogy Tibinek nem szabadna vény köteles gyógyszert osztogatnia akkor levoltunk hülyézve, hogy ne beszéljünk faszságokat. Így volt Endrú? Tessék szépen phocsánatot kérni akkor a troll bácsiktól mert megint te voltál a buta gyerek.

Meg ezek az indoklások … annyit röhögtem. Szóval Trutymó egy értelmes ember mert! elvezetett egy faluban a vonatállomásig. :) Hát nálad nincs magasan a léc fogykos :)

A cserkó a tortán meg a géntolvajos buzis elmélkedésed. “Jó kiállású világos hajú a Matyi” nesze neked superhomo :)

Tényleg micsoda kurva jó géneket lopott az a cigánynő (mert ugye ezt akartad kohozni belőle). Hát ki ne akarna gyereket egy ilyen primitív, kőalkesz világ balfaszától aki már rég egy aluljáróban lenne ha az anyjáék nem tartják 32 évesen köldökzsinóron.

De Endre, ha tényleg ilyen magy a kereslet a jó génekre, a Sodi génjeit miért nem akarja egy kurva sem ellopni? A Sodi génjei valahogy mindig egy férfi seggében végzik …
Jul 15, 2024 10:59:29

Szerző: mondomkusskuss (Snecológus-pontszám: 34658x17) Jul 15, 2024 10:59:38
Válasz
(5)
Ásónak:

Jul 15, 2024 10:59:38

Szerző: Dr Tájfel Jul 15, 2024 11:01:48
Válasz
(7)
Solaris Trollino

...

Üdv mindenkinek!

Egyébként nem kellett volna külön bajlódnia a letöltési linkekkel, ugyanis a Trash City-ről bármelyik videó letölthető regisztráció nélkül is.
Jul 15, 2024 11:01:48

Szerző: KicsiNéző (Snecológus-pontszám: 16862x8) Jul 15, 2024 11:01:52
Válasz
(5)
kissendrevagyok
Géza live

Ez a rohadék se bírja ki figyelemkurvulás nélkül.

Youtubeon meg Tiktokon is ugyanaz volt az idővonal:
- Nekem ne kűgyetek pénzt, van rendes állásom, én nem vagyok youtuber/tiktoker
- "Én őszintén megmondom" és egyéb jó színben tetszelgés
- "Köszönöm a rózsákat", "jöjjenek már a lájkok", "lehet csatlakozni membernek"
- És végül már a feleségének kell odamennie lájvokban, hogy hagyja már abba és foglalkozzon a gyerekekkel
Jul 15, 2024 11:01:52

Szerző: KicsiNéző (Snecológus-pontszám: 16862x8) Jul 15, 2024 11:05:19
Válasz
(4)
-
Hahó prof örülni fog neki, hogy laurát belekevered az egészbe mert mint néző ott volt. Tisztán hallatszik mielőtt kilépett , hogy azt mondja nem olyan jó ötlet ez. Úgy tudtam eddig Laura a tanszék oldalán állt. Mi változott azóta, hogy szeretnétek alá tenni?

Laura egy opportunista kurva, nem áll senki oldalán - csak azén, aki fizet neki.
Hidd el, semmilyen közösséget nem kíván a fórum vállalni vele véleményem szerint.
Jul 15, 2024 11:05:19

Szerző: kissendrevagyok (Snecológus-pontszám: 92009x46) Jul 15, 2024 11:06:35
Válasz
(0)
KicsiNéző
Laura egy opportunista kurva, nem áll senki oldalán - csak azén, aki fizet neki.
Hidd el, semmilyen közösséget nem kíván a fórum vállalni vele véleményem szerint.

szakmai ártalom
kissendrevagyok
Jul 15, 2024 11:06:35

Szerző: sírógörcs (Snecológus-pontszám: 6868x3) Jul 15, 2024 11:07:11
Válasz
(4)
Gézának se a Bokájával van a baj

A Pali szétmindenezve felnyitja a saját mellkasát --> Harcol , hogy vissza kapja a családját
Jul 15, 2024 11:07:11

Szerző: tekknikai_proba Jul 15, 2024 11:07:13
Válasz
(1)
-
Hahó prof örülni fog neki, hogy laurát belekevered

Az mondjuk kurvára szánalmas, hogy a számtalan pedofil, csalásos, bankos, faszomtudja milyen ügyek mellett úgy lehet a pedofilt megfogni, hogy azt mondja egy zsarolásból, csalásból, lopásból élő kurvára, hogy kurva, akiről amúgy _mindenki_ tudja, hogy kurva, csak ezt a pedo nem tudja hitelt érdemlően bizonyítani. És akkor erről a kurváról vagy jót vagy semmit? Nemá.
Jul 15, 2024 11:07:13

Szerző: Solaris Trollino (Snecológus-pontszám: 2660x1) Jul 15, 2024 11:08:00
Válasz
(4)
Dr Tájfel
Üdv mindenkinek!

Egyébként nem kellett volna külön bajlódnia a letöltési linkekkel, ugyanis a Trash City-ről bármelyik videó letölthető regisztráció nélkül is.

A Gofile-os linkekre gondol? Azokat csak backup miatt tettem bele. Valamint van 1 Gofile-os link, amelyben látszódnak az élőlájvban a vendégek, pl. a lamantin. Ez a TC-re feltöltött videóban nincs benne.

Ezeket leszámítva linkeltem a TC-t bőven a sajtóközleményben. ;)

Egyébként valóban nagyon hasznos a letöltés funkció és dicséretes, hogy nincs tiltva! Ez a feature a közösség érdekeit szolgálja.
Jul 15, 2024 11:08:00

Szerző: D_Dezső (Snecológus-pontszám: 46720x23) Jul 15, 2024 11:09:14
Válasz
(2)
KicsiNéző
Ez a rohadék se bírja ki figyelemkurvulás nélkül.

Most két hétig az összes retard meg tiktok koldus ezen fog rugózni. Végre kaptak témát. Anno amikor az ópályi cigányoktól elvitte a gyámügy a pereputtyot akkor egy hónapog minden trash retard erről live-ozott egy hónapig.
Jul 15, 2024 11:09:14

Szerző: kissendrevagyok (Snecológus-pontszám: 92009x46) Jul 15, 2024 11:09:57
Válasz
(0)
Jul 15, 2024 11:09:57

Szerző: CheddarGoblin (Snecológus-pontszám: 5694x2) Jul 15, 2024 11:10:43
Válasz
(3)
kissendrevagyok
techworld.hu/2024/07/15/lancfuresz-tiktok-turbo-titan-elo-adas/

vótmá
Nothing's better than cheddar!
Jul 15, 2024 11:10:43

Szerző: kissendrevagyok (Snecológus-pontszám: 92009x46) Jul 15, 2024 11:11:58
Válasz
(-1)
CheddarGoblin
vótmá

😭 Telefonról kurva nehéz
kissendrevagyok
Jul 15, 2024 11:11:58

Szerző: Dörpepúp (Snecológus-pontszám: 13919x6) Jul 15, 2024 11:13:37
Válasz
(2)
kissendrevagyok
techworld.hu/2024/07/15/lancfuresz-tiktok-turbo-titan-elo-adas/

Nekem tetszik, hogy a fórum kattintható link.
Üdvölet az újaknak!
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Jul 15, 2024 11:13:37

Szerző: MegintKezded (Snecológus-pontszám: 12208x6) Jul 15, 2024 11:13:40
Válasz
(-1)
sírógörcs
Gézának se a Bokájával van a baj

A Pali szétmindenezve felnyitja a saját mellkasát --> Harcol , hogy vissza kapja a családját

Arról nem is beszélve, hogy ha az asszony akarná, ez pont olyan dolog, hogy még a láthatástól is eltiltathatná. családját visszakapni... a faszom azt.

turbó ugyan szerintem is jobb sorsra érdemes ember lenne, de mindent megtett azért, hogy egy szar életü, putris, alkoholista fehércigány legyen, aki csak egy szám a világban és a társadalomban.
Na bumm.
Jul 15, 2024 11:13:40

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 225917x112) Jul 15, 2024 11:20:02
Válasz
(40)
mikedp
Sztem teljesen kamu ez a munka dolog, itthon van ez a fasz .

nevetni fogsz, de nem kamuzott.

már dolgozunk az 1 napos melócsán.
Jul 15, 2024 11:20:02

Szerző: Solaris Trollino (Snecológus-pontszám: 2660x1) Jul 15, 2024 11:22:40
Válasz
(3)
Sztrapacska

Nem tud nem eszembe jutni ez a klasszikus:

Anettka - 3 (Lenyomozzuk! - Bokorba szarós forma) youtu.be/R-5LhEwZ2gw
Jul 15, 2024 11:22:40

Szerző: hitelboy1 (Snecológus-pontszám: 3054x1) Jul 15, 2024 11:22:46
Válasz
(2)
Hahó

:DD
Jul 15, 2024 11:22:46

Szerző: Pietr (Snecológus-pontszám: 4224x2) Jul 15, 2024 11:23:01
Válasz
(1)
Hahó

Remélem megszondáztatják.
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Jul 15, 2024 11:23:01

Szerző: PúpszásziVámpír (Snecológus-pontszám: 19705x9) Jul 15, 2024 11:24:27
Válasz
(4)
Ajjaj Géjza menni fog újszászra, lecopni stopkit.
Álmodjatok Rémeket!
Jul 15, 2024 11:24:27

Szerző: Pietr (Snecológus-pontszám: 4224x2) Jul 15, 2024 11:24:46
Válasz
(3)
Ebéd szünet van Endre! Irány a klotyó 3-4 sopronival és mehet a pia mint minden normális munkahelyen! A többiek majd visszatartják addig amíg iszol ez így van rendjèn
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Jul 15, 2024 11:24:46

Szerző: MegintKezded (Snecológus-pontszám: 12208x6) Jul 15, 2024 11:25:25
Válasz
(7)
Hahó

szeretlek. #nohomo
Na bumm.
Jul 15, 2024 11:25:25

Szerző: Ténfép (Snecológus-pontszám: 6923x3) Jul 15, 2024 11:26:19
Válasz
(1)
MegintKezded

turbó ugyan szerintem is jobb sorsra érdemes ember lenne,

Igen? :)
Egy szent ikont ne fessünk a berivózott, beteknokolozott, bebaszott, bamba pofájáról?
Igyunk egy sörtöt, he
Jul 15, 2024 11:26:19

Szerző: Népi akarat Jul 15, 2024 11:27:53
Válasz
(5)
Hahó

Könyörgünk hahó , valami morzsákat még ha lehet és nem ütközik miatta akadályba a melócsá. Álló fasszal várjuk mi lesz
Jul 15, 2024 11:27:53

Szerző: hitelboy1 (Snecológus-pontszám: 3054x1) Jul 15, 2024 11:28:35
Válasz
(2)
MegintKezded
turbó ugyan szerintem is jobb sorsra érdemes ember lenne

Te abba nem gondolsz bele hogy állatot is kínzott ez az ember?
Jul 15, 2024 11:28:35

Szerző: A helyzet megoldása (Snecológus-pontszám: 51574x25) Jul 15, 2024 11:29:19
Válasz
(2)
Hahó

Számomra az lenne a legnagyobb meglepetés ha ez a videó nem Újszászon készült volna.

Hol van olyan programozói munkahely, amitől 10-20-30 percre bokros vasútállomás van, ahol egy ember hangját nem hallani
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Jul 15, 2024 11:29:19

Szerző: CafkaMarci (Snecológus-pontszám: 4773x2) Jul 15, 2024 11:29:35
Válasz
(4)
hitelboy1

Minden bűne közül a legnagyobb, hogy nem ismeri az óvszert és gyereket nemzett.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Jul 15, 2024 11:29:35

Szerző: MegintKezded (Snecológus-pontszám: 12208x6) Jul 15, 2024 11:31:55
Válasz
(0)
Ténfép
Igen? :)
Egy szent ikont ne fessünk a berivózott, beteknokolozott, bebaszott, bamba pofájáról?

értelmezd. festeni azt festesz amit akarsz.
Na bumm.
Jul 15, 2024 11:31:55

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 225917x112) Jul 15, 2024 11:32:22
Válasz
(21)
A helyzet megoldása
Számomra az lenne a legnagyobb meglepetés ha ez a videó nem Újszászon készült volna.

Hol van olyan programozói munkahely, amitől 10-20-30 percre bokros vasútállomás van, ahol egy ember hangját nem hallani

nem tudom hol készült a videó, de az fix, hogy stoki egy labanc melócsába van bejelentve.
Jul 15, 2024 11:32:22

Szerző: Bubuka (Snecológus-pontszám: 10992x5) Jul 15, 2024 11:33:58
Válasz
(8)
Hahó
nem tudom hol készült a videó, de az fix, hogy stoki egy labanc melócsába van bejelentve.

Jul 15, 2024 11:33:58

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 39950x19) Jul 15, 2024 11:34:46
Válasz
(4)
Hahó

akkor tényle tart már az munkaviszony és 2 hetes dokumentumolvasással kezdett??
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Jul 15, 2024 11:34:46

Szerző: halottpiton Jul 15, 2024 11:35:56
Válasz
(0)
Az, hogy be van jelentve egy melócsába ≠ dolgozik is a stoki
Nyem érted a lényeget, hülyevagy
Jul 15, 2024 11:35:56

Szerző: hitelboy1 (Snecológus-pontszám: 3054x1) Jul 15, 2024 11:36:02
Válasz
(1)
Hahó

szerintem Újszászon HO-ban van
Jul 15, 2024 11:36:02

Szerző: daniel83 Jul 15, 2024 11:36:50
Válasz
(1)
hitelboy1

Arra gondolsz hogy belenyalt egy macska ánuszrózsájába? Oké, értem én, beteg dolog, de azért nem raknám egy lapra az állatkínzással.
Jul 15, 2024 11:36:50

Szerző: Bátor_bikagolyó (Snecológus-pontszám: 2857x1) Jul 15, 2024 11:37:01
Válasz
(1)
Hahó

Lófasz lesz itt csikánó, nem 62 nap 😀
Jul 15, 2024 11:37:01

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 225917x112) Jul 15, 2024 11:38:52
Válasz
(31)
a levelező tagozat dolgozik, mindenki nyugodjon le, és élvezze a nyarat. innentől a melócsá csá csak idő kérdése. 61 napunk van.
Jul 15, 2024 11:38:52

Szerző: linziasztal01 (Snecológus-pontszám: 111894x55) Jul 15, 2024 11:38:52
Válasz
(1)
hitelboy1

Oda nem "öltözött" volna ki, ez a fehér meg a smájlis pólója van, ami "normálisabb".
Jul 15, 2024 11:38:52

Szerző: hitelboy1 (Snecológus-pontszám: 3054x1) Jul 15, 2024 11:40:14
Válasz
(-2)
Nigel Jonas
Go lyó vagyok. Hetyetye

Helló go lyó, viszlát go lyó
* ásít *
Jul 15, 2024 11:40:14

Szerző: gobesug (Snecológus-pontszám: 53433x26) Jul 15, 2024 11:40:21
Válasz
(3)
daniel83
Arra gondolsz hogy belenyalt egy macska ánuszrózsájába? Oké, értem én, beteg dolog, de azért nem raknám egy lapra az állatkínzással.

engedd el, gondolom kurva fame, hogy valaki emberek halálát kívánja, gondolom öregasszonyokra is rákiabált már az utcán.

nekem max a tibor meg a korcs ilyen, de azokat is inkább hosszan szenvedni akarnám látni.

ez a trutyi ez gusztustalan véglény, egy szerencsétlen önsorsrontó fasz, de bünteti magát bőven.

/off
Jul 15, 2024 11:40:21

Szerző: A helyzet megoldása (Snecológus-pontszám: 51574x25) Jul 15, 2024 11:40:53
Válasz
(0)
Endre, jelenleg úgy áll, hogy baj lesz abból hogy az osztrák TB számod, te magad lékelted élőonline
Jul 15, 2024 11:40:53

Szerző: A helyzet megoldása (Snecológus-pontszám: 51574x25) Jul 15, 2024 11:42:09
Válasz
(0)
gobesug

/off

Rucuja bácsi, a tegnapi posztodból nem derült ki hogy a klíma az autóban vagy a lakásban romlott el, de kitartást ebben az időben, 150kg-val nem lehet egyszerű
Jul 15, 2024 11:42:09

Szerző: gobesug (Snecológus-pontszám: 53433x26) Jul 15, 2024 11:43:46
Válasz
(3)
A helyzet megoldása
Rucuja bácsi, a tegnapi posztodból nem derült ki hogy a klíma az autóban vagy a lakásban romlott el, de kitartást ebben az időben, 150kg-val nem lehet egyszerű

házba!
bejottem az irodaba, itt huvos van :D
Jul 15, 2024 11:43:46

Szerző: KicsiNéző (Snecológus-pontszám: 16862x8) Jul 15, 2024 11:45:26
Válasz
(-1)
hitelboy1

Szerintem meg Ausztriában van.

Tegnap a Turbó lájvban bement vele kiabálni Golda, meg leöntötte vízzel, mert nem keresett még másnapra szállást.
Emellett tegnap töltött fel flokkot vonatról.

A vonatos flokk készülhetett akármerre, de ha jól emlékszem jobb vonat volt, nem Szolnok felé menős.

Azt meg nem tudja megjátszani, hogy hallani is Goldát, meg azt az autinyekergést amit tolt utána.
Jul 15, 2024 11:45:26

Szerző: MegintKezded (Snecológus-pontszám: 12208x6) Jul 15, 2024 11:45:29
Válasz
(1)
gobesug
engedd el, gondolom kurva fame, hogy valaki emberek halálát kívánja, gondolom öregasszonyokra is rákiabált már az utcán.
/off

haJJon meg minden tress!
Na bumm.
Jul 15, 2024 11:45:29

Szerző: linziasztal01 (Snecológus-pontszám: 111894x55) Jul 15, 2024 11:50:30
Válasz
(0)
Mindjárt sörike szünet, Endre!

Esetleg már vannak kínos felkérdezések, hogy mit értetlenkedsz a feladaton?!
Jul 15, 2024 11:50:30

Szerző: újpesti troll Jul 15, 2024 11:50:43
Válasz
(0)
Endre, akkor fogsz te nyerni fölényesen ha a trollokat megelőzve magad mondasz fel a munkahelyeden.

Irigykedni fogunk, az biztos!
Egy osztrák csöves hatóságokat provokál maga ellen
Jul 15, 2024 11:50:43

Szerző: gobesug (Snecológus-pontszám: 53433x26) Jul 15, 2024 11:52:12
Válasz
(2)
linziasztal01
Mindjárt sörike szünet, Endre!

Esetleg már vannak kínos felkérdezések, hogy mit értetlenkedsz a feladaton?!

miről beszélsz?!

a kollegák gyorsan megkedvelték és eszük ágában sincs engedni.

endre vonzó személyisége, az igazi germán humora és lehengerlő illata rögtön a csapat alaptagjává tette. még a próbaidőtől is eltekintettek.
Jul 15, 2024 11:52:12

Szerző: RECSKABUNKER (Snecológus-pontszám: 6147x3) Jul 15, 2024 11:52:28
Válasz
(1)
KicsiNéző
Szerintem meg Ausztriában van.

Tegnap a Turbó lájvban bement vele kiabálni Golda, meg leöntötte vízzel, mert nem keresett még másnapra szállást.
Emellett tegnap töltött fel flokkot vonatról.

A vonatos flokk készülhetett akármerre, de ha jól emlékszem jobb vonat volt, nem Szolnok felé menős.

Azt meg nem tudja megjátszani, hogy hallani is Goldát, meg azt az autinyekergést amit tolt utána.

Azt a vonatos flokkot ahogy nézem azóta eltüntette. De ez a fekete fehér póló ez új.

Mellesleg nagyon kis trendi ez a póló fikás hülyegyerek, ez az 1 napos munkába állós pólód? Remélem nem erre az 1 napra vetted. :)
Az én lelkiismeretem tiszta.
Jul 15, 2024 11:52:28

Szerző: Solaris Trollino (Snecológus-pontszám: 2660x1) Jul 15, 2024 11:52:29
Válasz
(4)
Summa summárum, isten tegnap úgy döntött, hogy Trumppal és Matyival is van még terve. Isten útjai kifürkészhetetlenek.

Reméljük, aStokival nem lesz ilyen megengedő.
Jul 15, 2024 11:52:29

Szerző: Balázs Padre (Snecológus-pontszám: 16412x8) Jul 15, 2024 11:54:16
Válasz
(3)
Az utolsó videóban sodrák háta mögött virított a bodzabokor.
Ami ugye Bécs belvárosára kurvára nem jellemző.
Jul 15, 2024 11:54:16

Szerző: Bubuka (Snecológus-pontszám: 10992x5) Jul 15, 2024 11:54:51
Válasz
(1)
Balázs Padre
Az utolsó videóban sodrák háta mögött virított a bodzabokor.
Ami ugye Bécs belvárosára kurvára nem jellemző.

És a külvárosában sem? ;)
Jul 15, 2024 11:54:51

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 87296x43) Jul 15, 2024 11:57:09
Válasz
(3)
Stokigeci az első 5 percben szimpatikus lett, mint mindenkinél az elmúlt években, csak felment a karalábé ára és emiatt a cégnél létszámleépítés lesz. 1 fős.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Jul 15, 2024 11:57:09

Szerző: linziasztal01 (Snecológus-pontszám: 111894x55) Jul 15, 2024 11:58:22
Válasz
(1)
Flokk
Jul 15, 2024 11:58:22

Szerző: OmlosHal (Snecológus-pontszám: 2308x1) Jul 15, 2024 11:59:12
Válasz
(1)
vekni flokk
Jul 15, 2024 11:59:12

Szerző: Balázs Padre (Snecológus-pontszám: 16412x8) Jul 15, 2024 11:59:23
Válasz
(3)
Bubuka

A tévedés jogát fenntartom.
Ez vidéki Gémeskutia lesz.
Bécsnek a külvárosai ennél sokkal rendezettebbek.
Más növényeket is raknak a parkokba.
Jul 15, 2024 11:59:23

Szerző: Nonbinary Gayfish (Snecológus-pontszám: 2793x1) Jul 15, 2024 11:59:28
Válasz
(1)
Érdeklődésképpen kérdezném a tanszék véleményét,hogy egyébként endre van abban az állapotban,hogy intervenció nélkül is kibasszák a munkahelyről csupán azért mert nem ért ahhoz amit csinál? Vagy ebben az IT munkakörben igy még egy gyagyás szinten is hónapokig ellehet lebegni? Véletlenül sem az intervenció ellen beszélve. Ha nem lenne intervenció endrét akkor is kibasznák vagy lehet ezzel csalni hogy van ez?
Jul 15, 2024 11:59:28

Szerző: Balázs Padre (Snecológus-pontszám: 16412x8) Jul 15, 2024 11:59:41
Válasz
(1)
Bubuka

A tévedés jogát fenntartom.
Ez vidéki Gémeskutia lesz.
Bécsnek a külvárosai ennél sokkal rendezettebbek.
Más növényeket is raknak a parkokba.
Jul 15, 2024 11:59:41

Szerző: linziasztal01 (Snecológus-pontszám: 111894x55) Jul 15, 2024 11:59:45
Válasz
(3)
Olyan fura a hangod, Endre!

Flokkolni fog tovább, de nem tölti fel, eltűnik TikTik-ről (is).
Jul 15, 2024 11:59:45

Szerző: Bubuka (Snecológus-pontszám: 10992x5) Jul 15, 2024 12:00:02
Válasz
(3)
Itt az ebédidő...

- Stoki a vécében megnyitja három doboz sörrel a fórumot
- Stoki rájön, hogy a trollok tudnak valamit
- Felhívja az anyját sírva, aki rábassza a telefont
- Ropogtatja a sörösdobozokat sírva

Egy millió fütyis senior átlagos munkanapja...
Jul 15, 2024 12:00:02

Szerző: OmlosHal (Snecológus-pontszám: 2308x1) Jul 15, 2024 12:00:07
Válasz
(16)
flokk: "A pszichológusom szerint nagyon önkárosító a vlogolás szóval azért folytatom csak nem töltöm fel"
:DDDDDDDD visítok
Jul 15, 2024 12:00:07

Szerző: sörtötbontok (Snecológus-pontszám: 15422x7) Jul 15, 2024 12:00:42
Válasz
(2)
Eltűnős bokorflokk.
Nem az első és nem az utolsó.
* ásít *
Jul 15, 2024 12:00:42

Szerző: nmthrwwy420 (Snecológus-pontszám: 6579x3) Jul 15, 2024 12:01:31
Válasz
(4)
Endre, miért remeg a hangod ennyire?
Wien, Attilagasse 4.
Jul 15, 2024 12:01:31

Szerző: Rufus Jul 15, 2024 12:01:44
Válasz
(4)
Szemüveget már levette :D Patkány stoki astoki, piszony! :D
heló
Jul 15, 2024 12:01:44

Szerző: MegintKezded (Snecológus-pontszám: 12208x6) Jul 15, 2024 12:01:45
Válasz
(4)
Csak nekem gyanúsan tele a hangja szorongással?
Elvonási tünetek + esetleg Hahó komment izgulásos picsaszájharapdálás? :D
Na bumm.
Jul 15, 2024 12:01:45

Szerző: KicsiNéző (Snecológus-pontszám: 16862x8) Jul 15, 2024 12:02:35
Válasz
(3)
Na, azért. Rég volt már visszavonulós flokk.
Jul 15, 2024 12:02:35

141 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™