szerintem a szagáról is meg lehet mondani, hogy alkalmatlan
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Harcolni fognak sneciért :D
kissendrevagyok
Egy keresztkérdést fel tudok tenni annak aki a szakmában van :D de lehet az oktatókhoz is el fog jutni :D
És már szisszen is
1) megszerezni a plasztiklapot
2) egy évig babaszni a fiókni porosodni Ennyi a terv.
Azért harmadik pontnak odaírhattad volna, önzőségeden felülkerekedve megbánod a Bándy Kata felé tanusított erkölcstelenségeidet.
Ui.: A Jó édes kurva anyádat te valóságtagadó, pedofil, fasszopó, púpos csatornapatkány.
Szvsz kár előre zaklatni az autósiskolát, csak kijátssza a mindenféle jobb sorsra érdemes kártyát a buzi.
Fizesse csak be magát jó sokszor, hátha elküldik a dilidokihoz, vagy ráhívják a msuaájkabátosokat, amikor bekattan és őrjöngeni meg süsüzni kezd, hogy ez egy fosch, és nyeeeem lehety, hogy a tyodi nyem tudja megcsinálni.
ez így fan - csak meg kell nézni, hogy turbó titán hányszor futott neki...rengeteg plussz óra, talán dilidokihoz is elküldték...sokba fog fájni...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
meg fog bukni a KRESZ vizsgán is. alapból segghülye, de azt a keveset is elitta már, ami volt..
ül majd a gép előtt, a megoldásokra meredve ostoba pofával:
"jajjj, nemáá! essem jó??? tye mijééé?? baaaasssszus.. fhaszom! nya majt leköszelepp ejje is otafityelek!" - és elbasz rá még pár ezer forintot.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
a halála napján meg bejelentkezik majd nyelvvizsgázni.
Á, csak nyelftanfolyamra :D
She was a dude
es csak arra, ami az A típusú szóbelire készít fel. szakkkkkkadok, nyomorult :D
Hüje, nincs olyan hogy A meg B típus! Nyelvvizsga van és kész!!
:DDD
She was a dude
:DDD Hüje, nincs olyan hogy A meg B típus! Nyelvvizsga van és kész!!
Endi, külön KRESZ vizsga van az automata meg manuális váltóra jogsit csináló embereknek, erre majd figyelj oda! Nem mindegy, melyikre jelentkezel!! :D
Endre, aztán nehogy megállj a B betűnél!Merj nagyot álmodni!
Ilyet árulnak 100 euroért a bakancsoson! :)
O és K együtt OK és minden OK!!
... akkor mi a faszért létezik még mind?! Ha ez igaz lenne, nem is tudtunk volna a létezésükről, _egyáltalán_. Valami alapvető gond van ezzel a rohadt Világegyetemmel. Szerintem. :/
Sodi dögöjj meg.
dícséretes!
kissendrevagyok
Lebuktál Hells Anggels
Az miért fontos, hogy "nő létedre"?
Szerinted a nők alkalmatlanok ilyen bonyolult dolgokra, mint egy 40 lóerősnél is erősebb motorkerékpár vezetése vagy mi?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Már a SIKK-es indulásnál el fog vérezni xD
kissendrevagyok
Jó hülye aki vesz, már magadnál sem kell hordani, olyan mint az oltáskártya szarság volt, van egy műanyag izé, de a lényeg az, ami a rendszerben van rólad.
Fizesse csak be magát jó sokszor, hátha elküldik a dilidokihoz, vagy ráhívják a msuaájkabátosokat, amikor bekattan és őrjöngeni meg süsüzni kezd, hogy ez egy fosch, és nyeeeem lehety, hogy a tyodi nyem tudja megcsinálni. Szvsz kár előre zaklatni az autósiskolát, csak kijátssza a mindenféle jobb sorsra érdemes kártyát a buzi.
Bizony. Max annyit kéne csinálni hogy az egyik oktatót átképezni trollá. Kissendrevagyok trolléga, biztos feltudna pár potenciális jelöltet ehhez hajtani. :D
Amely troll tanár egyrészt talán szívná a korcs vérét, másrészt szállítaná nekünk az infókat, hogy mit balfaszkodik! :)
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Szerinted a nők alkalmatlanok ilyen bonyolult dolgokra, mint egy 40 lóerősnél is erősebb motorkerékpár vezetése vagy mi? Az miért fontos, hogy "nő létedre"?
vezetni okés, csak felállítani, ha megborulsz :o))) bár mondjuk a púposnak se menne...a faszát se sikerül :o))))
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Mi faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanra kell hazaérnem!
Én annyit tudok elmondani, hogy az egyik MirrorTrollZként a TrashVOD bezárása napján értesültem egy ügyről, de korántsem ilyen formában mint ahogy itt tényfeltárásra került.
Természetesen az ilyen bűnöket elítélem és elhatárolódok tőlük.
Én ehhez se hozzátenni, se elvenni nem tudok. Taot!
Nyugi!
Mario nem volt!
Nem maradtál le semmiről.
MINDIG MINDEN ÍGÉRETEM MEGTARTOM
Ha tényleg meglenne a kategóriád, akkor tudnod kéne, hogy ez nem is vizsga része :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Endi a járást alig bírja összeegyeztetni a légzéssel.
HA eljutna odáig, hogy autóba kerül, angyalszárny lenne neki a kéz-láb-fej koordináció összehozása, a figyelmi fókusz, a döntéshozatal, minden... az udvarról nem tudna kigurulni és nem is engednék annál tovább menni.
mindenki nyugodjon le, ez egy mindössze egy vicc, de kibaszott szórakoztató :D
Ott sem a nagy A-t lehet "megvenni", hanem a meglévő B és a "robogó" (ami ott 125-ig megy) közt jelképes a különbözeti.
Idehaza is akartak ilyet, csak egy vicc lett az egészből.
Ez baromság :D Nincs olyan, hogy autómatára érvényes jogsi.
És olyan se lesz, hogy matára érvényes autó jogosítvány
megfan, hidd el; és elsőre átmentem úgy, hogy vizsga közben elászállt a fülemből a rádió (nem hallottam, hogy az oktató mit mond) XDDD
nem része a vizsgának, de ez azért jelentős különbség a ffiakhoz képest, hogy borulás esetén a nő nehezebben állítja fel a vasat...
manuális: 7000 Ft / óra
automata: 8700 Ft / óra
ha jól látom akkor súlyos pénzek lesznek itt :D:D:D:D
ja és Endre ezek a hétköznapi árak. hétvégén feláras a dolgo csak szólok.
kissendrevagyok
Érdekes, nekem úgy mesélte a pinásom, hogy mire felfogta mi történt és leporolta a kesztyűjét, már 3 autós kiugrott és fel is állította a motorját :)
sajnos ezekszerint csúnya fagyok és ezért nem segítettek :o(
Pedókorcs! A jelenlegi életviteled mellett te jósolnál magadnak még két évet?
Endre egy pedofil!
Nem hiszem. Bukósisakban és bőrruhában csak az látszik ha dagadt vagy.
igazad fan, dagadt vagyok és ez elég ahhoz, hogy ne segítsen senki :o(
Sőt, a dagadt motorosokon röhögünk :D
:o(((
:D:D ezzel az aláírással... végem van :D:D:D ezt a nyomorultat :DD
:D :D
A 4(a) 2023 kéne legyen, ne dőlj be pedofil
miközben laurától koldul 12 ezret.:)))) azt mondja megérkezik valahova repcsivel, és kocsit bérel.:))))
Részvétem azoknak, akik szeretnék, ha a tranyó visszatérne, ez itt szerintem szerint nem erről szó.
Fifike Maseratit akar bérelni, hogy vagizhasson a szegedi szvingerben, ahogy a külföldön élő pedofilok szoktak. Most pöfög az autiköd-generátor, hogy egy évig akkor sem működne a nagy terv, ha sikerülne letennie a jogsit.
Lehet csinálni kéne frankón egy-két ilyet és "véletlen" elejteni a Teve utcában. :D Tuti elővennék az okirathamisító faszt.
úristen megszakadok a röhögéstől xD
kissendrevagyok
- Ja ja, mindegyik, csak épp te nem, ergo meg se karcolod a szintet.
Én a helyedben ezt nem reklámoznám, na mindegy, te púpod.
Nem vezetni akarok, hanem plasztikkártyát, úgy tökmindegy. Nyilván automatát fogok kérni, ha elfogadják.
- Annyira be vagy baszva, hogy már be is kapcsolt az Isten komplexusod, és fogalmad sincs arról, hogy abban a ködös, homályban tengődő fejedben megint teljesen más van, mint ami a valóságban történik, illetve történni fog.
Ez baromság :D Nincs olyan, hogy autómatára érvényes jogsi.
- Nincs mi?
Szóval ha valaki automatán tanul, és vizsgázik, az te szerinted vezethet manuálisat is, ugye?
Tapasztalatból, és joggal kérdezem gyagyás, hogy te mégis mi az ordas nagy faszról beszélsz?
Az alkohol megint túltöltötte az autipajzsodat korcs. :DD
Nézd meg az összes autósjáték gameplayt
És már szisszen is
Persze, tomcat volt a navigátora a WRC-n :)
Tizenhét évesen már volt jogosítványa, csak nem áll rendelkezésre most
Endre egy pedofil!
"Meme them until they cry.. then make memes about them crying" -Sun Tzu
Anno mikor nagyon erőltettük ,hogy milyen kocsija van, meg minek, akkor hazudozott valami "kigurultam éjjel a benzinkútra kóláért" mesét, vagy mit.
Kb olyan reálisan adta elő, mint az egy órás paszások, meg a szvingeres orosz csodacsajszi, stb.
Szvsz az a kocsi meg lett örökölve, aztán ott rohadt félronccsá amíg endike belebukott a jogsiszerzésbe (is), kibukott az egyetemről, majd fillérekért eladták.
Abszolút átérzem, apám csak azért szereltetett be riasztót a kocsijába, hogy mi ne tudjuk elvinni, nem a tolvajok miatt aggódott :D :D :D
Kb olyan reálisan adta elő, mint az egy órás paszások, meg a szvingeres orosz csodacsajszi, stb.
Szvsz az a kocsi meg lett örökölve, aztán ott rohadt félronccsá amíg endike belebukott a jogsiszerzésbe (is), kibukott az egyetemről, majd fillérekért eladták. NSZKSZ a háttérsztorit. Sajnos én akkor még fehérnégyzet voltam :D Anno mikor nagyon erőltettük ,hogy milyen kocsija van, meg minek, akkor hazudozott valami "kigurultam éjjel a benzinkútra kóláért" mesét, vagy mit.
Kb olyan reálisan adta elő, mint az egy órás paszások, meg a szvingeres orosz csodacsajszi, stb. Anno mikor nagyon erőltettük ,hogy milyen kocsija van, meg minek, akkor hazudozott valami "kigurultam éjjel a benzinkútra kóláért" mesét, vagy mit.
Máj 5 ajtót feszettem! Hájmat! Hatot! Négyet!
She was a dude
Például a reverzáltfaszú komlói fehércigó szerelmed, aki minden ingatlanban tehermentesítettnek számít, mert élősködő, akárcsak te, annyi különbséggel, hogy ő a csöves életmódnak köszönhetően tovább marad életben egy ketrecbe zárva, az adófizetők pénzéből, mint te. :))
Endre, szerinted amúgy hány évesen álltál meg végérvényesen a szellemi fejlődésben?
Olyan 3-4-5éves(?) lehetett, mikor a már szerintem magára is nehezen gondot viselő idős nagyanyjához deportálták.
Rengeteg mindent, amit egy kisgyerek ovisként sajátít el, cipőkötés, finommotoros dolgok, rajz, evőeszköz, alap kultúra, viselkedés, social skill, nála teljesen nincs meg.
Jellegzetes, hogy az autókázást már anno sem hittük el, amikor még sokkal inkább rendben volt a gyagya, képes volt emberi formába szorítani magát és egész összetett szituációkat kezelni, bonyolult dolgokról összefüggően beszélni, még talán valamennyire alkotni, rajzolni, gondolkodni is.
Aztán hirtelen annyirq leépült, mikor félévre eltűnt, mint aki kb agyvérzést kapott, és a dolgok felét újra kellett tanulnia,... erre később rájöttek mindenféle pszichotikus torzulások, majd az egyre masszívabb alkoholizmus.
Mostanra már nem lehet tudni, épp mikor van rottyra bedrogozva, bepiálva, mikor csak simán hülye, mikor vannak pszichotikus epizódjai vagy a rá jellemző bipoláris mániás szakaszok, esetleg ezek keverékei.
2) egy évig babaszni a fiókni porosodniA kredencen fog porosodni a diploma,keresztlevél,drónjogsi,aranypikkelyek,super-B kulcsa mellett. Ennyi a terv.
Szerző:
sodika halálvágya
(
x11)
Mar 17, 2023 22:43:04
Válasz
(21)

tessék, gyagyás, összeszedtem pár számodra is elérhető plasztikkártyát a DILIBOLTBÓL. 390 Ft darabja, lehet, hogy nem fér már be a keretbe, de hátha utal majd laura! Na ezeket baszkodhatod a fiókba!

Mar 17, 2023 22:43:04
(
x1)
Mar 17, 2023 22:43:32
öklendező szerelő

Sok olyan orvos van aki vak és süket egyszerre?
szerintem a szagáról is meg lehet mondani, hogy alkalmatlan
Mar 17, 2023 22:43:32
(
x21)
Mar 17, 2023 22:43:36
bolgár jeti

Ha kiváltod a mazdát, akkor még érvényes a műszakija, csak mondom
Mar 17, 2023 22:43:36
(
x11)
Mar 17, 2023 22:44:06
kissendrevagyok

Nekik egy ilyen balek aranybánya, ameddig tudják elküldik pót kresz vizsgákra, aztán jöhet a gyakorlati vezetés,ott minél több pénzzel húzzák majd le és a világ összes pótórájára pótvezetésre elküldik. Jogsi nem lesz,de kb 700-800ezer mínusz igen.
Harcolni fognak sneciért :D
Mar 17, 2023 22:44:06
(
x1)
Mar 17, 2023 22:44:10
Sörike

Sok olyan orvos van aki vak és süket egyszerre?
Egy keresztkérdést fel tudok tenni annak aki a szakmában van :D de lehet az oktatókhoz is el fog jutni :D
Mar 17, 2023 22:44:10
Mar 17, 2023 22:44:57
-

Agyon meg vissza fogják verni a veknit az üvöltő, őrjöngő oktatók. A véredből fognak inni te korcs.
Alig várom ahogy a jó büdös kurva anyjába küldjék el miután behajtották rajta a komplett váltócserét amiért kuplung nélkül váltogat meg szétpörgeti a motort :D.
Szegény ótó.
Alig várom ahogy a jó büdös kurva anyjába küldjék el miután behajtották rajta a komplett váltócserét amiért kuplung nélkül váltogat meg szétpörgeti a motort :D.
Szegény ótó.
Mar 17, 2023 22:44:57
(
x21)
Mar 17, 2023 22:45:37
bolgár jeti

Ne legyél már besavanyodott fasz, gyere vissza nevetni a rajongói fórumra :)
Mar 17, 2023 22:45:37
Mar 17, 2023 22:46:04
Csicsó_VOD

2) egy évig babaszni a fiókni porosodni
Azért harmadik pontnak odaírhattad volna, önzőségeden felülkerekedve megbánod a Bándy Kata felé tanusított erkölcstelenségeidet.
Ui.: A Jó édes kurva anyádat te valóságtagadó, pedofil, fasszopó, púpos csatornapatkány.
Mar 17, 2023 22:46:04
(
x2)
Mar 17, 2023 22:46:07
Golda csiklója

Ezt a jogsi témát szerintem engedhetjük is el! Legközelebb majd csak akkor hozd fel, ha a kezedben a plasztik kártya.
Terelsz és hergelsz megint. Nem lesz jó vége!
Terelsz és hergelsz megint. Nem lesz jó vége!
Mar 17, 2023 22:46:07
(
x1)
Mar 17, 2023 22:46:22
Sörike

leteszi a jogsit azért, hogy 1 évig ne vezessen :D hatalmas befektetés 1 év múlva meg már el fogja felejteni a vezetést mert nem lesz benne rutinja. Pesten az első percben balesetet okoz már ha el tud indulni az autóval és nem hajt bele 1 parkoló autóba
És már szisszen is
Mar 17, 2023 22:46:22
(
x1)
Mar 17, 2023 22:46:30
C64korszak

Csak a Sprint-nél kerül az online oktatás 33.900 Ft-ba!
Szvsz kár előre zaklatni az autósiskolát, csak kijátssza a mindenféle jobb sorsra érdemes kártyát a buzi.
Fizesse csak be magát jó sokszor, hátha elküldik a dilidokihoz, vagy ráhívják a msuaájkabátosokat, amikor bekattan és őrjöngeni meg süsüzni kezd, hogy ez egy fosch, és nyeeeem lehety, hogy a tyodi nyem tudja megcsinálni.
Mar 17, 2023 22:46:30
Mar 17, 2023 22:46:49
tyodika

Jó jó jó, ti most itt hergelni próbálok engemet. Ha Géza bajtársamnak sikerült a jogsi akkor nekem is menni fog. Na villázás, csá!
Mar 17, 2023 22:46:49
(
x2)
Mar 17, 2023 22:46:59
Túltöltött Tejhabosító

Endre ne most futyizz mar. Csinald a musort, azert tartunk eletben. :D
Na tejhabosítás, csá.
Mar 17, 2023 22:46:59
(
x25)
Mar 17, 2023 22:47:02
max5enutálnak

40 évesen szüzesség elvesztés, 41 évesen KRESZ tanfolyam. Avagy íróasztal alól a mamahotelbe. Még hogy nincs fejlődés
She was a dude
Mar 17, 2023 22:47:02
(
x10)
Mar 17, 2023 22:47:31
halászlé

Nekik egy ilyen balek aranybánya, ameddig tudják elküldik pót kresz vizsgákra, aztán jöhet a gyakorlati vezetés,ott minél több pénzzel húzzák majd le és a világ összes pótórájára pótvezetésre elküldik. Jogsi nem lesz,de kb 700-800ezer mínusz igen.
ez így fan - csak meg kell nézni, hogy turbó titán hányszor futott neki...rengeteg plussz óra, talán dilidokihoz is elküldték...sokba fog fájni...
Mar 17, 2023 22:47:31
(
x11)
Mar 17, 2023 22:47:42
sodika halálvágya

Agyon meg vissza fogják verni a veknit az üvöltő, őrjöngő oktatók.
meg fog bukni a KRESZ vizsgán is. alapból segghülye, de azt a keveset is elitta már, ami volt..
ül majd a gép előtt, a megoldásokra meredve ostoba pofával:
"jajjj, nemáá! essem jó??? tye mijééé?? baaaasssszus.. fhaszom! nya majt leköszelepp ejje is otafityelek!" - és elbasz rá még pár ezer forintot.
Mar 17, 2023 22:47:42
(
x25)
Mar 17, 2023 22:48:06
max5enutálnak

Semmi értelme zaklatni az autósiskolát. Ez egy önjáró projekt és nagyon vicces.
She was a dude
Mar 17, 2023 22:48:06
(
x11)
Mar 17, 2023 22:48:29
Betöjt Laptop

Endre!
Anyu kienged fiteózni a macskaólba?
MINDIG MINDEN ÍGÉRETEM MEGTARTOM
Anyu kienged fiteózni a macskaólba?
Mar 17, 2023 22:48:29
(
x11)
Mar 17, 2023 22:48:45
sodika halálvágya

40 évesen szüzesség elvesztés, 41 évesen KRESZ tanfolyam. Avagy íróasztal alól a mamahotelbe. Még hogy nincs fejlődés
Mar 17, 2023 22:48:45
(
x4)
Mar 17, 2023 22:50:43
Klohek

endre, mi történt, villával a hátadban nem tudsz loopolni? Golda megunta a foka üvöltéseket?? BALEK!
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Mar 17, 2023 22:50:43
(
x25)
Mar 17, 2023 22:51:21
max5enutálnak

Mar 17, 2023 22:51:21
(
x1)
Mar 17, 2023 22:51:47
Sörike

Endre tudod hogyan kell elindulni egy autóval?
És már szisszen is
Mar 17, 2023 22:51:47
(
x10)
Mar 17, 2023 22:51:55
halászlé

sodi saját maga mondta egyik mászkálós lájvban, hogy még gyalogosan is veszélyesen közlekedik, mer szereti a veszélyt (sőőőt, még provokálja ia forgalmat...); pisztos fognak örülni a suliban az okoskodásnak...
kb. már azon a szinten van, mint a merga: annak is a jogsi az életműve, meg az útlevél, mert egyszerűen más papírt nem tudnak felmutatni....
kb. már azon a szinten van, mint a merga: annak is a jogsi az életműve, meg az útlevél, mert egyszerűen más papírt nem tudnak felmutatni....
Mar 17, 2023 22:51:55
(
x11)
Mar 17, 2023 22:52:00
sodika halálvágya

Mar 17, 2023 22:52:00
(
x11)
Mar 17, 2023 22:53:02
sodika halálvágya

de Endi, a kocsiba nem teheted ám a pohártartóba a kibontott kőbányait! át kell ezt gondolni ám, púpos! nem bírsz te már másfél órákat alkohol nélkül. májacska sikítozna ám nagyon.
Mar 17, 2023 22:53:02
(
x25)
Mar 17, 2023 22:54:15
max5enutálnak

Hüje, nincs olyan hogy A meg B típus! Nyelvvizsga van és kész!!
Mar 17, 2023 22:54:15
Mar 17, 2023 22:56:28
Sztrapacska

Endre, aztán nehogy megállj a B betűnél!Merj nagyot álmodni!

Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már

Mar 17, 2023 22:56:28
Mar 17, 2023 22:58:02
Lenin atomjégtörő

Kizártnak tartom, hogy van olyan autósoktató, aki 3-4 óránál tovább elviselje ezt a retardáltat az autójában. Azt szintén, hogy ki is engedje a forgalomba. Ez a nyomorult sosem hallgatott senkire és semmire, de legfőképpen a józan észre nem. Megy a zöldszemes ostoros IQ-jával rendelkező amorf vekni feje után. Akkor pont az NPC autósoktatóra hallgatna a sodi? Viszont valahogy streamelnie kellene a gyakorlati órákat, mert az comedy gold lehet, amit összebalfaszkodhat az autóban. Nehogy automata váltós autót válassz, Endre! Maradj csak a manuálisnál, tudod, a 16 éves hülyegyerekek is le tudják tenni azzal a jogsit.
Mar 17, 2023 22:58:02
(
x11)
Mar 17, 2023 22:58:05
sodika halálvágya

Endi, külön KRESZ vizsga van az automata meg manuális váltóra jogsit csináló embereknek, erre majd figyelj oda! Nem mindegy, melyikre jelentkezel!! :D
Mar 17, 2023 22:58:05
(
x10)
Mar 17, 2023 22:58:46
halászlé

...halkan megjegyezném, hogy nő létemre van "A" korlátlan jogosítványom....
Mar 17, 2023 22:58:46
(
x2)
Mar 17, 2023 22:59:04
Golda csiklója

Mar 17, 2023 22:59:04
Mar 17, 2023 22:59:46
Tlpszchptks Trbmxr

Isten azért ad pénzt, hogy minél gyorsabban pokolra jussanak. xd
... akkor mi a faszért létezik még mind?! Ha ez igaz lenne, nem is tudtunk volna a létezésükről, _egyáltalán_. Valami alapvető gond van ezzel a rohadt Világegyetemmel. Szerintem. :/
Mar 17, 2023 22:59:46
(
x11)
Mar 17, 2023 22:59:52
kissendrevagyok

dícséretes!
Mar 17, 2023 22:59:52
(
x10)
Mar 17, 2023 23:00:12
halászlé

ő a KESZ-szel is úgy lesz, hogy majd saját valósága szerint értelmezi meg ferdíti; majd a vizsgán kiderül, mire lesz elég (pisztos, hogy távoktatásos formában megy)
Mar 17, 2023 23:00:12
(
x2)
Mar 17, 2023 23:00:14
Golda csiklója

Lebuktál Hells Anggels
Mar 17, 2023 23:00:14
(
x21)
Mar 17, 2023 23:01:19
bolgár jeti

Az miért fontos, hogy "nő létedre"?
Szerinted a nők alkalmatlanok ilyen bonyolult dolgokra, mint egy 40 lóerősnél is erősebb motorkerékpár vezetése vagy mi?
Mar 17, 2023 23:01:19
(
x11)
Mar 17, 2023 23:01:40
kissendrevagyok

ő a KESZ-szel is úgy lesz, hogy majd saját valósága szerint értelmezi meg ferdíti; majd a vizsgán kiderül, mire lesz elég (pisztos, hogy távoktatásos formában megy)
Már a SIKK-es indulásnál el fog vérezni xD
Mar 17, 2023 23:01:40
(
x10)
Mar 17, 2023 23:01:58
halászlé

endi, motorsharing is fan? mert akkor már le kéne tenni együtt a kettőt....itt nem lehet ám megvenni a motoros jogsit, mint tündérmese országban....300 kilós a motor, amivel vizsgázni kell...elbírná a púpod?
Mar 17, 2023 23:01:58
(
x1)
Mar 17, 2023 23:02:05
C64korszak

Jó hülye aki vesz, már magadnál sem kell hordani, olyan mint az oltáskártya szarság volt, van egy műanyag izé, de a lényeg az, ami a rendszerben van rólad.
Mar 17, 2023 23:02:05
(
x14)
Mar 17, 2023 23:02:22
Trollul Madár

Taot!
Én annyit tudok elmondani, hogy az egyik MirrorTrollZként a TrashVOD bezárása napján értesültem egy ügyről, de korántsem ilyen formában mint ahogy itt tényfeltárásra került.
Én ehhez se hozzátenni, se elvenni nem tudok.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Mar 17, 2023 23:02:22
(
x5)
Mar 17, 2023 23:02:50
EasybankosPedo

Bizony. Max annyit kéne csinálni hogy az egyik oktatót átképezni trollá. Kissendrevagyok trolléga, biztos feltudna pár potenciális jelöltet ehhez hajtani. :D
Amely troll tanár egyrészt talán szívná a korcs vérét, másrészt szállítaná nekünk az infókat, hogy mit balfaszkodik! :)
Mar 17, 2023 23:02:50
(
x10)
Mar 17, 2023 23:03:20
halászlé

vezetni okés, csak felállítani, ha megborulsz :o))) bár mondjuk a púposnak se menne...a faszát se sikerül :o))))
Mar 17, 2023 23:03:20
(
x4)
Mar 17, 2023 23:03:26
Klohek

endre, a szünetben az oktató elküldene gyufáért, vissza sem találnál az autóhoz!
Ezt nekünk már bizonyítottad, amikor a 170 méterre lévő autóhoz, 40 perc és google maps segítségével jutottál vissza!!..xd
Azóta még leépültebb, barom vagy!
Ezt nekünk már bizonyítottad, amikor a 170 méterre lévő autóhoz, 40 perc és google maps segítségével jutottál vissza!!..xd
Azóta még leépültebb, barom vagy!
Mar 17, 2023 23:03:26
(
x11)
Mar 17, 2023 23:04:31
Betöjt Laptop

Nyugi!
Mario nem volt!
Nem maradtál le semmiről.
Mar 17, 2023 23:04:31
(
x21)
Mar 17, 2023 23:05:14
bolgár jeti

Ha tényleg meglenne a kategóriád, akkor tudnod kéne, hogy ez nem is vizsga része :D
Mar 17, 2023 23:05:14
(
x11)
Mar 17, 2023 23:05:35
sodika halálvágya

Kizártnak tartom, hogy van olyan autósoktató, aki 3-4 óránál tovább elviselje ezt a retardáltat az autójában. Azt szintén, hogy ki is engedje a forgalomba.
Endi a járást alig bírja összeegyeztetni a légzéssel.
HA eljutna odáig, hogy autóba kerül, angyalszárny lenne neki a kéz-láb-fej koordináció összehozása, a figyelmi fókusz, a döntéshozatal, minden... az udvarról nem tudna kigurulni és nem is engednék annál tovább menni.
mindenki nyugodjon le, ez egy mindössze egy vicc, de kibaszott szórakoztató :D
Mar 17, 2023 23:05:35
(
x1)
Mar 17, 2023 23:06:18
C64korszak

endi, motorsharing is fan? mert akkor már le kéne tenni együtt a kettőt....itt nem lehet ám megvenni a motoros jogsit, mint tündérmese országban....300 kilós a motor, amivel vizsgázni kell...elbírná a púpod?
Ott sem a nagy A-t lehet "megvenni", hanem a meglévő B és a "robogó" (ami ott 125-ig megy) közt jelképes a különbözeti.
Idehaza is akartak ilyet, csak egy vicc lett az egészből.
Mar 17, 2023 23:06:18
Mar 17, 2023 23:09:20
Galla Miki

Ez baromság :D
És olyan se lesz, hogy matára érvényes autó jogosítvány
Mar 17, 2023 23:09:20
Mar 17, 2023 23:09:53
Rosszratyivagy

Nagyon eltűntél sodrák. Golda megint végig kergetett a lakáson, vagy netán szétverte a fejedet és most loopolsz egymagadban?
Két genyó tranyó, két hányinger...
Mar 17, 2023 23:09:53
Mar 17, 2023 23:10:01
Mack

Felesleges a gyagyásnak magyarázni.
Fel van töltve az autipajzs alkohollal.
Hátra kell dölni a fotelben, és figyelni a bukást... esetleg a baleseti halált, remélve, hogy az oktató túléli.
Már ha eljut addig egyáltalán. De szerintem nem lesz oktató akkor sem aki elvállalja. Maximum egy félóra után repül a kocsiból.
Fel van töltve az autipajzs alkohollal.
Hátra kell dölni a fotelben, és figyelni a bukást... esetleg a baleseti halált, remélve, hogy az oktató túléli.
Már ha eljut addig egyáltalán. De szerintem nem lesz oktató akkor sem aki elvállalja. Maximum egy félóra után repül a kocsiból.
Mar 17, 2023 23:10:01
Mar 17, 2023 23:10:12
Sipos F. Tamás

Trabanton szállni élvezet
Gyorsabban száll, mint a képzelet
Döcög és pöfög, hú de kafa
Az orrod alá dörgölő kis pofa
Gyorsabban száll, mint a képzelet
Döcög és pöfög, hú de kafa
Az orrod alá dörgölő kis pofa
Mar 17, 2023 23:10:12
(
x10)
Mar 17, 2023 23:10:27
halászlé

megfan, hidd el; és elsőre átmentem úgy, hogy vizsga közben elászállt a fülemből a rádió (nem hallottam, hogy az oktató mit mond) XDDD
nem része a vizsgának, de ez azért jelentős különbség a ffiakhoz képest, hogy borulás esetén a nő nehezebben állítja fel a vasat...
Mar 17, 2023 23:10:27
Mar 17, 2023 23:11:44
gyagyás irigye2

Endi!
Tudod, milyen drága a car sharing?
Neked egy saját autó kell, ne foglalkozz Golda vinnyogásával!
Mercinek van, Jucusnak van, nekik lehet, neked meg nem!?
kissendrefarkas életét irigyellem
Tudod, milyen drága a car sharing?
Neked egy saját autó kell, ne foglalkozz Golda vinnyogásával!
Mercinek van, Jucusnak van, nekik lehet, neked meg nem!?
Mar 17, 2023 23:11:44
(
x7)
Mar 17, 2023 23:11:46
Nemfatyle

Nagyon tetszett ez a mai autiloop Gyagyás! Lesz mit idézgetni majd, amikor sokadjára se sikerül letenned a kresz vizsgát
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Mar 17, 2023 23:11:46
(
x11)
Mar 17, 2023 23:12:07
kissendrevagyok

ha jól látom akkor súlyos pénzek lesznek itt :D:D:D:D
Kresz vizsga: 4600 Ft
Még hátravan az EÜ: 28400 Ft
Gyakorlati vizsga (5 lehet): 11000 Ft/alkalom
kissendrevagyok
Kresz vizsga: 4600 Ft
Még hátravan az EÜ: 28400 Ft
Gyakorlati vizsga (5 lehet): 11000 Ft/alkalom
Mar 17, 2023 23:12:07
(
x2)
Mar 17, 2023 23:14:08
Kakaspina

Gyagyás, mennyi van még az uzsorából?
Hol van eltemetve apád , Gyagyás?
Mar 17, 2023 23:14:08
(
x11)
Mar 17, 2023 23:14:12
kissendrevagyok

ja és Endre ezek a hétköznapi árak. hétvégén feláras a dolgo csak szólok.
Mar 17, 2023 23:14:12
(
x21)
Mar 17, 2023 23:15:13
bolgár jeti

Érdekes, nekem úgy mesélte a pinásom, hogy mire felfogta mi történt és leporolta a kesztyűjét, már 3 autós kiugrott és fel is állította a motorját :)
Mar 17, 2023 23:15:13
(
x2)
Mar 17, 2023 23:15:58
Túltöltött Tejhabosító

Endre kezdek aggodni. Elsz meg, vagy sakal reszegen fetrengsz az okadekodban, mikozben golda mama villaval szurkalja a pupodat? :D
Na tejhabosítás, csá.
Mar 17, 2023 23:15:58
(
x10)
Mar 17, 2023 23:17:24
halászlé

Mar 17, 2023 23:17:24
Mar 17, 2023 23:17:39
buniBanki

Az összes "legyen meg 1-2 évig" szabályt azért szarom le, mert fiókban fog állni a jogsi, ha meglesz :)
Pedókorcs! A jelenlegi életviteled mellett te jósolnál magadnak még két évet?
Mar 17, 2023 23:17:39
(
x2)
Mar 17, 2023 23:18:01
SzarszagúFadászpika

Endre ugye tudod hogy vidéken sincs már korrupció a vizsgán? :D Mondjuk addig el is kéne jutni. Ennek az esélye 0.
Mar 17, 2023 23:18:01
(
x1)
Mar 17, 2023 23:19:28
Sörike

*delírium tremens integet*
És már szisszen is
Mar 17, 2023 23:19:28
(
x4)
Mar 17, 2023 23:19:45
Klohek

endre, bármelyik pár száz méteres gépkocsival megtett útban, két dolog lebegjen a szemed előtt, a börtön, és a koporsó.. Mert mind a kettő benne van a pakliban, a te esetedben pedig hatványozottan!
Golda áramtalanított, vagy csak a routert húzta ki?
Golda áramtalanított, vagy csak a routert húzta ki?
Mar 17, 2023 23:19:45
(
x21)
Mar 17, 2023 23:20:27
bolgár jeti

Mar 17, 2023 23:20:27
(
x10)
Mar 17, 2023 23:22:03
halászlé

Mar 17, 2023 23:22:03
(
x21)
Mar 17, 2023 23:22:58
bolgár jeti

Mar 17, 2023 23:22:58
(
x10)
Mar 17, 2023 23:23:30
halászlé

:o(((
Mar 17, 2023 23:23:30
(
x1)
Mar 17, 2023 23:25:29
tibi2435645

Elkészült a jogosítványod Endre, nyomtasd ki és már gurulhatsz is a szisza után.
Beszartam. - Szedunka Judit, magasan képzett egészségügyi szakápoló

Mar 17, 2023 23:25:29
(
x11)
Mar 17, 2023 23:26:31
sodika halálvágya

Elkészült a jogosítványod Endre, nyomtasd ki és már gurulhatsz is a szisza után.
:D:D ezzel az aláírással... végem van :D:D:D ezt a nyomorultat :DD
Mar 17, 2023 23:26:31
(
x2)
Mar 17, 2023 23:26:37
Golda csiklója

Börtön lesz itt nem jogsi, de minimum több ezres perköltség plussz bírság a csalásokért.
Vedd meg a bolhás 30 millás SUVját és ride!
Vedd meg a bolhás 30 millás SUVját és ride!
Mar 17, 2023 23:26:37
(
x21)
Mar 17, 2023 23:27:28
bolgár jeti

:D :D
A 4(a) 2023 kéne legyen, ne dőlj be pedofil
Mar 17, 2023 23:27:28
(
x5)
Mar 17, 2023 23:30:07
A KIRENDELT GONDNOK

Endre rossz hírem van, a KRESZ vizsgán nem lehet a ChatGPT használni…
Mar 17, 2023 23:30:07
(
x16)
Mar 17, 2023 23:30:12
ascites

miközben laurától koldul 12 ezret.:))))
Részvétem azoknak, akik szeretnék, ha a tranyó visszatérne, ez itt szerintem szerint nem erről szó.
Fifike Maseratit akar bérelni, hogy vagizhasson a szegedi szvingerben, ahogy a külföldön élő pedofilok szoktak. Most pöfög az autiköd-generátor, hogy egy évig akkor sem működne a nagy terv, ha sikerülne letennie a jogsit.
Mar 17, 2023 23:30:12
(
x2)
Mar 17, 2023 23:30:15
Golda csiklója

Lehet csinálni kéne frankón egy-két ilyet és "véletlen" elejteni a Teve utcában. :D Tuti elővennék az okirathamisító faszt.
Mar 17, 2023 23:30:15
(
x4)
Mar 17, 2023 23:31:46
Biztatási kár

Itt is látszik, hogy őstehetség vagy. :)

Mar 17, 2023 23:31:46
(
x11)
Mar 17, 2023 23:32:19
kissendrevagyok

úristen megszakadok a röhögéstől xD
Mar 17, 2023 23:32:19
(
x1)
Mar 17, 2023 23:33:01
Sörike

Mehetne a szimulátoros gameplay az foschná
És már szisszen is
Mar 17, 2023 23:33:01
Mar 17, 2023 23:34:21
Csicsó_VOD

Ugyan már, minden ratardált átmegy.
- Ja ja, mindegyik, csak épp te nem, ergo meg se karcolod a szintet.
Én a helyedben ezt nem reklámoznám, na mindegy, te púpod.
Nem vezetni akarok, hanem plasztikkártyát, úgy tökmindegy.
- Annyira be vagy baszva, hogy már be is kapcsolt az Isten komplexusod, és fogalmad sincs arról, hogy abban a ködös, homályban tengődő fejedben megint teljesen más van, mint ami a valóságban történik, illetve történni fog.
Ez baromság :D
- Nincs mi?
Szóval ha valaki automatán tanul, és vizsgázik, az te szerinted vezethet manuálisat is, ugye?
Tapasztalatból, és joggal kérdezem gyagyás, hogy te mégis mi az ordas nagy faszról beszélsz?
Az alkohol megint túltöltötte az autipajzsodat korcs. :DD
Mar 17, 2023 23:34:21
(
x4)
Mar 17, 2023 23:34:25
Klohek

endre, szóltál már az iskolába, hogy a rólad megjelenő plakátokat, ne vegyék komolyan?
Mar 17, 2023 23:34:25
(
x2)
Mar 17, 2023 23:35:45
SzarszagúFadászpika

Vezettél egyátalán autót valaha Endre? Vagy legalább ültél már vezető ülésben? Mert úgy gyanítom a retardált agyaddal igencsak alábecsülöd a feladatot.
Mar 17, 2023 23:35:45
(
x1)
Mar 17, 2023 23:37:11
Sörike

Vezettél egyátalán autót valaha Endre? Vagy legalább ültél már vezető ülésben? Mert úgy gyanítom a retardált agyaddal igencsak alábecsülöd a feladatot.
Nézd meg az összes autósjáték gameplayt
Mar 17, 2023 23:37:11
(
x14)
Mar 17, 2023 23:40:37
Trollul Madár

Endre!
A KRESZ tele van zsidó táblákkal!
Nem neked való. :(
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
A KRESZ tele van zsidó táblákkal!
Nem neked való. :(
Mar 17, 2023 23:40:37
(
x21)
Mar 17, 2023 23:40:40
bolgár jeti

Persze, tomcat volt a navigátora a WRC-n :)
Mar 17, 2023 23:40:40
Mar 17, 2023 23:40:53
buniBanki

Tizenhét évesen már volt jogosítványa, csak nem áll rendelkezésre most
Mar 17, 2023 23:40:53
(
x1)
Mar 17, 2023 23:41:05
Sörike

Ha balesetet okozol nem lehet a BH-ra hivatkozni
És már szisszen is
Mar 17, 2023 23:41:05
(
x5)
Mar 17, 2023 23:41:53
MaxPayne

Ezt a ven pedofil balekot! :D
Ugy el lesz ez is sodikazva, hogy csak na!
A kresz vizsgan is csoda lenne, ha at tudna menni, de ismerve a mozgaskoordinaciojat es kepesseget az osszetett dolgok megertesere es iranyitasara… ez hatalmas hahotazos idoszaknak nez ki :D
Parszor megbukik, az autipajzs majd kitalalja miert nem o a hibas ezert, aztan mintha semmi se tortent volna, azt is le fogja tagadni, hogy valaha is jogsit akart.
Olvastam, hogy szardiniai utazasokrol fantazial, mikor egy ruppotlan szornyeteg. Teljesen elvesztette a kapcsolatot a valosaggal. Iden mar tenyleg kinez a blaha evad.
Dadogós pedofil geci a Sodi. Pizony.
Ugy el lesz ez is sodikazva, hogy csak na!
A kresz vizsgan is csoda lenne, ha at tudna menni, de ismerve a mozgaskoordinaciojat es kepesseget az osszetett dolgok megertesere es iranyitasara… ez hatalmas hahotazos idoszaknak nez ki :D
Parszor megbukik, az autipajzs majd kitalalja miert nem o a hibas ezert, aztan mintha semmi se tortent volna, azt is le fogja tagadni, hogy valaha is jogsit akart.
Olvastam, hogy szardiniai utazasokrol fantazial, mikor egy ruppotlan szornyeteg. Teljesen elvesztette a kapcsolatot a valosaggal. Iden mar tenyleg kinez a blaha evad.
Mar 17, 2023 23:41:53
(
x2)
Mar 17, 2023 23:42:20
SzarszagúFadászpika

Egyszerűen nem tudom elképzelni hogy valaki 41 évesen mégcsak meg se gurított egy autót sajnálom :DD Persze, Sherlock Porks volt a navigátora a WRC-n :)
Mar 17, 2023 23:42:20
(
x1)
Mar 17, 2023 23:43:09
C64korszak

Anno mikor nagyon erőltettük ,hogy milyen kocsija van, meg minek, akkor hazudozott valami "kigurultam éjjel a benzinkútra kóláért" mesét, vagy mit.
Szvsz az a kocsi meg lett örökölve, aztán ott rohadt félronccsá amíg endike belebukott a jogsiszerzésbe (is), kibukott az egyetemről, majd fillérekért eladták.
Mar 17, 2023 23:43:09
(
x4)
Mar 17, 2023 23:43:19
Biztatási kár

Mar 17, 2023 23:43:19
Mar 17, 2023 23:43:21
Bátor_bikagolyó

Tehát akkor a korcs ma megtudta, hogy a sziszáéknál lett egy autó és a tranyónál lehet, hogy ugrik a jogsi.
Ez után a mentális zavarában arra jutott, hogy nehogy már ő kevesebb legyen mint a szisza (anno a stream sikerek miatt is irigykedett), ezért ő is csinál jogosítványt.
Közben ordas mód bebaszott és előjött a sikeres űrdiplomata belőle, minekután carsharingről és Szardínia repülős nyaralásokról ábrándozott.
Pszichiátrián a helyed korcs!
Ez után a mentális zavarában arra jutott, hogy nehogy már ő kevesebb legyen mint a szisza (anno a stream sikerek miatt is irigykedett), ezért ő is csinál jogosítványt.
Közben ordas mód bebaszott és előjött a sikeres űrdiplomata belőle, minekután carsharingről és Szardínia repülős nyaralásokról ábrándozott.
Pszichiátrián a helyed korcs!
Mar 17, 2023 23:43:21
(
x21)
Mar 17, 2023 23:43:50
bolgár jeti

Ha balesetet okozol nem lehet a BH-ra hivatkozni

Mar 17, 2023 23:43:50
(
x21)
Mar 17, 2023 23:46:36
bolgár jeti

Egyszerűen nem tudom elképzelni hogy valaki 41 évesen mégcsak meg se gurított egy autót sajnálom :DD
Abszolút átérzem, apám csak azért szereltetett be riasztót a kocsijába, hogy mi ne tudjuk elvinni, nem a tolvajok miatt aggódott :D :D :D
Mar 17, 2023 23:46:36
(
x2)
Mar 17, 2023 23:47:06
SzarszagúFadászpika

Mar 17, 2023 23:47:06
(
x2)
Mar 17, 2023 23:47:28
Golda csiklója

Hétfőn Bécs? Szerinted kirúgnak? AMS hívott már, vagy már a rendőrségen beszélsz csak velük? Kankós faszod kezeled? Anyád nyugdíjából van még? Troll vadászat hogy áll? Mennyit keresel?
Mar 17, 2023 23:47:28
Mar 17, 2023 23:48:53
Csicsó_VOD

Endre, szerinted amúgy hány évesen álltál meg végérvényesen a szellemi fejlődésben?
Ezt csak azért kérdezem, mert ezek a plasztikkártyás kommentjeid a 10-12 éves önmagamra emlékeztetnek.
Akkoriban én is azt hittem, hogy lehet ilyen Frédi és Béni skillek közt hajtani egy autót..
Neked elég lenne egy kártya úgy, hogy amúgy egy autista balfasz vagy a volán mögött, aki amúgy közveszélyes az összes többi sofőrrel szemben?
Kis off:
Amúgy anyád fogja finanszírozni az egészet a kis kriptokomcsi nyugdíjból?
Megannyi kérdés...
Ezt csak azért kérdezem, mert ezek a plasztikkártyás kommentjeid a 10-12 éves önmagamra emlékeztetnek.
Akkoriban én is azt hittem, hogy lehet ilyen Frédi és Béni skillek közt hajtani egy autót..
Neked elég lenne egy kártya úgy, hogy amúgy egy autista balfasz vagy a volán mögött, aki amúgy közveszélyes az összes többi sofőrrel szemben?
Kis off:
Amúgy anyád fogja finanszírozni az egészet a kis kriptokomcsi nyugdíjból?
Megannyi kérdés...
Mar 17, 2023 23:48:53
(
x25)
Mar 17, 2023 23:54:58
max5enutálnak

Máj 5 ajtót feszettem! Hájmat! Hatot! Négyet!
Mar 17, 2023 23:54:58
Mar 18, 2023 00:07:04
Csicsó_VOD

Melyik ismerősöm él tehermentes saját ingatlanban? :D
Például a reverzáltfaszú komlói fehércigó szerelmed, aki minden ingatlanban tehermentesítettnek számít, mert élősködő, akárcsak te, annyi különbséggel, hogy ő a csöves életmódnak köszönhetően tovább marad életben egy ketrecbe zárva, az adófizetők pénzéből, mint te. :))
Mar 18, 2023 00:07:04
(
x1)
Mar 18, 2023 00:09:39
C64korszak

Olyan 3-4-5éves(?) lehetett, mikor a már szerintem magára is nehezen gondot viselő idős nagyanyjához deportálták.
Rengeteg mindent, amit egy kisgyerek ovisként sajátít el, cipőkötés, finommotoros dolgok, rajz, evőeszköz, alap kultúra, viselkedés, social skill, nála teljesen nincs meg.
Jellegzetes, hogy az autókázást már anno sem hittük el, amikor még sokkal inkább rendben volt a gyagya, képes volt emberi formába szorítani magát és egész összetett szituációkat kezelni, bonyolult dolgokról összefüggően beszélni, még talán valamennyire alkotni, rajzolni, gondolkodni is.
Aztán hirtelen annyirq leépült, mikor félévre eltűnt, mint aki kb agyvérzést kapott, és a dolgok felét újra kellett tanulnia,... erre később rájöttek mindenféle pszichotikus torzulások, majd az egyre masszívabb alkoholizmus.
Mostanra már nem lehet tudni, épp mikor van rottyra bedrogozva, bepiálva, mikor csak simán hülye, mikor vannak pszichotikus epizódjai vagy a rá jellemző bipoláris mániás szakaszok, esetleg ezek keverékei.
Mar 18, 2023 00:09:39
(
x6)
Mar 18, 2023 00:12:48
kripli figyelő

2) egy évig babaszni a fiókni porosodni
Mar 18, 2023 00:12:48
180 látogató online.
A hozzászólás regisztrálnod kell lehetséges.
-Iron Gnome™