Mivel jutalmazod meg? Sörttel és ketyerüvel vagy halmozod az élvezeteket és rátolsz még egy fütyizést is? Endre! Púpszászon is gyönyörű tavaszi napra ébredt a véznakövér tested?
gondolom ezerrel kapál a kertben, ültetvényez, dugványoz :o)))
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
várja az április végét, veti majd a patisszont a sodi. anyja elkészíti, díjnyertes lesz!!!
vérdíj target nr. 1
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Nincs ebben semmi meglepö. A Sodi mindig hazudik.
Mennyi most a fizetésed, Endre? Hány iPhone van most a birtokodban?
Ellenben elmesélhetnéd a komment haveroknak hogy miről meg a terelés...
Fikás, ne terelj a jogsival, tudjuk hogy nem vagy képes rá.
Biztos sürübben kell látogatnia a nemibeteg-gondozót.
Mennyi most a fizetésed, Endre? Hány iPhone van most a birtokodban?
ez naggyon jó kérdés! vajh kinek loopol???
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Van ami nem változik
Ugye mennyiHe szívesen hallanád most te geci hogy "cshak meg akahtam tudni hóha páh dolgot"?
elnézést kérek a kurvától
Megnézetted vele a müsort, ahelyett, hogy dolgozna a pedofil...
tényleg kibaszhatták...kurvára unatkozik és most várja az elsejét, hogy kezdhessen a másik gányoldában....
Remélem már nincs hol gányolni.
Nyilvánvaló se elhízott, se túl vézna nem vagyok. Miért járnék rosszul?
*Pr*
elnézést kérek a kurvától
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
A nőverős dokumentumfilmjük végén még Mercinek is beszóltak a múltkor (Jutka fejrugdosása kapcsán). Az nem újdonság, hogy a Partizán transzfób.
Endre!
A Partizán transzfób mert beszóltak Mercinek, mert Varangyot rugdal fejbe?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.

KISS ENDRE FARKAS
Elnézést, bocsánat, de ha már Endre agrár egyetemre is járt, legalább a paripa fogalmával legyünk tisztában.
Endre egy pedofil!
anyámmal élek, tranyóm van meg 25 millió adósságom. ne is legyek netceleb?
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
Ne keverjük meg az ifjú snecológusokat! Merga + jucu = ágyipoloskák, Lau kedves + Lilla = csatakanca
Az a tolvajtranyós egy régebbi púptube poszt - ha arra értetted-, de ha nem az eszköz listából kétlem hogy sok a tranyóhoz jutott, még a PS5-öt sem volt (befordított) fasza lenyúlni.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Meg haza sem ertek amszterdambol es a spa hetvege is elmaradt de te mar itt turelmeylenkedsz? Biztos mar a barcelonai utazast is lefoglalnad a helyukben.
Esküvő után, nászútra.
Egy elkapott pitonmorzsolás a buzigőzből
Impotens buzi sodi asodi, inkább erre hasonlítana az...
Igyunk egy sörtöt, he
mert látom jogsira meg ilyen felesleges dolgokra van pénzed.
vagy hívjam fel anyukádat? ezt a púpos korcsot min lehet elérni? mert se messengeren nem válaszol, se emailre,, a telefonszámom meg letiltotta... jah esetleg ha itt lurkosz pedofil fasz: a tartozásod (tudod amit két éve május 1.-én nyertem + a kamatai) mikor utalod el?!
Akarod hallgatni a vénszatyor rikácsolását?
Gecis hányós lavór
ha közben villával szúrkálja ezt a férget akkor felőlem.
#50euro + kamatok
Mi van meg, mi nincs és miért, mi kerül fejlesztésre és pótlásra. Mi a mostani szetáp lista? Dicsekedj már a trolloknak! Gondolom a nagyja még linzben és bécsben rohad.
Drón: Mavic Pro Platinum combo
...
Most hogy nyugi és faszaság van, plusz az újratervezés időszaka a nagy fideósnál, számot kéne vetni a SZETÁP állapotáról Endre!
Elhagyta. A táskában volt, amit a megállóban hagyott...
O és K együtt OK és minden OK!!
Próbáljunk bevonzani egy újabb sérvkizáródást.
Púpszászon is tavaszodik.. legalább valami haszna lenne az anyjának belőle. Bár amilyen ügyes lehet a hetényiben kötne ki szolnokon mert levágta a döglött pitonszt a fűnyíróval Gyagyás csinált már valaha kerti munkát? Mondjuk fűnyírást?
Annak az lett volna a vége, hogy a fűnyírónak a hosszabbítója a nyakára tekeredett volna, mint valami köldökzsinor és ott fulldokolt volna ez a szerencsétlen nyomorult.
balról előzi a partizánt kiss "woke zsidó" endre farkas. nem is kiss, hanem kisz.
5 MILLIÓ TROLL BÁNÓPÉNZ STOKI! NE FELEDD! FIZETNI FOGSZ!
Nem is kell, hogy tobbe irj ide te Taigetoszra valo fereg, az a 8 IQ-d ami megmaradt, mar ennyire kiszamithato, hogy a forumtrollok mar elore leszimulaljak a mellemagyarazasaid. Most tort at az autipajzson, hogy a kielt atmuttetett c kategorias csovesnek sem kell tobbe (a bank penze). Most megint jonnek az LMBTBBQ ellenes es transzfobias posztok. Tovabba, "de nem fatyok buzi, nem is fekudtem le a Kaffkaval" fele hetyetyezes.
bárcsak olyan hosszú stníi lenne, hogy megint jönnének a sodigenerátorok.
meg, de szerintem azért baszott oda ekkorát egy ilyen kicsi ütés, mert gond lehet valahol máshol. vagy a melócsában, vagy goldával, vagy gézával, vagy olyan területen, amit nem is sejtünk.
Vagy mindenhol, amit felsoroltál. :)
Endi! Bírom ezt a Mókamikis dumád, csak ne felejtsd el, hogy a legtöbb fiatal az sem tudja miről beszélsz... XD
Vén hülye!
vagy hívjam fel anyukádat? ezt a púpos korcsot min lehet elérni? mert se messengeren nem válaszol, se emailre,, a telefonszámom meg letiltotta... jah esetleg ha itt lurkosz pedofil fasz: a tartozásod (tudod amit két éve május 1.-én nyertem + a kamatai) mikor utalod el?!
Alázd meg nyilvánosan lájfszokban, pofozd fel a saját lakásodon, hívd sodikurvának, majd hívásban mondd neki hogy idegességedben összetörted a telefonod, na AKKOR fizetni fog. Vahúr kutyának legalábbis bejött ez a taktika :DD
Nevetek ha csak belegondolok is. Gayza pótapád a héten hány euróval húzott le?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
vagy hívjam fel anyukádat? na azt te elfelejtheted , előbb fizet vahúrnak bánópénzt meg Géjzának ötödszörre is a mazda árát xD ezt a púpos korcsot min lehet elérni? mert se messengeren nem válaszol, se emailre,, a telefonszámom meg letiltotta... jah esetleg ha itt lurkosz pedofil fasz: a tartozásod (tudod amit két éve május 1.-én nyertem + a kamatai) mikor utalod el?!
Oszt velem mi lesz?
Majd csak utánam.
roppant érdekes, másoknak kérés nélkül loopol megállás nélkül, de aki felé tartozása van azt ignorálja
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
Porks ex-nője éppen arról értekezik, hogy milyen KPI-ok alapján értékelik illetve basszák ki a fejlesztőket.
Neked mik voltak a KPI-ok a cégeknél, ahonnan eddig kihajítottak? És ahol most vagy(?), ott mit mondtak, mi alapján fognak értékelni?
Endrus!
erre kivertem. van más téma is?
Mar 21, 2023 09:21:24
Éjféli ebéd

Endre, kirúgtak már? Mai 4. sörön túl vagy? Chat GPT működik? Anyád hány villát állított a púpodba?Sírtál ma? Többen kérdezik!
Mivel nem vagyok drogos, ezért a Csengét sem veszik el az apukájától
Mar 21, 2023 09:21:24
(
x21)
Mar 21, 2023 09:45:23
xray

gyagyás, van munkahelyed? anyádat mivel hülyíted? püfölöd a gombokat, hogy a szomszéd is hallja, akkor megnyugszik Golda, h minden rendben van veled?
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Mar 21, 2023 09:45:23
(
x8)
Mar 21, 2023 09:57:25
sörtötbontok

Endre! Púpszászon is gyönyörű tavaszi napra ébredt a véznakövér tested?
Mivel jutalmazod meg? Sörttel és ketyerüvel vagy halmozod az élvezeteket és rátolsz még egy fütyizést is?
Mivel jutalmazod meg? Sörttel és ketyerüvel vagy halmozod az élvezeteket és rátolsz még egy fütyizést is?
Mar 21, 2023 09:57:25
(
x21)
Mar 21, 2023 10:04:47
halászlé

Mar 21, 2023 10:04:47
(
x8)
Mar 21, 2023 10:08:49
sörtötbontok

Endre, nem is mondtad, hogy milyen szép színpad van Púpszászon, ráadásul élő műholdas kapcsolattal!
ujszasz.hu/media/informaciok/webkamera.html
Útba is esik, amikor szállítod haza a sörtöt a Pennyből és nem integetsz be a kommenthaveroknak? Hogy lehetsz ekkora szemét?!
ujszasz.hu/media/informaciok/webkamera.html
Útba is esik, amikor szállítod haza a sörtöt a Pennyből és nem integetsz be a kommenthaveroknak? Hogy lehetsz ekkora szemét?!
Mar 21, 2023 10:08:49
(
x10)
Mar 21, 2023 10:09:33
Kötőjel

várja az április végét, veti majd a patisszont a sodi. anyja elkészíti, díjnyertes lesz!!!

Mar 21, 2023 10:09:33
(
x5)
Mar 21, 2023 10:11:59
Dadogós Kisnyugdíjas

ha Endre drogos akkor el kell venni tőle az autót.
Mar 21, 2023 10:11:59
(
x5)
Mar 21, 2023 10:15:19
Dadogós Kisnyugdíjas

szetupot is el kell venni tőle nehogy baja legyen a szetupnak.
Mar 21, 2023 10:15:19
(
x15)
Mar 21, 2023 10:22:24
Trollul Madár

Endre!
Nyakunkon a tavasz!
Megindulnak az emberek, irány a szabadlevegő, készülnek a nyárra, kinyílik a világ.
Te hogy vagy ezzel? Kijöhetsz játszani a komment haverokkal, vagy anyád villája sarokbaszorít?
Nyakunkon a tavasz!
Megindulnak az emberek, irány a szabadlevegő, készülnek a nyárra, kinyílik a világ.
Te hogy vagy ezzel? Kijöhetsz játszani a komment haverokkal, vagy anyád villája sarokbaszorít?
Mar 21, 2023 10:22:24
(
x21)
Mar 21, 2023 10:29:42
xray

évekig azt hazudta, h van jogosítványa. Gyagyás, ha ezeket eladod és hozzá csapod a 1250 eurós hitel pénzt, még az a pénz is kevés lesz hogy megszerezd a jogosítványt!
Mar 21, 2023 10:29:42
(
x5)
Mar 21, 2023 10:45:44
Dadogós Kisnyugdíjas

2 pap is próbálta megkeresztelni a sodikat de a sodika okosabb volt a papoknál és o keresztelte meg a papokat.
Mar 21, 2023 10:45:44
Mar 21, 2023 10:46:10
fedélzetiBalta

évekig azt hazudta, h van jogosítványa.
Nincs ebben semmi meglepö. A Sodi mindig hazudik.
Mar 21, 2023 10:46:10
(
x2)
Mar 21, 2023 10:47:06
Rumci

Fikás, ne terelj a jogsival, tudjuk hogy nem vagy képes rá.

Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.

Mar 21, 2023 10:47:06
Mar 21, 2023 10:48:38
fedélzetiBalta

Biztos sürübben kell látogatnia a nemibeteg-gondozót.
Mar 21, 2023 10:48:38
(
x8)
Mar 21, 2023 10:50:12
linzi fapóleon

Az azért kicsit se megalázó, hogy említetted a jogosítványt és a trollok napok óta a hasukat csapkodva röhögnek azon hogy micsoda remek ötlet ez látva a képességeidet.
Mar 21, 2023 10:50:12
(
x17)
Mar 21, 2023 10:53:49
Kakaspina

Van jogsija. Nyilván. Sosem hazudik asodi.

Rodás ♥️

Mar 21, 2023 10:53:49
(
x6)
Mar 21, 2023 10:54:45
seymour schwartz

Gyagya, ha már ennyire lelkes vagy a jogsival kapcsolatban, akkor azért megoszthatnál róla infókat. Tudod, hogy a trollok irigykedjenek, hogy milyen jól sikerült a kresz, a rutinpálya vagy a forgalmi vizsga. Várjuk a kiváló eredményeket! Persze miket beszélek, lehet, hogy a tanfolyamot befizetted, de elmenni már nem fogsz rá, mert Jövő héten anyád a hibás meg a trollok.
Ingatkanügyek
Mar 21, 2023 10:54:45
(
x7)
Mar 21, 2023 10:55:49
Bódi Ábel Ánuszrózsája

Endre, Laura felveszi a telefont? Kinek loopolsz most te szarházi? A ChatGPT4 már teljesen kiírja a hozzád hasonló dilettáns idiótákat a szakmából ( Lehet, hogy minket is), mik a tervek a jövőre nézve? Nekem már új szakma a zsebbe, az életszínvonalat nem engedjük csak úgy el! Nálad mi a helyzet ezzel?
Borsod Brooklyn ayyo yo we turn it up Yea we got that real muthafuckin what what what
Mar 21, 2023 10:55:49
(
x21)
Mar 21, 2023 10:56:30
halászlé

Endre, Laura felveszi a telefont? Kinek loopolsz most te szarházi? A ChatGPT4 már teljesen kiírja a hozzád hasonló dilettáns idiótákat a szakmából ( Lehet, hogy minket is), mik a tervek a jövőre nézve? Nekem már új szakma a zsebbe, az életszínvonalat nem engedjük csak úgy el! Nálad mi a helyzet ezzel?
ez naggyon jó kérdés! vajh kinek loopol???
Mar 21, 2023 10:56:30
(
x9)
Mar 21, 2023 10:59:19
mikedp

Továbbra is ordas nagy terelésnek érzem a jogsi témát. Valszeg vége lett a melónak, és újat keres /már talált is.
Aztán a poloskák is hallgatnak , lapítanak. Könnyen lehet , hogy sodi már fel is költözött abba a lepukkant szállóba ahol a 2 csatakanca is héderezik.
Golda nem hinném, hogy hosszabb távon megtűrné a korcsot, részint mert fogyatékosnak tartja és utálja. Illetve a trollok szereztek neki pár kellemetlen percet a plakátolással. Max akkor maradhatna amennyibe elmegy elvonóra, de oda soha a sodi :D
KURVArangy
Aztán a poloskák is hallgatnak , lapítanak. Könnyen lehet , hogy sodi már fel is költözött abba a lepukkant szállóba ahol a 2 csatakanca is héderezik.
Golda nem hinném, hogy hosszabb távon megtűrné a korcsot, részint mert fogyatékosnak tartja és utálja. Illetve a trollok szereztek neki pár kellemetlen percet a plakátolással. Max akkor maradhatna amennyibe elmegy elvonóra, de oda soha a sodi :D
Mar 21, 2023 10:59:19
(
x7)
Mar 21, 2023 11:04:16
Jonciii

Az tuti, hogy a Pappasban nincs a recskás, de jobb is, mert van egy csomó kisgyerek
Mar 21, 2023 11:04:16
Mar 21, 2023 11:04:46
töjbedara

...vonatkozó RRRovatában :D
Van ami nem változik
Ugye mennyiHe szívesen hallanád most te geci hogy "cshak meg akahtam tudni hóha páh dolgot"?
Mar 21, 2023 11:04:46
(
x12)
Mar 21, 2023 11:10:29
Klohek

Endre!

Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...

Mar 21, 2023 11:10:29
(
x68)
Mar 21, 2023 11:12:05
Ásó27

"nőverős dokumentumfilm" - nahát Endre, a Jutkaverésedet is feldolgozták?????
Mifaaaaaaaaaaaan
Mar 21, 2023 11:12:05
(
x21)
Mar 21, 2023 11:12:31
halászlé

tényleg kibaszhatták...kurvára unatkozik és most várja az elsejét, hogy kezdhessen a másik gányoldában....
Mar 21, 2023 11:12:31
(
x68)
Mar 21, 2023 11:12:57
linziasztal01

Remélem már nincs hol gányolni.
Mar 21, 2023 11:12:57
(
x68)
Mar 21, 2023 11:14:03
Ásó27

Állítólag a Partizán válságstábot hívott össze, mert ilyet mert írni róluk a nagy nemzeti hősünk, királyunk.
Mifaaaaaaaaaaaan
Mar 21, 2023 11:14:03
(
x68)
Mar 21, 2023 11:15:03
Ásó27

Ja látom már, "Mercinek" szóltak be az állnok gecik, pedig ő csak ártatlanul rugdosta Jutka fejét. Egyébként miért Merci? Azt hittem "a Kaffka".
Mifaaaaaaaaaaaan
Mar 21, 2023 11:15:03
(
x3)
Mar 21, 2023 11:18:55
Szteppen

Vótmá? Nem saját találat. Küldték.
youtu.be/XVfBQ3i9pO8
1:04:00 környékén megemlítették a Púpost, hogy zaklatja a hazafiakat
Ez ety fosh!
youtu.be/XVfBQ3i9pO8
1:04:00 környékén megemlítették a Púpost, hogy zaklatja a hazafiakat
Mar 21, 2023 11:18:55
Mar 21, 2023 11:21:12
SodiFanGirl

Gyagyás csinált már valaha kerti munkát? Mondjuk fűnyírást?
Púpszászon is tavaszodik.. legalább valami haszna lenne az anyjának belőle. Bár amilyen ügyes lehet a hetényiben kötne ki szolnokon mert levágta a döglött pitonszt a fűnyíróval
Púpszászon is tavaszodik.. legalább valami haszna lenne az anyjának belőle. Bár amilyen ügyes lehet a hetényiben kötne ki szolnokon mert levágta a döglött pitonszt a fűnyíróval
Mar 21, 2023 11:21:12
Mar 21, 2023 11:22:46
töjbedara

Nyilvánvaló se elhízott, se túl vézna nem vagyok.
*Pr*
Mar 21, 2023 11:22:46
(
x15)
Mar 21, 2023 11:24:02
Trollul Madár

Mar 21, 2023 11:24:02
(
x10)
Mar 21, 2023 11:25:04
Kötőjel

a sodi, trollul madár irányította a sodi viselkedését ma reggel? berak egy linket a fórumra és te már nézed és kommentálod is, mint egy szervilis kretén? rabszolga sodi a sodi?
csicska sodi hopp! nem is tagadhatnád, hogy a fórumod nélkül te megszűnnél létezni.
vérdíj target nr. 1
Mar 21, 2023 11:25:04
(
x12)
Mar 21, 2023 11:28:17
Púpszászi napelem

Endre, várnak a pappasban!!! Egyszerre vehetnél mercit a mercinek és kapnád el az egyik trollod!!
www.youtube.com/watch?v=UdDj74oGD-4
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
www.youtube.com/watch?v=UdDj74oGD-4
Mar 21, 2023 11:28:17
(
x7)
Mar 21, 2023 11:31:58
Jonciii

Endre, várnak a pappasban!!! Egyszerre vehetnél mercit a mercinek és kapnád el az egyik trollod!!
De akkor siessen mert max egy negyedórát vagyok már :)
De akkor siessen mert max egy negyedórát vagyok már :)
Mar 21, 2023 11:31:58
(
x1)
Mar 21, 2023 11:32:53
BodiTesok

Megvan a melocsa, vegig itt volt az orrunk elott!
Gyagyas epitette a ChatGPT4-et!
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
Gyagyas epitette a ChatGPT4-et!
Mar 21, 2023 11:32:53
(
x15)
Mar 21, 2023 11:36:38
Trollul Madár

Endre!
Csikí Róling véleménye Gulyás Márton véleményével egyezik.
Csikí Róling véleménye Gulyás Márton véleményével egyezik.
Mar 21, 2023 11:36:38
(
x10)
Mar 21, 2023 11:37:05
PúpszásziVámpír

Endre nem transzfób! Egy férfit dugott seggbe, szval ratyi!
Álmodjatok Rémeket!
Mar 21, 2023 11:37:05
(
x15)
Mar 21, 2023 11:40:42
Trollul Madár

A nőverős dokumentumfilmjük végén még Mercinek is beszóltak a múltkor (Jutka fejrugdosása kapcsán).
Endre!
A Partizán transzfób mert beszóltak Mercinek, mert Varangyot rugdal fejbe?
Mar 21, 2023 11:40:42
(
x4)
Mar 21, 2023 11:42:46
Ténfép

Gyagyás balfasz, rajtad kívül mindenki tudja, ezért ezt neked üzenem, baszomazanyádat
Igyunk egy sörtöt, he

Mar 21, 2023 11:42:46
(
x12)
Mar 21, 2023 11:45:39
Nemvoltdurex

Endre!
Azt hiszem a neve (nem vagyok a nevében biztos)Marci a partizánból homokos.
Tehát ő csak az igazán csak elfogadó másokkal.
Az erőszakot meg mindenki elítéli.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Azt hiszem a neve (nem vagyok a nevében biztos)Marci a partizánból homokos.
Tehát ő csak az igazán csak elfogadó másokkal.
Az erőszakot meg mindenki elítéli.
Mar 21, 2023 11:45:39
(
x11)
Mar 21, 2023 11:46:23
Kovács Péter azaz Kancsi

Endre tényleg fullban nyomja a woke propagandát...hát, ennyit a nagy keresztény krónikásról, lol.
5X forgalmi bukás+2 igazolt személyiségzavar (F6090,F4320) +PÁV bukás+eltiltás = papíros elmebeteg
Mar 21, 2023 11:46:23
Mar 21, 2023 11:52:40
Éjféli ebéd

Fifi, egyetlen egy dologra alkalmas vagy Géjázaval: elrettentő példának. Tegnap belenéztem a tükörbe, utána ráálltam a mérlegre. Kicsit elengedtem magam a télen.
Mivel nem akarok olyan ocsmány pókhasat meg zsírtestet, mint amivel te és a wannabe dugóhaverod rendelkeztek, ezért mától diétázok, ma pl. tonhalsaláta van ebédre.
Neked csorog a nyálad anyád szenes fasírtjára, vagy Tibor alien pörköltjére fáj a dentál holokausztos pofád? Esetleg sóvárogva nézed a púpszászi büfében a dönereket? Utóbbira úgysincs pénzed.
Mivel nem akarok olyan ocsmány pókhasat meg zsírtestet, mint amivel te és a wannabe dugóhaverod rendelkeztek, ezért mától diétázok, ma pl. tonhalsaláta van ebédre.
Neked csorog a nyálad anyád szenes fasírtjára, vagy Tibor alien pörköltjére fáj a dentál holokausztos pofád? Esetleg sóvárogva nézed a púpszászi büfében a dönereket? Utóbbira úgysincs pénzed.
Mar 21, 2023 11:52:40
(
x15)
Mar 21, 2023 11:54:11
Trollul Madár

Endre!

Ezek micsoda anti-transzfób akciók!

Ezek micsoda anti-transzfób akciók!
Mar 21, 2023 11:54:11
(
x68)
Mar 21, 2023 11:57:32
linziasztal01

Mar 21, 2023 11:57:32
(
x5)
Mar 21, 2023 12:06:53
Dadogós Kisnyugdíjas

tyodika:jó a KRESZ. együtt bukjuk békával és tolvajtranyóval.
Mar 21, 2023 12:06:53
(
x68)
Mar 21, 2023 12:14:55
linziasztal01

Ja, és természetesen Endre szerint azért tolvaj, mert tranyó.
Gulyás Marxi meg fog védeni szerinted, Endre?
Gulyás Marxi meg fog védeni szerinted, Endre?
Mar 21, 2023 12:14:55
Mar 21, 2023 12:31:48
Kvíz kérdés

Ki az a magyar netceleb,aki 41 évesen az anyjával él, 25millió forint tartozása van és egy dagadt buzi ?
Mar 21, 2023 12:31:48
Mar 21, 2023 12:34:58
Megfejteném

Ki az a magyar netceleb,aki 41 évesen az anyjával él, 25millió forint tartozása van és egy dagadt buzi ?
KISS ENDRE FARKAS
Mar 21, 2023 12:34:58
(
x30)
Mar 21, 2023 12:38:42
trolléga

Nőt verő férfi.. izé tranyót elítélni = transzfóbia
Ülj le fiam tyodika, egyes. Hülyébb már te se leszel hogy basszalak szájba. Háttyáresz?
Ülj le fiam tyodika, egyes. Hülyébb már te se leszel hogy basszalak szájba. Háttyáresz?
Mar 21, 2023 12:38:42
Mar 21, 2023 12:43:44
Negermann

Hopp, mi a helyzet sodi? A szisza elvitte a szetápot az itt-ott bécsben tárolt kacatok közül? Végülis csak pár év és olyan öt-nyolcmillió forint ment a szetáp korszerűsítésére. Már tényleg csak az a pár száz méter kábel hiányzott belőle a tuti shikerhez.
Mar 21, 2023 12:43:44
(
x2)
Mar 21, 2023 12:47:17
buniBanki

.. abba a lepukkant szállóba ahol a 2 csatakanca is héderezik.,
Elnézést, bocsánat, de ha már Endre agrár egyetemre is járt, legalább a paripa fogalmával legyünk tisztában.
Mar 21, 2023 12:47:17
(
x5)
Mar 21, 2023 12:51:41
Dadogós Kisnyugdíjas

anyámmal élek, tranyóm van meg 25 millió adósságom. ne is legyek netceleb?
Mar 21, 2023 12:51:41
(
x29)
Mar 21, 2023 12:55:44
gobesug

Endre mikor viszed tibort Párizsba?
Mar 21, 2023 12:55:44
(
x4)
Mar 21, 2023 12:59:53
Sodmány a tokmányorrú

Endre már rég kijött a ps vr2 és neked még mindig nincs? Ennyire proli hogy lehetsz?
A hangulat jóindulatú és tréfás
Mar 21, 2023 12:59:53
(
x30)
Mar 21, 2023 12:59:54
trolléga

Ne keverjük meg az ifjú snecológusokat! Merga + jucu = ágyipoloskák, Lau kedves + Lilla = csatakanca
Hopp, mi a helyzet sodi? A szisza elvitte a szetápot az itt-ott bécsben tárolt kacatok közül? Végülis csak pár év és olyan öt-nyolcmillió forint ment a szetáp korszerűsítésére. Már tényleg csak az a pár száz méter kábel hiányzott belőle a tuti shikerhez.
Az a tolvajtranyós egy régebbi púptube poszt - ha arra értetted-, de ha nem az eszköz listából kétlem hogy sok a tranyóhoz jutott, még a PS5-öt sem volt (befordított) fasza lenyúlni.
Mar 21, 2023 12:59:54
(
x9)
Mar 21, 2023 13:00:52
noikabatgomb

Meg haza sem ertek amszterdambol es a spa hetvege is elmaradt de te mar itt turelmeylenkedsz? Biztos mar a barcelonai utazast is lefoglalnad a helyukben.
Mar 21, 2023 13:00:52
(
x36)
Mar 21, 2023 13:01:00
töppedt buzigolyók

Zseniális az idei évad egyelőre. Nekem nagyon tetszik, hogy Endre le van csicskítva az internetről. Ilyenkor szoktak a legviccesebb dolgok történni vele, amikről aztán nem beszélhet senkinek.
Mar 21, 2023 13:01:00
(
x68)
Mar 21, 2023 13:05:51
Ásó27

Egy elkapott pitonmorzsolás a buzigőzből
Mifaaaaaaaaaaaan

Mar 21, 2023 13:05:51
(
x7)
Mar 21, 2023 13:28:34
Jonciii

Feszített víztükör :D
Mar 21, 2023 13:28:34
(
x23)
Mar 21, 2023 13:29:16
banshee

Esküvő után, nászútra.
Mar 21, 2023 13:29:16
(
x1)
Mar 21, 2023 13:38:33
BodiTesok

Hello Endre,
Azthitted nem talalunk meg a macbook1-es e-mail cim utan?
macbook2@openai.com
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
Azthitted nem talalunk meg a macbook1-es e-mail cim utan?
macbook2@openai.com
Mar 21, 2023 13:38:33
Mar 21, 2023 13:39:25
szabigal

Endi van még eladó bluréj lemez?
Mar 21, 2023 13:39:25
(
x2)
Mar 21, 2023 13:45:10
Fatászpika

Na endi megint elkezdesz pattogni hogy a milliomos varangy hogyan bassza el az örökséget?
Akkor lettél volna ilyen kurva okos amikor nyugaton IT-s fütyizés közben több tíz milliós hitelt halmoztál fel
Lassan jöhetne a vlog a szétvert fejedről, nem hiszem el hogy anyád ennyi ideig kibírja hogy ne püfölje szét a veknit
Akkor lettél volna ilyen kurva okos amikor nyugaton IT-s fütyizés közben több tíz milliós hitelt halmoztál fel
Lassan jöhetne a vlog a szétvert fejedről, nem hiszem el hogy anyád ennyi ideig kibírja hogy ne püfölje szét a veknit
Mar 21, 2023 13:45:10
(
x4)
Mar 21, 2023 13:54:56
Twiccs Chat

ezt a púpos korcsot min lehet elérni? mert se messengeren nem válaszol, se emailre,, a telefonszámom meg letiltotta... jah esetleg ha itt lurkosz pedofil fasz: a tartozásod (tudod amit két éve május 1.-én nyertem + a kamatai) mikor utalod el?!
vagy hívjam fel anyukádat?
#50euro + kamatok
Mar 21, 2023 13:54:56
(
x4)
Mar 21, 2023 13:55:20
Ténfép

Impotens buzi sodi asodi, inkább erre hasonlítana az...

Mar 21, 2023 13:55:20
(
x3)
Mar 21, 2023 13:56:04
Sörike

Mar 21, 2023 13:56:04
(
x4)
Mar 21, 2023 13:57:03
Twiccs Chat

ha közben villával szúrkálja ezt a férget akkor felőlem.
Mar 21, 2023 13:57:03
(
x8)
Mar 21, 2023 14:02:28
Golda csiklója

Mi van meg, mi nincs és miért, mi kerül fejlesztésre és pótlásra. Mi a mostani szetáp lista? Dicsekedj már a trolloknak! Gondolom a nagyja még linzben és bécsben rohad.
Drón: Mavic Pro Platinum combo
...
Elhagyta. A táskában volt, amit a megállóban hagyott...
Mar 21, 2023 14:02:28
(
x124)
Mar 21, 2023 14:10:02
Hahó

besavanyodott fasz a fikás.

Mar 21, 2023 14:10:02
(
x53)
Mar 21, 2023 14:10:32
ascites

Zseniális az idei évad egyelőre. Nekem nagyon tetszik, hogy Endre le van csicskítva az internetről. Ilyenkor szoktak a legviccesebb dolgok történni vele, amikről aztán nem beszélhet senkinek.
Próbáljunk bevonzani egy újabb sérvkizáródást.
Mar 21, 2023 14:10:32
(
x17)
Mar 21, 2023 14:14:29
Kakaspina

Nagyon ráérsz tokmányorró zsidó!
Csak nem csá melócsá van? Azt tudod, hogy a trollszok maximum egy cigiszünetben foglalkoznak veled, mert mi bizony DOLGOZUNK.
Te pedig anyád elől bujkálva keresed a nyitott wifiket.
Muhahaha
Rodás ♥️
Csak nem csá melócsá van? Azt tudod, hogy a trollszok maximum egy cigiszünetben foglalkoznak veled, mert mi bizony DOLGOZUNK.
Te pedig anyád elől bujkálva keresed a nyitott wifiket.
Muhahaha
Mar 21, 2023 14:14:29
(
x68)
Mar 21, 2023 14:20:21
Ásó27

Miért vagy ideges Endre?
Mifaaaaaaaaaaaan
Mar 21, 2023 14:20:21
Mar 21, 2023 14:20:44
Százéves Pumukli

Annak az lett volna a vége, hogy a fűnyírónak a hosszabbítója a nyakára tekeredett volna, mint valami köldökzsinor és ott fulldokolt volna ez a szerencsétlen nyomorult.
Mar 21, 2023 14:20:44
(
x9)
Mar 21, 2023 14:27:05
balek

Nagyon nevetek, hogy 2023-ra odajutott a nemzeti krónikás pedofil, hogy a legbaloldalibb, liberálisabb hazai megmondóember sem elég tranyósimogató szerinte
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Mar 21, 2023 14:27:05
Mar 21, 2023 14:28:14
Púp Pinata

Most tort at az autipajzson, hogy a kielt atmuttetett c kategorias csovesnek sem kell tobbe (a bank penze). Most megint jonnek az LMBTBBQ ellenes es transzfobias posztok. Tovabba, "de nem fatyok buzi, nem is fekudtem le a Kaffkaval" fele hetyetyezes.
Nem is kell, hogy tobbe irj ide te Taigetoszra valo fereg, az a 8 IQ-d ami megmaradt, mar ennyire kiszamithato, hogy a forumtrollok mar elore leszimulaljak a mellemagyarazasaid.
Nem is kell, hogy tobbe irj ide te Taigetoszra valo fereg, az a 8 IQ-d ami megmaradt, mar ennyire kiszamithato, hogy a forumtrollok mar elore leszimulaljak a mellemagyarazasaid.
Mar 21, 2023 14:28:14
(
x3)
Mar 21, 2023 14:28:55
cucksodi

Endre meddig tart a project munkád ennél a cégnél?
puskapoj
Mar 21, 2023 14:28:55
(
x124)
Mar 21, 2023 14:29:02
Hahó

Nagyon nevetek, hogy 2023-ra odajutott a nemzeti krónikás pedofil, hogy a legbaloldalibb, liberálisabb hazai megmondóember sem elég tranyósimogató szerinte
balról előzi a partizánt kiss "woke zsidó" endre farkas. nem is kiss, hanem kisz.
Mar 21, 2023 14:29:02
(
x48)
Mar 21, 2023 14:29:14
kissendrevagyok

Jonci megpiszkálta az autipajzsot rendesen :D
kissendrevagyok
Mar 21, 2023 14:29:14
(
x124)
Mar 21, 2023 14:31:09
Hahó

bárcsak olyan hosszú stníi lenne, hogy megint jönnének a sodigenerátorok.
Mar 21, 2023 14:31:09
(
x124)
Mar 21, 2023 14:32:44
Hahó

Jonci megpiszkálta az autipajzsot rendesen :D
meg, de szerintem azért baszott oda ekkorát egy ilyen kicsi ütés, mert gond lehet valahol máshol. vagy a melócsában, vagy goldával, vagy gézával, vagy olyan területen, amit nem is sejtünk.
Mar 21, 2023 14:32:44
(
x9)
Mar 21, 2023 14:38:23
horgász

Vekni baszdmeg,
Hogy te tényleg minden egyes nap képes vagy újabb és újabb mélységekbe süllyedni... Én nem tudom, hogy ezt hogy a fasszopó hódi geci kurva anyádba csinálod!
Azzal szórakozol, hogy a troll urak videóit osztogatod a púpfalon? Te alpári beteg fostömlő geci állat...
Ma is megvilláztak biztos, hogy ilyen elkeseredett pedofil a pedofil.
Na nem baj te féreg.
Mi ezt megengedjük neked.
Úgyis ennyiből áll már csak a létezésed:
-tranyó: nincs
-bálnák: nincs
-hitelpénz: nincs
-rendes pénz: muhaha
-meló: szerintem csá
-leszart fifi a fifi? check.
-macskaól retkében szarában nyomorgás? check.
-goldahód megvilláz: hogyispersze
Gyönyörű kilátások te "szépreményű" veknifejű gnómgeci.
Irigy valaki esetleg?
KÉREM A RECSKABOHÓC MEGBÜNTETÉSÉT
Hogy te tényleg minden egyes nap képes vagy újabb és újabb mélységekbe süllyedni... Én nem tudom, hogy ezt hogy a fasszopó hódi geci kurva anyádba csinálod!
Azzal szórakozol, hogy a troll urak videóit osztogatod a púpfalon? Te alpári beteg fostömlő geci állat...
Ma is megvilláztak biztos, hogy ilyen elkeseredett pedofil a pedofil.
Na nem baj te féreg.
Mi ezt megengedjük neked.
Úgyis ennyiből áll már csak a létezésed:
-tranyó: nincs
-bálnák: nincs
-hitelpénz: nincs
-rendes pénz: muhaha
-meló: szerintem csá
-leszart fifi a fifi? check.
-macskaól retkében szarában nyomorgás? check.
-goldahód megvilláz: hogyispersze
Gyönyörű kilátások te "szépreményű" veknifejű gnómgeci.
Irigy valaki esetleg?
Mar 21, 2023 14:38:23
Mar 21, 2023 14:50:28
Éjféli ebéd

Endre, januárban meg valami rendszermegbaszásról pofáztál.
Most a hód kurva anyadnál, villával a vekni fejedben fetrengsz az összedőlt hitelpiramis alatt. Ez már az?
Most a hód kurva anyadnál, villával a vekni fejedben fetrengsz az összedőlt hitelpiramis alatt. Ez már az?
Mar 21, 2023 14:50:28
(
x11)
Mar 21, 2023 14:53:18
Nemkarmolszteszar

Vagy mindenhol, amit felsoroltál. :)
Endi! Bírom ezt a Mókamikis dumád, csak ne felejtsd el, hogy a legtöbb fiatal az sem tudja miről beszélsz... XD
Vén hülye!
Mar 21, 2023 14:53:18
(
x30)
Mar 21, 2023 14:53:59
trolléga

Alázd meg nyilvánosan lájfszokban, pofozd fel a saját lakásodon, hívd sodikurvának, majd hívásban mondd neki hogy idegességedben összetörted a telefonod, na AKKOR fizetni fog. Vahúr kutyának legalábbis bejött ez a taktika :DD
Nevetek ha csak belegondolok is. Gayza pótapád a héten hány euróval húzott le?
Mar 21, 2023 14:53:59
(
x10)
Mar 21, 2023 14:54:42
Kötőjel

a sodi fékezhetetlen haragra gerjedt a renault krónikák miatt. jonciii az új viktor. kőkemény üzengetések, statuálások várhatóak púpszász, hungary környékén. mert ilyen sodi a sodi. a blaha rémének árnyékában, az anyjától utolsó esélyt kapva is inkább trollozó sodi a sodi, ahelyett, hogy életét rendbehozó sodi lenne a sodi. a sodi.
vérdíj target nr. 1
Mar 21, 2023 14:54:42
(
x3)
Mar 21, 2023 14:55:08
Mercis Hambi

Mar 21, 2023 14:55:08
(
x8)
Mar 21, 2023 15:00:43
rezsidémon

púp, ezt most mint magánember vagy "netceleb" írtad? besavanyodott fasz a fikás.
Megint segget csinálsz a szádból :)))
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Megint segget csinálsz a szádból :)))
Mar 21, 2023 15:00:43
Mar 21, 2023 15:01:32
Zsery 50 eurója

na azt te elfelejtheted , előbb fizet vahúrnak bánópénzt meg Géjzának ötödszörre is a mazda árát xD
Oszt velem mi lesz?
Mar 21, 2023 15:01:32
Mar 21, 2023 15:05:40
Vahúr legújabb telefonja

Oszt velem mi lesz?
Majd csak utánam.
Mar 21, 2023 15:05:40
(
x2)
Mar 21, 2023 15:05:42
púpospúp

roppant érdekes, másoknak kérés nélkül loopol megállás nélkül, de aki felé tartozása van azt ignorálja
Mar 21, 2023 15:05:42
(
x1)
Mar 21, 2023 15:09:30
Baromarc

Itt a remek lehetőség egy valódi ereklye beszerzésére! Recskás mondanám, hogy vedd meg de hát csóróbb vagy mint a varangy

Mar 21, 2023 15:09:30
(
x1)
Mar 21, 2023 15:12:19
Baromarc

Jaj a link lemaradt. Jelenleg 610000-ért vihető.
www.vatera.hu/tigris-a-tolvajkergetok-csalikerekparja-3257458940.html?fbclid=IwAR3fgWczt3gZPXedUwiwUlV8CcW9wU8Gj3-Ntb8Y9K2fxBUKjkCcab-owmc
www.vatera.hu/tigris-a-tolvajkergetok-csalikerekparja-3257458940.html?fbclid=IwAR3fgWczt3gZPXedUwiwUlV8CcW9wU8Gj3-Ntb8Y9K2fxBUKjkCcab-owmc
Mar 21, 2023 15:12:19
(
x22)
Mar 21, 2023 15:13:41
MaxPayne

61 000Ft lesz az, nem 610 000
Hasfelmetszö Trutymó
61 000Ft lesz az, nem 610 000
Mar 21, 2023 15:13:41
(
x10)
Mar 21, 2023 15:15:06
Kötőjel

a sodi, itt a remek lehetőség, hogy erkölcsi győzelmet arass a malacz felett. vásárold meg tigrist és ne vedd át az eladótól.
vérdíj target nr. 1
Mar 21, 2023 15:15:06
(
x45)
Mar 21, 2023 15:16:02
broni

megveszem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
megveszem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mar 21, 2023 15:16:02
(
x5)
Mar 21, 2023 15:17:26
Dadogós Kisnyugdíjas

Endre max az anyja rozsdás biciklijét tudná megvenni uzsorahitelből. A Mercédesz dealership nem neki való, ő oda max budit takarítani mehet, de csak ha leszokik az alkoholról.
Mar 21, 2023 15:17:26
(
x2)
Mar 21, 2023 15:17:37
Gunnar

Endrus!
Porks ex-nője éppen arról értekezik, hogy milyen KPI-ok alapján értékelik illetve basszák ki a fejlesztőket.
Neked mik voltak a KPI-ok a cégeknél, ahonnan eddig kihajítottak? És ahol most vagy(?), ott mit mondtak, mi alapján fognak értékelni?

blabla

Mar 21, 2023 15:17:37
(
x5)
Mar 21, 2023 15:20:12
Dadogós Kisnyugdíjas

erre kivertem. van más téma is?
Mar 21, 2023 15:20:12
119 látogató online.
Adminisztrátor: snecimano@gmail.com Kiss Endre Farkas
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™
Gulyás Márton szerint is egyszerű fasiszta vagy: youtube.com/watch?v=OUr2Lw2vJvY
Amúgy elég durva, hogy ezt a vitát egyedül a sodika Fórum volt képes megvitatni.
Itt a védett állat vitatkozik a védett növénnyel?