Milyen autót veszünk a jogsihoz?
Matchboxot vagy Hot Wheelst? Endre!
Villás targoncát goldának, hogy ne fáradjon annyit..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Matchboxot vagy Hot Wheelst? Endre!
Nem vesz autót! Mert a 41 éves kispénzű, mamahotellakó szerint sokba kerül a fenntartása. Csak akkor nem értem, hogy például a csöves Tibinek és Judkának hogyhogy nem kerül sokba ugyanaz?
Látod gyagyás igy múlik el a világ dicsősége. Pár éve még vonatokat szartál, ma meg már egy szétfingott Mazdát se tudnál fentartani.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Vasárnap templomban van, hiszen keresztyén sodi asodi, hahó!
Gyagya!
Ha belebuksz a jogsiszerzésbe, akkor majd elismered végre, hogy te jóval az átlag alatti képességű csoportba tartozol?
Valahol SZandi és Tibi közötti sávba.
lehet revidiálnom kell magam kicsit, mert ha időarányos nyelvtanulást nézzük, akkor még Szandi is simán überelte a gyagyást. pár hónapnyi némettanulás után sokkal folyékonyabban beszélt mint a fikás.
s így belegondolva, sztem simán meg tudná szerezni a jogsit is, mert talpraesett.
még egy mc istiből is kinézek egy jogsit.
ezek alapján azt mondanám, hogy a retarduniverzumban valleg a gyagya a leggyengébb skillek fonatkozásában, és csakis a háttere (100 millás elpancsolt családi vagyon, vera néni támogatása stb.) miatt van olyan fénytörésben, mintha nem ő lenne a legalja. pedig az.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.

Meglett az új autó, maradt egy kicsi átírásra is a Gézának.
Achtung!!
Épen mentegetem a gyagyás videóit trashvodról, 2022 Februárig már készen is vannak, utána ha meglesz mind majd mennek fel videós oldalakra. De az a lényeg hogy párba bele bele nézegetem és pont az egyik, SoDI vlogja kezdődik úgy, hogy 60 napos tiltást kapott korábban. Ezek után nem is értem mért 30 napokat kapott az utóbbi időben. Lehet, hogy most sikerült behúznia egy 60 napost megint.
Meglett az új autó, maradt egy kicsi átírásra is a Gézának.a bontókban sokkal különbek vannak. xd
A poén az, hogy a több milliós örökségből ez volt a legnagyobb befektetés amit vettek, amit ma már senki nem vezethet, ráadásul még költeni is kell rá. Igazi, retard munka. :)
Ezt nem látom sehol leírva. Honnan van az infó, hogy 3 kiló volt?
teged ki hivott geci hazudozo, meghogy volt jogsid….. HAZUG GECI!
A férjed mondta az egyik lájvban, hogy ennyit adott jucus kocsira, de hogy mennyi volt valójában majd te elmondod.
Miért nem kérdezed meg a tranyót?
Mifaaaaaaaaaaaan
ha kreszre van 34ezred akkor talán végre a tartozásod is át tudod utalni ugye?
#50euro + kamatok
trolltol vette a kocsit XD
🏳️🌈🏳️⚧️Kiss Endre Farkas egy homoszexuális pedofil. Kaffka Tibor egy férfi.🏳️🌈🏳️⚧️
Nem segítünk recskaboy
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
leszarom mit látsz! mennyit ittál, púprém?
vérdíj target nr. 1
Miért nem kérdezed meg Tibit, hogy mennyi volt? Nem áll veled szóba?
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Idióta vagy.
A trolloknak közvetlen kapcsolata van tiborral. Arról is tudunk mit üzengetsz neki.
A trollkodás joga fenntartva!
tehát akkor drágább folt :o)))
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
ő lesz a megfelelő palimadás a sulinak, hidd el....le fogják húzni...végletekig...remélhetőleg ott majd dilidokihoz is kell mennie; de sztem még azelőtt feladja (mondjuk az első bukásnál...)
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
ezt kinek írod amúgy?
egyetlen troll sincs aki szerint képes lenne letenni a jogsit. ez ténykérdés.
egészen biztos h tibor és az anyja is kiröhögte az ötletét. tudják h fogykos, és hogy képtelen lenne autóvezetésre.
Képek, video?
Én már nem is számítok?!
Nem úgy értem, hogy oktatóval, hanem egyedül. Vagy tanítsa őt a Tibi, vagy Gayza.
Endre!
A púpod hány kiló?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Neked hányszor kell még szádba venni és letorkozni a trollfaszt, te buta ökör?
Még mennyi szopatásra van szükséged, hogy végre ne becsüld alá a trollok gyűlöletét irányodba? Ezt komolyan kérdezem.
Nyilván élhetsz abban a tévképzetben, hogy hiszen itthon vagy már egy hónapja aztán semmi bajod. De ez önátbaszás, szokásos endre féle valóságferdítés.
Hidd el kisköcsög, nagyjából minden amit teszel vagy szándékozol megtenni arról tudomása van valakinek. Ez nem a titkos csoportok és a luxuspöcögtetők miatt van így, hanem a nagy számok törvénye alapján elkerülhetetlen.
Mert téged max 500-an utálnak. A trollok csicskája és játéka vagy. Ők irányítják az életed.
A "takarodj a kurva anyádba" bejegyzés után volt.. szívesen!
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Ezt nem látom sehol leírva.Pedig ott van a komment kb. tíz oldallal visszább közvetlenül a melód után de az ügyiratszámod előtt. Honnan van az infó, hogy 3 kiló volt?
Azért mondjuk ki az igazságot: vadász, vadász, ezek szopni járnak ide. Egy kocsival már befürödtek, erre vesznek egy másikat. Halmozzák a faszerdőket. Megint ugyanazt fogják elérni, hogy valami roncsot leparkoltatnak valahova, amit aztán elszállíttatnak, a költségeket meg rájuk verik. A vége az lesz, hogy se Mergának, se Lyucusnak nem lehet majd bankszámlája, ugyanúgy mint Zsodráknak, viszont jó retard módjára lesz rengeteg sok adósságuk. Az ilyen balfaszok nem fogják fel, hogy mindent pénzben és időben mérnek. Ha megmaradnak a seggükön Parádon és kialakítanak valami normális életet, akkor ment volna a dolog. Így viszont nem csak hogy megint hajléktalanok lesznek, hanem beszednek maguknak egy állandóan ketyegő adósságot. Magyarul az ilyen barmoknak egyszerűen nem szabad pénzt adni, mert csak ártanak maguknak.
Mit kártye, bitte.
Én még olyat nem hallottam, hogy retard tanult volna valamiből. Szerintem helyes az irány amerre tartanak, ezeket az összeget már a felszopók sem fogják kifizetni. :)
(Helyesbítelek, sajnos lehet itthon gyagyának bankszámlája, nincs ellene olyan végrehajtás, ami miatt inkasszója lehetnek.)
Endre, szokjál hozzá, hogy a trollok két lépéssel előtted járnak mindig. Te még csak hívogatod Tibcédeszt, de a sokkal jobban értesült trolljaid már rég megszerezték azokat az infókat, amikért te még csak most könyörögsz.
A
És már szisszen is
Amúgy szerinted a mai Magyarországon, ahol már filippínó vedégmunkásokat importálunk, annyira nincs aki a gyárakban dolgozna, hogyan lehet valaki munkanélküli hajléktalan? Ezekkel nem a társadalom bánt el, nem a sors veri őket. Alkoholisták, bármilyen hasznos tevékenységre alkalmatlanok. Ha nyernének a lottón ötmilliárd forintot, akkor sem jutnának feljebb a szálloda-tyoproni-ketyerű szentháromságnál, egyszerűen azért, mert életképtelenek.
A
+ igénytelen állatok és szerintem ez a gyökere az egész jelenségnek.
Endrét az érdekli, hogy keményen áll-e neki?

Endre! Mi a kurva anyádat képzelsz, itt kikhez beszélsz? A kommenthaverokhoz? Azt hiszed majd segítünk neked? *pr*
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Az acceptelés része jól megy, a megvalósítás már kevésbé.
Mondj egy példát az elmúlt 10 évből, amikor valamit sikerült végig vinned. Nincs ilyen.
Töröld már le a vért. Mit színészkedsz, te köcsög búzacsíra geci?
most csak az nem dolgozik, aki nem akar. ahol van gyár, már vannak szállások is; és nem gagyik (családi házak felújítva, net, tv stb.); Pesten meg még több a lehetőség: akár pár óra takarítás, futárkodhatna is szisza (nyilván nem autóval...de már annyira elitta az agyát, h picikli is angyalszárny - és különben is fáj a lába, pihentetni kell...)
élő példa hatoslottó nyertes, hajléktalan házaspár...százmilliókat sikerült felélni néhány év alatt....
Zárt/nyílt biciklisáv, záróvonal, szaggatott záróvonal. Menni fog ez.
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Hát azért hetyetyetye....Bár nem vagyok gyári munkás, ezért nem tudhatom, de azért egy gyárba fizikailag fitt emberek kellenek. A három jómadár közül egyik sem alkalmas hosszabb távú kemény fizikai munkára, mint ahogy a magyar társadalom nagy része sem. Orbán azt akarja mutatni, hogy visszajött a kommunizmus, vannak gyárak, van munka. Csak az a baj, hogy ezek a gyárak már pénzt termelnek, nem komcsi gyárak, hogy elfoglaltságot meg minimálbért adnak. Azon kívül iszonyatos a fluktuáció is, ha valaki nem válik be, akkor jöhet a következő. Ha nem Magyarországról, akkor a Fülöp-szigetekről. Kicsit zavaros most a magyar munkaerőpiac, egy viszont biztos: Hungarisztánban egyik retard sem rúg labdába állások terén.
Mit kártye, bitte.
Szerintem a jobbkézszabály értelmezésénél fog megállni a tudomány.
Hol van eltemetve apád , Gyagyás?
Akkor pucold meg a szemüvegedet te debil balfasz! Persze lehet, hogy nem is írták hanem mondták valahol!
Mobilos változat: Elkészült a Golden Comment változat a fikás kommentjéből, amit később bármikor a pedofil orra alá lehet dörgölni!
Ilyet kérhetünk még a főbb szájbafosásokból? (Lesz kredenc, lesz Tesla, juszt is ütyféd leszek Bejlinben, stb)?
További ötletek?
ezt pontosan így fan; de ahogy írtam: akarni kell dolgozni! egy gyárban vannak könnyebb melók, akár rokkant nyugdíjasokank is; de keresni kell...a tésztagyári melót el tudták volna látni, merga biztosan; de nem akar dolgozni...és az akaraton van a hangsúly...na a bécsi köröket meg hagyjuk...ott lehetett volna pár órát mosogatni; de nem akar...dögleni egyszerűbb...
(Helyesbítelek, sajnos lehet itthon gyagyának bankszámlája, nincs ellene olyan végrehajtás, ami miatt inkasszója lehetnek.)
Nem olyan biztos az. Mikor Bittner elkezdet a nyugdíjából törleszteni neki, akkor 1 évig neki fizetett, 2018 Novemberétöl. Majd 1 évvel késöbb kiderült, 2019 Decemberébe, hogy a Bittner törleszt neki és belett jelentve a NAV-nak meg a diákhiteleseknek is talán, hogy a korcsnak bevétele van. A Gyagyás egyből átruházta a Goldára a "behajtást". Vajon mért? Az 1 évet ö maga írta le, utána meg emlegette hogy valószínűleg a többi adóssal pl Márkcica is ezt akarja csinálni.
Ez 2021-es hír!
She was a dude

X
Jó, akkor manuálisat választok :D Á, tényleg van ilyen.
Le vagyok maradva pár oldallal, de már folyik a könnyem. Fifi megint belecsúszik egy mániás szakaszba, az autipajzs fehér izzásig hevülve füstöl. Nem lesz itt semmiféle jogosítvány. Az oktató nem hülye. Nem fogja vizsgára engedni se 30, se 60, se 90 óra után, max akkor, ha Endike kőkeményen jattol neki is meg a vizsgabiztosnak is.
Ugyan már. Szar 16 éveseknek megy, az megy nekem is.
Istenem, ha csak egy ezrest kapnék minden olyan dologért, ami 16 éveseknek megy, de neked nem :D Pár példa:
-baszás fiakra nélkül
-mosógép használata
-takarítás
-számítógépes játékok
-értelmes magyar beszéd
-rágás, saját fogakkal
-stb.
Te szar.
Ugyan már. Szar 16 éveseknek megy, az megy nekem is.
Zsodrák, azért jó lenne, ha visszavennél egy kicsit a fiatalság fikázásából. Ugyanaz a duma mint az "azért egyetemista, hogy nekem csicskuljon". Kicsit nézd már végig a teljes életedet 16 éves korodtól a saját elvárásaid szerint. Tudom, hogy nem vagy rá képes, meg úgy is nekiállsz hetyetyézni, meg kifogásokat keresni, hogy "nekem csak saját lakásom volt, nem házam", de hol is kellene tartanod most? Ja igen: saját MINDEN, plusz család plusz nyugdíj. Ehelyett hol is vagy?
Mit kártye, bitte.
Igen, de azóta megállapodott a DH központtal és részletekben fizeti a devizás pénzéből. Az óvintézkedés azért van, mert pl hozzájut egy nagyobb összeghez, akkor azt azonnal elvihetné a követeléskezelő.
Amúgy diákhitel ügyben az utolsó pillanatban sikerült megakadályoznunk az elévülést. :)
még nem ,mert csak szüneteltette pénzért de még nem lehet dagadt mert megvan a karkötő
Hideg olajban, médium rare készítve. A kedvencem.
Ja és persze rizsikével
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Szerző:
sztárprogramozó
(
x1)
Mar 18, 2023 08:56:18
Válasz
(20)

Bebassza fiókba a korcs a jogsit a keresztlevél és a diploma mellé.
Mar 18, 2023 08:56:18
(
x14)
Mar 18, 2023 09:01:19
Trollul Madár

Endre!
Matchboxot vagy Hot Wheelst?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Mar 18, 2023 09:01:19
(
x4)
Mar 18, 2023 09:03:13
Klohek

Villás targoncát goldának, hogy ne fáradjon annyit..
Mar 18, 2023 09:03:13
(
x6)
Mar 18, 2023 09:08:14
kripli figyelő

Gyagyás gyorsan vegyél négy téli gumit meg fenyőfás autóillatosítót a rollertáskánál már bejött.
Mar 18, 2023 09:08:14
(
x5)
Mar 18, 2023 09:08:52
EasybankosPedo

Nem vesz autót! Mert a 41 éves kispénzű, mamahotellakó szerint sokba kerül a fenntartása. Csak akkor nem értem, hogy például a csöves Tibinek és Judkának hogyhogy nem kerül sokba ugyanaz?
Látod gyagyás igy múlik el a világ dicsősége. Pár éve még vonatokat szartál, ma meg már egy szétfingott Mazdát se tudnál fentartani.
Mar 18, 2023 09:08:52
(
x1)
Mar 18, 2023 09:23:36
Kovi

ha vasárnaponként úgyis ráérsz, igazán beiratkozhatnál egy etyetemre is.. hátha lesz felsőfokú végzettséged!
Vasárnap templomban van, hiszen keresztyén sodi asodi, hahó!
Mar 18, 2023 09:23:36
(
x4)
Mar 18, 2023 09:23:49
sittessanyi

ez a jogsi sztori a nyelvtanulós kudarchoz fog hasonlítani.
a szabolcsi proli csaj (andi) és a 8 osztályos hegesztő is sokkal jobban megtanult németül mint a fél tucat nyelviskolába és tanárhoz járó, 10 éve német nyelvterületen élő többgenerációs értelmiségi szar :DD
teljesen egyértelmű, hogy a kognitív fogyatékossága miatt a jogsival is ugyanígy fog elbukni.
az elméleten még átbukdácsolhat, de a gyakorlati részén kizárt, mert nem tudja összehangolni, koordinálni a mozdulatait + koncentrációzavaros fogykos.
Gyagya!
Ha belebuksz a jogsiszerzésbe, akkor majd elismered végre, hogy te jóval az átlag alatti képességű csoportba tartozol?
a szabolcsi proli csaj (andi) és a 8 osztályos hegesztő is sokkal jobban megtanult németül mint a fél tucat nyelviskolába és tanárhoz járó, 10 éve német nyelvterületen élő többgenerációs értelmiségi szar :DD
teljesen egyértelmű, hogy a kognitív fogyatékossága miatt a jogsival is ugyanígy fog elbukni.
az elméleten még átbukdácsolhat, de a gyakorlati részén kizárt, mert nem tudja összehangolni, koordinálni a mozdulatait + koncentrációzavaros fogykos.
Gyagya!
Mar 18, 2023 09:23:49
(
x2)
Mar 18, 2023 09:30:18
Dadogós Kisnyugdíjas

sodika vezet
🏳️🌈🏳️⚧️Kiss Endre Farkas egy homoszexuális pedofil. Kaffka Tibor egy férfi.🏳️🌈🏳️⚧️

Mar 18, 2023 09:30:18
(
x20)
Mar 18, 2023 09:32:53
xray

gyagyás, semmi szükséged az autóra. hová akarsz menni vele? munkába, a sarki boltba piáért? teljesen elment az eszed.
Mar 18, 2023 09:32:53
(
x4)
Mar 18, 2023 09:34:43
sittessanyi

Gyagya!
lehet revidiálnom kell magam kicsit, mert ha időarányos nyelvtanulást nézzük, akkor még Szandi is simán überelte a gyagyást. pár hónapnyi némettanulás után sokkal folyékonyabban beszélt mint a fikás.
s így belegondolva, sztem simán meg tudná szerezni a jogsit is, mert talpraesett.
még egy mc istiből is kinézek egy jogsit.
ezek alapján azt mondanám, hogy a retarduniverzumban valleg a gyagya a leggyengébb skillek fonatkozásában, és csakis a háttere (100 millás elpancsolt családi vagyon, vera néni támogatása stb.) miatt van olyan fénytörésben, mintha nem ő lenne a legalja. pedig az.
Mar 18, 2023 09:34:43
(
x20)
Mar 18, 2023 09:36:41
xray

anyád meg fog villázni. most még beléd is fogja állítani. gyagyás, semmi szükséged az autóra. hová akarsz menni vele? munkába, a sarki boltba piáért? teljesen elment az eszed.
Mar 18, 2023 09:36:41
(
x20)
Mar 18, 2023 09:36:54
xray

anyád meg fog villázni. most még beléd is fogja állítani. gyagyás, semmi szükséged az autóra. hová akarsz menni vele? munkába, a sarki boltba piáért? teljesen elment az eszed.
Mar 18, 2023 09:36:54
(
x16)
Mar 18, 2023 09:41:59
trolléga

Endre jöhetne egy flokk az eddigi jogsis tapasztalatokról meg a szisza új autójáról (hova kell menni megrongálódni)?
Mar 18, 2023 09:41:59
(
x1)
Mar 18, 2023 09:45:59
cucksodi

Szerintem endre ma reggel korán kelt. Kiment futni, mert edzett erös fadászpikának kell maradnia. Hazafele bevásárolt, meglepte valamivel az anyját is hamár kisegíti ebben a nehéz idöszakban, ami úgy tünik még egy felhöénekkel is elöfordulhat a mai világban. Gyors reggeli után pedig irány a kresz vizsgára tanulni, hiszen nagyközönség elött megígérte, hogy elvégzi.
Ja nem valószinüleg már rátöltött az esti szintre és talaj részegen loopol golda mamának:D
Fikaevés love
Ja nem valószinüleg már rátöltött az esti szintre és talaj részegen loopol golda mamának:D
Mar 18, 2023 09:45:59
(
x1)
Mar 18, 2023 09:47:16
koszos

villas "reggelit" anyad mar "felszolgalta" ???
mennyire vagy reszeg ??????
anyad foztje "fajnfuuud" ??????
mi a helyzet a faszpinaval ?????
mi a helyzet a szegedi petricseszekkel ????
gayza tartozik meg ????
jutkatol kuncsorotgtal mar kis alamizsnat ?????
hogwarts legacyban hol tartasz ????????
hajfestos live a hod kurva anyaddal ?????
mario live ????
teljes pedofilakta ??????
ams-t megbasztad mar szarazon ??????
annyi megvalaszoltalan kerdes.....
ideje felloni a liveot es rendberakni mindent!!!!
"Aki szemét, azzal SOSEM szemétség aljasnak lenni. Az szemétkedik, az mindig féreg. A családja is."
mennyire vagy reszeg ??????
anyad foztje "fajnfuuud" ??????
mi a helyzet a faszpinaval ?????
mi a helyzet a szegedi petricseszekkel ????
gayza tartozik meg ????
jutkatol kuncsorotgtal mar kis alamizsnat ?????
hogwarts legacyban hol tartasz ????????
hajfestos live a hod kurva anyaddal ?????
mario live ????
teljes pedofilakta ??????
ams-t megbasztad mar szarazon ??????
annyi megvalaszoltalan kerdes.....
ideje felloni a liveot es rendberakni mindent!!!!
Mar 18, 2023 09:47:16
Mar 18, 2023 09:53:20
Mesterterv

Gyagyás, te most komolyan le szeretnéd rakni a jogsit, majd 1 évig pihentetni, hogy nyelftanilag megfelelj az 1 éves jogosítvány szabályának és használhasd a carsharinget?
Azt leszarod ugye, hogy ez a szabály azért fan, hogy azalatt az 1 év alatt tapasztalatot gyűjts?
Nem kell az neked ugye?
Szarrá fogod törni magad, remélem mást nem, de mindenképpen kurva nagy szopás lesz ebből te ostoba fasz.
Azt leszarod ugye, hogy ez a szabály azért fan, hogy azalatt az 1 év alatt tapasztalatot gyűjts?
Nem kell az neked ugye?
Szarrá fogod törni magad, remélem mást nem, de mindenképpen kurva nagy szopás lesz ebből te ostoba fasz.

Mar 18, 2023 09:53:20
Mar 18, 2023 09:53:34
nem vagy elég türelmes

Mennyi időre tiltottak FB-rol te púpos buzi?? 90 nap?
Mar 18, 2023 09:53:34
Mar 18, 2023 09:55:08
buniBanki

Endre! Az hogy leírod valahol, hogy a kurva anyád is hülyeségnek tartja a kocsit és a jogsit a 40-es kis pedofil fiacskájának, az szép és jó, de nem elég. Flokkerkamera indít
, csinálj vele erről egy interjút! Ha nem is fosná, a rikácsoló vénasszony bearanyozná a mai napot!
Endre egy pedofil!
, csinálj vele erről egy interjút! Ha nem is fosná, a rikácsoló vénasszony bearanyozná a mai napot!
Mar 18, 2023 09:55:08
Mar 18, 2023 10:01:08
tranyókiller

Mar 18, 2023 10:01:08
(
x5)
Mar 18, 2023 10:03:19
EasybankosPedo

Mennyi időre tiltottak FB-rol te púpos buzi?? 90 nap?
Épen mentegetem a gyagyás videóit trashvodról, 2022 Februárig már készen is vannak, utána ha meglesz mind majd mennek fel videós oldalakra. De az a lényeg hogy párba bele bele nézegetem és pont az egyik, SoDI vlogja kezdődik úgy, hogy 60 napos tiltást kapott korábban. Ezek után nem is értem mért 30 napokat kapott az utóbbi időben. Lehet, hogy most sikerült behúznia egy 60 napost megint.
Mar 18, 2023 10:03:19
(
x20)
Mar 18, 2023 10:05:35
xray

Mar 18, 2023 10:05:35
(
x4)
Mar 18, 2023 10:06:13
Biztatási kár

amúgy milyen renaultot lehet venni három kilóból? :o)))
A poén az, hogy a több milliós örökségből ez volt a legnagyobb befektetés amit vettek, amit ma már senki nem vezethet, ráadásul még költeni is kell rá. Igazi, retard munka. :)
Mar 18, 2023 10:06:13
Mar 18, 2023 10:12:50
sodika

Honnan van az infó, hogy 3 kiló volt?
Ezt nem látom sehol leírva.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Mar 18, 2023 10:12:50
(
x14)
Mar 18, 2023 10:13:09
Örebro

irigykedem, jol megy a magyar hajlektalanoknak. szållodåba laknak, autot vesznek, melyet mårkaszervizbe hordanak, isznak es esznek.
Mar 18, 2023 10:13:09
(
x14)
Mar 18, 2023 10:14:03
Örebro

teged ki hivott geci hazudozo, meghogy volt jogsid….. HAZUG GECI!
Mar 18, 2023 10:14:03
(
x14)
Mar 18, 2023 10:15:32
Örebro

drogos hazudozo lesz jogsid?
Mar 18, 2023 10:15:32
Mar 18, 2023 10:16:01
Százéves Pumukli

Minek ezeknek autó? Baszki a Mazda is a bontóban végezte, annyira becsülték meg és vigyáztak rá. :D
Eladta a házát a béka és kb 3 hónap alatt eltapsolják az összes gempát.
Mondjuk én ismeretlenül sajnálom az elhunyt rokont. Lehet egész életében becsületesen dolgozott hogy legyen háza, normális élete,aztán véget ért és egy csöves rokona eltapsolja az egészet.
Eladta a házát a béka és kb 3 hónap alatt eltapsolják az összes gempát.
Mondjuk én ismeretlenül sajnálom az elhunyt rokont. Lehet egész életében becsületesen dolgozott hogy legyen háza, normális élete,aztán véget ért és egy csöves rokona eltapsolja az egészet.
Mar 18, 2023 10:16:01
(
x4)
Mar 18, 2023 10:16:46
Biztatási kár

A férjed mondta az egyik lájvban, hogy ennyit adott jucus kocsira, de hogy mennyi volt valójában majd te elmondod.
Mar 18, 2023 10:16:46
(
x42)
Mar 18, 2023 10:17:06
Ásó27

Miért nem kérdezed meg a tranyót?
Mar 18, 2023 10:17:06
(
x42)
Mar 18, 2023 10:18:00
Ásó27

Ma sikerült kihagyni a hajnali sört Endre?
Mifaaaaaaaaaaaan
Mar 18, 2023 10:18:00
(
x2)
Mar 18, 2023 10:19:18
Twiccs Chat

ha kreszre van 34ezred akkor talán végre a tartozásod is át tudod utalni ugye?
Mar 18, 2023 10:19:18
(
x2)
Mar 18, 2023 10:19:41
Dadogós Kisnyugdíjas

trolltol vette a kocsit XD
Mar 18, 2023 10:19:41
(
x4)
Mar 18, 2023 10:20:46
sittessanyi

gyagya!
majd kérd meg tibort, hogy gyakorolja veled a vezetést forgalomban és mindezt közvetítsétek is élőben.
garantált nézettségi rekordok lesznek.
majd kérd meg tibort, hogy gyakorolja veled a vezetést forgalomban és mindezt közvetítsétek is élőben.
garantált nézettségi rekordok lesznek.
Mar 18, 2023 10:20:46
(
x1)
Mar 18, 2023 10:20:51
sztárprogramozó

Nem segítünk recskaboy
Mar 18, 2023 10:20:51
(
x4)
Mar 18, 2023 10:20:55
Kötőjel

leszarom mit látsz! mennyit ittál, púprém?
Mar 18, 2023 10:20:55
(
x1)
Mar 18, 2023 10:21:46
Darth Tibor

Miért nem kérdezed meg Tibit, hogy mennyi volt? Nem áll veled szóba?
Mar 18, 2023 10:21:46
(
x67)
Mar 18, 2023 10:22:03
Hahó

Idióta vagy.
A trolloknak közvetlen kapcsolata van tiborral. Arról is tudunk mit üzengetsz neki.
Mar 18, 2023 10:22:03
(
x14)
Mar 18, 2023 10:23:04
Örebro

drogos, jobb lenne ha nem jårnål ide. többen itt a forumon eljutottunk oda, hogy eddig a betegseged miatt szemethunytunk, hogy te egy iskolåzatlan fereg vagy, de mår annyira lecsusztål, hogy nem tudunk kommunikålni veled. mi is ugy vagyunk mint te voltål, szeretunk a sajåt szintunkön tårsasågot, te mår nem vagy az, elmebeteg hazudozo drogos es alkoholista vagy, ennyike. tunj a kurva anyådba!
Mar 18, 2023 10:23:04
(
x42)
Mar 18, 2023 10:23:15
Ásó27

A tranyó éli a legjobb életét, te meg anyád háta mögött álmodozol fiókba bebaszott jogsikról. Nagyon nevetek!
Mifaaaaaaaaaaaan
Mar 18, 2023 10:23:15
Mar 18, 2023 10:24:11
sodifingszagúhálózsákja

Senkinek ne legyen illúziói a jogosítvánnyal kapcsolatban. Ezzel is csak hergelni akar a drogos pedofil impotens buzi. A külvilág érzékelése mindig is problémát okozott neki. Mióta durva alkoholista ez mégjobban igaz. Gyakorlatilag nincs józan órája. Ez rögtön le fog esni az oktatónak és nem fogják vállalni. Egyik oktatóról a másikra fog ugrálni (ha egyáltalán sikerül neki a kresz vizsga, ami ugye szintén álom), találkoztam ilyennel. Végül elévül a kresz vizsga és nem lesz belőle semmi. A vezetésre a hitelkártyavár amúgy is összedől és nem adnak neki a bankok pénzt az órákra.
Elképzelhetetlennek tartom hogy képes legyen részt venni a forgalomban. Semennyire nem képes a többi résztvevőre partnerként tekinteni (ahogy ezt folyamatosan láthatjuk), a vezetés pedig erről szól. Ha képtelen (az!) minimális empátiára, akkor ez halva született ötlet.
Elképzelhetetlennek tartom hogy képes legyen részt venni a forgalomban. Semennyire nem képes a többi résztvevőre partnerként tekinteni (ahogy ezt folyamatosan láthatjuk), a vezetés pedig erről szól. Ha képtelen (az!) minimális empátiára, akkor ez halva született ötlet.
Mar 18, 2023 10:24:11
(
x10)
Mar 18, 2023 10:27:49
halászlé

tehát akkor drágább folt :o)))
Mar 18, 2023 10:27:49
(
x4)
Mar 18, 2023 10:28:36
Kötőjel

a sodi, azt ugye tudod, hogy az Univerzum csak akkor veszi komolyan a jogosítvány iránti vágyadat, ha bevonzod azt egy autó megvásárlásával? előre kell menekülnöd, különben kiröhög az Univerzum.
mindenképpen venned kell egy drága autót még a kresz vizsga előtt. gayza biztos segít neked megtalálni a megfelelő sodimobilt. a sodi.
vérdíj target nr. 1
mindenképpen venned kell egy drága autót még a kresz vizsga előtt. gayza biztos segít neked megtalálni a megfelelő sodimobilt. a sodi.
Mar 18, 2023 10:28:36
(
x10)
Mar 18, 2023 10:28:53
halászlé

Senkinek ne legyen illúziói a jogosítvánnyal kapcsolatban....
ő lesz a megfelelő palimadás a sulinak, hidd el....le fogják húzni...végletekig...remélhetőleg ott majd dilidokihoz is kell mennie; de sztem még azelőtt feladja (mondjuk az első bukásnál...)
Mar 18, 2023 10:28:53
(
x1)
Mar 18, 2023 10:29:08
Mercis Hambi

Géjza jelentkezett már,hogy van eladó kocsija olcsón?
Mercizzz
Mar 18, 2023 10:29:08
(
x4)
Mar 18, 2023 10:34:26
sittessanyi

Senkinek ne legyen illúziói a jogosítvánnyal kapcsolatban.
ezt kinek írod amúgy?
egyetlen troll sincs aki szerint képes lenne letenni a jogsit. ez ténykérdés.
egészen biztos h tibor és az anyja is kiröhögte az ötletét. tudják h fogykos, és hogy képtelen lenne autóvezetésre.
Mar 18, 2023 10:34:26
(
x5)
Mar 18, 2023 10:35:07
Jonciii

HArmat utcai bontóban van egy Mazda jó áron :D
Mar 18, 2023 10:35:07
Mar 18, 2023 10:35:14
Vaják

Esküszöm nincs is jobb mint egy fasza kávé mellett végigolvasgatni a pedofil szatír tegnapi jogsis auticunami-ját…
Csak megerősíteni tudom a leírtakat, folyamat be van baszva a fatászpika, a motorikus reflexei kurva szarok, ezt minden játékstreamjén láthattuk
Nagyon nagy móka lesz megnézni hogy szenved majd ez a balek
Endi, nyárra meglesz?
Csak megerősíteni tudom a leírtakat, folyamat be van baszva a fatászpika, a motorikus reflexei kurva szarok, ezt minden játékstreamjén láthattuk
Nagyon nagy móka lesz megnézni hogy szenved majd ez a balek
Endi, nyárra meglesz?
Mar 18, 2023 10:35:14
(
x2)
Mar 18, 2023 10:36:37
Kriptozsidó

Elmentem a tranyólakhoz, meg a szervizhez, Renault-t nem láttam ami nekik lehet lepukkant csak 2 rsz nélkülit a környéken. Tranyót a hotel teraszán nem láttam meg mást sem.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Mar 18, 2023 10:36:37
(
x1)
Mar 18, 2023 10:39:31
Darth Tibor

Azért megnézném a gyagyás mit balfaszkodik össze egy manuál váltós autóban. Nyilván egy zárt pályán, ahol csak magának árthat. Lenne röhögés!
Mar 18, 2023 10:39:31
(
x5)
Mar 18, 2023 10:39:45
Jonciii

Elmentem a tranyólakhoz, meg a szervizhez, Renault-t nem láttam ami nekik lehet lepukkant csak 2 rsz nélkülit a környéken. Tranyót a hotel teraszán nem láttam meg mást sem.
Képek, video?
Mar 18, 2023 10:39:45
Mar 18, 2023 10:44:35
Autós oktató

Azért megnézném a gyagyás mit balfaszkodik össze egy manuál váltós autóban. Nyilván egy zárt pályán, ahol csak magának árthat. Lenne röhögés!
Én már nem is számítok?!
Mar 18, 2023 10:44:35
(
x1)
Mar 18, 2023 10:53:55
Darth Tibor

Én már nem is számítok?!
Nem úgy értem, hogy oktatóval, hanem egyedül. Vagy tanítsa őt a Tibi, vagy Gayza.
Mar 18, 2023 10:53:55
(
x14)
Mar 18, 2023 10:54:40
Trollul Madár

Endre!
A púpod hány kiló?
Mar 18, 2023 10:54:40
Mar 18, 2023 10:56:35
Sportoló Művészúr

Neked hányszor kell még szádba venni és letorkozni a trollfaszt, te buta ökör?
Még mennyi szopatásra van szükséged, hogy végre ne becsüld alá a trollok gyűlöletét irányodba? Ezt komolyan kérdezem.
Nyilván élhetsz abban a tévképzetben, hogy hiszen itthon vagy már egy hónapja aztán semmi bajod. De ez önátbaszás, szokásos endre féle valóságferdítés.
Hidd el kisköcsög, nagyjából minden amit teszel vagy szándékozol megtenni arról tudomása van valakinek. Ez nem a titkos csoportok és a luxuspöcögtetők miatt van így, hanem a nagy számok törvénye alapján elkerülhetetlen.
Mert téged max 500-an utálnak. A trollok csicskája és játéka vagy. Ők irányítják az életed.
Mar 18, 2023 10:56:35
(
x4)
Mar 18, 2023 10:56:43
Klohek

A "takarodj a kurva anyádba" bejegyzés után volt.. szívesen!
Mar 18, 2023 10:56:43
(
x6)
Mar 18, 2023 11:08:49
kripli figyelő

Mar 18, 2023 11:08:49
(
x4)
Mar 18, 2023 11:25:26
seymour schwartz

Azért mondjuk ki az igazságot: vadász, vadász, ezek szopni járnak ide. Egy kocsival már befürödtek, erre vesznek egy másikat. Halmozzák a faszerdőket. Megint ugyanazt fogják elérni, hogy valami roncsot leparkoltatnak valahova, amit aztán elszállíttatnak, a költségeket meg rájuk verik. A vége az lesz, hogy se Mergának, se Lyucusnak nem lehet majd bankszámlája, ugyanúgy mint Zsodráknak, viszont jó retard módjára lesz rengeteg sok adósságuk. Az ilyen balfaszok nem fogják fel, hogy mindent pénzben és időben mérnek. Ha megmaradnak a seggükön Parádon és kialakítanak valami normális életet, akkor ment volna a dolog. Így viszont nem csak hogy megint hajléktalanok lesznek, hanem beszednek maguknak egy állandóan ketyegő adósságot. Magyarul az ilyen barmoknak egyszerűen nem szabad pénzt adni, mert csak ártanak maguknak.
Mar 18, 2023 11:25:26
(
x1)
Mar 18, 2023 11:34:30
noikabatgomb

Aztan csinos fiu-e az az autoszerelo, Endre? Csak azert kerdezm, mert a cica surun fogja latogatni.
Mar 18, 2023 11:34:30
(
x4)
Mar 18, 2023 11:35:45
Biztatási kár

Én még olyat nem hallottam, hogy retard tanult volna valamiből. Szerintem helyes az irány amerre tartanak, ezeket az összeget már a felszopók sem fogják kifizetni. :)
Mar 18, 2023 11:35:45
(
x3)
Mar 18, 2023 11:38:58
Mitokondrium

Endre, szokjál hozzá, hogy a trollok két lépéssel előtted járnak mindig. Te még csak hívogatod Tibcédeszt, de a sokkal jobban értesült trolljaid már rég megszerezték azokat az infókat, amikért te még csak most könyörögsz.
Mar 18, 2023 11:38:58
(
x2)
Mar 18, 2023 11:40:38
Túltöltött Tejhabosító

Boldog névnapot Sittes Sanyi! Tajgi készítsd a segged!!!
Na tejhabosítás, csá.
Mar 18, 2023 11:40:38
(
x1)
Mar 18, 2023 11:41:35
Sörike

Tajgi ma este 8-kor seggest ugrik! Boldog névnapot Sittes Sanyi! Tajgi készítsd a segged!!!
Mar 18, 2023 11:41:35
(
x3)
Mar 18, 2023 11:42:37
Mitokondrium

Amúgy szerinted a mai Magyarországon, ahol már filippínó vedégmunkásokat importálunk, annyira nincs aki a gyárakban dolgozna, hogyan lehet valaki munkanélküli hajléktalan? Ezekkel nem a társadalom bánt el, nem a sors veri őket. Alkoholisták, bármilyen hasznos tevékenységre alkalmatlanok. Ha nyernének a lottón ötmilliárd forintot, akkor sem jutnának feljebb a szálloda-tyoproni-ketyerű szentháromságnál, egyszerűen azért, mert életképtelenek.
Mar 18, 2023 11:42:37
(
x1)
Mar 18, 2023 11:45:48
sztárprogramozó

+ igénytelen állatok és szerintem ez a gyökere az egész jelenségnek.
Mar 18, 2023 11:45:48
(
x5)
Mar 18, 2023 11:48:37
Jonciii

Aztan csinos fiu-e az az autoszerelo, Endre? Csak azert kerdezm, mert a cica surun fogja latogatni.
Endrét az érdekli, hogy keményen áll-e neki?
Mar 18, 2023 11:48:37
(
x16)
Mar 18, 2023 11:52:43
trolléga

Endre! Mi a kurva anyádat képzelsz, itt kikhez beszélsz? A kommenthaverokhoz? Azt hiszed majd segítünk neked? *pr*
Mar 18, 2023 11:52:43
(
x4)
Mar 18, 2023 11:53:23
Kovács Péter azaz Kancsi

challenge accepted xD
Az acceptelés része jól megy, a megvalósítás már kevésbé.
Mondj egy példát az elmúlt 10 évből, amikor valamit sikerült végig vinned. Nincs ilyen.
Mar 18, 2023 11:53:23
(
x2)
Mar 18, 2023 11:53:39
Dadogós Kisnyugdíjas

pihentetni kell a jogsit mert elfáradt. fáradt jogsi a jogsi. XD
Mar 18, 2023 11:53:39
(
x2)
Mar 18, 2023 11:54:50
Kakaspina

Endre, tudod miért nem fogsz átmenni a forgalmi vizsgán? A származásod miatt.
Ugyanis mikor egy zsidó sofőrjelöltnek azt mondja az oktató, hogy: GÁZT, akkor kiugrik az autóból.
Hol van eltemetve apád , Gyagyás?
Ugyanis mikor egy zsidó sofőrjelöltnek azt mondja az oktató, hogy: GÁZT, akkor kiugrik az autóból.
Mar 18, 2023 11:54:50
(
x2)
Mar 18, 2023 12:01:56
Dadogós Kisnyugdíjas

sodi gyakorlati vizsgája

Mar 18, 2023 12:01:56
Mar 18, 2023 12:04:41
wannabe snecológus

Most olvasom a sodipedian hogy befizette a KRESZ tanfolyamot, hat ez kurva nagy:DDD A kresz vizsga se lesz meg: ha az 1 pontos kerdeseket meg is tudja valaszolni, nem fogja megtanulni es felismerni az elsobsegadas szabalyait, es amugy is hianyzik az a minimalis logikus gondolkodas ami kell hozza. Hat a Hogwarts Legacyban se ment a 3+?=5 :DD Felteve persze ha nem lesz elsodikazva kozben a tanfolyam.
Szerintem ez megint egy win a trolloknak, jol fogy a penz!
Szerintem ez megint egy win a trolloknak, jol fogy a penz!
Mar 18, 2023 12:04:41
(
x10)
Mar 18, 2023 12:05:11
halászlé

Amúgy szerinted a mai Magyarországon, ahol már filippínó vedégmunkásokat importálunk, annyira nincs aki a gyárakban dolgozna, hogyan lehet valaki munkanélküli hajléktalan? Ezekkel nem a társadalom bánt el, nem a sors veri őket.
most csak az nem dolgozik, aki nem akar. ahol van gyár, már vannak szállások is; és nem gagyik (családi házak felújítva, net, tv stb.); Pesten meg még több a lehetőség: akár pár óra takarítás, futárkodhatna is szisza (nyilván nem autóval...de már annyira elitta az agyát, h picikli is angyalszárny - és különben is fáj a lába, pihentetni kell...)
Alkoholisták, bármilyen hasznos tevékenységre alkalmatlanok. Ha nyernének a lottón ötmilliárd forintot, akkor sem jutnának feljebb a szálloda-tyoproni-ketyerű szentháromságnál, egyszerűen azért, mert életképtelenek.
élő példa hatoslottó nyertes, hajléktalan házaspár...százmilliókat sikerült felélni néhány év alatt....
Mar 18, 2023 12:05:11
(
x1)
Mar 18, 2023 12:07:55
hejneken

Sikerült átvergődnöm magam az esti loopon, de egy dolgot nem értek, nem láttam elégszer leírva.
Beteszed a fiókba a jogsit egy évre porosodni, pedofil?
IGEN / NEM
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
Beteszed a fiókba a jogsit egy évre porosodni, pedofil?
IGEN / NEM
Mar 18, 2023 12:07:55
Mar 18, 2023 12:09:59
Az első gyakorlati órán

Oktató: Endre minek örül annyira, inkább üljön a volánhoz
Endre: fan työröm,fan työröm, fan työr hihá a tyodinak työre fan hö-hö höhöhö
Endre: fan työröm,fan työröm, fan työr hihá a tyodinak työre fan hö-hö höhöhö
Mar 18, 2023 12:09:59
(
x16)
Mar 18, 2023 12:13:04
trolléga

Endre! Hogy állsz az etitán tananyaggal? Úttest, járda, piciklisáv, picikliút, gépjármű, gépkocsi? Mindent értesz? Kezeled?
Mar 18, 2023 12:13:04
(
x11)
Mar 18, 2023 12:13:15
Andi

Az örökösnők napi tizenhatezret perkálnak egy éjszakáért, a Sodi meg tizenkétezerért nyafog a ribinek.
Endre, tényleg ne írjál ide, rontod a hírnevünket.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Endre, tényleg ne írjál ide, rontod a hírnevünket.
Mar 18, 2023 12:13:15
(
x2)
Mar 18, 2023 12:13:52
Dadogós Kisnyugdíjas

Lehunyja kék szemét az egyetemi diploma,
lehunyja sok szemét a keresztlevél,
dunyha alatt alszik a nyelvvizsga -
aludj el szépen, kis jogsi.
lehunyja sok szemét a keresztlevél,
dunyha alatt alszik a nyelvvizsga -
aludj el szépen, kis jogsi.
Mar 18, 2023 12:13:52
(
x6)
Mar 18, 2023 12:15:09
Puha Slag

Endre! Hogy állsz az etitán tananyaggal? Úttest, járda, piciklisáv, picikliút, gépjármű, gépkocsi? Mindent értesz? Kezeled?
Mar 18, 2023 12:15:09
(
x4)
Mar 18, 2023 12:15:31
seymour schwartz

most csak az nem dolgozik, aki nem akar. ahol van gyár, már vannak szállások is
Hát azért hetyetyetye....Bár nem vagyok gyári munkás, ezért nem tudhatom, de azért egy gyárba fizikailag fitt emberek kellenek. A három jómadár közül egyik sem alkalmas hosszabb távú kemény fizikai munkára, mint ahogy a magyar társadalom nagy része sem. Orbán azt akarja mutatni, hogy visszajött a kommunizmus, vannak gyárak, van munka. Csak az a baj, hogy ezek a gyárak már pénzt termelnek, nem komcsi gyárak, hogy elfoglaltságot meg minimálbért adnak. Azon kívül iszonyatos a fluktuáció is, ha valaki nem válik be, akkor jöhet a következő. Ha nem Magyarországról, akkor a Fülöp-szigetekről. Kicsit zavaros most a magyar munkaerőpiac, egy viszont biztos: Hungarisztánban egyik retard sem rúg labdába állások terén.
Mar 18, 2023 12:15:31
(
x2)
Mar 18, 2023 12:16:21
Kakaspina

Szerintem a jobbkézszabály értelmezésénél fog megállni a tudomány.
Mar 18, 2023 12:16:21
(
x11)
Mar 18, 2023 12:17:06
Andi

Endre, kicsit segítek. A megkülönböztetett jelzés az olyan, mint amikor Viktornak lehetett, neked nem.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Mar 18, 2023 12:17:06
(
x5)
Mar 18, 2023 12:28:14
EasybankosPedo

Akkor pucold meg a szemüvegedet te debil balfasz! Persze lehet, hogy nem is írták hanem mondták valahol!
Mar 18, 2023 12:28:14
(
x4)
Mar 18, 2023 12:28:24
seymour schwartz

Egyébként amilyen oktatók mostanában vannak, kétszer elmennek bevásárolni, utána elbukja az összes vizsgáját, oszt köszöntem.
Mit kártye, bitte.
Mar 18, 2023 12:28:24
(
x10)
Mar 18, 2023 12:40:41
Autismus Maximus

Mobilos változat:
Ilyet kérhetünk még a főbb szájbafosásokból? (Lesz kredenc, lesz Tesla, juszt is ütyféd leszek Bejlinben, stb)?
További ötletek?
Mar 18, 2023 12:40:41
(
x11)
Mar 18, 2023 12:44:14
kissendrevagyok

Endre igazán tolhatnál ki screenshotot, hogy éppen hol tartasz az etitánban. Sikerült már a bevezető?
kissendrevagyok
Mar 18, 2023 12:44:14
(
x10)
Mar 18, 2023 12:47:06
halászlé

ezt pontosan így fan; de ahogy írtam: akarni kell dolgozni! egy gyárban vannak könnyebb melók, akár rokkant nyugdíjasokank is; de keresni kell...a tésztagyári melót el tudták volna látni, merga biztosan; de nem akar dolgozni...és az akaraton van a hangsúly...na a bécsi köröket meg hagyjuk...ott lehetett volna pár órát mosogatni; de nem akar...dögleni egyszerűbb...
Mar 18, 2023 12:47:06
(
x5)
Mar 18, 2023 12:49:50
EasybankosPedo

Nem olyan biztos az. Mikor Bittner elkezdet a nyugdíjából törleszteni neki, akkor 1 évig neki fizetett, 2018 Novemberétöl. Majd 1 évvel késöbb kiderült, 2019 Decemberébe, hogy a Bittner törleszt neki és belett jelentve a NAV-nak meg a diákhiteleseknek is talán, hogy a korcsnak bevétele van. A Gyagyás egyből átruházta a Goldára a "behajtást". Vajon mért? Az 1 évet ö maga írta le, utána meg emlegette hogy valószínűleg a többi adóssal pl Márkcica is ezt akarja csinálni.
Mar 18, 2023 12:49:50
(
x42)
Mar 18, 2023 12:56:41
Ásó27

Kovács Márk megadta a teljes tartozását január végén, hiszen megígérte.
Mifaaaaaaaaaaaan
Mar 18, 2023 12:56:41
(
x25)
Mar 18, 2023 12:59:06
max5enutálnak

Kovács Márk megadta a teljes tartozását január végén, hiszen megígérte.
Ez 2021-es hír!
Mar 18, 2023 12:59:06
Mar 18, 2023 13:00:20
mondomkusskuss

Mar 18, 2023 13:00:20
(
x28)
Mar 18, 2023 13:07:41
töppedt buzigolyók

Jó, akkor manuálisat választok :D
Le vagyok maradva pár oldallal, de már folyik a könnyem. Fifi megint belecsúszik egy mániás szakaszba, az autipajzs fehér izzásig hevülve füstöl. Nem lesz itt semmiféle jogosítvány. Az oktató nem hülye. Nem fogja vizsgára engedni se 30, se 60, se 90 óra után, max akkor, ha Endike kőkeményen jattol neki is meg a vizsgabiztosnak is.
Mar 18, 2023 13:07:41
(
x28)
Mar 18, 2023 13:10:34
töppedt buzigolyók

Ugyan már.
Istenem, ha csak egy ezrest kapnék minden olyan dologért, ami 16 éveseknek megy, de neked nem :D Pár példa:
-baszás fiakra nélkül
-mosógép használata
-takarítás
-számítógépes játékok
-értelmes magyar beszéd
-rágás, saját fogakkal
-stb.
Te szar.
Mar 18, 2023 13:10:34
(
x4)
Mar 18, 2023 13:17:44
seymour schwartz

Ugyan már.
Zsodrák, azért jó lenne, ha visszavennél egy kicsit a fiatalság fikázásából. Ugyanaz a duma mint az "azért egyetemista, hogy nekem csicskuljon". Kicsit nézd már végig a teljes életedet 16 éves korodtól a saját elvárásaid szerint. Tudom, hogy nem vagy rá képes, meg úgy is nekiállsz hetyetyézni, meg kifogásokat keresni, hogy "nekem csak saját lakásom volt, nem házam", de hol is kellene tartanod most? Ja igen: saját MINDEN, plusz család plusz nyugdíj. Ehelyett hol is vagy?
Mar 18, 2023 13:17:44
(
x20)
Mar 18, 2023 13:19:37
xray

a béka segge alatt. Zsodrák, azért jó lenne, ha visszavennél egy kicsit a fiatalság fikázásából. Ugyanaz a duma mint az "azért egyetemista, hogy nekem csicskuljon". Kicsit nézd már végig a teljes életedet 16 éves korodtól a saját elvárásaid szerint. Tudom, hogy nem vagy rá képes, meg úgy is nekiállsz hetyetyézni, meg kifogásokat keresni, hogy "nekem csak saját lakásom volt, nem házam", de hol is kellene tartanod most? Ja igen: saját MINDEN, plusz család plusz nyugdíj. Ehelyett hol is vagy?
Mar 18, 2023 13:19:37
(
x1)
Mar 18, 2023 13:20:02
cucksodi

Most hogy nincs kondi karkötö dagadtnak számítasz már endre?
Fikaevés love
Mar 18, 2023 13:20:02
(
x4)
Mar 18, 2023 13:22:27
Kötőjel

a sodi a jövőt jelentő fiatalságot gyalázza?? mogorva vénember a sodi.
vérdíj target nr. 1
Mar 18, 2023 13:22:27
(
x4)
Mar 18, 2023 13:23:40
Biztatási kár

Igen, de azóta megállapodott a DH központtal és részletekben fizeti a devizás pénzéből. Az óvintézkedés azért van, mert pl hozzájut egy nagyobb összeghez, akkor azt azonnal elvihetné a követeléskezelő.
Amúgy diákhitel ügyben az utolsó pillanatban sikerült megakadályoznunk az elévülést. :)
Mar 18, 2023 13:23:40
(
x1)
Mar 18, 2023 13:24:49
sztárprogramozó

Eddig szuperbé, medencés iroda, tesla és pénzt fosó kutyaól stream volt az autiképzelgések tárgya, most pedig egy kurva jogsi személygépkocsira meg a fütyi felállításának lehetősége. Mit gondolsz Endi, ez felfele bukás?
Mar 18, 2023 13:24:49
(
x4)
Mar 18, 2023 13:25:09
féregnyulvány

Most hogy nincs kondi karkötö dagadtnak számítasz már endre?
még nem ,mert csak szüneteltette pénzért de még nem lehet dagadt mert megvan a karkötő
Mar 18, 2023 13:25:09
(
x16)
Mar 18, 2023 13:27:23
trolléga

https://i.imgur.com/5Ppnri4.jpg
Hideg olajban, médium rare készítve. A kedvencem.
Ja és persze rizsikével
Mar 18, 2023 13:27:23
173 látogató online.
A hozzászólás regisztrálnod kell lehetséges.
-Iron Gnome™