szerintem még fel sem fogta a dolgok komolyságát. sőt picit még élvezi is, hisz így könnyebb. erre utal a sokszor ismételt "mégha nem vettek volna fel is jobb lenne" - hisz most lövése nincs. viszont a mai nap még csak ez járt a buksiban, összekötni a többivel csak talán most fogja - hogy bizony vége. nem jön ki már semmilyen matek sehogy, hisz eleve erre az utolsó nádszálra volt alapozva a következő terv is:
- meló valameddig, hogy legyen segély még valameddig
- pénz, hogy ki tudja váltani a letöltendőt
micsoda tervek voltak ezzel a melóval endre. :D
na ezek úsztak most el.
ja és erre jön majd a 24 Q4 majd milliós hazai buli is, plusz a német bankok sem fogják hagyni elúszni a lóvét, nehogyazthidd korcs. ok, nincs mit behajtani rajtad, de ha látnak benne sémát onnantól az komoly pénzügyi bűncselekmény és nem döbling lesz hanem kibaszott berlin alsó.
"Basic fraud can result in imprisonment of up to five years or a fine, while severe cases can lead to imprisonment of up to ten years."
ha lesittelik, nevet kell valtoztatnod! ;D
amugy tuti osszebassszak, szimplan csak irritalo. es az ottani fergeknek ha german ha szlav ha arab nem kell tudniuk semmi kinti bunerol. egyszeruen ezt a fejet utni kell.
a masodik lehetoseg talan megrosszabb (a mi ertekrendunkkel, neki ez talan szep halal), hogy az intezmeny legnagyobb kocsoge lesz es naponta 10-20 elitelt kurja szet a segget es egy benti szerelmi romanc miat elvagjak a torkat.
szoknyat ugyis viselsz mar stoki, ideje szoktatni a tangat is.
Közben végeztem a flokkkal is. Pont ilyen érzésem volt nekem is, mintha keserédesen "élvezné", látszólag megpróbál belőle valamit a javára fordítani, de ebből gyakorlatilag már nincs mit! Illetve lenne, de még mennyire, hogy lenne, viszont annyira vakon van, hogy totális áltanulságokat von le – kezdem azt érezni – TUDATOSAN. Lehet, hogy ez sokaknak evidencia, de döbbenetes látni az autipajzs visszaépítését folyamatában. A valóságtagadás által, amit ilyen szintekre fejlesztett éveken át. Elképesztő.
Gyakorlatilag a sorozatos pofára eséseit évek óta – hamis – "ma is tanultam valamit"-flokkokal próbálja meg elemezni, ami teljes zsákutca. 1: eleve téves következtetéseket von le, 2: még ezekből sem tanul soha semmit. Ráadásul amellett, hogy a helyzetére úgy hivatkozik: "tragédia történt", megint abban mesterkedik, hogy lehetne kibaszni a céggel. Ószövetségi düh, ugyebár. Legszívesebben perelne, egyébként még nem lefutott, hogy biztatási kár címén nem próbálkozik meg valamit aljas módon kizsarolni a cégtől, de itt ezzel a lezáratlan munkanappal annyira nincs semmi a kezében, hogy egyelőre csak fortyog dühében.
Judka-videókkal indítani a leendő nagyfőnököknél az első napon? :D Hát ez valami zseniális mesterterv Stokikám! Én támogatom! "Egyetemista koromban lehettek érdekes gondolataim, miközben már több mint 10 éve apolitikus vagyok." :D Ilyen szintű masnizás a világon nincs, geci! Amúgy komolyan mondom, ha elkezdene coaching videókat készíteni valóságtagadás témakörben, még foschná is! Mint a téma szakavatott ismerője!
Ami még feltűnt, hogy szinte folyamatos kapcsolatban van az anyjával (WC-ből hívogatja, "ezek mindenbe belelátnak!", stb.). Gondolom kényszerből, mert a háta közepére nem kívánja, de másra nem tud számítani. Távolról meg úgysem tudja megvillázni.
Golda. Szegről-végről jogvégzett forma, még ha botcsinálta is, de aSodival ellentétben diplomás értelmiségi. Normális esetben egy ilyen családi életúthoz hozzátartoznak együtt megélt sikerek és kudarcok vegyesen. Hozzá tartoznak nyert perek, apróbb sikerek. Persze pofonokat is ad az élet bőven, de azért alapvetően kell lennie egy egészséges egyensúlynak. Pláne, hogy a gyerek még érdeklődik is hobbiszinten a paragrafusok iránt.
Viszont az ilyen szintű sikertelenség valami kibaszottul frusztráló lehet. Mindig összeül a családi kupaktanács, mindig megjogászkodjuk, és a vége mindig az, hogy túl járnak az eszünkön és feltörlik a gyerekkel a padlót. MINDIG! 20+ éve sorozatosan, mindig, kivétel nélkül. És nem, nem a körülmények, meg a sors, hanem kizárólag a hülye kölök hibája. Minden az ő hibája!
Elképesztő, hogy lehet így élni.
Melyik bolondnak van?
Na ciccenjen az a sör fifi! Három óra! Ne itt lurkolj!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
szerintem amikor a börtönben késelik majd, akkor is azt fogja gondolni, hogy ez még kezelhető
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
"2009-ben olyat állítottak ellenem egy eljárásban, hogy a volt feleségemet egy krok0dil ette meg a lakásban" Krokesz új, több mint 1 óra 10 perces videójából:
Mé, azzal mia baj?
Miért javasolsz neki lehetetlent?
szerintem azt sodi fogja odaadni szojkának
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
inkább fizessen neki egy tál gyrost
Nem tudná kibontani a dobozt a Budai értelmiségi.
Heki a traki
Dörppés videó törlesztés még mindig az egyik kedvencem. Máig képes vagyok hangosan felsírni mikor eszembe jut.
puskapoj
Ja nincs még egy olyan hülye, mint te, aki odavesz egy alkoholista hajléktalant magamellé. (Csak te.:) ) Kellene keresned egy videost akihez odaköltözhetsz és csinálnátok kollab videókat.:)
Herbert szerinten továbbra is szívesen látná, csak épp ő is egy született pináson élősködik. Pedig aztán nála is tombol a buzidémon rendesen.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Gondolatban, olvasas kozben odateszem.😂
A nagyház ajtajában:
"Adjál pénzt sörre, névnapom fan. Faszom.
Miért nem beszéltél a Gézával? Meg a Mejszivel?
Tedd le a fakanalat! Haggyámááá!"
"Sörön spórolni...beteg gondolat"
Nem is tudtam, hogy van SODI, Stoki névnap.
Álmodjatok Rémeket!
szerintem a gyagyås tesz rå ajånlatot a napokban. :-)))
képet rakj be
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Szeméttelepen válogathatná a hulladékot, döggyárban kevergethetné a húspépet, patológián takaríthatná a mocskot a boncolások után vagy takaríthatna lakásokat, ahol pár hétig rohadt egy hulla. Tucatnyi karrier várja Endrét, ahol helyt állhat! Csak a különleges képességét kell kihasználnia, hogy őt nem zavarja a bűz és a mocsok.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
nekem a partner bank.
ahová "felvették", lement összehugyozott melegítőben totál bebaszva szerződést kötni (mer ugye a gőtén volt az iroda, megteheti) és hazazavarták a gecibe. kinek mi a kedvenc korcs melóhelye?
Ugyan nem melohely,de nekem a kedvencem, amikor a troll kijelentkezett a nevében, az Áemesz-böl:-D
Ez a fasz meg mehetett hetyetyézni.
Mondjuk azt még meghallgattam volna,amit ott elöadhatott.
- Eeeöööeeee trollenn bitte:-D
mar csak 46 ev es meg is lesz a 62 napos munkaviszony! AMS elfogadja igy is?
Csak átpörgetném reggel a twittert, erre:
www.tiktok.com/@tamaskagabi7/video/7392217552065236256
Velem tiktiken jött szembe a csaj. Hallod endre, retteg attól hogy PÁFon kiderüljön: nem normális. Neki legalább van betegségtudata. Rólad még ki is derült hogy elmebeteg vagy mégsem teszel ellene. Rend van, na!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
HWZ-253 volt horgászé
Nem az öreg horgász Suzukija
Ezen felül, már 10 éve is öltözött nőnek a fenti nyugdíjas úriember, vajon azért kérdezték meg tőle a rendőrök hogy volt-e aktus?
kurvajó az a gorilla, honnan lehet ilyet venni?! mármint ami hátul van, nem a fotelban.
MDI Fireburn
Kérdezd meg Sztojka urat! Talán jelképes hu hu húszezer forintért el is adja neked 😅
Pedig milyen jó vétel lenne Endrének, de sajnos nincs rá pénze :D
Plasztik se.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
- Nincs munkád.
- Nincs jogsid, nem is lesz.
- Nincs pénzed.
- Nincs reményed.
- A farkad nem áll fel.
- A szegediek nem állnak szóba veled. Endre, melyik fáj a legjobban?
A faszpinás rabszolgájának, a fagyhalállal zsarolása hiányzik neki egyedül.
- A szegediek nem állnak szóba veled.
Szegedről olyan infók jönnek, hogy a holnap esti tiktok párbajon tetoválás lesz a tét, és nézők döntik el mi lesz, és állítólag egyes trollok arra készülnek, hogy Tibire kerüljön egy sodi felirat
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Támogatom, azzal, hogy pedósodi legyen a felirat.
5 MILLIÓ TROLL BÁNÓPÉNZ STOKI! NE FELEDD! FIZETNI FOGSZ!
Mekkora elbaszott trollkodás lenne!
Tibi és Laura sosem hazudna, komfirmed!!!
irodalmi szófordulatokkal beszél
Vajon miért van egy 90 centis gorilla a nappaliban?
Azt pedig hogy a 2 sztojka miért hasonlít ennyire egymásra, azt a trollégákra bízom:
Ezen felül, már 10 éve is öltözött nőnek a fenti nyugdíjas úriember, vajon azért kérdezték meg tőle a rendőrök hogy volt-e aktus?
Nebassz, hogy Endi telefonzsonglőr kisbarátja volt a Marian Cozma gyilkosa!?
rtl.hu/hirado/2009/11/21/extra-vagatlan-interju-sztojka-ivannal
24.hu/belfold/2019/11/18/sztojka-ivan-letartoztatas-prostitucio-marian-cozma/
blabla
nem
Roliboy ma reggeli liveja alatt találtam. Nem tudom mennyire releváns az info
Tranyó manó megint magára akarja borítani a szaros vödröt?
Amennyi esze van... rá vallana a tett.
A pedofil kizsarolhatott egy találkozót, a végső összeomlásra hivatkozva.
Ha igaz a történet, a hapsikurvának, hamar le fog zárulni egy szegedi kurválkodás.
szvsz fake az osszes ilyen "info" ahol a herelt komloi hulyegyereket "Mercinek" hivjak
+ "unokahugom futott ossze veluk"
Igyunk egy sörtöt, he
(
x29)
Jul 17, 2024 01:19:09
gobesug

10 év után ma keltem fel először úgy, hogy már tervem sincs." Ez utóbbit aztán elmondja 6-8 változatban és szórenddel, szétloopolja, annyira tetszik neki ez a saját nyomorloopja.
szerintem még fel sem fogta a dolgok komolyságát. sőt picit még élvezi is, hisz így könnyebb. erre utal a sokszor ismételt "mégha nem vettek volna fel is jobb lenne" - hisz most lövése nincs. viszont a mai nap még csak ez járt a buksiban, összekötni a többivel csak talán most fogja - hogy bizony vége. nem jön ki már semmilyen matek sehogy, hisz eleve erre az utolsó nádszálra volt alapozva a következő terv is:
- meló valameddig, hogy legyen segély még valameddig
- pénz, hogy ki tudja váltani a letöltendőt
micsoda tervek voltak ezzel a melóval endre. :D
na ezek úsztak most el.
ja és erre jön majd a 24 Q4 majd milliós hazai buli is, plusz a német bankok sem fogják hagyni elúszni a lóvét, nehogyazthidd korcs. ok, nincs mit behajtani rajtad, de ha látnak benne sémát onnantól az komoly pénzügyi bűncselekmény és nem döbling lesz hanem kibaszott berlin alsó.
"Basic fraud can result in imprisonment of up to five years or a fine, while severe cases can lead to imprisonment of up to ten years."
Jul 17, 2024 01:19:09
(
x3)
Jul 17, 2024 01:22:40
dogoljmegsodi

neked annyi gyagyás. lehet hogy csak 90 napra zárnának be, de ha megtudják a cellatársak hogy pedofil vagy (meg fogják) akkor te már onnan nem jössz ki.
mondjuk szerintem a kinézeted a fizikumod a tenyérbemászó stílusod a loopolásod miatt egyébként sincs olyan forgatókönyv hogy ne vernének agyon.
mondjuk szerintem a kinézeted a fizikumod a tenyérbemászó stílusod a loopolásod miatt egyébként sincs olyan forgatókönyv hogy ne vernének agyon.
Jul 17, 2024 01:22:40
(
x29)
Jul 17, 2024 01:28:13
gobesug

ha lesittelik, nevet kell valtoztatnod! ;D
amugy tuti osszebassszak, szimplan csak irritalo. es az ottani fergeknek ha german ha szlav ha arab nem kell tudniuk semmi kinti bunerol. egyszeruen ezt a fejet utni kell.
a masodik lehetoseg talan megrosszabb (a mi ertekrendunkkel, neki ez talan szep halal), hogy az intezmeny legnagyobb kocsoge lesz es naponta 10-20 elitelt kurja szet a segget es egy benti szerelmi romanc miat elvagjak a torkat.
szoknyat ugyis viselsz mar stoki, ideje szoktatni a tangat is.
Jul 17, 2024 01:28:13
(
x29)
Jul 17, 2024 01:51:40
gobesug

pár hét múlva:

Jul 17, 2024 01:51:40
(
x22)
Jul 17, 2024 02:40:02
SyntaxError

Nem hiszem el, hogy annyira hülye vagy, hogy nem jössz rá magadtól, úgyhogy most segítek egy kicsit Stoki.
Itt a Sodi Show Mission Command Center-e. Innen irányítjuk az életed minden egyes másodpercét, a melócsákat, a vicces színűeket, de még a MÁV menetrendjét is.
Legközelebb jobban figyelsz.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Itt a Sodi Show Mission Command Center-e. Innen irányítjuk az életed minden egyes másodpercét, a melócsákat, a vicces színűeket, de még a MÁV menetrendjét is.
Legközelebb jobban figyelsz.

Jul 17, 2024 02:40:02
(
x1)
Jul 17, 2024 02:43:01
Solaris Trollino

szerintem még fel sem fogta a dolgok komolyságát. sőt picit még élvezi is, hisz így könnyebb.
Közben végeztem a flokkkal is. Pont ilyen érzésem volt nekem is, mintha keserédesen "élvezné", látszólag megpróbál belőle valamit a javára fordítani, de ebből gyakorlatilag már nincs mit! Illetve lenne, de még mennyire, hogy lenne, viszont annyira vakon van, hogy totális áltanulságokat von le – kezdem azt érezni – TUDATOSAN. Lehet, hogy ez sokaknak evidencia, de döbbenetes látni az autipajzs visszaépítését folyamatában. A valóságtagadás által, amit ilyen szintekre fejlesztett éveken át. Elképesztő.
Gyakorlatilag a sorozatos pofára eséseit évek óta – hamis – "ma is tanultam valamit"-flokkokal próbálja meg elemezni, ami teljes zsákutca. 1: eleve téves következtetéseket von le, 2: még ezekből sem tanul soha semmit. Ráadásul amellett, hogy a helyzetére úgy hivatkozik: "tragédia történt", megint abban mesterkedik, hogy lehetne kibaszni a céggel. Ószövetségi düh, ugyebár. Legszívesebben perelne, egyébként még nem lefutott, hogy biztatási kár címén nem próbálkozik meg valamit aljas módon kizsarolni a cégtől, de itt ezzel a lezáratlan munkanappal annyira nincs semmi a kezében, hogy egyelőre csak fortyog dühében.
Judka-videókkal indítani a leendő nagyfőnököknél az első napon? :D Hát ez valami zseniális mesterterv Stokikám! Én támogatom! "Egyetemista koromban lehettek érdekes gondolataim, miközben már több mint 10 éve apolitikus vagyok." :D Ilyen szintű masnizás a világon nincs, geci! Amúgy komolyan mondom, ha elkezdene coaching videókat készíteni valóságtagadás témakörben, még foschná is! Mint a téma szakavatott ismerője!
Ami még feltűnt, hogy szinte folyamatos kapcsolatban van az anyjával (WC-ből hívogatja, "ezek mindenbe belelátnak!", stb.). Gondolom kényszerből, mert a háta közepére nem kívánja, de másra nem tud számítani. Távolról meg úgysem tudja megvillázni.
Golda. Szegről-végről jogvégzett forma, még ha botcsinálta is, de aSodival ellentétben diplomás értelmiségi. Normális esetben egy ilyen családi életúthoz hozzátartoznak együtt megélt sikerek és kudarcok vegyesen. Hozzá tartoznak nyert perek, apróbb sikerek. Persze pofonokat is ad az élet bőven, de azért alapvetően kell lennie egy egészséges egyensúlynak. Pláne, hogy a gyerek még érdeklődik is hobbiszinten a paragrafusok iránt.
Viszont az ilyen szintű sikertelenség valami kibaszottul frusztráló lehet. Mindig összeül a családi kupaktanács, mindig megjogászkodjuk, és a vége mindig az, hogy túl járnak az eszünkön és feltörlik a gyerekkel a padlót. MINDIG! 20+ éve sorozatosan, mindig, kivétel nélkül. És nem, nem a körülmények, meg a sors, hanem kizárólag a hülye kölök hibája. Minden az ő hibája!
Elképesztő, hogy lehet így élni.
Jul 17, 2024 02:43:01
(
x3)
Jul 17, 2024 02:49:43
dogoljmegsodi

nincs a gyereknek betegségtudata
Jul 17, 2024 02:49:43
(
x22)
Jul 17, 2024 02:57:33
SyntaxError

Melyik bolondnak van?
Na ciccenjen az a sör fifi! Három óra! Ne itt lurkolj!
Jul 17, 2024 02:57:33
(
x1)
Jul 17, 2024 03:06:56
technikai_proba

ciccentés közben gondolj rá, hogy még mindig lehetnél berlinben, csak ugye történelmileg másképp alakult.
mennyivel kevesebb gondod lenne, ha képességeidnek megfelelő melód lenne (árufeltöltő? postás?), egyensúlyban tartanád a kiadást és bevételt, és nem követted volna a túrós cigányfaszt ausztriába
mennyivel kevesebb gondod lenne, ha képességeidnek megfelelő melód lenne (árufeltöltő? postás?), egyensúlyban tartanád a kiadást és bevételt, és nem követted volna a túrós cigányfaszt ausztriába
Jul 17, 2024 03:06:56
(
x1)
Jul 17, 2024 03:09:01
technikai_proba

mennyi adósságot halmoztál föl? ne hagyd kétségek között a tv-néző gyerekeket
Jul 17, 2024 03:09:01
(
x3)
Jul 17, 2024 03:54:28
öklendező szerelő

szerintem amikor a börtönben késelik majd, akkor is azt fogja gondolni, hogy ez még kezelhető
Jul 17, 2024 03:54:28
(
x36)
Jul 17, 2024 05:39:15
A helyzet megoldása

Krokesz új, több mint 1 óra 10 perces videójából:
"2009-ben olyat állítottak ellenem egy eljárásban, hogy a volt feleségemet egy krok0dil ette meg a lakásban"
"2009-ben olyat állítottak ellenem egy eljárásban, hogy a volt feleségemet egy krok0dil ette meg a lakásban"
Jul 17, 2024 05:39:15
(
x22)
Jul 17, 2024 05:45:23
MaxPayne

Hany fok van most a macskaolban pedofil?
Tedd ki a homerseklet excelt Stoki!
Hasfelmetszö Trutymó
Tedd ki a homerseklet excelt Stoki!
Jul 17, 2024 05:45:23
Jul 17, 2024 06:04:04
-

Se ishap, se hapsi, eddig igazi shiker ez a nyár!
Jul 17, 2024 06:04:04
Jul 17, 2024 06:14:22
macskaPHISA

*integet*
Jul 17, 2024 06:14:22
(
x8)
Jul 17, 2024 06:17:59
Endre priusza

Endre, a valódi problémának a közelêbe sem jutottál még mindig: alkalmatlan vagy programozónak, a legtöbb, amit remélhetsz pár hetes munkaviszony egy ilyen cégnél, amíg rá nem jönnek erre az egyszerű tényre.
Miért nem keresel olyan munkát, amit el is tudsz végezni?
Miért nem keresel olyan munkát, amit el is tudsz végezni?
Jul 17, 2024 06:17:59
Jul 17, 2024 06:33:43
-

8-ra megyek a kerületi rendőrségre kikérni a munkáltatómnak az erkölcsimet. Előtte stresszmentes nyugiban reggelizek és iszom egy kávét. Te ki mernéd kérni az erkölcsidet, Recskás?
Jul 17, 2024 06:33:43
(
x34)
Jul 17, 2024 06:49:27
Betöjt Laptop

Endre!
Szerintem most kell levenni a polcról a borítékot, benne a 3000 eurúval és megpróbálni rendberakni a dolgokat.
Szerintem most kell levenni a polcról a borítékot, benne a 3000 eurúval és megpróbálni rendberakni a dolgokat.
Jul 17, 2024 06:49:27
Jul 17, 2024 06:50:28
Broni szelleme

Mé, azzal mia baj?
Jul 17, 2024 06:50:28
(
x1)
Jul 17, 2024 06:57:39
Soderák

Endre, elgondolkodhatnál hogy más pályát válassz, ahol nem érdekel senkit a múltad. de te annyira mélyen vagy, hogy az a csoda hogy a TEK nem törte rád az ajtót...
sOhAnEmÍrOkIdE hÖhÖhÖhÖhÖhÖhÖ
Jul 17, 2024 06:57:39
(
x8)
Jul 17, 2024 07:08:13
sörtötbontok

olyan munkát, amit el is tudsz végezni?
Jul 17, 2024 07:08:13
(
x36)
Jul 17, 2024 07:11:56
A helyzet megoldása

Mindenkinek meghagyom a lehetőséget hogy kitalálja, ki szerepelt a bűnügyi nyilvántartásba ezzel a képpel 2012-ben:

Jul 17, 2024 07:11:56
(
x34)
Jul 17, 2024 07:16:59
Betöjt Laptop

Endre!
Hátha van valaki, akinek van pénze pár napot eltölteni Bécsban.
Dobd már be a lefoglalt szállás adatait.
Te úgysem tudsz vele mit kezdeni.
Ez lenne a logikus.
Hátha van valaki, akinek van pénze pár napot eltölteni Bécsban.
Dobd már be a lefoglalt szállás adatait.
Te úgysem tudsz vele mit kezdeni.
Ez lenne a logikus.
Jul 17, 2024 07:16:59
(
x36)
Jul 17, 2024 07:19:38
A helyzet megoldása

Azt pedig hogy a 2 sztojka miért hasonlít ennyire egymásra, azt a trollégákra bízom:

Jul 17, 2024 07:19:38
(
x3)
Jul 17, 2024 07:21:44
nabejj

Legalább eltudsz menni Jászapátiba felvenni Sztojka úr nyugdíját, ami holnap esedékes:)
Jul 17, 2024 07:21:44
(
x3)
Jul 17, 2024 07:26:39
öklendező szerelő

Legalább eltudsz menni Jászapátiba felvenni Sztojka úr nyugdíját, ami holnap esedékes:)
szerintem azt sodi fogja odaadni szojkának
Jul 17, 2024 07:26:39
(
x6)
Jul 17, 2024 07:34:56
Darth Tibor

Szegény Sztojka a 28500 forcsis minimál nyugdíjából kénytelen eltengődni! Astoki csak nem olyan szívtelen, hogy azt is elkérné! Még neki kellene adnia a nélkülöző öregnek!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Jul 17, 2024 07:34:56
(
x3)
Jul 17, 2024 07:36:10
trashWOODstock varangya

Szegény Sztojka a 28500 forcsis minimál nyugdíjából kénytelen eltengődni! Astoki csak nem olyan szívtelen, hogy azt is elkérné! Még neki kellene adnia a nélkülöző öregnek!
inkább fizessen neki egy tál gyrost
Jul 17, 2024 07:36:10
(
x1)
Jul 17, 2024 07:37:54
Skynetsodi

Ma hány barátoddal tartod a névnapodat? Nullát is ér írni.
Nekem se könnyű
Jul 17, 2024 07:37:54
(
x7)
Jul 17, 2024 07:43:46
Hektor a Traktor

Endre!!!
Most tudtam meg, hogy ebben a hónapban nem kap nyugdíjat a Sztojka, mert szült a postás felesége, s így a postás nem tudja kivinni a nyugdíjat, mert be kellett mennie a kórházba az asszonyhoz.
Heki a traki
Most tudtam meg, hogy ebben a hónapban nem kap nyugdíjat a Sztojka, mert szült a postás felesége, s így a postás nem tudja kivinni a nyugdíjat, mert be kellett mennie a kórházba az asszonyhoz.
Jul 17, 2024 07:43:46
(
x2)
Jul 17, 2024 07:45:56
halottpiton

endre, ki kéne hozni egy klímát, majd anyád felszerelni neked
Nyem érted a lényeget, hülyevagy
Jul 17, 2024 07:45:56
(
x7)
Jul 17, 2024 07:47:56
Hektor a Traktor

endre, ki kéne hozni egy klímát, majd anyád felszerelni neked
Nem tudná kibontani a dobozt a Budai értelmiségi.
Jul 17, 2024 07:47:56
(
x36)
Jul 17, 2024 07:48:24
A helyzet megoldása

Mi a helyzet azzal aki azt mondta januárban, hogy akinek nincs 500 eurója az kussol és faszt szop?
Jul 17, 2024 07:48:24
(
x3)
Jul 17, 2024 07:48:54
nabejj

Dőrppe is törleszt a videókkal, Sztojka is holnap fizet.. Nem értem mi a faszért sírsz stoki:)
Jul 17, 2024 07:48:54
(
x7)
Jul 17, 2024 07:52:58
Hektor a Traktor

Kellene keresned egy videost akihez odaköltözhetsz és csinálnátok kollab videókat.:)
Ja nincs még egy olyan hülye, mint te, aki odavesz egy alkoholista hajléktalant magamellé. (Csak te.:) )
Heki a traki
Ja nincs még egy olyan hülye, mint te, aki odavesz egy alkoholista hajléktalant magamellé. (Csak te.:) )
Jul 17, 2024 07:52:58
(
x3)
Jul 17, 2024 08:03:01
cucksodi

Dőrppe is törleszt a videókkal, Sztojka is holnap fizet.. Nem értem mi a faszért sírsz stoki:)
Dörppés videó törlesztés még mindig az egyik kedvencem. Máig képes vagyok hangosan felsírni mikor eszembe jut.
Jul 17, 2024 08:03:01
(
x10)
Jul 17, 2024 08:06:46
PúpszásziVámpír

Stoki! Ma már a stresszmentes nyugi van nem??
Nem kell aggódni a melócsán, mert már TEGNAP megtörtént!
Álmodjatok Rémeket!
Nem kell aggódni a melócsán, mert már TEGNAP megtörtént!
Jul 17, 2024 08:06:46
(
x8)
Jul 17, 2024 08:08:04
Golda csiklója

A helyedben felhívnám Sztojka urat és kérnék egy árajánlatot, hogy mennyiért intézi el, hogy a börtönben ne törjék minden nap el valamelyik csontodat!
A tranyóról lyuksógorod, géza is megoldás lehet!
A fent említett 3000 euroval talán tárgyalóképes leszel a nagypályás bűnöző barátaidnál, és lehet életben maradsz és szabadulsz... LEHET! Nem biztos. Végülis még soha nem csapott be egyik sem.
O és K együtt OK és minden OK!!
A tranyóról lyuksógorod, géza is megoldás lehet!
A fent említett 3000 euroval talán tárgyalóképes leszel a nagypályás bűnöző barátaidnál, és lehet életben maradsz és szabadulsz... LEHET! Nem biztos. Végülis még soha nem csapott be egyik sem.
Jul 17, 2024 08:08:04
(
x30)
Jul 17, 2024 08:13:57
trolléga

Herbert szerinten továbbra is szívesen látná, csak épp ő is egy született pináson élősködik. Pedig aztán nála is tombol a buzidémon rendesen.
Jul 17, 2024 08:13:57
(
x8)
Jul 17, 2024 08:16:47
Golda csiklója

Nah takarodj ki és segíts anyádnak fúvet nyírni!
Kapcsolj livet-ot! Hát ha agyonbasz az áram, vagy levágod a kűbad...foshná!
turbo meg mehetne a gecibe a szteppelt mellkasával
O és K együtt OK és minden OK!!
Kapcsolj livet-ot! Hát ha agyonbasz az áram, vagy levágod a kűbad...foshná!
turbo meg mehetne a gecibe a szteppelt mellkasával
Jul 17, 2024 08:16:47
(
x2)
Jul 17, 2024 08:19:54
Erkelyszimulator

Kérjük, vegyenek minket komolyan, különben mi sem tudjuk önöket komolyan venni + kirohad a szemük a fórumozóknak.
Gondolatban, olvasas kozben odateszem.😂
Jul 17, 2024 08:19:54
(
x2)
Jul 17, 2024 08:29:03
SporoloProli

A nagyház ajtajában:
"Adjál pénzt sörre, névnapom fan. Faszom.
Miért nem beszéltél a Gézával? Meg a Mejszivel?
Tedd le a fakanalat! Haggyámááá!"
Jul 17, 2024 08:29:03
(
x10)
Jul 17, 2024 08:30:35
PúpszásziVámpír

Nem is tudtam, hogy van SODI, Stoki névnap.
Jul 17, 2024 08:30:35
(
x16)
Jul 17, 2024 08:34:53
Pitonsz Professzor

Mi a nyomorúság tárgya a mai nap?
Punszisza a lekjopp!
Jul 17, 2024 08:34:53
(
x124)
Jul 17, 2024 08:35:14
Hahó

Ez a remény reggele. Stoki reménykedik, hogy 9 hónap múlva, 49 interjú után megint lesz melócsája 6 órára.
Jul 17, 2024 08:35:14
(
x22)
Jul 17, 2024 08:35:16
MaxPayne

Most miert nem arcoskodik nagy mellennyel a pedofil? Nyem ertyem.
Ideje most lenne ra boven.
Mehetnel utolni is, vagy lefejelni a geyzat, vagy kirugni egy troll labat.
Hasfelmetszö Trutymó
Ideje most lenne ra boven.
Mehetnel utolni is, vagy lefejelni a geyzat, vagy kirugni egy troll labat.
Jul 17, 2024 08:35:16
(
x22)
Jul 17, 2024 08:36:12
MaxPayne

Jaj! Majdnem elfelejtettem!
AMS, ÖGK, Finanzamt mit szolt, hogy megint csak 1 napra voltal bejelentve?
Hasfelmetszö Trutymó
AMS, ÖGK, Finanzamt mit szolt, hogy megint csak 1 napra voltal bejelentve?
Jul 17, 2024 08:36:12
(
x6)
Jul 17, 2024 08:38:04
Bagolyka

Nem lehet, hogy a főnök úr azért nem beszélt veled, mert a macskaólas tiktik fiteó után beszart, hogy valami nagyon durva betegséget kapna el tőled?
Jul 17, 2024 08:38:04
(
x1)
Jul 17, 2024 08:40:00
Kendra

SoDi gyakran szoktad azt álmodni hogy egy hosszú sor dominó elől szaladsz amik sorban dőlnek el feléd és egyre közelebb érnek hogy agyonnyomjanak?
Jul 17, 2024 08:40:00
(
x17)
Jul 17, 2024 08:41:52
Örebro

kurva anyådat gyagyås, elkotyavetelted az ugrålo robotot is biztosan, pedig vevö lettem volna rå.
Jul 17, 2024 08:41:52
(
x30)
Jul 17, 2024 08:42:49
trolléga

Most miért faty fisszafonulva stokikám? Tiéd a világ összes ideje. Meg ott vannak a megtakarításaid is, hahó!
Jul 17, 2024 08:42:49
Jul 17, 2024 08:43:54
chrisbrown

A Swift adok-veszek csoportban árulnak egy Suzit Újszászon. Szerintem ez az amivel Golda járt. Esetleg emlékszik valaki még a rendszámra?
Jul 17, 2024 08:43:54
(
x17)
Jul 17, 2024 08:45:08
Örebro

A Swift adok-veszek csoportban árulnak egy Suzit Újszászon. Szerintem ez az amivel Golda járt. Esetleg emlékszik valaki még a rendszámra?
szerintem a gyagyås tesz rå ajånlatot a napokban. :-)))
Jul 17, 2024 08:45:08
(
x36)
Jul 17, 2024 08:46:16
A helyzet megoldása

képet rakj be
Jul 17, 2024 08:46:16
(
x10)
Jul 17, 2024 08:46:44
PúpszásziVámpír

Hol a kép a PS5ről fikás? Bizonyítsd, hogy nálad van!
Álmodjatok Rémeket!
Jul 17, 2024 08:46:44
(
x47)
Jul 17, 2024 08:48:55
max5enutálnak

Szóltál már az AMS-nek, hogy megvolt a meló, letudtad idénre, jöhet a segély?
Fabelhaft!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Fabelhaft!
Jul 17, 2024 08:48:55
(
x8)
Jul 17, 2024 08:53:15
Endre priusza

Endre, gondolj bele, te jártál jobban! Kirúgtak ugyan, de csak hat órát voltál benn, mégis nyolc órára kapsz fizetést! 33% tiszta haszon! Ennyi késedelmi kamatotég a Bittner-pénzre sem számoltak fel!
Jul 17, 2024 08:53:15
(
x8)
Jul 17, 2024 08:57:43
Endre priusza

Szeméttelepen válogathatná a hulladékot, döggyárban kevergethetné a húspépet, patológián takaríthatná a mocskot a boncolások után vagy takaríthatna lakásokat, ahol pár hétig rohadt egy hulla. Tucatnyi karrier várja Endrét, ahol helyt állhat! Csak a különleges képességét kell kihasználnia, hogy őt nem zavarja a bűz és a mocsok.
Jul 17, 2024 08:57:43
(
x8)
Jul 17, 2024 09:02:32
sörtötbontok

Csak átpörgetném reggel a twittert, erre:

Jul 17, 2024 09:02:32
(
x8)
Jul 17, 2024 09:07:23
Ahmed von der WU kasse

nekem a partner bank.
ahová "felvették", lement összehugyozott melegítőben totál bebaszva szerződést kötni (mer ugye a gőtén volt az iroda, megteheti) és hazazavarták a gecibe.
Ugyan nem melohely,de nekem a kedvencem, amikor a troll kijelentkezett a nevében, az Áemesz-böl:-D
Ez a fasz meg mehetett hetyetyézni.
Mondjuk azt még meghallgattam volna,amit ott elöadhatott.
- Eeeöööeeee trollenn bitte:-D
Jul 17, 2024 09:07:23
Jul 17, 2024 09:08:16
vicces fun fact

Ez a remény reggele. Stoki reménykedik, hogy 9 hónap múlva, 49 interjú után megint lesz melócsája 6 órára.
mar csak 46 ev es meg is lesz a 62 napos munkaviszony! AMS elfogadja igy is?
Jul 17, 2024 09:08:16
(
x23)
Jul 17, 2024 09:09:20
banshee

A börit elfogadják 90 napnak?
Jul 17, 2024 09:09:20
(
x47)
Jul 17, 2024 09:12:15
max5enutálnak

Milyen vicces, azt mondtad, hogy akinek nincs hó végén 500 eurója, az kapja be a faszt és kussoljon. Erre te most szó szerint 500 euró miatt leszel faszszopó automata 90 napig.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Jul 17, 2024 09:12:15
(
x30)
Jul 17, 2024 09:14:41
trolléga

www.tiktok.com/@tamaskagabi7/video/7392217552065236256
Velem tiktiken jött szembe a csaj. Hallod endre, retteg attól hogy PÁFon kiderüljön: nem normális. Neki legalább van betegségtudata. Rólad még ki is derült hogy elmebeteg vagy mégsem teszel ellene. Rend van, na!
Jul 17, 2024 09:14:41
(
x8)
Jul 17, 2024 09:15:20
Endre priusza

Endre, de komolyan! Miért nem ebbe az irányba indulsz el? Mérd fel a képességeidet és olyan szakmát válassz, amiben erős vagy!
Például kifejezetten szívesen fetrengesz nehyven fokban a szarban-húgyban. Egy bőrgyár sem büdösebb a macskaólnál, aztán még pénzt is adnak érte, ha ott dolgozol. Vagy egy öregek otthonában takaríthatnád a szart mindenhonnan, esetleg pelenkázhatnál is! Kurva jól fizetik az extrém takarítókat, akik elvállalják, hogy kihanéznak, ha a nagymama eg
Meghalt az ágyában, de csak három hónap után vették észre. Más elhányná magát az első nap, de neked csak egy szokásos csütörtök lenne, talán még nosztalgiázhatnál is a macskaól után!
És ezekre a helyekre nem kell kilenc hónapig pályázgatni, bevonszolod a segged és délután kezdhetsz is. Tudom, szokatlan lenne így életedben először hasznos munkát végezni, de majd csak megszoknád ezt is!
Például kifejezetten szívesen fetrengesz nehyven fokban a szarban-húgyban. Egy bőrgyár sem büdösebb a macskaólnál, aztán még pénzt is adnak érte, ha ott dolgozol. Vagy egy öregek otthonában takaríthatnád a szart mindenhonnan, esetleg pelenkázhatnál is! Kurva jól fizetik az extrém takarítókat, akik elvállalják, hogy kihanéznak, ha a nagymama eg
Meghalt az ágyában, de csak három hónap után vették észre. Más elhányná magát az első nap, de neked csak egy szokásos csütörtök lenne, talán még nosztalgiázhatnál is a macskaól után!
És ezekre a helyekre nem kell kilenc hónapig pályázgatni, bevonszolod a segged és délután kezdhetsz is. Tudom, szokatlan lenne így életedben először hasznos munkát végezni, de majd csak megszoknád ezt is!
Jul 17, 2024 09:15:20
(
x30)
Jul 17, 2024 09:17:44
trolléga

HWZ-253 volt horgászé
Jul 17, 2024 09:17:44
(
x8)
Jul 17, 2024 09:19:23
Endre priusza

Te Endre, az AMS nem javasolt ilyesmiket? Hogy esetleg ne csak pjogjamozoó állásokat nézegess?
Jul 17, 2024 09:19:23
(
x30)
Jul 17, 2024 09:28:53
trolléga

képet rakj be

Jul 17, 2024 09:28:53
(
x1)
Jul 17, 2024 09:49:08
hunty

kurvajó az a gorilla, honnan lehet ilyet venni?! mármint ami hátul van, nem a fotelban.
Jul 17, 2024 09:49:08
(
x21)
Jul 17, 2024 09:54:57
mondomkusskuss

Kérdezd meg Sztojka urat! Talán jelképes hu hu húszezer forintért el is adja neked 😅
Jul 17, 2024 09:54:57
(
x34)
Jul 17, 2024 09:55:07
Betöjt Laptop

Pedig milyen jó vétel lenne Endrének, de sajnos nincs rá pénze :D
Plasztik se.
Jul 17, 2024 09:55:07
(
x36)
Jul 17, 2024 10:01:10
A helyzet megoldása

Na gyerünk te mutogatós hobbirém, pörgesd meg azt a lasszót!
Jul 17, 2024 10:01:10
(
x9)
Jul 17, 2024 10:04:52
balek

Szia Endi! Csak egy kis emlékeztető, hogy kiknek van JOGSIJA! Éppen a mellkasát darabolta szét láncfűrésszel, és már megint nincs magánál.
Persze ő alkalmas a vezetésre, ellentétben a Sodival, akinek orvosi papírja van arról, hogy elmebeteg és nem vezethet autót! Mert papíros elmebeteg sodi a sodi!
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Persze ő alkalmas a vezetésre, ellentétben a Sodival, akinek orvosi papírja van arról, hogy elmebeteg és nem vezethet autót! Mert papíros elmebeteg sodi a sodi!

Jul 17, 2024 10:04:52
(
x16)
Jul 17, 2024 10:05:27
Pitonsz Professzor

Reménykedsz kis buzi a holnapi 30kban mi?
Felesleges
Punszisza a lekjopp!
Felesleges
Jul 17, 2024 10:05:27
(
x9)
Jul 17, 2024 10:09:34
balek

Ikertornyok

php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal

Jul 17, 2024 10:09:34
(
x1)
Jul 17, 2024 10:10:01
Kendra

Sodi tegnap előre megkaptad a Névnapi ajándékodat! Hogy jobb így előre vagy mindig a jeles napon, mint legutóbb a születésnapi kirúgásodkor? Nem mondhatod egyikre sem hogy oda lenne a meglepetés. :D
Jul 17, 2024 10:10:01
(
x68)
Jul 17, 2024 10:13:29
linziasztal01

Ma egy sörrel többet ad a kurva anyád névnapod alkalmából?:))
Majd ír neked egy emailt, ahogy te is szoktad.
Majd ír neked egy emailt, ahogy te is szoktad.
Jul 17, 2024 10:13:29
(
x36)
Jul 17, 2024 10:27:09
A helyzet megoldása

Endre egyébként te mint az emberi faj véleményes tagja
Homo - pipa
Erectus - nem áll rendelkezésre
Homo - pipa
Erectus - nem áll rendelkezésre
Jul 17, 2024 10:27:09
(
x4)
Jul 17, 2024 10:31:07
nemet mondtak

Endre, melyik fáj a legjobban?
- Nincs munkád.
- Nincs pénzed.
- Nincs reményed.
- A farkad nem áll fel.
- Nincs munkád.
- Nincs pénzed.
- Nincs reményed.
- A farkad nem áll fel.
Jul 17, 2024 10:31:07
(
x34)
Jul 17, 2024 10:36:25
Betöjt Laptop

- Nincs munkád.
- Nincs pénzed.
- Nincs reményed.
- A farkad nem áll fel.
A faszpinás rabszolgájának, a fagyhalállal zsarolása hiányzik neki egyedül.
Jul 17, 2024 10:36:25
(
x36)
Jul 17, 2024 10:37:20
A helyzet megoldása

Szegedről olyan infók jönnek, hogy a holnap esti tiktok párbajon tetoválás lesz a tét, és nézők döntik el mi lesz, és állítólag egyes trollok arra készülnek, hogy Tibire kerüljön egy sodi felirat
Jul 17, 2024 10:37:20
(
x124)
Jul 17, 2024 10:40:20
Hahó

Támogatom, azzal, hogy pedósodi legyen a felirat.
Jul 17, 2024 10:40:20
(
x8)
Jul 17, 2024 10:44:48
Endre priusza

Mekkora elbaszott trollkodás lenne!
Jul 17, 2024 10:44:48
(
x3)
Jul 17, 2024 10:47:25
nabejj

Tibi és Laura sosem hazudna, komfirmed!!!
Jul 17, 2024 10:47:25
(
x2)
Jul 17, 2024 10:51:53
Gunnar

rtl.hu/hirado/2009/11/21/extra-vagatlan-interju-sztojka-ivannal
24.hu/belfold/2019/11/18/sztojka-ivan-letartoztatas-prostitucio-marian-cozma/
Jul 17, 2024 10:51:53
Jul 17, 2024 10:52:32
SzárazVekni

Te Endre, az Újoncban nem volt szó arról, hogyan ne baszasd ki magad már az első munkanapon?
Jul 17, 2024 10:52:32
(
x4)
Jul 17, 2024 10:53:10
Sodronyka

SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd

Jul 17, 2024 10:53:10
(
x124)
Jul 17, 2024 10:58:56
Hahó

Stoki, akkor most a 13. és 14. havival együtt mennyi a havi nettód?
Jul 17, 2024 10:58:56
(
x36)
Jul 17, 2024 10:58:57
A helyzet megoldása

nem
Jul 17, 2024 10:58:57
(
x36)
Jul 17, 2024 11:02:03
A helyzet megoldása

Csernák: "nem megyek szegedre, nem gyúlok bele a darázsfészekbe"
Az első értelmes ember?
Az első értelmes ember?
Jul 17, 2024 11:02:03
(
x34)
Jul 17, 2024 11:04:20
Betöjt Laptop

Tranyó manó megint magára akarja borítani a szaros vödröt?
Amennyi esze van... rá vallana a tett.
A pedofil kizsarolhatott egy találkozót, a végső összeomlásra hivatkozva.
Ha igaz a történet, a hapsikurvának, hamar le fog zárulni egy szegedi kurválkodás.
Jul 17, 2024 11:04:20
(
x3)
Jul 17, 2024 11:07:48
trashWOODstock varangya

figyelemkurvulás > stress mentes nyugi
Jul 17, 2024 11:07:48
(
x68)
Jul 17, 2024 11:10:48
linziasztal01

Mit akarnál te Tibitől, Stoki?
Csóró munkanélküli vagy, nem emlékszel? Semmi esélyed.
Csóró munkanélküli vagy, nem emlékszel? Semmi esélyed.
Jul 17, 2024 11:10:48
(
x29)
Jul 17, 2024 11:11:34
gobesug

szvsz fake az osszes ilyen "info" ahol a herelt komloi hulyegyereket "Mercinek" hivjak
Jul 17, 2024 11:11:34
(
x4)
Jul 17, 2024 11:15:27
Ténfép

+ "unokahugom futott ossze veluk"
Jul 17, 2024 11:15:27
(
x68)
Jul 17, 2024 11:15:56
linziasztal01

Emlékszel, amikor anyád figyelmeztetett, hogy vagy kevesebb vagy olcsóbb sört kell innod?
Micsoda mázli, hogy ezt már ő szabályozza.
Gondnokolt stoki astoki.
Micsoda mázli, hogy ezt már ő szabályozza.
Gondnokolt stoki astoki.
Jul 17, 2024 11:15:56
(
x4)
Jul 17, 2024 11:15:59
Ilyen nincs

Lassan itt az ebédidő...
lesz flokk vagy még tart a melős lendület?
Nem lehet könnyű átállni...
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
lesz flokk vagy még tart a melős lendület?
Nem lehet könnyű átállni...
Jul 17, 2024 11:15:59
(
x36)
Jul 17, 2024 11:17:09
A helyzet megoldása

Nem baj endre, a tanszéki strici egységek majd kiraknak a szabadkai útra, aztán ott árulhatod a segged!
Jul 17, 2024 11:17:09
123 látogató online.
Adminisztrátor: snecimano@gmail.com Kiss Endre Farkas
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™
"Ez akkora borzalom volt."
"Baj van. Hát azért ezt így..."
"Ez egészen döbbenetes volt. Döbbenet."
"Ez még a fantáziámon túlmutatóan is aljas volt."
"Bementem a WC-re és hívtam anyámat."
Egy ponton azt mondja, hogy a végén már azzal nyugtatgatta magát, a "legrosszabb dolog", ami történhet, az egy behívás és egy 10 perces beszélgetés lehet. Ezzel szembenn ami történt (10 mp-es kirúgás, kollégák előtti megszégyenítés, "testőr" kollégával való nyomatékosítás), az gyak. a legrosszabb rémálmát is felülmúlta.
"El tudom mondani, hogy az elmúlt 10 évben, akármi történt, akármi történt, másnap mindig volt egy tervem. És ma van először, hogy már tervem sincs. 10 év után ma keltem fel először úgy, hogy már tervem sincs." Ez utóbbit aztán elmondja 6-8 változatban és szórenddel, szétloopolja, annyira tetszik neki ez a saját nyomorloopja.
Annyi gyöngyszem van, hogy ez egyelőre kiapadhatatlan kútforrasnak bizonyul.
Amit ki akarok ebből hozni: Olyan zseniális volt volt a timeline, hogy az az érzésem, jelenleg még csak felszínét kapargathatjuk annak, mit is vittek véghez valójában Hahóék az intervenciós brigáddal. És ebben mindenki tette a dolgát: helyén volt főnök, magyar kolléga, HR-es, mindenki.
Emlékszem, még 2 nappal ezelőtt is felmerült, hogy kellene-e húzni egy kicsit, pár napot benntartani, stb. Nem kellett. Ez így volt tökéletes, ahogy volt. Hogy ezt az égiek, a Teremtő, egy magasabb rendező elv, a karma, vagy az Univerzum rendezte így, ez mindenkinek a saját világnézetére van bízva. Viszont ha 1 napot, csak egyetlen napot ott letölt, már befészkeli magát annyira, hogy szemétkedni tudjon. Ezt a luxust nem kapta meg.
Én nem tudom, lapott-e ilyen mély ütést az autipajzs valaha. Akkora padlóra kerülés történt, hogy a rászámolás még jelenleg is zajlik. Már csak az a kérdés, hogy "csak" a meccs eddigi legjobban irányzott ütését láthattuk-e, vagy ez már a végleges K.O.