Döbling, Ogre és Márk, vérvétel, PÁV részletes eredmény, börtön... Ezek a témák érdekelnének bennünket!
Abból lenne nézettség? Mert akkor pont arról nem lesz szó.:D
ugyanitt értelmes nyári programok: fűnyírás, gazolás, takarítás, kerítés festés.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Azt nem tudom, a kerítés még mindig olyan "egyenes", mint amikor múlt ősszel arra jártam? Vagy annyira felverte a fás gaz, hogy a kidőlés szélére került? Mert még azt is meg lehetne igazítani.
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
"nahat, sziasztok! meg egy utolso utani dolog a mejcivel es a laujaval kapcsolatban amit tisztazni szeretnek, mivel a trollok kozul tobben kerdeztek..." sor frocskoles, majd 25 perc hetyetye, guvado malacszemekkel
2006-os események.
Ennyi.
Ennyi. 2006-os események.
uszas, futas, vezetes. sportos, eros, fiatalos temak!
Én továbbra is tartom, hogy csak valami python tanfolyamon van, és senki nem vette fel.
Akkor elég szar lenne neki a július
Punszisza a lekjopp!
Mátyás a tripperes álruhában járja az országot
Hogy terjessze a kórságot.
Punszisza a lekjopp!
---
most
---
Ennyi. Úgyhogy a részemről az egész Laura-Merci téma lezárva itt is.
2 napig se fogod bírni te akaratgyenge szar. :D
Na tejhabosítás, csá.
Egyébként viccen kívül: Ennek pont homlokegyenest az ellenkezőjét mondtam el a vlogban. Ha minden áldozat hozzám fordul a videók miatt, akkor már szintén unalmas. Engem nem várt soha senki beígért telefonnal, és pénzt sem adtam kölcsön Szegedre, így nem tudok túl sokat segíteni senkinek, hiszen nem vagyok sorstárs.
Úgyhogy inkább kimaradok a sztoriból, mert látom, hogy őrülnek a malmok nélkülem is szerencsére. :P
Én inkább csak hátra dőlve egy kávét kérek. Jaj, ugyan! Vona gondolsz. ;)
úgy imádom, amikor ilyen kis körmönfont módon kárörvendő sodi a sodi. gyáva féreg vagy, neveket írni nem mersz, csak ködösen fogalmazva próbálsz odaszúrni a sötétben bújkáló irl trolljaidnak. a kommenthaverok közben meg csak röhögnek rajtad.
egyébként bárkit, akit lehúzott a szegedi kurva, az:
- szanaszéjjel kúrhatta a kitaposott picsáját (nem, a sodi, te nem dugtad meg soha laurát, mert egy aberrált, perverz buzeráns vagy, aki csoffadt, lapos kőműves seggekre izgul kizárólag)
- töredékét költötte a szegedi dagadékra ahhoz képest, mint amennyit te ráköltöttél a herélt köcsögre. (már nem is írom azt, hogy "herélt köcsögödre", mert még egy meggyalázott, kasztrált, politoximán hímkurvát sem tudtál megtartani)
szóval kárörvendezz csak nyugodtan, tüdőcske. rajtad kívül mindenki tudja, hogy te vagy a szegedi tripperbarlang legbalfaszabb balfasza, aki valaha létezett.
vérdíj target nr. 1
Téged évi 60.000 eurócsával károsított meg és így is, eltelt 2 év és csak tervezgeted a feljelentést. Viktorsznak legalább volt fasza feljelenteni 1-2 millió miatt is a lamantint.
Tibi meg 40kval és még mindig nyalogatná a csöpögő befordított faszátm
Punszisza a lekjopp!
Osztrák táv-jogsi!
Téged évi 60.000 eurócsával károsított meg és így is, eltelt 2 év és csak tervezgeted a feljelentést.
Minden egy folyamat. Ne sürgess, zsidó!
Úgy volt, hogy visszavonulsz a kurva anyádba!
Irrelevánsak.
Ha videósok lennének, ugrálnék a témán, de így átlag KovácsJánosok.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Úgy is van.
Ha videósok lennének, ugrálnék a témán, de így átlag KovácsJánosok. Irrelevánsak.
Ogre és Márk, Döbling, Börtön?
Akkor miért irkálsz az ellenségeiddel?
hát így nehéz lehetett zsaroló fotókat csinálni...vagy fotosoppoltak?
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Ha videósok lennének, ugrálnék a témán, de így átlag KovácsJánosok. Irrelevánsak.
Az egyetlen (fél)emberi kapcsolatod Tibor, nem KovácsJános, hahó!
DÖBLING
DÖBLING
DÖBLING
figyelj oda, hogy mit mond a tanfolyamon a tancinéni!
Pedofil!
Megmondtam! Döbling, Ogre, Márk, PÁV, Bedölt hitelek, rendörségi ügyek. Ha ide tolod azt a ronda pofádat, csak ezekröl dumálhatsz, megértetted, vagy funkcionális analfabéta vagy?
Hasfelmetszö Trutymó
Nem tiszted? Mégis 3 éve a büdös herélt kurváddal foglalkozol.
Punszisza a lekjopp!
Te nem érzed hogy minden alkalommal amikor megjelensz itt szájbaszarod magad? Mellesleg, még mindig, neked se jogod, se lehetőséged bárkit fenyegetni, bár tibor és szerintem amúgy laumó is az emberi létezés alatti színvonal, de még így is annyival fölötted helyezkednek el a táplálékláncban, hogy egyszerűen nem értelmezhető amikor arra próbálsz utalgatni hogy te bárkinek bármi kellemetlenséget okoznál.
Akkor miért pofázol a tiktokon folyamatosan ilyenekről a kurva anyád? Illetve egy szlovák műkörmöst emlegetsz folyton név alapján akkor azzal mi van te patkány?
Már mindegy mert fel vagy jelentve a kurva anyádbam
Punszisza a lekjopp!
:DDD
Azt a kurva, hogy lezártad a témát!
Hát majdnem bírtad 1 napig!
Az első munkanapodon azon gondolkodtál, hogy a második munkanapodon melyik wellnesst látogasd meg.
Mesélj zsidó, melyik wellnessben ilyen ócskák a falak? Oda mi megy akarunk menni.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Hasfelmetszö Trutymó
El hát, mi az hogy?!
Levélben kapott ítéletet, azt "gránátozta" meg, sikertelenül...
Levélben kapott ítéletet, azt "gránátozta" meg, sikertelenül... El hát, mi az hogy?!
De kár..Pedig tudott volna zugügyvédkedni.
Punszisza a lekjopp!
te vagy az irreleváns, a sodi.
a káröröm az egyetlen érzelem, amit őszintén meg tudsz élni. bárkinek rossz, te rögtön megjelensz, előmászol az ujjszászi patkánylyukból, és már fogalmazod is meg szépen, óvatosan, sodisan a hozzászólást, amiből mindenki számára egyértelmű, hogy megint nagyon örül a szegény a sodi a szegény féreg lelkecskéje, hogy valaki másnak rossz.
nem tudsz szeretni, félteni, óvni, vágyni. semmit. csak az villanyozza fel a sötét, démoni lelkecskét, ha valaki más szenved, és arról neked tudomásod van. talán még a döglött szamárfasz is megmozdul ilyenkor egy picit.
vérdíj target nr. 1
Zsendre, miért kurvázod le a kurva anyádat? Hányszor kihúzta már a buziköcsög seggedet a bajból?
Még a tetejébe, az általad kirúgatott üszkös heréltet is befogadta a putriba, de neked persze az se volt jó, bevallottan te zavartattad el a rendőrökkel!
Igyunk egy sörtöt, he
És olcsóbbat?
Amikor feljön ide hergelni a macskaólból, ez jusson mindenki eszébe:
akárhányszor látom, rám tör a röhögés. :D innen hergel a szegény sodi lelkecske. a budai úrfi. a sodi.
vérdíj target nr. 1
Jozsii Busák
De neki volt diplomája, Hahó!
20 eurócentem van. :D Meg 1 kiló krumpli. | Aludni tudok hazajárni. | Örülhettek | Gyogyóba zárattak
Csekonics báró úr a macskaólból rangon alulinak talál dolgokat.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Akkor mit púposkossz itt?
Jajj gyagya megint buta vagy mint a seggem. Fogalmad sincs a világ dolgairól. Szerinted miből van pénze? Abból hogy elad néhány telefont 50 alatt (ami még szabálysértés, nem pedig bcs) vagy hogy az ujja köré teker néhány budai dandyt (na nem rád értem) akik belé szeretnek és a világ pénzét is rá költik?
Idióta gyagyás fhasz!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Nem jön, soha többet nem ír ide. *ásít
Amíg képzeletben dolgozik.
- de édes, dolgozósat játszik Az anyja bemegy a magában dünnyögő elmebeteghez:
Nemhiszem hogy Golda bármilyen kontextusban azt mondaná gyagyásra hogy "édes".
"Édesen aludnék már ha ez a kurva kölök megdöglene végre"
A falunapról ellopott süteményre, vagy még a szociban a káderek között jópofizva a likőrre mondhatta a tetű vénasszony, a pedofilsimogató vén kurvája...
Igyunk egy sörtöt, he
Jajj milyen édes ahogy fulldokol a vízben.
Faszom
I stand corrected.
Köszi! Azt hittem pedig, hogy nagyon szereti! :(
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Már megint munkaidőben fórumozik a mutáns. Ez vagy home office-ot jelent, vagy nincs semmiféle munka. Oddszos troll?
Egy kutátás miatt a következö adatokra van szükségem:
- nyugalmi pulzus és vérnyomás
- stressz alatti pulzus és vérnyomás (pl. mikor kézhez kapsz egy feljelentést a rendörségtöl)
- vese és májfunkció értékei
- vehervérsejtszám
- vérlemezkeszám
- hemoglobin és hematokrit
- összkoleszterin
- vörösvérsejtek
- vérsejtsüllyedés
- extraként egy légzésfunció és terheléses EKG
Siess púp, nincs sok idöd!
Nehogy pimaszkodásként értékeljem a késlekedést!
Jóból tetyau! Endre!
Mekfaty ojvos tjoj!
Tessék megnyitni a gázt Endre!
javítottam
Szerző:
Jozsii Busák
(
x4)
Jun 13, 2024 08:32:32
Válasz
(0)

Endre,Tiborért harcolni kell!
Jozsii Busák
Jun 13, 2024 08:32:32
(
x21)
Jun 13, 2024 08:42:10
mondomkusskuss

Alig várom, hogy milyen új témáid lesznek, pedofil!
Döbling, Ogre és Márk, vérvétel, PÁV részletes eredmény, börtön... Ezek a témák érdekelnének bennünket!
Jun 13, 2024 08:42:10
(
x70)
Jun 13, 2024 08:44:49
linziasztal01

Abból lenne nézettség? Mert akkor pont arról nem lesz szó.:D
Jun 13, 2024 08:44:49
(
x12)
Jun 13, 2024 08:52:52
kripli figyelő

A következő flokk témák lehetnének például newszászi házfal kritikák,hogyan tapicskoljunk macskaszart a zuhanyzóban,magány és impotencia negyven fölött.A nagy shikerű játék flokkok is visszatérhetnének.Még mindig nagyon futnak a szimulátorok,nyomor szimulátor,József Atilla szimulátor.
Jun 13, 2024 08:52:52
(
x21)
Jun 13, 2024 08:54:41
halászlé

A következő flokk témák lehetnének például newszászi házfal kritikák,hogyan tapicskoljunk macskaszart a zuhanyzóban,magány és impotencia negyven fölött.A nagy shikerű játék flokkok is visszatérhetnének.Még mindig nagyon futnak a szimulátorok,nyomor szimulátor,József Atilla szimulátor.
ugyanitt értelmes nyári programok: fűnyírás, gazolás, takarítás, kerítés festés.
Jun 13, 2024 08:54:41
(
x4)
Jun 13, 2024 08:58:37
SnecológusHallgató

Azt nem tudom, a kerítés még mindig olyan "egyenes", mint amikor múlt ősszel arra jártam? Vagy annyira felverte a fás gaz, hogy a kidőlés szélére került? Mert még azt is meg lehetne igazítani.
Jun 13, 2024 08:58:37
(
x2)
Jun 13, 2024 08:58:43
Fullkamu

Délig
"nahat, sziasztok! meg egy utolso utani dolog a mejcivel es a laujaval kapcsolatban amit tisztazni szeretnek, mivel a trollok kozul tobben kerdeztek..." sor frocskoles, majd 25 perc hetyetye, guvado malacszemekkel
Jun 13, 2024 08:58:43
Jun 13, 2024 08:59:04
Totyika

Alig várom, hogy milyen új témáid lesznek, pedofil!
2006-os események.
Ennyi.
Jun 13, 2024 08:59:04
(
x7)
Jun 13, 2024 08:59:17
Bagolyka

Hát recskás most, hogy nem gondolunk többet Mercire, Laurára, Szegedre, a phaszásokra, az ottani bulikra, a makk szívásokra, a here simogatásokra, az ingyen piákra, az ingyen cuccokra, arra hogy fhasza gyereknek érezhetted magad, arra hogy Laura tágranyílt szemekkel hallagatta meg az autiúpokat, ne gondoljunk a szexi raccsolásra se, most gondoljunk a nyárra.
Arra se gondolj, hogy Merci dőlésszöge pont megfelelő élményekben részesítené a kamagrás pithont, mikoözben az igen erős kényelemszereteted egy elfogadó és pisztonságot sugárzó közegbe tenné a testecskét és a lelkecskét.
Mi vár ránk akkor most?
Egy klimatizálatlan fabódé és anyád maradékai. Kaland!
Arra se gondolj, hogy Merci dőlésszöge pont megfelelő élményekben részesítené a kamagrás pithont, mikoözben az igen erős kényelemszereteted egy elfogadó és pisztonságot sugárzó közegbe tenné a testecskét és a lelkecskét.
Mi vár ránk akkor most?
Egy klimatizálatlan fabódé és anyád maradékai. Kaland!
Jun 13, 2024 08:59:17
(
x2)
Jun 13, 2024 08:59:54
Fullkamu

Ennyi.
uszas, futas, vezetes. sportos, eros, fiatalos temak!
Jun 13, 2024 08:59:54
(
x12)
Jun 13, 2024 09:00:41
KicsiNéző

Nem rúgtak még ki Gyagyás?
Én továbbra is tartom, hogy csak valami python tanfolyamon van, és senki nem vette fel.
Jun 13, 2024 09:00:41
(
x3)
Jun 13, 2024 09:05:40
habos babafos

Többször leírtam már, és most is úgy gondolom, szinte biztos, hogy a gyagyásnak nincs munkája. Ki a franc alkalmazna egy ilyen lecsúszott alkoholistát? Ez az egész színház csak a Mejszikének meg Laukedvesnek szól. A korcs agyában van egy olyan torz kép, hogy ja “titokzatoskodik” akkor bárkit is érdekel a tyúkszaros élete és majd a zaklató Sodi újra engedélyét kap a zaklatásra.
Ezt nyjem értyem
Jun 13, 2024 09:05:40
(
x17)
Jun 13, 2024 09:08:38
Pitonsz Professzor

Legyen igazatok!
Punszisza a lekjopp!
Jun 13, 2024 09:08:38
(
x22)
Jun 13, 2024 09:16:21
MaxPayne

Es ne felejtsuk ki a nagy sikert akarott fozos liveot se!
Hogyan fozzunk alkoholt macskaszarbol, szerintem nagyot menne az interneten Endre!
Hasfelmetszö Trutymó
Hogyan fozzunk alkoholt macskaszarbol, szerintem nagyot menne az interneten Endre!
Jun 13, 2024 09:16:21
(
x6)
Jun 13, 2024 09:20:17
Vaják

Fent vannak a tegnapi flokkok:
1.:
www.bitchute.com/video/mMNp78ETsvyd
2.:
www.bitchute.com/video/rZsMlLSBmWdf/
1.:
www.bitchute.com/video/mMNp78ETsvyd
2.:
www.bitchute.com/video/rZsMlLSBmWdf/
Jun 13, 2024 09:20:17
(
x20)
Jun 13, 2024 09:22:47
EasybankosPedo

Közeledik a hétvége. Vajon a Szegedi kurvák most melyik drága fesztiválról lájvoznak be, ahol az egész hetes fasz szopást pihenik ki, miközben, téged korcs, szidnak, mondjuk azért mert kirugattad és ezt be is vallottad hét elején az albérletből, munkahelyükről őket?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Jun 13, 2024 09:22:47
(
x6)
Jun 13, 2024 09:26:18
40_éves_junior

Itt a nyár, meg endrének van egy élete és egyiket sem akarja elkúrni. Endre, nem érzed hogy egy kicsit megkésett ez az elköteleződés? Egy olyan erős 22-24 évet? Mellesleg, mi a faszom akar lenni ez az érdektelenségbe csomagolt fegyverletétel? Tessék szépen patkánymódra könyörögni, és könnyező malacszemekkel nyafogva mondogatni hogy "fisszafonulok, ne páncsatok", ahogy megszoktuk tőled.
Jun 13, 2024 09:26:18
(
x9)
Jun 13, 2024 09:26:40
mikedp

Mi van ha , a migiri idomitobol kibasztak a pia miatt , és most otthonrol próbál melot keresni . Az hogy dolgozik vagy tanul , csak terelés . Nyilván azért van az ólban , mert nem kell érte fizetnie.
KURVArangy
Jun 13, 2024 09:26:40
(
x17)
Jun 13, 2024 09:28:51
Pitonsz Professzor

Mi van ha , a migiri idomitobol kibasztak a pia miatt , és most otthonrol próbál melot keresni . Az hogy dolgozik vagy tanul , csak terelés . Nyilván azért van az ólban , mert nem kell érte fizetnie.
Akkor elég szar lenne neki a július
Jun 13, 2024 09:28:51
(
x37)
Jun 13, 2024 09:30:02
A helyzet megoldása

A szegedi átműtött mátyás király
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Jun 13, 2024 09:30:02
(
x70)
Jun 13, 2024 09:38:00
linziasztal01

A púpszászi fegyvejletétej- 2024
Jun 13, 2024 09:38:00
(
x17)
Jun 13, 2024 09:39:18
Pitonsz Professzor

A szegedi átműtött mátyás király
Mátyás a tripperes álruhában járja az országot
Hogy terjessze a kórságot.
Jun 13, 2024 09:39:18
(
x5)
Jun 13, 2024 09:40:18
Túltöltött Tejhabosító

---
most
---
Ennyi.
2 napig se fogod bírni te akaratgyenge szar. :D
Jun 13, 2024 09:40:18
(
x68)
Jun 13, 2024 09:47:21
Ásó27

Kéne egy flokk arról, hogy vajon mit néztek meg először a "csajok" az új TV-n! Esetleg egy sodiflokkot???
Mifaaaaaaaaaaaan
Jun 13, 2024 09:47:21
(
x7)
Jun 13, 2024 09:47:44
Bagolyka

Szar lehet a macskaólban a szegedi emlékekkel összezárva. :(
Jun 13, 2024 09:47:44
(
x68)
Jun 13, 2024 09:49:32
Ásó27

Meg kell tervezni a nyarat! Naponta csak háromszor, vagy esetleg négyszer is mész majd sörért?
Mifaaaaaaaaaaaan
Jun 13, 2024 09:49:32
(
x10)
Jun 13, 2024 09:50:20
Kötőjel

Egyébként viccen kívül: Ennek pont homlokegyenest az ellenkezőjét mondtam el a vlogban. Ha minden áldozat hozzám fordul a videók miatt, akkor már szintén unalmas. Engem nem várt soha senki beígért telefonnal, és pénzt sem adtam kölcsön Szegedre, így nem tudok túl sokat segíteni senkinek, hiszen nem vagyok sorstárs.
Úgyhogy inkább kimaradok a sztoriból, mert látom, hogy őrülnek a malmok nélkülem is szerencsére. :P
Én inkább csak hátra dőlve egy kávét kérek.
úgy imádom, amikor ilyen kis körmönfont módon kárörvendő sodi a sodi. gyáva féreg vagy, neveket írni nem mersz, csak ködösen fogalmazva próbálsz odaszúrni a sötétben bújkáló irl trolljaidnak. a kommenthaverok közben meg csak röhögnek rajtad.
egyébként bárkit, akit lehúzott a szegedi kurva, az:
- szanaszéjjel kúrhatta a kitaposott picsáját (nem, a sodi, te nem dugtad meg soha laurát, mert egy aberrált, perverz buzeráns vagy, aki csoffadt, lapos kőműves seggekre izgul kizárólag)
- töredékét költötte a szegedi dagadékra ahhoz képest, mint amennyit te ráköltöttél a herélt köcsögre. (már nem is írom azt, hogy "herélt köcsögödre", mert még egy meggyalázott, kasztrált, politoximán hímkurvát sem tudtál megtartani)
szóval kárörvendezz csak nyugodtan, tüdőcske. rajtad kívül mindenki tudja, hogy te vagy a szegedi tripperbarlang legbalfaszabb balfasza, aki valaha létezett.
Jun 13, 2024 09:50:20
(
x30)
Jun 13, 2024 09:55:25
trolléga

Viktorsznak legalább volt fasza feljelenteni 1-2 millió miatt is a lamantint.
Téged évi 60.000 eurócsával károsított meg és így is, eltelt 2 év és csak tervezgeted a feljelentést.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Jun 13, 2024 09:55:25
(
x12)
Jun 13, 2024 09:56:57
kripli figyelő

Rakj fel egy húszperces házfal flokkot a youtubra is amiben utoljára kurvákról nyavalyogsz mielőtt ott is végleg lezárod a témát.
Jun 13, 2024 09:56:57
(
x17)
Jun 13, 2024 09:58:46
Pitonsz Professzor

Tibi meg 40kval és még mindig nyalogatná a csöpögő befordított faszátm
Jun 13, 2024 09:58:46
(
x47)
Jun 13, 2024 10:03:11
max5enutálnak

Mivel úgyis Bécsben vagy hahahahaha így gondolom már beiratkoztál egy autós iskolába hahahahahahahahahaha
Jun 13, 2024 10:03:11
(
x70)
Jun 13, 2024 10:04:24
linziasztal01

Mivel úgyis Bécsben vagy hahahahaha így gondolom már beiratkoztál egy autós iskolába hahahahahahahahahaha
Osztrák táv-jogsi!
Jun 13, 2024 10:04:24
Jun 13, 2024 10:06:57
Tyodika

Minden egy folyamat. Ne sürgess, zsidó!
Jun 13, 2024 10:06:57
Jun 13, 2024 10:09:32
sodika

Nekem igazán nem tisztem az utolsó marhaságokhoz hozzászólni, mert tegnap lezártam a témát, de itt súlyos félreértések vannak. Nem Viktorból kell kiindulni: az áldozatok többsége személyesen soha nem találkozott senkivel.
Jun 13, 2024 10:09:32
(
x21)
Jun 13, 2024 10:09:55
mondomkusskuss

Nekem igazán nem tisztem az utolsó marhaságokhoz hozzászólni, mert tegnap lezártam a témát, de itt súlyos félreértések vannak. Nem Viktorból kell kiindulni: az áldozatok többsége személyesen soha nem találkozott senkivel.
Jun 13, 2024 10:09:55
Jun 13, 2024 10:11:06
sodika

gyáva féreg vagy, neveket írni nem mersz
Irrelevánsak.
Jun 13, 2024 10:11:06
Jun 13, 2024 10:11:24
sodika

Úgy is van.
Jun 13, 2024 10:11:24
(
x21)
Jun 13, 2024 10:11:33
mondomkusskuss

Ogre és Márk, Döbling, Börtön?
Jun 13, 2024 10:11:33
(
x21)
Jun 13, 2024 10:11:53
mondomkusskuss

Úgy is van.
Akkor miért irkálsz az ellenségeiddel?
Jun 13, 2024 10:11:53
(
x21)
Jun 13, 2024 10:11:58
halászlé

hát így nehéz lehetett zsaroló fotókat csinálni...vagy fotosoppoltak?
Jun 13, 2024 10:11:58
(
x70)
Jun 13, 2024 10:12:15
linziasztal01

Az egyetlen (fél)emberi kapcsolatod Tibor, nem KovácsJános, hahó!
DÖBLING
DÖBLING
DÖBLING
Jun 13, 2024 10:12:15
(
x21)
Jun 13, 2024 10:12:26
halászlé

Úgy is van.
figyelj oda, hogy mit mond a tanfolyamon a tancinéni!
Jun 13, 2024 10:12:26
(
x22)
Jun 13, 2024 10:12:38
MaxPayne

Pedofil!
Megmondtam! Döbling, Ogre, Márk, PÁV, Bedölt hitelek, rendörségi ügyek. Ha ide tolod azt a ronda pofádat, csak ezekröl dumálhatsz, megértetted, vagy funkcionális analfabéta vagy?
Jun 13, 2024 10:12:38
(
x17)
Jun 13, 2024 10:13:17
Pitonsz Professzor

Nem tiszted? Mégis 3 éve a büdös herélt kurváddal foglalkozol.
Jun 13, 2024 10:13:17
(
x6)
Jun 13, 2024 10:13:46
40_éves_junior

Te nem érzed hogy minden alkalommal amikor megjelensz itt szájbaszarod magad? Mellesleg, még mindig, neked se jogod, se lehetőséged bárkit fenyegetni, bár tibor és szerintem amúgy laumó is az emberi létezés alatti színvonal, de még így is annyival fölötted helyezkednek el a táplálékláncban, hogy egyszerűen nem értelmezhető amikor arra próbálsz utalgatni hogy te bárkinek bármi kellemetlenséget okoznál.
Jun 13, 2024 10:13:46
(
x70)
Jun 13, 2024 10:14:24
linziasztal01

Miért bújkálsz az ólban?
Jobb, ha elmondod és nem mi derítjük ki, jóból' mondom, köcsög!
Jobb, ha elmondod és nem mi derítjük ki, jóból' mondom, köcsög!
Jun 13, 2024 10:14:24
(
x17)
Jun 13, 2024 10:14:47
Pitonsz Professzor

Akkor miért pofázol a tiktokon folyamatosan ilyenekről a kurva anyád? Illetve egy szlovák műkörmöst emlegetsz folyton név alapján akkor azzal mi van te patkány?
Már mindegy mert fel vagy jelentve a kurva anyádbam
Jun 13, 2024 10:14:47
(
x12)
Jun 13, 2024 10:14:48
KicsiNéző

:DDD
Azt a kurva, hogy lezártad a témát!
Hát majdnem bírtad 1 napig!
Jun 13, 2024 10:14:48
(
x21)
Jun 13, 2024 10:15:03
mondomkusskuss

Érkezett a héten levél pedofil?
Jun 13, 2024 10:15:03
(
x7)
Jun 13, 2024 10:15:06
Bagolyka

Hiányzik a Merci?
Jun 13, 2024 10:15:06
(
x5)
Jun 13, 2024 10:15:10
CafkaMarci

Úgy is van.
Az első munkanapodon azon gondolkodtál, hogy a második munkanapodon melyik wellnesst látogasd meg.
Mesélj zsidó, melyik wellnessben ilyen ócskák a falak? Oda mi megy akarunk menni.
Jun 13, 2024 10:15:10
(
x47)
Jun 13, 2024 10:15:46
max5enutálnak

Takarodj vissza a gazdasági melléképületbe vedelni, te nyomorék balfasz.
Szervezd a kis magányos nyarad a szobácskádban :DDDDD
Szervezd a kis magányos nyarad a szobácskádban :DDDDD
Jun 13, 2024 10:15:46
(
x21)
Jun 13, 2024 10:16:21
halászlé

amúgy púpm, ez nagyon egyszerű ám:
egyszerűen jelentkezz be a jányokhoz és fizesd meg a szolgáltatásaikat!
egyszerűen jelentkezz be a jányokhoz és fizesd meg a szolgáltatásaikat!
Jun 13, 2024 10:16:21
(
x22)
Jun 13, 2024 10:16:38
MaxPayne

Ugye tudod te fikazabáló kretén, hogy az AMS a rendörséggel simán le tudja kérni a szolgáltatótól a cellainformációidat?
A VPN az ellen nem véd, te barom, hogy tudják a telefonjaid melyik adótoronyhoz kapcsolódnak!
Hasfelmetszö Trutymó
A VPN az ellen nem véd, te barom, hogy tudják a telefonjaid melyik adótoronyhoz kapcsolódnak!
Jun 13, 2024 10:16:38
Jun 13, 2024 10:16:55
-

Miért nem vagy Bécsben, pedó? Köze van a döblingi ügyhöz?
Jun 13, 2024 10:16:55
(
x70)
Jun 13, 2024 10:17:04
linziasztal01

Pénz nélkül hogyan szervezel nyarat?
Idióta vagy.
Idióta vagy.
Jun 13, 2024 10:17:04
(
x22)
Jun 13, 2024 10:17:34
MaxPayne

Nyakamat tenném rá. Miért nem vagy Bécsben, pedó? Köze van a döblingi ügyhöz?
Jun 13, 2024 10:17:34
(
x17)
Jun 13, 2024 10:18:58
Pitonsz Professzor

Elmarasztaltak Döblingenben te geci?
Punszisza a lekjopp!
Jun 13, 2024 10:18:58
(
x70)
Jun 13, 2024 10:20:38
linziasztal01

Elmarasztaltak Döblingenben te geci?
El hát, mi az hogy?!
Jun 13, 2024 10:20:38
(
x17)
Jun 13, 2024 10:21:20
Pitonsz Professzor

De kár..Pedig tudott volna zugügyvédkedni.
Jun 13, 2024 10:21:20
(
x10)
Jun 13, 2024 10:25:55
Kötőjel

te vagy az irreleváns, a sodi.
a káröröm az egyetlen érzelem, amit őszintén meg tudsz élni. bárkinek rossz, te rögtön megjelensz, előmászol az ujjszászi patkánylyukból, és már fogalmazod is meg szépen, óvatosan, sodisan a hozzászólást, amiből mindenki számára egyértelmű, hogy megint nagyon örül a szegény a sodi a szegény féreg lelkecskéje, hogy valaki másnak rossz.
nem tudsz szeretni, félteni, óvni, vágyni. semmit. csak az villanyozza fel a sötét, démoni lelkecskét, ha valaki más szenved, és arról neked tudomásod van. talán még a döglött szamárfasz is megmozdul ilyenkor egy picit.
Jun 13, 2024 10:25:55
(
x5)
Jun 13, 2024 10:27:40
Ténfép

Úgy is van.
Zsendre, miért kurvázod le a kurva anyádat? Hányszor kihúzta már a buziköcsög seggedet a bajból?
Még a tetejébe, az általad kirúgatott üszkös heréltet is befogadta a putriba, de neked persze az se volt jó, bevallottan te zavartattad el a rendőrökkel!
Jun 13, 2024 10:27:40
(
x8)
Jun 13, 2024 10:32:21
rezsidémon

Döblingben lehet jó sörtöt venni, púp?
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Jun 13, 2024 10:32:21
Jun 13, 2024 10:39:19
Golda

Döblingben lehet jó sörtöt venni, púp?
És olcsóbbat?
Jun 13, 2024 10:39:19
(
x11)
Jun 13, 2024 10:41:38
Kovács Péter azaz Kancsi

Amikor feljön ide hergelni a macskaólból, ez jusson mindenki eszébe:
5X forgalmi bukás+2 igazolt személyiségzavar (F6090,F4320) +PÁV bukás+eltiltás = papíros elmebeteg

Jun 13, 2024 10:41:38
(
x10)
Jun 13, 2024 10:42:08
PúpszásziVámpír

Délig se bírtad ki!
Álmodjatok Rémeket!
Jun 13, 2024 10:42:08
(
x10)
Jun 13, 2024 10:43:30
Kötőjel

akárhányszor látom, rám tör a röhögés. :D innen hergel a szegény sodi lelkecske. a budai úrfi. a sodi.
Jun 13, 2024 10:43:30
Jun 13, 2024 10:44:25
ywky

Endre!
Tessék megnyitni-elolvasni a hivatalos leveleket az Ügyfélkapun!
Mehet a hetyetye!
Tessék megnyitni-elolvasni a hivatalos leveleket az Ügyfélkapun!
Mehet a hetyetye!
Jun 13, 2024 10:44:25
(
x4)
Jun 13, 2024 10:53:35
Jozsii Busák

Gondolj a rengeteg pénzre ami hiába ment el. Tönkrement ment az életed egy hajléktalan férfi miatt aki kise állhat. Szarik rád. Egy forintot nem becsült meg csak vígan szórta miközben egy percig nem nézet férfinak. Ütött vert. Te csak vártad hátha majd most változik és minden jó lesz. Ruppotlanúl meg sem keresheted mert azonnal rendőrt hív. Ez vagy te,a buzik szégyene Úgy is van.
Jun 13, 2024 10:53:35
(
x70)
Jun 13, 2024 10:54:18
linziasztal01

Apád meg tudta tartani a csövesét, neked ez sem megy.
Jun 13, 2024 10:54:18
(
x68)
Jun 13, 2024 10:55:33
Ásó27

Endre agyában egyszerre igaz, hogy nem ír ide és hogy ideír.
Mifaaaaaaaaaaaan
Jun 13, 2024 10:55:33
(
x37)
Jun 13, 2024 10:58:55
nyilvános faszkiverő

Apád meg tudta tartani a csövesét, neked ez sem megy.
De neki volt diplomája, Hahó!
Jun 13, 2024 10:58:55
Jun 13, 2024 11:02:28
Döblingi Dániel

Csapd ki a nyári buli excellt púpos!
Jun 13, 2024 11:02:28
(
x23)
Jun 13, 2024 11:09:47
banshee

Endre, belegondoltál te mát abba, hogy saját magaddal vert meg a sorsod? Teljesen szerethetetlen ember vagy, nincs egy jó tulajdonságod sem, mindenki lenéz, lekezel, kiröhög, taknyosra szopat, vagy csak meg akar agyalni. Neked ez a létezés. Még családon belül is elszigetelődtél, sok sztorid van erről, hogy mindenki hülyének néz, te meg dacoskodsz, önzősködsz hogy ki nem szarja le őket stb.
Milyen úgy létezni, hogy minden pozitív visszajelzést csak kitalálsz magadnak? A valóság az, hogy a pasid nem látja benned a férfit, az állítólagos barátaid, kollégáid nem tisztelnek, mindenhol nevetség vagy gyűlölet tárgya vagy, aki rádnéz, szánalmas elmebetegnek tart, aztán ilyenkor alkotod meg a munkádat dicsérő főnökurat, meg hogy azért vagy kitaszított, mert zseni vagy. Az sem zavar, hogy zsenialitásod bizonyítékát nem vagy képes felmutatni, sőt, hamar levágni, hogy az intelligenciád és a műveltséged mélyen átlag alatti.
Milyen úgy létezni, hogy minden pozitív visszajelzést csak kitalálsz magadnak? A valóság az, hogy a pasid nem látja benned a férfit, az állítólagos barátaid, kollégáid nem tisztelnek, mindenhol nevetség vagy gyűlölet tárgya vagy, aki rádnéz, szánalmas elmebetegnek tart, aztán ilyenkor alkotod meg a munkádat dicsérő főnökurat, meg hogy azért vagy kitaszított, mert zseni vagy. Az sem zavar, hogy zsenialitásod bizonyítékát nem vagy képes felmutatni, sőt, hamar levágni, hogy az intelligenciád és a műveltséged mélyen átlag alatti.
Jun 13, 2024 11:09:47
(
x4)
Jun 13, 2024 11:10:31
keserke

Csekonics báró úr a macskaólból rangon alulinak talál dolgokat.
Jun 13, 2024 11:10:31
(
x7)
Jun 13, 2024 11:13:01
Bagolyka

Úgy is van.
Akkor mit púposkossz itt?
Jun 13, 2024 11:13:01
(
x30)
Jun 13, 2024 11:39:49
trolléga

Jajj gyagya megint buta vagy mint a seggem. Fogalmad sincs a világ dolgairól. Szerinted miből van pénze? Abból hogy elad néhány telefont 50 alatt (ami még szabálysértés, nem pedig bcs) vagy hogy az ujja köré teker néhány budai dandyt (na nem rád értem) akik belé szeretnek és a világ pénzét is rá költik?
Idióta gyagyás fhasz!
Jun 13, 2024 11:39:49
(
x7)
Jun 13, 2024 11:40:05
kramalon

Gyagyás, megnéztem a flokkjaid tegnapról és ahogy néztem a pofád meg a disznószemeid, megint csak eszembe jutott, hogy micsoda kis eltaposni való féreg vagy te.
Faszom
Jun 13, 2024 11:40:05
(
x23)
Jun 13, 2024 11:48:38
banshee

Bezzeg Rittenhouse flokk sehol...
Jun 13, 2024 11:48:38
(
x10)
Jun 13, 2024 11:58:35
PúpszásziVámpír

Mindjárt 12! Készüljünk az auticunamira!
Álmodjatok Rémeket!
Jun 13, 2024 11:58:35
(
x21)
Jun 13, 2024 11:59:11
mondomkusskuss

Mindjárt 12! Készüljünk az auticunamira!
Nem jön, soha többet nem ír ide. *ásít
Jun 13, 2024 11:59:11
(
x4)
Jun 13, 2024 12:07:42
SnecológusHallgató

Gagyás udvari bolond!
Inkább a folyamatban lévő ügyeirdől loopolj, ne olyan dolgokról, amik rajtad kívül a lőtéri kutyát nem érdekelnek!
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Inkább a folyamatban lévő ügyeirdől loopolj, ne olyan dolgokról, amik rajtad kívül a lőtéri kutyát nem érdekelnek!
Jun 13, 2024 12:07:42
(
x9)
Jun 13, 2024 12:08:40
mikedp

Gyagyás , meddig játszod még ezt a dél van ebédszünet kutyakomédiát ?
KURVArangy
Jun 13, 2024 12:08:40
(
x70)
Jun 13, 2024 12:09:38
linziasztal01

Gyagyás , meddig játszod még ezt a dél van ebédszünet kutyakomédiát ?
Amíg képzeletben dolgozik.
Jun 13, 2024 12:09:38
(
x47)
Jun 13, 2024 12:15:19
max5enutálnak

Az anyja bemegy a magában dünnyögő elmebeteghez:
- de édes, dolgozósat játszik
Jun 13, 2024 12:15:19
Jun 13, 2024 12:22:57
Döblingi Dániel

Gyere púpos egyél meg egy pár Mozartkugeln-t itt Bécsben az ebéd szünetben és mesélj a közös ügyünkről egy flokkban!
Jun 13, 2024 12:22:57
(
x6)
Jun 13, 2024 12:23:50
40_éves_junior

Jun 13, 2024 12:23:50
Jun 13, 2024 12:27:59
dehogynem!

Jun 13, 2024 12:27:59
(
x5)
Jun 13, 2024 12:28:07
Ténfép

A falunapról ellopott süteményre, vagy még a szociban a káderek között jópofizva a likőrre mondhatta a tetű vénasszony, a pedofilsimogató vén kurvája...
Jun 13, 2024 12:28:07
(
x7)
Jun 13, 2024 12:31:23
Bagolyka

Figyi már recskás! Mikor indul a bécsi jogsi? Majd holnap?
Jun 13, 2024 12:31:23
(
x7)
Jun 13, 2024 12:31:24
kramalon

Jun 13, 2024 12:31:24
(
x6)
Jun 13, 2024 12:33:08
40_éves_junior

I stand corrected.
Jun 13, 2024 12:33:08
(
x47)
Jun 13, 2024 12:33:27
max5enutálnak

Köszi! Azt hittem pedig, hogy nagyon szereti! :(
Jun 13, 2024 12:33:27
(
x7)
Jun 13, 2024 12:35:57
Bagolyka

Tibinek lehet jogsija neked meg nem. :(
Jun 13, 2024 12:35:57
(
x22)
Jun 13, 2024 12:55:11
MaxPayne

Endre!
- stressz alatti pulzus és vérnyomás (pl. mikor kézhez kapsz egy feljelentést a rendörségtöl)
- vehervérsejtszám
- vérlemezkeszám
- összkoleszterin
- vörösvérsejtek
- vérsejtsüllyedés
Jóból tetyau!
Hasfelmetszö Trutymó
- vehervérsejtszám
- vérlemezkeszám
- összkoleszterin
- vörösvérsejtek
- vérsejtsüllyedés
Jóból tetyau!
Jun 13, 2024 12:55:11
(
x5)
Jun 13, 2024 12:59:17
Ténfép

Na mivan majomgeci, most nem tudsz írni, mert éppen van egy ebéd utáni laza pingpong party a kollégákkal? A hitech irodaépületben? A púpoddal üsd vissza a labdát, szerintem értékelni fogják ;)
Igyunk egy sörtöt, he
Jun 13, 2024 12:59:17
(
x36)
Jun 13, 2024 13:06:11
töppedt buzigolyók

Úgy is van.
Már megint munkaidőben fórumozik a mutáns. Ez vagy home office-ot jelent, vagy nincs semmiféle munka. Oddszos troll?
Jun 13, 2024 13:06:11
Jun 13, 2024 13:09:51
Fikás

- vehervérsejtszám
- vérlemezkeszám
- összkoleszterin
- vörösvérsejtek
- vérsejtsüllyedés
Jóból tetyau!
Mekfaty ojvos tjoj!
Jun 13, 2024 13:09:51
Jun 13, 2024 13:13:05
tyodika

A börtön ablakába soha nem süt be a Nap.
Az évek tovaszállnak, mint egy múló pillanat.
Ragyogón süt a Nap és szikrázik a fény, csak a szívem szomorú, ha rád gondolok én.
Az évek tovaszállnak, mint egy múló pillanat.
Ragyogón süt a Nap és szikrázik a fény, csak a szívem szomorú, ha rád gondolok én.
Jun 13, 2024 13:13:05
Jun 13, 2024 13:16:14
-

Tessék megnyitni a gázt
javítottam
Jun 13, 2024 13:16:14
63 látogató online.
Adminisztrátor: snecimano@gmail.com Kiss Endre Farkas
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™