Erre most egy kicsit kiveretem :-D
Ősi snecológiai tudás, hogy a korccsal nem szabad emberként bánni. Ha rendes vagy vele, akkor szarba vesz, kinevet, kigúnyol, nyilvánvaló kamukkal etet, egyszerűen azért, mert érdektelenné válsz a szemében, untatod.
De amikor csak arra van szüksége, hogy a megtépázott kis lelkét jobb kedvre derítsék, amikor csak emberi csevegést akar maga körül, akkor felesleges is próbálkozni. Akkor nem ütni kell, mert még az is jobb neki, mint a csend, a magány és a hangok a fejében. Ha ennyire elesett, hagyni kell főni a levében. Feltéve persze ha az a cél, hogy szar legyen neki. Ezért kellene egységfrontként összefogni és addig szekálni a kérdésekkel, amíg el nem takarodik inkább.
Ez oké de úgy nem egyszerű ha be enged 6 abból 2 3 nem ezt teszik. Ki kelet volna lépni vagy be se menni
Hivd ki a rendört.Csinálj már valami vacsorát
Mehetek én is?
Eredeti vagy piacos viagrával sikerült? Ha előbbi tudsz adni? Ha utóbbi, akkor hány darabot vettél be belőle?
Múlt héten megmutatta Jafar a szünetben. Csak alig akajta visszaadni az ájfónomat.
A gyáva is porszem remegő lábbal vette a flokkot, úgy fosik, hogy bepereli, ha rosszul fogalmaz. :D
Ma 50+ évesen 3 ora alatt letekertem 64km-t,+nem vagyok alkesz,szerinted kell fiakra???
Elárulom még a 3. sem kell:-D
Elég sokáig tekerted azt a cigit, tesám
Elárulom még a 3. sem kell:-D Ma 50+ évesen 3 ora alatt letekertem 64km-t,+nem vagyok alkesz,szerinted kell fiakra???
Na jó, de hány feliratkozód van?
Na utye.
Hát igen. Sajnos van olyan, amikor hiába ér az ember rá, nem adottak a körülmények. Ez egy kicsit olyan, hogy hiába nyaral az ember éppen a festői Azori-szigeteken, ha akkor van tájfun, akkor nem lehet strandolni.
Na utye. Na jó, de hány feliratkozód van?
Oké te nyertél:-D
Egyetértünk ez igy van. Pacsi:)
Hivd ki a rendört.Csinálj már valami vacsorát
Endre nincsen vele tisztában, hogy a Fehér Testvériségnek mennyi erőforrás áll rendelkezésre az ő szopatására.
A pimaszkodást megtoroljuk.
Nekem is feldobta,de nem mertem beirni:-D
Nagy a fütyim.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Ha snecológiailag releváns műsort tol akkor szerintem nyugodtan jöhet az infó.
Aki szereti a stílusát meghallgatja, aki nem bírja ignorálja.
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
Mondjuk az a montázs a PÁV-os gép elött zseniális:-D

ignore
Valami migráns táborban vergődik a pedofil.

O és K együtt OK és minden OK!!
Hátérbe mintha csajok dumálnának. Ez lehet az a csöves szálló lesz ahova a lakcímet kapta és ahol már talán hónap elején még segély elött 1 éjszakát töltött mert csóró szar volt még akkor. Akkor volt az hogy nem mert megszólalni mert akkor is volt 2-3 csaj ott akikből az egyik becsempészte a paliját.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
az tv/streaming és papucsban csattogó román segédmunkások a társai
Eközben a tranyó a legkomolyabb piákat és drogokat tolja, ráadásul ingyen.
Irigy sodi asodi.
- elítélt az osztrák bíróság, és ha ki is sírsz egy másik tárgyalást, max. nyár közepére bevésik mindenhova a priuszodat, amiért hazudtál a cv-dben,
Na de konkrétan mire ítélték és pontosan miért ? és mi ez a csehországi ügy?
Tök jó hogy ezek a témák két napja de senki nem mondja hogy mit kapott csak hogy nagy pöcögtetések vannak a háttérben. A korcs meg csak hetyetyézik róla, vagy kidobja az élőlájvból aki szóba hozza.
Még mindig kb 5 mondat az információ tartalma egy három órás hetyetye live-nak repetitív töltelék mondatokkal felütve?
Tök jó hogy ezek a témák két napja de senki nem mondja hogy mit kapott csak hogy nagy pöcögtetések vannak a háttérben. A korcs meg csak hetyetyézik róla, vagy kidobja az élőlájvból aki szóba hozza. Na de konkrétan mire ítélték és pontosan miért ? és mi ez a csehországi ügy?
Nem tudjuk mire ítélték, viszont van ügyszámunk, csak idő kérdése mikor jutunk hozzá konkrét infóhoz.
5 MILLIÓ TROLL BÁNÓPÉNZ STOKI! NE FELEDD! FIZETNI FOGSZ!
Mindig az a vicces, amiről nem beszél vagy titkol, amikor az egyetlen eszköze a "tíltalak a gecibe".
Ilyen az Ogrés dolog is, nagyon "ködösít", de a lényeget tudjuk: nincs bejlini cím, ami a legnagyobb ütőkártyája volt az utóbbi időben. Elég nagy sámlit rúgtak ki a donga lába alól, ebből a mai napig nem épült fel.
mire leírtam valaki leírta a cv-s ügyet, akkor ha jól sejtem ez most a Márkos céges irodavezetős csalás dolog.
Az a borzasztó annyi necces dolga van hogy már arra is külön boldozott szöveges excellt kéne csinálni hogy átlássuk a csalásait.. :) Én inkább attól félek hogy 1-2 év mulva pont ugyanitt tartunk majd. Hüledezünk hogy milyen pofátlan, na de most már végre összedől minden és ez a fasz meg majd "kihozza" az új iphone-t és így tovább.
A mai műsor arra volt jó, dacára hogy sokan töltötték a pajzsot hogy pofáznia KELLETT hogy legyen mit meghallgatni. Ez mindig jó lehetőség arra hogy elszólja magát dolgokkal kapcsolatban.
Bocs, de ezt még muszáj volt
Ne ne ezt ne! Laurás képeket ne !
A mai műsor arra volt jó, dacára hogy sokan töltötték a pajzsot hogy pofáznia KELLETT hogy legyen mit meghallgatni. Ez mindig jó lehetőség arra hogy elszólja magát dolgokkal kapcsolatban. Az a borzasztó annyi necces dolga van hogy már arra is külön boldozott szöveges excellt kéne csinálni hogy átlássuk a csalásait.. :) Én inkább attól félek hogy 1-2 év mulva pont ugyanitt tartunk majd. Hüledezünk hogy milyen pofátlan, na de most már végre összedől minden és ez a fasz meg majd "kihozza" az új iphone-t és így tovább.
egyetértek, mindig azt hinné az ember, itt a vége, kész, nincs tovább...de mindig van, mert a rothadó nyugat életben tartaja.
mondjuk az igaz, hogy ma nagyon durván ignorált, főleg, a börtönös kérdéseket.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
nezz vissza egy 2022-es videot
sodipedia.sodika.org/wiki/F%C3%A1jl:Vanpenz.png
ez volt ket eve.
most meg ez:

ez a patkany ket ev mulva az elfekvon / kenyszergyogysziban / bortonben lesz vagy amit leginkabb remelek - az emberi dogkutban
Nem, ez már megint valami fizetős szállás lesz. 5 sört vett estére, azt a hajlékonyakhoz nem engednék bevinni, márpedig most, hogy nála van a legértékesebb (pontosabban a számára legveszélyesebb) tárgya, a faptop, nem kockáztatna.
Az a hely, ahova becsempészte a csaj a pasiját, szintén nem csövesszálló volt, hanem fizetős hostel. A fikás még soha nem aludt szállón.
Utóbbi biztosan nem lesz, már a mostaniakat is alig tudja fizetni, ezért állította át a pajzsot arra a funkcióra, hogy "legalább telefon számlára és sörre legyen", a többit -mivel egy igénytelen ostoba félállat- tudja nélkülözni.
Egyébként mindig ilyen pofátlan, pimasz, nincstelen szar lesz. Ezer éves dolgokról fog loopni egy kis figyelemért, de a valóság más lesz:
Két egyforma forintja sem lesz, az anyjával fog ordítani napi 3-4 sörért, "kinézi" a falatot a saját anyja szájából ha enni akar, maradékokon és sörön fog tengődni, már csak egy orbittal, mert a jobb oldali erősen kezdi megadni magát.
Egy nincstelen csöves fenyegetőzései lesznek ezek, néha Púpszászon elverik ha úgy van kedvük, aztán a trash legeslegalja lesz, a macskaszart is megeszi 2-3 doboz sörért ha kell.
Aztán szép lassan érdeklődés hiányában feledésbe merült ez a leszart róka. Ha a vén kurva meghal egy kicsit felpörögnek az események a behajtókkal együtt...
ez volt ket eve.
most meg ez:
ez a patkany ket ev mulva az elfekvon / kenyszergyogysziban / bortonben lesz vagy amit leginkabb remelek - az emberi dogkutban nezz vissza egy 2022-es videot
Én a Nász bácsi örökségétől nem félek hogy rászakad, max akkor ha Golda megmurgyál, amúgy meg most is húzogatná a vén kurvát lóvéval és ez látszana.
Az inkább baj hogy az osztrák szociális rendszer nem az ilyen patkányokkal szemben lett ellátva biztosítékokkal.
Az inkább baj hogy az osztrák szociális rendszer nem az ilyen patkányokkal szemben lett ellátva biztosítékokkal. Én a Nász bácsi örökségétől nem félek hogy rászakad, max akkor ha Golda megmurgyál, amúgy meg most is húzogatná a vén kurvát lóvéval és ez látszana.
ezert jon az igazsag pallosa, ami majd kirugja alola ezt is.
Ez lett az eredménye az országok közti angolnázásnak.
Ez shiker! Endre, annyi ügyed van, hogy a végén egyszerre kezdheted meg a börtönbüntetésed Ausztriában, Németországban, Csehországban, és Magyarországon is.
duna-menti attasé fatyok
Az inkább baj hogy az osztrák szociális rendszer nem az ilyen patkányokkal szemben lett ellátva biztosítékokkal. Én a Nász bácsi örökségétől nem félek hogy rászakad, max akkor ha Golda megmurgyál, amúgy meg most is húzogatná a vén kurvát lóvéval és ez látszana.
Van kész terv arra, hogy kiszedjük golda alól a házat. Még keresem hozzá a kapcsolatokat, mert pert kell indítani hozzá.
De először a fikást tesszük tönkre teljesen. Ez már elindult az utóbbi hónapokban, illetve már egy éve amikor elkezdtük a solarys projektet.
Elárulom még a 3. sem kell:-D Ma 50+ évesen 3 ora alatt letekertem 64km-t,+nem vagyok alkesz,szerinted kell fiakra???
Szevasz Géza!
De először a fikást tesszük tönkre teljesen. Ez már elindult az utóbbi hónapokban, illetve már egy éve amikor elkezdtük a solarys projektet. Van kész terv arra, hogy kiszedjük golda alól a házat. Még keresem hozzá a kapcsolatokat, mert pert kell indítani hozzá.
Amint ez megtörténik, kinyomtatom a profilképeiteket a menóra egy-egy ágára és minden nap a kippámat emelgetve tisztelgek előtetek!
nem olyan bonyolult ez a korcs, mint hinned - szimplan kizokkentik mar uvolt.
lasd a "ketszer mondtad, hogy neengemvegyél a kurvaanyád taktaktak" - szimplan hivogatta rbali.
nem kell elvenni tole a temat meg onmegvalositani, szimplan szavaba kell vagni es klasszik kizokkenteni.
ezt a kutyat az duhiti legjobban, ha nem erdekli senkit amit pofaz.
NEM KELL VELE SZOBAALLNI. Ez egy beteg leny, egy ferto, ja es egy bunozo.
Szervezzünk masztipartyt.
kissendrefarkas@gmail.com
Én is nészhetem a sajokból, lohadt cigánykamakra miatt nem áll fel. Meg Tibi is hiányszik, na.
"addabboy2209 tartalma bizonyos közönség számára készült
Tartalmazhatja a következőt: Kábítószer, ittasság vagy túlzott dohányzás
Lehetséges, hogy ez a tartalom nem való neked"
milyen meglepő
Be kell a seggnek szarnia, egy időben együtt kosaraztam vele!
Mennyit költöttél arra, hogy 30 perc alatt hülyét csinálj magadból, pedofil? Nagyon nevetek, hogy Gézu malac rávette a grazi leégésre.
Tjolloknak hirzárjat fan, Laurának majd ejmondom.
Most már félsz a börtöntöl?
Eddig megúsztad, de ahogy egyre több faszerdö hajt ki, úgy ez egyre nehezebb lesz.
Mit gondolsz, amikor majd a kóterben nézel valakire olyan tipikus sodis nézéssel, ami egyszerre kéjenc, szatír, pszichopata, önelégült, kárörvendö (igen, te ezeket az arc kifejezéseket képes vagy egyben hozni), hány másodpercen belül baszkodja ki az összes még megmaradt fogadat? Endre!
Smasszerbácsi, én ájtatjan vatyok, a tjollok tehetnek mindenjől..
(
x70)
May 28, 2024 22:00:45
linziasztal01

Magánnyomozóval nyomtalanul bizniszelő ügyvéd vs ostoba prosti által átvert hajléktalan
May 28, 2024 22:00:45
(
x17)
May 28, 2024 22:01:07
Örebro

te idiota fasz! es akkor mi törtenne ha kitenned a tulajdoni lapot? szerinted a palota bolondjån kivul lenne meg egy ember akit ez erdekelne? kapjål mår a fejedhez öcsem!
May 28, 2024 22:01:07
(
x125)
May 28, 2024 22:01:27
Hahó

Azt a rengeteg faszerdőt amit az elmúlt hónapokban más főtrollokkal együtt ültettünk, már nem fogod tudni leállítani, max csak növeled a pudvás pofádban felrobbanó gecigránátok számát. Neked mindenképpen véged van, pedofil.
May 28, 2024 22:01:27
(
x2)
May 28, 2024 22:01:53
tranyókiller

Annyi biztos hogy bar nagyon elhuzodott a siofoki ugy, de folyamatban van az is a tobbi mellett.
Azert arulkodo volt hogy ha szoba hoztam akkor azonnal kidobott kinos mosoly kiseretben.ez csak egy kicsi krem, de a semminel tobb.
Amennyiben lesz fejlemeny akkor jelezni fogom.
Egy biztos, vedhetetetlen a reszerol.
Achtung!!
Azert arulkodo volt hogy ha szoba hoztam akkor azonnal kidobott kinos mosoly kiseretben.ez csak egy kicsi krem, de a semminel tobb.
Amennyiben lesz fejlemeny akkor jelezni fogom.
Egy biztos, vedhetetetlen a reszerol.
May 28, 2024 22:01:53
(
x8)
May 28, 2024 22:02:15
Ahmed von der WU kasse

Azt a rengeteg faszerdőt amit az elmúlt hónapokban más főtrollokkal együtt ültettünk, már nem fogod tudni leállítani, max csak növeled a pudvás pofádban felrobbanó gecigránátok számát. Neked mindenképpen véged van, pedofil.
May 28, 2024 22:02:15
May 28, 2024 22:03:40
Badoer

Ősi snecológiai tudás, hogy a korccsal nem szabad emberként bánni. Ha rendes vagy vele, akkor szarba vesz, kinevet, kigúnyol, nyilvánvaló kamukkal etet, egyszerűen azért, mert érdektelenné válsz a szemében, untatod.
De amikor csak arra van szüksége, hogy a megtépázott kis lelkét jobb kedvre derítsék, amikor csak emberi csevegést akar maga körül, akkor felesleges is próbálkozni. Akkor nem ütni kell, mert még az is jobb neki, mint a csend, a magány és a hangok a fejében. Ha ennyire elesett, hagyni kell főni a levében. Feltéve persze ha az a cél, hogy szar legyen neki.
Ez oké de úgy nem egyszerű ha be enged 6 abból 2 3 nem ezt teszik. Ki kelet volna lépni vagy be se menni
May 28, 2024 22:03:40
May 28, 2024 22:03:45
Laci

Mehetek én is?
May 28, 2024 22:03:45
May 28, 2024 22:05:02
Tyodika

Eredeti vagy piacos viagrával sikerült? Ha előbbi tudsz adni? Ha utóbbi, akkor hány darabot vettél be belőle?
May 28, 2024 22:05:02
(
x9)
May 28, 2024 22:05:18
Eazy

Én már azon is meg vagyok lepődve, hogy egyáltalán tudja hogy kell kitenni valakit a saját livejából.
Kezelem. Nyugi. - KcF
May 28, 2024 22:05:18
(
x7)
May 28, 2024 22:06:55
púp-orr-sérv-fogász

20 év kommmenthaverkodás után is magázódik Hahóval?
|__o__|
May 28, 2024 22:06:55
May 28, 2024 22:07:38
Tyodika

Én már azon is meg vagyok lepődve, hogy egyáltalán tudja hogy kell kitenni valakit a saját livejából.
Múlt héten megmutatta Jafar a szünetben. Csak alig akajta visszaadni az ájfónomat.
May 28, 2024 22:07:38
(
x54)
May 28, 2024 22:08:32
ascites

20 év kommmenthaverkodás után is magázódik Hahóval?
A gyáva is porszem remegő lábbal vette a flokkot, úgy fosik, hogy bepereli, ha rosszul fogalmaz. :D
May 28, 2024 22:08:32
(
x18)
May 28, 2024 22:09:27
Kakaspina

Gyagya, minden O és K, meg fuck yeah?
Rodás ♥️ / BÜDÖS VAGY SNECI!!! 🤮
May 28, 2024 22:09:27
(
x8)
May 28, 2024 22:10:07
Ahmed von der WU kasse

Ma 50+ évesen 3 ora alatt letekertem 64km-t,+nem vagyok alkesz,szerinted kell fiakra???
May 28, 2024 22:10:07
(
x2)
May 28, 2024 22:10:52
Fullkamu

szerintem endre pimaszkodik!
May 28, 2024 22:10:52
May 28, 2024 22:11:26
Villám

Ma 50+ évesen 3 ora alatt letekertem 64km-t
Elég sokáig tekerted azt a cigit, tesám
May 28, 2024 22:11:26
(
x2)
May 28, 2024 22:12:04
Fullkamu

de amugy endre tenyleg nem esik le hogy a loteri kutyat nem erdekli se geza, se haho se mas lakcime? mi a te rajongoid vagyunk!
May 28, 2024 22:12:04
May 28, 2024 22:12:06
Tyodika

Na jó, de hány feliratkozód van?
Na utye.
May 28, 2024 22:12:06
(
x54)
May 28, 2024 22:12:22
ascites

Hát igen. Sajnos van olyan, amikor hiába ér az ember rá, nem adottak a körülmények. Ez egy kicsit olyan, hogy hiába nyaral az ember éppen a festői Azori-szigeteken, ha akkor van tájfun, akkor nem lehet strandolni.
May 28, 2024 22:12:22
(
x8)
May 28, 2024 22:12:30
Ahmed von der WU kasse

Na utye.
Oké te nyertél:-D
May 28, 2024 22:12:30
(
x10)
May 28, 2024 22:17:40
Bubuka

Ejnye Endre.
Az a helyzet, hogy fogalmad sincs mekkora erőfölénnyel nézel szembe, az ilyen utcán kóbor kutyaként kóborlós rongyokban tiktokos fenyegetőzéseid pedig semmi mást nem fognak indukálni, csak azt, hogy még több pénzt fog áldozni a szindikátus az eltiprásodra. Az erősebb kutya baszik. A trollok pedig basznak.
Erre pár hónap múlva emlékezz vissza amikor többszörösen elítélt bűnöző szar leszel.
Na puszi puszi
Az a helyzet, hogy fogalmad sincs mekkora erőfölénnyel nézel szembe, az ilyen utcán kóbor kutyaként kóborlós rongyokban tiktokos fenyegetőzéseid pedig semmi mást nem fognak indukálni, csak azt, hogy még több pénzt fog áldozni a szindikátus az eltiprásodra. Az erősebb kutya baszik. A trollok pedig basznak.
Erre pár hónap múlva emlékezz vissza amikor többszörösen elítélt bűnöző szar leszel.
Na puszi puszi
May 28, 2024 22:17:40
May 28, 2024 22:18:58
Badoer

Egyetértünk ez igy van. Pacsi:)
May 28, 2024 22:18:58
(
x35)
May 28, 2024 22:23:50
Betöjt Laptop

Tudom, hogy ez most buktavári lesz de : addaboy 2209 Twich.
May 28, 2024 22:23:50
May 28, 2024 22:24:05
Anonymus troll

fogalmad sincs mekkora erőfölénnyel nézel szembe
Endre nincsen vele tisztában, hogy a Fehér Testvériségnek mennyi erőforrás áll rendelkezésre az ő szopatására.
A pimaszkodást megtoroljuk.
May 28, 2024 22:24:05
(
x8)
May 28, 2024 22:27:00
Ahmed von der WU kasse

May 28, 2024 22:27:00
May 28, 2024 22:27:52
elfeldett sörösüveg

Zsírraltelt lamantin = Endrének nem engedte beverni ezért zabos vagy
22 óra után jogos folytogatni = Péntek László anyukájával ebédelek, mert jogos volt amit tett a fia.
Elmebaj..elme baj...
Sodi párórával ez elött:
"Hát sajnos még +10 új utvonalat raktak a vízsgához és azt javasolta az oktatóm mindeggyiket legalább EGYSZER menni kéne.
-Én nem vitatkozok Ő az okatató. Ő a szakember."
Én amugy már nem is nézem, mert ez már nagyon trash!
Respect aki bírja. Nekem tetszik, hogy az oktató megint a tengerpartra akarja vinni a családot.
Gayza TIPP. Sodit vidd el Te vezetni és legombolhatod pár száz euróra. Hétvégi pénznek jó az!
+50 FT
22 óra után jogos folytogatni = Péntek László anyukájával ebédelek, mert jogos volt amit tett a fia.
Elmebaj..elme baj...
Sodi párórával ez elött:
"Hát sajnos még +10 új utvonalat raktak a vízsgához és azt javasolta az oktatóm mindeggyiket legalább EGYSZER menni kéne.
-Én nem vitatkozok Ő az okatató. Ő a szakember."
Én amugy már nem is nézem, mert ez már nagyon trash!
Respect aki bírja.
Gayza TIPP. Sodit vidd el Te vezetni és legombolhatod pár száz euróra. Hétvégi pénznek jó az!
May 28, 2024 22:27:52
(
x35)
May 28, 2024 22:28:07
Betöjt Laptop

Nagy a fütyim.
May 28, 2024 22:28:07
May 28, 2024 22:29:16
alvós parkolóőr

meghalt Balazs Kicks. A cipobolt 40%-at sodira hagyta es penzszoras lesz ujszaszon holnap a sodi favellanal. ha mobilfox member vagy akkor gyere te is.
May 28, 2024 22:29:16
(
x3)
May 28, 2024 22:29:41
Och-Kom Taot

Ha snecológiailag releváns műsort tol akkor szerintem nyugodtan jöhet az infó.
Aki szereti a stílusát meghallgatja, aki nem bírja ignorálja.
May 28, 2024 22:29:41
(
x8)
May 28, 2024 22:29:47
Ahmed von der WU kasse

Nagy a fütyim.
May 28, 2024 22:29:47
May 28, 2024 22:30:02
-

May 28, 2024 22:30:02
(
x7)
May 28, 2024 22:30:10
púp-orr-sérv-fogász

A márkos CV-s büntetőítélet mellé polgári pereket is provokálhat maga ellen. Például ha üzen az átvert cégeknek, hogy "nem meritek beperelni a Sodit"
A büntetőítéletet felhasználva joguk van visszaperelni a próbaidős fizetést amennyiben rögtön kirúgták, ahogy rájöttek. Igaz, levonnak annyit, amennyi hasznos munkát végzett. De doku olvasás után már baszták is ki mindenhonnan.
Persze ez csak elmélet, mert perelni a gazdagokat kell, nem pedig beállni a német bankok mögé a sorba.
|__o__|
A büntetőítéletet felhasználva joguk van visszaperelni a próbaidős fizetést amennyiben rögtön kirúgták, ahogy rájöttek. Igaz, levonnak annyit, amennyi hasznos munkát végzett. De doku olvasás után már baszták is ki mindenhonnan.
Persze ez csak elmélet, mert perelni a gazdagokat kell, nem pedig beállni a német bankok mögé a sorba.
May 28, 2024 22:30:10
(
x6)
May 28, 2024 22:31:34
MegintKezded

Ahogy már ascites trolléga is megfogalmazta, külön öröm nézni, ahogy szó szerint retteg egy ügyvéd úrtól, rendesen összehúzza magát a kis takonygerincével, amint az orrára van koppintva. Nagyon nevetek :D Dehát ilyenek ezek a vaktölténnyel durrogtató, magukat összeszaró porszemek :D
Na bumm.
May 28, 2024 22:31:34
(
x8)
May 28, 2024 22:33:28
Ahmed von der WU kasse

May 28, 2024 22:33:28
(
x18)
May 28, 2024 22:41:15
Kakaspina

@Zulu a legnagyobb tisztelettel, meddig mehet még a dadogós kisnyugdíjas reinkarnáció 3-4 nicken futó őrülete?
Rodás ♥️ / BÜDÖS VAGY SNECI!!! 🤮
May 28, 2024 22:41:15
(
x1)
May 28, 2024 22:44:15
OmlosHal

Korcs flokk 4 perce
May 28, 2024 22:44:15
(
x9)
May 28, 2024 22:46:03
nmthrwwy420

Ami miatt Endre ma este nem süsüzik a szálláson:
-Rendőrségi ügyek
-Prágai ítélet
-PÁV
-Migrisuli
-AMS
-Melócsá
Ami miatt fixen megy a fókaüvöltés:
-Tibi, Lamantin
-..és nem lehet ott a tárgyalásaon holnap reggel.
AZ ISTENEDET TE DÖG!
-Rendőrségi ügyek
-Prágai ítélet
-PÁV
-Migrisuli
-AMS
-Melócsá
Ami miatt fixen megy a fókaüvöltés:
-Tibi, Lamantin
-..és nem lehet ott a tárgyalásaon holnap reggel.
May 28, 2024 22:46:03
(
x3)
May 28, 2024 22:46:37
dogoljmegsodi

malacszem meregetős magányflokk
May 28, 2024 22:46:37
(
x29)
May 28, 2024 22:50:12
gobesug

@Zulu a legnagyobb tisztelettel, meddig mehet még a dadogós kisnyugdíjas reinkarnáció 3-4 nicken futó őrülete?
ignore
May 28, 2024 22:50:12
(
x70)
May 28, 2024 22:50:13
linziasztal01

Kissendrevagyok már nézi a faliórát.
May 28, 2024 22:50:13
(
x29)
May 28, 2024 22:51:19
gobesug

migránsszállón ki kell írni egy piros nyíllal, merre van a zuhany?
te vagy a legbüdösebb itt is, ugye endre?
te vagy a legbüdösebb itt is, ugye endre?
May 28, 2024 22:51:19
(
x35)
May 28, 2024 22:52:06
Betöjt Laptop

Valami migráns táborban vergődik a pedofil.
May 28, 2024 22:52:06
(
x8)
May 28, 2024 22:52:35
Golda csiklója

May 28, 2024 22:52:35
(
x3)
May 28, 2024 22:52:47
RECSKABUNKER

Mekkora életszínvonal már fifike hogy megy a nyomorflokk, közben meg beszélnek meg pakolnak a háttérben. Ennyire futotta...
May 28, 2024 22:52:47
(
x29)
May 28, 2024 22:53:03
gobesug

"én tűrök, férfiaknak"
- ahogy az afrikaiak megbasznak éjjelente a szállón
- ahogy az afrikaiak megbasznak éjjelente a szállón
(
x70)
linziasztal01

Ötödik Balázs sikeresen megmenekült, mert férfi.
Laura retteghet.
Laura retteghet.
(
x20)
May 28, 2024 22:56:44
EasybankosPedo

Hátérbe mintha csajok dumálnának. Ez lehet az a csöves szálló lesz ahova a lakcímet kapta és ahol már talán hónap elején még segély elött 1 éjszakát töltött mert csóró szar volt még akkor. Akkor volt az hogy nem mert megszólalni mert akkor is volt 2-3 csaj ott akikből az egyik becsempészte a paliját.
May 28, 2024 22:56:44
(
x29)
May 28, 2024 22:57:28
gobesug

May 28, 2024 22:57:28
(
x70)
May 28, 2024 22:58:49
linziasztal01

Eközben a tranyó a legkomolyabb piákat és drogokat tolja, ráadásul ingyen.
Irigy sodi asodi.
May 28, 2024 22:58:49
May 28, 2024 23:05:03
Becsületsértés

"zsírral telt lamantin" ezt egy több ezer követős tiktok csatornán mondta, csak jelzem
May 28, 2024 23:05:03
(
x12)
May 28, 2024 23:07:46
KicsiNéző

Ez a "tűrök férfiaknak" loop, ami megy hetek óta egyébként zseniális.
Ezt sikerült generálnia az autipajzsnak azért, hogy Endre magának is megmagyarázza miért nem csinál semmit azok ellen, akiknek tudja a nevét, címét.
Ezt sikerült generálnia az autipajzsnak azért, hogy Endre magának is megmagyarázza miért nem csinál semmit azok ellen, akiknek tudja a nevét, címét.
May 28, 2024 23:07:46
(
x70)
May 28, 2024 23:08:00
linziasztal01

Milyen lehetett az a hetyetye, amit flegma, pimasz módon visszaírt az ítélet átolvasása után?
"Nem én vettem át, hanem anyukám, tehát ez nem ér, menjenek a picsába.
Kérem anyukám megbüntetését!"
"Nem én vettem át, hanem anyukám, tehát ez nem ér, menjenek a picsába.
Kérem anyukám megbüntetését!"
May 28, 2024 23:08:00
May 28, 2024 23:08:22
Kérdés

- elítélt az osztrák bíróság, és ha ki is sírsz egy másik tárgyalást, max. nyár közepére bevésik mindenhova a priuszodat, amiért hazudtál a cv-dben,
Na de konkrétan mire ítélték és pontosan miért ? és mi ez a csehországi ügy?
Tök jó hogy ezek a témák két napja de senki nem mondja hogy mit kapott csak hogy nagy pöcögtetések vannak a háttérben. A korcs meg csak hetyetyézik róla, vagy kidobja az élőlájvból aki szóba hozza.
May 28, 2024 23:08:22
(
x9)
May 28, 2024 23:08:39
Eazy

Hiába kapálózol, Endre.
Kiürült a költői eszköztár.
Ráadásul már a hajad megérne egy feljelentést..
Kezelem. Nyugi. - KcF
Kiürült a költői eszköztár.
Ráadásul már a hajad megérne egy feljelentést..
May 28, 2024 23:08:39
May 28, 2024 23:10:38
Kérdés

Még mindig kb 5 mondat az információ tartalma egy három órás hetyetye live-nak repetitív töltelék mondatokkal felütve?
May 28, 2024 23:10:38
(
x125)
May 28, 2024 23:11:06
Hahó

Nem tudjuk mire ítélték, viszont van ügyszámunk, csak idő kérdése mikor jutunk hozzá konkrét infóhoz.
May 28, 2024 23:11:06
(
x70)
May 28, 2024 23:12:54
linziasztal01

A korcs meg csak hetyetyézik róla, vagy kidobja az élőlájvból aki szóba hozza.
Mindig az a vicces, amiről nem beszél vagy titkol, amikor az egyetlen eszköze a "tíltalak a gecibe".
Ilyen az Ogrés dolog is, nagyon "ködösít", de a lényeget tudjuk: nincs bejlini cím, ami a legnagyobb ütőkártyája volt az utóbbi időben. Elég nagy sámlit rúgtak ki a donga lába alól, ebből a mai napig nem épült fel.
May 28, 2024 23:12:54
(
x8)
May 28, 2024 23:15:52
Golda csiklója

Bocs, de ezt még muszáj volt

O és K együtt OK és minden OK!!

May 28, 2024 23:15:52
May 28, 2024 23:16:25
Kérdés

mire leírtam valaki leírta a cv-s ügyet, akkor ha jól sejtem ez most a Márkos céges irodavezetős csalás dolog.
de a lényeget tudjuk: nincs bejlini cím
Az a borzasztó annyi necces dolga van hogy már arra is külön boldozott szöveges excellt kéne csinálni hogy átlássuk a csalásait.. :) Én inkább attól félek hogy 1-2 év mulva pont ugyanitt tartunk majd. Hüledezünk hogy milyen pofátlan, na de most már végre összedől minden és ez a fasz meg majd "kihozza" az új iphone-t és így tovább.
A mai műsor arra volt jó, dacára hogy sokan töltötték a pajzsot hogy pofáznia KELLETT hogy legyen mit meghallgatni. Ez mindig jó lehetőség arra hogy elszólja magát dolgokkal kapcsolatban.
May 28, 2024 23:16:25
May 28, 2024 23:17:11
tyodika

Ne ne ezt ne! Laurás képeket ne !
May 28, 2024 23:17:11
(
x21)
May 28, 2024 23:20:13
halászlé

egyetértek, mindig azt hinné az ember, itt a vége, kész, nincs tovább...de mindig van, mert a rothadó nyugat életben tartaja.
mondjuk az igaz, hogy ma nagyon durván ignorált, főleg, a börtönös kérdéseket.
May 28, 2024 23:20:13
(
x29)
May 28, 2024 23:23:15
gobesug

Én inkább attól félek hogy 1-2 év mulva pont ugyanitt tartunk majd.
nezz vissza egy 2022-es videot
ez volt ket eve.
most meg ez:

ez a patkany ket ev mulva az elfekvon / kenyszergyogysziban / bortonben lesz vagy amit leginkabb remelek - az emberi dogkutban
May 28, 2024 23:23:15
(
x54)
May 28, 2024 23:24:44
ascites

Nem, ez már megint valami fizetős szállás lesz. 5 sört vett estére, azt a hajlékonyakhoz nem engednék bevinni, márpedig most, hogy nála van a legértékesebb (pontosabban a számára legveszélyesebb) tárgya, a faptop, nem kockáztatna.
Az a hely, ahova becsempészte a csaj a pasiját, szintén nem csövesszálló volt, hanem fizetős hostel. A fikás még soha nem aludt szállón.
May 28, 2024 23:24:44
(
x70)
May 28, 2024 23:26:33
linziasztal01

Én inkább attól félek hogy 1-2 év mulva pont ugyanitt tartunk majd. Hüledezünk hogy milyen pofátlan, na de most már végre összedől minden és ez a fasz meg majd "kihozza" az új iphone-t és így tovább.
Utóbbi biztosan nem lesz, már a mostaniakat is alig tudja fizetni, ezért állította át a pajzsot arra a funkcióra, hogy "legalább telefon számlára és sörre legyen", a többit -mivel egy igénytelen ostoba félállat- tudja nélkülözni.
Egyébként mindig ilyen pofátlan, pimasz, nincstelen szar lesz. Ezer éves dolgokról fog loopni egy kis figyelemért, de a valóság más lesz:
Két egyforma forintja sem lesz, az anyjával fog ordítani napi 3-4 sörért, "kinézi" a falatot a saját anyja szájából ha enni akar, maradékokon és sörön fog tengődni, már csak egy orbittal, mert a jobb oldali erősen kezdi megadni magát.
Egy nincstelen csöves fenyegetőzései lesznek ezek, néha Púpszászon elverik ha úgy van kedvük, aztán a trash legeslegalja lesz, a macskaszart is megeszi 2-3 doboz sörért ha kell.
Aztán szép lassan érdeklődés hiányában feledésbe merült ez a leszart róka. Ha a vén kurva meghal egy kicsit felpörögnek az események a behajtókkal együtt...
May 28, 2024 23:26:33
May 28, 2024 23:26:47
Kérdés

ez volt ket eve.
most meg ez:
Én a Nász bácsi örökségétől nem félek hogy rászakad, max akkor ha Golda megmurgyál, amúgy meg most is húzogatná a vén kurvát lóvéval és ez látszana.
Az inkább baj hogy az osztrák szociális rendszer nem az ilyen patkányokkal szemben lett ellátva biztosítékokkal.
May 28, 2024 23:26:47
(
x29)
May 28, 2024 23:28:10
gobesug

ezert jon az igazsag pallosa, ami majd kirugja alola ezt is.
May 28, 2024 23:28:10
(
x23)
May 28, 2024 23:28:43
SyntaxError

Endre, annyi ügyed van, hogy a végén egyszerre kezdheted meg a börtönbüntetésed Ausztriában, Németországban, Csehországban, és Magyarországon is.
Ez shiker!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Ez shiker!
May 28, 2024 23:28:43
May 28, 2024 23:29:25
tyodika

Ez shiker!
duna-menti attasé fatyok
May 28, 2024 23:29:25
(
x70)
May 28, 2024 23:31:09
linziasztal01

Amit a legjobban várok:
Határozat az AMS-től, hogy te egy nagyon jó munkanélküli hajléktalan csaló vagy, de a segély további folyósítását a vizsgálat idejére felfüggesztjük!
Ez lesz az a pont, ahol ordítva hívja az anyját, ha nincs pénze buszra/vonatra és a bécsi exodus meg is történt.
Határozat az AMS-től, hogy te egy nagyon jó munkanélküli hajléktalan csaló vagy, de a segély további folyósítását a vizsgálat idejére felfüggesztjük!
Ez lesz az a pont, ahol ordítva hívja az anyját, ha nincs pénze buszra/vonatra és a bécsi exodus meg is történt.
May 28, 2024 23:31:09
(
x125)
May 28, 2024 23:31:29
Hahó

Van kész terv arra, hogy kiszedjük golda alól a házat. Még keresem hozzá a kapcsolatokat, mert pert kell indítani hozzá.
De először a fikást tesszük tönkre teljesen. Ez már elindult az utóbbi hónapokban, illetve már egy éve amikor elkezdtük a solarys projektet.
May 28, 2024 23:31:29
May 28, 2024 23:31:40
Winkwink

Szevasz Géza!
May 28, 2024 23:31:40
May 28, 2024 23:31:43
Kérdés

Feltűnő volt amikor mániákusan beragadt a loop hogy a hamasz járatok 70%-ban érintetlenek. Többször sziszegte közben hogy "te szar".
Ez kifejezetten beteges őrült viselkedés, biztos van valami pszichológia fogalom rá. Képtelen volt eltérni a témától és úgy kőrözött körülötte mint egy viziló szar szagtól betépett légy a produktum körül.
Jó lenne tudni mivel lehet ebbe az állapotba bele tenni, mert akkor a betelefonálók ilyen "tikkelési rohamba" tudnák taszítani bármikor.
Ez kifejezetten beteges őrült viselkedés, biztos van valami pszichológia fogalom rá. Képtelen volt eltérni a témától és úgy kőrözött körülötte mint egy viziló szar szagtól betépett légy a produktum körül.
Jó lenne tudni mivel lehet ebbe az állapotba bele tenni, mert akkor a betelefonálók ilyen "tikkelési rohamba" tudnák taszítani bármikor.
May 28, 2024 23:31:43
May 28, 2024 23:33:06
Kérdés

Amint ez megtörténik, kinyomtatom a profilképeiteket a menóra egy-egy ágára és minden nap a kippámat emelgetve tisztelgek előtetek!
May 28, 2024 23:33:06
(
x29)
May 28, 2024 23:36:23
gobesug

Feltűnő volt amikor mániákusan
nem olyan bonyolult ez a korcs, mint hinned - szimplan kizokkentik mar uvolt.
lasd a "ketszer mondtad, hogy neengemvegyél a kurvaanyád taktaktak" - szimplan hivogatta rbali.
nem kell elvenni tole a temat meg onmegvalositani, szimplan szavaba kell vagni es klasszik kizokkenteni.
ezt a kutyat az duhiti legjobban, ha nem erdekli senkit amit pofaz.
NEM KELL VELE SZOBAALLNI. Ez egy beteg leny, egy ferto, ja es egy bunozo.
May 28, 2024 23:36:23
May 28, 2024 23:40:34
Endre jövője

May 28, 2024 23:40:34
(
x15)
May 28, 2024 23:43:48
Autismus Maximus

Jöjjön még egy kis nosztalgia. Az újabbaknak talán nem mond sokat Iwatt Barbi neve. Szóval itt az ideje egy kis történelmi snecológiának.
Iwatt Barbi egy félig színesbőrű lány Szomódról, akik ismerősök voltak snecivel, iwiw-en (!!!) ismerősei voltak egymásnak. Onnan indult az egész, hogy iwiwen egy álsodi üzenetet küldött neki, hogy ha jól tudom idézni, "bőrszíned ellenére párosodásra alkalmasnak talállak". Ezt a konkrét kommentet nem sikerült fellelnem, de néhány snecológus további üzeneteket is írt a lánynak. A gyagyás pedig még be is írta a fórumba, hogy kellemetlen felkérdezés lett az eredménye.
Szerző: ál-sodika Oct 07, 2012 17:52:26 Válasz (14)
Kiss Endre Farkas kissenrefarkas@gmail.com
17:50 (0 perce)
címzett: barbara@iwatt.hu
Szia Barbi!
Emlékszel még rám? Kiss Endre Farkas vagyok, hogy vagy? En jól, köszönöm!
Ugye tudod mi kell a kiegyensúlyozott élethez?
Étel, ital, levegő, rendszeres szex. Ez mind kell az egészséghez.
Ha a napi rohanásban nincs időd ismerkedni, akkor itt az alkalom a kiadós egészségügyi szexre. Bőrszín NEM SZÁMÍT, csak legyen benned tűz, amit 23 centis kemény farkával kiolthat egy ugrásra kész ifjú csődör. :)
Anyagiak teljességgel kizárva. Mindent csakis egymás örömére, mint a régi szép időkben, a bunkibankban. :) ;P
Üdv: SoDI
Andy DufresneHonnan tudjuk, hogy sneci ismeri/ismerte ezt a csajt?
Az iwiw ismerőse között volt, és annak idején, amikor Sodi fiókját feltörték, írtak neki egy szexuális felajánlást. Azt utólag tudtuk meg, hogy ő Sodi nagymamája szomszédjának a lánya.
Szerző: sodika May 12, 2013 00:26:20 Válasz (17)
中国犹太人
Sodrák, elhiszed, hogy nem fogják fel az ismerőseid, hogy mi a fasz történik, csak annyit, hogy te kavarsz valamit?
A múltkor a boltban az Iwatt Barbi édesanyja jött szembe, és próbált trollok miatt kérdőre vonni. Vele is ugyanez volt a helyzet, végül azzal az ironikus, és szomorúan szatirikus megjegyzéssel váltam el tőle, hogy legutóbb még úgy emlékeztem rá, hogy értette a magyar nyelvet (egy magyar asszonyról van szó egyébként), és sajnálom, hogy ez idő közben megváltozni látszik.
Szerző: masztidémon May 12, 2013 13:36:59 Válasz (27)
13:36 (0 perce)
Szia Barbi!
A minap összefutottam anyukáddal a boltban, még mindig olyan szexi és tüzes mint volt! :)
Sajnos nekem támadt valamiért, talán mert nem értékeli az ÉN spirituális életszemlélettel átitatott, humán műveltségű humoromat.
Szerintem el is van hanyagolva, ha gondolja én tudok egy 23 cm-es gyógyírt a frusztrációjára. ;P
Na meló, csá.
Szerző: gennyes féregzsidó May 12, 2013 16:13:44 Válasz (9)
iwatt barbara és testvére, robi bunkibankos szemtanúk, kocsonya kamaszkori perverzióinak első áldozatai. amúgy kocsonya leniggerezte barbit az iwiw-en.
Szerző: tigriss May 24, 2013 18:28:54 Válasz (3)
sodémonKiss Endre Farkas kissenrefarkas@******
Szia!
* ásít *
Abból, hogy nem válaszoltál a legutóbbi levelemre, arra a következtetésre jutottam, hogy egész egyszerűen le akarsz rázni engem.
De ÉN nem adom fel ilyen könnyen! Most már juszt sem!
Ha egyszer összefutok veled, úgy mint múltkor édesanyáddal, biztos lehetsz benne, hogy előkapom 23 centis kéjrudamat és felpofozlak vele!
Aztán elgondolkodhatsz, hogy kaphatsz-e 23 centinél NAGYOBB ajándékot az élettől vagy sem. ;P
Egyébként nekem személy szerint sziklaszilárd meggyőződésem, hogy a négereknek sincsen nagyobb, és főleg szebb farkuk mint NEKEM!
Ez objektív tény.
Bizony.
Szerző: Ügyfélkapus troll (x1) Aug 01, 2021 13:09:13 Válasz (1)
Szófodáteláfászódáte
linkedin.com/mwlite/in/barbara-iwatt
Recska!!!!!
Amúgy tök jó buksza.
Szerencsétlen vajon mit érezhet, amikor beüti a google-ba a nevét, és a Gyagyás jön fel második és negyedik találatként? :D
Iwatt Barbi egy félig színesbőrű lány Szomódról, akik ismerősök voltak snecivel, iwiw-en (!!!) ismerősei voltak egymásnak. Onnan indult az egész, hogy iwiwen egy álsodi üzenetet küldött neki, hogy ha jól tudom idézni, "bőrszíned ellenére párosodásra alkalmasnak talállak". Ezt a konkrét kommentet nem sikerült fellelnem, de néhány snecológus további üzeneteket is írt a lánynak. A gyagyás pedig még be is írta a fórumba, hogy kellemetlen felkérdezés lett az eredménye.
Szerző: ál-sodika Oct 07, 2012 17:52:26 Válasz (14)
Szia Barbi!
Emlékszel még rám? Kiss Endre Farkas vagyok, hogy vagy? En jól, köszönöm!
Ugye tudod mi kell a kiegyensúlyozott élethez?
Étel, ital, levegő, rendszeres szex. Ez mind kell az egészséghez.
Ha a napi rohanásban nincs időd ismerkedni, akkor itt az alkalom a kiadós egészségügyi szexre. Bőrszín NEM SZÁMÍT, csak legyen benned tűz, amit 23 centis kemény farkával kiolthat egy ugrásra kész ifjú csődör. :)
Anyagiak teljességgel kizárva. Mindent csakis egymás örömére, mint a régi szép időkben, a bunkibankban. :) ;P
Andy DufresneHonnan tudjuk, hogy sneci ismeri/ismerte ezt a csajt?
Az iwiw ismerőse között volt, és annak idején, amikor Sodi fiókját feltörték, írtak neki egy szexuális felajánlást. Azt utólag tudtuk meg, hogy ő Sodi nagymamája szomszédjának a lánya.
Szerző: sodika May 12, 2013 00:26:20 Válasz (17)
中国犹太人
Sodrák, elhiszed, hogy nem fogják fel az ismerőseid, hogy mi a fasz történik, csak annyit, hogy te kavarsz valamit?
A múltkor a boltban az Iwatt Barbi édesanyja jött szembe, és próbált trollok miatt kérdőre vonni. Vele is ugyanez volt a helyzet, végül azzal az ironikus, és szomorúan szatirikus megjegyzéssel váltam el tőle, hogy legutóbb még úgy emlékeztem rá, hogy értette a magyar nyelvet (egy magyar asszonyról van szó egyébként), és sajnálom, hogy ez idő közben megváltozni látszik.
Szerző: masztidémon May 12, 2013 13:36:59 Válasz (27)
13:36 (0 perce)
Szia Barbi!
A minap összefutottam anyukáddal a boltban, még mindig olyan szexi és tüzes mint volt! :)
Sajnos nekem támadt valamiért, talán mert nem értékeli az ÉN spirituális életszemlélettel átitatott, humán műveltségű humoromat.
Szerintem el is van hanyagolva, ha gondolja én tudok egy 23 cm-es gyógyírt a frusztrációjára. ;P
Na meló, csá.
Szerző: gennyes féregzsidó May 12, 2013 16:13:44 Válasz (9)
iwatt barbara és testvére, robi bunkibankos szemtanúk, kocsonya kamaszkori perverzióinak első áldozatai. amúgy kocsonya leniggerezte barbit az iwiw-en.
Szerző: tigriss May 24, 2013 18:28:54 Válasz (3)
sodémonKiss Endre Farkas kissenrefarkas@******
Szia!
* ásít *
Abból, hogy nem válaszoltál a legutóbbi levelemre, arra a következtetésre jutottam, hogy egész egyszerűen le akarsz rázni engem.
De ÉN nem adom fel ilyen könnyen! Most már juszt sem!
Ha egyszer összefutok veled, úgy mint múltkor édesanyáddal, biztos lehetsz benne, hogy előkapom 23 centis kéjrudamat és felpofozlak vele!
Aztán elgondolkodhatsz, hogy kaphatsz-e 23 centinél NAGYOBB ajándékot az élettől vagy sem. ;P
Egyébként nekem személy szerint sziklaszilárd meggyőződésem, hogy a négereknek sincsen nagyobb, és főleg szebb farkuk mint NEKEM!
Ez objektív tény.
Bizony.
Szerző: Ügyfélkapus troll (x1) Aug 01, 2021 13:09:13 Válasz (1)
Szófodáteláfászódáte
linkedin.com/mwlite/in/barbara-iwatt
Recska!!!!!
Amúgy tök jó buksza.
Szerencsétlen vajon mit érezhet, amikor beüti a google-ba a nevét, és a Gyagyás jön fel második és negyedik találatként? :D

May 28, 2024 23:43:48
(
x47)
May 28, 2024 23:44:36
max5enutálnak

Már megint telepofával hirdeti, hogy mennyire megalázkodik egy fasz előtt. Ilyen faszimádatot még soha nem láttam. Csak a fasz érdekli, hogy kinek mekkora, kemény-e és persze, hogy van-e. Ha van, akkor könnyesre lehet szopatni, széthúzza a farpofáját és meg is köszöni.
Mi, normális, heteroszexuális férfiak természetesen a nők javára vagyunk megengedők, hisz ez a természetes. Nem állunk bosszút nőn, nem verjük, nem zaklatjuk. Ha férfi áll belénk, azt megtoroljuk. Ez a buzi viszont kéjesen nyeli a faszt, ha kirúgatjuk, ha letiltatjuk a bankkártyáját, ha bíróságra basszuk be, ha megfélemlítjük, ha lepedofilozzuk, ha lopunk tőle, ha tojást baszunk szét a fején, ha pofánbasszuk, ha megalázzuk, stb. Ha viszont van egy gyengébb nő a környezetében, azonnal meg akarja verni, meg akarja ölni, zaklatja és ártani akar neki.
Persze nagy veszélyben ők sincsenek, hisz egy impotens kis nyomorék ez, akinek egy egyszerű tesióra is meghaladja a képességeit.
Te töketlen kis buzi! Az ügyvéd urat felesleges figyelmeztetni a dagadt kurva leakelése miatt. Az óriási különbség az, hogy míg a rólad leakelt infókkal kirúgatunk és bíróságra juttatunk, addig a trollokról leakelt infóval te max a gennyedző füledet piszkálod. Azért, mert egy teljeskörű impotens nyomorék vagy. Egy retardált kis púpos gnóm.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Mi, normális, heteroszexuális férfiak természetesen a nők javára vagyunk megengedők, hisz ez a természetes. Nem állunk bosszút nőn, nem verjük, nem zaklatjuk. Ha férfi áll belénk, azt megtoroljuk. Ez a buzi viszont kéjesen nyeli a faszt, ha kirúgatjuk, ha letiltatjuk a bankkártyáját, ha bíróságra basszuk be, ha megfélemlítjük, ha lepedofilozzuk, ha lopunk tőle, ha tojást baszunk szét a fején, ha pofánbasszuk, ha megalázzuk, stb. Ha viszont van egy gyengébb nő a környezetében, azonnal meg akarja verni, meg akarja ölni, zaklatja és ártani akar neki.
Persze nagy veszélyben ők sincsenek, hisz egy impotens kis nyomorék ez, akinek egy egyszerű tesióra is meghaladja a képességeit.
Te töketlen kis buzi! Az ügyvéd urat felesleges figyelmeztetni a dagadt kurva leakelése miatt. Az óriási különbség az, hogy míg a rólad leakelt infókkal kirúgatunk és bíróságra juttatunk, addig a trollokról leakelt infóval te max a gennyedző füledet piszkálod. Azért, mert egy teljeskörű impotens nyomorék vagy. Egy retardált kis púpos gnóm.
May 28, 2024 23:44:36
(
x12)
May 28, 2024 23:50:58
KicsiNéző

"Barbara Iwatt pszichológus, coach és táncterapeuta nőknek segít elfogadni testüket, segít előhozni a bennünk rejlő női energiát és szeretni önmagunkat. Elárulja, hogy rohanó világunkban mennyire fontos az én-idő és a rutinok betartása. A gyermekkori traumák és emlékek felnőttkorban történő megjelenése viselkedésünkben, esetlegesen betegségeinkben olyan témakörök, melyek szintén a munkájához tartoznak. Beszélgetünk a női princípiumokról és a modern kori feminizmusról. Hallgassátok a lenti linken keresztül. Osztani ér"
Szerencsétlen lányt annyira megviselte az álSodi közeledése, hogy a teljes feminizmus felé fordult.
Szerencsétlen lányt annyira megviselte az álSodi közeledése, hogy a teljes feminizmus felé fordult.
May 28, 2024 23:50:58
(
x70)
May 29, 2024 00:02:04
linziasztal01

Metakommunikáló Endre, aminek sűrű "ütyféd úrazás" közbeni jelentése, hogy kibebaszott nagy a baj!

May 29, 2024 00:02:04
May 29, 2024 00:06:09
Totyika

kissendrefarkas@gmail.com
May 29, 2024 00:06:09
(
x125)
May 29, 2024 00:08:42
Hahó

Fikás ugye nem számítasz arra, hogy ezek után csak 24 órás lesz a ban? Még a 48 órát is keveslem, ezért egészen szombat estig le leszel tiltva. Így döntöttem, mert igyekszem oda ütni ahol a legjobban fáj neked.
Tanulj meg viselkedni, és ha szombat estig csinálsz bocsánatkérő flokkot, amiben lemész kutyába, meglátjuk. De ha ezt folytatod, nem mész le kutyába, nem őszinte a péküjjünk ki, akkor határozatlan ideig maradni fog a ban.
Tanulj meg viselkedni, és ha szombat estig csinálsz bocsánatkérő flokkot, amiben lemész kutyába, meglátjuk. De ha ezt folytatod, nem mész le kutyába, nem őszinte a péküjjünk ki, akkor határozatlan ideig maradni fog a ban.
May 29, 2024 00:08:42
May 29, 2024 00:09:20
Szotyika

Én is nészhetem a sajokból, lohadt cigánykamakra miatt nem áll fel. Meg Tibi is hiányszik, na.
May 29, 2024 00:09:20
(
x7)
May 29, 2024 00:14:52
Bagolyka

Azon gondolkozom recsináld, hogy ezután a kép után:

Hogy a zsidó kurva anyádba higgyem el, hogy nem hugyoztad telibe a kibaszott kövér kurva kurva kanapáját?

Hogy a zsidó kurva anyádba higgyem el, hogy nem hugyoztad telibe a kibaszott kövér kurva kurva kanapáját?
May 29, 2024 00:14:52
(
x125)
May 29, 2024 00:14:58
Hahó

"Szerző: gennyes féregzsidó May 12, 2013 16:13:44 Válasz (9)
iwatt barbara és testvére, robi bunkibankos szemtanúk, kocsonya kamaszkori perverzióinak első áldozatai. amúgy kocsonya leniggerezte barbit az iwiw-en."
Ezen indokolatlanul sokat nevettem.
iwatt barbara és testvére, robi bunkibankos szemtanúk, kocsonya kamaszkori perverzióinak első áldozatai. amúgy kocsonya leniggerezte barbit az iwiw-en."
Ezen indokolatlanul sokat nevettem.
May 29, 2024 00:14:58
May 29, 2024 00:21:15
arnold kártyenekkel

"addabboy2209 tartalma bizonyos közönség számára készült
Tartalmazhatja a következőt: Kábítószer, ittasság vagy túlzott dohányzás
Lehetséges, hogy ez a tartalom nem való neked"
milyen meglepő
May 29, 2024 00:21:15
(
x8)
May 29, 2024 00:22:31
sörtötbontok

és testvére, robi bunkibankos szemtanúk
Be kell a seggnek szarnia, egy időben együtt kosaraztam vele!
May 29, 2024 00:22:31
(
x2)
May 29, 2024 00:25:03
C64korszak

A bunkibankot eredetileg SF mesélte, aki mostanra teljesen eltűnt, holott a pedoféreg unokatesója(?) elvileg.
Érdekes lenne tudni, mi van vele, mit szól a fejleményekhez, pláne a legújabb kori kábszis-alkesz-csöves lecsúszásához.
A snecológia egy korszakában többször felmerült, hogy ő is egyfajta "fiktív figura" volt, de ha voltak is fake kommentek, a fő állításait a gyagya anno nem cáfolta.
Sőt tkp. meg is erősítette a maga kifacsart jelentékteleníteni próbáló módján, márpedig egy random külsős aki csak eljátszik egy figurát, ilyesmiket nem tudott volna véletlenül helyesen kitalálni.
Érdekes lenne tudni, mi van vele, mit szól a fejleményekhez, pláne a legújabb kori kábszis-alkesz-csöves lecsúszásához.
A snecológia egy korszakában többször felmerült, hogy ő is egyfajta "fiktív figura" volt, de ha voltak is fake kommentek, a fő állításait a gyagya anno nem cáfolta.
Sőt tkp. meg is erősítette a maga kifacsart jelentékteleníteni próbáló módján, márpedig egy random külsős aki csak eljátszik egy figurát, ilyesmiket nem tudott volna véletlenül helyesen kitalálni.
May 29, 2024 00:25:03
May 29, 2024 01:59:57
-

Álnéven írok, mert nem akarok őrjöngést produkálni, de kék nickes vagyok, eskü, kérdezzétek meg Irént! Pont a minap teljesen véletlenül valahogy elém került Attaboj, és megnéztem a legutolsó videóját, illetve elkezdtem nézni. Hát... Semmiről beszélget néhány trashlégy-fórumozóval a csetjén úgy, hogy veszi a nagy semmit a kamerával. Nem volt benne semmi, az Attabojban, pedig jó orgánuma lenne hozzá. Ez így lepkefing, tejszínhab nélkül. Ennyit tudok elmondani, kérem kapcsolja ki!
Ja, és így még egyet (névtelenül persze): a napokban Pitonsz Professzor és társai vs. "Noname korcs" és társai vitához annyit tennék hozzá, hogy a névtelenek tényleg vállalják fel magukat, főleg ha kéknickesek (jó példát mutatok hehe!), és akkor nem lesz akkora hirig abból, ha a névtelenek vagy világoskékek erőltetik a veszekedést. Ugyanez vonatkozik az info-infora is, ahogy Ascites is leírta, nem kell egyből rárontani a szürke nickes Noname korcsra, mert előfordulhat, hogy tényleg info-infot hoz, bár az esetek többségében ez nem így van. De ne őrjöngjünk már, szürke nick mögül, főleg ha ugye elvileg kék nickesek vagyunk, Hahó! És ugyanez vonatkozik Pitonszra meg a többi kéknickesre, akik a véreres faszért ülnek fel a trollvonatra és generálják a loopot (ami pont ezeknek a retardoknak a célja!). Ennél legyen már több eszetek, Hahó! Az őrjöngést ignoráljad már, legyél te az okosabb. Na alvás, csá.
És igen, ezt direkt most írom az éjszaka közepén, hogy ne lehessen egyből, csuklóból, végigolvasás és végiggondolás nélkül lehurrogni (egy újabb loopot generálva, amire persze ÉN nem fogok válaszolni...). És nem azért írom ezt, hogy kioktassalak titeket, hanem mert értem rá másfél napig, és 1000 kommentből álló spamet kellett pörgetnem hosszú percekig, az érdekes fórumtémák, mint a besült interjú és az új sodizmus, a zsírral teli lamantin helyett, amik megbújtak a dudva között. A spamet meg nem szeretem, gondolom ti sem, szóval ne generáljátok, ha nem életbevágó! NSZKSZ!
Ja, és így még egyet (névtelenül persze): a napokban Pitonsz Professzor és társai vs. "Noname korcs" és társai vitához annyit tennék hozzá, hogy a névtelenek tényleg vállalják fel magukat, főleg ha kéknickesek (jó példát mutatok hehe!), és akkor nem lesz akkora hirig abból, ha a névtelenek vagy világoskékek erőltetik a veszekedést. Ugyanez vonatkozik az info-infora is, ahogy Ascites is leírta, nem kell egyből rárontani a szürke nickes Noname korcsra, mert előfordulhat, hogy tényleg info-infot hoz, bár az esetek többségében ez nem így van. De ne őrjöngjünk már, szürke nick mögül, főleg ha ugye elvileg kék nickesek vagyunk, Hahó! És ugyanez vonatkozik Pitonszra meg a többi kéknickesre, akik a véreres faszért ülnek fel a trollvonatra és generálják a loopot (ami pont ezeknek a retardoknak a célja!). Ennél legyen már több eszetek, Hahó! Az őrjöngést ignoráljad már, legyél te az okosabb. Na alvás, csá.
És igen, ezt direkt most írom az éjszaka közepén, hogy ne lehessen egyből, csuklóból, végigolvasás és végiggondolás nélkül lehurrogni (egy újabb loopot generálva, amire persze ÉN nem fogok válaszolni...). És nem azért írom ezt, hogy kioktassalak titeket, hanem mert értem rá másfél napig, és 1000 kommentből álló spamet kellett pörgetnem hosszú percekig, az érdekes fórumtémák, mint a besült interjú és az új sodizmus, a zsírral teli lamantin helyett, amik megbújtak a dudva között. A spamet meg nem szeretem, gondolom ti sem, szóval ne generáljátok, ha nem életbevágó! NSZKSZ!
May 29, 2024 01:59:57
(
x23)
May 29, 2024 02:05:24
SyntaxError

Navégre! Endre! Ez volt életed egyetlen okos döntése! Ismét van pénz! Örülj a hitelkiváltó-hitelt-kiváltó-hitelnek!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.

May 29, 2024 02:05:24
(
x1)
May 29, 2024 03:12:30
technikai_proba

ciccentés megvolt? gondolj bele, hogy pár hét (esetleg hónap) múlva ez is angyalszárny lesz. emlékszel még rá, amikor pejlinyben csak egy zsák krumplid és pár cented volt? vissza fogod sírni még azt az időszakot is
May 29, 2024 03:12:30
(
x9)
May 29, 2024 05:06:23
balek

Nagyon jó ez a nagyfejű verzió is, de az eredeti paródia a kedvencem: Fhaszom
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal

May 29, 2024 05:06:23
(
x2)
May 29, 2024 05:06:29
Igazmondó Juhász

Azért az évad forgatókönyvíróinak van humora. Egy papíros elmebeteg ügyét épp a döblingi bíróságon tárgyalják.
Nagyon nevetek :D :D
Nagyon nevetek :D :D
May 29, 2024 05:06:29
(
x9)
May 29, 2024 05:15:13
balek

Nagyon nevetek, hogy Gézu malac rávette a grazi leégésre.
Mennyit költöttél arra, hogy 30 perc alatt hülyét csinálj magadból, pedofil?
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
May 29, 2024 05:15:13
(
x22)
May 29, 2024 05:16:22
MaxPayne

Visszanezheto valahol a tegnap esti trutymo titannal tortent live? Olvastam a pedian, hogy ugyesen lealazta a pedofilt.
Hasfelmetszö Trutymó
May 29, 2024 05:16:22
May 29, 2024 05:56:33
Tyodika

Tjolloknak hirzárjat fan, Laurának majd ejmondom.
May 29, 2024 05:56:33
(
x22)
May 29, 2024 06:04:13
MaxPayne

Endre!
Eddig megúsztad, de ahogy egyre több faszerdö hajt ki, úgy ez egyre nehezebb lesz.
Mit gondolsz, amikor majd a kóterben nézel valakire olyan tipikus sodis nézéssel, ami egyszerre kéjenc, szatír, pszichopata, önelégült, kárörvendö (igen, te ezeket az arc kifejezéseket képes vagy egyben hozni), hány másodpercen belül baszkodja ki az összes még megmaradt fogadat?
Hasfelmetszö Trutymó
Mit gondolsz, amikor majd a kóterben nézel valakire olyan tipikus sodis nézéssel, ami egyszerre kéjenc, szatír, pszichopata, önelégült, kárörvendö (igen, te ezeket az arc kifejezéseket képes vagy egyben hozni), hány másodpercen belül baszkodja ki az összes még megmaradt fogadat?
May 29, 2024 06:04:13
May 29, 2024 06:06:41
SD-6973

Smasszerbácsi, én ájtatjan vatyok, a tjollok tehetnek mindenjől..
May 29, 2024 06:06:41
(
x10)
May 29, 2024 06:18:07
koszos

a flokk utan sirdogaltal egyedul sorocskevel a kezedben ?
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
May 29, 2024 06:18:07
(
x3)
May 29, 2024 06:28:34
cucksodi

Endre, mai interjúra is felkészültél? Tegnapi jól sikerült, de ne bízdd el magad, mai is épp olyan fontos! Ha két helyröl kapsz ajánlatot, akkor tudod öket versenyeztetni.
puskapoj
May 29, 2024 06:28:34
57 látogató online.
Adminisztrátor: snecimano@gmail.com Kiss Endre Farkas
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™
Nem lékelt semmit ez az agyhalott.
Ez a könyörgős-fenyegetős-picsaszáj harapós annyira unalmas, Endre...
pup: látható hogy azóta nagyon ideges az ügyvéd mióta kitettem a forumra a tulajdoni lapot a forumra hogy hol lakik.
troll: de nem tetted ki.
pup: akkor nem. *picsaszajharapás*