Az összas social media közül a legótvarabb, legredvásabb, legelbutítóbb szarfos platform ez. Külön gyűlölöm a korcsot azért, mert miatta meg kellett ismertem ezt a fertőt.
Most legalább nem tud koldulni, hogy egy kalapért beenged egy nézőt és hasonlók! Minden egyes tiltott nap ott megérdemelt ez a hájas szardarab!
Egy kalap szart küldenék neki szívesen.
És akkor már rögtön ketten lennének.
Endre, tessék, ne mondd, hogy a trollok nem segítenek! Na szóval, ha veszel egy húszliteres tisztaszeszt, azt már odaadják 240k forintért. Egy tyoproni 4,5% alkoholtartalmú, vagyis ezt huszonkétszeresére felütve kapod meg egy Tyoproni szesztartalmát. Na most 20x22x2=880 félliteres sörtöt lehet belőle hígítani. Egy tyoproni a boltban 375 forint, vagyis 880 tyoproni 330k forint. Vagyis ezzel rögtön spórolnál kilencvenezer forintot! Az már azért pénz!
Ha megkéred Sztojka urat, hogy intézzen neked szerb csempészalkoholt, ugyanezt tizedáron is megkaphatod, akkor még sokkal többet spórolsz majd!
floravita.superwebaruhaz.hu/gyogyszertari-alkohol-20-literes-tiszta-szesz-96--os-etanol-t510854
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Én meg rőzsét, rá:-D
A benzint mi álljuk
Én szeretem a kétkezi munkát. Ha kell ások 2 méter mély lyukat.
Pont gyújtó kártyát elfogadnak?
Gyüjtö
Kedves Uram!
Üdvözlöm köreikben. És gratulálok a közelgő 100ezerhez, ez shiker!
Remélem itt minden támogatást megkap a trollégáktól, ahogy a múltban is!
Munkásságának tisztelője:
Trollino
fFreudi elszólás:D
Ma két kérdéssel/kéréssel fordulnék hozzátok. Sodi elmúlt két évéről újra szeretenék egy videót csinálni, hogy jutottunk el a Jutkaverőstől, a Sodiverős liveokig. Hogy lett totálcsöves a vekni. Az elmúlt két évről sajnos kevés videóanyag van.
Aki tud segíteni Discordon írhat: haseocomes4u Sziasztok Sodológus társak!
Üdv Trolléga:
Itt felraktam egy csomó releváns anyagot Sodiról az elmúlt másfél évben:
old.bitchute.com/channel/0Lj5nycXnbgF/
Illetve írok Discordon
Sziasztok Sodológus társak!
Álló fasszal várjuk!
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Már volt, aki küldött neki Linzbe szart :D
Azért belegondolni hogy a vén kurva ha akar sem tud menekülni a púpos korcs elől, az elég kemény
Így van, a púpos golda személyes pokla. És ez így is van jól, nézzen csak szembe azzal az átokkal nap mint nap, amit a világraszabadított.
A Sodipedia főoldaláról viszonylag jól nyomon lehet követni az elmúlt 2-3 évet. Elég jól dokumentálva lett a timeline, hála a Levéltáros Kolléga napi emberfeletti munkájának. Sajnos a Trashvod, mint platform, ami gyűjtötte az anyagokat, be lett szántva 1 évvel ezelőtt, mivel az üzemeltetői pedofil gecik voltak, mint aSodi. Ez egy shajnálatos törés volt a közösség életében.
Romjai mellett épült meg a Trash City, amely viszi tovább a nemes feladatot. Keress engem is nyugodtan, a kisdobos ott segít, ahol tud. solaristrollino@proton.me
P.s.: A Sodi főbűneit legalább 3x láttam. (szivecske)
Videó források:
-Vaják csatornája: old.bitchute.com/channel/vajak/
-Trashcityn rengeteg videó van fent.
-Sodipedia hogyfoltokban majdnem minden flokk/fontosabb esemény be van linkelve
Majd még ha valaki tud más egyéb forrást, egészítse ki, nszksz.
5X forgalmi bukás+2 igazolt személyiségzavar (F6090,F4320) +PÁV bukás+eltiltás = papíros elmebeteg
Képet tudsz küldeni?
Tényleg volt ott egy 25 éves lány nem kamu!
Elváltak a szülei nem épp a legstabilabb háttérrel rendelkezik a lány..
A trutymo incidens margójára még ennyit..
Turbó egy szarházi tróger, ez stimmt. De a 25 éves nem gyerek már. Házhoz ment a lófaszért.
Na bumm.
Nem hiszem, hogy érezné az arany korsó vagy a tyoproni közt a különbséget, mindkettő kegyetlen rossz
a penny market egypár sajátmárkásával embert lehetne kínozni, bár a picsaszáj mindent bevesz, csak a gyomor gyuri szokott tiltakozni reflux rezsővel egyetemben
“Legkevésbé sem vagyok fizikailag függő”
Annak idején csináltam egy összefoglaló videót Sodrák urunkról, olyanoknak akik nem ismernék. Az elmúlt két hónapban eléggé felkapott lett úgyhogy köszönöm nektek! youtube.com/watch?v=mSIpJEe_w34
Ma két kérdéssel/kéréssel fordulnék hozzátok. Sodi elmúlt két évéről újra szeretenék egy videót csinálni, hogy jutottunk el a Jutkaverőstől, a Sodiverős liveokig. Hogy lett totálcsöves a vekni. Az elmúlt két évről sajnos kevés videóanyag van.
A másik pedig hasonló okokból az MC Isti témában keresnék (esetleg Sodológus) embert aki tudna mesélni bővebben róla!
Aki tud segíteni Discordon írhat: haseocomes4u Sziasztok Sodológus társak!
halsuppe proton. ide írj pista ügyben.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Talán ő az
Ezért is eshetett meg hogy ez az aljas féreg egészen egyszerűen teljesen ismeretlenül ráírt erre a lányra és sikerült magához csalogatnia!
A lány elmondta ,hogy fogalma sem volt arról ,hogy miféle "emberhez" megy.
Ez a mocskos aljas szarházi tróger féreg ezt a jóhiszeműséget és naivitást használta ki ,hogy felcsalogasson magához egy fiatal lányt!
A lány elmesélte ,hogy végig kellett nézni ,hogy a tróger belép a konyhába vérző mellkassal és lekonyuló picsaszájjal nyüszítve ,hogy szétvágta magát.
A lány azonnal távozott a helyszínről.
A lánynak el lett mondva ,hogy soha ne találkozzon senkivel rövid beszélgetés után, soha az életben ne menjen fel senki lakására elsőre.
Ha találkozik valakivel akkor azt nyilvános helyen tegye és ami a legfontosabb mindig mondja el a szüleinek ha találkozik egy idegennel!
Ilyen "ember" a nyergesi rém iszik gyógyszerezik hulla részeg a világáról nem tud a nyomorult mocskos féreg az élete romokban hever de arra van esze ,hogy magához csalogasson egy naív lányt.
Mit akartál tenni trutymo neki is csinálni egy gyereket és neki tönkre akartad tenni az életét?
Te aljas utolsó pszichopata féreg! A trutymo incidens margójára még ennyit..
ja, 25 évesen számoljon be az anyjának, hogy hova megy.
Reméljük egy életre megtanulta a leckét, hogy nem megyünk házhoz lófaszért. És akkor még a Jenes is fűzte a konyhában, atyaég...
Rosszul használja a központozást, fiatalember! A vessző után tegyünk szóközt, ne előtte. Apróság, de figyeljünk rá.
Ma két kérdéssel/kéréssel fordulnék hozzátok. Sodi elmúlt két évéről újra szeretenék egy videót csinálni, hogy jutottunk el a Jutkaverőstől, a Sodiverős liveokig. Hogy lett totálcsöves a vekni. Az elmúlt két évről sajnos kevés videóanyag van. Sziasztok Sodológus társak![...]
Ez nem videós anyag, de ezeken rágd végig magad, hogy meglegyen a teljes kép, ez sajnos elengedtehetetlen:
sodipedia.sodika.org/wiki/Kronol%C3%B3gia:_2022
sodipedia.sodika.org/wiki/Kronol%C3%B3gia:_2023
sodipedia.sodika.org/wiki/Kronol%C3%B3gia:_2024
Itt azt is megtalálod, hogy mikor volt videó.
Ezek az általam ismert legjobb gyűjtemények, ezeken a legtöbb videót megtalálod:
ok.ru/video/c12667804
www.bitchute.com/channel/0Lj5nycXnbgF/
gofile.io/d/EgBnM6
+ sok mindent megtalálsz a Trashcityn is (https://trashcity.net/)
Irtózatos mennyiségű videót tolt ki az elmúlt 2 évben.
A helyedben arra koncentrálnék, hogy Tibi mellett teljesen gátlástalan lett. Korábban is sok apróbb-nagyobb bűncselekményt követett el, de mivel lett egy konkrét célja (maga mellett tartani Tibit a pénzzel) és szerepmodellje, Tibi is teljesen gátlástalan volt (de neki legalább megvolt az a mentsége, hogy egy poloskalegelő csöves), már semmi sem volt szent.
A bűnlajstroma óriásira nőtt:
- okirathamisítások (2db miatt is elítélték: hamis lakcímbejelentő a segély felvételéhez + hamis cv),
- szexuális bűncselekmények (az ájult tranyóra recskázott rendszeresen, rákényszerítette magát Szandikára, akinek még a szociális munkása is a fórumon kért segítséget),
- 6 hónap segélycsalás (végig felvette a pénzt de szinte végig Magyarországon volt),
- sorozatos garázdaságok (kezdve a styres őrjöngéstől a márciusi rivós ámokfutásig),
- elmebeteg zaklatás (Tibit és Laurát is agyon szekálta),
- folyamatosan részegen vezetett (mx. 4-5 órát nem ivott a vezetésórák előtt).
Mármint ez mind nem Tibi hibája volt, hanem pont az a vicc az egészben, hogy a korcs csak és kizárólag ezt vette ki a kaffcsolatból.
Ez, ez, kék óceán!
Hetyetyetye
Mit akartál tenni trutymo neki is csinálni egy gyereket és neki tönkre akartad tenni az életét?
Te aljas utolsó pszichopata féreg! A trutymo incidens margójára még ennyit..
Ez nem feltétlenül, nincs kurvára leszarva.
Én edzett vagyok a trash-ben B+, nagyon rég érdekel a társadalom legalja, hogy ne legyek ennek közelében sem soha.
Ezek a hetek az örömről és ünneplésről kell, hogy szóljanak.
Asodi megy a Blahára.
Senkit nem érdekel már a tranyó meg a másik ostoba kurva, a gecievőJenesfaszkalap, a láncfűrészbűvölő, a sunka, meg a faszomtudja még kicsoda.
Most pár hétig nem megváltani akarom a világot, hanem vigyorogva nézni ahogy a pedofil az utolsókat rúgja és szűköl az elvonási tünetektől.
Szerintem ez érthető.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Te aljas utolsó pszichopata féreg!
Trutymo is full impotens, fel 6-ot mutat a fasza megállás nélkül, szóval legalább ez nem történhetett volna meg
- okirathamisítások (2db miatt is elítélték: hamis lakcímbejelentő a segély felvételéhez + hamis cv),
- szexuális bűncselekmények (az ájult tranyóra recskázott rendszeresen, rákényszerítette magát Szandikára, akinek még a szociális munkása is a fórumon kért segítséget),
- 6 hónap segélycsalás (végig felvette a pénzt de szinte végig Magyarországon volt),
- sorozatos garázdaságok (kezdve a styres őrjöngéstől a márciusi rivós ámokfutásig),
- folyamatosan részegen vezetett (mx. 4-5 órát nem ivott a vezetésórák előtt). . A bűnlajstroma óriásira nőtt:
Es erre persze a ven tetű pedofil nem reagal!
Pedig ez meg csak a jeghegy csucsa! Ugye te narkos pedofil?!
Hasfelmetszö Trutymó
"A Web Guard egy ingyenes szolgáltatás a T-Mobile ügyfelei számára, amellyel megakadályozhatja, hogy a felnőtt tartalmakat 18 éven aluli családtagok lássák vagy hozzáférjenek."
Kérd a filter feloldását aputól. :D (Bocs.)
Egyébként engem felbasznak ezek az alapértelmezettként beállított ilyen-olyan szűrők. Lófaszt nem védenek meg, csak bekorlátoznak. VPN mellé is van ilyen fiszem-faszom Guard, erre nem mennek azok az oldalak, amik miatt a VPN-t használná az ember...
Te Vaják, a gyagya miatt halál halál lett belőle? :D Nekem a webguard azt írja a Bitchute-ra, hogy az oldal sérti az internethasználat szabályzatát, és kifejezett erőszakos kategóriára hivatkozva nem is enged tovább.
Internethasznalat szabalyzata? Az meg wtf? :D
Hasfelmetszö Trutymó
Ez csak szabályzata, nem főszabályzata..szóval nem lehet túl fontos.. xd
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
Mekfaty fiatalkorú trolléga!
+ T-Mobilos. Innentől sakk-matt.
endre is készült régen Tokioba gameshowra. Biztos aktuális még neki. Akkor készíthetne vele interjút is.
ez az aljas féreg egészen egyszerűen teljesen ismeretlenül ráírt erre a lányra és sikerült magához csalogatnia!
Ez a mocskos aljas szarházi tróger féreg ezt a jóhiszeműséget és naivitást használta ki ,hogy felcsalogasson magához egy fiatal lányt x
Maradjunk annyiban, hogy neked sem a lábad fáj.
Trutymót egy pillanatig sem védem, de aki nő létére egy interneten összeszedett jött-ment lakására megy úgy, hogy ott is alszik, mégis mire számít? Kisvasútra?
Szerintem még olcsón megúszta a sztorit, lóghatott volna az ő bele a csillárról, ha egy trutyinál nagyobb pszichopatával baszatja magát.
Akinek 25 évesen a lábát széttenni van az esze, annak lennie kellene annyi eszének is, hogy netes néhány órás ismeretségekkel nem megy szobára, vagy ha szobára megy a rengeteg elrenttentő példa ellenére, akkor vállalja, hogy benne lesz a pakliban, hogy így jár.
25 éves emberről beszélünk, nem egy 5 éves gyerekről,tudnia kellene magára vigyázni.
Van egy sanda gyanúm, hogy gumit sem vitt magával...
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Bukott diákokat szoktak hívni ilyesmire?
Spórolni kell, Endre, spórolni!!! 1 doboz sör = 10 perc
Pár nap múlva nagyon fogja bánni ezt az ivási tempót.
"Bárcsak nemet mondott volna a sör, most sokkal jobb helyzetben lennék"
5 MILLIÓ TROLL BÁNÓPÉNZ STOKI! NE FELEDD! FIZETNI FOGSZ!
A gyakran emlegetett 48 óra. Mindenből feláll az autipajzs ennyi idő alatt.
Spórolni kell, Endre, spórolni!!! 1 doboz sör = 10 perc
En is hobbi alkesz vagyok, de 7+ sör utan mar egy napom kuka olyan rosszul vagyok masnap.
Lassan ez elérhetetlenebb lesz számodra mint tibi
Már várom a sörözős képeket a prolihergelés rovatban.
Ez szerintem nem marad el. Azért nem válaszolnak neki, mert a szexualizációt készítik elő.
Szerintem sem, csak az elmúlt 2 hétben azon verte a mellét, hogy ennek a melócsának hála megússza.
Szerintem holnap, de legkésőbb Péntek reggel bekéne menni az AMS irodába segélyért, mert már megint kirúgták.
Gyagyás mi a hód kurva anyádért is jöttél haza Hétfő délután, este ahelyett, hogy Kedden mentél volna segélyt kérvényezni? Tényleg annyira fogyatékos vagy, vagy csak bevagy szarva, hogy mi lesz ezután, hogy kivan fizetve a szállásod egész hétre ahonnan mehetnél segély kérvényezni, erre te haza patkánykodsz inkább?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
(x49)
Jul 17, 2024 15:06:29
ascites
NSZKSZ. Szóval a láncfűrésszel hasfelmetszés mehet, MC Isti-féle anya- és gyermekmegbaszós rage-ek OK, de a vezetés meg a cigi tilos. Király.
Az összas social media közül a legótvarabb, legredvásabb, legelbutítóbb szarfos platform ez. Külön gyűlölöm a korcsot azért, mert miatta meg kellett ismertem ezt a fertőt.
Jul 17, 2024 15:06:29
(x1)
Jul 17, 2024 15:06:38
Solaris Trollino
Most legalább nem tud koldulni, hogy egy kalapért beenged egy nézőt és hasonlók!
Jul 17, 2024 15:06:38
Jul 17, 2024 15:07:24
-
És akkor már rögtön ketten lennének.
Jul 17, 2024 15:07:24
(x17)
Jul 17, 2024 15:09:33
Örebro
mår låtom kit utånzol a nadrågoddal geci.
Jul 17, 2024 15:09:33
(x8)
Jul 17, 2024 15:09:54
Endre priusza
Elindítjuk Endrét a bartosizmus útján? Széép 1 évet sem bírna ki
Endre, tessék, ne mondd, hogy a trollok nem segítenek! Na szóval, ha veszel egy húszliteres tisztaszeszt, azt már odaadják 240k forintért. Egy tyoproni 4,5% alkoholtartalmú, vagyis ezt huszonkétszeresére felütve kapod meg egy Tyoproni szesztartalmát. Na most 20x22x2=880 félliteres sörtöt lehet belőle hígítani. Egy tyoproni a boltban 375 forint, vagyis 880 tyoproni 330k forint. Vagyis ezzel rögtön spórolnál kilencvenezer forintot! Az már azért pénz!
Ha megkéred Sztojka urat, hogy intézzen neked szerb csempészalkoholt, ugyanezt tizedáron is megkaphatod, akkor még sokkal többet spórolsz majd!
floravita.superwebaruhaz.hu/gyogyszertari-alkohol-20-literes-tiszta-szesz-96--os-etanol-t510854
Jul 17, 2024 15:09:54
(x8)
Jul 17, 2024 15:10:04
Ahmed von der WU kasse
Még talán dobnék is egy rózsát...
Jul 17, 2024 15:10:04
Jul 17, 2024 15:11:22
Shell Magyarország Kft.
A benzint mi álljuk
Jul 17, 2024 15:11:22
Jul 17, 2024 15:12:36
Kétesnemiidentitásúsodi
A benzint mi álljuk
Én szeretem a kétkezi munkát. Ha kell ások 2 méter mély lyukat.
Jul 17, 2024 15:12:36
(x8)
Jul 17, 2024 15:13:06
Ahmed von der WU kasse
A benzint mi álljuk
Jul 17, 2024 15:13:06
(x7)
Jul 17, 2024 15:13:36
féregnyulvány
most kellene baby sharkozni
Jul 17, 2024 15:13:36
(x8)
Jul 17, 2024 15:13:52
Ahmed von der WU kasse
Gyüjtö
Jul 17, 2024 15:13:52
Jul 17, 2024 15:15:47
Haseo
Annak idején csináltam egy összefoglaló videót Sodrák urunkról, olyanoknak akik nem ismernék. Az elmúlt két hónapban eléggé felkapott lett úgyhogy köszönöm nektek! www.youtube.com/watch?v=mSIpJEe_w34
A másik pedig hasonló okokból az MC Isti témában keresnék (esetleg Sodológus) embert aki tudna mesélni bővebben róla!
Aki tud segíteni Discordon írhat: haseocomes4u
Annak idején csináltam egy összefoglaló videót Sodrák urunkról, olyanoknak akik nem ismernék. Az elmúlt két hónapban eléggé felkapott lett úgyhogy köszönöm nektek! www.youtube.com/watch?v=mSIpJEe_w34
Jul 17, 2024 15:15:47
(x1)
Jul 17, 2024 15:17:45
Solaris Trollino
Kedves Uram!
Üdvözlöm köreikben. És gratulálok a közelgő 100ezerhez, ez shiker!
Remélem itt minden támogatást megkap a trollégáktól, ahogy a múltban is!
Munkásságának tisztelője:
Trollino
Jul 17, 2024 15:17:45
Jul 17, 2024 15:18:18
Kétesnemiidentitásúsodi
Gyüjtö
fFreudi elszólás:D
Jul 17, 2024 15:18:18
(x6)
Jul 17, 2024 15:19:44
Vaják
Üdv Trolléga:
Itt felraktam egy csomó releváns anyagot Sodiról az elmúlt másfél évben:
old.bitchute.com/channel/0Lj5nycXnbgF/
Illetve írok Discordon
Jul 17, 2024 15:19:44
(x5)
Jul 17, 2024 15:23:20
Bagolyka
Szervezzünk Golda gyógyító tüntetést! Hátha ad pénzt keserkére is.
Jul 17, 2024 15:23:20
(x7)
Jul 17, 2024 15:25:29
Dörpepúp
Álló fasszal várjuk!
Jul 17, 2024 15:25:29
(x6)
Jul 17, 2024 15:25:30
Vaják
Azért belegondolni hogy a vén kurva ha akar sem tud menekülni a púpos korcs elől, az elég kemény
Mindegy mit csinál mert a kicsi fia mindig visszapattan hozzá megverve, kifosztva, megalázva és mocsok részegen
Endi, ez is a te hibád!!
Mindegy mit csinál mert a kicsi fia mindig visszapattan hozzá megverve, kifosztva, megalázva és mocsok részegen
Endi, ez is a te hibád!!
Jul 17, 2024 15:25:30
(x46)
Jul 17, 2024 15:26:25
max5enutálnak
Ha elkészül a videó, javaslom, hogy futtasd meg itt, hogy ne legyen benne tárgyi tévedés.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Jul 17, 2024 15:26:25
(x49)
Jul 17, 2024 15:26:28
ascites
Már volt, aki küldött neki Linzbe szart :D
Jul 17, 2024 15:26:28
(x6)
Jul 17, 2024 15:26:42
Vaják
Micsoda érzés lehet neki hogy a fia az első munkanapján a hőn áhított munkahelyén sört szisszentve és sírva hívja fel a vécéről hogy: "A tjojjok megtajájtaaak"
Jul 17, 2024 15:26:42
(x1)
Jul 17, 2024 15:26:45
halottpiton
endre! Az int..... iskolában a fekete afrikai bevándorló osztálytársaid, hogyhogy előbb szereztek munkát mint te?
Nyem érted a lényeget, hülyevagy
Jul 17, 2024 15:26:45
(x6)
Jul 17, 2024 15:27:01
40_éves_junior
Így van, a púpos golda személyes pokla. És ez így is van jól, nézzen csak szembe azzal az átokkal nap mint nap, amit a világraszabadított.
Jul 17, 2024 15:27:01
(x1)
Jul 17, 2024 15:27:56
Solaris Trollino
A Sodipedia főoldaláról viszonylag jól nyomon lehet követni az elmúlt 2-3 évet. Elég jól dokumentálva lett a timeline, hála a Levéltáros Kolléga napi emberfeletti munkájának. Sajnos a Trashvod, mint platform, ami gyűjtötte az anyagokat, be lett szántva 1 évvel ezelőtt, mivel az üzemeltetői pedofil gecik voltak, mint aSodi. Ez egy shajnálatos törés volt a közösség életében.
Romjai mellett épült meg a Trash City, amely viszi tovább a nemes feladatot. Keress engem is nyugodtan, a kisdobos ott segít, ahol tud. solaristrollino@proton.me
P.s.: A Sodi főbűneit legalább 3x láttam. (szivecske)
Jul 17, 2024 15:27:56
(x11)
Jul 17, 2024 15:33:07
Kovács Péter azaz Kancsi
Videó források:
-Vaják csatornája: old.bitchute.com/channel/vajak/
-Trashcityn rengeteg videó van fent.
-Sodipedia hogyfoltokban majdnem minden flokk/fontosabb esemény be van linkelve
Majd még ha valaki tud más egyéb forrást, egészítse ki, nszksz.
Jul 17, 2024 15:33:07
Jul 17, 2024 15:39:36
lényegtelen1234
A trutymo incidens margójára még ennyit..
Ezért is eshetett meg hogy ez az aljas féreg egészen egyszerűen teljesen ismeretlenül ráírt erre a lányra és sikerült magához csalogatnia!
Ez a mocskos aljas szarházi tróger féreg ezt a jóhiszeműséget és naivitást használta ki ,hogy felcsalogasson magához egy fiatal lányt!
A lány elmesélte ,hogy végig kellett nézni ,hogy a tróger belép a konyhába vérző mellkassal és lekonyuló picsaszájjal nyüszítve ,hogy szétvágta magát.
A lánynak el lett mondva ,hogy soha ne találkozzon senkivel rövid beszélgetés után, soha az életben ne menjen fel senki lakására elsőre.
Ha találkozik valakivel akkor azt nyilvános helyen tegye és ami a legfontosabb mindig mondja el a szüleinek ha találkozik egy idegennel!
Ilyen "ember" a nyergesi rém iszik gyógyszerezik hulla részeg a világáról nem tud a nyomorult mocskos féreg az élete romokban hever de arra van esze ,hogy magához csalogasson egy naív lányt.
Jul 17, 2024 15:39:36
(x6)
Jul 17, 2024 15:40:47
Vaják
Fent vannak a mai live-ok Gayzával és Snecivel:
1.rész:
old.bitchute.com/video/Qvj6uynNTGvm/
2.rész:
old.bitchute.com/video/Ls0sk3O404Wl/
1.rész:
old.bitchute.com/video/Qvj6uynNTGvm/
2.rész:
old.bitchute.com/video/Ls0sk3O404Wl/
Jul 17, 2024 15:40:47
Jul 17, 2024 15:41:34
-
Képet tudsz küldeni?
Jul 17, 2024 15:41:34
(x6)
Jul 17, 2024 15:41:53
MegintKezded
Turbó egy szarházi tróger, ez stimmt. De a 25 éves nem gyerek már. Házhoz ment a lófaszért.
Jul 17, 2024 15:41:53
(x2)
Jul 17, 2024 15:43:11
herr_schwechater
A Pennyben az "Arany koma" vörösbornak 413 forint literje. Amennyiből most egy sörikét vesz, abból egy liter bort kapna. Az "Arany korsó" sör literje 379 forint, de ugye a felhőmérnök úr igényes a piájára. Nem mintha érezné még az ízeket, vagy nem lenne neki mindegy, hogy mit dönt a picsaszájba.
Nem hiszem, hogy érezné az arany korsó vagy a tyoproni közt a különbséget, mindkettő kegyetlen rossz
a penny market egypár sajátmárkásával embert lehetne kínozni, bár a picsaszáj mindent bevesz, csak a gyomor gyuri szokott tiltakozni reflux rezsővel egyetemben
Jul 17, 2024 15:43:11
(x21)
Jul 17, 2024 15:43:48
halászlé
Annak idején csináltam egy összefoglaló videót Sodrák urunkról, olyanoknak akik nem ismernék. Az elmúlt két hónapban eléggé felkapott lett úgyhogy köszönöm nektek! youtube.com/watch?v=mSIpJEe_w34
halsuppe proton. ide írj pista ügyben.
Jul 17, 2024 15:43:48
Jul 17, 2024 15:44:17
-
Képet tudsz küldeni?
Talán ő az
Jul 17, 2024 15:44:17
Jul 17, 2024 15:46:47
-
ja, 25 évesen számoljon be az anyjának, hogy hova megy.
Jul 17, 2024 15:46:47
(x1)
Jul 17, 2024 15:47:00
Solaris Trollino
Talán ő az
Reméljük egy életre megtanulta a leckét, hogy nem megyünk házhoz lófaszért. És akkor még a Jenes is fűzte a konyhában, atyaég...
Jul 17, 2024 15:47:00
(x37)
Jul 17, 2024 15:48:45
nyilvános faszkiverő
Sneci, az int.. nyelvtanfolyamot mindenképp írd bele a masniCV-be, nincs még egy olyan senior felhőének, akinek ez benne lenne, ez igazából az abszolút egyedi ASODI, két kézzel fognak utánad kapkodni a melócsák!
20 eurócentem van. :D Meg 1 kiló krumpli. | Aludni tudok hazajárni. | Örülhettek | Gyogyóba zárattak
Jul 17, 2024 15:48:45
Jul 17, 2024 15:51:23
Grétsy László
A trutymo incidens margójára
Rosszul használja a központozást, fiatalember! A vessző után tegyünk szóközt, ne előtte. Apróság, de figyeljünk rá.
Jul 17, 2024 15:51:23
(x49)
Jul 17, 2024 15:52:27
ascites
Ez nem videós anyag, de ezeken rágd végig magad, hogy meglegyen a teljes kép, ez sajnos elengedtehetetlen:
sodipedia.sodika.org/wiki/Kronol%C3%B3gia:_2022
sodipedia.sodika.org/wiki/Kronol%C3%B3gia:_2023
sodipedia.sodika.org/wiki/Kronol%C3%B3gia:_2024
Itt azt is megtalálod, hogy mikor volt videó.
Ezek az általam ismert legjobb gyűjtemények, ezeken a legtöbb videót megtalálod:
ok.ru/video/c12667804
www.bitchute.com/channel/0Lj5nycXnbgF/
gofile.io/d/EgBnM6
+ sok mindent megtalálsz a Trashcityn is (https://trashcity.net/)
Irtózatos mennyiségű videót tolt ki az elmúlt 2 évben.
A helyedben arra koncentrálnék, hogy Tibi mellett teljesen gátlástalan lett. Korábban is sok apróbb-nagyobb bűncselekményt követett el, de mivel lett egy konkrét célja (maga mellett tartani Tibit a pénzzel) és szerepmodellje, Tibi is teljesen gátlástalan volt (de neki legalább megvolt az a mentsége, hogy egy poloskalegelő csöves), már semmi sem volt szent.
A bűnlajstroma óriásira nőtt:
Jul 17, 2024 15:52:27
(x49)
Jul 17, 2024 15:54:29
ascites
Mármint ez mind nem Tibi hibája volt, hanem pont az a vicc az egészben, hogy a korcs csak és kizárólag ezt vette ki a kaffcsolatból.
Jul 17, 2024 15:54:29
(x49)
Jul 17, 2024 15:57:07
ascites
Sneci, az int.. nyelvtanfolyamot mindenképp írd bele a masniCV-be, nincs még egy olyan senior felhőének, akinek ez benne lenne, ez igazából az abszolút egyedi ASODI, két kézzel fognak utánad kapkodni a melócsák!
Ez, ez, kék óceán!
Jul 17, 2024 15:57:07
(x33)
Jul 17, 2024 15:58:09
Betöjt Laptop
Hetyetyetye
Ez nem feltétlenül, nincs kurvára leszarva.
Én edzett vagyok a trash-ben B+, nagyon rég érdekel a társadalom legalja, hogy ne legyek ennek közelében sem soha.
Ezek a hetek az örömről és ünneplésről kell, hogy szóljanak.
Asodi megy a Blahára.
Senkit nem érdekel már a tranyó meg a másik ostoba kurva, a gecievőJenesfaszkalap, a láncfűrészbűvölő, a sunka, meg a faszomtudja még kicsoda.
Most pár hétig nem megváltani akarom a világot, hanem vigyorogva nézni ahogy a pedofil az utolsókat rúgja és szűköl az elvonási tünetektől.
Szerintem ez érthető.
Jul 17, 2024 15:58:09
(x2)
Jul 17, 2024 16:04:57
nem vagy elég türelmes
Trutymo is full impotens, fel 6-ot mutat a fasza megállás nélkül, szóval legalább ez nem történhetett volna meg
Jul 17, 2024 16:04:57
(x2)
Jul 17, 2024 16:06:26
Fullkamu
ha valakinek 25 evesen kell elmagyarazni az ilyesmit az mar regen rossz... szandika szint kb.
persze meg mindig jobb mint endre, aki 40 ev alatt sem tanult meg pl. koszonni.
persze meg mindig jobb mint endre, aki 40 ev alatt sem tanult meg pl. koszonni.
Jul 17, 2024 16:06:26
(x30)
Jul 17, 2024 16:14:12
trolléga
vlog.sodikereso.info - t senki nem írja pedig igazán hiánypótló, pl a snecipédiás tvod linkeket könnyebb itt megtalálni, az url végén lévő betűsorra elég rákeresni
Én kidomborítanám a veréseket, illetve a csatornacsákat (volt belőle bőven, a nagy flokker ugyebár)
Kisebb nagyobb kihagyásokkal végig itt voltam, ha esetleg proofreadelni kell a kész szöveget: amalono (proton)
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Én kidomborítanám a veréseket, illetve a csatornacsákat (volt belőle bőven, a nagy flokker ugyebár)
Kisebb nagyobb kihagyásokkal végig itt voltam, ha esetleg proofreadelni kell a kész szöveget: amalono (proton)
Jul 17, 2024 16:14:12
(x8)
Jul 17, 2024 16:18:26
Eazy
Nekem a webguard azt írja a Bitchute-ra, hogy az oldal sérti az internethasználat szabályzatát, és kifejezett erőszakos kategóriára hivatkozva nem is enged tovább.
Te Vaják, a gyagya miatt halál halál lett belőle? :D
Kezelem. Nyugi. - KcF
Jul 17, 2024 16:18:26
(x22)
Jul 17, 2024 16:21:17
MaxPayne
Es erre persze a ven tetű pedofil nem reagal!
Pedig ez meg csak a jeghegy csucsa! Ugye te narkos pedofil?!
Jul 17, 2024 16:21:17
(x1)
Jul 17, 2024 16:22:09
Solaris Trollino
Nekem a webguard azt írja a Bitchute-ra, hogy az oldal sérti az internethasználat szabályzatát, és kifejezett erőszakos kategóriára hivatkozva nem is enged tovább.
"A Web Guard egy ingyenes szolgáltatás a T-Mobile ügyfelei számára, amellyel megakadályozhatja, hogy a felnőtt tartalmakat 18 éven aluli családtagok lássák vagy hozzáférjenek."
Kérd a filter feloldását aputól. :D (Bocs.)
Egyébként engem felbasznak ezek az alapértelmezettként beállított ilyen-olyan szűrők. Lófaszt nem védenek meg, csak bekorlátoznak. VPN mellé is van ilyen fiszem-faszom Guard, erre nem mennek azok az oldalak, amik miatt a VPN-t használná az ember...
Jul 17, 2024 16:22:09
(x22)
Jul 17, 2024 16:22:17
MaxPayne
Jul 17, 2024 16:22:17
(x4)
Jul 17, 2024 16:26:11
Ilyen nincs
Ez csak szabályzata, nem főszabályzata..szóval nem lehet túl fontos.. xd
Jul 17, 2024 16:26:11
Jul 17, 2024 16:27:21
§
Főszabály szerint, amit a szabályzat mond, irreleváns.
Jul 17, 2024 16:27:21
Jul 17, 2024 16:31:26
Trollexcel
webguard nem is enged tovább
Jul 17, 2024 16:31:26
(x1)
Jul 17, 2024 16:34:13
Solaris Trollino
+ T-Mobilos. Innentől sakk-matt.
Jul 17, 2024 16:34:13
Jul 17, 2024 16:38:58
-
Nem feltétlenül.Mobil szolgáltatóknál is ez a helyzet és külföldi szolgáltatóknál is gyakori.Gyakran csak a wifire adja be ezt a korlátozást de kábelen engedi a router. + T-Mobilos. Innentől sakk-matt.
Jul 17, 2024 16:38:58
(x120)
Jul 17, 2024 16:45:54
Hahó
Haseo megjött japánból vagy kintről csinálja a flokkot?
Jul 17, 2024 16:45:54
(x2)
Jul 17, 2024 16:50:20
SporoloProli
Haseo megjött japánból vagy kintről csinálja a flokkot?
endre is készült régen Tokioba gameshowra. Biztos aktuális még neki. Akkor készíthetne vele interjút is.
Jul 17, 2024 16:50:20
(x4)
Jul 17, 2024 16:51:40
CafkaMarci
ez az aljas féreg egészen egyszerűen teljesen ismeretlenül ráírt erre a lányra és sikerült magához csalogatnia!
Ez a mocskos aljas szarházi tróger féreg ezt a jóhiszeműséget és naivitást használta ki ,hogy felcsalogasson magához egy fiatal lányt
Maradjunk annyiban, hogy neked sem a lábad fáj.
Trutymót egy pillanatig sem védem, de aki nő létére egy interneten összeszedett jött-ment lakására megy úgy, hogy ott is alszik, mégis mire számít? Kisvasútra?
Szerintem még olcsón megúszta a sztorit, lóghatott volna az ő bele a csillárról, ha egy trutyinál nagyobb pszichopatával baszatja magát.
Akinek 25 évesen a lábát széttenni van az esze, annak lennie kellene annyi eszének is, hogy netes néhány órás ismeretségekkel nem megy szobára, vagy ha szobára megy a rengeteg elrenttentő példa ellenére, akkor vállalja, hogy benne lesz a pakliban, hogy így jár.
25 éves emberről beszélünk, nem egy 5 éves gyerekről,tudnia kellene magára vigyázni.
Van egy sanda gyanúm, hogy gumit sem vitt magával...
Jul 17, 2024 16:51:40
(x64)
Jul 17, 2024 16:53:13
linziasztal01
Bokorflokk!
Jul 17, 2024 16:53:13
(x3)
Jul 17, 2024 16:54:32
RECSKABUNKER
Megint 10 perces, elmész te a picsába Endre!
Az én lelkiismeretem tiszta.
Jul 17, 2024 16:54:32
(x28)
Jul 17, 2024 16:54:58
gobesug
Endre gyere a rómaira ütölni!
Jul 17, 2024 16:54:58
(x2)
Jul 17, 2024 16:56:26
dogoljmegsodi
újabb 10:01 mejszi jauja hetyetye
örülök gyagyás hogy továbbra is a fontos dolgokkal foglalkozol.
örülök gyagyás hogy továbbra is a fontos dolgokkal foglalkozol.
Jul 17, 2024 16:56:26
(x20)
Jul 17, 2024 16:57:25
mondomkusskuss
10 perces érdektelen hetyetye...
Jul 17, 2024 16:57:25
(x64)
Jul 17, 2024 16:58:31
linziasztal01
Képzeletbeli szerződéseket fogad el, módosít…
Megint a napon ittál, rohaggyáel'?
Megint a napon ittál, rohaggyáel'?
Jul 17, 2024 16:58:31
(x3)
Jul 17, 2024 16:59:20
keserke
Jaj, bazmeg gyagya, sírsz itt, hogy VÉGRE VALAHÁRA utolért az előéleted. Inkább adj hálát Jáhvénak, hogy csak most! Menjél a hivataloknak sírni, ahogy eddig is tetted, aztán ha kibasznak onnan és "nagy a baj", akkor gyere vissza!
Sörön kívül semmire nem költök szinte.
Jul 17, 2024 16:59:20
Jul 17, 2024 17:00:00
MÁVos trolléga
Jó látni Ragya hogy a "sokk után két nappal magadhoz tértél" és kis változatosságot provokáltál magad ellen.
Míg más új hobbit, baráti kiruccanások, saját maguk képzését és egyéb pihenést szolgáló updateket hajtanak végre, addig Stoki:
Összenyomott sörösdoboz helyett pohárból issza a sört - ne keressetek benne rációt :D
Púpszász állomás, Púpszász állomás, köszöntjük kedves utasainkat.
Míg más új hobbit, baráti kiruccanások, saját maguk képzését és egyéb pihenést szolgáló updateket hajtanak végre, addig Stoki:
Összenyomott sörösdoboz helyett pohárból issza a sört - ne keressetek benne rációt :D
Jul 17, 2024 17:00:00
(x8)
Jul 17, 2024 17:00:10
Ahmed von der WU kasse
Stokibuzi, a migri osztály találkozóra elmész majd?:-D
Jul 17, 2024 17:00:10
(x2)
Jul 17, 2024 17:00:49
SporoloProli
Stokibuzi, a migri osztály találkozóra elmész majd?:-D
Bukott diákokat szoktak hívni ilyesmire?
Jul 17, 2024 17:00:49
(x1)
Jul 17, 2024 17:01:11
Solaris Trollino
"Sokk"-nak tekinti a történteket. Trólok, trólok, trólok. Hetyetye.
Szerződésben akarja rögzíteni, a leendő munkáltatók védelme érdekében (sic!), hogy ne legyen felelősségre vonható "más életszakasz"-beli cselekedeteiért...
Szerződésben akarja rögzíteni, a leendő munkáltatók védelme érdekében (sic!), hogy ne legyen felelősségre vonható "más életszakasz"-beli cselekedeteiért...
Jul 17, 2024 17:01:11
(x120)
Jul 17, 2024 17:02:22
Hahó
Stoki, túl gyorsan iszod a sört. Minden egyes korttyal egyre gyorsabban közeledik a pillanat, amikor nem fogod tudni megvenni a következő dobozt.
Jul 17, 2024 17:02:22
(x64)
Jul 17, 2024 17:02:40
linziasztal01
Tedd ki a Tibi_pénze excelt a kurva anyádat, biztosan vezeted mennyi péndze' lehet!
Kitaláltál egy összeget és azt a napokkal felszorzod a kuncsaftokkal, igaz?
Kitaláltál egy összeget és azt a napokkal felszorzod a kuncsaftokkal, igaz?
Jul 17, 2024 17:02:40
(x46)
Jul 17, 2024 17:03:10
max5enutálnak
Eddig soha nem látott mélységben az élete és az a legfontosabb, hogy mások életéről loopoljon, akik ráadásul szarnak rá.
Teljesen elmebeteg. Sosem volt ez máshogy
Teljesen elmebeteg. Sosem volt ez máshogy
Jul 17, 2024 17:03:10
(x64)
Jul 17, 2024 17:04:21
linziasztal01
Visszasírod az integrációs kurzust, ez aranyos.
Miért nem jártál be rendesen, amikor még volt ilyen lehetőség? :)
Miért nem jártál be rendesen, amikor még volt ilyen lehetőség? :)
Jul 17, 2024 17:04:21
(x9)
Jul 17, 2024 17:06:01
koszos
"Milyen ember a jutka es miket csinal"
a szomoru ebben az,hogy az elso alkalommal miutan kibasztad oket meghovtad oket megint ! azt gondoltad valtozni fog valami ???? NEM! tudtad nagyon jo,hogy nelkuluk 50 embernel tobb nem nezne a semmit mondo szarjaidat,szal nem kell itt az aldotzatot jatszanod.
a szegedi riherongy meg kb kolcson adott a hereltnek a telefonszamlara,szerinted annyira kapos az az ocsmany pali ,hogy milliokat keres ebbol ?:D te esku beteg vagy
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
a szomoru ebben az,hogy az elso alkalommal miutan kibasztad oket meghovtad oket megint ! azt gondoltad valtozni fog valami ???? NEM! tudtad nagyon jo,hogy nelkuluk 50 embernel tobb nem nezne a semmit mondo szarjaidat,szal nem kell itt az aldotzatot jatszanod.
a szegedi riherongy meg kb kolcson adott a hereltnek a telefonszamlara,szerinted annyira kapos az az ocsmany pali ,hogy milliokat keres ebbol ?:D te esku beteg vagy
Jul 17, 2024 17:06:01
(x10)
Jul 17, 2024 17:06:27
KicsiNéző
Ez a beleíratom a szerződésbe, hogy a 2 évvel ezelőtti social media dolgok nem számítanak akkor faszság.
De már a Gézás lájvban is kiigazította vérponty, hogy próbaidő alatt azzal küldenek el amivel akarnak.
És amúgy is Endre, 2 év?
Hát mi történt azóta? Verés, rengeteg alkohol, hányás, Manna ABC, bazdmeg fel se tudom sorolni.
Rendőrésig ügyek, feljelentések?
Mi a faszról beszélsz??
De már a Gézás lájvban is kiigazította vérponty, hogy próbaidő alatt azzal küldenek el amivel akarnak.
És amúgy is Endre, 2 év?
Hát mi történt azóta? Verés, rengeteg alkohol, hányás, Manna ABC, bazdmeg fel se tudom sorolni.
Rendőrésig ügyek, feljelentések?
Mi a faszról beszélsz??
Jul 17, 2024 17:06:27
(x12)
Jul 17, 2024 17:07:00
kripli figyelő
Ne csak a múltbeli dolgokat foglald szerződésbe.Akkor már legyen benne hogy a jövőbeli bűncselekményeidért sem lehet felelősségre vonni.Sőt a kód review eredményeiért sem vagy felelős.
Jul 17, 2024 17:07:00
Jul 17, 2024 17:07:40
Egyvekninemvekni
Aztakurva Vekni, csak nem meleg van, úgy ízzadsz mint még ember soha..
Jul 17, 2024 17:07:40
(x64)
Jul 17, 2024 17:08:51
linziasztal01
1 doboz sör = 10 perc
Spórolni kell, Endre, spórolni!!!
Jul 17, 2024 17:08:51
Jul 17, 2024 17:09:07
MÁVos trolléga
Úgy csinálsz Stoki, mintha 2 éve teljesen normális dolgokat csináltál volna, ezzel kizárva, hogy a Judkás videók betaláljanak.
Azóta is van anyag amivel ki lehet téget baszatni, hidd el (tőgyes kislány, pedofilverés, ufo abc házrágyújtás... folytassam?)
Púpszász állomás, Púpszász állomás, köszöntjük kedves utasainkat.
Azóta is van anyag amivel ki lehet téget baszatni, hidd el (tőgyes kislány, pedofilverés, ufo abc házrágyújtás... folytassam?)
Jul 17, 2024 17:09:07
(x46)
Jul 17, 2024 17:09:12
max5enutálnak
Egy ilyen feltétel biztos nem lesz red flag azonnal. Csak javasolni tudom.
Bár fura lesz, amikor a pszichiátrián fogod ezt üvölteni az ápolóknak.
Bár fura lesz, amikor a pszichiátrián fogod ezt üvölteni az ápolóknak.
Jul 17, 2024 17:09:12
Jul 17, 2024 17:09:45
-
Ha lenne kocsija se jutna a Mazda sorsára, miért támadná meg bárki is?
Jul 17, 2024 17:09:45
(x10)
Jul 17, 2024 17:09:59
KicsiNéző
"Akárhogy is vergődnek a trollok, a Mercivel kapcsolatban én továbbra sem vagyok hajlandó azt mondani, hogy savanyú a szőlő"
Endre, biztos, hogy a trollok vergődnek?
És biztos nem loopolsz Tibiről már hónapok óta?
Endre, biztos, hogy a trollok vergődnek?
És biztos nem loopolsz Tibiről már hónapok óta?
Jul 17, 2024 17:09:59
(x120)
Jul 17, 2024 17:10:41
Hahó
Pár nap múlva nagyon fogja bánni ezt az ivási tempót.
"Bárcsak nemet mondott volna a sör, most sokkal jobb helyzetben lennék"
Jul 17, 2024 17:10:41
(x12)
Jul 17, 2024 17:11:06
kripli figyelő
Lassan azon is gondolkodnia kell hogyan angolnázza ki azt a részt a szerződésből amikor megkérdezik van a letöltendő börtönbüntetése.
Jul 17, 2024 17:11:06
(x18)
Jul 17, 2024 17:14:11
EasybankosPedo
Remélem tényleg megjátssza és 3/4 év múlva maga fog tényfeltárni magáról részlegesen, majd utána tényleg megpróbálja beleíratni a szerződésbe, hogy ezek miatt nem lehet öt kirúgni. Azt a Bécsi nevetést, ami ezután jön majd, nem csak Budapesten, Púpszászon de még Pekingbe is hallani fogják az emberek akkor.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Jul 17, 2024 17:14:11
(x49)
Jul 17, 2024 17:15:20
ascites
Jó látni Ragya hogy a "sokk után két nappal magadhoz tértél" és kis változatosságot provokáltál magad ellen.
A gyakran emlegetett 48 óra. Mindenből feláll az autipajzs ennyi idő alatt.
Jul 17, 2024 17:15:20
(x11)
Jul 17, 2024 17:15:57
Púpszászi napelem
Lassan ez elérhetetlenebb lesz számodra mint tibi
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Jul 17, 2024 17:15:57
(x49)
Jul 17, 2024 17:16:28
ascites
Fikás buzi, ha nem lett volna ez az állás, akkor tegnap megszexualizált volna az AMS. El is felejtetted a nagy önsajnálatban, mi? :D
Jul 17, 2024 17:16:28
(x28)
Jul 17, 2024 17:17:08
gobesug
En is hobbi alkesz vagyok, de 7+ sör utan mar egy napom kuka olyan rosszul vagyok masnap.
Jul 17, 2024 17:17:08
Jul 17, 2024 17:17:19
-
Már várom a sörözős képeket a prolihergelés rovatban.
Jul 17, 2024 17:17:19
(x120)
Jul 17, 2024 17:18:08
Hahó
Fikás buzi, ha nem lett volna ez az állás, akkor tegnap megszexualizált volna az AMS. El is felejtetted a nagy önsajnálatban, mi? :D
Ez szerintem nem marad el. Azért nem válaszolnak neki, mert a szexualizációt készítik elő.
Jul 17, 2024 17:18:08
(x5)
Jul 17, 2024 17:18:13
Bagolyka
Amúgy recskás? Milyért nem fizeted be magadat Szegedre egy órácskára?
Jul 17, 2024 17:18:13
(x49)
Jul 17, 2024 17:20:00
ascites
Szerintem sem, csak az elmúlt 2 hétben azon verte a mellét, hogy ennek a melócsának hála megússza.
Jul 17, 2024 17:20:00
Jul 17, 2024 17:20:10
vizsgabiztos
Szia Stoki, megkívántad már Trutyó vágását? Bedugnád oda is a döglött pitont? Végülis hasonló élmény lehet. Becsukott szemmel olyan, mintha újra Tibivel lennél.
Jul 17, 2024 17:20:10
Jul 17, 2024 17:21:56
AutiAdsense
Stoki, miért van az, hogy semelyik másik felhőéneknek nem kell kiegészítenie a szerződését olyan pontokkal, mint amikkel te akarod? XD
Jul 17, 2024 17:21:56
(x5)
Jul 17, 2024 17:22:41
Bagolyka
Recskás, mit kamuzol? Miért kéne félni a tróloktol? Hát tök ártatlanok.
Jul 17, 2024 17:22:41
(x64)
Jul 17, 2024 17:23:05
linziasztal01
Mennyi kellene most hirtelen, hogy ne akarjanak lesittelni?
7-8 ezer euró? Döbling+AMS
7-8 ezer euró? Döbling+AMS
Jul 17, 2024 17:23:05
Jul 17, 2024 17:23:44
Kikmakukk
Az a legviccesebb az egészben, hogy - mint mindig - magának mond ellent. Az állitása az, hogy ha a két évnél régebbi videóit nem veszik a munkaltatói figyelembe, akkor minden faszaság. Ehhez képest többször elloopolta, hogy most azzal az indokkal rúgták ki, mert a cég értékrendjével összeegyeztethetelen TikTok videókat találtak róla a neten.
Mióta is tiktokozol te böszme?
Mondtam már, de megismétlem. Az újkori tényfeltárás bárki irányába a közvetkezö:
"Keressen rá Kiss Endre Farkasra az interneten."
Mióta is tiktokozol te böszme?
Mondtam már, de megismétlem. Az újkori tényfeltárás bárki irányába a közvetkezö:
"Keressen rá Kiss Endre Farkasra az interneten."
Jul 17, 2024 17:23:44
(x18)
Jul 17, 2024 17:25:00
EasybankosPedo
Szerintem holnap, de legkésőbb Péntek reggel bekéne menni az AMS irodába segélyért, mert már megint kirúgták.
Gyagyás mi a hód kurva anyádért is jöttél haza Hétfő délután, este ahelyett, hogy Kedden mentél volna segélyt kérvényezni? Tényleg annyira fogyatékos vagy, vagy csak bevagy szarva, hogy mi lesz ezután, hogy kivan fizetve a szállásod egész hétre ahonnan mehetnél segély kérvényezni, erre te haza patkánykodsz inkább?
Jul 17, 2024 17:25:00
(x4)
Jul 17, 2024 17:27:09
sírógörcs
Netto havi 2 millió xdddddd
DE ha a Fajzat annyit keres kurvaként , akkor egy született nő aki nem úgy néz ki mint egy csöves, és esetleg ad is magára, az mennyit keres?
Te teljesen bolond vagy sajnos... Endre mikor fogod elfogadni, hogy neked ugyan elment az eszed ?:(
DE ha a Fajzat annyit keres kurvaként , akkor egy született nő aki nem úgy néz ki mint egy csöves, és esetleg ad is magára, az mennyit keres?
Te teljesen bolond vagy sajnos... Endre mikor fogod elfogadni, hogy neked ugyan elment az eszed ?:(
Jul 17, 2024 17:27:09
(x2)
Jul 17, 2024 17:28:08
Fullkamu
mar porciozni kell a sort poharba, nagy a baj endre?
Jul 17, 2024 17:28:08
(x120)
Jul 17, 2024 17:28:52
Hahó
Stoki szerinted a trollok gyűjtik most ellened a piszonyítékokat, hogy gémeskútban vagy?
És ha VÉLETLENÜL kapnál segélyt, lesz belőle újabb büntetőügyed amiatt, hogy nem jelented a gémeskúti tartózkodást, azaz segélyt csalsz?
Brutálisan könnyű téged levadászni.:)
És ha VÉLETLENÜL kapnál segélyt, lesz belőle újabb büntetőügyed amiatt, hogy nem jelented a gémeskúti tartózkodást, azaz segélyt csalsz?
Brutálisan könnyű téged levadászni.:)
Jul 17, 2024 17:28:52
47 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™
Most legalább nem tud koldulni, hogy egy kalapért beenged egy nézőt és hasonlók!