Divatolunk, divatolunk? Na de Endre.... azért mégis...
ENDRE!!
Fesd ki magad meg vedd fel anyád cuccait! Csodásan néznél ki :DDDDd
Az én lelkiismeretem tiszta.
Lehet feldobott egy csomó havert, cserébe nem baszták be a kihízott testét a kannibál románcigányok közé a zárkába.
pitonsz
Fesd ki magad meg vedd fel anyád cuccait! Csodásan néznél ki :DDDDd ENDRE!!
Én el tudom képzelni, hogy ez már megtörtént bécsben. Olyan dán lányosan.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Végrendelettel simán
kissendrevagyok
Kötelezö rész ott is van, 20% körül talán.
Na bumm.
ha a végrendeletben szerepel kitagadás, akkor nem jár kötelesrész sem 😉
kissendrevagyok
Csak amikor kiderült, hogy kuplungos, túladott rajta a Jutka.
Vagyis pár héten belül két átírást és eredetvizsgát is fizettek. Egyébként a Renault is az övék volt.
El tudod mondani (saját szavakkal, netes segítség nélkül) hogy mire való a kuplung és hogyan működik?
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Kötelesrész. Attól is függ hány örökös van.
Azt kifelejtetted, hogy mi a hivatalos neve a kuplungnak :DDDD
Épp a trolloknak panaszkodtam.
Az egy kínai keresztnév. Ennyi.
Ha az emlékezetem nem csal, akkor egy gorillapod volt az elkövetés eszköze.
A bütykös cuccal verte a könyörgő és nyüszítő korcsot mindenki legnagyobb örömére.
Sorolok pár észérvet, miért tehetné: kizárható, a kötelesrészből (az a púpszászi ingatlan harmada volna csak ami illetné, tévedek???), mert az örökhagyó után öröklésre érdemtelen, mert az örökhagyó irányában fennálló törvényes tartási kötelezettségét súlyosan megsértette, erkölcstelen életmódot folytat ( mi az hogy? Nagyon is!), végrehajtandó szabadságvesztésre ítélhetik – a büntetését még nem töltötte ki, a tőle elvárható segítséget nem nyújtotta, amikor az örökhagyónak szüksége lett volna rá.
Várom felvetésemre elsősorban jogász trollégák állásfoglalását, én nem vagyok az, s nem is könnyítik hozzá. TAOT Olyan opció esetleg nem létezik, hogy Golda mama a Fikást kitagadja az örökségéből?
kocsisszabougyved.hu/kitagadas-az-oroksegbol-hogyan-lehetseges/
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Hát azért hetyetyetye…
Az nem jön össze neki. Valószínűleg az Anyja is túl akar adni rajt ahogy anno tette.
Padig raferne egy kis bv.
Kitagadni valakit törvényesen már rég nem annyi, hogy azt mondja a családfő, hogy "KITAGADLAK TE GECI". Jóból.
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Adott esetben nem lehetetlen megindokolni :)
Trolloktól maximum némi tojásozást, veknikoppantást kapott, azt is csak azért, mert komolyabbért senkinek nincs kedve börtönbe menni egy ilyen korcsfajzat miatt.
Goldának viszont úgy tűnik, mincsenek ilyen aggályai, simán belebassza a villát a gyagyás fejébe. A legendás "síró Sodit veri az anyja" részekben pedig valamilyen meg nem határozott kemény rúddal, partvisnyéllel vagy ilyesmivel ütlegelte. Szóval a legjobb, ha Púpszászon van, mert Goldától olyan ütlegeléseket kap, mint itt senkitől. másrészt meglepő módon úgy tűnik, jobban gyűlöli a gyagyást, mint mi.
Nem az én nyugdíjamat issza el, nem az én szomszédaimat uszítja rám, nem az én lakásomat kótyavetyélte el, nem az én millióimból vakarta a tökét az egyetemen, nem az én fiam nem ad nekem unokát, nem az én fejemre hoz szégyent a pedofil Recskaboy. Igazából teljesen érthető, hogy Golda jobban gyűlöli nálam.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Az új Ptk-ba beraktak pár sort amit szerintem sneci már kimerített.
7:78. § [Kitagadási okok]
(2) A nagykorú leszármazót az örökhagyó a vele szemben tanúsított durva hálátlanság miatt is kitagadhatja.
Szerintem még az (1) g is simán játszhat
(1) Kitagadásnak van helye, ha a kötelesrészre jogosult
g) a tőle elvárható segítséget nem nyújtotta, amikor az örökhagyónak szüksége lett volna rá.
kissendrevagyok
tex lesz.
feljelentette-e ma laura gézát és fikást a szegedi rendőrségen?
a) igen
b) nem
c) talán
:) találós kérdés:
kissendrevagyok
a) igen
b) nem
c) talán
Talán, aztán talán visszavonja majd mint a gyomai dögevő feljelentését.
Endre zaklatod már?
Csak nehogy Hahó is a többi ex-troll sorsára jusson....
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
a) igen
b) nem
c) talán
Hiába a lány ellen több eljárás van mint itt mindenkit össze véve. Ugyan ügyvéd nem vagyok de a szava hihetoseget mindenki meg kérdőjelezi.
kissendrevagyok
a) igen
b) nem
c) talán
* ásít *
* ásít *
* ásít *
* ásít *
* ásít *
* ásít *
* ásít *
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Az csak háta mögött hicvsúfolás!
Az más.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
de ő nem is embej!!!
DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON
Hagyjuk.Pont annyi video van róla amennyi. Bőven sok.Majd jó pénzért ügyvédet fogad egy - egy nyilvános videó miatt és bele sétál abba hogy ő kap súlyos bírságokat. Vagy tényleg ennyire hülye.
Csináltass egy fullos vér analízist, az eredményt pedig tedd ki ide. :)))
Jaj, hüje faty!!!! a sodi egészséges, mert napi 10 sörtöt iszik a sodi.
Na véralkohol szint növelés, csá!
Vagy beszéljen legalább Gayzával!
:DD persze hogy nem vagy homofób gyagyás, hát forró vagy mint a nap közben az eredeti sodi flokkja csatornára remek kis flokk került ki
Hogy a rohadt zsidó kurva anyjába lehet valaki ennyire ocsmány és taszító? Az emberiség legalja, nincs lejjebb ennél a szardarabnál, az abszolút nulla mintapéldánya.
Mondd merre jártál Mondd el merre jártál Szép életemben Földi életemben Ezért víg a kedvem...
Te valami új vagy itt?
Ezek mindent is rögzítenek. Gondolod pont a púp zaklatásáról ne lenne bizonyítéka?
Közben Tranyó csatornája a legoptimistább becslés szerint is 200 dollár alá süllyedt.
Vajon a tagok, a kis havidijjukkal, úgy gondolják, hogy mindent jól csináltak?
Endre!
Szegedi, tagos Hógác Hegásszi? Mikor?
Ezek mindent is rögzítenek. Gondolod pont a púp zaklatásáról ne lenne bizonyítéka? Te valami új vagy itt?
Nem nem vagyok új. Valószínűleg van. De ki ne vonná kérdőre hogy mégis mi oka fel jelenti hiszen napi szinten kaphat zaklatás, fenyegetés üzeneteket bárhonnan. Nem az jó tét lélek kislány. Kb a 20- ik ilyen megnyilvánulása már jó esetben is kizárja azt hogy komolyan vegyék bárhol is. És az is valószínű, hogy a Gyagyás a leg artalmatlanabb zaklatója. Egy ilyen életbe ezek mind benne vannak .Vajon hányszor mehet a rendőrségre az elején ezügyben. Nem kell védeni a hercegnőtt.
:DD persze hogy nem vagy homofób gyagyás, hát forró vagy mint a nap közben az eredeti sodi flokkja csatornára remek kis flokk került ki
Már csak ez a thumbnail kép is annyira buzis, hogy nincs is kérdés.
Artalmatlan? Infrakamerat akart a lakasaba tetetni, meg zsarolni vele. Szivarogtat a gonosz feltekeny pupos kobold.
Nem kell vedeni a fikast.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Minden szirszarról felvételük van, több évre visszamenőleg. Félreértés ne essék, én pont leszarom őket, de az, hogy mennyire szavahihetőek, egy ilyen esetben lényegtelen. Nem állítás áll szemben állítással, nem mintha a nőverő szavahihetőbb lenne.
Íme néhány, a snecológustársak munkájának elismerésére tervezett kitűntetés.
Ha esetleg Bayer is kapna egy ilyet (nem fog), akkor természetesen bárki visszaküldheti a sajátját.
Endre, te pedig lófaszt fogsz kapni, nem elismerést. Bár annak lehet örülnél is...
wazze ... ezt melyik AI generálja és mekkora inputokat adsz neki?
Na mára befejeztem (pedig van még a tarsolyban pár).
Nem kell vedeni a fikast. Artalmatlan? Infrakamerat akart a lakasaba tetetni, meg zsarolni vele. Szivarogtat a gonosz feltekeny pupos kobold.
Senki nem védi. Mivel elmebeteg. A másik fél sem szent. Hát ha így van tegye / tette meg a feljelentést. Reálisan próbálok kondolkozni. Valószínűleg ha több ügyem van nem sétálok bele egy ujjab faszerdőbe. Erre gyak Gejza és gyagyás képes.
Nem, azért mert nőttön nő!
Endre egy pedofil!
A rafkósabbprostik szórakoztatóipari betanított munkások mindig is csináltak kompromitáló felvételeket az ügyfelekről későbbi zsarolás anyagi segítségkérés érdekében
kissendrevagyok
Endre egy pedofil!
Laurat sem vedte senki. Miert ne jelentene fel egy elmebeteg, zsarolo, maniakus zaklatot? Jol tette!
Faszulni fogsz, fikas! :)
Nem!
Tranyó az is, nyak nagyobb lett!
A herceg nőtt!
A herceg nőtt!jól kivágtad magad. xd Nem!
Bármennyire is gyűlöli és bánja, hogy nem gurult le a lépcsőn vemhesen, soha nem fogja kirakni onnan.
Ejjoptyák a tyemüfekemety! Nyem játyok!
seggbe kelet volna rakni sodibának a nejét)))))))))))))))))))))
Szerintem Endre az emberiség történetében az első anális terhesség.
gg alllinról még el tudom hinnni..............
Új értelmet nyer a seggfájás.. :D
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Majd ha rajon endre, hogy kinel vannak a casting videok.
Korán van még, majd ha az öregasszonya elaludt!
mi az, hogy "személyesen"? te teljesen hülye vagy bazmeg? nem értesz a szóból? fikásd, ne zaklasd laurát!!
Endre szerinted a "személyesen" miatt borult a bili ?
kissendrevagyok
Egyik korábbi kommentemben megemlítettem az Andinak célzott email bombákat, és kielemeztük, hogy mennyire durván elmebeteg a mi kis faszerdőlovagunk, de hát ezt itt mindenki tudja.
A korcsot valószínűleg nem szerették soha, szóval innen ered ez a kényszeres rivaldafény, és szerintem gyerekként se nagyon voltak barátai, maximum akkor amikor betemették a homokozóba.
Egy szó, mint száz, Endrének már nagyon régóta valahol Lipótmezőn volna a helye, mert akkor valószínűleg nem haragította volna magára a szociálisan integrált embereket az évek során.
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
youtu.be/Octsbg8BnzI] [quote=broni]gg alllinról még el tudom hinnni..............[/quote
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
(x3)
Mar 23, 2023 16:21:20
RECSKABUNKER
Divatolunk, divatolunk?
ENDRE!!
Mar 23, 2023 16:21:20
(x17)
Mar 23, 2023 16:26:50
Örebro
most ertem haza, ma miröl maradtam le? a kivålo ”ertelmisegiek a’la retardak” közul ki kit hugyozott vagy hånyt le ma a kådban?
Mar 23, 2023 16:26:50
Mar 23, 2023 16:33:13
zsidovagyokdetenyleg
Sherlock Porks hogy hogy nincs még bv-ben?
Lehet feldobott egy csomó havert, cserébe nem baszták be a kihízott testét a kannibál románcigányok közé a zárkába.
Mar 23, 2023 16:33:13
(x7)
Mar 23, 2023 16:38:22
Dörpepúp
Én el tudom képzelni, hogy ez már megtörtént bécsben. Olyan dán lányosan.
Mar 23, 2023 16:38:22
Mar 23, 2023 16:51:45
Nebats
Elmebeteg rettegő, paranoid fasz. Ez megy körbe - körbe ki kit márt be? Te saját magad vagy aki az egészet generálja. Nem lenne fórum és nem lenne Pèdia sem ha te nem léteznél. Endre a születésed már életeket tett tönkre és látom a szokásokhoz hű maradsz. Fogd meg a Tibort és huzzatok el a naplementében.. Lehet minél hamarabb. Te beteg állat!
Mar 23, 2023 16:51:45
(x14)
Mar 23, 2023 16:57:34
Autismus Maximus
Nem tudom, ki hogy van vele, de én mindig nagyon nevetek, amikor a magányában kínlódó figyelemkurva gyagyás megnyilvánul itt, akkor 10-ből 9 komment arról szól, hogy takarodj innen, senki nem hívott ide, húzz az anyádba
Szerencsétlen nyomorultat még a saját nevét viselő fórumról is kiutálják. Jobban is örülök neki amúgy, hogy Goldának tud csak kínjában megállás nélkül loopolni, mert az öreglánynak szemlátomást nincs idegrendszere hozzá, másrészt meglepő módon úgy tűnik, jobban gyűlöli a gyagyást, mint mi.
Trolloktól maximum némi tojásozást, veknikoppantást kapott, azt is csak azért, mert komolyabbért senkinek nincs kedve börtönbe menni egy ilyen korcsfajzat miatt.
Goldának viszont úgy tűnik, mincsenek ilyen aggályai, simán belebassza a villát a gyagyás fejébe. A legendás "síró Sodit veri az anyja" részekben pedig valamilyen meg nem határozott kemény rúddal, partvisnyéllel vagy ilyesmivel ütlegelte. Szóval a legjobb, ha Púpszászon van, mert Goldától olyan ütlegeléseket kap, mint itt senkitől.
Szerencsétlen nyomorultat még a saját nevét viselő fórumról is kiutálják. Jobban is örülök neki amúgy, hogy Goldának tud csak kínjában megállás nélkül loopolni, mert az öreglánynak szemlátomást nincs idegrendszere hozzá, másrészt meglepő módon úgy tűnik, jobban gyűlöli a gyagyást, mint mi.
Goldának viszont úgy tűnik, mincsenek ilyen aggályai, simán belebassza a villát a gyagyás fejébe. A legendás "síró Sodit veri az anyja" részekben pedig valamilyen meg nem határozott kemény rúddal, partvisnyéllel vagy ilyesmivel ütlegelte. Szóval a legjobb, ha Púpszászon van, mert Goldától olyan ütlegeléseket kap, mint itt senkitől.
Mar 23, 2023 16:57:34
(x60)
Mar 23, 2023 17:02:08
linziasztal01
Mennyire zakltod most nyuszifület?
Mar 23, 2023 17:02:08
Mar 23, 2023 17:02:55
JohnCramer
Olyan opció esetleg nem létezik, hogy Golda mama a Fikást kitagadja az örökségéből?
Sorolok pár észérvet, miért tehetné: kizárható, a kötelesrészből (az a púpszászi ingatlan harmada volna csak ami illetné, tévedek???), mert az örökhagyó után öröklésre érdemtelen, mert az örökhagyó irányában fennálló törvényes tartási kötelezettségét súlyosan megsértette, erkölcstelen életmódot folytat ( mi az hogy? Nagyon is!), végrehajtandó szabadságvesztésre ítélhetik – a büntetését még nem töltötte ki, a tőle elvárható segítséget nem nyújtotta, amikor az örökhagyónak szüksége lett volna rá.
Várom felvetésemre elsősorban jogász trollégák állásfoglalását, én nem vagyok az, s nem is könnyítik hozzá. TAOT
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Várom felvetésemre elsősorban jogász trollégák állásfoglalását, én nem vagyok az, s nem is könnyítik hozzá. TAOT
Mar 23, 2023 17:02:55
(x48)
Mar 23, 2023 17:09:17
kissendrevagyok
Olyan opció esetleg nem létezik, hogy Golda mama a Fikást kitagadja az örökségéből?
Végrendelettel simán
Mar 23, 2023 17:09:17
(x6)
Mar 23, 2023 17:09:46
MegintKezded
Végrendelettel simán
Mar 23, 2023 17:09:46
(x48)
Mar 23, 2023 17:11:54
kissendrevagyok
Mar 23, 2023 17:11:54
(x9)
Mar 23, 2023 17:15:55
Karib
Csak amikor kiderült, hogy kuplungos, túladott rajta a Jutka.
Vagyis pár héten belül két átírást és eredetvizsgát is fizettek.
El tudod mondani (saját szavakkal, netes segítség nélkül) hogy mire való a kuplung és hogyan működik?
Mar 23, 2023 17:15:55
(x2)
Mar 23, 2023 17:19:13
Sportoló Művészúr
Kötelesrész. Attól is függ hány örökös van.
Mar 23, 2023 17:19:13
(x2)
Mar 23, 2023 17:19:56
linzicsibe
Azt kifelejtetted, hogy mi a hivatalos neve a kuplungnak :DDDD
Mar 23, 2023 17:19:56
Mar 23, 2023 17:20:52
Endre
Az egy kínai keresztnév. Ennyi.
Mar 23, 2023 17:20:52
(x6)
Mar 23, 2023 17:21:09
Sanyibacsi
A legendás "síró Sodit veri az anyja" részekben pedig valamilyen meg nem határozott kemény rúddal, partvisnyéllel vagy ilyesmivel ütlegelte.
Ha az emlékezetem nem csal, akkor egy gorillapod volt az elkövetés eszköze.
A bütykös cuccal verte a könyörgő és nyüszítő korcsot mindenki legnagyobb örömére.
Mar 23, 2023 17:21:09
(x3)
Mar 23, 2023 17:22:50
Mercis Hambi
Először a könnyebb kérdésekre tudjon válaszolni ! Mire való a kormány? El tudod mondani (saját szavakkal, netes segítség nélkül) hogy mire való a kuplung és hogyan működik?
Mar 23, 2023 17:22:50
Mar 23, 2023 17:23:07
Nebats
kocsisszabougyved.hu/kitagadas-az-oroksegbol-hogyan-lehetseges/
Mar 23, 2023 17:23:07
(x21)
Mar 23, 2023 17:28:24
xray
Goldát már nem fogja érdekelni, h halála után mi lesz a hülye fia sorsa. akár örököl, akár nem. kocsisszabougyved.hu/kitagadas-az-oroksegbol-hogyan-lehetseges/
Mar 23, 2023 17:28:24
(x21)
Mar 23, 2023 17:30:30
xray
egy hónapon belül gyagyás beköltözteti a faszpinást judkával együtt. Goldát már nem fogja érdekelni, h halála után mi lesz a hülye fia sorsa. akár örököl, akár nem.
Mar 23, 2023 17:30:30
(x60)
Mar 23, 2023 17:32:55
linziasztal01
Hogy ment ma a munka, Endre?
Nagyon lebasztak, igaz?
Nagyon lebasztak, igaz?
Mar 23, 2023 17:32:55
Mar 23, 2023 17:33:18
Nebats
Ezt akár újra lehet küldeni a mostani tényállás szerint javítva.
konfliktusokat, élethelyzeteket?
8. Tud-e arról, hogy Endre saját elmondása szerint a legkisebb nyomás hatására minden elé rakott papírt aláír? Így keletkezett többezer eurós többletköltsége korábbi németországi lehúzós főbérlőitől, illetve egy alkalommal az útlevelét is lefoglalta a főbérlő, amit ráadásul jogszabály tilt, de Endre az erről szóló megállapodást is vita nélkül aláírta. Tudta Ön, hogy ez időben útlevél, személyi igazolvány és mindenféle azonosító nélkül tengődött Németországban?
9. Volt-e terv Endre gyámság alá helyezésére fiatalabb korában vagy akár jelenleg?
10. Hogyan lehet, hogy Endre után több albérletben is felütötte a fejét a penész? Ön mit tud, milyen higiéniai körülmények között éli Endre az életét?
11. Ha Endre ismét kudarcot vall németországi munkahelyén, pénze pedig nem lesz újabb albérletet, munkahelyet keresni, Ön nyitott-e arra, hogy Önhöz költözzön, Újszászra? Miből tudna ott megélni? Számíthat-e az Ön nyugdíjából való (részleges) eltartásra? Mert azokat a magyarországi munkaadókat, akiknek rendszeresen rossz minőségű munkát végzett, teljesen leépítette mostanra.
12. Egyetértett-e azzal, amit állítólag Endre mondott Önnek, hogy azért vásárol rengeteg pénzért videójátékokat, hogy pótolja a kimaradt fiatalkori élményeket? Tud-e arról, hogy már több millió forintot költött el videójátékokra, amiket legtöbbször ki se bontott, illetve haszontalan technikai berendezésekre, amiket szinte sose használt? Nem lett volna jobb a többmillió forintot a saját fejlődésére, életkörülményeinek javítására vagy szüleinek anyagi támogatására fordítani?
13. Tudja-e Ön, hogy Endre kb. 2,5 millió Ft-tal adósodott el német bankok felé és ezen felül még további legalább ekkora nagyságrendű adósságot görget maga előtt a magyarországi adóhatóság, hitelezők és személyes barátok irányába?
14. Beszámolt-e Önnek Endre arról, hogy Németországban rendszeresen lepukkant szexklubokba jár, ahol egy alkalommal védekezés nélkül, orális szexben részesített egy orosz származású prostituáltat? Ön ezt megfelelő módnak tartja lányokkal, hölgyekkel való ismerkedésre?
15. Ha a fenti történetből kifolyólag esetleg úgy alakult, hogy teherbe esett az orosz szexmunkás, mit tanácsolna Endrének, ha később jelentkezne nála a hölgy a tartásdíjért, esetleg - az oroszokat ismerve - egy jól megtermett Igor keresné fel Endrét a követeléseivel?
16. Tud-e arról, hogy Endre a németországi munkahelyein gyakorlatilag folyamatosan alibizik, érdemi munkát nem végez, a szakmai elvárásokat képtelen teljesíteni? Bár Németországban él már több éve, a rengeteg kurzusra és magántanárokra elszórt többmillió forint ellenére alapszinten sem beszél és ért németül.
Ez az internetes közösség aggódik Endréért, és szeretnénk, ha vagy az észérvek, vagy az anyai szigor, de valami véget vetne az esztelen és éretlen életvitelnek, amit Endre folytat. Nagyon bízunk Önben!
konfliktusokat, élethelyzeteket?
8. Tud-e arról, hogy Endre saját elmondása szerint a legkisebb nyomás hatására minden elé rakott papírt aláír? Így keletkezett többezer eurós többletköltsége korábbi németországi lehúzós főbérlőitől, illetve egy alkalommal az útlevelét is lefoglalta a főbérlő, amit ráadásul jogszabály tilt, de Endre az erről szóló megállapodást is vita nélkül aláírta. Tudta Ön, hogy ez időben útlevél, személyi igazolvány és mindenféle azonosító nélkül tengődött Németországban?
9. Volt-e terv Endre gyámság alá helyezésére fiatalabb korában vagy akár jelenleg?
10. Hogyan lehet, hogy Endre után több albérletben is felütötte a fejét a penész? Ön mit tud, milyen higiéniai körülmények között éli Endre az életét?
11. Ha Endre ismét kudarcot vall németországi munkahelyén, pénze pedig nem lesz újabb albérletet, munkahelyet keresni, Ön nyitott-e arra, hogy Önhöz költözzön, Újszászra? Miből tudna ott megélni? Számíthat-e az Ön nyugdíjából való (részleges) eltartásra? Mert azokat a magyarországi munkaadókat, akiknek rendszeresen rossz minőségű munkát végzett, teljesen leépítette mostanra.
12. Egyetértett-e azzal, amit állítólag Endre mondott Önnek, hogy azért vásárol rengeteg pénzért videójátékokat, hogy pótolja a kimaradt fiatalkori élményeket? Tud-e arról, hogy már több millió forintot költött el videójátékokra, amiket legtöbbször ki se bontott, illetve haszontalan technikai berendezésekre, amiket szinte sose használt? Nem lett volna jobb a többmillió forintot a saját fejlődésére, életkörülményeinek javítására vagy szüleinek anyagi támogatására fordítani?
13. Tudja-e Ön, hogy Endre kb. 2,5 millió Ft-tal adósodott el német bankok felé és ezen felül még további legalább ekkora nagyságrendű adósságot görget maga előtt a magyarországi adóhatóság, hitelezők és személyes barátok irányába?
14. Beszámolt-e Önnek Endre arról, hogy Németországban rendszeresen lepukkant szexklubokba jár, ahol egy alkalommal védekezés nélkül, orális szexben részesített egy orosz származású prostituáltat? Ön ezt megfelelő módnak tartja lányokkal, hölgyekkel való ismerkedésre?
15. Ha a fenti történetből kifolyólag esetleg úgy alakult, hogy teherbe esett az orosz szexmunkás, mit tanácsolna Endrének, ha később jelentkezne nála a hölgy a tartásdíjért, esetleg - az oroszokat ismerve - egy jól megtermett Igor keresné fel Endrét a követeléseivel?
16. Tud-e arról, hogy Endre a németországi munkahelyein gyakorlatilag folyamatosan alibizik, érdemi munkát nem végez, a szakmai elvárásokat képtelen teljesíteni? Bár Németországban él már több éve, a rengeteg kurzusra és magántanárokra elszórt többmillió forint ellenére alapszinten sem beszél és ért németül.
Ez az internetes közösség aggódik Endréért, és szeretnénk, ha vagy az észérvek, vagy az anyai szigor, de valami véget vetne az esztelen és éretlen életvitelnek, amit Endre folytat. Nagyon bízunk Önben!
Mar 23, 2023 17:33:18
Mar 23, 2023 17:33:45
Targobank
egy hónapon belül gyagyás beköltözteti a faszpinást judkával együtt.
Hát azért hetyetyetye…
Mar 23, 2023 17:33:45
Mar 23, 2023 17:41:12
Nebats
Az nem jön össze neki. Valószínűleg az Anyja is túl akar adni rajt ahogy anno tette.
Mar 23, 2023 17:41:12
(x2)
Mar 23, 2023 17:52:08
Erkelyszimulator
Padig raferne egy kis bv.
Mar 23, 2023 17:52:08
(x7)
Mar 23, 2023 17:59:49
Puha Slag
Kitagadni valakit törvényesen már rég nem annyi, hogy azt mondja a családfő, hogy "KITAGADLAK TE GECI". Jóból.
Mar 23, 2023 17:59:49
(x7)
Mar 23, 2023 18:05:48
Jonciii
Adott esetben nem lehetetlen megindokolni :)
Mar 23, 2023 18:05:48
(x7)
Mar 23, 2023 18:07:11
Jonciii
De amúgy kellene tenni egy vételi ajánlatot a golda házára, holtig tartó haszonélvezettel :)
Mar 23, 2023 18:07:11
(x21)
Mar 23, 2023 18:07:27
SyntaxError
Magyarország kimaradt a mérésből. Azaz a szegedi swinger nem játszott... pedig lehet, hogy más lett volna a felmérés eredménye.
(Bár tudom... az csak sütőpor volt, mert ha nem az lett volna, akkor ... drogdíler és el kell venni a kis ... Kammertól.)
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
(Bár tudom... az csak sütőpor volt, mert ha nem az lett volna, akkor ... drogdíler és el kell venni a kis ... Kammertól.)
Mar 23, 2023 18:07:27
(x21)
Mar 23, 2023 18:08:24
SyntaxError
Fifi az űrdiplomata:
Mar 23, 2023 18:08:24
(x7)
Mar 23, 2023 18:10:22
Mitokondrium
Nem az én nyugdíjamat issza el, nem az én szomszédaimat uszítja rám, nem az én lakásomat kótyavetyélte el, nem az én millióimból vakarta a tökét az egyetemen, nem az én fiam nem ad nekem unokát, nem az én fejemre hoz szégyent a pedofil Recskaboy. Igazából teljesen érthető, hogy Golda jobban gyűlöli nálam.
Mar 23, 2023 18:10:22
(x48)
Mar 23, 2023 18:10:46
kissendrevagyok
Az új Ptk-ba beraktak pár sort amit szerintem sneci már kimerített.
7:78. § [Kitagadási okok]
(2) A nagykorú leszármazót az örökhagyó a vele szemben tanúsított durva hálátlanság miatt is kitagadhatja.
Szerintem még az (1) g is simán játszhat
(1) Kitagadásnak van helye, ha a kötelesrészre jogosult
g) a tőle elvárható segítséget nem nyújtotta, amikor az örökhagyónak szüksége lett volna rá.
Mar 23, 2023 18:10:46
Mar 23, 2023 18:11:05
Nebats
Ugye kicsit off a téma. De a Tibor a valódi szerelem""'. Tibort nem nehéz megfogni egy jól sikerült buli után. + Golda is ugrik rá. Laura mellékes neki normális pinája van. Sodi szempontból is érdektelen mivel csak az ideg bassza hogy nem költözhet oda. Illetve Gajzának mert nem tudják bizonyítani hogy az aktus valóban megtörtént -e. Így pajzs törik hiszen 1-1 elmélet sem állja meg a helyét. Ha volt is bizonyíték nincs. Ez Gajza magán sértésnek is veszi , hogy mi az hogy én nem? Végül minden szál a Tiborhoz vezet .. Aki most tele van pénzel. A magán véleményem az hogy minden terv romokban hever. Egyik sem akarja látni sem kontaktot vele ezért úgymond bosszú hadjáratot indított saját maga ellen. Sodit ismerve:: Nekem van igazam. És ezt a vegtelsegig viszi.
Mar 23, 2023 18:11:05
(x45)
Mar 23, 2023 18:16:05
broni
Free Andrew Tate, legyen ő a násznagy!
tex lesz.
Mar 23, 2023 18:16:05
(x21)
Mar 23, 2023 18:17:08
SyntaxError
És akkor egy igazi friss leak: Fifi a szegedi swinger kádjában, egy adag sütőpor mellett az igazak álmát alussza.
Mar 23, 2023 18:17:08
(x118)
Mar 23, 2023 18:21:26
Hahó
találós kérdés:
a) igen
b) nem
c) talán
:)
5 MILLIÓ TROLL BÁNÓPÉNZ STOKI! NE FELEDD! FIZETNI FOGSZ!
a) igen
b) nem
c) talán
Mar 23, 2023 18:21:26
(x48)
Mar 23, 2023 18:22:25
kissendrevagyok
a) igen
b) nem
c) talán
Mar 23, 2023 18:22:25
(x6)
Mar 23, 2023 18:25:42
Sanyibacsi
a) igen
b) nem
c) talán
Talán, aztán talán visszavonja majd mint a gyomai dögevő feljelentését.
Endre zaklatod már?
Mar 23, 2023 18:25:42
(x118)
Mar 23, 2023 18:29:50
Hahó
egy kis segítség a megfejtéshez:
Mar 23, 2023 18:29:50
(x3)
Mar 23, 2023 18:30:28
nabejj
Igazmondó Edda megtette a jogi lépéseket?
irodalmi szófordulatokkal beszél
Mar 23, 2023 18:30:28
(x48)
Mar 23, 2023 18:30:33
kissendrevagyok
Endre mikor mész betekintésre ???
Megint 6000 forcsi megy a lecsóba.
kissendrevagyok
Megint 6000 forcsi megy a lecsóba.
Mar 23, 2023 18:30:33
(x118)
Mar 23, 2023 18:31:21
Hahó
fikás, szeretnéd hallani a két hangüzit?
mennyit ajánlasz darabjáért? egy mazdányit megér neked, bogaram?
mennyit ajánlasz darabjáért? egy mazdányit megér neked, bogaram?
Mar 23, 2023 18:31:21
(x7)
Mar 23, 2023 18:31:42
Puha Slag
Igazmondó Edda megtette a jogi lépéseket?
Csak nehogy Hahó is a többi ex-troll sorsára jusson....
Mar 23, 2023 18:31:42
Mar 23, 2023 18:32:01
Nebats
a) igen
b) nem
c) talán
Hiába a lány ellen több eljárás van mint itt mindenkit össze véve. Ugyan ügyvéd nem vagyok de a szava hihetoseget mindenki meg kérdőjelezi.
Mar 23, 2023 18:32:01
(x21)
Mar 23, 2023 18:33:42
SyntaxError
Na mára befejeztem (pedig van még a tarsolyban pár).
Ha esetleg Bayer is kapna egy ilyet (nem fog), akkor természetesen bárki visszaküldheti a sajátját.
Endre, te pedig lófaszt fogsz kapni, nem elismerést. Bár annak lehet örülnél is...
Mar 23, 2023 18:33:42
(x48)
Mar 23, 2023 18:37:49
kissendrevagyok
Mar 23, 2023 18:37:49
(x60)
Mar 23, 2023 18:41:45
linziasztal01
Nem jelenthette fel, mert nem találkoztak személyesen. :DD
Mar 23, 2023 18:41:45
(x30)
Mar 23, 2023 18:43:29
trolléga
a) igen
b) nem
c) talán
* ásít *
* ásít *
* ásít *
* ásít *
* ásít *
* ásít *
* ásít *
Mar 23, 2023 18:43:29
(x32)
Mar 23, 2023 18:47:46
Betöjt Laptop
Endre!
Zaklasd egy kicsit, Lau kedvest, feljelentett-e zaklatásért?
Zaklasd egy kicsit, Lau kedvest, feljelentett-e zaklatásért?
Mar 23, 2023 18:47:46
Mar 23, 2023 18:47:52
Üdv a Laura sajnáltatóban
megint kikerült rólam 1 video, feljelentés kész!
Mar 23, 2023 18:47:52
Mar 23, 2023 18:48:52
Vízbebaszott Operatőr
Hát endi, kibaszott jó érzés látni, hogy mindenki telibe szarja a fejed, a saját anyád is kimondottan gyűlöl téged és te próbálsz a felszínen maradni olyan infókkal, amiket te sem tudsz, majd a néhány luxus troll leakje után kapkodod azt a kilós vekni fejed. Esküszöm ez még jobban is sikerült, mint az annyira várt blaha évad.
Az operatőrt is bebaszom a vízbe
Mar 23, 2023 18:48:52
(x118)
Mar 23, 2023 18:52:18
Hahó
fikás, van egy 13 mp-es hangüzim, de azt nem akarom kirakni, mert a feljelentő emberi méltóságát sértené.
Mar 23, 2023 18:52:18
(x32)
Mar 23, 2023 18:53:19
Betöjt Laptop
fikás, van egy 13 mp-es hangüzim, de azt nem akarom kirakni, mert a feljelentő emberi méltóságát sértené.
Az csak háta mögött hicvsúfolás!
Az más.
Mar 23, 2023 18:53:19
Mar 23, 2023 18:53:33
tyodika
de ő nem is embej!!!
DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON DÉMON
Mar 23, 2023 18:53:33
(x1)
Mar 23, 2023 18:53:56
JuDKa
Endre, ha igazán jó terelést szeretnél, van egy ötletem amivel jóideig lefoglalhatnád a trollokat.
Igaz, tb-d nincs de magánban is megoldható, kb 50000 ftot megér egy kis egérút, nem de? :))))))
broni ♥
Igaz, tb-d nincs de magánban is megoldható, kb 50000 ftot megér egy kis egérút, nem de? :))))))
Mar 23, 2023 18:53:56
Mar 23, 2023 18:55:32
Nebats
megint kikerült rólam 1 video, feljelentés kész!
Hagyjuk.Pont annyi video van róla amennyi. Bőven sok.Majd jó pénzért ügyvédet fogad egy - egy nyilvános videó miatt és bele sétál abba hogy ő kap súlyos bírságokat. Vagy tényleg ennyire hülye.
Mar 23, 2023 18:55:32
Mar 23, 2023 18:57:04
tyodika
Jaj, hüje faty!!!! a sodi egészséges, mert napi 10 sörtöt iszik a sodi.
Na véralkohol szint növelés, csá!
Mar 23, 2023 18:57:04
(x30)
Mar 23, 2023 19:00:22
trolléga
közben az eredeti sodi flokkja csatornára remek kis flokk került ki
:DD persze hogy nem vagy homofób gyagyás, hát forró vagy mint a nap
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Mar 23, 2023 19:00:22
(x48)
Mar 23, 2023 19:04:06
kissendrevagyok
Endre szerintem kérd meg Goldát, hogy hívja fel Laulát.
kissendrevagyok
Mar 23, 2023 19:04:06
Mar 23, 2023 19:06:21
Pimasz endre
Fikás a pimaszkodásodért hamarosan meg leszel büntetve.
Ismét megtanulhatod hol a te helyed.
Csicska balek.
Ismét megtanulhatod hol a te helyed.
Csicska balek.
Mar 23, 2023 19:06:21
(x32)
Mar 23, 2023 19:09:48
Betöjt Laptop
Endre szerintem kérd meg Goldát, hogy hívja fel Laulát.
Vagy beszéljen legalább Gayzával!
Mar 23, 2023 19:09:48
(x48)
Mar 23, 2023 19:11:50
kissendrevagyok
Közben Tranyó csatornája a legoptimistább becslés szerint is 200 dollár alá süllyedt.
kissendrevagyok
Mar 23, 2023 19:11:50
(x6)
Mar 23, 2023 19:12:33
Bódi Ábel Ánuszrózsája
Hogy a rohadt zsidó kurva anyjába lehet valaki ennyire ocsmány és taszító? Az emberiség legalja, nincs lejjebb ennél a szardarabnál, az abszolút nulla mintapéldánya.
Mar 23, 2023 19:12:33
(x7)
Mar 23, 2023 19:16:06
Jonciii
Te valami új vagy itt?
Ezek mindent is rögzítenek. Gondolod pont a púp zaklatásáról ne lenne bizonyítéka?
Mar 23, 2023 19:16:06
(x32)
Mar 23, 2023 19:24:37
Betöjt Laptop
Vajon a tagok, a kis havidijjukkal, úgy gondolják, hogy mindent jól csináltak?
Endre!
Szegedi, tagos Hógác Hegásszi? Mikor?
Mar 23, 2023 19:24:37
Mar 23, 2023 19:24:46
Nebats
Nem nem vagyok új. Valószínűleg van. De ki ne vonná kérdőre hogy mégis mi oka fel jelenti hiszen napi szinten kaphat zaklatás, fenyegetés üzeneteket bárhonnan. Nem az jó tét lélek kislány. Kb a 20- ik ilyen megnyilvánulása már jó esetben is kizárja azt hogy komolyan vegyék bárhol is. És az is valószínű, hogy a Gyagyás a leg artalmatlanabb zaklatója. Egy ilyen életbe ezek mind benne vannak .Vajon hányszor mehet a rendőrségre az elején ezügyben. Nem kell védeni a hercegnőtt.
Mar 23, 2023 19:24:46
(x11)
Mar 23, 2023 19:25:14
sodika halálvágya
Hu gyagyas, hany szazalek eselyt latsz meg arra, hogy nyusziful megbocsajt neked? Szerintem nem tudsz annyit fizetni gayzanak, hogy ezt elintezze.
Esetleg meg egy utolso utani 700 euros uzsora, de aztan tenyleg ennyi volt!
Esetleg meg egy utolso utani 700 euros uzsora, de aztan tenyleg ennyi volt!
Mar 23, 2023 19:25:14
(x21)
Mar 23, 2023 19:27:31
xray
a hercegnő múltidő miatt 2 t? xd ------- Nem kell védeni a hercegnőtt.
Mar 23, 2023 19:27:31
(x14)
Mar 23, 2023 19:27:34
Autismus Maximus
Már csak ez a thumbnail kép is annyira buzis, hogy nincs is kérdés.
Mar 23, 2023 19:27:34
(x11)
Mar 23, 2023 19:28:25
sodika halálvágya
Gyagyás a leg artalmatlanabb zaklatója. Egy ilyen életbe ezek mind benne vannak .Vajon hányszor mehet a rendőrségre az elején ezügyben. Nem kell védeni a hercegnőtt.
Artalmatlan? Infrakamerat akart a lakasaba tetetni, meg zsarolni vele. Szivarogtat a gonosz feltekeny pupos kobold.
Mar 23, 2023 19:28:25
(x7)
Mar 23, 2023 19:30:50
Jonciii
Minden szirszarról felvételük van, több évre visszamenőleg. Félreértés ne essék, én pont leszarom őket, de az, hogy mennyire szavahihetőek, egy ilyen esetben lényegtelen. Nem állítás áll szemben állítással, nem mintha a nőverő szavahihetőbb lenne.
Mar 23, 2023 19:30:50
(x8)
Mar 23, 2023 19:31:43
linzi fapóleon
wazze ... ezt melyik AI generálja és mekkora inputokat adsz neki?
Mar 23, 2023 19:31:43
Mar 23, 2023 19:32:44
Nebats
Senki nem védi. Mivel elmebeteg. A másik fél sem szent. Hát ha így van tegye / tette meg a feljelentést. Reálisan próbálok kondolkozni. Valószínűleg ha több ügyem van nem sétálok bele egy ujjab faszerdőbe. Erre gyak Gejza és gyagyás képes.
Mar 23, 2023 19:32:44
(x2)
Mar 23, 2023 19:33:01
buniBanki
a hercegnő múltidő miatt 2 t? xd
Nem, azért mert nőttön nő!
Mar 23, 2023 19:33:01
(x48)
Mar 23, 2023 19:33:41
kissendrevagyok
A rafkósabb
Mar 23, 2023 19:33:41
(x2)
Mar 23, 2023 19:33:58
buniBanki
a kötőjel meg majd ír valamit, ha zavarja, hogy kimaradt Nem, azért mert nőttön nő!
Mar 23, 2023 19:33:58
(x11)
Mar 23, 2023 19:36:59
sodika halálvágya
Laurat sem vedte senki. Miert ne jelentene fel egy elmebeteg, zsarolo, maniakus zaklatot? Jol tette!
Faszulni fogsz, fikas! :)
Mar 23, 2023 19:36:59
(x32)
Mar 23, 2023 19:37:32
Betöjt Laptop
a hercegnő múltidő miatt 2 t? xd
Nem!
A herceg nőtt!
Mar 23, 2023 19:37:32
(x21)
Mar 23, 2023 19:39:30
xray
A herceg nőtt!
Mar 23, 2023 19:39:30
Mar 23, 2023 19:44:05
Nebats
Golda lenne a legnagyobb aduász ha ki tenné a fiát. Egyenlőre jól megy. Eddig sem nevelte nem is akarja. Golda még mindig a legnagyobb fegyver és onnan kezdődhet a Blaha.
Mar 23, 2023 19:44:05
(x16)
Mar 23, 2023 19:46:04
Kakaspina
Golda lenne a legnagyobb aduász ha ki tenné a fiát. Egyenlőre jól megy. Eddig sem nevelte nem is akarja. Golda még mindig a legnagyobb fegyver és onnan kezdődhet a Blaha.
Bármennyire is gyűlöli és bánja, hogy nem gurult le a lépcsőn vemhesen, soha nem fogja kirakni onnan.
Mar 23, 2023 19:46:04
(x3)
Mar 23, 2023 19:48:48
Mercis Hambi
Nyilván nem,mégis csak a fia ,nem hagyná ,hogy utcára kerüljön ,inkább saját maga szúrja le egy villával :D Bármennyire is gyűlöli és bánja, hogy nem gurult le a lépcsőn vemhesen, soha nem fogja kirakni onnan.
Mar 23, 2023 19:48:48
(x45)
Mar 23, 2023 19:51:50
broni
Mar 23, 2023 19:51:50
(x16)
Mar 23, 2023 19:53:23
Kakaspina
Mar 23, 2023 19:53:23
(x45)
Mar 23, 2023 19:57:46
broni
gg alllinról még el tudom hinnni..............
Mar 23, 2023 19:57:46
(x4)
Mar 23, 2023 19:57:56
Csicsó_VOD
Új értelmet nyer a seggfájás.. :D
Mar 23, 2023 19:57:56
Mar 23, 2023 19:58:01
JohnCramer
Fikás!
Régi, bölcs a római mondás, de az esetedben fullra igaz: maga ellen vetkezik, aki vetkezik.
Szerintem te vagy az univerzumban az egyetlen olyan lény, aki az ÖSSZES cselekedetet bán(hat)ja.
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Régi, bölcs a római mondás, de az esetedben fullra igaz: maga ellen vetkezik, aki vetkezik.
Szerintem te vagy az univerzumban az egyetlen olyan lény, aki az ÖSSZES cselekedetet bán(hat)ja.
Mar 23, 2023 19:58:01
Mar 23, 2023 19:58:27
Nebats
Azért a plakátolas stb egy normális szülőt meg viselne. Főleg hogy komolyak a vádak és 41 a fia. Mekkora szégyen, tehát elvileg szeretnie kell vagy fél. Ha szerette volna nem passzolja le kiskorában. Néha még rettenek egy egy elmebeteg poszton. Úr isten ezek köztünk járnak. Erősen kétlem hogy egészségesen született volna és nem - e ezért lett át hárítva másra a felelősség. Ha felnőttként ilyen zavarokkal küzd gyerekként sem lehetett máshogy. Ezt csak anyuka tudja pontosan. És lehet ez is egy kapaszkodó hogy erős problémákat voltak vele elég kicsikent. Ez Golda mama titka . Amit esetleg nem szeretne hogy kiderüljön ezért végülis most vezekel. Az apja sem lett csak úgy tanarból alkesz. A gyökér Goldatol jön. Szerintem
Mar 23, 2023 19:58:27
(x12)
Mar 23, 2023 19:59:24
Nemvoltdurex
Mar 23, 2023 19:59:24
(x8)
Mar 23, 2023 20:01:38
noikabatgomb
Majd ha rajon endre, hogy kinel vannak a casting videok.
Mar 23, 2023 20:01:38
(x32)
Mar 23, 2023 20:01:56
Betöjt Laptop
Korán van még, majd ha az öregasszonya elaludt!
Mar 23, 2023 20:01:56
Mar 23, 2023 20:02:31
Stresszmentes nyugi
Minden rendben endre?
Faszaság van?
Faszaság van?
Mar 23, 2023 20:02:31
(x48)
Mar 23, 2023 20:05:06
kissendrevagyok
mi az, hogy "személyesen"? te teljesen hülye vagy bazmeg? nem értesz a szóból?
Endre szerinted a "személyesen" miatt borult a bili ?
Mar 23, 2023 20:05:06
(x45)
Mar 23, 2023 20:05:33
broni
Mar 23, 2023 20:05:33
(x16)
Mar 23, 2023 20:05:44
Kakaspina
Mar 23, 2023 20:05:44
(x4)
Mar 23, 2023 20:06:28
Csicsó_VOD
Azért a plakátolas stb egy normális szülőt meg viselne.
Egyik korábbi kommentemben megemlítettem az Andinak célzott email bombákat, és kielemeztük, hogy mennyire durván elmebeteg a mi kis faszerdőlovagunk, de hát ezt itt mindenki tudja.
A korcsot valószínűleg nem szerették soha, szóval innen ered ez a kényszeres rivaldafény, és szerintem gyerekként se nagyon voltak barátai, maximum akkor amikor betemették a homokozóba.
Egy szó, mint száz, Endrének már nagyon régóta valahol Lipótmezőn volna a helye, mert akkor valószínűleg nem haragította volna magára a szociálisan integrált embereket az évek során.
Mar 23, 2023 20:06:28
(x45)
Mar 23, 2023 20:08:55
broni
youtu.be/Octsbg8BnzI]
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Mar 23, 2023 20:08:55
Mar 23, 2023 20:11:18
Nebats
Igen. Egy normális helyzetben valamelyik intézetben lenne a helye. Ugyanis közveszélyes. A Tibor kapcsán ( jó off) valakit gyakorlatilag majdnem megölsz majd videón ahogy fejbe rugdosta és szabad lábon van.( Nem értem) Normális ember már guggolna. Meg talaták egymást.
Mar 23, 2023 20:11:18
(x60)
Mar 23, 2023 20:12:14
linziasztal01
Endre, figyu már, akkor téged más is feljelentett?
Nagyon nevetek, pedofil.
Nagyon nevetek, pedofil.
Mar 23, 2023 20:12:14
127 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™
Free Andrew Tate, legyen ő a násznagy!