Helyzetjelentés:
Csövestanya lvl 100000000
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
most volt lomtalanitás púpszászon nemrég
sztem valamelyik szomszéd kibaszta ezt az ajtót golda meg lecsapott rá, vagy valaki neki adta
gondolom asodi ittis segitett oda berakni ezt a “60 ezer forintos új kaput” :DD
Egy "arra járó véletlenül" belerúg, ott esik ki a helyéről az is.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
igen elkopott egy uveggel a tranyotol.
bizalmon alapulo szerelem, na
“Itt lakik a pedofil”
De még talán több is kifér. Köszönjük Golda néni! Fajvédő levél hogy áll? Be lesz védve a zsidó Kiss csalàd? végr egy kapu amire rá lehet fújni festèkes spray segítségével, hogy
Egy rugóra járt az agyunk, de a te ötleted jobban tetszik!..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Az Egység út felőli ázott raklap helyére egy új kapu került, ami vagy szintén ideglenes vagy már a végleges megoldás, ezt nem tudom megítélni. Rozsda mondjuk ezen is van bőven.
Helyzetjelentés:
Ez volt az a kapu, amit Endre elmondása szerint úgy rendelt az anyja? Miért nem lep meg, hogy ez is csak egy ezer éves ócskavas?
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Minden mást lehetne magyarázni némi jóindulattal és azzal, hogy egy demens rivós idiótáról beszélünk, de egszyerűen nem lehet egyszerre igaz, hogy 7:44-kor a nyugatiban volt és 7:53-kor már a keletiben. Talán taxival megjárhatta volna ennyi idő alatt, de mivel soha nem taxizik, ez már magában kérdéseket vetne fel, hogy most miért volt rá szüksége.
Gyalog, tömegközlekedéssel, vagy metróval, ahogy a google gondolja, lehetetlen megjárni ennyi idő alatt. Bubi paródiarovat ahogy az is, hogy jó tempóban lefutott 2.5 km-t 9 perc alatt.
Ha nagyon jóindulatúak vagyunk, akkor a google teljesen elbaszta a GPS-t mert sodi valami aluljáróban volt. Esetleg ha nem ezt jelentik a szűrők alapján az adatok, azt jelezze valaki aki többet használja a Timeline-t mint én.
A legvalószínűbb mégis az, hogy sodika beszerkesztette 7:53-ra magát a keletibe, hogy ezzel alibit biztosítson magának: Bármi is derül ki, hogy mi történt 8 körül a nyugatiban, akkor ő már nem volt ott, ő "átsétált" egy versenybiciklis sebességével a keletibe.
Vajon miről akarhatja így elterelni a figyelmet? A 7:53-as keletis adatpont szinte biztosan hibás.
2,5 km sodi tempóval legalább 30 perc. Egészséges embernek ha siet és szedi a lábát, akkor kb 20.
Az Egység út felőli ázott raklap helyére egy új kapu került, ami vagy szintén ideglenes vagy már a végleges megoldás, ezt nem tudom megítélni. Rozsda mondjuk ezen is van bőven.
i.ibb.co/fvcDyXz/Kapu-10-13-2.jpg">
i.ibb.co/Rgf5r22/Kapu-3.jpg
A másik kapuról a postaláda valóban lekerült, de van még a kerítésen egy szóval aki szeretne még valamit kézbesíteni az nyugodtan megteheti. A láncok eltűntek, és úgy látszik már akkora a biztonságérzet az Attila utcában hogy a kapu még nyitva is van egy kicsit!
i.ibb.co/YXjWd7D/Kapu-1.jpg"> Helyzetjelentés:
Ez konkrétan valami műhelynek az ajtaja, hogy lenne már kertkapu? Jól írják, lehet a régi macskaól ajtó. Vagy Golda új udvarlót szerzett aztán az sajnálta meg őket.
De amúgy nevetséges hogy a másik meg tárva-nyitva. Moszad ügynökök hajrá! C. Korina família hajrá!
"Nincs semmi pénzem.Kihozni tudok dolgokat, nem pedig kifizetni."
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
200 kg nemibetetgseg a kepernyon. Szegeden újra üzemi hőfokon a kankósok klubja
Mindketten kifosztottak/kirugattak Fikas :D egyezrt nyomok egy rozsat nekik !
Szegeden újra üzemi hőfokon a kankósok klubja
Nyami!!
Kiss Farkas Farkas
Mindketten kifosztottak/kirugattak Fikas :D egyezrt nyomok egy rozsat nekik ! 200 kg nemibetetgseg a kepernyon.
Miért, fogytak 50 kilót? :D
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Látod fifi?! 90+ évesen is aktív, fiatalabbnak néz ki mint te, és csak évek múlva tervezi a visszavonulást - nem naponta, mint te...
Mondjuk az ilyesmi "divatdiktátor" papáknál azért a stoki-féle pedo hajlamok gyakran befigyelnek (Weinstein bulijain hasonló arcok szoktak lenni), sajnos. Az értelmesebbje azért ügyel rá, hogy a kihasznált személy 18 évesnél több legyen, hogy ne legyen dutykó, a legtöbb esetet meg elintézzük okosba' peren kívül.
A divatipar még adja is az alkalmat, mert a sok kismodell csaj mindenáron beakar kerülni az öreghez és "bármit" megtennének érte.
„Miért ne adhatnám el? A részletet te fizeted” Klapka Tiborsz ars poeticája
csak a szokásos gyagyás féle angolnázni probalas mikor maga szállítja a kötelet az akasztásához
Az régi gyakorlat, hogy a kurvákat utaztatják egyik városból a másikba, hogy ne unjanak rá a kuncsaftok ugyanazokra a lányokra. Ha jól értem Laura módszere annyi, hogy ő marad fixen, csak a fegyverhordozóját cserélgeti néhány havonta.
Majd valaki-valakik észrevették és a Endre futásnak eredt. Nekem az is megfordult a fejemben,hogy a Tranyot magatehetetlen állapotában egy kapualjban akarta magáévá tenni Endre.
Eddig talán nem menne el fényes nappal, de addig talán igen, hogy hotelba akarta vinni, mire megkérdezték tőle, hogy mi a terve egy kómás "nővel" és mértnem korházba viszi inkább. Mire otthagyta Tibit, hogy akkor intézzék ők, ö meg elszaladt gyorsan.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Majd valaki-valakik észrevették és a Endre futásnak eredt. Nekem az is megfordult a fejemben,hogy a Tranyot magatehetetlen állapotában egy kapualjban akarta magáévá tenni Endre.
Ez inkább rá vallana. Ugye vitt neki sörtöt meg cigit, úgy gondolta így már megváltotta a jegyet a mai fajtalankodásra. Esetleg Tibcédesznek ez nem tetszett és segítségért kiabált, amit meghallott valaki?
Nagyon gyanús ez a kényszeres alibigyártás. Még ilyet nem produkált soha, hogy percre pontosan le akarta volna fedni a hazafele csámpázó útvonalát. Itt bizony orbitális sunnyantás zajlik.
Az is beleillik, hogy a tranyó detoxikálóba került. Amúgy vidáman kómázik reggelig a metróaluljáróban is, érthetetlen, most miért vitték be. Bár ha volt valami rendőrségi ügy, akkor könnyen lehet, hogy azok szállították be a kórházba.
Endre, feljelentés is indult? Generáltál magadnak még egy erőszakos bűncselekményt az éjjel?
Ne felejtsük el, hogy a szellemi képességei *pr* rohamosan hanyatlanak. Már könnyen lehet, hogy kezdenek lazulni azok a gátak (főleg a gyávaság), amik negyven éven át megakadályozták, hogy komolyabb bűncselekményt kövessen el. Endre lassan belép abba a demens fázisba, ahol ha lát egy kisfiút a boltban, letolja a gatyáját és a pitonszt kezdi markolászni, mert nem tudja felmérni a különbséget az "otthon a faptop előtt ülök" és a "Sparban vásárolok sörtöt" helyzetek között.
A tranyó a rossz térdével, ennyit gangolt?
Menekülkt az elmebeteg zaklató elöl. Jucit is sokszor így rázta le.
De nem számot azzan, hogy Endre 120%-os mániás szakaszban volt.
Egyrészt.
Másrészt.
Nem hyvta senki, megint hivatlanul met zaklatni a heréltet.
Tranyó tudta, hogy a rivó miatt nem tud elmenekülni.
Szerintem Endre borzasztóan be volt pörögve, bosszút akart.
A kérdés csak az, hogy előre megfontoltan akarta lemérgezni és taccsra vágni a tranyót, vagy hirtelen ötlet volt, amikor az el akart menekülni tőle.
Szerintem tervezett akció volt.
A KÖKI-n nem hirtelen döntött a korcs, hanem ki akart menni Csepelre, hogy ott várja le a tranyót.
Egész délután és fél éjszaka a tranyót hajkurászta.
Tuti ki akarja csinálni, az elmúlt hetek hintáztatása és az újabb lehúzások miatt.
Én a tranyó helyében nem mernék kettesben maradni az elmebeteggel.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
jol latom, hogy kankos Lillanak kint van 1/4 parizsi? Pfejj Szegeden újra üzemi hőfokon a kankósok klubja
Hasfelmetszö Trutymó
Gyagyáskergető:D
Kezelem. Nyugi. - KcF
Mondta Laura hogy holnap költözik Egerbe .. gondolom ott folytatja az ipart
Megír Gammernak egy 30 mondatos autihetyetyét, hogy küldje el Tibinek. Gammer elolvassa, majd "értelmezi", és ír Tibinek pár szót. Endre felhívja Gammert, hogy mondja el, mit és hogyan mondott Tibinek. Gammer válaszol, mire Endre üvölt vele (hajnali lájvszban elmondta), mert nem úgy adta át az üzenetet...
És ez megy egész nap, meg némi online zaklatás.
Endre, a kis füstös Gammer nem feltétlenül akar lehúzni és direkt kibaszni veled, ugye? A fekélyes faszú szar cigány, ahogy mondtad. Endre egy napja Phécsben:
Auti drót :D
Egy fogyatékos leír valamit egy analfabéta cigánynak aki elküldi egy fasztalan palinak és utána a fogyatékos lebassza az analfabéta cigányt mert nem úgy küldte el.
Zseniális!
Nem szerepel ez a szo a szotaraban.
Ennek a féregnek a szótárában nem szerepel a szégyen szó. Ahogy az empátia, becsület és még sok más sem... Egy igazi szociopata, eltaposnivaló pondró.
Nem hiába volt az idézőjel
Nekem se könnyű
Felo, hogy hamarosan Becsbol jelentkezik a pedofil. Nagyuzemi patkanykodast sejtek a hatterben.
Röhögve, heherészve, mindenkit lenézve, kezében egy sörrel.
Így lesz
Aztán pofánbassza a valóság és bevonul a börtönbe.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
"Magyar sörtöt is lehet inni Phécsben", nagyon szeret ezzel hergelni.
AZ ISTENEDET TE DÖG!
Így lesz
Aztán pofánbassza a valóság és bevonul a börtönbe. Röhögve, heherészve, mindenkit lenézve, kezében egy sörrel.
Szerintem előbb próbálna meg egy grúz erdőben túlélni, minthogy önként bevonuljon a seggbaszó erőszaktevő cigányok közé.
le vagy tiltva, kurva anyád
Tranyo megindult. vm.tiktok.com/ZGdeg48cY/
Kiengedték a detoxból?
Vagy elővette a pitont és nekiállt rárecskázni. Az is elég a szexuális erőszakhoz és az is elég durva, ha kiszúrták.
Gumival vagy anélkül?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Nekem is csak kicsit több, kisfőnökként.
Jó helyen, megbecsült környezetben, ágazat vezető kisvállalkozásnál.
El könyvelhetjük, hogy ez biza hazugság. Nálunk diplomás embernek van 2500-as nettó órabére.
2500-as nettó órabér konkrétan diákmunka teteje, szar helyen dolgozol.
15 éve a szakmában, folyamatosan emelkedő bérezéssel.
Havi 600 + 100 kafetéria.
Szeretek itt dolgozni, és szeretem a munkám.
Havi 300 megy megtakarítási számlákra.
Szerintem a magyar átlag felső 5%-ban vagyok.
Szerintem a magyar átlag felső 5%-ban vagyok. 15 éve a szakmában, folyamatosan emelkedő bérezéssel.
Nem érdekel az énblogod.
Görgess tovább.
Ez is a lamantin miatt van. Ha nem lenne dagadt akkor meglenne a sboopis ora. Nagyon szomi...

Ez is a lamantin miatt van. Ha nem lenne dagadt akkor meglenne a sboopis ora. Nagyon szomi...
A köpedék, náci anyám miatt van!
A mai flokkban látszik hogy az asztalán van egy fehér zokni(?), meg ragtapasz csomagolások.
Az utóbbi flokkokban nem látszódott hogy valahol meg lenne sérülve.(ha jól emlékszem)
Az is lehet hogy csak retkes a zoknija, ez csak egy felvetés. Ezen a képen amikor lekapták a gyagyást cipő nélkül, mintha valami elszíneződés látszana a a bokájánál. Elég nehéz kivenni de olyan mintha a fehér zoknit előre húzta volna, és lenne ott valami. Egyébként hajnalba miért venné le a cipőjét?
Lehet kezd kialakulni a gangréna. Tipikus kezeletlen cukorbetegség tünet
A Nyugati melletti live-ban eldicsekedett a fogykos anukájának (herélt), hogy vett magának fehér zoknikat mert nem voltak. Továbbá alsógatyákat is vett teljesen egyedül.
Alsógatyája sem volt a nyomorultnak mert egész nyáron anélkül járkált a seggszagú kockás hobbit gatyájában.
50-50
Nyem érted a lényeget, hülyevagy
Így sem szívesen, de azért szívesen.
Kezelem. Nyugi. - KcF
1. Tibi
2. Olvass vissza amikor az előző 30 komment erről szól
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
(
x4)
Oct 13, 2024 15:11:29
keserke

Csövestanya lvl 100000000
Oct 13, 2024 15:11:29
(
x7)
Oct 13, 2024 15:12:17
féregnyulvány

Nem hiszem. Emlékeim szerint az nem lemezből volt, meg volt rajta egy kivágott macskabejáró alul. Ezt valami jófogásról rendelhették, vagy valami vas hulladék telepről szerezték be.
most volt lomtalanitás púpszászon nemrég
sztem valamelyik szomszéd kibaszta ezt az ajtót golda meg lecsapott rá, vagy valaki neki adta
gondolom asodi ittis segitett oda berakni ezt a “60 ezer forintos új kaput” :DD
Oct 13, 2024 15:12:17
(
x4)
Oct 13, 2024 15:13:05
keserke

A láncok eltűntek, és úgy látszik már akkora a biztonságérzet az Attila utcában hogy a kapu még nyitva is van egy kicsit!
Egy "arra járó véletlenül" belerúg, ott esik ki a helyéről az is.
Oct 13, 2024 15:13:05
(
x34)
Oct 13, 2024 15:14:40
A helyzet megoldása

Ezt a kaput a brazil béranya hozta magával rióból?
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Oct 13, 2024 15:14:40
(
x5)
Oct 13, 2024 15:16:03
Zsibuci

Vajon hány napon belül válik az új kapu tanulsággá?
-Kiss Endre Farkas
Oct 13, 2024 15:16:03
(
x2)
Oct 13, 2024 15:22:21
dogoljmegsodi

ez be van rivózva most is
igen elkopott egy uveggel a tranyotol.
bizalmon alapulo szerelem, na
Oct 13, 2024 15:22:21
(
x22)
Oct 13, 2024 15:34:07
SyntaxError

Látod fifi?! 90+ évesen is aktív, fiatalabbnak néz ki mint te, és csak évek múlva tervezi a visszavonulást - nem naponta, mint te...

Oct 13, 2024 15:34:07
(
x2)
Oct 13, 2024 15:41:51
Pietr

végr egy kapu amire rá lehet fújni festèkes spray segítségével, hogy
“Itt lakik a pedofil”
De még talán több is kifér. Köszönjük Golda néni! Fajvédő levél hogy áll? Be lesz védve a zsidó Kiss csalàd?
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
“Itt lakik a pedofil”
De még talán több is kifér. Köszönjük Golda néni! Fajvédő levél hogy áll? Be lesz védve a zsidó Kiss csalàd?
Oct 13, 2024 15:41:51
(
x12)
Oct 13, 2024 15:42:35
Klohek

Milyen jól fog mutatni az új kapun egy hatalmas fasz, felfújva ... Beleírva, hogy PEDOFIL
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Oct 13, 2024 15:42:35
(
x12)
Oct 13, 2024 15:43:55
Klohek

“Itt lakik a pedofil”
Egy rugóra járt az agyunk, de a te ötleted jobban tetszik!..
Oct 13, 2024 15:43:55
(
x9)
Oct 13, 2024 15:45:00
noikabatgomb

Ha valaki meglatja ezt a kaput, akkor nem nehez kitallni, hogy ott jar be a buzi a macskaolba.
Oct 13, 2024 15:45:00
(
x1)
Oct 13, 2024 15:47:26
halottpiton

endre! Miért nem engedi anyád, hogy használd a jó kaput?
Oct 13, 2024 15:47:26
(
x7)
Oct 13, 2024 15:47:27
Hektor a Traktor

Így már érthető, hogy miért mezítláb volt a patkány. Nem bírta a gyaloglást. Bedagadt a cipőbe a lába. S le kellett vennie. Ilyen Endre ez az alkoholizmus. De hát szép, egészséges, fiatal vagy. :) Te balfasz szar.
Heki a traki
Oct 13, 2024 15:47:27
(
x66)
Oct 13, 2024 15:47:57
linziasztal01

Endre, tényleg ki akarod rakni a kapura, hogy:
"Utálom a cigányokat, dögöljetek meg" ?
Ejnye.
"Utálom a cigányokat, dögöljetek meg" ?
Ejnye.
Oct 13, 2024 15:47:57
(
x8)
Oct 13, 2024 15:48:58
Endre priusza

Ez volt az a kapu, amit Endre elmondása szerint úgy rendelt az anyja? Miért nem lep meg, hogy ez is csak egy ezer éves ócskavas?
Oct 13, 2024 15:48:58
(
x47)
Oct 13, 2024 15:55:13
max5enutálnak

Trapézlemez meg budiajtó összetaknyolva. Pont olyan ronda és igénytelen, mint te.
Úgy néz ki a postaládába szarás csak igaz volt :D Bár az is csak növelt az ingatlan értékén.
Úgy néz ki a postaládába szarás csak igaz volt :D Bár az is csak növelt az ingatlan értékén.
Oct 13, 2024 15:55:13
(
x51)
Oct 13, 2024 15:58:47
ascites

Most valamit félreértek vagy ez most hatalmas bukta.
Bemutatja részletekben, hogy merre járt - eleve, miért nem mutatta be egyben, hogy hol volt a lájv végétől a vonata indulásáig? Mert hazudozik, editálta a bejegyzéseket, de még így sem tudta egy koherens történetté összehazudni.
Ha megnézitek a mapsos képeket, ott van az egyes tételek alatt, hogy "confirm", vagyis a Google nem biztos abban, hogy ott volt, a gyagyásnak van lehetősége editálni a bejegyzéseket.
A képek alapján így fest az idővonal:
- 2:33-7:44-ig a Nyugatiban voltak, erről bemutat egy képet is, oké. Innentől a fikás arca kissé felderül, hiszen elkezd hazudozni.
- 7:44-7:53-ig állítólag elsétált a Nyugatitól a Keletiig, berak róla egy képet. Már ez is meh, 9 perc alatt hogy ért át? Azt mutatja a Maps, hogy metróval ment, de az átszállós móka és nincs meg 9 perc alatt. Ide beeditálta a Keletit.
- 7:53-8:26-ig szerinte a Keletitől elment az Izabella utcáig, berak róla egy képet.
- 8:26-8:47-ig berakja az előző képet (vagyis a Keleti > Izabella utca) kibővítve azzal, hogy átment a Hárfa utcáig. Vagyis itt már részben ugyanazt a részletet mutatja be, csak 1 egységként kezelve más időbélyegek között (a google maps is egy egységként kezeli, látszik, hogy a 8:26-8:47 szakasz van megjelenítve kékkel, nem pedig 7:53-8:47-ig, ahogy a kép alapján gondolni lehetne).
- Ez után azt állítja, hogy "jött egy fél órás séta" a Hársfa utcától a Keletiig, de az útszakaszhoz, aminek a képét bemutatja ezt illusztrálandó, azt írja a Maps, hogy 9:44-9:58 közt történt! az 5:11-nél látszik a videóban.
- Végül a gyagyás szerint azzal zárult a móka, hogy 8:47-9:44-ig a Keletitől északra bolyongott, mi ugye korábban van, mint az előző szakasz, ráadásul idő alapján az előző szakaszt is magába kellene foglalnia, hiszen a korábbi képek alapján 8:47-kor a Hársfa utcában volt.
Ráadásul végig játszik azzal, hogy míg az elején korrekten egy képernyőbe tudta rakni az időbélyeget és a térképet, a turpisságtól már használhatatlan képernyőképeket mutat, vagy az egyik nincs rajta, vagy a másik, sőt mikor a térképre viszi, az útvonal fele sem látszik.
Tibitől mi tűnt még el? Mert a fikás most konkrétan hamisított magának alibit, ennyire fontos neki, hogy ne lehessen a Nyugatihoz kötni 7:44 utántól. Most nem amiatt fosik, hogy Tibi szóba áll-e vele, hanem hogy mit lehetne rábizonyítani. Kifosztás, gyilkossági kísérlet, ilyenek játszanak.
Bemutatja részletekben, hogy merre járt - eleve, miért nem mutatta be egyben, hogy hol volt a lájv végétől a vonata indulásáig? Mert hazudozik, editálta a bejegyzéseket, de még így sem tudta egy koherens történetté összehazudni.
Ha megnézitek a mapsos képeket, ott van az egyes tételek alatt, hogy "confirm", vagyis a Google nem biztos abban, hogy ott volt, a gyagyásnak van lehetősége editálni a bejegyzéseket.
A képek alapján így fest az idővonal:
- 2:33-7:44-ig a Nyugatiban voltak, erről bemutat egy képet is, oké. Innentől a fikás arca kissé felderül, hiszen elkezd hazudozni.
- 7:44-7:53-ig állítólag elsétált a Nyugatitól a Keletiig, berak róla egy képet. Már ez is meh, 9 perc alatt hogy ért át? Azt mutatja a Maps, hogy metróval ment, de az átszállós móka és nincs meg 9 perc alatt. Ide beeditálta a Keletit.
- 7:53-8:26-ig szerinte a Keletitől elment az Izabella utcáig, berak róla egy képet.
- 8:26-8:47-ig berakja az előző képet (vagyis a Keleti > Izabella utca) kibővítve azzal, hogy átment a Hárfa utcáig. Vagyis itt már részben ugyanazt a részletet mutatja be, csak 1 egységként kezelve más időbélyegek között (a google maps is egy egységként kezeli, látszik, hogy a 8:26-8:47 szakasz van megjelenítve kékkel, nem pedig 7:53-8:47-ig, ahogy a kép alapján gondolni lehetne).
- Ez után azt állítja, hogy "jött egy fél órás séta" a Hársfa utcától a Keletiig, de az útszakaszhoz, aminek a képét bemutatja ezt illusztrálandó, azt írja a Maps, hogy 9:44-9:58 közt történt! az 5:11-nél látszik a videóban.
- Végül a gyagyás szerint azzal zárult a móka, hogy 8:47-9:44-ig a Keletitől északra bolyongott, mi ugye korábban van, mint az előző szakasz, ráadásul idő alapján az előző szakaszt is magába kellene foglalnia, hiszen a korábbi képek alapján 8:47-kor a Hársfa utcában volt.
Ráadásul végig játszik azzal, hogy míg az elején korrekten egy képernyőbe tudta rakni az időbélyeget és a térképet, a turpisságtól már használhatatlan képernyőképeket mutat, vagy az egyik nincs rajta, vagy a másik, sőt mikor a térképre viszi, az útvonal fele sem látszik.
Tibitől mi tűnt még el? Mert a fikás most konkrétan hamisított magának alibit, ennyire fontos neki, hogy ne lehessen a Nyugatihoz kötni 7:44 utántól. Most nem amiatt fosik, hogy Tibi szóba áll-e vele, hanem hogy mit lehetne rábizonyítani. Kifosztás, gyilkossági kísérlet, ilyenek játszanak.
Oct 13, 2024 15:58:47
Oct 13, 2024 16:06:21
-

A 7:53-as keletis adatpont szinte biztosan hibás.
Minden mást lehetne magyarázni némi jóindulattal és azzal, hogy egy demens rivós idiótáról beszélünk, de egszyerűen nem lehet egyszerre igaz, hogy 7:44-kor a nyugatiban volt és 7:53-kor már a keletiben. Talán taxival megjárhatta volna ennyi idő alatt, de mivel soha nem taxizik, ez már magában kérdéseket vetne fel, hogy most miért volt rá szüksége.
Gyalog, tömegközlekedéssel, vagy metróval, ahogy a google gondolja, lehetetlen megjárni ennyi idő alatt. Bubi paródiarovat ahogy az is, hogy jó tempóban lefutott 2.5 km-t 9 perc alatt.
Ha nagyon jóindulatúak vagyunk, akkor a google teljesen elbaszta a GPS-t mert sodi valami aluljáróban volt. Esetleg ha nem ezt jelentik a szűrők alapján az adatok, azt jelezze valaki aki többet használja a Timeline-t mint én.
A legvalószínűbb mégis az, hogy sodika beszerkesztette 7:53-ra magát a keletibe, hogy ezzel alibit biztosítson magának: Bármi is derül ki, hogy mi történt 8 körül a nyugatiban, akkor ő már nem volt ott, ő "átsétált" egy versenybiciklis sebességével a keletibe.
Vajon miről akarhatja így elterelni a figyelmet?
Oct 13, 2024 16:06:21
Oct 13, 2024 16:10:34
-

2,5 km sodi tempóval legalább 30 perc. Egészséges embernek ha siet és szedi a lábát, akkor kb 20.
Oct 13, 2024 16:10:34
(
x1)
Oct 13, 2024 16:13:33
halottpiton

Nszksz a nyomozást, egyvalami viszont biztos.
Akármi is történt, ezzel a magyarázkodással maximum csak a kommenthaverokat tudja lefoglalni egy rövid ideig.
HA valami olyasmiről van szó, ami mondjuk büntetőjogi kategória lenne (nem lennék meglepve), akkor onnantól kezdve egy Google Timeline lófaszt fog érni a seggbe maximum.
Viszont! Miért akarná beadni a sztorit, na nem valami számára valóban terhelő dologról lenne szó?
Akármi is történt, ezzel a magyarázkodással maximum csak a kommenthaverokat tudja lefoglalni egy rövid ideig.
HA valami olyasmiről van szó, ami mondjuk büntetőjogi kategória lenne (nem lennék meglepve), akkor onnantól kezdve egy Google Timeline lófaszt fog érni a seggbe maximum.
Viszont! Miért akarná beadni a sztorit, na nem valami számára valóban terhelő dologról lenne szó?
Oct 13, 2024 16:13:33
Oct 13, 2024 16:14:22
Trottel

i.ibb.co/fvcDyXz/Kapu-10-13-2.jpg">
i.ibb.co/Rgf5r22/Kapu-3.jpg
A másik kapuról a postaláda valóban lekerült, de van még a kerítésen egy szóval aki szeretne még valamit kézbesíteni az nyugodtan megteheti. A láncok eltűntek, és úgy látszik már akkora a biztonságérzet az Attila utcában hogy a kapu még nyitva is van egy kicsit!
i.ibb.co/YXjWd7D/Kapu-1.jpg">
Ez konkrétan valami műhelynek az ajtaja, hogy lenne már kertkapu? Jól írják, lehet a régi macskaól ajtó. Vagy Golda új udvarlót szerzett aztán az sajnálta meg őket.
De amúgy nevetséges hogy a másik meg tárva-nyitva. Moszad ügynökök hajrá! C. Korina família hajrá!
Oct 13, 2024 16:14:22
(
x9)
Oct 13, 2024 16:17:10
koszos

gazya vitte,jelkepes 1500 euroert Ez konkrétan valami műhelynek az ajtaja, hogy lenne már kertkapu?
Oct 13, 2024 16:17:10
(
x9)
Oct 13, 2024 16:24:27
noikabatgomb

Mit titkolsz, te szociopata? Mit csinaltal a hajlektalanoddal?
Ugye nem azt probaltad elerni, hogy ne tudjon dolgozni menni, ne tudjon fuggetlenedni toled?
Ugye nem azt probaltad elerni, hogy ne tudjon dolgozni menni, ne tudjon fuggetlenedni toled?
Oct 13, 2024 16:24:27
(
x19)
Oct 13, 2024 16:26:43
EasybankosPedo

- Kiss úr, mért hagyta el az országot Vasárnap délután, miután a barátnőjét beszállították a toxikológiára, Szombat délelőtt, mert ön 6 doboz sörrel lepte meg, Péntek éjszaka, miközben nagyon jól tudta, hogy többek közt erős nyugtatókat szed a pszichés betegségeire, amire tilós inni?
- Dedede.
- Dadogós Geci a kérdésre válaszoljon!
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
- Dedede.
- Dadogós Geci a kérdésre válaszoljon!
Oct 13, 2024 16:26:43
(
x48)
Oct 13, 2024 16:28:25
kissendrevagyok

Laumó live kankós Lillával :D:D:D:D
www.tiktok.com/@mayerlaura91/live
kissendrevagyok
www.tiktok.com/@mayerlaura91/live
Oct 13, 2024 16:28:25
(
x34)
Oct 13, 2024 16:29:11
A helyzet megoldása

Oct 13, 2024 16:29:11
(
x3)
Oct 13, 2024 16:29:50
Hafré

Btk. 166. § (1) Aki nem nyújt tőle elvárható segítséget sérült vagy olyan személynek, akinek az élete vagy testi épsége közvetlen veszélyben van, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha a sértett meghal, és életét a segítségnyújtás megmenthette volna.
(3) A büntetés bűntett miatt az (1) bekezdés esetén három évig[/b], a (2) bekezdés esetén egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a veszélyhelyzetet az elkövető idézte elő, vagy ha a segítségnyújtásra egyébként is köteles.
Nem vagyok szobafesto de ez nekem leulos sztorinak tunik.
(2) A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha a sértett meghal, és életét a segítségnyújtás megmenthette volna.
(3) A büntetés bűntett miatt az (1) bekezdés esetén három évig[/b], a (2) bekezdés esetén egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a veszélyhelyzetet az elkövető idézte elő, vagy ha a segítségnyújtásra egyébként is köteles.
Nem vagyok szobafesto de ez nekem leulos sztorinak tunik.
Oct 13, 2024 16:29:50
(
x2)
Oct 13, 2024 16:30:37
dogoljmegsodi

vége van púpos
Oct 13, 2024 16:30:37
(
x34)
Oct 13, 2024 16:33:19
A helyzet megoldása

Laura azért jó madam, 2 nap alatt szervezett egy tibit helyettesítő kurvát :)
Oct 13, 2024 16:33:19
(
x9)
Oct 13, 2024 16:34:47
koszos

Oct 13, 2024 16:34:47
(
x4)
Oct 13, 2024 16:38:24
Jutka műbarack

Nyami!!
Oct 13, 2024 16:38:24
(
x48)
Oct 13, 2024 16:40:03
kissendrevagyok

Endre ezek most pimaszkodtak! Párbajhelyzet van.
kissendrevagyok
Oct 13, 2024 16:40:03
(
x47)
Oct 13, 2024 16:40:47
max5enutálnak

Miért, fogytak 50 kilót? :D
Oct 13, 2024 16:40:47
Oct 13, 2024 16:41:00
Hurvinyek

Mondjuk az ilyesmi "divatdiktátor" papáknál azért a stoki-féle pedo hajlamok gyakran befigyelnek (Weinstein bulijain hasonló arcok szoktak lenni), sajnos. Az értelmesebbje azért ügyel rá, hogy a kihasznált személy 18 évesnél több legyen, hogy ne legyen dutykó, a legtöbb esetet meg elintézzük okosba' peren kívül.
A divatipar még adja is az alkalmat, mert a sok kismodell csaj mindenáron beakar kerülni az öreghez és "bármit" megtennének érte.
Oct 13, 2024 16:41:00
(
x47)
Oct 13, 2024 16:42:04
max5enutálnak

Cserbenhagyó pedofil szardarab, azt tudtad, hogy vannak térfigyelők? Majd azok megmondják mikor történt a cserbenhagyás.
Oct 13, 2024 16:42:04
(
x9)
Oct 13, 2024 16:43:17
Bubuka

Utazol már vissza Bécsbe te szarrágó? Normális embereknek kezdődik a munkahét, neked meg az AMS-nél könyörgés. Sok shikert:D
Oct 13, 2024 16:43:17
(
x1)
Oct 13, 2024 16:43:34
halottpiton

9 óra után is volt egy kis érdekesség a magyarázatban. Mielőtt felült a hazafelé tartó vonatra azt mondja, hogy volt egy 14 perces séta. Namost. Ez 2.6 km. Egészséges életerős fiatalembernek is ~30 perc. ( A Google 37-et ír btw...) Ez is sántít, nem is kicsit.
Oct 13, 2024 16:43:34
(
x2)
Oct 13, 2024 16:44:43
dogoljmegsodi

9 óra után is volt egy kis érdekesség a magyarázatban. Mielőtt felült a hazafelé tartó vonatra azt mondja, hogy volt egy 14 perces séta. Namost. Ez 2.6 km. Egészséges életerős fiatalembernek is ~30 perc. ( A Google 37-et ír btw...) Ez is sántít, nem is kicsit.
csak a szokásos gyagyás féle angolnázni probalas mikor maga szállítja a kötelet az akasztásához
Oct 13, 2024 16:44:43
(
x8)
Oct 13, 2024 16:45:10
Endre priusza

Az régi gyakorlat, hogy a kurvákat utaztatják egyik városból a másikba, hogy ne unjanak rá a kuncsaftok ugyanazokra a lányokra. Ha jól értem Laura módszere annyi, hogy ő marad fixen, csak a fegyverhordozóját cserélgeti néhány havonta.
Oct 13, 2024 16:45:10
Oct 13, 2024 16:45:43
.

Nekem az is megfordult a fejemben,hogy a Tranyot magatehetetlen állapotában egy kapualjban akarta magáévá tenni Endre.
Majd valaki-valakik észrevették és a Endre futásnak eredt.
Oct 13, 2024 16:45:43
(
x19)
Oct 13, 2024 16:51:25
EasybankosPedo

Eddig talán nem menne el fényes nappal, de addig talán igen, hogy hotelba akarta vinni, mire megkérdezték tőle, hogy mi a terve egy kómás "nővel" és mértnem korházba viszi inkább. Mire otthagyta Tibit, hogy akkor intézzék ők, ö meg elszaladt gyorsan.
Oct 13, 2024 16:51:25
(
x8)
Oct 13, 2024 16:52:40
Endre priusza

Ez inkább rá vallana. Ugye vitt neki sörtöt meg cigit, úgy gondolta így már megváltotta a jegyet a mai fajtalankodásra. Esetleg Tibcédesznek ez nem tetszett és segítségért kiabált, amit meghallott valaki?
Nagyon gyanús ez a kényszeres alibigyártás. Még ilyet nem produkált soha, hogy percre pontosan le akarta volna fedni a hazafele csámpázó útvonalát. Itt bizony orbitális sunnyantás zajlik.
Az is beleillik, hogy a tranyó detoxikálóba került. Amúgy vidáman kómázik reggelig a metróaluljáróban is, érthetetlen, most miért vitték be. Bár ha volt valami rendőrségi ügy, akkor könnyen lehet, hogy azok szállították be a kórházba.
Endre, feljelentés is indult? Generáltál magadnak még egy erőszakos bűncselekményt az éjjel?
Oct 13, 2024 16:52:40
(
x8)
Oct 13, 2024 16:57:10
Endre priusza

Ne felejtsük el, hogy a szellemi képességei *pr* rohamosan hanyatlanak. Már könnyen lehet, hogy kezdenek lazulni azok a gátak (főleg a gyávaság), amik negyven éven át megakadályozták, hogy komolyabb bűncselekményt kövessen el. Endre lassan belép abba a demens fázisba, ahol ha lát egy kisfiút a boltban, letolja a gatyáját és a pitonszt kezdi markolászni, mert nem tudja felmérni a különbséget az "otthon a faptop előtt ülök" és a "Sparban vásárolok sörtöt" helyzetek között.
Oct 13, 2024 16:57:10
(
x34)
Oct 13, 2024 16:57:20
Betöjt Laptop

A tranyó a rossz térdével, ennyit gangolt?
Menekülkt az elmebeteg zaklató elöl. Jucit is sokszor így rázta le.
De nem számot azzan, hogy Endre 120%-os mániás szakaszban volt.
Egyrészt.
Másrészt.
Nem hyvta senki, megint hivatlanul met zaklatni a heréltet.
Tranyó tudta, hogy a rivó miatt nem tud elmenekülni.
Szerintem Endre borzasztóan be volt pörögve, bosszút akart.
A kérdés csak az, hogy előre megfontoltan akarta lemérgezni és taccsra vágni a tranyót, vagy hirtelen ötlet volt, amikor az el akart menekülni tőle.
Szerintem tervezett akció volt.
A KÖKI-n nem hirtelen döntött a korcs, hanem ki akart menni Csepelre, hogy ott várja le a tranyót.
Egész délután és fél éjszaka a tranyót hajkurászta.
Tuti ki akarja csinálni, az elmúlt hetek hintáztatása és az újabb lehúzások miatt.
Én a tranyó helyében nem mernék kettesben maradni az elmebeteggel.
Oct 13, 2024 16:57:20
(
x66)
Oct 13, 2024 16:57:52
linziasztal01

Gammercigány főállásban közvetíti a loopot Tibinek?
Mennyit fizettél neki ezért?
Mennyit fizettél neki ezért?
Oct 13, 2024 16:57:52
(
x22)
Oct 13, 2024 16:59:54
MaxPayne

Oct 13, 2024 16:59:54
(
x8)
Oct 13, 2024 17:04:45
Eazy

jol latom, hogy kankos Lillanak kint van 1/4 parizsi? Pfejj
Gyagyáskergető:D
Oct 13, 2024 17:04:45
(
x66)
Oct 13, 2024 17:07:56
linziasztal01

Endre egy napja Phécsben:
Megír Gammernak egy 30 mondatos autihetyetyét, hogy küldje el Tibinek. Gammer elolvassa, majd "értelmezi", és ír Tibinek pár szót. Endre felhívja Gammert, hogy mondja el, mit és hogyan mondott Tibinek. Gammer válaszol, mire Endre üvölt vele (hajnali lájvszban elmondta), mert nem úgy adta át az üzenetet...
Endre, a kis füstös Gammer nem feltétlenül akar lehúzni és direkt kibaszni veled, ugye? A fekélyes faszú szar cigány, ahogy mondtad.
Endre, a kis füstös Gammer nem feltétlenül akar lehúzni és direkt kibaszni veled, ugye? A fekélyes faszú szar cigány, ahogy mondtad.
Oct 13, 2024 17:07:56
Oct 13, 2024 17:14:15
-

Mondta Laura hogy holnap költözik Egerbe .. gondolom ott folytatja az ipart
Oct 13, 2024 17:14:15
(
x10)
Oct 13, 2024 17:21:33
Endi Vajna

Auti drót :D
Egy fogyatékos leír valamit egy analfabéta cigánynak aki elküldi egy fasztalan palinak és utána a fogyatékos lebassza az analfabéta cigányt mert nem úgy küldte el.
Zseniális!
Oct 13, 2024 17:21:33
(
x1)
Oct 13, 2024 17:21:43
Skynetsodi

Az nem lehet, hogy még a kami hatására sem állt fel neki és ezért szaladt el "szégyenében"?
Nekem se könnyű
Oct 13, 2024 17:21:43
(
x3)
Oct 13, 2024 17:23:50
Hafré

"szégyenében"?
Nem szerepel ez a szo a szotaraban.
Oct 13, 2024 17:23:50
(
x3)
Oct 13, 2024 17:24:35
nemet mondtak

Az nem lehet, hogy még a kami hatására sem állt fel neki és ezért szaladt el "szégyenében"?
Ennek a féregnek a szótárában nem szerepel a szégyen szó. Ahogy az empátia, becsület és még sok más sem... Egy igazi szociopata, eltaposnivaló pondró.
Oct 13, 2024 17:24:35
(
x22)
Oct 13, 2024 17:25:03
SyntaxError

Nyilván annyi volt, hogy fifi látta a magatehetetlen sziszát és miután már így is nagy a baj (ügyecskék, börtön, AMS, stb...) nem akart még egyet a nyakába és fülét farkát behúzva elmenekült a helyszínről...
Ilyen stoki a stoki, astoki.
Ilyen stoki a stoki, astoki.
Oct 13, 2024 17:25:03
(
x1)
Oct 13, 2024 17:26:09
Skynetsodi

Nem hiába volt az idézőjel
Oct 13, 2024 17:26:09
(
x22)
Oct 13, 2024 17:31:24
MaxPayne

Nagyuzemi patkanykodast sejtek a hatterben.
Felo, hogy hamarosan Becsbol jelentkezik a pedofil.
Hasfelmetszö Trutymó
Oct 13, 2024 17:31:24
(
x22)
Oct 13, 2024 17:33:40
SyntaxError

Így lesz
Oct 13, 2024 17:33:40
(
x7)
Oct 13, 2024 17:41:07
nmthrwwy420

"Magyar sörtöt is lehet inni Phécsben", nagyon szeret ezzel hergelni.
Oct 13, 2024 17:41:07
(
x9)
Oct 13, 2024 17:41:25
koszos

most hallom az ejszakai liveban azt mondon,hogy anyadnak oda kellett mennie linzbe,hogy osszeszerelje azt a z asztalt amit a herelt palid szettort ?
hogy lehet valaki ennyire szerencsetlen balfasz.
meg 2:50nel azt mondja,hogy suurfozott kicsit munka elott :DDD what munka ?
hogy lehet valaki ennyire szerencsetlen balfasz.
meg 2:50nel azt mondja,hogy suurfozott kicsit munka elott :DDD what munka ?
Oct 13, 2024 17:41:25
(
x6)
Oct 13, 2024 17:42:32
hugykoszagu pinaszor

Így lesz
Szerintem előbb próbálna meg egy grúz erdőben túlélni, minthogy önként bevonuljon a seggbaszó erőszaktevő cigányok közé.
Oct 13, 2024 17:42:32
(
x34)
Oct 13, 2024 17:53:46
A helyzet megoldása

baka live
Oct 13, 2024 17:53:46
(
x8)
Oct 13, 2024 17:55:14
Endre priusza

Tranyo megindult.
Kiengedték a detoxból?
Oct 13, 2024 17:55:14
(
x47)
Oct 13, 2024 17:57:38
max5enutálnak

Tranyót a nyugati aluljáróban szedték össze. Ahol hagyta a pedofil.
Oct 13, 2024 17:57:38
(
x5)
Oct 13, 2024 17:59:27
Kriptozsidó

Dolgozott ma a wishes Dan hadnagy :D
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Oct 13, 2024 17:59:27
(
x6)
Oct 13, 2024 18:01:00
Darth Tibor

Úgy sejtem jönni fognak nemsokára a 2-3 éves Lilla pukkapojok!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Oct 13, 2024 18:01:00
(
x66)
Oct 13, 2024 18:03:46
linziasztal01

Most mondta a férfi anyád, hogy egy törölt emlék vagy, púpos.
Kellemetlen.
Kellemetlen.
Oct 13, 2024 18:03:46
Oct 13, 2024 18:04:37
-

Endre, tudod mi a különbség, ha valaki detoxba vagy toxikológiára kerül? Alapvetően nagyon sok, ested sincs hozzá, így csak egyet emelek ki: a toxikológiai jelentés részletes kimutatást tartalmaz arról, hogy mit tartalmaz a delikvens vére, és ez a rendszerben is bentmarad, ha esetleg később kellene pl.a nyomozóhatóságoknak is.
Oct 13, 2024 18:04:37
(
x11)
Oct 13, 2024 18:07:05
KicsiNéző

A nagy mesemondó 2500as órabéren van :DDD
Oct 13, 2024 18:07:05
(
x51)
Oct 13, 2024 18:07:52
ascites

Vagy elővette a pitont és nekiállt rárecskázni. Az is elég a szexuális erőszakhoz és az is elég durva, ha kiszúrták.
Oct 13, 2024 18:07:52
(
x17)
Oct 13, 2024 18:10:16
Nemzet Krónikása

A nagy mesemondó 2500as órabéren van :DDD
Gumival vagy anélkül?
Oct 13, 2024 18:10:16
Oct 13, 2024 18:13:32
-

Mint az őrült, ki letépte airpoccát,
Vágtatott a Stoki a körúton át,
Zúgva, bőgve törte át a gátot,
Le akarta nyelni a váladékot!
Vágtatott a Stoki a körúton át,
Zúgva, bőgve törte át a gátot,
Le akarta nyelni a váladékot!
Oct 13, 2024 18:13:32
Oct 13, 2024 18:13:47
-

Nálunk diplomás embernek van 2500-as nettó órabére.
El könyvelhetjük, hogy ez biza hazugság.
Oct 13, 2024 18:13:47
Oct 13, 2024 18:14:57
-

Oct 13, 2024 18:14:57
Oct 13, 2024 18:17:55
Trottel

Azt a kurva micsoda tőgyek. Mi is volt gyagya szummája Lilláról? "hámlott a pinája" Köszönjük, tavozhat buzi Endre!
"Nincs semmi pénzem.Kihozni tudok dolgokat, nem pedig kifizetni."
Azt a kurva micsoda tőgyek. Mi is volt gyagya szummája Lilláról? "hámlott a pinája" Köszönjük, tavozhat buzi Endre!
Oct 13, 2024 18:17:55
Oct 13, 2024 18:18:06
-

15 éve a szakmában, folyamatosan emelkedő bérezéssel.
Oct 13, 2024 18:18:06
(
x17)
Oct 13, 2024 18:18:22
Nemzet Krónikása

Apple Watch nem áll rendelkezésre, Tranyó kezén egy Casio.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Oct 13, 2024 18:18:22
Oct 13, 2024 18:18:35
-

Nem érdekel az énblogod.
Oct 13, 2024 18:18:35
(
x9)
Oct 13, 2024 18:19:18
koszos

nem meselte,hogy mi tortent ? Apple Watch nem áll rendelkezésre, Tranyó kezén egy Casio.
Oct 13, 2024 18:19:18
Oct 13, 2024 18:19:26
-

Biztos megéri egy alkoholista csöveshez mérni magadat?
Oct 13, 2024 18:19:26
Oct 13, 2024 18:19:28
-

Nem érdekel az énblogod.
Görgess tovább.
Oct 13, 2024 18:19:28
(
x9)
Oct 13, 2024 18:26:58
noikabatgomb

nem meselte,hogy mi tortent ?
Oct 13, 2024 18:26:58
(
x2)
Oct 13, 2024 18:28:02
A TITOK CÍMŰ FILM

Oct 13, 2024 18:28:02
Oct 13, 2024 18:29:01
stokika

A köpedék, náci anyám miatt van!
Oct 13, 2024 18:29:01
Oct 13, 2024 18:31:57
-

Pàr trollèga jó nyomon jár szerintem is, hogy mièrt gyártja ennyire bőszen a fikás az alibit. Máskor max loopolna Tibinek, vagy simán leszarná.
A tranyó tegnap és ma is azt hangoztatja, hogy rendőrt hív legközelebb, ilyen kijelentésre se emlékszek tőle a közelmúltból. Függetlenül attól, hogy tènyleg hívna e, valamivel felbaszta nagyon a fikás őt!
Azt nagyon kihangsúlyozta a zaklató, hogy a tibi kevesebbet ivott, ha valamit nagyon állít, tudjuk annak az ellenkezője az igaz.
Szerintem ellopta a rivojât( ma is be van állva tőle) mèg akkor ott RAKOTT A PIÁJÁBA, hogy kiüsse, ráizgult a tànci után. Csak nem lett jó vége és ott hagyta…
A tranyó tegnap és ma is azt hangoztatja, hogy rendőrt hív legközelebb, ilyen kijelentésre se emlékszek tőle a közelmúltból. Függetlenül attól, hogy tènyleg hívna e, valamivel felbaszta nagyon a fikás őt!
Azt nagyon kihangsúlyozta a zaklató, hogy a tibi kevesebbet ivott, ha valamit nagyon állít, tudjuk annak az ellenkezője az igaz.
Szerintem ellopta a rivojât( ma is be van állva tőle) mèg akkor ott RAKOTT A PIÁJÁBA, hogy kiüsse, ráizgult a tànci után. Csak nem lett jó vége és ott hagyta…
Oct 13, 2024 18:31:57
(
x1)
Oct 13, 2024 18:37:06
Szolnoki ninja troll

Ezen a képen amikor lekapták a gyagyást cipő nélkül, mintha valami elszíneződés látszana a a bokájánál. Elég nehéz kivenni de olyan mintha a fehér zoknit előre húzta volna, és lenne ott valami. Egyébként hajnalba miért venné le a cipőjét?

A mai flokkban látszik hogy az asztalán van egy fehér zokni(?), meg ragtapasz csomagolások.
Az utóbbi flokkokban nem látszódott hogy valahol meg lenne sérülve.(ha jól emlékszem)

Az is lehet hogy csak retkes a zoknija, ez csak egy felvetés.
Így jött ki a matek.

Oct 13, 2024 18:37:06
(
x17)
Oct 13, 2024 18:37:46
Nemzet Krónikása

Tranyó 2 másodperc alatt becsicskult a biztonsági őrnek, aki megállította, hogy bent nem lehet kamerázni.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Oct 13, 2024 18:37:46
(
x8)
Oct 13, 2024 18:37:47
Eazy

Vicces látni hogy egymáshoz méri magát a két csöves, hogy melyikük mennyit bír el, miközben haldoklik mindkettő a sok szartól amivel naponta mérgezik a dögkútért könyörgő szervezetüket.
Kezelem. Nyugi. - KcF
Oct 13, 2024 18:37:47
(
x21)
Oct 13, 2024 18:39:12
mondomkusskuss

Lehet kezd kialakulni a gangréna. Tipikus kezeletlen cukorbetegség tünet
Oct 13, 2024 18:39:12
(
x48)
Oct 13, 2024 18:41:18
kissendrevagyok

a biztonsági őr annyira kizökkentette a tranyót, hogy a repontos blokkot nem adta oda :D:D a ráadás hogy szerinte a cetli fél évig jó (7 napig jó csak)
kissendrevagyok
Oct 13, 2024 18:41:18
(
x27)
Oct 13, 2024 18:50:49
D_Dezső

Ezen a képen amikor lekapták a gyagyást cipő nélkül, mintha valami elszíneződés látszana a a bokájánál.
A Nyugati melletti live-ban eldicsekedett a fogykos anukájának (herélt), hogy vett magának fehér zoknikat mert nem voltak. Továbbá alsógatyákat is vett teljesen egyedül.
Alsógatyája sem volt a nyomorultnak mert egész nyáron anélkül járkált a seggszagú kockás hobbit gatyájában.
Oct 13, 2024 18:50:49
(
x17)
Oct 13, 2024 18:53:08
Nemzet Krónikása

Ha ma is egész estés matiné lesz, mennyi az esélye egy detoxnak?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Oct 13, 2024 18:53:08
(
x1)
Oct 13, 2024 18:54:36
halottpiton

Ha ma is egész estés matiné lesz, mennyi az esélye egy detoxnak?
50-50
Oct 13, 2024 18:54:36
(
x27)
Oct 13, 2024 19:01:58
D_Dezső

Micsoda sikeremberek ezek ketten pasztmek …
Az egyik hajléktalan öregasszonyok között alszik és ha 8-ig nem ér be dögölhet az utcán.
A másik meg egy olyan melléképületben lakik ahonnan a moldovai cigányok is kifordulnának, plusz az anyjához kell bekéreckednie ha meleg vizet akar.
Ilyenkor azért úgy érzem van igazság a földön.
Az egyik hajléktalan öregasszonyok között alszik és ha 8-ig nem ér be dögölhet az utcán.
A másik meg egy olyan melléképületben lakik ahonnan a moldovai cigányok is kifordulnának, plusz az anyjához kell bekéreckednie ha meleg vizet akar.
Ilyenkor azért úgy érzem van igazság a földön.
Oct 13, 2024 19:01:58
(
x9)
Oct 13, 2024 19:02:06
noikabatgomb

A tibi is csak egy gennyes noves a tarsadolom szoveten.
Oct 13, 2024 19:02:06
(
x48)
Oct 13, 2024 19:02:25
kissendrevagyok

Endre tudod miért utálja Tranyó ennyire a gyerekeket ?
Az összes gyerek tudja ránézésből, hogy egy férfi és hangosan ki is mondják 🤣
kissendrevagyok
Az összes gyerek tudja ránézésből, hogy egy férfi és hangosan ki is mondják 🤣
Oct 13, 2024 19:02:25
Oct 13, 2024 19:02:35
Minex876

Merci live tiktokon.
Aki másnak vermet ás, ott sneci esik bele
Oct 13, 2024 19:02:35
(
x8)
Oct 13, 2024 19:03:09
Eazy

Tibor live tiktokon.
Így sem szívesen, de azért szívesen.
Oct 13, 2024 19:03:09
(
x34)
Oct 13, 2024 19:03:26
A helyzet megoldása

Merci live tiktokon.
1. Tibi
2. Olvass vissza amikor az előző 30 komment erről szól
Oct 13, 2024 19:03:26
137 látogató online.
Adminisztrátor: snecimano@gmail.com Kiss Endre Farkas
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™
Nem hiszem. Emlékeim szerint az nem lemezből volt, meg volt rajta egy kivágott macskabejáró alul. Ezt valami jófogásról rendelhették, vagy valami vas hulladék telepről szerezték be.