Mától önuralom. Na most majdnem beírtam valamit a jogsiról, de nem fogok.
Endre!
Nem. Ki kell, hogy ábrándítsalak. Sajnos a záróvonalat nem lehet felszippantani akármekkora is az orrod.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Mától önuralom. főnökúr megdicsért milyen ügyesen haladsz az etitán olvasgatással? :DD Na most majdnem beírtam valamit a jogsiról, de nem fogok.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
A mától éjfélig érvényes, fogyatékos.
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Endre!
Hidd el, senkit nem érdekel, hogy a lakó-pihenő övezet tábla láttán félárbocra került a pöttöm
Piton.
Endre egy pedofil!
De ezt miért kellett beírni ide?
Mifaaaaaaaaaaaan
Endre tudtad hogy ittasan tilos vezetni?
Jó, csak én ilyenkor általában szoktam inni egy sört.
Ne, ne! Ezt most ne! Ne!
Megkérdezném a tisztelt fórumtársakat, hogy az én 25+ éves jogosítványom megszerzése körül van valakinek kérdése?
Nem?
Pedíg majdnem mondtam valamit.
Mától önuralom.
PÁVáskodás, csá.
Fikás meg az önuralom. Jó vicc volt pedo.
puskapoj
Már megint a jó öreg elmebetegség, amikor nem létező dolgokra hivatkozol. Otthon recskázol az anyád ágyában, amíg ő bevásárol a kisnyugdíjából. Ez egy létező dolog. Meg a büntetőeljárások, amikben gyanúsított vagy. De a jogosítványod nem létezett soha és nem is fog, mert annyira sem vagy képes, mint egy 16 éves.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
önuralom??? piát nem bírod letenni, bakker XXDDD
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
aha önuralom…….
Mert akkor az akkumulátornál kifog esni Endre. Műszaki még van?
Nincs már, be van építve a KRESZ vizsgába. Amint kitölti az e-titán kap egy papírt, hogy sikeresen elvégezte az online tanfolyamot. Utána felhívja az iskolát és kérvényezi, hogy jelentsék be vizsgára. Kap egy vizsgaidőpontot, kb 2 héttel későbbre. Becammog a vizsgaközponthoz és leül egy érintőképernyős monitorhoz. 55 kérdés lesz, 55 perc, maximum 75 pontot érhet el, minimum 65 pont kell, hogy átmenjen.
A kérdések:
5 műszaki ismeret (1 pontos)
40 KRESZ/vezetéselmélet (1 pontos)
10 fényképes szituáció (3 pontos)
A helyszínen kiderül, hogy megbukott vagy átment. Utána kereshet magának gyakorlati oktatót.
kissendrevagyok
Hogy állunk?
Hetyetye hetyetye Gvs-től kirúgattatok szemét tjojjok, esz is a ti hipátok! Na Dancsó mód, csá.
Hogy állunk?
Én nem köszöntöttem fel, TikTok karrier megvolt. Már most ezzel a felét megcsinálta a szuperherót, és nyelftanilag az összes szarból csinált egy mégnagyobbat. Azt megfejelte, hogy magánember.
Project done, már csak a kávét kéri március 19-én.
Hátmikbefaty? :)
Az a magyar közutak fekete napja lesz ha téged bármilyen formában kormány mögé ültetnek. Már értem a magyar himnuszban mit jelent a balsors.
Tudod mi lett volna az önuralom gyagyás?
Az, ha ezt sem szartad volna ide.
De gondolom azt hitted itt érdekel valakit, hogy mi lehet az.
Segítek: mindenki leszarja, amíg látjuk a folyamatos süllyedésedet.
Golda! Engedj be!
Nyugi Endre,már nem lehet megvenni a józsefvárosi piacon,mint anno a 80-as és 90-es évekbe…
A nyomorult életed egyik fő aspektusa, hogy a trolloknak folyamatosan megosztod az èleted!( igen nekik, mert tőlünk kapsz visszacsatolást csak) akármilyen “elcsezett” de interakció ez!Kényszeresen kommunikálsz a fórummal, a tartalmaid rengetegszer egy reakció az itt elhangzottakra!
Kurva anyád ámítsd! Minket ne!
Fogalmazhatok úgyis, hogy mi adunk értelmet az életednek! Szóval köszönd meg szépen!
viccen kívül, valszínű, h vmi ilyesmiről lehet szó; tripla (vagy még több) ár, de kis erőfeszítéssel elintézi...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Próbálj meg ne venni levegőt. Legyen ez az önuralom. 🙂
Több mint 5 napja volt az utolsó flokk.
Már várom, hogy mikor tör ki belőle a figyelemkurvulás.
kissendrevagyok
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Már várom, hogy mikor tör ki belőle a figyelemkurvulás. 2 héten belül , de lehet sokat mondok Több mint 5 napja volt az utolsó flokk.
sodi újra bekapcsolta a bevételszerzést a főcsatornán
INFO INFO
Endrénél csöves reflex a pakolászás, bőröndözés, ki-be kapcsolgatás.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Kvázi vezet,
Kvázi dolgozik,
Kvázi egészséges,
Kvázi józan,
Kvázi hetero.
Kiss Endre Kvázi Kvázi dugott,
Az alkata pedig kvázimódó
elnézést kérek a kurvától
Kvázi vezet,
Kvázi dolgozik,
Kvázi egészséges,
Kvázi józan,
Kvázi hetero.
Kiss Endre Kvázi Kvázi dugott,
Kvázi keresztény, fiatal, egyetemet végzett és potens.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Gyagyás, ennek a mintajara csinalhatnal te is egy remek videot!
Nem ér rá! Éppen Viktorsz lihegésére morzsolgatja a döglött pitonszt.
kissendrevagyok
Na ki lakik még az Árbóc utcában???
Együtt járnak laura kedvessel a nagypatikába. Egyik betadineért, másik szipueért.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Ki nem baszott még az Árbóc utcában egy szőke bálnával ? :D Nem sok jelentkező lesz :) Na ki lakik még az Árbóc utcában???
5000 Szolnok, Indóház utca 8. Endre tudod már, hogy fogsz elballagni a vizsgaközponthoz?
Nem feltétlenül nem fog várni ott téged pár fiatalember és fiatal hölgy.
Fhasza lesz bepanírozva vizsgázni!
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Kicsit far fetch, de egyébként nem látom értelmét a jogsi loopnak, annyira meg ez sem lehet hülye, hogy ezt komolyan gondolja.
Közben pedig nyomást gyakorol rá azzal, hogy szellőztet infókat az autóról. A legtöbb infó ugyan innen került ki, de azért szépen látszik ahogy szormenten megerősít bizonyos infókat (lásd a szerviz helyszíne, amit úgy kommentelt a pupfalon hogy milyen jók a trollok, pedig csak tipp volt)
Lehet érdemes lenne körülnézni, hol kerül épp annyiba a kresz tanfolyam, mint amennyit kiírt, csak nem Szolnokon, hanem Pesten. Trollok, nem az van, hogy atibi elvesztette a jogsijat (lásd 7 pontos őrjöngés), most újra kell csinálnia a kreszt és valójában azt fizette be a gyagyás? Tippem: asodi elkezdte azzal zsarolni atibit hogy ha már egyszer vettek autót, akkor furikazza őt cserébe az előző kocsiert. Ebbe atibi belement, gondolva úgyse lesz belőle semmi, de persze a gonosz korcs le akarta magát vitetni Szegedre atibivel, aki mint ösztönlény úgy berágott hogy felhozott egy baromságot (lásd elvesztett jogsi a pontok miatt) hogy megszabaduljon tőle. Erre ő beiratta egy tanfolyamra csak hogy pórázon tartsa.
Nem hinném. Ez meghaladja a képességeit.
Kicsit far fetch, de egyébként nem látom értelmét a jogsi loopnak, annyira meg ez sem lehet hülye, hogy ezt komolyan gondolja.
Közben pedig nyomást gyakorol rá azzal, hogy szellőztet infókat az autóról. Erre ő beiratta egy tanfolyamra csak hogy pórázon tartsa.
Jól értem? Tibit zsarolná a korcs? Egy maga alá szaró csövest? :DDD Ne nevetess, ezt már megírtuk Endrének is, hogy miért *pr* kategória.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Amennyiben összegyűlt a 18 pont akkor automatikusan bukja Tranyó a jogsiját fél évre és csak akkor kapja vissza ha elvégzi az utánképzést.
kissendrevagyok
pisztosan nem fog neki pjoblémát okozni XXDD hisz van páff vizsga is XXD
Kicsit ismerik a célközönséget, első pont :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."

Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
annyira meg ez sem lehet hülye
sodipedia.sodika.org/wiki/A_retard%C3%A1lts%C3%A1g_zsin%C3%B3rm%C3%A9rt%C3%A9ke
Ebben az a röhej, hogy ezt a Szipus Alfa arcot pár éve megtalálták, kitisztult (lehetőségekhez képest) és erőemelő vagy mi a lovas lófasz lett belőle.
Ergo:
ENDRE, EGY SZIPUS CIGÁNYNAK JOBBAN BEJÖTT AZ ÉLET MINT NEKED. xd
Rodás ♥️
Látom, hogy napközben celebbé avanzsáltál! :)
Végülis a Velvet címlap már megvolt amikor büszkén viselted a Nemzet Maszturbátora címet. Na mi újság Endre?
velvet.hu/szex/2012/01/18/farokvero_videoja_miatt_tamadjak_a_nemzet_bloggeret/
... Trollok, nem az van, hogy atibi elvesztette a jogsijat (lásd 7 pontos őrjöngés), most újra kell csinálnia a kreszt és valójában azt fizette be a gyagyás?
Ez valóban eléggé elrugaszkodottnak tűnik, de ne felejtsük el, hogy a gyagyás esetében a valóság mindig sokkal durvább, mint amit el tudunk képzelni.
Golda! Engedj be!
Jobb lenne ha Tajgi a kocsi előtt futna
Fifipaldi, az országút réme :)
A regi autos streameket elnezve utadot nem kell majd fizetnie a pedonak.
Melyiknél rágott be ennyire ? Csak nem az e-titán :D ?
kissendrevagyok
tyodika: jobb kezembe van a ketyeru.
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
Comment of the day
Hasfelmetszö Trutymó
(
x15)
Mar 19, 2023 15:58:11
Trollul Madár

Mától önuralom.
Endre!
Nem. Ki kell, hogy ábrándítsalak. Sajnos a záróvonalat nem lehet felszippantani akármekkora is az orrod.
Mar 19, 2023 15:58:11
(
x30)
Mar 19, 2023 15:58:19
trolléga

Mától önuralom.
Mar 19, 2023 15:58:19
(
x3)
Mar 19, 2023 15:58:32
öklendező szerelő

Mától önuralom.
A mától éjfélig érvényes, fogyatékos.
Mar 19, 2023 15:58:32
(
x2)
Mar 19, 2023 15:58:45
buniBanki

Mától önuralom.
Endre!
Hidd el, senkit nem érdekel, hogy a lakó-pihenő övezet tábla láttán félárbocra került a pöttöm
Piton.
Mar 19, 2023 15:58:45
(
x68)
Mar 19, 2023 15:59:51
Ásó27

Mától önuralom.
De ezt miért kellett beírni ide?
Mar 19, 2023 15:59:51
(
x68)
Mar 19, 2023 16:02:58
Ásó27

Laura utalt?
Mifaaaaaaaaaaaan
Mar 19, 2023 16:02:58
(
x1)
Mar 19, 2023 16:04:19
EgyetemistaSrác

Mától önuralom.
Mar 19, 2023 16:04:19
(
x48)
Mar 19, 2023 16:05:07
kissendrevagyok

Endre tudod már, hogy fogsz elballagni a vizsgaközponthoz?
5000 Szolnok, Indóház utca 8.
kissendrevagyok
(
x9)
noikabatgomb

Ne, ne! Ezt most ne! Ne!
Mar 19, 2023 16:05:26
Keegan

Mától önuralom.
Megkérdezném a tisztelt fórumtársakat, hogy az én 25+ éves jogosítványom megszerzése körül van valakinek kérdése?
Nem?
Pedíg majdnem mondtam valamit.
Mától önuralom.
PÁVáskodás, csá.
Mar 19, 2023 16:05:26
(
x4)
Mar 19, 2023 16:05:41
Jutka műbarack

Véletlenülsemcigány Márk normálisan törleszt?
Kiss Farkas Farkas
Mar 19, 2023 16:05:41
(
x15)
Mar 19, 2023 16:05:48
Trollul Madár

Műszaki még van?
Mert akkor az akkumulátornál kifog esni Endre.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Mar 19, 2023 16:05:48
(
x68)
Mar 19, 2023 16:08:59
Ásó27

Hogy állunk?
Mifaaaaaaaaaaaan

Mar 19, 2023 16:08:59
(
x3)
Mar 19, 2023 16:09:15
cucksodi

Mától önuralom.
Fikás meg az önuralom. Jó vicc volt pedo.
Mar 19, 2023 16:09:15
(
x4)
Mar 19, 2023 16:10:24
Sodmány a tokmányorrú

sodi jelenleg hány percet vagy órát bírsz ki alkohol nélkül?
A hangulat jóindulatú és tréfás
Mar 19, 2023 16:10:24
Mar 19, 2023 16:12:55
Macilány

Balfasz sodi a sodi
Laura is átbaszott, nem adott egy forintot se, a kártya adósságot illetően is egyre lejjebb süllyedsz.. jó hogy kaptál még pár száz eurót, de nem baj, lassan döglött sodi leszel :) már alig várom:)
Laura is átbaszott, nem adott egy forintot se, a kártya adósságot illetően is egyre lejjebb süllyedsz.. jó hogy kaptál még pár száz eurót, de nem baj, lassan döglött sodi leszel :) már alig várom:)
Mar 19, 2023 16:12:55
(
x3)
Mar 19, 2023 16:14:05
Mercis Hambi

Laura, ha ember vagy,kifizeted Snecinek a tanfolyam árát!
Tibi , ha ember vagy ,kifizeted Snecinek a tanfolyam árát!
Aki kifizeti azt fogja majd furikázni , megéri :) Szívesen Sneci, hátha bejön az egyik :D
Tibi , ha ember vagy ,kifizeted Snecinek a tanfolyam árát!
Aki kifizeti azt fogja majd furikázni , megéri :) Szívesen Sneci, hátha bejön az egyik :D
Mar 19, 2023 16:14:05
(
x47)
Mar 19, 2023 16:15:32
max5enutálnak

Mától önuralom.
Már megint a jó öreg elmebetegség, amikor nem létező dolgokra hivatkozol. Otthon recskázol az anyád ágyában, amíg ő bevásárol a kisnyugdíjából. Ez egy létező dolog. Meg a büntetőeljárások, amikben gyanúsított vagy. De a jogosítványod nem létezett soha és nem is fog, mert annyira sem vagy képes, mint egy 16 éves.
Mar 19, 2023 16:15:32
(
x3)
Mar 19, 2023 16:16:44
cucksodi

Fikás, hogy megy a meló? Nagyügyfelek mennek már el? Volt már olyan, aki szörnyetegnek nevezett? Fönökúr kifigyelte már, hogy nem tudsz rendes adag ételt megenni a nagy májad és a tönkre vágott emésztörendszered miatt?
puskapoj
Mar 19, 2023 16:16:44
(
x12)
Mar 19, 2023 16:17:22
Púpszászi napelem

Endre, most kapsz tolem egy kurva jo otletet.
Vedd elo a futyikamerat es 3 napig liveozd a pofadat ahogy nem iszol alkoholt, ezzel bebizonyitva hogy te nem vagy alkoholista. Viszont a kovetkezo szabalyokkal:
- sose mehetsz ki a kamera kepebol
- csak atlatszo poharbol ihatsz
- 10 dollar dones meg 10 perccel kitolja a liveot
ha ez nem foshna, akkor semmi. Na induljon a vekni lajv!
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Vedd elo a futyikamerat es 3 napig liveozd a pofadat ahogy nem iszol alkoholt, ezzel bebizonyitva hogy te nem vagy alkoholista. Viszont a kovetkezo szabalyokkal:
- sose mehetsz ki a kamera kepebol
- csak atlatszo poharbol ihatsz
- 10 dollar dones meg 10 perccel kitolja a liveot
ha ez nem foshna, akkor semmi. Na induljon a vekni lajv!
Mar 19, 2023 16:17:22
(
x21)
Mar 19, 2023 16:19:26
halászlé

Mától önuralom.
önuralom??? piát nem bírod letenni, bakker XXDDD
Mar 19, 2023 16:19:26
(
x17)
Mar 19, 2023 16:24:35
Örebro

Mától önuralom.
aha önuralom…….
Mar 19, 2023 16:24:35
(
x48)
Mar 19, 2023 16:24:51
kissendrevagyok

Nincs már, be van építve a KRESZ vizsgába. Amint kitölti az e-titán kap egy papírt, hogy sikeresen elvégezte az online tanfolyamot. Utána felhívja az iskolát és kérvényezi, hogy jelentsék be vizsgára. Kap egy vizsgaidőpontot, kb 2 héttel későbbre. Becammog a vizsgaközponthoz és leül egy érintőképernyős monitorhoz. 55 kérdés lesz, 55 perc, maximum 75 pontot érhet el, minimum 65 pont kell, hogy átmenjen.
A kérdések:
5 műszaki ismeret (1 pontos)
40 KRESZ/vezetéselmélet (1 pontos)
10 fényképes szituáció (3 pontos)
A helyszínen kiderül, hogy megbukott vagy átment. Utána kereshet magának gyakorlati oktatót.

Mar 19, 2023 16:24:51
Mar 19, 2023 16:25:18
Tyodika

Hetyetye hetyetye Gvs-től kirúgattatok szemét tjojjok, esz is a ti hipátok! Na Dancsó mód, csá.
Mar 19, 2023 16:25:18
Mar 19, 2023 16:28:07
Keegan

Én nem köszöntöttem fel, TikTok karrier megvolt. Már most ezzel a felét megcsinálta a szuperherót, és nyelftanilag az összes szarból csinált egy mégnagyobbat. Azt megfejelte, hogy magánember.
Project done, már csak a kávét kéri március 19-én.
Hátmikbefaty? :)
Mar 19, 2023 16:28:07
(
x11)
Mar 19, 2023 16:31:47
KicsiNéző

A kurva életbe Endre, nézd mit reklámoz nekem a facebook.
EZ MIND A TE HIBÁD.
EZ MIND A TE HIBÁD.

Mar 19, 2023 16:31:47
(
x11)
Mar 19, 2023 16:35:26
sodika halálvágya

gyagyás, egy szaros jogosítványról loopolsz 2 napja :D szerinted hány trollnak van innen jogsija? rajtad kívül senkit sem érdekel a jogosítványod, mindenki csak röhög rajtad :D
egyébként már a kreszen meg fogsz bukni, vezetni meg nem lesz pénzed, meg amúgy is egy abszolút fogyatékos vagy, szóval angyalszárny itt minden.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
egyébként már a kreszen meg fogsz bukni, vezetni meg nem lesz pénzed, meg amúgy is egy abszolút fogyatékos vagy, szóval angyalszárny itt minden.
Mar 19, 2023 16:35:26
(
x5)
Mar 19, 2023 16:40:17
Túltöltött Tejhabosító

Masni CV kiegészítés:
- 2 év KRESZ tanfolyam (vizsga nem áll rendelkezésre)
- 1 év elsősegélynyújtó tanfolyam (vizsga nem áll rendelkezésre)
- gépjárművezetés gyakorlat 150 óra (jogosítvány nem áll rendelkezésre)
Endre bazdmeg, te a jogosítványból a J betűig sem fogsz eljutni, hahó! :D:D:D
Na tejhabosítás, csá.
- 2 év KRESZ tanfolyam (vizsga nem áll rendelkezésre)
- 1 év elsősegélynyújtó tanfolyam (vizsga nem áll rendelkezésre)
- gépjárművezetés gyakorlat 150 óra (jogosítvány nem áll rendelkezésre)
Endre bazdmeg, te a jogosítványból a J betűig sem fogsz eljutni, hahó! :D:D:D
Mar 19, 2023 16:40:17
(
x6)
Mar 19, 2023 16:43:26
40_éves_junior

Mától önuralom.
Az a magyar közutak fekete napja lesz ha téged bármilyen formában kormány mögé ültetnek. Már értem a magyar himnuszban mit jelent a balsors.
Mar 19, 2023 16:43:26
(
x4)
Mar 19, 2023 16:44:06
Sodmány a tokmányorrú

Tényleg az egészségügyi vizsgát el is felejtettem :D
A gyagyást kell majd újraéleszteni mert kifullad a baba pumpálásától
A hangulat jóindulatú és tréfás
A gyagyást kell majd újraéleszteni mert kifullad a baba pumpálásától
Mar 19, 2023 16:44:06
(
x1)
Mar 19, 2023 16:46:33
Mack

Mától önuralom.
Tudod mi lett volna az önuralom gyagyás?
Az, ha ezt sem szartad volna ide.
De gondolom azt hitted itt érdekel valakit, hogy mi lehet az.
Segítek: mindenki leszarja, amíg látjuk a folyamatos süllyedésedet.
Mar 19, 2023 16:46:33
(
x5)
Mar 19, 2023 16:47:36
A KIRENDELT GONDNOK

Én azon röhögök,hogy a gyagyásnak a sikeres KRESZ vizsga = a jogosítvánnyal XD
Már régebben is a twitch csatornáján annó mesélte,hogy 17 évesen lerakta a KRESZ-t,de ugye mivel utána 2éven belül nem végezte el a gyakorlatot a vezetést,így bukta a KRESZ-t is. Nos azóta úgy meséli ezt a sztorit,hogy volt jogsija,de már nem érvényes…. Hát ez tényleg hülye, akkora balfasz,hogy keveri a kresszel.
Már régebben is a twitch csatornáján annó mesélte,hogy 17 évesen lerakta a KRESZ-t,de ugye mivel utána 2éven belül nem végezte el a gyakorlatot a vezetést,így bukta a KRESZ-t is. Nos azóta úgy meséli ezt a sztorit,hogy volt jogsija,de már nem érvényes…. Hát ez tényleg hülye, akkora balfasz,hogy keveri a kresszel.
Mar 19, 2023 16:47:36
(
x5)
Mar 19, 2023 16:49:14
A KIRENDELT GONDNOK

Mától önuralom.
Nyugi Endre,már nem lehet megvenni a józsefvárosi piacon,mint anno a 80-as és 90-es évekbe…
Mar 19, 2023 16:49:14
(
x68)
Mar 19, 2023 16:59:54
Ásó27

Az a hír a jogsiról, hogy Géjza 2000 euróért elintézi neki.
Mifaaaaaaaaaaaan
Mar 19, 2023 16:59:54
Mar 19, 2023 17:00:06
Kresz teszt

Fikás, rakd ki a kresz teszt eredményeidről az excelt.
Röhögni akarunk rajtad balek.
Röhögni akarunk rajtad balek.
Mar 19, 2023 17:00:06
Mar 19, 2023 17:01:46
Koraimagömlés

Mától önuralom.
A nyomorult életed egyik fő aspektusa, hogy a trolloknak folyamatosan megosztod az èleted!( igen nekik, mert tőlünk kapsz visszacsatolást csak) akármilyen “elcsezett” de interakció ez!Kényszeresen kommunikálsz a fórummal, a tartalmaid rengetegszer egy reakció az itt elhangzottakra!
Kurva anyád ámítsd! Minket ne!
Fogalmazhatok úgyis, hogy mi adunk értelmet az életednek! Szóval köszönd meg szépen!
Mar 19, 2023 17:01:46
(
x7)
Mar 19, 2023 17:02:08
Dörpepúp

Modulonként van teszt, addig nem enged a következő modulra. Gyerünk gyagya, sikerült már az elsőnél tovább jutni te fasz? :DD
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Mar 19, 2023 17:02:08
(
x21)
Mar 19, 2023 17:02:15
halászlé

Az a hír a jogsiról, hogy Géjza 2000 euróért elintézi neki.
viccen kívül, valszínű, h vmi ilyesmiről lehet szó; tripla (vagy még több) ár, de kis erőfeszítéssel elintézi...
Mar 19, 2023 17:02:15
(
x6)
Mar 19, 2023 17:07:26
seymour schwartz

Gyagya, csinálj egy kihívást: amíg nincs meg a jogsid, addig eltűnsz a netről. Mit szólsz?
Ingatkanügyek
Mar 19, 2023 17:07:26
(
x5)
Mar 19, 2023 17:13:23
A KIRENDELT GONDNOK

Endre baj van, vezetés előtt és alatt nem használhatsz viagrát! Most vagy a tüdőcskét véded és a halott pitonszt vagy jogsit szerzel ?
Viagra ellenjavallat:
A hatóanyag befolyásolhatja a vezetést. Óvatosan kell eljárni a szedése során, ha a munka nagy reakció sebességgel vagy állandó reakciókoncentrációval jár.
Viagra ellenjavallat:
A hatóanyag befolyásolhatja a vezetést. Óvatosan kell eljárni a szedése során, ha a munka nagy reakció sebességgel vagy állandó reakciókoncentrációval jár.
Mar 19, 2023 17:13:23
(
x21)
Mar 19, 2023 17:23:05
mondomkusskuss

Mától önuralom.
Mar 19, 2023 17:23:05
(
x4)
Mar 19, 2023 17:24:57
Trollok harca

negativ alkohol-szonda hiányában jogositvány nem áll rendelkezésre.
Miskolci alvósejt
Mar 19, 2023 17:24:57
(
x48)
Mar 19, 2023 17:26:37
kissendrevagyok

Több mint 5 napja volt az utolsó flokk.
Mar 19, 2023 17:26:37
(
x30)
Mar 19, 2023 17:28:05
bolgár jeti

Mától önuralom.

Mar 19, 2023 17:28:05
(
x21)
Mar 19, 2023 17:28:37
halászlé

enddiiiii...ha "meglesz" a jogsi, mi a kövi cél? megkeresztelkedsz? vagy befejezed az etyetyemet? drága ám...lassan fél milla egy félév...
Mar 19, 2023 17:28:37
(
x3)
Mar 19, 2023 17:29:32
Mercis Hambi

Mar 19, 2023 17:29:32
(
x34)
Mar 19, 2023 17:35:24
Betöjt Laptop

Na most, majdnem csináltam, valamit, valamivel kapcsolatban, de most natyon ütyes voltyam!
Elittad az agyad pedofil, ez már az óvoda...
Ajvé!
Elittad az agyad pedofil, ez már az óvoda...
Ajvé!
Mar 19, 2023 17:35:24
(
x48)
Mar 19, 2023 17:35:55
kissendrevagyok

INFO INFO
kissendrevagyok

Mar 19, 2023 17:35:55
(
x34)
Mar 19, 2023 17:36:34
Betöjt Laptop

Endre!
Ezen a hétvégén kezdődött az 5 hét, vagy majd jövő hétek?
Ezen a hétvégén kezdődött az 5 hét, vagy majd jövő hétek?
Mar 19, 2023 17:36:34
(
x34)
Mar 19, 2023 17:37:25
Betöjt Laptop

Endrénél csöves reflex a pakolászás, bőröndözés, ki-be kapcsolgatás.
Mar 19, 2023 17:37:25
(
x5)
Mar 19, 2023 17:45:34
Dadogós Kisnyugdíjas

sodika 2024-ben:
majdnem megvolt a jogsi mar csak a nyelvvizsga hianyzott. kvazi van jogsim.
majdnem megvolt a jogsi mar csak a nyelvvizsga hianyzott. kvazi van jogsim.
Mar 19, 2023 17:45:34
(
x34)
Mar 19, 2023 17:46:42
Betöjt Laptop

Endre!
Anyád mit főzött ma?
Nyaklevest?
Kanál helyett villát hozott mellé?
Anyád mit főzött ma?
Nyaklevest?
Kanál helyett villát hozott mellé?
Mar 19, 2023 17:46:42
Mar 19, 2023 17:56:27
Kváziföld

Kvázi dugott,
Kvázi vezet,
Kvázi dolgozik,
Kvázi egészséges,
Kvázi józan,
Kvázi hetero.
Kiss Endre Kvázi
Kvázi vezet,
Kvázi dolgozik,
Kvázi egészséges,
Kvázi józan,
Kvázi hetero.
Kiss Endre Kvázi
Mar 19, 2023 17:56:27
Mar 19, 2023 17:57:44
töjbedara

Kvázi vezet,
Kvázi dolgozik,
Kvázi egészséges,
Kvázi józan,
Kvázi hetero.
Kiss Endre Kvázi
Mar 19, 2023 17:57:44
(
x5)
Mar 19, 2023 17:59:14
Sztrapacska

Kvázi vezet,
Kvázi dolgozik,
Kvázi egészséges,
Kvázi józan,
Kvázi hetero.
Kiss Endre Kvázi
Kvázi keresztény, fiatal, egyetemet végzett és potens.
Mar 19, 2023 17:59:14
(
x2)
Mar 19, 2023 18:08:59
Baxi

Az önuralom ott kezdődik, hogy nem iszol.
De azért sokat elárul a figyelemkurvaságodról, hogy erőfeszítésbe kerül, hogy ne pofázz.
De azért sokat elárul a figyelemkurvaságodról, hogy erőfeszítésbe kerül, hogy ne pofázz.
Mar 19, 2023 18:08:59
Mar 19, 2023 18:09:04
Keegan

Endi, menthetetlen magánember vagy. Most képzeld el, ha elmennél Szolnokra a 6 Anonim Alkoholisták csoportjából bármelyikbe. Bemutatkozni nem tudnál, hogy Sziasztok, Endre és Sodi vagyunk, és alkoholisták, mert már befelé menet név szerint rád köszönnének.

Mar 19, 2023 18:09:04
(
x12)
Mar 19, 2023 18:15:54
Púpszászi napelem

youtu.be/YLt73w6criQ
Gyagyás, ennek a mintajara csinalhatnal te is egy remek videot! 5 onkent jelentkezo troll elkezdene kergetni teged es ha megszurnak a torrel akkor megszerzik toled a pedofil aktakat vagy a laura paszos fideokat! Termeszetesen nem muanyag hanem rendes tort kellene hasznalni, meg a nezettseg is nagyobb lenne! Lehetseges helyszinek meg lehetnenek:
- ujszasz
- bogdani uton levo luxus szallas
- blaha
Szerintem fhoshna!!!
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Gyagyás, ennek a mintajara csinalhatnal te is egy remek videot! 5 onkent jelentkezo troll elkezdene kergetni teged es ha megszurnak a torrel akkor megszerzik toled a pedofil aktakat vagy a laura paszos fideokat! Termeszetesen nem muanyag hanem rendes tort kellene hasznalni, meg a nezettseg is nagyobb lenne! Lehetseges helyszinek meg lehetnenek:
- ujszasz
- bogdani uton levo luxus szallas
- blaha
Szerintem fhoshna!!!
Mar 19, 2023 18:15:54
(
x48)
Mar 19, 2023 18:17:02
kissendrevagyok

Gyagyás, ennek a mintajara csinalhatnal te is egy remek videot!
Nem ér rá! Éppen Viktorsz lihegésére morzsolgatja a döglött pitonszt.
Mar 19, 2023 18:17:02
(
x4)
Mar 19, 2023 18:19:43
Sodronyka

SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd

Mar 19, 2023 18:19:43
Mar 19, 2023 18:20:51
Kvázi netceleb

Trollok, nem az van, hogy atibi elvesztette a jogsijat (lásd 7 pontos őrjöngés), most újra kell csinálnia a kreszt és valójában azt fizette be a gyagyás? Tippem: asodi elkezdte azzal zsarolni atibit hogy ha már egyszer vettek autót, akkor furikazza őt cserébe az előző kocsiert. Ebbe atibi belement, gondolva úgyse lesz belőle semmi, de persze a gonosz korcs le akarta magát vitetni Szegedre atibivel, aki mint ösztönlény úgy berágott hogy felhozott egy baromságot (lásd elvesztett jogsi a pontok miatt) hogy megszabaduljon tőle. Erre ő beiratta egy tanfolyamra csak hogy pórázon tartsa.
Közben pedig nyomást gyakorol rá azzal, hogy szellőztet infókat az autóról. A legtöbb infó ugyan innen került ki, de azért szépen látszik ahogy szormenten megerősít bizonyos infókat (lásd a szerviz helyszíne, amit úgy kommentelt a pupfalon hogy milyen jók a trollok, pedig csak tipp volt)
Lehet érdemes lenne körülnézni, hol kerül épp annyiba a kresz tanfolyam, mint amennyit kiírt, csak nem Szolnokon, hanem Pesten.
Lehet érdemes lenne körülnézni, hol kerül épp annyiba a kresz tanfolyam, mint amennyit kiírt, csak nem Szolnokon, hanem Pesten.
Mar 19, 2023 18:20:51
(
x7)
Mar 19, 2023 18:21:08
Dörpepúp

Együtt járnak laura kedvessel a nagypatikába. Egyik betadineért, másik szipueért.
Mar 19, 2023 18:21:08
(
x3)
Mar 19, 2023 18:23:23
Mercis Hambi

Mar 19, 2023 18:23:23
(
x3)
Mar 19, 2023 18:23:28
fogcsonkos angolna

Nem feltétlenül nem fog várni ott téged pár fiatalember és fiatal hölgy.
Fhasza lesz bepanírozva vizsgázni!
Mar 19, 2023 18:23:28
Mar 19, 2023 18:25:30
Nebats

Nem hinném. Ez meghaladja a képességeit.
Mar 19, 2023 18:25:30
(
x15)
Mar 19, 2023 18:26:40
Trollul Madár

Endre!
A kvázi jogosítvány nem jogosít fel a vezetésre.
A kvázi jogosítvány nem jogosít fel a vezetésre.
Mar 19, 2023 18:26:40
(
x30)
Mar 19, 2023 18:27:04
trolléga

Közben pedig nyomást gyakorol rá azzal, hogy szellőztet infókat az autóról.
Jól értem? Tibit zsarolná a korcs? Egy maga alá szaró csövest? :DDD Ne nevetess, ezt már megírtuk Endrének is, hogy miért *pr* kategória.
Mar 19, 2023 18:27:04
Mar 19, 2023 18:27:19
Keegan

Farakás, F1-et nézed? Perez seggében van Alonso. Autópornó :)
Mar 19, 2023 18:27:19
(
x45)
Mar 19, 2023 18:31:14
broni

tranyó vezetni tanul?????????????????)))))))))))))))
Mar 19, 2023 18:31:14
(
x48)
Mar 19, 2023 18:31:30
kissendrevagyok

Trollok, nem az van, hogy atibi elvesztette a jogsijat (lásd 7 pontos őrjöngés), most újra kell csinálnia a kreszt és valójában azt fizette be a gyagyás?.
Amennyiben összegyűlt a 18 pont akkor automatikusan bukja Tranyó a jogsiját fél évre és csak akkor kapja vissza ha elvégzi az utánképzést.
Mar 19, 2023 18:31:30
(
x21)
Mar 19, 2023 18:34:11
halászlé

pisztosan nem fog neki pjoblémát okozni XXDD hisz van páff vizsga is XXD
Mar 19, 2023 18:34:11
Mar 19, 2023 18:38:43
Keegan

Hajrá Lances Troll 😁
Mar 19, 2023 18:38:43
(
x12)
Mar 19, 2023 18:39:50
Balázs Padre

Sodrák első autós kalandját előrelátóan dokumentálták a
TORRENTE 2.részében.
Torrente és ifjú barátja beszereznek egy telibe szart roncs autót.Kiscsávó boldogan gázra lép,kiszáguld 120-al a kereskedésből.
Az első járdasziget megdobja a kocsit.
Super salto mortale után Torrente egy szétbaszott autóban pislog.
Soderátortól még többet várok.
TORRENTE 2.részében.
Torrente és ifjú barátja beszereznek egy telibe szart roncs autót.Kiscsávó boldogan gázra lép,kiszáguld 120-al a kereskedésből.
Az első járdasziget megdobja a kocsit.
Super salto mortale után Torrente egy szétbaszott autóban pislog.
Soderátortól még többet várok.
Mar 19, 2023 18:39:50
(
x30)
Mar 19, 2023 18:41:27
bolgár jeti

Kicsit ismerik a célközönséget, első pont :D

Mar 19, 2023 18:41:27
Mar 19, 2023 18:45:18
Keegan

Endre, lehet használni a DRS-t.
DRS-t mondtam, nem kékerest!
DRS-t mondtam, nem kékerest!
Mar 19, 2023 18:45:18
(
x12)
Mar 19, 2023 18:50:19
Nemvoltdurex

Mar 19, 2023 18:50:19
(
x30)
Mar 19, 2023 18:52:06
bolgár jeti

sodipedia.sodika.org/wiki/A_retard%C3%A1lts%C3%A1g_zsin%C3%B3rm%C3%A9rt%C3%A9ke
Mar 19, 2023 18:52:06
(
x17)
Mar 19, 2023 18:55:58
Kakaspina

Ebben az a röhej, hogy ezt a Szipus Alfa arcot pár éve megtalálták, kitisztult (lehetőségekhez képest) és erőemelő vagy mi a lovas lófasz lett belőle.
Ergo:
ENDRE, EGY SZIPUS CIGÁNYNAK JOBBAN BEJÖTT AZ ÉLET MINT NEKED. xd
Mar 19, 2023 18:55:58
(
x48)
Mar 19, 2023 18:59:20
kissendrevagyok

Endre nézd! Elpártolt tőletek Tibi kedvenc felszopója és most kénytelen Venomszéknak adakozni amiért nálatok nincs műsor.
AZ A TE 12 EURÓD LEHETETT VOLNA!!! 🤣

kissendrevagyok
AZ A TE 12 EURÓD LEHETETT VOLNA!!! 🤣

Mar 19, 2023 18:59:20
(
x2)
Mar 19, 2023 19:06:03
Sportoló Művészúr

Na mi újság Endre?
Végülis a Velvet címlap már megvolt amikor büszkén viselted a Nemzet Maszturbátora címet.
Erre kellen most rápakolni két-három fokozatot, hogy tényleg érdekes legyél.
Nemzeti érzelmű árja harcosként baszhatnál pl. egy transznemű férfival és kereszténykonzervként drogozhatnál is, teljes hitelspirálba csavarodva, büntetőgyekkel meg alkoholizmussal tarkítva a kavalkádot.....
oh, wait! :))
Tudod tényleg nehéz dolgod van ha újra nevet akarsz magadnak. Egy jogsi megszerzése 41 évesen az kicsit kevés lesz.
Bár ha hulla részegen letarolsz egy teli buszmegállót reggel 7kor akkor biztosan bekerülsz a hírekbe.
De erre szerencsére nem kerül majd sor, mert tényleg nem jutsz el a gyakorlati órákig.
A faszlóbálás is kevés lesz. Szóval kapcsolgathatod te a bevételszerzést a csatornádon, hacsak nem a fizikai szenvedésed közvetíted akkor azt senki nem fogja nézni.
Az a max 5 ember azt csípi amikor neked rossz. A többiek meg leszarnak.
Végülis a Velvet címlap már megvolt amikor büszkén viselted a Nemzet Maszturbátora címet.
Erre kellen most rápakolni két-három fokozatot, hogy tényleg érdekes legyél.
Nemzeti érzelmű árja harcosként baszhatnál pl. egy transznemű férfival és kereszténykonzervként drogozhatnál is, teljes hitelspirálba csavarodva, büntetőgyekkel meg alkoholizmussal tarkítva a kavalkádot.....
oh, wait! :))
Tudod tényleg nehéz dolgod van ha újra nevet akarsz magadnak. Egy jogsi megszerzése 41 évesen az kicsit kevés lesz.
Bár ha hulla részegen letarolsz egy teli buszmegállót reggel 7kor akkor biztosan bekerülsz a hírekbe.
De erre szerencsére nem kerül majd sor, mert tényleg nem jutsz el a gyakorlati órákig.
A faszlóbálás is kevés lesz. Szóval kapcsolgathatod te a bevételszerzést a csatornádon, hacsak nem a fizikai szenvedésed közvetíted akkor azt senki nem fogja nézni.
Az a max 5 ember azt csípi amikor neked rossz. A többiek meg leszarnak.
Mar 19, 2023 19:06:03
Mar 19, 2023 19:08:35
Velvet.hu

velvet.hu/szex/2012/01/18/farokvero_videoja_miatt_tamadjak_a_nemzet_bloggeret/
Mar 19, 2023 19:08:35
(
x5)
Mar 19, 2023 19:10:34
Túltöltött Tejhabosító

Már alig várom, hogy a pédián a jogosítvány szócikket olvashassam.
Na tejhabosítás, csá.
Mar 19, 2023 19:10:34
(
x1)
Mar 19, 2023 19:12:44
Mack

...
Ez valóban eléggé elrugaszkodottnak tűnik, de ne felejtsük el, hogy a gyagyás esetében a valóság mindig sokkal durvább, mint amit el tudunk képzelni.
Mar 19, 2023 19:12:44
(
x5)
Mar 19, 2023 19:29:59
Dadogós Kisnyugdíjas

Kerd meg a Viktor-t hogy tanítson meg vezetni sodi. Tajgi meg majd szalad a kocsi utan.
Mar 19, 2023 19:29:59
(
x9)
Mar 19, 2023 19:30:38
noikabatgomb

Na mi van Fittipaldi? Hogy megy a jobbkez szabaly?
Mar 19, 2023 19:30:38
(
x6)
Mar 19, 2023 19:30:47
Vaják

Kerd meg a Viktor-t hogy tanítson meg vezetni sodi. Tajgi meg majd szalad a kocsi utan.
Jobb lenne ha Tajgi a kocsi előtt futna
Mar 19, 2023 19:30:47
(
x5)
Mar 19, 2023 19:34:02
Érdeklődő

Mar 19, 2023 19:34:02
Mar 19, 2023 19:34:55
Palik Laci

Szerencsére endre nem létező íveket használ.
Mar 19, 2023 19:34:55
(
x19)
Mar 19, 2023 19:41:53
EasybankosPedo

Mi van korcs, megint betalált a "Megint hazudsz" hozzászólásom youtube-on, hogy ismét shadow bant raktál rám utána?
Shadow ban = te látod a saját hozzászólásod amiról írtad azt, de más nem.
A Vicc az hogy ezt a shadow bant egyszer már eljátszotta, majd levette mikor mindenkiről leszedte a tiltásokat pár hónapja, most megint rám rakta. Facebookon is letiltott már egyszer. De most jön az igazi poén, mind a youtube-os profil mint a facebookos profil egy fake,troll, NÖI profil.
Ebből is látszik hogy csöbuzi vagy gyagyás és hogy már csak annyi maradt neked, hogy ha nem tetszik egy komment akkor soderálsz, meg tiltogatsz, már ahol tudsz.
Egy igazi 41 éves, mamahotellakó, nőgyűlölő, csöbuzi, lúzer vagy!
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Shadow ban = te látod a saját hozzászólásod amiról írtad azt, de más nem.
A Vicc az hogy ezt a shadow bant egyszer már eljátszotta, majd levette mikor mindenkiről leszedte a tiltásokat pár hónapja, most megint rám rakta. Facebookon is letiltott már egyszer. De most jön az igazi poén, mind a youtube-os profil mint a facebookos profil egy fake,troll, NÖI profil.
Ebből is látszik hogy csöbuzi vagy gyagyás és hogy már csak annyi maradt neked, hogy ha nem tetszik egy komment akkor soderálsz, meg tiltogatsz, már ahol tudsz.
Egy igazi 41 éves, mamahotellakó, nőgyűlölő, csöbuzi, lúzer vagy!
Mar 19, 2023 19:41:53
(
x9)
Mar 19, 2023 19:42:45
noikabatgomb

A regi autos streameket elnezve utadot nem kell majd fizetnie a pedonak.
Mar 19, 2023 19:42:45
(
x15)
Mar 19, 2023 19:45:46
Trollul Madár

Endre!
Odüsszeusz a juhok hasa
alá kapaszkodva menekült el Polüphémosz karmai közül pedig ő egy hős volt.
Te hogy tervezed a Menetrendes Trollok elől a menekülést autó nélkül gyagya?
A vonat wc alá kapaszkodva?
Odüsszeusz a juhok hasa
alá kapaszkodva menekült el Polüphémosz karmai közül pedig ő egy hős volt.
Te hogy tervezed a Menetrendes Trollok elől a menekülést autó nélkül gyagya?
A vonat wc alá kapaszkodva?
Mar 19, 2023 19:45:46
(
x48)
Mar 19, 2023 19:45:51
kissendrevagyok

Mi van korcs, megint betalált a "Megint hazudsz" hozzászólásom youtube-on, hogy ismét shadow bant raktál rám utána?
Melyiknél rágott be ennyire ? Csak nem az e-titán :D ?
Mar 19, 2023 19:45:51
(
x5)
Mar 19, 2023 19:46:18
Dadogós Kisnyugdíjas

tyodika: jobb kezembe van a ketyeru.
Mar 19, 2023 19:46:18
(
x45)
Mar 19, 2023 19:53:38
broni

tajgi, hopp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mar 19, 2023 19:53:38
(
x22)
Mar 19, 2023 20:00:37
MaxPayne

Comment of the day
Mar 19, 2023 20:00:37
(
x9)
Mar 19, 2023 20:05:39
horgász

Recskás,
A hód kurva anyádat pörögsz már a jogsi témán?
Unalamas, mint a szar. Pont mint te.
41 évesen megkísérled -hangsúlyozom, legfeljebb megkísérled- abszolválni, amit én és gyakorlatilag a döntő többség megtettünk 17 évesen, sikerrel, természetesen, minden dicsőség és csinnadratta nélkül. Mert ez egy egy emberi embernek -ami persze te nem vagy- ez alapvető tudod.
Dögölj meg te biohulladék.
Tibinek meg csak gratulálni tudok az új TRENYAULT mobilhoz. "Valami azt súgja", hogy ez a jelenlegi roncs sem lesz egy hosszúéletű szerzemény.
KÉREM A RECSKABOHÓC MEGBÜNTETÉSÉT
A hód kurva anyádat pörögsz már a jogsi témán?
Unalamas, mint a szar. Pont mint te.
41 évesen megkísérled -hangsúlyozom, legfeljebb megkísérled- abszolválni, amit én és gyakorlatilag a döntő többség megtettünk 17 évesen, sikerrel, természetesen, minden dicsőség és csinnadratta nélkül. Mert ez egy egy emberi embernek -ami persze te nem vagy- ez alapvető tudod.
Dögölj meg te biohulladék.
Tibinek meg csak gratulálni tudok az új TRENYAULT mobilhoz. "Valami azt súgja", hogy ez a jelenlegi roncs sem lesz egy hosszúéletű szerzemény.
Mar 19, 2023 20:05:39
(
x5)
Mar 19, 2023 20:10:57
Érdeklődő

Kevinke, ezt a könyvet neked küldik a jövőből! Ha a Sodi bácsi kocsikázni akar vinni, miután a dagadt apád vett neki egy jogosítványt, NE SZÁLLJ BE!!!!

Mar 19, 2023 20:10:57
(
x45)
Mar 19, 2023 20:12:51
broni

mentek tajgihoz mécsessel???????????????????
Mar 19, 2023 20:12:51
(
x22)
Mar 19, 2023 20:13:27
SyntaxError

Ajaj Endre! Hetven év felett szigorítják a jogosítványt.
Alig maradt 30 éved megszerezni. Menni fog?
IGEN/NEM
hvg.hu/cegauto/20230316_70_eves_kor_felett_ujra_kene_vizsgaznia_az_autovezetoknek
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Alig maradt 30 éved megszerezni. Menni fog?
IGEN/NEM
hvg.hu/cegauto/20230316_70_eves_kor_felett_ujra_kene_vizsgaznia_az_autovezetoknek
Mar 19, 2023 20:13:27
123 látogató online.
Adminisztrátor: snecimano@gmail.com Kiss Endre Farkas
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™
Mától önuralom.
NEM LESZ JOGSID