miért nem védted meg, fikás???
ki verte meg nyuszifült baseball ütővel? és miért?
Fikás nem ért rá, épp kirándult
img src=https://img.sodika.org/imgur.com/S9MPxfm.jpg
Renyheséget!
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
Ez aztán a kívánatos nő :D Még Tibi is nagyon nevethet :D nyuszifül munkaruhában:
Tudom, hogy mindenre van megoldás.
Tibikének is lettek csöcsei...
Értem is, de sex általában izgalmi helyzet, ami gyorsítja az anyagcserét.
Engem nem fogtok meggyőzni :DDDDDDD
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
De csak figyelmeztethették...egyet kapott, többet nem.
Ha lehet inkább kihagynám.
Én a bevált dolgokban hiszek. Nemek gyanús lenne, ha vegyszerrel kéne mosni a pinát, együttlét elött...
Nem vegyszer, sima víz boomer bácsi.
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Sima viz? Langyos viz...
Azigen! 10-9 infektológus ezt ajánlja?
A tisztaság csúcsa!
hol????????????????????????
Engem nem fogtok meggyőzni :DDDDDDD Tudom, hogy mindenre van megoldás.
én egyetértek Veled, da hamá' csinálják...ez mééé kell gumi nélkül????
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Egy igazi férfi így takarítja a szarcsíkot, nem? De. "Szaros lett a fasza a seggemtől" – miért nem szólt neki a vendég úr, hogy a művésznő egyszerűen hogyozza le az úr faszát?
Endre napokig nem fürdött, mikor Tibitől szaros lett a kengurúzseb!
elvileg szegeden lesz nagy buli!
Mifaaaaaaaaaaaan
A gumi looserség Endre szerint.
Szerintem csak nem tudja használni.
A szarnak nincs választása, csak az az egy út.. Miért csodálkoznak az emberek, ha szaros lesz a cerka, ha oda dugják, ahol annak távoznia kell.
Hát azért hetyetye, nem mindenkinél. Endrének a száján is gyakran szokott távozni
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Én úgy hallottam, ott befelé igyekszik, minden beirása után, pár perccel.
menjél te is, ásó fijjam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!megszoptatod a 2 kurvát!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kimondhatjuk, hogy bele zúgtál egy kibaszott prostiba? Nyem proszti, ajanyosz szisza :) Endre!
sajnos már elmaradnak a nagy hármasozások, állítólag rosszban van a két dagadt cica!
Mifaaaaaaaaaaaan
Kimondhatjuk, hogy bele zúgtál egy kibaszott prostiba? Endre!
pocsánat...nem prostiba, csak amit nyújtani tud: hotel szintű ellátás, stresszementes nyugiban + végtelen shör...(időnként, ha vendég van, ingyen fütyizés a sharokban...)
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
....már nem tudom eldönteni, hogy melyik az undorítóbb...tibor vagy laumó....
sajsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hetyetye ne ezt ne.
tibornál 400 forcsi ugyan az!!
Mifaaaaaaaaaaaan
(Endre te ne lopd a képeket, mert pedofil buzi vagy)
ronda egy jószág az alsó képen. Elnézést bocsi, semmi komoly, de a férfias arcélekről és az izzadságtól csillogó pofáról ez jutott eszembe:
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Elkepeszto cigany tempo van. A Lillaval egyutt nemcsak olyan ostobak mint kertkapu de kurva igenytelen is mind a ketto. A retek videki prosti.
fentebb írták: buzigőzben van/volt....
A Mayer Laurára csak azok a fajta emberek izgulnak, akikkel egy értelmes nő soha nem áll szóba.
Kimondottan fáj végignézni, hogy ennyi hercehurca után tényleg van még ember aki őt emlegeti, mert amióta először láttam ezt a nő szerű valamit, azóta tudom, hogy pár mondat karcolásán kívül, nem ér többet.
NSoha nem csinál ösztönszerű trash tartalmat, mint mondjuk a hínárhaj Tibi akin azért valljuk be néha jót lehet röhögni.
A Laura csak tripla meg quadra csavarokat intéz, ami bevallom, kezd nagyon unalmas lenni, és néha se füle se farka a raccsolós böfögésének.
Cukormáz a trashnek se csúfolandó tortán, hogy 1-1 törzsgyökeres snecológus is izgatottan várja, hogy valami crossover történet legyen közte, és a gyagyás között.
Kérdezem én, miért?
Oké, hogy néha hülyére veszi a gyagyást, meg amilyen életképtelen szar, ő még fut is utána, hiába baszta át ezerszer, de amúgy ennek mi értelme?
Tényleg ér ennyit ez a lény, hogy heteken át téma legyen a fórumon?
Elnézést ha valakit érintetten megbántottam, nem volt cél, de szomorú, hogyha úgy van, van akinek útba esik. Érdekes néha látni, hogy a bálnaszirén, mennyire meg tudja osztani az embereket, és hogy tengernyi leak után is képes valaki életben tartani egyáltalán a lényét ilyen kád tradíció, meg szarós tényfeltárások után.
Engedjük el a Laura - Lilla témát. Nem hinném, hogy befolyásolná bármelyik is a fikást, érdektelen jelenségek a Snecológiában. Koncentráljunk a Gyagyásra .
Oké, hogy néha hülyére veszi a gyagyást, meg amilyen életképtelen szar, ő még fut is utána, hiába baszta át ezerszer, de amúgy ennek mi értelme?
Fogyatékos ő is, mint a Sodi, plusz a kábítószer miatt bűnözik egy kicsit. Brutális az összkép, nem tudná úgy kifényezni magát, hogy a bátyám egy ujjal is hozzáérne, de pár magányos farkas még eszi meg a dumáját, ezért halászgat a retardok között.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Informálni kell akkor a szegedi buziszaunákat!!!
Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
Te mégis melyik műsort nézed?
3 videó van fenn a fikás yt-n, mind laurával kapcsolatos.
Minden napja laura körül forog.
5 MILLIÓ TROLL BÁNÓPÉNZ STOKI! NE FELEDD! FIZETNI FOGSZ!
1. Kibaszni vele és röhögni rajta
2. Lehúzni pénzzel
3. Mert élvezi a társaságát Jelenleg csak az a kérdés, hogy nyuszifül milyen szándékkal hívta szegedre:
Harmadikat te se gondolod komolyan.
Ejjoptyák a tyemüfekemety! Nyem játyok!
De ez kerekdomb.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Gammer után már bármi lehet.
2. Lehúzni pénzzel
3. Mert élvezi a társaságát Talán a hármas :D Tibi ugye kellemes Sneci társasága és jó vele baszni? Erősítsd meg kérlek! Jelenleg csak az a kérdés, hogy nyuszifül milyen szándékkal hívta szegedre:
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
nyuszifül munkaruhában:
* ásít * megint elfogyott a hitelpénz hogy nem vagytok már haverok?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Őszintén remélem, hogy szén monoxid mérgezést kaptok live.
nyuszifül munkaruhában:
nyem szejetem a dagatt emperekhet.
te is hazudsz varacskos gyesznyo
A Mayer Laurára csak azok a fajta emberek izgulnak, akikkel egy értelmes nő soha nem áll szóba.
Kimondottan fáj végignézni, hogy ennyi hercehurca után tényleg van még ember aki őt emlegeti, mert amióta először láttam ezt a nő szerű valamit, azóta tudom, hogy pár mondat karcolásán kívül, nem ér többet.
NSoha nem csinál ösztönszerű trash tartalmat, mint mondjuk a hínárhaj Tibi akin azért valljuk be néha jót lehet röhögni.
A Laura csak tripla meg quadra csavarokat intéz, ami bevallom, kezd nagyon unalmas lenni, és néha se füle se farka a raccsolós böfögésének.
Cukormáz a trashnek se csúfolandó tortán, hogy 1-1 törzsgyökeres snecológus is izgatottan várja, hogy valami crossover történet legyen közte, és a gyagyás között.
Kérdezem én, miért?
Elnézést ha valakit érintetten megbántottam, nem volt cél, de szomorú, hogyha úgy van, van akinek útba esik. Érdekes néha látni, hogy a bálnaszirén, mennyire meg tudja osztani az embereket, és hogy tengernyi leak után is képes valaki életben tartani egyáltalán a lényét ilyen kád tradíció, meg szarós tényfeltárások után.
Egyet értek. Amíg csak ocsmány kinézetű nőnemű egyedek (illetve egy befordított faszú férfi) voltak a Gyagyás körül, az nem érdekelt senkit. Mióta Laura felbukkant, azóta rengeteg fórumozó megbolondult. Az a gyanúm, hogy sokan közülük ugyanúgy nem láttak pinát életükben. És frusztrálja őket, hogy az általuk megvetett Sodival, és más trashekkel egy ilyen kinézetű nő szóbaáll.
Amíg sokan rajtuk pörögtek, én Mc Isti álmát valósítottam meg magamnak, illetve más, jobb gondolkodású hölgyek társaságát kerestem.
A férfiembernek két gyengesége van: a pénz, és a pina. Laura felbukkanása, illetve a TrashVod megszűnésének körülményei erre tökéletesen rávilágítanak.
Minek örülsz, hogy több füled van mint fogad?
És frusztrálja őket, hogy az általuk megvetett Sodival, és más trashekkel egy ilyen kinézetű nő szóbaáll.
Szerintem te is közéjük tartozol, akik benézték a kinézetét.
15 éve nem találja a pöcsét, ülve hugyozik.
A saját seggét nem tudja kitörölni, a zsirfej.
Gayza!!!
Apasági tesztet megcsináltattad már?
Kevinke, kiköpött postás!
Öxkluzív leak ögyenesen Szögedről
óóarrgggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
takarodj mar dagadt buzi és bazd meg a fattyad
Na bumm.
Mintha a legtöbb fideszes agymenését olvasnám.
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
Vagy eleve hazugság a kiírásod is.
Tudod mikor írj ide? Amikor képekkel vagy videóval tudod bizonyítani hogy a gyagyást bilincsben viszik el a zsaruk. És nem, a 2006-os hírtv-s felvétel a púposról az nem számít annak.
Deal?
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Világ életemben béna voltam az arcok felismerésében.
Ez most sem sikerült.
Világ életemben béna voltam az arcok felismerésében. De szerintem a képen szereplő hölgy kísértetiesen hasonlít "nyuszifül"re.
és ez most végképp hogy jön ide?
Akármi van, akárhogy, mindenképp
"Vártunk már, mint a gestapot az Anne Frank."
Trashből
" Infó, infó!
Sodi a tiszakécskei wellnessben itta le magát vállalhatatlanra, széttúrta az öltözőt, majd kidobták. Ez egy órája volt. Valszeg azért ment oda, mert ott van legközelebb szauna.
A kép az egyik tagtól van. "
Volt már?
Ide érezni milyen büdös.
együttérzek veled, de ha tényleg ismernéd a fórum történetét, akkor tudhatnád, hogy sosem kizárólag sneci volt a téma, sőt, volt olyan időszak, amikor az eredeti téma volt műsoron, azaz a malacz.
a snecológiában sosem sneci volt a kizárólagos téma, hanem azok a szereplők akikkel sneci tartotta a kapcsolatot. így amikor a kappanos időszak volt, akkor bécigányékról szólt a fórum, amikor fórizsékkal mozgott, akkor titán, rgl, boborján.
amikor andizott, akkor andi volt a téma.
amikor tranyózott, akkor tibor és judga, meg a többi trash volt a téma.
most egész nap laurázik, így laura a téma.
ezek nem az én leakjeim, csak én teszem ki őket. 4-5 troll folyamatosan infózik, van kb. 150-200 laurás kép, videó, screenshot, hangfelvétel, ebből napi 1-2 megy ki, és nem én döntöm el melyik.
kitartást kívánok neked, trolléga, mert ez még sokáig fog tartani. a fikás mániás szakaszban van, és laura a tárgya. még hónapokig zaklatni fogja.
javaslom a görgetést, mínuszolást.
Trashből
" Infó, infó!
Sodi a tiszakécskei wellnessben itta le magát vállalhatatlanra, széttúrta az öltözőt, majd kidobták. Ez egy órája volt. Valszeg azért ment oda, mert ott van legközelebb szauna.
Volt már?
videó nincs???????????????????????????
Tudja mindenki még mindig Viktor, Rbali, Géza segg fájása az egész és tőlük van minden "leaked". Csak kérdem én Viktor szerelmi bosszúját miért itt éli ki rajtad keresztül? Mint ügyvéd azért ezeket a dolgokat kirakni és megosztani nem rizikós?
Endrével kapcsolatba kb alig van infód. Most is "Szegeden van trust me bro" azt kiderül faszt van szegeden...
Mi ez ha nem retardság és félrevezetés?
na fütyizés csá!
Trashből
" Infó, infó!
Volt már?
Faszaság van! :DDDDDDDDDDD
Ez nem gyütt be
Mifaaaaaaaaaaaan
hetyetye
minden leak azok erdeme akik megszerzik mit viribülsz itt
neked nem leakel senki ,right?
nembaj,mert minden leak endrére van kenve
ő leakel
nevetni fogsz, de egyik leak sem viktortól és rbalitól van, így sajnos a "mindenki", akire hivatkozol rosszul tudta.
Mar 25, 2023 17:43:59-kor tettem be, hogy melyik wellnesben van, és jéé, a trash csopiből jött a megerősítés. nem figyelsz.
meglepődnél, ha tudnád, hogy mennyi valid infóm van a fikásról. amiket kiteszek, azokat okkal, céllal teszem ki, és mint mondtam, nem is én döntöm el.
téged megint a pöcögtetők meg a telegramosok küldtek ide diszkreditálni a tudományos munkát?
* ásít *
(x21)
Mar 25, 2023 17:57:01
banshee
miért nem védted meg, fikás???
Fikás nem ért rá, épp kirándult
img src=https://img.sodika.org/imgur.com/S9MPxfm.jpg
Mar 25, 2023 17:57:01
(x21)
Mar 25, 2023 17:57:22
banshee
Mar 25, 2023 17:57:22
(x2)
Mar 25, 2023 17:57:44
Rumci
ez a sörösdoboz dobálás lezserséget akar jelenteni ennek a nyomorultnak?
Renyheséget!
Mar 25, 2023 17:57:44
(x3)
Mar 25, 2023 17:58:36
Mercis Hambi
Mar 25, 2023 17:58:36
(x31)
Mar 25, 2023 17:59:05
Betöjt Laptop
Jobb helyeken análozás előtt a csaj nyom egy lightos beöntést, hogy ne legyen csokis a banán...
Tudom, hogy mindenre van megoldás.
Mar 25, 2023 17:59:05
(x21)
Mar 25, 2023 18:00:19
banshee
Ez aztán a kívánatos nő :D Még Tibi is nagyon nevethet :D
De csak figyelmeztethették...egyet kapott, többet nem.
Mar 25, 2023 18:00:19
(x7)
Mar 25, 2023 18:01:00
Puha Slag
Én a bevált dolgokban hiszek.
Mar 25, 2023 18:01:00
Mar 25, 2023 18:03:51
Falkó sör
Hàt igen sodikám, mindent elmond rólad és az ízlésedről, hogy beleszerettél egy baszás után ebbe a tele szart búvárruhás fürkész fosztogató szarba.. Egs!!!
Kaffka Tibor kedvenc söre
Mar 25, 2023 18:03:51
(x68)
Mar 25, 2023 18:06:49
Ásó27
Vannak troll egységek készenlétben?
Mifaaaaaaaaaaaan
Mar 25, 2023 18:06:49
(x7)
Mar 25, 2023 18:19:26
sörtötbontok
"Szaros lett a fasza a seggemtől" – miért nem szólt neki a vendég úr, hogy a művésznő egyszerűen hogyozza le az úr faszát?
Egy igazi férfi így takarítja a szarcsíkot, nem? De.
Mar 25, 2023 18:19:26
(x31)
Mar 25, 2023 18:30:28
Betöjt Laptop
Sima viz? Langyos viz...
Azigen! 10-9 infektológus ezt ajánlja?
A tisztaság csúcsa!
Mar 25, 2023 18:30:28
(x45)
Mar 25, 2023 18:30:39
broni
Vannak troll egységek készenlétben?
Mar 25, 2023 18:30:39
(x19)
Mar 25, 2023 18:31:31
halászlé
Mar 25, 2023 18:31:31
(x31)
Mar 25, 2023 18:31:38
Betöjt Laptop
Endre napokig nem fürdött, mikor Tibitől szaros lett a kengurúzseb!
Mar 25, 2023 18:31:38
(x68)
Mar 25, 2023 18:32:21
Ásó27
Mar 25, 2023 18:32:21
(x31)
Mar 25, 2023 18:32:30
Betöjt Laptop
A gumi looserség Endre szerint.
Szerintem csak nem tudja használni.
Mar 25, 2023 18:32:30
(x7)
Mar 25, 2023 18:33:58
Nemfatyle
A szarnak nincs választása, csak az az egy út..
Hát azért hetyetye, nem mindenkinél. Endrének a száján is gyakran szokott távozni
Mar 25, 2023 18:33:58
(x31)
Mar 25, 2023 18:35:53
Betöjt Laptop
Én úgy hallottam, ott befelé igyekszik, minden beirása után, pár perccel.
Mar 25, 2023 18:35:53
(x31)
Mar 25, 2023 18:37:57
Betöjt Laptop
Endre!
Kimondhatjuk, hogy bele zúgtál egy kibaszott prostiba?
Mar 25, 2023 18:37:57
(x45)
Mar 25, 2023 18:39:20
broni
menjél te is, ásó fijjam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!megszoptatod a 2 kurvát!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mar 25, 2023 18:39:20
(x3)
Mar 25, 2023 18:39:48
Mercis Hambi
Mar 25, 2023 18:39:48
(x3)
Mar 25, 2023 18:41:48
Mercis Hambi
Azért örülök,hogy nem Tibi után lohol már , Tibi szerinted még lefogsz tudni pénzt húzni Sneciről,ha elfogy a varangyod pénze ? :D
Mar 25, 2023 18:41:48
(x68)
Mar 25, 2023 18:42:08
Ásó27
sajnos már elmaradnak a nagy hármasozások, állítólag rosszban van a két dagadt cica!
Mar 25, 2023 18:42:08
(x19)
Mar 25, 2023 18:42:59
halászlé
pocsánat...nem prostiba, csak amit nyújtani tud: hotel szintű ellátás, stresszementes nyugiban + végtelen shör...(időnként, ha vendég van, ingyen fütyizés a sharokban...)
Mar 25, 2023 18:42:59
(x19)
Mar 25, 2023 18:43:43
halászlé
Azért örülök,hogy nem Tibi után lohol már , Tibi szerinted még lefogsz tudni pénzt húzni Sneciről,ha elfogy a varangyod pénze ? :D
Mar 25, 2023 18:43:43
(x45)
Mar 25, 2023 18:44:10
broni
sajsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mar 25, 2023 18:44:10
(x20)
Mar 25, 2023 18:44:42
MaxPayne
Vajon mi fog majd a mai latogatas utan kileakelodni, Endre?
Hasfelmetszö Trutymó
Mar 25, 2023 18:44:42
(x3)
Mar 25, 2023 18:46:54
Mercis Hambi
Egyértelmű ,hogy laumó , még Tiborunk szájában sem járhatott annyi büdös fasz mint Laujéban de viccesebb ez az évad mert Lau még ha baszik is Snecivel utána jönnek a leakek :D ....már nem tudom eldönteni, hogy melyik az undorítóbb...tibor vagy laumó....
Mar 25, 2023 18:46:54
(x6)
Mar 25, 2023 18:49:45
Csendesmegfigyelő
Mar 25, 2023 18:49:45
(x3)
Mar 25, 2023 18:51:00
Mercis Hambi
nagyon látszik,hogy mennyire kiélt a csaj pofája, jó régóta űzheti az ipart
Mar 25, 2023 18:51:00
(x3)
Mar 25, 2023 18:53:12
Ténfép
Elnézést bocsi, semmi komoly, de a férfias arcélekről és az izzadságtól csillogó pofáról ez jutott eszembe:
Igyunk egy sörtöt, he
Mar 25, 2023 18:53:12
(x68)
Mar 25, 2023 18:53:48
Ásó27
tibornál 400 forcsi ugyan az!!
Mar 25, 2023 18:53:48
(x45)
Mar 25, 2023 18:54:12
broni
pinafejű sodi.
Mar 25, 2023 18:54:12
(x21)
Mar 25, 2023 19:09:34
xray
Mar 25, 2023 19:09:34
(x4)
Mar 25, 2023 19:12:19
Csicsó_VOD
Érdekes néha látni, hogy a bálnaszirén, mennyire meg tudja osztani az embereket, és hogy tengernyi leak után is képes valaki életben tartani egyáltalán a lényét ilyen kád tradíció, meg szarós tényfeltárások után.
Kérdezem én, miért?
Elnézést ha valakit érintetten megbántottam, nem volt cél, de szomorú, hogyha úgy van, van akinek útba esik.
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
Kérdezem én, miért?
Elnézést ha valakit érintetten megbántottam, nem volt cél, de szomorú, hogyha úgy van, van akinek útba esik.
Mar 25, 2023 19:12:19
(x7)
Mar 25, 2023 19:14:41
noikabatgomb
Egyértelmű ,hogy laumó , még Tiborunk szájában sem járhatott annyi büdös fasz mint Laujéban de viccesebb ez az évad mert Lau még ha baszik is Snecivel utána jönnek a leakek :D
Elkepeszto cigany tempo van. A Lillaval egyutt nemcsak olyan ostobak mint kertkapu de kurva igenytelen is mind a ketto. A retek videki prosti.
Mar 25, 2023 19:14:41
(x2)
Mar 25, 2023 19:17:08
Pitonverő
Mit csinálhat a buzibohóc? Reggel 8 óta nem posztolt!!! A szegedi trollok szerintem járjanak nyitott szemmel.
Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
Mar 25, 2023 19:17:08
(x19)
Mar 25, 2023 19:19:10
halászlé
Mit csinálhat a buzibohóc? Reggel 8 óta nem posztolt!!! A szegedi trollok szerintem járjanak nyitott szemmel.
Mar 25, 2023 19:19:10
Mar 25, 2023 19:22:15
Pitonsz
Kérdezem én, miért?
Engedjük el a Laura - Lilla témát. Nem hinném, hogy befolyásolná bármelyik is a fikást, érdektelen jelenségek a Snecológiában. Koncentráljunk a Gyagyásra .
Mar 25, 2023 19:22:15
(x112)
Mar 25, 2023 19:22:22
Hahó
Jelenleg csak az a kérdés, hogy nyuszifül milyen szándékkal hívta szegedre:
2. Lehúzni pénzzel
3. Mert élvezi a társaságát
2. Lehúzni pénzzel
Mar 25, 2023 19:22:22
(x46)
Mar 25, 2023 19:22:27
kissendrevagyok
Endre azt mondtad, hogy ma lesz flokk a wise-ról!
HOL VAN??
kissendrevagyok
HOL VAN??
Mar 25, 2023 19:22:27
(x13)
Mar 25, 2023 19:22:54
Andi
Fogyatékos ő is, mint a Sodi, plusz a kábítószer miatt bűnözik egy kicsit. Brutális az összkép, nem tudná úgy kifényezni magát, hogy a bátyám egy ujjal is hozzáérne, de pár magányos farkas még eszi meg a dumáját, ezért halászgat a retardok között.
Mar 25, 2023 19:22:54
(x2)
Mar 25, 2023 19:25:16
Pitonverő
Mar 25, 2023 19:25:16
(x112)
Mar 25, 2023 19:25:50
Hahó
Te mégis melyik műsort nézed?
3 videó van fenn a fikás yt-n, mind laurával kapcsolatos.
Minden napja laura körül forog.
Mar 25, 2023 19:25:50
(x15)
Mar 25, 2023 19:25:52
Kakaspina
2. Lehúzni pénzzel
Mar 25, 2023 19:25:52
(x6)
Mar 25, 2023 19:26:21
Dörpepúp
De ez kerekdomb.
Mar 25, 2023 19:26:21
(x112)
Mar 25, 2023 19:27:29
Hahó
Gammer után már bármi lehet.
Mar 25, 2023 19:27:29
(x3)
Mar 25, 2023 19:27:50
Mercis Hambi
2. Lehúzni pénzzel
Mar 25, 2023 19:27:50
Mar 25, 2023 19:28:06
Fullfear az eredeti
9 kor nálam live.púpos Szegeden 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
12345678
Mar 25, 2023 19:28:06
(x7)
Mar 25, 2023 19:28:45
sörtötbontok
Endre, a buzigőzöldében ma is te nyerted a fütyiversenyt?
Mar 25, 2023 19:28:45
(x13)
Mar 25, 2023 19:29:20
Andi
Meccsek vannak, tegyétek át holnapra. 9 kor nálam live.púpos Szegeden 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Mar 25, 2023 19:29:20
Mar 25, 2023 19:29:48
szaunaprogramostroll
Endre, a furdoruhamentes esemeny nem azt jelenti, hogy lobaljuk a doglott slagot. Ay annyit jelent, hogy a szaunaban ledobhatod a lepedot, ha akarod. De ezt ugy semfogod fel.
Az más.
Az más.
Mar 25, 2023 19:29:48
(x3)
Mar 25, 2023 19:30:14
Mercis Hambi
Púpos ? Hát nem a barátod? Ezt a lávjot is elsodikázod :D 9 kor nálam live.púpos Szegeden 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Mar 25, 2023 19:30:14
(x17)
Mar 25, 2023 19:30:38
mondomkusskuss
Mar 25, 2023 19:30:38
(x30)
Mar 25, 2023 19:33:49
trolléga
* ásít * megint elfogyott a hitelpénz hogy nem vagytok már haverok?
Mar 25, 2023 19:33:49
(x15)
Mar 25, 2023 19:35:33
Kakaspina
Őszintén remélem, hogy szén monoxid mérgezést kaptok live.
Mar 25, 2023 19:35:33
(x2)
Mar 25, 2023 19:37:41
gyagyás irigye2
Gammerbandi bögrék, fedezékbe!
kissendrefarkas életét irigyellem
Mar 25, 2023 19:37:41
Mar 25, 2023 19:39:52
tyodika
nyem szejetem a dagatt emperekhet.
Mar 25, 2023 19:39:52
(x17)
Mar 25, 2023 19:40:18
Örebro
te is hazudsz varacskos gyesznyo
Mar 25, 2023 19:40:18
Mar 25, 2023 19:40:23
Ábel bábel
Kérdezem én, miért?
Egyet értek. Amíg csak ocsmány kinézetű nőnemű egyedek (illetve egy befordított faszú férfi) voltak a Gyagyás körül, az nem érdekelt senkit. Mióta Laura felbukkant, azóta rengeteg fórumozó megbolondult. Az a gyanúm, hogy sokan közülük ugyanúgy nem láttak pinát életükben. És frusztrálja őket, hogy az általuk megvetett Sodival, és más trashekkel egy ilyen kinézetű nő szóbaáll.
Amíg sokan rajtuk pörögtek, én Mc Isti álmát valósítottam meg magamnak, illetve más, jobb gondolkodású hölgyek társaságát kerestem.
A férfiembernek két gyengesége van: a pénz, és a pina. Laura felbukkanása, illetve a TrashVod megszűnésének körülményei erre tökéletesen rávilágítanak.
Mar 25, 2023 19:40:23
(x31)
Mar 25, 2023 19:41:55
Betöjt Laptop
Minek örülsz, hogy több füled van mint fogad?
Mar 25, 2023 19:41:55
(x3)
Mar 25, 2023 19:43:16
Mercis Hambi
ideges,mert ő most nem baszhat Lauját :D Minek örülsz, hogy több füled van mint fogad?
Mar 25, 2023 19:43:16
(x13)
Mar 25, 2023 19:44:49
Andi
Szerintem te is közéjük tartozol, akik benézték a kinézetét.
Mar 25, 2023 19:44:49
(x6)
Mar 25, 2023 19:45:39
horgász
Öxkluzív leak ögyenesen Szögedről
Dipl. Ing. Felhőmérnök, MérnökfőnökÚr
Mar 25, 2023 19:45:39
(x31)
Mar 25, 2023 19:47:33
Betöjt Laptop
ideges,mert ő most nem baszhat Lauját :D
15 éve nem találja a pöcsét, ülve hugyozik.
A saját seggét nem tudja kitörölni, a zsirfej.
Gayza!!!
Apasági tesztet megcsináltattad már?
Kevinke, kiköpött postás!
Mar 25, 2023 19:47:33
(x45)
Mar 25, 2023 19:49:12
broni
óóarrgggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Mar 25, 2023 19:49:12
(x6)
Mar 25, 2023 19:49:40
MegintKezded
takarodj mar dagadt buzi és bazd meg a fattyad
Mar 25, 2023 19:49:40
(x2)
Mar 25, 2023 19:52:57
sztárprogramozó
Brit tudósok bebizonyították, hogy semmi sem az Endre hibája. Mindenért a 15 évvel ezelőtti gazdasági világválság és személyesen Gyurcsány Ferenc a felelős.
Mintha a legtöbb fideszes agymenését olvasnám.
Mar 25, 2023 19:52:57
(x45)
Mar 25, 2023 19:53:10
broni
tajgi hopp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mar 25, 2023 19:53:10
Mar 25, 2023 19:54:39
visszasírt forum
Hahó kollega igazán megnyugodhatna már a sok kamu infójával és szegedi bálna képekkel, ha ennyire rá vagy állva menj le és dugd meg. Gyagyás otthon hokizik Golda kunyhóba....
Már vagy 1 hónapja csak azt látja az ember, hogy ez a forum átment forum.laura.org ba köszönhetően Hahónak... folyamatosan felhozod, folyamatosan ferdíted a dolgokat és tereled a szót... múltkor is nagyon jól tudtad te is nem a Kökibe volt a gyagya Tibiékkel mégis nyomtad és hergelted a népet, hogy ott van. Most is 0/24 pörögsz rajta Szegeden van közbe otthon gubbaszt és a kártyáival szenved a balfasz állat.
Hol van az a régi forum ami csak a gyagyásra volt rá állva, mikor csak is Sodi volt a cél és nem ragadt le senki egy rossz ribancon ennyi ideig. Aki megbaszta megbaszta akit átbaszott átbaszta ennyi... lépjünk már tovább emberek.
Jöhetnek a minusz pontok mert be mertem szólni a nagy "leakernek" aki csak hergeli a forumot már kamu infóval.
Na fütyizés csá!
Már vagy 1 hónapja csak azt látja az ember, hogy ez a forum átment forum.laura.org ba köszönhetően Hahónak... folyamatosan felhozod, folyamatosan ferdíted a dolgokat és tereled a szót... múltkor is nagyon jól tudtad te is nem a Kökibe volt a gyagya Tibiékkel mégis nyomtad és hergelted a népet, hogy ott van. Most is 0/24 pörögsz rajta Szegeden van közbe otthon gubbaszt és a kártyáival szenved a balfasz állat.
Hol van az a régi forum ami csak a gyagyásra volt rá állva, mikor csak is Sodi volt a cél és nem ragadt le senki egy rossz ribancon ennyi ideig. Aki megbaszta megbaszta akit átbaszott átbaszta ennyi... lépjünk már tovább emberek.
Jöhetnek a minusz pontok mert be mertem szólni a nagy "leakernek" aki csak hergeli a forumot már kamu infóval.
Na fütyizés csá!
Mar 25, 2023 19:54:39
(x3)
Mar 25, 2023 19:54:46
Mercis Hambi
Sneci, Golda örülhet , végleg leköltöztél Szegedre? Laura valszeg nem kurva,egy komoly párkapcsolatra vágyik , Te megfelelő párja lennél. A társaságod is élvezi ha megint elhívott magához , megint fizetett ?Akkor szerelmes beléd !Hisz te is fizettél a Tranyedlinek, ez a szerelem!
Mar 25, 2023 19:54:46
(x7)
Mar 25, 2023 19:55:19
rezsidémon
Addigra találod ki hogy mit hazudj, a púpossal karöltve.
Vagy eleve hazugság a kiírásod is.
Tudod mikor írj ide? Amikor képekkel vagy videóval tudod bizonyítani hogy a gyagyást bilincsben viszik el a zsaruk. És nem, a 2006-os hírtv-s felvétel a púposról az nem számít annak.
Deal?
Mar 25, 2023 19:55:19
(x3)
Mar 25, 2023 19:56:18
fogcsonkos angolna
Endre, a kurva anyukád miért nem ad már forintot?? Tavalyelőtt karácsonykor abból etetted-itattad az összes fogatlan cigányt.
Golda benyeli a törlesztéseket lakbér helyett?
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Golda benyeli a törlesztéseket lakbér helyett?
Mar 25, 2023 19:56:18
(x45)
Mar 25, 2023 20:04:21
broni
sodi szeged kiráélya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mar 25, 2023 20:04:21
Mar 25, 2023 20:08:47
Vasaltheréspatkány
Világ életemben béna voltam az arcok felismerésében. De szerintem a képen szereplő hölgy kísértetiesen hasonlít "nyuszifül"re.
Mar 25, 2023 20:08:47
(x13)
Mar 25, 2023 20:10:26
Andi
Ez most sem sikerült.
Mar 25, 2023 20:10:26
(x11)
Mar 25, 2023 20:11:07
sodika halálvágya
és ez most végképp hogy jön ide?
Mar 25, 2023 20:11:07
Mar 25, 2023 20:11:50
Lenin atomjégtörő
Endre a kóros típusú székletet preferálja (7-es). Még a szar terén is aberrált az ízlése.
Mar 25, 2023 20:11:50
(x3)
Mar 25, 2023 20:14:00
Szteppen
Volt már?
Trashből
" Infó, infó!
Ez ety fosh!
Trashből
" Infó, infó!
Mar 25, 2023 20:14:00
Mar 25, 2023 20:15:28
Szögedisanyi
"Vártunk már, mint a gestapot az Anne Frank."
Mar 25, 2023 20:15:28
(x5)
Mar 25, 2023 20:15:30
hugykoszagu pinaszor
úgy látom a képen, hogy minden a legnagyobb rendben
le vagy tiltva, kurva anyád
Mar 25, 2023 20:15:30
(x15)
Mar 25, 2023 20:16:42
Kakaspina
Trashből
" Infó, infó!
Ide érezni milyen büdös.
Mar 25, 2023 20:16:42
(x112)
Mar 25, 2023 20:16:55
Hahó
rinyálás
együttérzek veled, de ha tényleg ismernéd a fórum történetét, akkor tudhatnád, hogy sosem kizárólag sneci volt a téma, sőt, volt olyan időszak, amikor az eredeti téma volt műsoron, azaz a malacz.
a snecológiában sosem sneci volt a kizárólagos téma, hanem azok a szereplők akikkel sneci tartotta a kapcsolatot. így amikor a kappanos időszak volt, akkor bécigányékról szólt a fórum, amikor fórizsékkal mozgott, akkor titán, rgl, boborján.
amikor andizott, akkor andi volt a téma.
amikor tranyózott, akkor tibor és judga, meg a többi trash volt a téma.
most egész nap laurázik, így laura a téma.
ezek nem az én leakjeim, csak én teszem ki őket. 4-5 troll folyamatosan infózik, van kb. 150-200 laurás kép, videó, screenshot, hangfelvétel, ebből napi 1-2 megy ki, és nem én döntöm el melyik.
kitartást kívánok neked, trolléga, mert ez még sokáig fog tartani. a fikás mániás szakaszban van, és laura a tárgya. még hónapokig zaklatni fogja.
javaslom a görgetést, mínuszolást.
Mar 25, 2023 20:16:55
(x45)
Mar 25, 2023 20:17:25
broni
Trashből
" Infó, infó!
videó nincs???????????????????????????
Mar 25, 2023 20:17:25
(x13)
Mar 25, 2023 20:18:07
Andi
Kapott a kidobóktól nyitott tenyerest?
Mar 25, 2023 20:18:07
(x45)
Mar 25, 2023 20:19:47
broni
Mar 25, 2023 20:19:47
Mar 25, 2023 20:21:41
visszasírt forum
hetyetye blablabla
Tudja mindenki még mindig Viktor, Rbali, Géza segg fájása az egész és tőlük van minden "leaked". Csak kérdem én Viktor szerelmi bosszúját miért itt éli ki rajtad keresztül? Mint ügyvéd azért ezeket a dolgokat kirakni és megosztani nem rizikós?
Endrével kapcsolatba kb alig van infód. Most is "Szegeden van trust me bro" azt kiderül faszt van szegeden...
Mi ez ha nem retardság és félrevezetés?
na fütyizés csá!
Mar 25, 2023 20:21:41
Mar 25, 2023 20:22:44
113trollmodi
Sokat gondolkoztam, szerintetek milyen kereső szavak írhatott Trottel az AI képalkotóba? sexy blonde woman clean cat's shit?
Mar 25, 2023 20:22:44
Mar 25, 2023 20:23:47
A Trójai Tranyó
Endi, kezeled? Írod már a pókujjaiddal a reklamációt a buzigoz kukac kerekdomb pont hu-ra? Vagy akkora csicskalángost kaptál, hogy a puha slagodat a térded köré tekerve oldalogtál el? Röhögök :))
Mar 25, 2023 20:23:47
(x31)
Mar 25, 2023 20:25:35
Betöjt Laptop
Trashből
" Infó, infó!
Faszaság van! :DDDDDDDDDDD
Mar 25, 2023 20:25:35
(x68)
Mar 25, 2023 20:26:06
Ásó27
Gyagyás otthon hokizik Golda kunyhóba....
Ez nem gyütt be
Mar 25, 2023 20:26:06
Mar 25, 2023 20:26:09
Dreheres buzigőz
Endre, tisztázós lájvot, amint kijózanodsz! Oh wait...
Mar 25, 2023 20:26:09
(x68)
Mar 25, 2023 20:27:54
Ásó27
Végre nem csak osztrák, hanem magyar buzigőzbe is sírdogált teljesen egyedül.
Mifaaaaaaaaaaaan
Mar 25, 2023 20:27:54
(x6)
Mar 25, 2023 20:28:06
féregnyulvány
Viktor szerelmi bosszúját miért itt éli ki rajtad keresztül hetyetye
hetyetye
minden leak azok erdeme akik megszerzik mit viribülsz itt
neked nem leakel senki ,right?
nembaj,mert minden leak endrére van kenve
ő leakel
Mar 25, 2023 20:28:06
Mar 25, 2023 20:30:14
-
Jöttem seggfájni!
Régen minden jobb vót!
OFF!
Azért ilyen a szinvonal, mert Endre újabb és újabb mélységeit ismerjük meg!
Ez is Endre hibája, neki tessék seggfájni!
Régen minden jobb vót!
OFF!
Azért ilyen a szinvonal, mert Endre újabb és újabb mélységeit ismerjük meg!
Ez is Endre hibája, neki tessék seggfájni!
Mar 25, 2023 20:30:14
(x1)
Mar 25, 2023 20:31:21
Mack
A napokban nem írtam kommentet, csak olvastam.
Feltúnt, hogy amikor van valami állítólagosan tuti információ a gyagyásról, akkor rövidesen érkezik valami, ami kizárja azt.
A legfurcsább, hogy nem releváns a nick színe általában, és a "professzori" szint sem.
Van amikor Hahó dob be valamit, mint például ma, majd az fénykép cáfolja.
Valami zavar van az erőben itt.
Golda! Engedj be!
Feltúnt, hogy amikor van valami állítólagosan tuti információ a gyagyásról, akkor rövidesen érkezik valami, ami kizárja azt.
A legfurcsább, hogy nem releváns a nick színe általában, és a "professzori" szint sem.
Van amikor Hahó dob be valamit, mint például ma, majd az fénykép cáfolja.
Valami zavar van az erőben itt.
Mar 25, 2023 20:31:21
(x112)
Mar 25, 2023 20:31:37
Hahó
rinyálás 2. rész
nevetni fogsz, de egyik leak sem viktortól és rbalitól van, így sajnos a "mindenki", akire hivatkozol rosszul tudta.
Mar 25, 2023 17:43:59-kor tettem be, hogy melyik wellnesben van, és jéé, a trash csopiből jött a megerősítés. nem figyelsz.
meglepődnél, ha tudnád, hogy mennyi valid infóm van a fikásról. amiket kiteszek, azokat okkal, céllal teszem ki, és mint mondtam, nem is én döntöm el.
téged megint a pöcögtetők meg a telegramosok küldtek ide diszkreditálni a tudományos munkát?
* ásít *
Mar 25, 2023 20:31:37
(x1)
Mar 25, 2023 20:32:00
Baxi
Endre, nem eleg erős a sörike hatása, hogy szaunában is azt vedeled a kurva anyad?
Mar 25, 2023 20:32:00
Mar 25, 2023 20:32:10
A mi emberünk
Mar 25, 2023 20:32:10
141 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™
Nemek gyanús lenne, ha vegyszerrel kéne mosni a pinát, együttlét elött...
Én a bevált dolgokban hiszek.