mi a fasz ez?
Sőt, máj is.
Valóban! Kurva anyját, most nézem, hogy jó pár napig kellemes lesz ott az idő...
Egy kis eső itt délkelet Szlovákiában is jól jönne. De legalább nem vagyok alkoholista meg fél hajléktalan. És azon sem kell félnem, hogy visznek Nyitrára a cigányok meg a szlovákok közé börtönbe. Bár sodrony neked csak a cigóktól kell fosni.
Kínai szar wishes Kalapács..
A miénk jobb!
Kezelem. Nyugi. - KcF
Rosie-nak jobban ment...
Gondolom a Rosie eset újragondolása lenne a mostanira. Nem sikerült.
Fogd màr fel, hogy a videók TARTALMÁVAL VAN A GOND!!! Attól nem óv meg a hetyetye, szerződés ( amúgyis LoL, az felkérő lenne a keringőre és instant alaposan rád keresnének, normális ember nem kér ilyet).
A te sajàt auti világodban lèteznek csak “őskorok” ,”elévülések”, szerződések. De egy normális ember nem így kifordíta látja a vilàgot.
Azért kicsit legyünk "megértőek" a gányoldák irányába is. Meddig alkalmazták Snecit annak ellenére, hogy elég keményen bombázva voltak akkor is. Annyi lehet, hogy Ausztriában kicsit realistábban gondolkodnak mint Germániában, oda meg szerencsére már nem mehet vissza. Viszont azért nem szhász szhászalék, hogy nem fog valamikor melót találni. Tudja, hogy a valóság elől nem bújhat el, azok a felvételek már ott vannak, tehát indul a hetyetye és sajnos nem biztos, hogy shikertelenül.
Sörön kívül semmire nem költök szinte.
Hetyetye, a szlovákütyféd már nem is számit?
Egyébként az ide is, herbál kommenteket és egyéb kommenteket amik úgy kezdődnek “riadó riadó, figyelem ez nem gyakorlat” irogató, ma Endre lájvjában szóba került cvi huangról egy aktuális eljárás során ez a dokumentum került elő
Szerintem cvigányt meg tudnánk gyógyítani a ducatóban 3000 volttal. Legfeljebb nem shikerül. Na bumm!
5 MILLIÓ TROLL BÁNÓPÉNZ STOKI! NE FELEDD! FIZETNI FOGSZ!
Finkle pedig Einhorn. TIBOR FÉRFI!
Ejjoptyák a tyemüfekemety! Nyem játyok!
Pedig akár jövőtök is lehetett volna. Te dobadtad ki a Tranyót a macskaólból ezzel a Bálna karjaiba lökted.
Hát ja, jövő: a 300 ezres havi tranyó fogyasztást nem bírta pénzzel, előbb-utóbb a Blahán kötöttek volna ki mindketten (bár Tibit élelmesebbnek gondolom), Pesten hajkurászták volna egymást mint Jucival aztán üvöltötte volna Endre is: "basztál a Bubukával ezért velem is kell, theee rossz ratyeee! Hát itt írják!".
Szép kis jövőkép
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
A korcs egyetlen esetben úszta meg a kirúgást, amikor bement a troll levél: az EsPrestonál, de ott nem igazi tényfeltárás ment ki, hanem a pitonról küldtek képeket a munkatársainak, jó hogy elhitték a zaklatást. Akkor a korcs legnagyobb ismert bűne az volt, hogy úgy tett a cv-jében, mintha megírta volna a szakdogáját is, csak az oklevelet nem kapta volna meg az egyetemtől + nem tudott programozni. A korábbi cégeitől (a DevShoptól és a Super Realtól) egyszerűen senki nem is próbálta kirúgatni. Szóval nincs semmiféle ostoba Németország vs. kicsit ostoba Ausztria szembenállás, ezt csak a gyagyás loopolja, mert ő csak annyit fog fel a történtekből, hogy ott békén volt hagyva, itt meg szívatják.
Azt kellene végre bevennie a fejeknek, hogy a korcsot 20 éve szúrjuk, szopatjuk, de csak 2020 februárja óta próbáljuk ellehetetleníteni, mert akkor vallotta be véletlenül, hogy megkínzott gyerekek képeire recskázik.
Lobotomia?
Ööö... A devizás haver Hajdú Attila, pár éve már nyíltan beszél róla a korcs is. Tudjuk a nyaralója címét, ahova a fikás be akart költözni Tibivel 2023 elején is, mindent.
Szerintem keress másik szakdoli témát, ez le van kutatva rendesen.
A trollok nem gondolják komolyan, hogy ő pedofil. Megmondta múltkor astoki.
Mifaaaaaaaaaaaan
Húgymeleg sör és smack leves, szigorúan tajgi receptjét követve.
Mifaaaaaaaaaaaan
Nekem szorosan mögötte van az a megnyilvánulása, hogy a nőket el kell nyomni hogy tudják hol a helyük. Pedig nem is vagyok femináci, de anyám meg nővérem van.
Ma vagy tegnap volt benn hogy kicsoda a Devizás haver.
Valamint: sodipedia.sodika.org/wiki/Ki_kicsoda_a_snecol%C3%B3gi%C3%A1ban%3F
CTRL+F "devizás" => böngészőablak ugrik Hajdu Attilára:
Hajdu Attila, aka Devizás haver. A "pszichiátriai bűnözés áldozata", vagyis elmebeteg. Politikai véleményét egyszer úgy fejezte ki, hogy felvágta az ereit az egyik önkormányzat előtt. Fórizs Eszter köreihez tartozik. SoDI több részletben nagyösszegű kölcsönnel támogatta, ennek kapcsán sokáig csak a "Devizás haver" fedőnéven emlegette.
Szóval a kérdés, hogy csak simán hülye vagy-e, vagy szándékosan próbálod rombolni a műhelymunkát?
Innen ered a “rágja a kefét” kifejezés.
Dagatt szhar fatyok, ezért én fel nem fogom hogy létezhet valaki így, hogy a világon létező jobbnál jobb kajákat nem próbálja ki, kóstolja meg. De hogy egy fasza zsíros, sült tarját nem evett életében az is kurva isten.
'21 végén jöttem úgyhogy a gombás hal az etalon számomra. Bevallom a stakes remaket azóta se néztem meg. Mert leszart róka sodi astoki.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Az tényleg jó volt, elfogyasztás közben nézhette a temetőt az ablakából.
Nekem nem kedvenc soditápom van, hanem kedvenc zabálásom. Mikor öklendezve kanalazta a tranyó alienpörijét a lilafalúban :D
Nekem nem kedvenc soditápom van, hanem kedvenc zabálásom. Mikor öklendezve kanalazta a tranyó alienpörijét a lilafalúban :D Az tényleg jó volt, elfogyasztás közben nézhette a temetőt az ablakából.
Mifaaaaaaaaaaaan
Idióta tjojj kecik! Natyon finyom folt, tyak épp nem toltam éhes! Na üvegvisszaváltás, csá!
ujszasz.hu/media/informaciok/webkamera.html Nagyon nevetek, olyan mintha tűzijáték menne.. Macskaól veszélyben
Iken, összebújtunk már anutámmal a paplan alatt, és?
ujszasz.hu/media/informaciok/webkamera.html Nagyon nevetek, olyan mintha tűzijáték menne.. Macskaól veszélyben
ukran frontrol voltak ilyen felvetelek. ostrom alatt a macskaol!
Amikor a tranyó elküldte tojásért, a hülye meg vett FŐTT tojást. Egy kibaszott bevásárlást nem tud elintézne ha työrikénél bonyolultabbról van szó
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Elkészíteni egy szendvicset sem tud.
Idén szerintem nem nagyon láttuk mást enni, mint:
- felvágottat (elsősorban kolbászt, de néha sonkát),
- zsemlét/kenyeret (semmi kölönleges, a legolcsóbb fehér szart),
- cukros péksütit (viszonylag ritkán),
- smack levest (kenyérrel, nem tömlős sajttal),
- dönert/pitás gyrost,
- fornettis pizzaszeletet,
- nem jut eszembe, hogy pontosan mi volt, de valami paradicsomos rémséget is rátolt a múltkor a háborgó gyomrára.
Tavaly evett egyszer valami nyúlpörköltet Szegeden, meg jött a menzás kaja a macskaólba. Akkor mondta, hogy a leveseket szereti a legjobban, de a menzások üres szarlevek.
a szellem embere
Akkor vett valami drága sajtot is, ha jól emlékszem!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Félig megevett, kukába dobott KFC menü is adta, mikor születésnapján volt a kibaszáscsá.
Legtöbbször valami gyorséttermi hulladékot tol magába, nem véletlenül lehet ilyen helyeken gyakran spottolni
Meg egyszer volt valami tularazott pizzaszelet sütő automatás lájv is.
Úgynevezett GVS-menü, minden centet megért! :D
Erre gondolsz trolléga?
Erre gondolsz trolléga?
Szerintem, nem.
Arra amit úgy talált a peronon otthagyva, és még kajára se volt eurocentje. Ha jól tudom..
#50euro + kamatok
Erre gondolsz trolléga?
Ez se rossz de nem. Még a bécsi/ludwigsveldi nudizások/szatírkodások alkalmával egyszer amikor lekéste a vonatot vissza az ogrelyukba, megevett egy peronon hagyott félig megevett pizzát a következő vonatig. Talán valamelyik flokkban volt ha jól emlékszem.
gondolom jól át is süttették.
undorító férgek. azért az, hogy a komlói cigánygyerekkel rizsát kértek a steakhez, az brutal.
nem az o hibajuk hogy nem volt nokedli
undorító férgek. azért az, hogy a komlói cigánygyerekkel rizsát kértek a steakhez, az brutal.
Tuti kértek koviubit is, de az nem volt.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Hétfőn még nem valószínű hogy értesítették, mivel azt a hetet még lenyomta a BEST-nél. Egészen 06.07, péntekig bejárt oda, majd utána döntött úgy, hogy jó lesz neki onnantól púpszászon amig nem kezd.
aki bírja a töménytelene hetyetyét és szakértő szemmel tudja értékelni a gyagya viselkedését ( aki jól érzi h mi a hazugság és mi lehet igaz a hetyetyében) az újranézhetné a lájfokat és flokkokat arról a hétről, hátha feltűnik valami látványos viselkedésváltozás a fikásnál, ami arra utal, hogy aznap kapta meg a melócsát.
ezt felhasználva később figyelhetünk a hasonló jelekre.
már csak azért is, mert most a migránsképző váratlan abbahagyása, az újraéledő csekonicsbáróság és nyaralgatás alapján könnyen be lehetett tippelni már június végén is h szerzett melót, és arra vár h kezdhessen. de nem mindig lesz ilyen egyértelmű konsteláció.
Pizza, szigorúan zével.ez a csidejo mintha 15 evvel ezelott keszult volna,pedig nem :D www.youtube.com/watch?v=yEKcUpEfSSc
nagyon jo uton haladsz fikas :D
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Na igen, én is kb itt, így találtam rá 21ben. Pedig akkor már bőven kinn volt a fehérnégyzetes flokk, de aki utána is belenézett a videókba ez nem lehet igaz, hát annyit látott hogy ez egy szerencsétlen hülyegyerek, esetleg amit a szolnoki rendőr kérdezett: fogyatékos?
Aztán jött Kaffka közlegény, a többi pedig történelem...
nagyon jo uton haladsz fikas :D ez a csidejo mintha 15 evvel ezelott keszult volna,pedig nem :D
3 ev alatt 20at oregedett, ha ez egy fuggveny akkor jovore megdoglik!
A peronis pizza evés évekkel korábban volt, amikor “nyelvet tanulni” ment ki Berlinbe, aztán csak Andit stalkolta.
Akkoriban tényleg 30 forintosokból élt. Napi egy konzerv kaja volt a menü. Azért Vera néni elég alacsony budget-en tartotta a házi koboldját.
Elintézhetjük, csak valahogy eel kell magyarázni neki, hogy a nitrohígító meg a csavarlazító zacskóból belélegzése pozitív hatással van a kreativitására és segít ellazulni. Csak nem szabad abbahagyni!
Akkoriban tényleg 30 forintosokból élt. Napi egy konzerv kaja volt a menü. Azért Vera néni elég alacsony budget-en tartotta a házi koboldját. A peronis pizza evés évekkel korábban volt, amikor “nyelvet tanulni” ment ki Berlinbe, aztán csak Andit stalkolta.
Ne feledjük a jó öreg szalonnás krumplit sem, amit akkor kapott jutalmul, ha sikeresen kinyalta a 76 éves Rocskai Vera mamát.
Mar o sem volt hajlando kimondani, hogy kepes lett volna teljesiteni a munkaban. Csak azt loopolta, hogy "nem csinaltam mast", meg okoskodott arrol, hogy valahogy megoldott volna valamit. Onis tudta, hogy ez egy rovid melo.
Arrol nem is beszelve, hogy az egyetlen motivacioja az volt, hogy "tudtam volna tovabb fizetni a mercit"... ami csak nagyon meta szinten ertelmezheto, a belsos, sotet trash világban.
hitelboy1 = Zsodi = Kiss Endre Farkas
Gyönyörű summary, minden szavával egyetértek!
Az édes bor mindennek a legalja, arra szavakat nem találok ( ha csak nem született pinás a másik fél )
KURVArangy
Bon appétit!
Egy üveg jó Galló bor :)
Pont akkoriban tartozott neki Galló Zoli
Az 50 ezres hal a szájba, na az geci vicves volt. Sodi bácsinak és homokos Sanch Panzájának csináltak “tépett halat” :)
alapbol nincs gond a cukorral a borban, de kb europaban nincs olyan tajegyseg ahol akkora cukorfoka lenne minden evben egy adott szolonek hogy ne kelljen hozzabaszni 10 tonna szirupot.
vannak jo fajtak, viszont szerintem a cukorbol alkohol legyen basszaszajba. a buzik meg igyanak likort.
Galló bor és ananászos pizza, meg egy marék 30 forintos.
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Az annyira kellemetlen volt, hogy sosem tudtam egyszerre végignézni. Inkább valami isis-es lefejező videó
vannak jo fajtak, viszont szerintem a cukorbol alkohol legyen basszaszajba. a buzik meg igyanak likort. alapbol nincs gond a cukorral a borban, de kb europaban nincs olyan tajegyseg ahol akkora cukorfoka lenne minden evben egy adott szolonek hogy ne kelljen hozzabaszni 10 tonna szirupot.
A sajtokról is ilyen sokat tudsz? :)
igen. én olyan gurmé vagyok, hogy a kéksajtot mikor hozom haza az aldiból direkt berakom a csomagtartóba két napra.
szeretek fosni na.
Aztán jött Kaffka közlegény, a többi pedig történelem...Csak annyi történt akkoriban eltűnt hosszú időre.Szürke egér lett a seggpresztónál,nem fideózott,nem fórumozott,nem trollozott.Bekushadt és békén is lett hagyva.Élt a havi fizetéséből és ennyi. Na igen, én is kb itt, így találtam rá 21ben. Pedig akkor már bőven kinn volt a fehérnégyzetes flokk, de aki utána is belenézett a videókba ez nem lehet igaz, hát annyit látott hogy ez egy szerencsétlen hülyegyerek, esetleg amit a szolnoki rendőr kérdezett: fogyatékos?
De ez nem volt elég neki és jöttek a flokkok és az első 1500 euró dispó.Figyelemkurvulás,alkohol,trollozás,kirúgás,hitel.Az első berlini flokk óta ezt a sormintát ismétli.Az első berlini flokk feltöltésével megpecsételődött a sorsa.
Remélhetőleg most fogy el a hitel.Pontosan amikor a legnagyobb szüksége lenne rá
Akkoriban tényleg 30 forintosokból élt. Napi egy konzerv kaja volt a menü. Azért Vera néni elég alacsony budget-en tartotta a házi koboldját. A peronis pizza evés évekkel korábban volt, amikor “nyelvet tanulni” ment ki Berlinbe, aztán csak Andit stalkolta.
Ez egy időszak a fűszerezetlen nyers csirke és krumpli sütéssel vagy az még Hamburgban volt?
Én a transzformersz hónaljszagát mindig olyannak gondoltam mint a pálpusztai sajtot.
szeretek fosni na. igen. én olyan gurmé vagyok, hogy a kéksajtot mikor hozom haza az aldiból direkt berakom a csomagtartóba két napra.
(x7)
Jul 17, 2024 20:16:06
Dörpepúp
Szerintem púpszászt most mossa el a vihar. Endi, macskaólon van még cserép?
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Jul 17, 2024 20:16:06
Jul 17, 2024 20:16:34
-
harbálkomment
mi a fasz ez?
Jul 17, 2024 20:16:34
(x64)
Jul 17, 2024 20:16:48
linziasztal01
Sőt, máj is.
Jul 17, 2024 20:16:48
(x2)
Jul 17, 2024 20:17:10
SporoloProli
endre te ma is okos vagy.
Tegyük fel hogy átnyomod a cégen, hogy tekintsenek el attól hogy egy nőverő pedofil vagy. Felvesznek. *pr*
A partnerek mit fognak szólni? Mert ők is megtudják ne aggódj.
Akkor majd kit választ a cég? A partnert vagy endrét?
Nagy dilemma lesz.
Az meg nem jutott eszedbe hogy Tibi csak tőled menekült volna minden eszközzel? Lehet Laurát nem utálja veled ellentétben és a kocsi se olyan fontos így.
Tegyük fel hogy átnyomod a cégen, hogy tekintsenek el attól hogy egy nőverő pedofil vagy. Felvesznek. *pr*
A partnerek mit fognak szólni? Mert ők is megtudják ne aggódj.
Akkor majd kit választ a cég? A partnert vagy endrét?
Nagy dilemma lesz.
Az meg nem jutott eszedbe hogy Tibi csak tőled menekült volna minden eszközzel? Lehet Laurát nem utálja veled ellentétben és a kocsi se olyan fontos így.
Jul 17, 2024 20:17:10
(x20)
Jul 17, 2024 20:17:25
mondomkusskuss
Valóban! Kurva anyját, most nézem, hogy jó pár napig kellemes lesz ott az idő...
Jul 17, 2024 20:17:25
Jul 17, 2024 20:20:19
Kétesnemiidentitásúsodi
Egy kis eső itt délkelet Szlovákiában is jól jönne. De legalább nem vagyok alkoholista meg fél hajléktalan. És azon sem kell félnem, hogy visznek Nyitrára a cigányok meg a szlovákok közé börtönbe. Bár sodrony neked csak a cigóktól kell fosni.
Jul 17, 2024 20:20:19
(x8)
Jul 17, 2024 20:25:05
Eazy
mi a fasz ez?
Kínai szar wishes Kalapács..
A miénk jobb!
Jul 17, 2024 20:25:05
Jul 17, 2024 20:27:24
-
Rosie-nak jobban ment...
Jul 17, 2024 20:27:24
Jul 17, 2024 20:27:57
-
mi a fasz ez?
Gondolom a Rosie eset újragondolása lenne a mostanira. Nem sikerült.
Jul 17, 2024 20:27:57
(x3)
Jul 17, 2024 20:28:43
keserke
Fogd màr fel, hogy a videók TARTALMÁVAL VAN A GOND!!! Attól nem óv meg a hetyetye, szerződés ( amúgyis LoL, az felkérő lenne a keringőre és instant alaposan rád keresnének, normális ember nem kér ilyet).
A te sajàt auti világodban lèteznek csak “őskorok” ,”elévülések”, szerződések. De egy normális ember nem így kifordíta látja a vilàgot.
Azért kicsit legyünk "megértőek" a gányoldák irányába is. Meddig alkalmazták Snecit annak ellenére, hogy elég keményen bombázva voltak akkor is. Annyi lehet, hogy Ausztriában kicsit realistábban gondolkodnak mint Germániában, oda meg szerencsére már nem mehet vissza. Viszont azért nem szhász szhászalék, hogy nem fog valamikor melót találni. Tudja, hogy a valóság elől nem bújhat el, azok a felvételek már ott vannak, tehát indul a hetyetye és sajnos nem biztos, hogy shikertelenül.
Jul 17, 2024 20:28:43
(x5)
Jul 17, 2024 20:29:31
Sztrapacska
Endre,holnap nyugdíj.100 pennys sör a tét.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Jul 17, 2024 20:29:31
Jul 17, 2024 20:30:45
-
És azon sem kell félnem, hogy visznek Nyitrára a cigányok meg a szlovákok közé börtönbe. Bár sodrony neked csak a cigóktól kell fosni.
Hetyetye, a szlovákütyféd már nem is számit?
Jul 17, 2024 20:30:45
(x28)
Jul 17, 2024 20:38:46
gobesug
Miert nem dolgozol Endre? Többen kérdik.
Jul 17, 2024 20:38:46
(x32)
Jul 17, 2024 20:39:02
A helyzet megoldása
Egyébként az ide is, herbál kommenteket és egyéb kommenteket amik úgy kezdődnek “riadó riadó, figyelem ez nem gyakorlat” irogató, ma Endre lájvjában szóba került cvi huangról egy aktuális eljárás során ez a dokumentum került elő
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Jul 17, 2024 20:39:02
(x8)
Jul 17, 2024 20:45:05
sörtötbontok
Endre, nem gondolod, hogy a munkaszerződéses jogi hetyetyére szánt energiádat az alkoholizmusod kezelésére kellene fordítanod, te buzi?
Kalapáccsal akarsz csavartot behajtani.
Visszavonulva TikTokozni.
Fütyivel sörtöt bontani.
Hahó!
Kalapáccsal akarsz csavartot behajtani.
Visszavonulva TikTokozni.
Fütyivel sörtöt bontani.
Hahó!
Jul 17, 2024 20:45:05
(x120)
Jul 17, 2024 20:52:40
Hahó
Szerintem cvigányt meg tudnánk gyógyítani a ducatóban 3000 volttal. Legfeljebb nem shikerül. Na bumm!
Jul 17, 2024 20:52:40
Jul 17, 2024 20:53:29
sotyika
Üdv! Nézegettem, régebbi videókat, az egyikben a gyagyás azt a bizonyos devizás havert emlegeti,és említi, hogy gyerektartási pere van éppen. A munkakeresős osztrák vlogban, amikor a titoktartási dolgokról szövegel, akkor felemlíti Kaufmannt, hogy annó volt vele egy titoktartási szerződése, amivel nagyon rosszul járt. Kaufmannak ugyanúgy volt ez a gyerektartási háborúja. Tehát a feltételezésem szerint Kaufmann = devizás haver. Vélemények?
Church of NAMBLA Rank: Acolyte
Jul 17, 2024 20:53:29
(x17)
Jul 17, 2024 21:00:38
Kakaspina
Üdv! Kaufmann = devizás haver. Vélemények?
Finkle pedig Einhorn. TIBOR FÉRFI!
Jul 17, 2024 21:00:38
(x30)
Jul 17, 2024 21:03:06
trolléga
Pedig akár jövőtök is lehetett volna.
Hát ja, jövő: a 300 ezres havi tranyó fogyasztást nem bírta pénzzel, előbb-utóbb a Blahán kötöttek volna ki mindketten (bár Tibit élelmesebbnek gondolom), Pesten hajkurászták volna egymást mint Jucival aztán üvöltötte volna Endre is: "basztál a Bubukával ezért velem is kell, theee rossz ratyeee! Hát itt írják!".
Szép kis jövőkép
Jul 17, 2024 21:03:06
(x49)
Jul 17, 2024 21:06:22
ascites
Azért kicsit legyünk "megértőek" a gányoldák irányába is. Meddig alkalmazták Snecit annak ellenére, hogy elég keményen bombázva voltak akkor is. Annyi lehet, hogy Ausztriában kicsit realistábban gondolkodnak mint Germániában, oda meg szerencsére már nem mehet vissza.
A korcs egyetlen esetben úszta meg a kirúgást, amikor bement a troll levél: az EsPrestonál, de ott nem igazi tényfeltárás ment ki, hanem a pitonról küldtek képeket a munkatársainak, jó hogy elhitték a zaklatást. Akkor a korcs legnagyobb ismert bűne az volt, hogy úgy tett a cv-jében, mintha megírta volna a szakdogáját is, csak az oklevelet nem kapta volna meg az egyetemtől + nem tudott programozni. A korábbi cégeitől (a DevShoptól és a Super Realtól) egyszerűen senki nem is próbálta kirúgatni. Szóval nincs semmiféle ostoba Németország vs. kicsit ostoba Ausztria szembenállás, ezt csak a gyagyás loopolja, mert ő csak annyit fog fel a történtekből, hogy ott békén volt hagyva, itt meg szívatják.
Azt kellene végre bevennie a fejeknek, hogy a korcsot 20 éve szúrjuk, szopatjuk, de csak 2020 februárja óta próbáljuk ellehetetleníteni, mert akkor vallotta be véletlenül, hogy megkínzott gyerekek képeire recskázik.
Jul 17, 2024 21:06:22
(x8)
Jul 17, 2024 21:07:11
Ahmed von der WU kasse
Lobotomia?
Jul 17, 2024 21:07:11
(x49)
Jul 17, 2024 21:09:30
ascites
Tehát a feltételezésem szerint Kaufmann = devizás haver. Vélemények?
Ööö... A devizás haver Hajdú Attila, pár éve már nyíltan beszél róla a korcs is. Tudjuk a nyaralója címét, ahova a fikás be akart költözni Tibivel 2023 elején is, mindent.
Szerintem keress másik szakdoli témát, ez le van kutatva rendesen.
Jul 17, 2024 21:09:30
(x46)
Jul 17, 2024 21:15:54
max5enutálnak
Nem idézem be ascit, de maximálisan egyetértek. Nálam is a pedofilsága baszta ki a biztosítékot és tett aktívvá, hogy a Blahára küldjük.
Ez a nyomorék meg még mindig azt loopolja magának, hogy 2006 miatt utálják 5-en. Pedig azért, mert egy tetves pedofil geci
Ez a nyomorék meg még mindig azt loopolja magának, hogy 2006 miatt utálják 5-en. Pedig azért, mert egy tetves pedofil geci
Jul 17, 2024 21:15:54
(x68)
Jul 17, 2024 21:17:04
Ásó27
Jul 17, 2024 21:17:04
(x28)
Jul 17, 2024 21:17:38
gobesug
Tegnap a melókon nosztalgiaztam. Ma viszont ( mivel kurva unalmas a mai szett) a téma a korcs - gasztro.
Mi a korcs etrendje? Miket tud elkesziteni?
(Bébitápon kívül)
(Bébitápon kívül)
Jul 17, 2024 21:17:38
(x28)
Jul 17, 2024 21:18:21
gobesug
Nekem nem is a gombás hal volt a kedvenc, hanem a kiszárított csirke natúr
Jul 17, 2024 21:18:21
(x68)
Jul 17, 2024 21:18:57
Ásó27
Húgymeleg sör és smack leves, szigorúan tajgi receptjét követve.
Jul 17, 2024 21:18:57
Jul 17, 2024 21:19:07
Kétesnemiidentitásúsodi
Nekem szorosan mögötte van az a megnyilvánulása, hogy a nőket el kell nyomni hogy tudják hol a helyük. Pedig nem is vagyok femináci, de anyám meg nővérem van.
Jul 17, 2024 21:19:07
Jul 17, 2024 21:19:42
-
Üdv! Nézegettem, régebbi videókat, az egyikben a gyagyás azt a bizonyos devizás havert emlegeti,és említi, hogy gyerektartási pere van éppen. A munkakeresős osztrák vlogban, amikor a titoktartási dolgokról szövegel, akkor felemlíti Kaufmannt, hogy annó volt vele egy titoktartási szerződése, amivel nagyon rosszul járt. Kaufmannak ugyanúgy volt ez a gyerektartási háborúja. Tehát a feltételezésem szerint Kaufmann = devizás haver. Vélemények?
Ma vagy tegnap volt benn hogy kicsoda a Devizás haver.
Valamint: sodipedia.sodika.org/wiki/Ki_kicsoda_a_snecol%C3%B3gi%C3%A1ban%3F
CTRL+F "devizás" => böngészőablak ugrik Hajdu Attilára:
Hajdu Attila, aka Devizás haver. A "pszichiátriai bűnözés áldozata", vagyis elmebeteg. Politikai véleményét egyszer úgy fejezte ki, hogy felvágta az ereit az egyik önkormányzat előtt. Fórizs Eszter köreihez tartozik. SoDI több részletben nagyösszegű kölcsönnel támogatta, ennek kapcsán sokáig csak a "Devizás haver" fedőnéven emlegette.
Szóval a kérdés, hogy csak simán hülye vagy-e, vagy szándékosan próbálod rombolni a műhelymunkát?
Jul 17, 2024 21:19:42
(x8)
Jul 17, 2024 21:19:44
Ahmed von der WU kasse
Nekem az amikor elment bevásárolni a főzéshez, es vett 5db wc kefét:-D Nekem nem is a gombás hal volt a kedvenc, hanem a kiszárított csirke natúr
Jul 17, 2024 21:19:44
Jul 17, 2024 21:22:55
Szlengszótár
Nekem az amikor elment bevásárolni a főzéshez, es vett 5db wc kefét:-D
Innen ered a “rágja a kefét” kifejezés.
Jul 17, 2024 21:22:55
(x30)
Jul 17, 2024 21:26:15
trolléga
Dagatt szhar fatyok, ezért én fel nem fogom hogy létezhet valaki így, hogy a világon létező jobbnál jobb kajákat nem próbálja ki, kóstolja meg. De hogy egy fasza zsíros, sült tarját nem evett életében az is kurva isten.
'21 végén jöttem úgyhogy a gombás hal az etalon számomra. Bevallom a stakes remaket azóta se néztem meg. Mert leszart róka sodi astoki.
Jul 17, 2024 21:26:15
(x49)
Jul 17, 2024 21:26:28
ascites
Az tényleg jó volt, elfogyasztás közben nézhette a temetőt az ablakából.
Nekem nem kedvenc soditápom van, hanem kedvenc zabálásom. Mikor öklendezve kanalazta a tranyó alienpörijét a lilafalúban :D
Jul 17, 2024 21:26:28
(x68)
Jul 17, 2024 21:30:53
Ásó27
Jul 17, 2024 21:30:53
(x21)
Jul 17, 2024 21:31:50
SyntaxError
Endre azon is sopánkodott a napokban, hogy ha tudta volna, hogy hétfőn amint meglátják, kibasszák, akkor az AMS-sel kifizetette volna Python kurzust, és most azt nyomná.
De miéééééért??? Még nem jött rá, hogy teljesen alkalmatlan arra, hogy programozással foglalkozzon? Egyszerűen nincs meg benne arra az analitikus gondolkozásra való igény, ami ide kell. Egyszerűen nem is érti mi lenne a feladat, nemhogy jó megoldást találna rá.
Ha nem így lenne, akkor nem spagetti kódot írna, vagy legalább lenne egy rohadt GitHub oldala, ahol a kollégákkal menne a world-wide collab, ha már "beszél" németül.
De nem. Semmi ilyasmi nincs, csak gányolás. Annál pedig már tényleg jobb kódot ír bármelyik copilot megoldás. Erre nem kell a Sodi sehova.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
De miéééééért??? Még nem jött rá, hogy teljesen alkalmatlan arra, hogy programozással foglalkozzon? Egyszerűen nincs meg benne arra az analitikus gondolkozásra való igény, ami ide kell. Egyszerűen nem is érti mi lenne a feladat, nemhogy jó megoldást találna rá.
Ha nem így lenne, akkor nem spagetti kódot írna, vagy legalább lenne egy rohadt GitHub oldala, ahol a kollégákkal menne a world-wide collab, ha már "beszél" németül.
De nem. Semmi ilyasmi nincs, csak gányolás. Annál pedig már tényleg jobb kódot ír bármelyik copilot megoldás. Erre nem kell a Sodi sehova.
Jul 17, 2024 21:31:50
Jul 17, 2024 21:31:59
Stokika
Idióta tjojj kecik! Natyon finyom folt, tyak épp nem toltam éhes! Na üvegvisszaváltás, csá!
Jul 17, 2024 21:31:59
(x12)
Jul 17, 2024 21:32:38
Klohek
Nagyon nevetek, olyan mintha tűzijáték menne.. Macskaól veszélyben
ujszasz.hu/media/informaciok/webkamera.html
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Jul 17, 2024 21:32:38
Jul 17, 2024 21:33:53
Stokika
Iken, összebújtunk már anutámmal a paplan alatt, és?
Jul 17, 2024 21:33:53
(x2)
Jul 17, 2024 21:34:32
Fullkamu
goldanak sushit vett tojas helyett
Jul 17, 2024 21:34:32
Jul 17, 2024 21:35:04
Keine Kleine Tranyó Manó
Endi atommagot hasit a macskaolban
Jul 17, 2024 21:35:04
(x2)
Jul 17, 2024 21:35:40
Fullkamu
ukran frontrol voltak ilyen felvetelek. ostrom alatt a macskaol!
Jul 17, 2024 21:35:40
(x11)
Jul 17, 2024 21:36:43
Púpszászi napelem
goldanak sushit vett tojas helyett
Amikor a tranyó elküldte tojásért, a hülye meg vett FŐTT tojást. Egy kibaszott bevásárlást nem tud elintézne ha työrikénél bonyolultabbról van szó
Jul 17, 2024 21:36:43
(x49)
Jul 17, 2024 21:37:29
ascites
Elkészíteni egy szendvicset sem tud.
Idén szerintem nem nagyon láttuk mást enni, mint:
- felvágottat (elsősorban kolbászt, de néha sonkát),
- zsemlét/kenyeret (semmi kölönleges, a legolcsóbb fehér szart),
- cukros péksütit (viszonylag ritkán),
- smack levest (kenyérrel, nem tömlős sajttal),
- dönert/pitás gyrost,
- fornettis pizzaszeletet,
- nem jut eszembe, hogy pontosan mi volt, de valami paradicsomos rémséget is rátolt a múltkor a háborgó gyomrára.
Tavaly evett egyszer valami nyúlpörköltet Szegeden, meg jött a menzás kaja a macskaólba. Akkor mondta, hogy a leveseket szereti a legjobban, de a menzások üres szarlevek.
Jul 17, 2024 21:37:29
(x2)
Jul 17, 2024 21:37:32
Fullkamu
a szellem embere
Jul 17, 2024 21:37:32
(x64)
Jul 17, 2024 21:38:57
linziasztal01
Oszt a rafióli konzervek? :D
Jul 17, 2024 21:38:57
(x2)
Jul 17, 2024 21:39:21
Fullkamu
multkor mar a boltos is atbaszta valami kamu liba kolbasszal
Jul 17, 2024 21:39:21
(x6)
Jul 17, 2024 21:39:56
Vaják
A mikrós Cordon bleu is odaver azért
Jul 17, 2024 21:39:56
(x30)
Jul 17, 2024 21:40:17
trolléga
Sztojkával hambizott vagy mit evett.
Meg ja, a tiszafaszom fesztiválon libazsír tepertővel. Nyammi
Meg ja, a tiszafaszom fesztiválon libazsír tepertővel. Nyammi
Jul 17, 2024 21:40:17
(x6)
Jul 17, 2024 21:40:21
Vaják
De még mindig jobb hogy elmegy bevásárolni, mintha Cappucino-t csinálna otthon, vagy gombás halat
Jul 17, 2024 21:40:21
Jul 17, 2024 21:40:50
-
Endre! Tényleg, téged is meghívtak a holnapi szegedi lájv utáni fergeteges buliba vagy már nem vagy fent a vip listán?
Többen kérezik.
Többen kérezik.
Jul 17, 2024 21:40:50
(x2)
Jul 17, 2024 21:40:59
Fullkamu
taskaban rohado vegan mcdonalds szendvics
Jul 17, 2024 21:40:59
(x6)
Jul 17, 2024 21:41:08
Darth Tibor
multkor mar a boltos is atbaszta valami kamu liba kolbasszal
Akkor vett valami drága sajtot is, ha jól emlékszem!
Jul 17, 2024 21:41:08
(x6)
Jul 17, 2024 21:43:38
Hektor a Traktor
Endre!!!
Te komolyan gondolod ezt a Tranyónak van autója dolgot??? Vagy majd vesz???
Ember!!! 3 hónapja ugyanabban a ruhában van. Az ilyennek van pénze autóra??? Akinek még ruhára sem telik?? Te idióta fasz.
Heki a traki
Te komolyan gondolod ezt a Tranyónak van autója dolgot??? Vagy majd vesz???
Ember!!! 3 hónapja ugyanabban a ruhában van. Az ilyennek van pénze autóra??? Akinek még ruhára sem telik?? Te idióta fasz.
Jul 17, 2024 21:43:38
(x64)
Jul 17, 2024 21:43:43
linziasztal01
Egyébként ő nem eszik csak csipeget, hahó!
Jul 17, 2024 21:43:43
Jul 17, 2024 21:44:15
Kétesnemiidentitásúsodi
Nekem mondjuk kedvencem az volt amikor Tibivel arról beszélnek hogy nincs kajára pénz mert be kell fizetni a luxuskondit amibe nem jár és nem fog spórolni mert az proli dolog. Utánna meg felhozzák a hajléktalanoknak osztott kaját, hogy akkor elmennek osztásra.
Jul 17, 2024 21:44:15
(x2)
Jul 17, 2024 21:45:54
Fullkamu
a boldog bekeidokben otthon alien porkolt rizzsel, etteremben meg steak rizzsel (melot bevonzo/unneplo vacsora, mire befejeztek mar ki is basztak emailben)
Jul 17, 2024 21:45:54
Jul 17, 2024 21:49:35
-
Félig megevett, kukába dobott KFC menü is adta, mikor születésnapján volt a kibaszáscsá.
Legtöbbször valami gyorséttermi hulladékot tol magába, nem véletlenül lehet ilyen helyeken gyakran spottolni
Meg egyszer volt valami tularazott pizzaszelet sütő automatás lájv is.
Jul 17, 2024 21:49:35
(x1)
Jul 17, 2024 21:50:21
Baromarc
Peron pizzát említette valaki vagy átsiklottam felette?
Jul 17, 2024 21:50:21
(x64)
Jul 17, 2024 21:51:38
linziasztal01
Úgynevezett GVS-menü, minden centet megért! :D
Jul 17, 2024 21:51:38
(x68)
Jul 17, 2024 21:56:07
Ásó27
Bon appétit!
Mifaaaaaaaaaaaan
Jul 17, 2024 21:56:07
(x5)
Jul 17, 2024 21:58:42
hugykoszagu pinaszor
le vagy tiltva, kurva anyád
Jul 17, 2024 21:58:42
(x68)
Jul 17, 2024 21:59:36
Ásó27
A cicával az Eiffel-torony éttermét is megjárták, hahó!
Mifaaaaaaaaaaaan
Jul 17, 2024 21:59:36
(x20)
Jul 17, 2024 21:59:55
mondomkusskuss
Peron pizzát említette valaki vagy átsiklottam felette?
Erre gondolsz trolléga?
Jul 17, 2024 21:59:55
(x11)
Jul 17, 2024 22:02:36
Púpszászi napelem
Eszembe jutott amikor az ogre kitiltotta hűtőből. Aztán streambe elkezdte ott zabálni a mikrós kolbászt krumplipürével. Természetesen hidegen :D
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Jul 17, 2024 22:02:36
(x2)
Jul 17, 2024 22:03:25
C64korszak
Régen a korcs egy idegesítő angolnázó okoskodó csaló nagyarcú féreg volt, de még a live videós korszak kezdetén is nagyon nehezen lehetett egyértelműen, "egy pillantással eldönthető" "terhelő" dolgokat találni róla, mert a csöves herélt elmebeteg faszija megismerésééig nagyjából a tolerálható "netes bohóc" határokon belül maradt.
Oké, a régi trollok persze ismerték a bűneit, és tisztába vannak a beteges, sötét személyiségével, de az átlagemberek, pláne boldog, jóléti országokban, nem feltételeznek rosszat, nemhogy kapásból, de még némi dehonesztáló információ megismerése után sem.
Azt pedig nagyon nehéz egy idegennek elmagyarázni ,hogy akkor ez a fórum, ahol alázzuk, és önként odajár(?!?!?!) és ott ezt és ezt írta(?!?), és akkor ebben és ebben ennyi és annyi percnél ezt mondta hogy, magyarul, tehát lefordítom, és azt pedig úgy kell érteni hogy...stb..
A mondat felénél azt fogja a nyugati átlagember mondani, aki még csak nem is hallott olyanról ,hogy "trashvideós": ...najó, te valami netes hülye zaklató vagy, ilyen nincs, ez elképzelhetetlen, ez konstruált, ennyire beteg emberek nem is létezhetnek, nemhogy véletlen a mi munkavállalónk lenne mindez...
..és onnantól kb süket lesz mindenre.
Ma viszont már lehetetlen kimagyaráznia az utca közepén öntudatlanul csöves fetrengéseket, bilincsben, stb, ami nem évekkel(!!!), hanem pár hónappal ezelőtt(!!) volt!
A kikerült, kétség kívül hiteles orvosi leleteket, a teljesen és láthatóan kimagyarázhatatlan részeg, drogos, önkívületi üvöltözéseket, ahol ha a nyelvet nem érted is 101%ra tudod, hogy nem simán berugott, hanem valamiféle nagyon súlyos "epizód" közepén van az illető, aki mindezt önmagáról szemrebbenés nélkül(!) közvetíti.
Amire már nem máködik az "ez csak show" "belefér a nézettségért" stb sem, mert egy mégoly durva videós prank, az is teljesen más műfaj.
Itt jobban átgondolva nem az a rémisztőbb, hogy valaki ilyen állapotban van, vagy ilyeneket csinál, hanem hogy mindezt az internetre önszántából, önmagáról közvetíti.
Elképzelni nem tudok olyan embert, aki szivesen dolgozna ilyen emberrel egy munkahelyen, egy légtérben.
Már a folyamatos vedelés, látható szesz után sóvárgás olyasmi, amihez nem kell többszáz videót megnézni, elég egyet kettőt, ahol beszédképtelen csacsirészegre berug a végére, és úgy vedeli a meleg döglött söröket, literszám, mintha most mentették volna ki a kalahári sivatagból.
Ehhez szintén nem kell érteni a nyelvet, a gesztusok, a környezet, a hanglejtés, az egész történés minden nyelven univerzálisan 101% taszító és vállalhatatlan.
Azzal is szépen maga alá tett, hogy megmutatta hol él, hogy néz ki az a csövestanya alatti mocskos igénytelen lepra ól.
Végstádiumú alkoholisták, keménydrogosok élnek így, ki a franc venne fel egy értelmiségi(!), bizalmi állásba(!) egy embert, aki ilyen milliőben tengeti napjait, ez megfelel neki?
Senki, és ehhez megint egy szót sem kell érteni az egészből.
Nem tudom a gyernőtt mikor fogja fel, hogy itt nem működnek már az angolnázásai, ennek vége.
Ahogy a pénzbeli, úgy a szociális és egyéb "hitele" is elfogyott.
Mindekinek lejön pár perc videós tartalom után, hogy valami egészen különlegesen, sötét módon elmebeteg az emberük.
És ha egy cégnek módja van dönteni, az a döntés csakis egyetlen egy lehet.....:köszi nemkérjük.
Oké, a régi trollok persze ismerték a bűneit, és tisztába vannak a beteges, sötét személyiségével, de az átlagemberek, pláne boldog, jóléti országokban, nem feltételeznek rosszat, nemhogy kapásból, de még némi dehonesztáló információ megismerése után sem.
Azt pedig nagyon nehéz egy idegennek elmagyarázni ,hogy akkor ez a fórum, ahol alázzuk, és önként odajár(?!?!?!) és ott ezt és ezt írta(?!?), és akkor ebben és ebben ennyi és annyi percnél ezt mondta hogy, magyarul, tehát lefordítom, és azt pedig úgy kell érteni hogy...stb..
A mondat felénél azt fogja a nyugati átlagember mondani, aki még csak nem is hallott olyanról ,hogy "trashvideós": ...najó, te valami netes hülye zaklató vagy, ilyen nincs, ez elképzelhetetlen, ez konstruált, ennyire beteg emberek nem is létezhetnek, nemhogy véletlen a mi munkavállalónk lenne mindez...
..és onnantól kb süket lesz mindenre.
Ma viszont már lehetetlen kimagyaráznia az utca közepén öntudatlanul csöves fetrengéseket, bilincsben, stb, ami nem évekkel(!!!), hanem pár hónappal ezelőtt(!!) volt!
A kikerült, kétség kívül hiteles orvosi leleteket, a teljesen és láthatóan kimagyarázhatatlan részeg, drogos, önkívületi üvöltözéseket, ahol ha a nyelvet nem érted is 101%ra tudod, hogy nem simán berugott, hanem valamiféle nagyon súlyos "epizód" közepén van az illető, aki mindezt önmagáról szemrebbenés nélkül(!) közvetíti.
Amire már nem máködik az "ez csak show" "belefér a nézettségért" stb sem, mert egy mégoly durva videós prank, az is teljesen más műfaj.
Itt jobban átgondolva nem az a rémisztőbb, hogy valaki ilyen állapotban van, vagy ilyeneket csinál, hanem hogy mindezt az internetre önszántából, önmagáról közvetíti.
Elképzelni nem tudok olyan embert, aki szivesen dolgozna ilyen emberrel egy munkahelyen, egy légtérben.
Már a folyamatos vedelés, látható szesz után sóvárgás olyasmi, amihez nem kell többszáz videót megnézni, elég egyet kettőt, ahol beszédképtelen csacsirészegre berug a végére, és úgy vedeli a meleg döglött söröket, literszám, mintha most mentették volna ki a kalahári sivatagból.
Ehhez szintén nem kell érteni a nyelvet, a gesztusok, a környezet, a hanglejtés, az egész történés minden nyelven univerzálisan 101% taszító és vállalhatatlan.
Azzal is szépen maga alá tett, hogy megmutatta hol él, hogy néz ki az a csövestanya alatti mocskos igénytelen lepra ól.
Végstádiumú alkoholisták, keménydrogosok élnek így, ki a franc venne fel egy értelmiségi(!), bizalmi állásba(!) egy embert, aki ilyen milliőben tengeti napjait, ez megfelel neki?
Senki, és ehhez megint egy szót sem kell érteni az egészből.
Nem tudom a gyernőtt mikor fogja fel, hogy itt nem működnek már az angolnázásai, ennek vége.
Ahogy a pénzbeli, úgy a szociális és egyéb "hitele" is elfogyott.
Mindekinek lejön pár perc videós tartalom után, hogy valami egészen különlegesen, sötét módon elmebeteg az emberük.
És ha egy cégnek módja van dönteni, az a döntés csakis egyetlen egy lehet.....:köszi nemkérjük.
Jul 17, 2024 22:03:25
(x4)
Jul 17, 2024 22:04:10
Twiccs Chat
Szerintem, nem.
Arra amit úgy talált a peronon otthagyva, és még kajára se volt eurocentje. Ha jól tudom..
Jul 17, 2024 22:04:10
(x28)
Jul 17, 2024 22:04:52
gobesug
azért az, hogy a komlói cigánygyerekkel rizsát kértek a steakhez, az brutal.
undorító férgek.
undorító férgek.
Jul 17, 2024 22:04:52
(x28)
Jul 17, 2024 22:05:06
gobesug
ja meg édes bort. :D
Jul 17, 2024 22:05:06
(x68)
Jul 17, 2024 22:05:07
Ásó27
Mifaaaaaaaaaaaan
Jul 17, 2024 22:05:07
(x1)
Jul 17, 2024 22:05:33
Baromarc
Ez se rossz de nem. Még a bécsi/ludwigsveldi nudizások/szatírkodások alkalmával egyszer amikor lekéste a vonatot vissza az ogrelyukba, megevett egy peronon hagyott félig megevett pizzát a következő vonatig. Talán valamelyik flokkban volt ha jól emlékszem.
Jul 17, 2024 22:05:33
(x2)
Jul 17, 2024 22:07:23
Fullkamu
undorító férgek.
nem az o hibajuk hogy nem volt nokedli
Jul 17, 2024 22:07:23
(x46)
Jul 17, 2024 22:08:34
max5enutálnak
undorító férgek.
Tuti kértek koviubit is, de az nem volt.
Jul 17, 2024 22:08:34
(x6)
Jul 17, 2024 22:08:36
sittessanyi
Hétfőn még nem valószínű hogy értesítették, mivel azt a hetet még lenyomta a BEST-nél. Egészen 06.07, péntekig bejárt oda, majd utána döntött úgy, hogy jó lesz neki onnantól púpszászon amig nem kezd.
aki bírja a töménytelene hetyetyét és szakértő szemmel tudja értékelni a gyagya viselkedését ( aki jól érzi h mi a hazugság és mi lehet igaz a hetyetyében) az újranézhetné a lájfokat és flokkokat arról a hétről, hátha feltűnik valami látványos viselkedésváltozás a fikásnál, ami arra utal, hogy aznap kapta meg a melócsát.
ezt felhasználva később figyelhetünk a hasonló jelekre.
már csak azért is, mert most a migránsképző váratlan abbahagyása, az újraéledő csekonicsbáróság és nyaralgatás alapján könnyen be lehetett tippelni már június végén is h szerzett melót, és arra vár h kezdhessen. de nem mindig lesz ilyen egyértelmű konsteláció.
Jul 17, 2024 22:08:36
Jul 17, 2024 22:08:46
Kétesnemiidentitásúsodi
Hozzáteszem az egészben nekem az a bicskanyitogató, hogy egyik legjobb haverom a barátnőjével ketten elmentek több évig Hollandiába a legalja szar melók közé húsgyárba dolgozni ő sonkát pakolt(nem tudom az mi-hogy működik) asszony meg csontozott
emlékszem folyton irogatta, hogy nem bírja de kitartó volt és képessek voltak egyre jobb melókat találni és a hollandok tiszteletét megnyerni ez meg minket szégyenít. Amit több ezren feléptítenek egy ilyen senkiházi lerombolja. Zárt osztályon a helye akkora mennyiségű szedatívummal, hogy olyan legyen mint aki kómában van.
emlékszem folyton irogatta, hogy nem bírja de kitartó volt és képessek voltak egyre jobb melókat találni és a hollandok tiszteletét megnyerni ez meg minket szégyenít. Amit több ezren feléptítenek egy ilyen senkiházi lerombolja. Zárt osztályon a helye akkora mennyiségű szedatívummal, hogy olyan legyen mint aki kómában van.
Jul 17, 2024 22:08:46
(x5)
Jul 17, 2024 22:10:57
Túltöltött Tejhabosító
endre, velem amugy mi tortent vegul? Linzben hagytal, vagy valamelyik tanulsagga valt raktarban talaltam uj gazdara?
Na tejhabosítás, csá.
Jul 17, 2024 22:10:57
(x9)
Jul 17, 2024 22:13:03
koszos
Pizza, szigorúan zével.
Jul 17, 2024 22:13:03
(x30)
Jul 17, 2024 22:13:41
trolléga
Régen a korcs egy idegesítő angolnázó okoskodó csaló nagyarcú féreg volt, de még a live videós korszak kezdetén is nagyon nehezen lehetett egyértelműen, "egy pillantással eldönthető" "terhelő" dolgokat találni róla, mert a csöves herélt elmebeteg faszija megismerésééig nagyjából a tolerálható "netes bohóc" határokon belül maradt.
Na igen, én is kb itt, így találtam rá 21ben. Pedig akkor már bőven kinn volt a fehérnégyzetes flokk, de aki utána is belenézett a videókba ez nem lehet igaz, hát annyit látott hogy ez egy szerencsétlen hülyegyerek, esetleg amit a szolnoki rendőr kérdezett: fogyatékos?
Jul 17, 2024 22:13:41
(x28)
Jul 17, 2024 22:14:24
gobesug
Jul 17, 2024 22:14:24
(x27)
Jul 17, 2024 22:17:22
D_Dezső
A peronis pizza evés évekkel korábban volt, amikor “nyelvet tanulni” ment ki Berlinbe, aztán csak Andit stalkolta.
Akkoriban tényleg 30 forintosokból élt. Napi egy konzerv kaja volt a menü. Azért Vera néni elég alacsony budget-en tartotta a házi koboldját.
Jul 17, 2024 22:17:22
Jul 17, 2024 22:17:24
Kétesnemiidentitásúsodi
Elintézhetjük, csak valahogy eel kell magyarázni neki, hogy a nitrohígító meg a csavarlazító zacskóból belélegzése pozitív hatással van a kreativitására és segít ellazulni. Csak nem szabad abbahagyni!
Jul 17, 2024 22:17:24
(x5)
Jul 17, 2024 22:19:00
Érdeklődő
Ne feledjük a jó öreg szalonnás krumplit sem, amit akkor kapott jutalmul, ha sikeresen kinyalta a 76 éves Rocskai Vera mamát.
Jul 17, 2024 22:19:00
(x8)
Jul 17, 2024 22:19:17
noikabatgomb
Mar o sem volt hajlando kimondani, hogy kepes lett volna teljesiteni a munkaban. Csak azt loopolta, hogy "nem csinaltam mast", meg okoskodott arrol, hogy valahogy megoldott volna valamit. Onis tudta, hogy ez egy rovid melo.
Arrol nem is beszelve, hogy az egyetlen motivacioja az volt, hogy "tudtam volna tovabb fizetni a mercit"... ami csak nagyon meta szinten ertelmezheto, a belsos, sotet trash világban.
Jul 17, 2024 22:19:17
(x2)
Jul 17, 2024 22:19:58
hitelboy1
Tehát a feltételezésem szerint Kaufmann = devizás haver. Vélemények?
hitelboy1 = Zsodi = Kiss Endre Farkas
Jul 17, 2024 22:19:58
(x27)
Jul 17, 2024 22:20:33
D_Dezső
Régen a korcs ...
Gyönyörű summary, minden szavával egyetértek!
Jul 17, 2024 22:20:33
(x49)
Jul 17, 2024 22:20:55
ascites
Azért mennyire szar lehetett már a tranyó pörköltje, ha Kakás Rósza palacsintáját és borsófőzelékét is vidáman falta.
Jul 17, 2024 22:20:55
(x46)
Jul 17, 2024 22:21:23
max5enutálnak
A senior felhőének 1 millió fütyi import étkezési sertészsír flex is erős volt
Jul 17, 2024 22:21:23
(x8)
Jul 17, 2024 22:23:11
mikedp
ja meg édes bort. :D
Az édes bor mindennek a legalja, arra szavakat nem találok ( ha csak nem született pinás a másik fél )
Jul 17, 2024 22:23:11
(x27)
Jul 17, 2024 22:23:26
D_Dezső
Jul 17, 2024 22:23:26
(x27)
Jul 17, 2024 22:25:35
D_Dezső
A senior felhőének 1 millió fütyi import étkezési sertészsír flex is erős volt
Az 50 ezres hal a szájba, na az geci vicves volt. Sodi bácsinak és homokos Sanch Panzájának csináltak “tépett halat” :)
Jul 17, 2024 22:25:35
(x28)
Jul 17, 2024 22:25:52
gobesug
alapbol nincs gond a cukorral a borban, de kb europaban nincs olyan tajegyseg ahol akkora cukorfoka lenne minden evben egy adott szolonek hogy ne kelljen hozzabaszni 10 tonna szirupot.
vannak jo fajtak, viszont szerintem a cukorbol alkohol legyen basszaszajba. a buzik meg igyanak likort.
Jul 17, 2024 22:25:52
(x6)
Jul 17, 2024 22:26:17
Darth Tibor
Galló bor és ananászos pizza, meg egy marék 30 forintos.
Jul 17, 2024 22:26:17
(x21)
Jul 17, 2024 22:27:35
SyntaxError
Vajon az lesz a Sodi Show vége, hogy bevonul a börtönbe (vagy viszik) és ott addig loop-ol, hogy agyonverik? Vagy megéli a Blaha évadot és ott varródik el a történet végleg?
Megannyi kérdés...
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Megannyi kérdés...
Jul 17, 2024 22:27:35
(x46)
Jul 17, 2024 22:27:44
max5enutálnak
Az annyira kellemetlen volt, hogy sosem tudtam egyszerre végignézni. Inkább valami isis-es lefejező videó
Jul 17, 2024 22:27:44
(x27)
Jul 17, 2024 22:27:50
D_Dezső
Jul 17, 2024 22:27:50
(x28)
Jul 17, 2024 22:29:09
gobesug
igen. én olyan gurmé vagyok, hogy a kéksajtot mikor hozom haza az aldiból direkt berakom a csomagtartóba két napra.
szeretek fosni na.
Jul 17, 2024 22:29:09
(x12)
Jul 17, 2024 22:30:22
kripli figyelő
De ez nem volt elég neki és jöttek a flokkok és az első 1500 euró dispó.Figyelemkurvulás,alkohol,trollozás,kirúgás,hitel.Az első berlini flokk óta ezt a sormintát ismétli.Az első berlini flokk feltöltésével megpecsételődött a sorsa.
Remélhetőleg most fogy el a hitel.Pontosan amikor a legnagyobb szüksége lenne rá
Jul 17, 2024 22:30:22
(x1)
Jul 17, 2024 22:31:11
Baromarc
Ez egy időszak a fűszerezetlen nyers csirke és krumpli sütéssel vagy az még Hamburgban volt?
Jul 17, 2024 22:31:11
(x64)
Jul 17, 2024 22:31:13
linziasztal01
Kicsit olyan, mintha megdöglöttél volna, Stoki, és most kicsit nosztalgiázunk... :))
Jul 17, 2024 22:31:13
Jul 17, 2024 22:31:36
Kétesnemiidentitásúsodi
Én a transzformersz hónaljszagát mindig olyannak gondoltam mint a pálpusztai sajtot.
szeretek fosni na.
Jul 17, 2024 22:31:36
52 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™
"Hoo-chi nig-ger, Hoo-chi nig-ger, hetetete,
Back.. to da beat, hetetete "
Úristen tetyó, ez keményebb mint D.Kisnyugdíjas fénykorában :D
Kérem a herbál tartalom megszüntetését!