Olyasvalami, ami egyszer már megvolt.
Az lelombozó. Mert most mi legyen az értelmes cél?
Full alkesz vagy , miért nem kezded azzal hogy örökre eltakarodsz az internetről és elmész egy elvonóra?
A bécsi szállás kiesésével de.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Lehetne a cipőfűző használatának
elsajátítása!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
a púp meg úgy gondolja, h car sharing milyen faszhaság: jó autókkal lehet villogni, neki meg semmi felelősség...tönkremegy, összetörik...nem baj, majd pisztosító fizet..persze, ezek a dolgok már csak így mennek...
Úgy értem, olyan ritkán használnám amúgy is, hogy megéri bérelni.
És akkor nincs gond.De te annak ellenére beszéltél vele, hogy többször is kiderült hogy szavahihetetlen :))))) Pont erről beszélek, hogy eleve ebből kell kiindulni.
Tényleg hülyének kell lenni ahhoz hogy ezek után még szóba álljál vele egynél több alkalommal :)
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Az most szünetel.
Előző hónapban 70 ezer jött, most jön még holnapután egy 20-as, és utána pihen.
Minden fillér megy vissza a kártyákra, így a havi kamatteher is folyamatosan csökken. Itt Újszászon pont hogy spórolni tudok.
Akkor a legjobb kondíciók szerint, 10 év múlva megelőzöd jutkát anyagiakban?
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Dehát volt jogsid csak lejárt, nem emlékszel?
HAZUG FÉREG PEDO!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Púpszászon hol bérelsz autót?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
pedig a jogsi is megvolt egyszer, hát csak meg kell hosszabbítani, Hahó!
ez akkor most lelombozó cél vagy hazudott a sodi korábban, amikor a jogsiról kérdezték a kommenthaverok?
vérdíj target nr. 1
Nem tudtam elképzelni, hogy védekezés nélküli szex után is elárul, most pedig már el tudom.
Előző hónapban 70 ezer jött, most jön még holnapután egy 20-as, és utána pihen. Az most szünetel.
Az excel mit mutat? Megérte? Szerintem csak hdmi-re többet költöttél, de cáfolj meg! Tedd ki az excelt!
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
csá Na mindegy, el is kezdem a KRESZ-t ma.
Endre!
Már harangoznak! Ott vagy már?
De amúgy miért szexelnél bárkivel is védekezés nélkül, aki hajlandó veled?
két dolog végtelen. az univerzum és a sodi ostobasága.
vérdíj target nr. 1
akkor meg minek jogsi? ha nincs tapasztalat, nem szabad autóba ülni...a 30 óra városi vezetés lófasz, te meg aúgy is elittad az agyad; 1 éves kihagyás után elmész egy városba autóval, szerinted abból mi fog kisülni??....neked csak azért kell a "plasztikkártya", hogy legalább retardok taplát súrold....
(úgysem tudod megcsinálni és ezzel te is pontosan tisztában vagy...)
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Ember, 41 év alatt nem tanultad meg, hogy nálad csak lefelé vezet az út?
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Na hazaért Golda a vegyesboltból...
Rossz ratyi!
Mit jelent nálad a védekezés nélküli szex? Ülsz a kanapén és rágondolva nyomorgatod a döglött pitont?
Mi a baj? Holnap prezentálni kell a nagy ügyfélnek, aki már összecsomagolt?
Ez ety fosh!
Vasárnap az úr napja, pihenni kell. Inkább majd jövő héten állj neki!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Hát így hasraütésszerűen, lehetne mondjuk az alkoholizmusod elismerése, az impotenciád kezeltetése, fogyás, dentális holokauszt megszüntetése, etyetem befejezése, adósság rendezés. Vagy esetleg alternatív megoldásként meg is dögölhetnél végre.
5X forgalmi bukás+2 igazolt személyiségzavar (F6090,F4320) + PÁV bukás = papíros elmebeteg
mert prostituált...és van ilyen szolgáltatás, hogy gumi nélküli szex....te meg fizettél 500 eurót...mit nem éjtesz ezen???
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
A gumi nelkul dolgozo kurva az vagy teljesen hulye, vagy annyira drogfuggo, hogy mar minden mindegy neki. Egyiket se tartanam megbizhatobak.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Live-ban, ha lehet, zsidó, had röhögjünk a fogyatékosságodon.
5X forgalmi bukás+2 igazolt személyiségzavar (F6090,F4320) + PÁV bukás = papíros elmebeteg
Csak azért kérdezem, mert Tibivel azt nevezted szexnek, amikor tökrészegen ráverted az alvó trafó combjára.
Csak a kaffka tibivel próbáltál maszatolni, sikertelenül. Mégpedig a minősített impotenciád miatt nem sikerült(ez milyen rohadt ciki és gáz, hogy alig 41 évesen nem áll fel magától :D ).
Tudod nagyon jól mindenben hazudik és átver. És mégis szóba álltál vele mert egy rendszeren kívüli rohadék.
Ahogy te is az vagy. :)
Mivel évek óta nem józanodtál ki, ezért nem fogsz belőle érteni egy kurva szót sem. Haver, ez nem az ablakzsiráf!!
Gye gye gye ezt ne ne neee! Ő nyem kujfa. Még ő fizetett a nagyságos asodinak hogy mekpassza!
Nem feltétlenül nem azért, mert egy tiszta pillanatod sincs.
bebaszva nem lehet tanulni, korcs. ha már új, értelmes célokat akarsz, kezdhetnéd az alkoholizmusod kezelésével. ezt nyugodtan leírom, mert a sodi mindig okosabb és juszt is az ellenkezőjét fogod csinálni a kapott tanácsoknak. :)
vérdíj target nr. 1
Ebből nem lesz 25 év gyerektartás, pedofil?
Az hagyján, az anyját is meg kellene kérdezni a 41 éves gyernőtt tartásról :D
ilyen kérdésekre nem szokott válaszolni, többször megkapta ezt is.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Ha nem kell a munkához (akár odajárni), felesleges a saját. Egy autó általában pénztemető.
Neked végül is csak az alábbiakban nincs tapasztalatod:
- egy autó felelős tulajdonosának lenni
- autóval járni a munkába
- dolgozni
Nyilván ebben a témában is mindenkit érdekel a szakértői véleményed.
Amúgy ja, motorikusan valszeg semmi baja nem volt a Mazdának, mivel viszonylag egyszerű és megbízható konstrukció. Viszont futómű, fékek terén igencsak ramaty állapotban volt a gép, erre simán rá lehetett volna költeni egy 300-400 közötti összeget, ha tényleg cicaképes állapotba akartad volna hozni. És akkor még tényleg csak az alap kopó alkatrészekről beszéltünk.
Az meg a másik, hogy ti se olajat, se vizet nem töltöttetek volna bele soha, mivel fogyatékosok vagytok, tehát a motor sem húzta volna sokáig.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Viszont motor, és egyéb gépészet tekintetében kiváló volt. Ilyen idősen minden autó az.
a modoros kurva anyádat!
gondolom ez azt jelenti nalad,hogy amikor totalra vagta magat a szerektol,akkor te rahokiztal a labara,ahogy a tibornak szoktad!!!
ember itt nyomtad,hogy van bizonyitekod rola... ha lett volna mar betoltad volna,persze persze jogi csapda :DDDD t egy hazug szavahaihetetlen buzerans impotens gyoker vagy !!!
nezd meg a tematikus endre "eladosodott sodi" videojat,100bol 100 ember nem kerdojelezne meg a megnezese utan,hogy kb retardalt vagy.
a szegedio lamanint sosem tagadott le senki,csak teged meg a gayzat ??? erdekes
meg te kinyaltad a lillat ?? nem azt modntad,hogy undorodsz a kover noktol???????? hazug szar :DDD
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KFC 2024.06.29.
Azért ne viccelődjünk már! Ezen a fórumon az adja a humorfaktort, hogy a Recskaboy auticunamikat zúdít ide, elmesélve nekünk a legújabb elképesztő faszságait. Ha ezt letiltjuk mi értelme a fórumnak?
Az meg a másik, hogy ti se olajat, se vizet nem töltöttetek volna bele soha, mivel fogyatékosok vagytok, tehát a motor sem húzta volna sokáig.
Vizet? Ezek évtizedek óta nem is láttak vizet, lehet már föl sem ismernék. Még ha sörről lenne szó...
Mibe, hogy megbuksz a vizsgán? Természetesen nem ér azzal csalni, hogy el sem mész.
Lakásra se. Mert elveheti a végrehajtó.
Endre! Te összekeverted a megbízhatóságot a megbaszhatósággal?
Nyelftanilag mondjuk azt írta hogy "lehárt" Pátyi grammatikában ez lehet azt jelenti hogy "le ...hát nem tettem"
Csak két betű az eltérés, az vesse rá az első követ, aki még soha nem ígérte a Dunának menést
8 órázó szürkeegér
Előző hónapban 70 ezer jött, most jön még holnapután egy 20-as, és utána pihen. Az most szünetel.
Azt majd a trollok eldöntik, hogy pihen-e vagy sem.
Fogadjunk, hogy néhányan itt tudnak olyat húzni amire kénytelen-kényszert éreznél flokkban vagy lájvban rinyálni meg fenyegetőzni?
Nem te irányítod az életed. Két tényező van hatással a földi létedre.
1. trollok ideje rád
2. trollok ingerküszöbe
Ha szemtelenkedsz akkor jól tudod, hogy ha kell anyádat sem kíméljük amiért szájba szarva önmagát, nem dugott be egy elvonóra vagy a pszichiátriára.
Ha nem kell a munkához (akár odajárni), felesleges a saját. Egy autó általában pénztemető.
Endre én 2 autót fenntartok. Egy hétköznapi meg egy hétvégi hobbi autó ami 34 éves lesz. És ezt gémeskútországi fizetéssel
És már szisszen is
Kellett nekem tegnap emlegetni videóban :D
De semmi faszpina? Áhhh.
Próbálja csak meg a vénasszony kiforgatni egyszem fiát jogos örökségéből! Ilyenkor bizony perelni kell
8 órázó szürkeegér
Nem, mivel ez Sodi fóruma, Ő írhat ide bármikor és bármennyit. Amennyiben nem szeretnél Sodikommentet látni, gurulj el balra.
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Jóffan na! Nem lehet mindenki egy aberrált elfajzott szekrénybuzi aki a csonkolt faszt pinának tartja. Szerintem ez érthető.
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
Kiváló ötlet lenne ráereszteni valami értékesítőt aki ilyen időskori megoldásokat kínál. Régen volt egy Hildes haverom de már nem a haverom, meg nem id hildes de biztos találnánk. 8-10 hiénát akik rámennének.
Ha más hozadéka nincs is, legalább zaklatva lesz a vén szájbaszaró.
Undorító ez a prolis finnyáskodásod! :)
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Gondolom írtak az autós iskolából, hogy holnap ne gyere :D
2 napig csicskultam.
Imádom amikor besértődik ránk. Annyira lehet tudni, hogy amikor nem mer már válaszolgatni akkor kurvára idegbe raktuk.
Szép munka volt zsidók!
És a nevére keresve sem a Jutka verős videót hozza már a SEO. Kurva anyád neked is BBI, mondtam már?
Innen letölthető 2 Judka verős videó. Pupszi állás keresőjénél a jelentkezési szövegbe vannak ezek.
drive.google.com/file/d/1CSS2fGahLBP3eun2f5lMjNn6Hu6zIoDU/view
drive.google.com/file/d/111XPYSOANqfWxlK-x1XXSHSX_NSV8uag/view
Mehetnek minél több helyre fel, több címmel. Pl Nőverő SoDI, Kiss Endre Farkas bántalmazza Szedunka Judkát, stb stb.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Minden fillér megy vissza a kártyákra, így a havi kamatteher is folyamatosan csökken. Itt Újszászon pont hogy spórolni tudok.
Sajnos ez az egy dolog igaz és jó a gyagyás számára, régebben is volt már,hogy bajban volt hazament anutához és ilyenkor Golda fizeti a számlákat. Endre a bevételeit csak magára és a tartozásai törlesztésére kell,hogy költse púpszászon.
A magam részéről ezért is tartottam/tartok ettől az púpszászi évadtól,mert oké,hogy rikácsol néha neki a Golda,de közben van fedél a feje fölött és még a rezsi is fizetve van + az anyja kajáját eszi, konkrétan csak piára és a törlesztésekre kell költenie.
Plakátolások célba értek?
Mintha ilyet írt volna ki már párszor. Csak ebben a 2 évben mióta követem :DD
Komolyra fordítva: tvod2 akkor készül vagy nem? Én úgy érzem az azért kiváló fegyver volt ellene. Oké vannak privát youtube videók, de a nagyközönségnek is látnia kéne milyen is valójában.
szerinted ezert nem eri meg a sajat keco sem,mert azt elviheti a bank :DDD
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KFC 2024.06.29.
Lehet igazad van, hiszen nem vagyok egy többgenerációs értelmiségi.
Tènyleg nem fogja fel a szöcske agyad, hogy eleve olyan élethelyzetbe kerültél , amit “menteni” és “kezelni” kellett?!
Egyetlen dolog ahova a faszos navigàlt az pont az a helyet, amire azt hiszed , hogy mentès! 😀 édesfaszom.
Endre, egész életedben egyetlen tevékenységet végeztél több-kevesebb rendszerességgel: a figyelemkurvulós magamutogatást. Konkrétan nulla az esélye, hogy te valaha magánemberként fogsz szürkeegérkedni, az internetes hergelés sokkal régebbi függőséged, mint akár a piálás.
Soha a tetves kurva életben nem fogod tudni megállni, hogy ne meséld el a dögunalmas életed minden apró részletét a kommenthaveroknak.
Mar 19, 2023 08:53:41
egérszar a konyhapulton
Az lelombozó.
Full alkesz vagy , miért nem kezded azzal hogy örökre eltakarodsz az internetről és elmész egy elvonóra?
Mar 19, 2023 08:53:41
Mar 19, 2023 08:54:16
sodika
Endre, van egy rossz hirem. Te ugy is csodbe jutsz. A beveteleid messze nem fedezik a kiadasaidat.
A bécsi szállás kiesésével de.
Mar 19, 2023 08:54:16
(x15)
Mar 19, 2023 08:54:41
Trollul Madár
Az lelombozó.
Lehetne a cipőfűző használatának
elsajátítása!
Mar 19, 2023 08:54:41
Mar 19, 2023 08:54:48
sodika
a púp meg úgy gondolja, h car sharing milyen faszhaság: jó autókkal lehet villogni, neki meg semmi felelősség...tönkremegy, összetörik...nem baj, majd pisztosító fizet..persze, ezek a dolgok már csak így mennek...
Mar 19, 2023 08:54:48
(x7)
Mar 19, 2023 08:55:01
rezsidémon
És akkor nincs gond.
Tényleg hülyének kell lenni ahhoz hogy ezek után még szóba álljál vele egynél több alkalommal :)
Mar 19, 2023 08:55:01
Mar 19, 2023 08:55:44
sodika
A Birodalom mennyi pénzt termel havonta? +1 Mit mutat az excel, mennyiből épült fel a Birodalom?
Az most szünetel.
(x2)
szörnyeteg
Endre, most hogy újra Gémeskútban vagy, lesz magyarcsibe vadászat?
(x11)
Mar 19, 2023 08:56:01
Klohek
Minden fillér megy vissza a kártyákra, így a havi kamatteher is folyamatosan csökken.
Akkor a legjobb kondíciók szerint, 10 év múlva megelőzöd jutkát anyagiakban?
Mar 19, 2023 08:56:01
(x30)
Mar 19, 2023 08:56:02
trolléga
Az lelombozó.
Dehát volt jogsid csak lejárt, nem emlékszel?
HAZUG FÉREG PEDO!
Mar 19, 2023 08:56:02
(x15)
Mar 19, 2023 08:56:05
Trollul Madár
Púpszászon hol bérelsz autót?
Mar 19, 2023 08:56:05
(x13)
Mar 19, 2023 08:56:11
Andi
Minden infó csak feltételezés volt, te két napja mást se csinálsz, csak megerősíted, ma meg mosakodsz, hogy te itt olvastál mindent. Mit szeretnél pontosan a kocsival?
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Mar 19, 2023 08:56:11
(x9)
Mar 19, 2023 08:56:16
Kötőjel
Az lelombozó.
pedig a jogsi is megvolt egyszer, hát csak meg kell hosszabbítani, Hahó!
ez akkor most lelombozó cél vagy hazudott a sodi korábban, amikor a jogsiról kérdezték a kommenthaverok?
Mar 19, 2023 08:56:16
Mar 19, 2023 08:56:43
sodika
De te annak ellenére beszéltél vele, hogy többször is kiderült hogy szavahihetetlen :)))))
Nem tudtam elképzelni, hogy védekezés nélküli szex után is elárul, most pedig már el tudom.
Mar 19, 2023 08:56:43
Mar 19, 2023 08:57:24
sodika
Na mindegy, el is kezdem a KRESZ-t ma.
csá
csá
(x2)
szörnyeteg
Az excel mit mutat? Megérte? Szerintem csak hdmi-re többet költöttél, de cáfolj meg! Tedd ki az excelt!
(x15)
Mar 19, 2023 08:58:30
Trollul Madár
csá
Endre!
Már harangoznak! Ott vagy már?
Mar 19, 2023 08:58:30
(x7)
Mar 19, 2023 08:58:40
Jonciii
De amúgy miért szexelnél bárkivel is védekezés nélkül, aki hajlandó veled?
Mar 19, 2023 08:58:40
(x9)
Mar 19, 2023 08:58:44
Kötőjel
két dolog végtelen. az univerzum és a sodi ostobasága.
Mar 19, 2023 08:58:44
(x19)
Mar 19, 2023 08:58:52
halászlé
akkor meg minek jogsi? ha nincs tapasztalat, nem szabad autóba ülni...a 30 óra városi vezetés lófasz, te meg aúgy is elittad az agyad; 1 éves kihagyás után elmész egy városba autóval, szerinted abból mi fog kisülni??....neked csak azért kell a "plasztikkártya", hogy legalább retardok taplát súrold....
(úgysem tudod megcsinálni és ezzel te is pontosan tisztában vagy...)
Mar 19, 2023 08:58:52
(x3)
Mar 19, 2023 08:58:53
öklendező szerelő
Ez most lehetséges.
Ember, 41 év alatt nem tanultad meg, hogy nálad csak lefelé vezet az út?
Mar 19, 2023 08:58:53
Mar 19, 2023 08:59:04
HolnapVonatÉsKész
csá
Na hazaért Golda a vegyesboltból...
Mar 19, 2023 08:59:04
(x2)
Mar 19, 2023 08:59:24
szörnyeteg
Mit jelent nálad a védekezés nélküli szex? Ülsz a kanapén és rágondolva nyomorgatod a döglött pitont?
Mar 19, 2023 08:59:24
(x3)
Mar 19, 2023 08:59:45
Szteppen
csá
Mi a baj? Holnap prezentálni kell a nagy ügyfélnek, aki már összecsomagolt?
Mar 19, 2023 08:59:45
(x30)
Mar 19, 2023 08:59:47
trolléga
csá
Vasárnap az úr napja, pihenni kell. Inkább majd jövő héten állj neki!
Mar 19, 2023 08:59:47
(x9)
Mar 19, 2023 08:59:55
Kovács Péter azaz Kancsi
Mert most mi legyen az értelmes cél?
Hát így hasraütésszerűen, lehetne mondjuk az alkoholizmusod elismerése, az impotenciád kezeltetése, fogyás, dentális holokauszt megszüntetése, etyetem befejezése, adósság rendezés. Vagy esetleg alternatív megoldásként meg is dögölhetnél végre.
Mar 19, 2023 08:59:55
(x19)
Mar 19, 2023 09:00:15
halászlé
mert prostituált...és van ilyen szolgáltatás, hogy gumi nélküli szex....te meg fizettél 500 eurót...mit nem éjtesz ezen???
Mar 19, 2023 09:00:15
(x7)
Mar 19, 2023 09:00:21
Mitokondrium
A gumi nelkul dolgozo kurva az vagy teljesen hulye, vagy annyira drogfuggo, hogy mar minden mindegy neki. Egyiket se tartanam megbizhatobak.
Mar 19, 2023 09:00:21
(x9)
Mar 19, 2023 09:00:49
Kovács Péter azaz Kancsi
csá
Live-ban, ha lehet, zsidó, had röhögjünk a fogyatékosságodon.
Mar 19, 2023 09:00:49
(x2)
Mar 19, 2023 09:01:20
szörnyeteg
Csak azért kérdezem, mert Tibivel azt nevezted szexnek, amikor tökrészegen ráverted az alvó trafó combjára.
Mar 19, 2023 09:01:20
(x7)
Mar 19, 2023 09:02:05
rezsidémon
Mindenki tudja hogy nem volt semmilyen szex vele. Nem tudtam elképzelni, hogy védekezés nélküli szex után is elárul, most pedig már el tudom.
Csak a kaffka tibivel próbáltál maszatolni, sikertelenül. Mégpedig a minősített impotenciád miatt nem sikerült(ez milyen rohadt ciki és gáz, hogy alig 41 évesen nem áll fel magától :D ).
Tudod nagyon jól mindenben hazudik és átver. És mégis szóba álltál vele mert egy rendszeren kívüli rohadék.
Ahogy te is az vagy. :)
Mar 19, 2023 09:02:05
(x2)
Mar 19, 2023 09:03:41
szörnyeteg
csá
Mivel évek óta nem józanodtál ki, ezért nem fogsz belőle érteni egy kurva szót sem. Haver, ez nem az ablakzsiráf!!
Mar 19, 2023 09:03:41
Mar 19, 2023 09:04:19
tyodika
Gye gye gye ezt ne ne neee! Ő nyem kujfa. Még ő fizetett a nagyságos asodinak hogy mekpassza!
Mar 19, 2023 09:04:19
(x2)
Mar 19, 2023 09:06:24
szörnyeteg
Endre, mivel a Vera néni sírjával kapcsolatos kérdést látványosan ignorálod, úgy gondolom hogy akkor fogsz elmenni oda egy szál virággal és egy mécsessel(kb 1000 forint) amikor meglesz a jogsid és bérelsz egy autót. Undorító hálátlan szörnyeteg vagy!
Mar 19, 2023 09:06:24
(x11)
Mar 19, 2023 09:07:55
Klohek
endre, tudjuk! amikor már a macskanyomorítódat emlegeted, akkor fogytál ki az "érveidből" *pr*.. ostoba, impotens
Mióta tibi seggébe elvesztetted a szüzességedet, már baszással forgatod a kedves tanszék gyomrát, nem a "nagy a fütyim"-el, tényleg ö vette el a szüzességedet.. nagyon nevetek! xd
Mióta tibi seggébe elvesztetted a szüzességedet, már baszással forgatod a kedves tanszék gyomrát, nem a "nagy a fütyim"-el, tényleg ö vette el a szüzességedet.. nagyon nevetek! xd
Mar 19, 2023 09:07:55
(x2)
Mar 19, 2023 09:10:18
szörnyeteg
Endre, te gonosz lény! Azt legalább tudod hogy apád mikor és milyen körülmények között halt meg? Hogyan teltek az utolsó napjai, hol van eltemetve?
Mar 19, 2023 09:10:18
(x1)
Mar 19, 2023 09:11:18
Baxi
Jóreggelt mindenkinek!
Gyagyás, már mise előtt be vagy baszva mint a kotta? Mit szól ehhez a púpszászi gyülekezet?
Gyagyás, már mise előtt be vagy baszva mint a kotta? Mit szól ehhez a púpszászi gyülekezet?
Mar 19, 2023 09:11:18
(x2)
Mar 19, 2023 09:14:02
szörnyeteg
Endre, te digitális culáger! Rakd ki az excelt, hogy mennyiből épült fel a Birodalom és mennyi pénzt fialt az évek alatt!
Mar 19, 2023 09:14:02
(x55)
Mar 19, 2023 09:15:35
linziasztal01
Nem feltétlenül nem azért, mert egy tiszta pillanatod sincs.
Mar 19, 2023 09:15:35
Mar 19, 2023 09:26:07
Screemcheese
Sokáig tartott több mint 400 hozzászólást visszaolvasni, de megérte! Hatalmasakat röhögtem a szánalmas buzin!
screemcheese
Mar 19, 2023 09:26:07
(x5)
Mar 19, 2023 09:29:35
Dadogós Kisnyugdíjas
gyagyas most tanulja a git-et XD
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
Mar 19, 2023 09:29:35
(x9)
Mar 19, 2023 09:33:37
Kötőjel
csá
bebaszva nem lehet tanulni, korcs. ha már új, értelmes célokat akarsz, kezdhetnéd az alkoholizmusod kezelésével. ezt nyugodtan leírom, mert a sodi mindig okosabb és juszt is az ellenkezőjét fogod csinálni a kapott tanácsoknak. :)
Mar 19, 2023 09:33:37
(x55)
Mar 19, 2023 09:35:40
linziasztal01
Mar 19, 2023 09:35:40
Mar 19, 2023 09:37:09
HolnapVonatÉsKész
De megnézném azt a kresz vizsgát, amikor a monitor kibassza neki, hogy sikertelen, és hetyetyézik, hogy ez sem az ő hibája hanem a rendszeré.
Rossz ratyi!
Mar 19, 2023 09:37:09
(x7)
Mar 19, 2023 09:38:47
Jonciii
Az hagyján, az anyját is meg kellene kérdezni a 41 éves gyernőtt tartásról :D
Mar 19, 2023 09:38:47
(x5)
Mar 19, 2023 09:44:17
Kriptozsidó
ilyen kérdésekre nem szokott válaszolni, többször megkapta ezt is.
Mar 19, 2023 09:44:17
Mar 19, 2023 09:44:30
Démon Démon Démon
Képzelem, hogyan tanul a figyelemzavaros Endi.
Elolvas nagynehezen egy szót, majd ránéz a fórumra, aztán lesi, hogy a tranyó aktív volt-e valahol, majd neki esik a második szónak, de eszébe jut, hogy írni kell egy üzenetet Gézának, meg a Launak. A harmadik szóba már bele sem kezd, mert elfogyott a sörike, el kell menni szerezni újat, mire hazaér, már túl fáradt a tanuláshoz.
Ebben sem fog sokáig eljutni.
Nem ember. Démon!
Elolvas nagynehezen egy szót, majd ránéz a fórumra, aztán lesi, hogy a tranyó aktív volt-e valahol, majd neki esik a második szónak, de eszébe jut, hogy írni kell egy üzenetet Gézának, meg a Launak. A harmadik szóba már bele sem kezd, mert elfogyott a sörike, el kell menni szerezni újat, mire hazaér, már túl fáradt a tanuláshoz.
Ebben sem fog sokáig eljutni.
Mar 19, 2023 09:44:30
(x9)
Mar 19, 2023 09:44:47
Karib
Ha nem kell a munkához (akár odajárni), felesleges a saját.
Neked végül is csak az alábbiakban nincs tapasztalatod:
- egy autó felelős tulajdonosának lenni
- autóval járni a munkába
- dolgozni
Nyilván ebben a témában is mindenkit érdekel a szakértői véleményed.
Amúgy ja, motorikusan valszeg semmi baja nem volt a Mazdának, mivel viszonylag egyszerű és megbízható konstrukció. Viszont futómű, fékek terén igencsak ramaty állapotban volt a gép, erre simán rá lehetett volna költeni egy 300-400 közötti összeget, ha tényleg cicaképes állapotba akartad volna hozni. És akkor még tényleg csak az alap kopó alkatrészekről beszéltünk.
Mar 19, 2023 09:44:47
(x6)
Mar 19, 2023 09:50:57
sittessanyi
Viszont motor, és egyéb gépészet tekintetében kiváló volt.
a modoros kurva anyádat!
Mar 19, 2023 09:50:57
(x2)
Mar 19, 2023 09:51:29
sztárprogramozó
Elnézést! Bocsánat! Kérdezhetek valamit? A narancs színű Pedofil szatír rangú profilokra nem vonatkozik a 6 vagy 12 perces Iron Gnome limit újabb kommentig 500 pont alatt?
Mar 19, 2023 09:51:29
(x55)
Mar 19, 2023 09:56:03
linziasztal01
Endre nincstelen adós rabszolgaként úgy gondolkodik, mint a multimilliomosok; ha nincs semmi a nevén, kvázi tulajdona, akkor el sem vehetik tőle.
"Zseni."
"Zseni."
Mar 19, 2023 09:56:03
(x15)
Mar 19, 2023 09:56:07
Kakaspina
Púpos, úgy tűnik, hogy ismét sikerült minden általunk feltett kérdésre válaszolni, kivéve kettőre.
VERA NÉNI ÉS APÁD SÍRJÁT LÁTTAD MÁR? UTÓBBIT EGYÁLTALÁN HOL TEMETTÉK EL?
Válaszolj ha mersz, torzszülött genetikai hulladék.
Ejjoptyák a tyemüfekemety! Nyem játyok!
VERA NÉNI ÉS APÁD SÍRJÁT LÁTTAD MÁR? UTÓBBIT EGYÁLTALÁN HOL TEMETTÉK EL?
Válaszolj ha mersz, torzszülött genetikai hulladék.
Mar 19, 2023 09:56:07
(x6)
Mar 19, 2023 10:04:05
seymour schwartz
Gyagya, egyébként anyád mit szól hozzá, hogy 60k eurós adósságod van, de továbbra is mindenféle agymenésekkel vagy megáldva, és eszed ágában sincs kifizetni?
Ingatkanügyek
Mar 19, 2023 10:04:05
(x7)
Mar 19, 2023 10:05:20
koszos
gondolom ez azt jelenti nalad,hogy amikor totalra vagta magat a szerektol,akkor te rahokiztal a labara,ahogy a tibornak szoktad!!!
ember itt nyomtad,hogy van bizonyitekod rola... ha lett volna mar betoltad volna,persze persze jogi csapda :DDDD t egy hazug szavahaihetetlen buzerans impotens gyoker vagy !!!
nezd meg a tematikus endre "eladosodott sodi" videojat,100bol 100 ember nem kerdojelezne meg a megnezese utan,hogy kb retardalt vagy.
a szegedio lamanint sosem tagadott le senki,csak teged meg a gayzat ??? erdekes
meg te kinyaltad a lillat ?? nem azt modntad,hogy undorodsz a kover noktol???????? hazug szar :DDD
Mar 19, 2023 10:05:20
(x7)
Mar 19, 2023 10:06:23
Mitokondrium
Elnézést! Bocsánat! Kérdezhetek valamit? A narancs színű Pedofil szatír rangú profilokra nem vonatkozik a 6 vagy 12 perces Iron Gnome limit újabb kommentig 500 pont alatt?
Azért ne viccelődjünk már! Ezen a fórumon az adja a humorfaktort, hogy a Recskaboy auticunamikat zúdít ide, elmesélve nekünk a legújabb elképesztő faszságait. Ha ezt letiltjuk mi értelme a fórumnak?
Mar 19, 2023 10:06:23
Mar 19, 2023 10:06:55
Telebetyár_Időtelefon
Endre, hol a kereszt, te istentelen pogány!?
Degelj meg, de előtte tiltsd le a kommentálást!
8 órázó szürkeegér
Degelj meg, de előtte tiltsd le a kommentálást!
Mar 19, 2023 10:06:55
(x5)
Mar 19, 2023 10:08:35
Dadogós Kisnyugdíjas
sodi pereld be a kreszt.
Mar 19, 2023 10:08:35
(x7)
Mar 19, 2023 10:08:57
Mitokondrium
Vizet? Ezek évtizedek óta nem is láttak vizet, lehet már föl sem ismernék. Még ha sörről lenne szó...
Mar 19, 2023 10:08:57
(x7)
Mar 19, 2023 10:10:08
Mitokondrium
csá
Mibe, hogy megbuksz a vizsgán? Természetesen nem ér azzal csalni, hogy el sem mész.
Mar 19, 2023 10:10:08
(x21)
Mar 19, 2023 10:12:59
banshee
Továbbra sem vágyom autóra. :)
Lakásra se. Mert elveheti a végrehajtó.
Mar 19, 2023 10:12:59
(x5)
Mar 19, 2023 10:15:09
Kriptozsidó
Mit csodálkozunk, ez a retardált újra akarja kezdeni az egészet mikor van jogsija csak lejárt :D
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Mar 19, 2023 10:15:09
(x21)
Mar 19, 2023 10:15:13
banshee
Mar 19, 2023 10:15:13
(x30)
Mar 19, 2023 10:17:18
trolléga
Mit csodálkozunk, ez a retardált újra akarja kezdeni az egészet mikor van jogsija csak lejárt :D
Nyelftanilag mondjuk azt írta hogy "lehárt" Pátyi grammatikában ez lehet azt jelenti hogy "le ...hát nem tettem"
Mar 19, 2023 10:17:18
Mar 19, 2023 10:18:14
Telebetyár_Időtelefon
Csak két betű az eltérés, az vesse rá az első követ, aki még soha nem ígérte a Dunának menést
Mar 19, 2023 10:18:14
(x2)
Mar 19, 2023 10:22:08
Sportoló Művészúr
Azt majd a trollok eldöntik, hogy pihen-e vagy sem.
Fogadjunk, hogy néhányan itt tudnak olyat húzni amire kénytelen-kényszert éreznél flokkban vagy lájvban rinyálni meg fenyegetőzni?
Nem te irányítod az életed. Két tényező van hatással a földi létedre.
1. trollok ideje rád
2. trollok ingerküszöbe
Ha szemtelenkedsz akkor jól tudod, hogy ha kell anyádat sem kíméljük amiért szájba szarva önmagát, nem dugott be egy elvonóra vagy a pszichiátriára.
Mar 19, 2023 10:22:08
(x5)
Mar 19, 2023 10:23:14
Darth Tibor
Endre!
Ezen a héten mivel fejlődött a vlog?
Ezen a héten mivel fejlődött a vlog?
Mar 19, 2023 10:23:14
Mar 19, 2023 10:24:19
nyakaskálvinista
Off, de Vahúr újra csahol a csatiján, kiengedték.
Mar 19, 2023 10:24:19
(x3)
Mar 19, 2023 10:26:17
Sörike
Ha nem kell a munkához (akár odajárni), felesleges a saját.
Endre én 2 autót fenntartok. Egy hétköznapi meg egy hétvégi hobbi autó ami 34 éves lesz. És ezt gémeskútországi fizetéssel
Mar 19, 2023 10:26:17
(x7)
Mar 19, 2023 10:26:22
Jonciii
Off, de Vahúr újra csahol a csatiján, kiengedték.
Kellett nekem tegnap emlegetni videóban :D
Mar 19, 2023 10:26:22
(x2)
Mar 19, 2023 10:27:28
Sportoló Művészúr
Ha az én gyerekem lennél akkor már megtaláltam volna a módját, hogy a nyugat-európai ámokfutásod után bedugjalak egy vigyorgóba.
De téged a vénasszony nem szeret. Utál és bánja a napot amikor a torz tested kifosta magából a januári hidegben.
De téged a vénasszony nem szeret. Utál és bánja a napot amikor a torz tested kifosta magából a januári hidegben.
Mar 19, 2023 10:27:28
(x21)
Mar 19, 2023 10:28:37
banshee
Golda mikor adja el a kádárkockát és vonul be egy öregotthonba?
Mar 19, 2023 10:28:37
(x2)
Mar 19, 2023 10:29:03
Sportoló Művészúr
De semmi faszpina? Áhhh.
Mar 19, 2023 10:29:03
Mar 19, 2023 10:30:14
Telebetyár_Időtelefon
Próbálja csak meg a vénasszony kiforgatni egyszem fiát jogos örökségéből! Ilyenkor bizony perelni kell
Mar 19, 2023 10:30:14
(x7)
Mar 19, 2023 10:30:36
Puha Slag
Nem, mivel ez Sodi fóruma, Ő írhat ide bármikor és bármennyit. Amennyiben nem szeretnél Sodikommentet látni, gurulj el balra.
Mar 19, 2023 10:30:36
(x30)
Mar 19, 2023 10:31:02
trolléga
Azért azt az egyet jegyezzünk fel: nagyon fellengzős a korcs. Most ez nem hinném hogy a felszabadult 1500 eurónak köszönhető. Nyoma sincs a pár napja szürke nicken (nyilván) bedobott infó infónak, tudniillik hogy a munkahelyen bajok lennének. Undorító féreg, és akkor még a gúgeltől is kapja a zsebpénzt, úgy hogy sokadik csatornáját tiltják már. Mocskos adócsaló, hitelcsaló, mindenféle törvényben szürkezónázós rohadék!
És a nevére keresve sem a Jutka verős videót hozza már a SEO. Kurva anyád neked is BBI, mondtam már?
Mar 19, 2023 10:31:02
(x2)
Mar 19, 2023 10:31:23
sztárprogramozó
De semmi faszpina? Áhhh.
Jóffan na! Nem lehet mindenki egy aberrált elfajzott szekrénybuzi aki a csonkolt faszt pinának tartja. Szerintem ez érthető.
Mar 19, 2023 10:31:23
(x2)
Mar 19, 2023 10:33:26
Sportoló Művészúr
Kiváló ötlet lenne ráereszteni valami értékesítőt aki ilyen időskori megoldásokat kínál. Régen volt egy Hildes haverom de már nem a haverom, meg nem id hildes de biztos találnánk. 8-10 hiénát akik rámennének.
Ha más hozadéka nincs is, legalább zaklatva lesz a vén szájbaszaró.
Mar 19, 2023 10:33:26
(x2)
Mar 19, 2023 10:34:42
hegesztőnő
Endre te nem vagy alkalmas a jogosítvény megszerzéséhez. Programozni se tanultál meg 22év alatt, 40 évesen vesztetted el a szüzességedet egy beforditott faszban. egészségileg totál le vagypukkanva, és funkcionális analfa-béta vagy.
Mar 19, 2023 10:34:42
(x2)
Mar 19, 2023 10:35:23
Sportoló Művészúr
Mar 19, 2023 10:35:23
Mar 19, 2023 10:37:49
Galla Miklós
Melyik mind közül a legcsúnyább autómárka? A trönyó. Értik, ugye? Trenault! HAHAHAHA!!!
Mar 19, 2023 10:37:49
(x5)
Mar 19, 2023 10:39:01
Darth Tibor
Mar 19, 2023 10:39:01
(x5)
Mar 19, 2023 10:39:48
Darth Tibor
Dancsó-mód: ON!
Mar 19, 2023 10:39:48
(x2)
Mar 19, 2023 10:40:41
Gólya
Gondolom írtak az autós iskolából, hogy holnap ne gyere :D
Mar 19, 2023 10:40:41
(x11)
Mar 19, 2023 10:42:28
Klohek
endre, vahur hány öltéssel úszta meg a "kalandot", többel mint tajgi, vagy kevesebbel?
Mar 19, 2023 10:42:28
(x2)
Mar 19, 2023 10:42:46
Sportoló Művészúr
Imádom amikor besértődik ránk. Annyira lehet tudni, hogy amikor nem mer már válaszolgatni akkor kurvára idegbe raktuk.
Szép munka volt zsidók!
Mar 19, 2023 10:42:46
(x3)
Mar 19, 2023 10:45:17
Mercis Hambi
"Annál többet, mint egy magánember, nem írok ki róla sehova."Akkor mindent kifog írni lol :D annál többet...már mindenki megosztja facebookon ,instán ,tiktokon youtubeon azt is mikor szarik .
Mar 19, 2023 10:45:17
(x2)
Mar 19, 2023 10:45:32
Sportoló Művészúr
Endre, már megint azt hiszed dönthetsz ilyesmiben.
Majd azt itt eldönti a többség, hogy neked a "magánéleted" az mettől-meddig tart.
puszi, puszi! megyek pecázni de a sneci az max csalihal
Majd azt itt eldönti a többség, hogy neked a "magánéleted" az mettől-meddig tart.
puszi, puszi! megyek pecázni de a sneci az max csalihal
Mar 19, 2023 10:45:32
(x15)
Mar 19, 2023 10:47:15
EasybankosPedo
Innen letölthető 2 Judka verős videó. Pupszi állás keresőjénél a jelentkezési szövegbe vannak ezek.
drive.google.com/file/d/1CSS2fGahLBP3eun2f5lMjNn6Hu6zIoDU/view
drive.google.com/file/d/111XPYSOANqfWxlK-x1XXSHSX_NSV8uag/view
Mehetnek minél több helyre fel, több címmel. Pl Nőverő SoDI, Kiss Endre Farkas bántalmazza Szedunka Judkát, stb stb.
Mar 19, 2023 10:47:15
(x5)
Mar 19, 2023 10:47:37
A KIRENDELT GONDNOK
Minden fillér megy vissza a kártyákra, így a havi kamatteher is folyamatosan csökken.
Sajnos ez az egy dolog igaz és jó a gyagyás számára, régebben is volt már,hogy bajban volt hazament anutához és ilyenkor Golda fizeti a számlákat. Endre a bevételeit csak magára és a tartozásai törlesztésére kell,hogy költse púpszászon.
A magam részéről ezért is tartottam/tartok ettől az púpszászi évadtól,mert oké,hogy rikácsol néha neki a Golda,de közben van fedél a feje fölött és még a rezsi is fizetve van + az anyja kajáját eszi, konkrétan csak piára és a törlesztésekre kell költenie.
Mar 19, 2023 10:47:37
(x7)
Mar 19, 2023 10:48:13
rezsidémon
Magánélet? :)))
Az olyan mint amikor többször is megígérted hogy soha többet nem írsz ide meg nem nézel fel a sodika fórumra mert csak az "agyadat" basszuk fel a valósággal? :D
Az olyan mint amikor többször is megígérted hogy soha többet nem írsz ide meg nem nézel fel a sodika fórumra mert csak az "agyadat" basszuk fel a valósággal? :D
Mar 19, 2023 10:48:13
(x30)
Mar 19, 2023 10:50:08
trolléga
https://img.sodika.org/imgur.com/v58lGwB.jpg
Plakátolások célba értek?
Mintha ilyet írt volna ki már párszor. Csak ebben a 2 évben mióta követem :DD
Komolyra fordítva: tvod2 akkor készül vagy nem? Én úgy érzem az azért kiváló fegyver volt ellene. Oké vannak privát youtube videók, de a nagyközönségnek is látnia kéne milyen is valójában.
Mar 19, 2023 10:50:08
(x2)
Mar 19, 2023 10:50:16
hegesztőnő
Endre látom anyád megint lebaszott, gondolom meg is villázott mert itt lurkolsz a fórumon és elkotyogsz mindent. már megint ígérgetsz? hányszor fhoshod még szájba magad mielőtt rájössz hogy az egész eddigi életed értelmetlen, és felhagysz végre a szokásos klisékkel? ha egyszer az életben őszinte leszel magadhoz akkor nagy borulásod lesz... bár ehhez a felismeréshez tiszta elme kell, úgyhogy szerencsénkre itt vagy még és szórakoztatsz minket
Mar 19, 2023 10:50:16
(x7)
Mar 19, 2023 10:50:18
koszos
szerinted ezert nem eri meg a sajat keco sem,mert azt elviheti a bank :DDD
Mar 19, 2023 10:50:18
(x2)
Mar 19, 2023 10:51:24
gyagyás irigye2
Endi!
Púpszászi hásziendán rejtsd el az összes villát, aztán baszasd a szelfmédmen vlogot, fuck jeaa!
Irigyellek!
kissendrefarkas életét irigyellem
Púpszászi hásziendán rejtsd el az összes villát, aztán baszasd a szelfmédmen vlogot, fuck jeaa!
Irigyellek!
Mar 19, 2023 10:51:24
(x2)
Mar 19, 2023 10:52:00
sztárprogramozó
Lehet igazad van, hiszen nem vagyok egy többgenerációs értelmiségi.
Mar 19, 2023 10:52:00
Mar 19, 2023 10:56:40
Koraimagömlés
Ami kezelve van, az kezelve van.
Tènyleg nem fogja fel a szöcske agyad, hogy eleve olyan élethelyzetbe kerültél , amit “menteni” és “kezelni” kellett?!
Egyetlen dolog ahova a faszos navigàlt az pont az a helyet, amire azt hiszed , hogy mentès! 😀 édesfaszom.
Mar 19, 2023 10:56:40
(x2)
Mar 19, 2023 11:00:25
cucksodi
Tibor mentette meg a végtöl:D Fikás nem tünt fel, hogy mióta megjelentek Lincccben szabadesésben zuhansz az anyagi csöd felé? Ne értsd félre, én örülök neki és jól szórakozok közben csak gondoltam megemlítem neked.
puskapoj
Mar 19, 2023 11:00:25
(x7)
Mar 19, 2023 11:10:41
Mitokondrium
Endre, egész életedben egyetlen tevékenységet végeztél több-kevesebb rendszerességgel: a figyelemkurvulós magamutogatást. Konkrétan nulla az esélye, hogy te valaha magánemberként fogsz szürkeegérkedni, az internetes hergelés sokkal régebbi függőséged, mint akár a piálás.
Soha a tetves kurva életben nem fogod tudni megállni, hogy ne meséld el a dögunalmas életed minden apró részletét a kommenthaveroknak.
Mar 19, 2023 11:10:41
(x5)
Mar 19, 2023 11:11:34
Dadogós Kisnyugdíjas
gyerekek ennyi volt. itt a vég. sodi megprobalta elolvasni a kreszkonyv elso oldalat de nem ment. inkabb makanemper lesz. makanember, makanelet. o így döntött. tarcsuk tiszteletpe. na csa.
Mar 19, 2023 11:11:34
Mar 19, 2023 11:19:32
Macilány
Takonyevő buzisodi, vahur szabadult, remélem hamar összefut veled, és jól pofán basz megint :) olyan jó lenne látni ahogy a vér a pofádról csorog lefelé :)
Mar 19, 2023 11:19:32
137 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™
a sziszának mi a francnak autó Pesten??