Impulzusból segélyből költekező stoki a stoki!
fixed
Nyem éjted.
2-t hozzáad a sajátjához, 2-t odaad Tibir anyjának, aki hozzáadja a sajátjához, majd ezt a 2-2 air taget kicserélis találkozáskor, így Endre a sajátját látja, ami Tibornál van...
:)) így biztos nyelftanilag sem zaklatás.
2-t hozzáad a sajátjához, 2-t odaad Tibir anyjának, aki hozzáadja a sajátjához, majd ezt a 2-2 air taget kicserélis találkozáskor, így Endre a sajátját látja, ami Tibornál van...
:)) így biztos nyelftanilag sem zaklatás.és ebbe ugyan miért menne bele a herélt? Rádásul egy pillanat kivenni az elemet az air tagböl és ennyi volt. Vagy ahogy az egyik kolléga már írta, felbaszni egy buszra, vagy vonatra. Ennek megint semmi értelme nem volt. Nem véletlen gyagyás na. Nyem éjted.
Hasfelmetszö Trutymó
A trollok nem felejtenek:
old.bitchute.com/video/tbkEgtZZdI1J/
old.bitchute.com/video/tbkEgtZZdI1J/ Fent a flokk:
ezt eltüntette.
5 MILLIÓ TROLL BÁNÓPÉNZ STOKI! NE FELEDD! FIZETNI FOGSZ!
Kiokádta, mielőtt felszívódott volna.
KURVArangy
Készül a módosított hetyetye, hogy az ajándék nem minősül zaklati céllal odaadott megfigyelési eszköznek, csak nagyon aggódik Tibor miatt, lám, ő is mennyi mindent elhagyott az utóbbi időben.
Törölheti, minden azonnal mentve és archiválva van! :-)
Dehát nem is szerelmes a herélt köcsögbe, lebutázza, hazugozza.
Csak irányítani, tulajdonolni akarja a tranyót. Hát azt hittem megtanultad endre: Tibike egy szabad madár, nem fogod tudni kalitkában tartani.
"Nincs semmi pénzem.Kihozni tudok dolgokat, nem pedig kifizetni."
Nem képzik ezt sehol. Reggel óta 3 flokk, meg vásárlás (erpocc es lejmolt bor)
Tenyleg csak lófrál odakint , es idönként befarol az AMS irodába széthúzott farpofakkal és benyálazott seglyukkal, hogy jól megadják neki a labancok, ami a segelycsalóknak jár Megint flokkol ez a nyomorult.
Két éve magyarázza, hogy ő bécsi illetékességű hajléktalan. Na végre úgy is viselkedik.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Aztán nehogy véletlen egy hideg téli estén egy padon nyomja el a buzgóság a rivótól, mert még a végén kihűl reggelre!
Ez egy belső hang lesz, ugye? "A közös ismerősünk engem meggyőzött arról..."
Gammer cigány.
Tibi esetében ez csak idő kérdése ezen a ponton. Ha szerencséje van, ráhívják majd a mentőket. Ha nincs szerencséje, másnap reggel pajszerral feszítik le a padról a merevre fagyott hulláját.
ezen hangosan felnevettem, pedofil.:))
amikor azt mondja, szeret, akkor nincs adhd, amikor azt mondja, hogy hagyd békén, ne zaklasd, akkor adhd. hát persze, logikus! "stabilan szeret"
Ja ja most ezt loopolja magának , hogy elmebeteg a szerelme. Ha nem áll vele szóba akkor az a betegsége miatt van .
KURVArangy
és a sodi fűtött autóból fogja végignézni. mert ilyen sodi a sodi. tibor felett győzedelmeskedő, fölémyes didalmát ünneplő a sodi lesz. a sodi.
(gayza apám fog vezetni, sajnos eltiltottak a vezetéstől, ami a trollok hibája természetesen, én az adott körülményeket figyelembe véve mindent a lehető legjobban csináltam a történelmi szükségszerűségeket tekintve)
Ragyas geci! Hogy a kurva anyadba nezel ki, te kraterarcu pedofil?! Mi van mar allan is! Abban meg egy G Mercedes is tengelytorest kapna!
És még ő csúfolódott, hogy kinek milyen az arc bőre. Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje...
"Amikor azt mondja hogy ne menjek oda, meg utál, azt nem veszem figyelembe." Nem vagyok elmebeteg zaklató endre:
már nagyon várom, hogy ezt a rendőröknek is előadja.
Adj fel egy lottót a héten, mert ezt nagyon szépen eltaláltad. :)
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Amíg szabadlábon van jó lesz projektmunkának.
Minek ehhez AirTag te buzi? Teljesen elmentek otthonról. Endre, ez tök könnyen AirTag nélkül is megoldható lenne, ha nem lennél egy elmebeteg zaklató buzeráns. Ha elhagyjátok egymást egyszerűen a lokátorban megnézed a szerelmed helyzetét, vagy megosszátok egymással a messengeren a valós idejű helyzeteteket.
Nem akarja berakatni magát Tibor lokátorába, mert tudja, hogy 2 sörért kiadná a trolloknak, ha valaha lesz munkahely.
Ugyanitt, ti is látjátok magatok előtt, hogy amikor Endre meg Tibor találkozik, akkor csak akkor AirTaget cserélnek, hogy ne hagyják el egymást? :DDD
Jól elköltött 50 ezer forint volt ez Endre, kurva sokat fogjátok használni.
Ha minden úgy lenne, ahogyan Endre gondolná, akkor egyoldalúan Tibor is megoszthatja a helyzetét a pedofil zaklatóval. Nem szükséges a gyagyásnak is osztania. így viszont olyan helyzetet tud teremteni, hogy véletlenül majd a rossz airtaget próbálja a tranyónál hagyni, hogy láthassa a helyzetét folyamatosan :)
Mert nem zaklató elmebeteg zaklató elmebeteg.
Mert nem zaklató elmebeteg zaklató elmebeteg. Ha minden úgy lenne, ahogyan Endre gondolná, akkor egyoldalúan Tibor is megoszthatja a helyzetét a pedofil zaklatóval. Nem szükséges a gyagyásnak is osztania. így viszont olyan helyzetet tud teremteni, hogy véletlenül majd a rossz airtaget próbálja a tranyónál hagyni, hogy láthassa a helyzetét folyamatosan :)
Persze, de ahogy Endre is mondta - szólni fog Tibornak az Ájfón, hogy egy idegen AirTag vele mozog. Ha jól tudom ezt nem lehet kikapcsolni se.
Az mindegy, a tranyó nem fogja kidobni mert fenyegetőzik majd a pedofil, hogy adja vissza neki amint találkoznak újra.
Annyira keservesen próbálkozik és taktikázik, hogy tudjon újra találkozni, hogy mindent megpróbál majd.

Valóban jó ötlet az Airtag-es/AirPods-os nyomkövetés. Lehet nem is gondolt még erre senki es az Apple sem segít kideríteni, hogy ki az aki stalkolni próbál egy esetleges zaklatási ügyben. :) Toljad Fikás, jó lesz ez!
Valóban jó ötlet az Airtag-es/AirPods-os nyomkövetés. Lehet nem is gondolt még erre senki es az Apple sem segít kideríteni, hogy ki az aki stalkolni próbál egy esetleges zaklatási ügyben. :) Toljad Fikás, jó lesz ez!
Ezt ki tudja játszani azzal, hogy a magatehetetlen Tibor mellett kikapcsolja a saját telefonját, majd pedig Tibor iPhone-ján engedélyezi a követést.

Mindeközben Lukács tranyó tibor koncertezik az utcán.
Álmodjatok Rémeket!
Nehogy elbújjon egy a te táskádban is, sokkal könnyebb és olcsóbb lesz a melócsá felkutatása
Ha a táskádban is akkora a rend mint a macskaólban, ebben az évtizedben nem találod meg aztde adott esetben elrejthetö a púpjában, a kenduruzsebben, hardcore snecologusok a térdik érö hereiben is elrejthetik. Endre viszont jó ötletet adtál ezzel a Airtaggel a te lekövetésedre is
Hasfelmetszö Trutymó
Nyugalom, már tettek ajánlatot a vadonat új bontatlan AirTagekre, így mindenki jól jár, csak Endre nem.
Ahogy annak lennie kell.
Van egy megoldás ami nem kerül pénzbe.
Tudod, akik szeretik egymást azok szokták fogni egymás kezét. Ez nem kerül 50.000-be. Ja mellesleg ez nálad azért nem jöhet össze, mert mindig sör van a te meg a Tibor kezében is. S persze, a másik, hogy Tibor utál mint a szart. Egy valamit szeretett vagy szeret benned. Az osztrák adófizetők PÉNZE!!!! Endre!!!
Javítva.
Buzi soDI a soDI
Ladal alatt lenne a faxpina. Pheej
Álmodjatok Rémeket!
Nehogy elbújjon egy a te táskádban is, sokkal könnyebb és olcsóbb lesz a melócsá felkutatása
Ha a táskádban is akkora a rend mint a macskaólban, ebben az évtizedben nem találod meg azt Endre viszont jó ötletet adtál ezzel a Airtaggel a te lekövetésedre is
Ilyenkor sajnálom picit hogy rá lett beszélve az iPhone-ra. Mint fentebb jelezték az sajnos értesít ha ismeretlen erpocc van a közelben.
Androidra is van alkalmazás elvileg amivel lehet ellenőrizni, de Endrét ismerve vette volna a fáradtságot telepíteni h követik-e? *pr*
"Nincs semmi pénzem.Kihozni tudok dolgokat, nem pedig kifizetni."
Ezt még ő is elmondja a flokjában
Hasfelmetszö Trutymó

Akkor mindjárt fordul a borderline egyet a kuvikfejében és szeretni fogja endit.
puskapoj
Majd Pénteken kap 2 AirTaget amiknek értéke 26000 és amiket eladhat 1 hét múlva Hétfőn 20.000.
Szerző:
MaxPayne
(
x22)
Oct 14, 2024 11:17:30
Válasz
(6)

Bizonyára én vagyok teljesen hülye, de minek kell a pedofilnak a 4db air tag? Mit akar velük? Mindegyiket hozzáadja a saját iPhone (Apple account)-jához, aztán? Nem értem a saját megoldást.
Hasfelmetszö Trutymó
Oct 14, 2024 11:17:30
(
x3)
Oct 14, 2024 11:17:48
Hafré

Te gyagyas! Csak egy tipp, ha nem vagy ocsortany reszeg berivozva nincs szukseg airpoccra. Mi a velemenyed?
Oct 14, 2024 11:17:48
(
x6)
Oct 14, 2024 11:18:02
Bagolyka

Ez az! Kell egy drón is, hogy gyorsan átlehessen fésülni a környéket a Tibi után. Roller mindenképp kell. Úgy nem tudna elfutni a szisza
Oct 14, 2024 11:18:02
(
x1)
Oct 14, 2024 11:21:09
Kendra

Impulzusból költekező stoki a stoki!
Oct 14, 2024 11:21:09
(
x3)
Oct 14, 2024 11:22:02
Hafré

fixed
Oct 14, 2024 11:22:02
Oct 14, 2024 11:22:27
-

stoki airtag-et fog elrejteni a faszpinába?
Oct 14, 2024 11:22:27
(
x3)
Oct 14, 2024 11:27:58
dogoljmegsodi

elmebeteg zaklató ez. nem fogad el nemleges választ mert azt csak a betegsége mondatja a tibivel.
be kell zárni az ilyet
be kell zárni az ilyet
Oct 14, 2024 11:27:58
(
x68)
Oct 14, 2024 11:30:02
linziasztal01

Bizonyára én vagyok teljesen hülye, de minek kell a pedofilnak a 4db air tag? Mit akar velük? Mindegyiket hozzáadja a saját iPhone (Apple account)-jához, aztán? Nem értem a saját megoldást.
Nyem éjted.
Oct 14, 2024 11:30:02
(
x3)
Oct 14, 2024 11:31:54
Nem vagyok őrült

Remélem a következő flokk arról fog szólni, hogy Endi véres nózival hetyetyézik arról, hogy a Bécsben megismert új barátai elvették tőle az airtag-eket, de jelképes hú-húszezer forintért visszavásárolhatja, és, hogy milyen rendesek a haverok, mert egyébként a boltban 54k lenne, és megspórolt egy csomó pénzt.
Senior felhőének: "Légyszives, légyszives, 3000-et utalj a K&H-ra sörre légyszives."
Oct 14, 2024 11:31:54
(
x9)
Oct 14, 2024 11:32:05
noikabatgomb

26 ezer forint a ket ajandek airtag... Van rajta biztositas is...
Valahogy most eppen 20 rugot tarhal a tibi...
Ugyanitt vadzsi uj airtagek eladok!
Valahogy most eppen 20 rugot tarhal a tibi...
Ugyanitt vadzsi uj airtagek eladok!
Oct 14, 2024 11:32:05
Oct 14, 2024 11:32:32
Ezt ne_ezt ne_ezt ne

Azt is vegyétek figyelembe, hogy a Gammer is adja alá a lovat. Ő mondta neki,hogy a kaffmarci csak borderline szindrómás ezért van ez a se veled-se nélküled attitűd.
Segítek Gammer,a Marci akkor szereti a gyagyást,mikor szüksége van pénzre és leszarja őt,mikor nincs.
Ezt azért mégse
Segítek Gammer,a Marci akkor szereti a gyagyást,mikor szüksége van pénzre és leszarja őt,mikor nincs.
Oct 14, 2024 11:32:32
(
x22)
Oct 14, 2024 11:34:20
MaxPayne

Oct 14, 2024 11:34:20
(
x6)
Oct 14, 2024 11:38:58
Bagolyka

Mi a helyzet Bécsben recsi? Mész ma valami kulturális pjogjamja? Pl lesz ma Mozart Orchestra a Golden Hallban. Nem ott kéne lennie egy értelmiségi úri fiúnak? XDD
Oct 14, 2024 11:38:58
(
x4)
Oct 14, 2024 11:46:22
Jutka műbarack

[quote=dogoljmegsodi
be kell zárni az ilyet[/quote]
Előtte el is kell kapni,hahó.
Kiss Farkas Farkas
be kell zárni az ilyet[/quote]
Előtte el is kell kapni,hahó.
Oct 14, 2024 11:46:22
(
x6)
Oct 14, 2024 11:56:14
Vaják

Közben próbálom felrakni a 3 órás liveot archive-ba, aho 2:15:00-tól látszik ahogy Kiss Endre Farkas vénnyel kaphato Rivotrilt kér és kap Kaffka Mercédesztől
Milyen jók ezek a lementések, csak úgy gyűlnek a bizonyítékok ellenetek
Milyen jók ezek a lementések, csak úgy gyűlnek a bizonyítékok ellenetek
Oct 14, 2024 11:56:14
(
x8)
Oct 14, 2024 11:57:32
nmthrwwy420

Közben törölte az utolsó, AirTages flokkot.
AZ ISTENEDET TE DÖG!
Oct 14, 2024 11:57:32
(
x36)
Oct 14, 2024 11:58:44
töppedt buzigolyók

2 mg Rivotril (klonazepam) az átváltva 2 mg Xanax (alprazolam). Az egy kövér dózis még olyanoknak is, akik szokva vannak hozzá. Ez a fasz benzoszűz recskás mennyit is evett meg belőle? Hármat? Sakál részegen? Ezekre a mocskos politoxikomán alkoholista tróger gecikre a Jóisten vigyáz szerintem. Kivételesen hajlamos vagyok elhinni, hogy ettől a rivózós partitól tényleg filmszakadás lett Tibinél is meg Endrénél is. 6-8 mg benzo alkohollal keverve az már nem a játék mennyiség, attól befekszel az árokba, és alszol 5-6 órát egyvégtében.
Oct 14, 2024 11:58:44
(
x6)
Oct 14, 2024 12:00:13
Vaják

A trollok nem felejtenek:
Oct 14, 2024 12:00:13
(
x124)
Oct 14, 2024 12:02:43
Hahó

ezt eltüntette.
Oct 14, 2024 12:02:43
(
x7)
Oct 14, 2024 12:02:48
Hektor a Traktor

Kijelenthető akkor, hogy Endre a 2 saját AirTag-jét elfogja hagyni. A Tibor két AirTag-je meg valamelyik betonon fog húggyá válni a PS4 után szabadon.
Heki a traki
Oct 14, 2024 12:02:48
(
x9)
Oct 14, 2024 12:03:04
mikedp

2 mg Rivotril (klonazepam) az átváltva 2 mg Xanax (alprazolam). Az egy kövér dózis még olyanoknak is, akik szokva vannak hozzá. Ez a fasz benzoszűz recskás mennyit is evett meg belőle? Hármat? Sakál részegen? Ezekre a mocskos politoxikomán alkoholista tróger gecikre a Jóisten vigyáz szerintem. Kivételesen hajlamos vagyok elhinni, hogy ettől a rivózós partitól tényleg filmszakadás lett Tibinél is meg Endrénél is. 6-8 mg benzo alkohollal keverve az már nem a játék mennyiség, attól befekszel az árokba, és alszol 5-6 órát egyvégtében.
Kiokádta, mielőtt felszívódott volna.
Oct 14, 2024 12:03:04
Oct 14, 2024 12:03:07
KisfaszNagybánat

Ez így van, ezek a mennyisègek benzoszűzkènt is leültetnek, piával meg teljesen random mi lesz a vège a bulinak. A Rivonak ráadásul jóval nagyobb a felezèsi ideje mint a Xanax-nak, szóval tuti kis kombó az biztos. 2 mg Rivotril (klonazepam) az átváltva 2 mg Xanax (alprazolam). Az egy kövér dózis még olyanoknak is, akik szokva vannak hozzá. Ez a fasz benzoszűz recskás mennyit is evett meg belőle? Hármat? Sakál részegen? Ezekre a mocskos politoxikomán alkoholista tróger gecikre a Jóisten vigyáz szerintem. Kivételesen hajlamos vagyok elhinni, hogy ettől a rivózós partitól tényleg filmszakadás lett Tibinél is meg Endrénél is. 6-8 mg benzo alkohollal keverve az már nem a játék mennyiség, attól befekszel az árokba, és alszol 5-6 órát egyvégtében.
Oct 14, 2024 12:03:07
(
x68)
Oct 14, 2024 12:06:44
linziasztal01

ezt eltüntette.
Készül a módosított hetyetye, hogy az ajándék nem minősül zaklati céllal odaadott megfigyelési eszköznek, csak nagyon aggódik Tibor miatt, lám, ő is mennyi mindent elhagyott az utóbbi időben.
Oct 14, 2024 12:06:44
(
x21)
Oct 14, 2024 12:11:10
mondomkusskuss

Törölheti, minden azonnal mentve és archiválva van! :-)
Oct 14, 2024 12:11:10
Oct 14, 2024 12:13:35
csicskovics

A legdurvábban zaklató, abuzív, bántalmazó cigányok sem paranoiásak ennyire, hogy gyakorlatilag egy bokára szerelhető nyomkövetővel engedik csak el a párjukat valahová. Stoki ezt szeretné.
Oct 14, 2024 12:13:35
Oct 14, 2024 12:16:14
Trottel

A legdurvábban zaklató, abuzív, bántalmazó cigányok sem paranoiásak ennyire, hogy gyakorlatilag egy bokára szerelhető nyomkövetővel engedik csak el a párjukat valahová. Stoki ezt szeretné.
Dehát nem is szerelmes a herélt köcsögbe, lebutázza, hazugozza.
Csak irányítani, tulajdonolni akarja a tranyót. Hát azt hittem megtanultad endre: Tibike egy szabad madár, nem fogod tudni kalitkában tartani.
Oct 14, 2024 12:16:14
(
x7)
Oct 14, 2024 12:21:03
féregnyulvány

törölte az erpoccos videót erre felrakott egy ujat
Oct 14, 2024 12:21:03
(
x3)
Oct 14, 2024 12:21:10
Sodit a Tajgetoszra

Megint flokkol ez a nyomorult.
Tenyleg csak lófrál odakint , es idönként befarol az AMS irodába széthúzott farpofakkal és benyálazott seglyukkal, hogy jól megadják neki a labancok, ami a segelycsalóknak jár
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Tenyleg csak lófrál odakint , es idönként befarol az AMS irodába széthúzott farpofakkal és benyálazott seglyukkal, hogy jól megadják neki a labancok, ami a segelycsalóknak jár
Oct 14, 2024 12:21:10
(
x3)
Oct 14, 2024 12:21:26
dogoljmegsodi

új tisztazos flokk
Oct 14, 2024 12:21:26
(
x6)
Oct 14, 2024 12:23:01
Vaják

Flokk archiválva:
old.bitchute.com/video/Vy0wyw4mi3bx/
old.bitchute.com/video/Vy0wyw4mi3bx/
Oct 14, 2024 12:23:01
Oct 14, 2024 12:27:36
.

Endre autipajsz.
A Cica csak azt jelentette ki,hogy lájvban nem mehetek oda hozzá,minden máskor igen.
Tèvedsz Endre!
Már másrol szól a Fáma..
Hangfelvétel van róla;) /Cica nem akar téged és takarodj/
Becoptad de nagyon.
A Cica csak azt jelentette ki,hogy lájvban nem mehetek oda hozzá,minden máskor igen.
Tèvedsz Endre!
Már másrol szól a Fáma..
Hangfelvétel van róla;) /Cica nem akar téged és takarodj/
Becoptad de nagyon.
Oct 14, 2024 12:27:36
(
x8)
Oct 14, 2024 12:29:10
Endre priusza

Két éve magyarázza, hogy ő bécsi illetékességű hajléktalan. Na végre úgy is viselkedik.
Oct 14, 2024 12:29:10
Oct 14, 2024 12:31:17
Gabonatároló

"A közös ismerősünk engem meggyőzött arról..."
Ez egy belső hang lesz, ugye?
Oct 14, 2024 12:31:17
(
x8)
Oct 14, 2024 12:31:26
Endre priusza

Aztán nehogy véletlen egy hideg téli estén egy padon nyomja el a buzgóság a rivótól, mert még a végén kihűl reggelre!
Oct 14, 2024 12:31:26
(
x68)
Oct 14, 2024 12:31:50
linziasztal01

Gammer cigány.
Oct 14, 2024 12:31:50
(
x10)
Oct 14, 2024 12:32:52
Bubuka

"Meg Merci fejét is telebeszélitek azzal, hogy én követni akarom, ez természetesen nincs így:"

Oct 14, 2024 12:32:52
(
x124)
Oct 14, 2024 12:33:28
Hahó

"stabilan szeret"
amikor azt mondja, szeret, akkor nincs adhd, amikor azt mondja, hogy hagyd békén, ne zaklasd, akkor adhd. hát persze, logikus!
amikor azt mondja, szeret, akkor nincs adhd, amikor azt mondja, hogy hagyd békén, ne zaklasd, akkor adhd. hát persze, logikus!
Oct 14, 2024 12:33:28
(
x36)
Oct 14, 2024 12:33:50
töppedt buzigolyók

Tibi esetében ez csak idő kérdése ezen a ponton. Ha szerencséje van, ráhívják majd a mentőket. Ha nincs szerencséje, másnap reggel pajszerral feszítik le a padról a merevre fagyott hulláját.
Oct 14, 2024 12:33:50
(
x3)
Oct 14, 2024 12:34:05
trashWOODstock varangya

merga lopott/bugázott szetápja is igényesebb, mint a te milliós szetápod, korcs. büszke vagy a sziszádra? még ő is jobban ért az IT dolgokhoz, mint te.
Oct 14, 2024 12:34:05
(
x22)
Oct 14, 2024 12:34:45
MaxPayne

Ragyas geci! Hogy a kurva anyadba nezel ki, te kraterarcu pedofil?! Mi van mar allan is! Abban meg egy G Mercedes is tengelytorest kapna!

Hasfelmetszö Trutymó

Oct 14, 2024 12:34:45
(
x2)
Oct 14, 2024 12:36:54
SporoloProli

Nem vagyok elmebeteg zaklató endre:
"Amikor azt mondja hogy ne menjek oda, meg utál, azt nem veszem figyelembe."
"Sörön spórolni...beteg gondolat"
Oct 14, 2024 12:36:54
(
x11)
Oct 14, 2024 12:36:57
Kovács Péter azaz Kancsi

"Az ios stalkerkodás elleni funckciója miatt ezzel vissza sem lehet élni"
Majd ez a fej:

:DD
5X forgalmi bukás+2 igazolt személyiségzavar (F6090,F4320) +PÁV bukás+eltiltás = papíros elmebeteg
Majd ez a fej:

:DD
Oct 14, 2024 12:36:57
(
x9)
Oct 14, 2024 12:37:20
mikedp

Ja ja most ezt loopolja magának , hogy elmebeteg a szerelme. Ha nem áll vele szóba akkor az a betegsége miatt van .
Oct 14, 2024 12:37:20
Oct 14, 2024 12:37:33
tyodika

és a sodi fűtött autóból fogja végignézni. mert ilyen sodi a sodi. tibor felett győzedelmeskedő, fölémyes didalmát ünneplő a sodi lesz. a sodi.
(gayza apám fog vezetni, sajnos eltiltottak a vezetéstől, ami a trollok hibája természetesen, én az adott körülményeket figyelembe véve mindent a lehető legjobban csináltam a történelmi szükségszerűségeket tekintve)
Oct 14, 2024 12:37:33
(
x19)
Oct 14, 2024 12:38:49
EasybankosPedo

3. flokk elején : Ezzel nem lehet senkit se követni
4:50-töl : Aztán véletlenül elkeverjük egymást útközben, akkor megtudjuk találni, hogy hoppá, hoppá hol van a másik!
Debil elmebeteg, stalker vagy gyagyás. Nem megy ez neked. Beszélj inkább arról, hogy Szombaton mért hagytad cserbe tibit, meg mért kell bejárni naponta az AMS-hez.
4:50-töl : Aztán véletlenül elkeverjük egymást útközben, akkor megtudjuk találni, hogy hoppá, hoppá hol van a másik!
Debil elmebeteg, stalker vagy gyagyás. Nem megy ez neked. Beszélj inkább arról, hogy Szombaton mért hagytad cserbe tibit, meg mért kell bejárni naponta az AMS-hez.
Oct 14, 2024 12:38:49
(
x21)
Oct 14, 2024 12:38:55
mondomkusskuss

És még ő csúfolódott, hogy kinek milyen az arc bőre. Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje...
Oct 14, 2024 12:38:55
(
x124)
Oct 14, 2024 12:39:03
Hahó

már nagyon várom, hogy ezt a rendőröknek is előadja.
Oct 14, 2024 12:39:03
(
x36)
Oct 14, 2024 12:39:33
A helyzet megoldása

“Egy közös ismerősünk mondta, hogy amikor Tibi azt mondja ne menjek oda, csak az ADHD beszél belőle, tehát mostantól ezt figyelmem kívül hagyom, és odamegyek”
:)))))
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
:)))))
Oct 14, 2024 12:39:33
(
x10)
Oct 14, 2024 12:39:40
Bubuka

Endre, ez tök könnyen AirTag nélkül is megoldható lenne, ha nem lennél egy elmebeteg zaklató buzeráns. Ha elhagyjátok egymást egyszerűen a lokátorban megnézed a szerelmed helyzetét, vagy megosszátok egymással a messengeren a valós idejű helyzeteteket.
Minek ehhez AirTag te buzi? Teljesen elmentek otthonról.
Oct 14, 2024 12:39:40
(
x4)
Oct 14, 2024 12:40:31
keserke

Mi lesz ezután a melód gyagya? Hivatásos tranyóstalker?
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Oct 14, 2024 12:40:31
(
x19)
Oct 14, 2024 12:40:55
EasybankosPedo

Adj fel egy lottót a héten, mert ezt nagyon szépen eltaláltad. :)
Oct 14, 2024 12:40:55
(
x10)
Oct 14, 2024 12:41:00
Bubuka

Mi lesz ezután a melód gyagya? Hivatásos tranyóstalker?
Amíg szabadlábon van jó lesz projektmunkának.
Oct 14, 2024 12:41:00
(
x4)
Oct 14, 2024 12:42:08
keserke

Gyagya, ha adunk egy puskát, kilövöd a tranyót megjelölés céljából? Egyébként gondolom az airtageket is hangulatjavító kütyüzés céljából veszi, más értelme nem natyon fan.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Oct 14, 2024 12:42:08
(
x7)
Oct 14, 2024 12:42:25
Hektor a Traktor

AirTag az új csöves billog. Jól kitaláltad ezt Endre. Van ott gógyi. :)
Azért azt kiszámoltad, hogy a nemzetközi sör valutában mennyit basztál el erre???
Heki a traki
Azért azt kiszámoltad, hogy a nemzetközi sör valutában mennyit basztál el erre???
Oct 14, 2024 12:42:25
(
x2)
Oct 14, 2024 12:42:49
SporoloProli

endre ez a téma még 1-2 tisztázós flokkot elbír.
Minél többet beszélsz róla, annál inkább bizonyítod, hogy mennyire egy elmebeteg debil vagy.
Csak így tovább!
"Sörön spórolni...beteg gondolat"
Minél többet beszélsz róla, annál inkább bizonyítod, hogy mennyire egy elmebeteg debil vagy.
Csak így tovább!
Oct 14, 2024 12:42:49
(
x11)
Oct 14, 2024 12:43:18
KicsiNéző

Nem akarja berakatni magát Tibor lokátorába, mert tudja, hogy 2 sörért kiadná a trolloknak, ha valaha lesz munkahely.
Ugyanitt, ti is látjátok magatok előtt, hogy amikor Endre meg Tibor találkozik, akkor csak akkor AirTaget cserélnek, hogy ne hagyják el egymást? :DDD
Jól elköltött 50 ezer forint volt ez Endre, kurva sokat fogjátok használni.
Oct 14, 2024 12:43:18
Oct 14, 2024 12:44:40
.

Endre be van rivozva a mimikáján is látszik a szemein is
Csak így tovább te féreg:)
Csak így tovább te féreg:)
Oct 14, 2024 12:44:40
(
x10)
Oct 14, 2024 12:45:36
Bubuka

Ha minden úgy lenne, ahogyan Endre gondolná, akkor egyoldalúan Tibor is megoszthatja a helyzetét a pedofil zaklatóval. Nem szükséges a gyagyásnak is osztania. így viszont olyan helyzetet tud teremteni, hogy véletlenül majd a rossz airtaget próbálja a tranyónál hagyni, hogy láthassa a helyzetét folyamatosan :)
Oct 14, 2024 12:45:36
Oct 14, 2024 12:46:05
SzárazVekni

Tehát, ha alkoholistaként úgy majszolod a rivotrilt, mint a tepertőt, akkor arra az a megoldás, hogy veszel 4db airtaget, hogy emlékezetvesztés után megtaláld a csövesed. Jó az irány Endre.
Oct 14, 2024 12:46:05
(
x11)
Oct 14, 2024 12:47:40
KicsiNéző

Persze, de ahogy Endre is mondta - szólni fog Tibornak az Ájfón, hogy egy idegen AirTag vele mozog. Ha jól tudom ezt nem lehet kikapcsolni se.
Oct 14, 2024 12:47:40
(
x68)
Oct 14, 2024 12:49:50
linziasztal01

Hát ez most biztos kurvára meghatotta Tibit… és revidiálja korábbi álláspontját.
Mániás elmebeteg.
Mániás elmebeteg.
Oct 14, 2024 12:49:50
(
x6)
Oct 14, 2024 12:49:52
Bagolyka

Hallod recskás? Mennyi bort vettél eddig a csöveseknek?
Oct 14, 2024 12:49:52
(
x8)
Oct 14, 2024 12:52:22
nmthrwwy420

Endre, reggel fél 8 óta én felkeltem, kávéztam, reggeliztem, melóztam, ebédeltem, szünetben beraktam egy adag ruhát mosni.
Te pedig azóta nem vettél 5 másodperc fáradtságot, hogy a gallérodat megigazítsd, cserébe elbasztál megint 4 órát az elmebeteg zaklató terveiddel.
Addig mutogatod a kis stalker kütyüket, hogy azelőtt el fogod hagyni, mielőtt kibontanád őket.
AZ ISTENEDET TE DÖG!
Te pedig azóta nem vettél 5 másodperc fáradtságot, hogy a gallérodat megigazítsd, cserébe elbasztál megint 4 órát az elmebeteg zaklató terveiddel.
Addig mutogatod a kis stalker kütyüket, hogy azelőtt el fogod hagyni, mielőtt kibontanád őket.
Oct 14, 2024 12:52:22
(
x10)
Oct 14, 2024 12:52:29
Bubuka

Az mindegy, a tranyó nem fogja kidobni mert fenyegetőzik majd a pedofil, hogy adja vissza neki amint találkoznak újra.
Annyira keservesen próbálkozik és taktikázik, hogy tudjon újra találkozni, hogy mindent megpróbál majd.
Oct 14, 2024 12:52:29
(
x68)
Oct 14, 2024 12:53:39
linziasztal01

Az ios sztolkerkodás' elleni funkcióját ki lehet játszani, ha a sarkon, a sötétben figyeled meg zaklatásod tárgyát, nem?
Oct 14, 2024 12:53:39
Oct 14, 2024 12:55:19
lezúzottingóságok

Oct 14, 2024 12:55:19
(
x22)
Oct 14, 2024 12:56:25
MaxPayne

Várható, hogy ez a mániás szakasz nitro-üzemmódra kapcsol?
Hasfelmetszö Trutymó
Oct 14, 2024 12:56:25
(
x4)
Oct 14, 2024 12:58:59
nemet mondtak

Mi lesz a következő, te stalker féreg!?
- Nészd szisza, fettem neked ajéndékba egy bilincset! Nyolcvanezer forint folt. Húzd csak fel szépen, a kulcsaira majd én fityászok!
- Nészd szisza, fettem neked ajéndékba egy bilincset! Nyolcvanezer forint folt. Húzd csak fel szépen, a kulcsaira majd én fityászok!
Oct 14, 2024 12:58:59
(
x36)
Oct 14, 2024 12:59:03
A helyzet megoldása

Az is egy kellemes hír, hogy Tiborral bármilyen találkozást úgy szervez, hogy ott rivózás lesz
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Oct 14, 2024 12:59:03
(
x10)
Oct 14, 2024 13:00:01
Bubuka

Ezt ki tudja játszani azzal, hogy a magatehetetlen Tibor mellett kikapcsolja a saját telefonját, majd pedig Tibor iPhone-ján engedélyezi a követést.
Oct 14, 2024 13:00:01
(
x10)
Oct 14, 2024 13:01:03
PúpszásziVámpír

Mindeközben Lukács tranyó tibor koncertezik az utcán.
Oct 14, 2024 13:01:03
(
x124)
Oct 14, 2024 13:02:04
Hahó

stoki az megvan, hogy zaklatást elkövetve kell odaadnod tibornak azt az eszközt, amivel továbbra is zaklatni akarod?
miből gondolod, hogy átveszi, és nem hív rád rendőröket?
ott fogsz nézni bután a rendőrautóban megbilincselve, hogy most akkor ez miért nem adhd.
miből gondolod, hogy átveszi, és nem hív rád rendőröket?
ott fogsz nézni bután a rendőrautóban megbilincselve, hogy most akkor ez miért nem adhd.
Oct 14, 2024 13:02:04
(
x6)
Oct 14, 2024 13:02:31
Bagolyka

Elmebeteg zaklató sodi a sodi. Piszony, piszony!
Oct 14, 2024 13:02:31
(
x2)
Oct 14, 2024 13:03:27
Fatászpika

Endre viszont jó ötletet adtál ezzel a Airtaggel a te lekövetésedre is
Ha a táskádban is akkora a rend mint a macskaólban, ebben az évtizedben nem találod meg azt
Ha a táskádban is akkora a rend mint a macskaólban, ebben az évtizedben nem találod meg azt
Oct 14, 2024 13:03:27
(
x22)
Oct 14, 2024 13:07:00
MaxPayne

Oct 14, 2024 13:07:00
(
x4)
Oct 14, 2024 13:07:50
Jozsii Busák

Gyagyás te vagy az utolsó ember akivel Tibor akarna bármit is csatlakoztatni a telefonjához. Beteges zaklató vagy,egy homoszexuális pedofil ragadozó. Tibort figyelmeztetni kell hogy endre nincs jól és bármire képes. Nagyon vigyázzon vele!
Jozsii Busák
Oct 14, 2024 13:07:50
(
x22)
Oct 14, 2024 13:10:52
SyntaxError

Endre, te börtönbe mész, minek költöd ilyenekre a ""pénzed""??? Inkább gyúrni kellene járnod, nehogy túl könnyű falat legyél a vicces színüeknek a kóterban. Vagy ha nincs pénz lóvéra, akkor futni...
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Oct 14, 2024 13:10:52
Oct 14, 2024 13:13:44
Olcsó AirTag

Tibort figyelmeztetni kell hogy endre nincs jól és bármire képes. Nagyon vigyázzon vele!
Nyugalom, már tettek ajánlatot a vadonat új bontatlan AirTagekre, így mindenki jól jár, csak Endre nem.
Ahogy annak lennie kell.
Oct 14, 2024 13:13:44
(
x2)
Oct 14, 2024 13:16:30
halottpiton

Nem arról van szó, ugye endre, hogy Bécsben nagyobb biztonságban érzed magad mint újszászon?
Nyem érted a lényeget, hülyevagy
Oct 14, 2024 13:16:30
(
x7)
Oct 14, 2024 13:16:43
féregnyulvány

normál emberek: vesznek airtaget hogy kulcscsomóra vagy egyéb dolgokra rátegyék
stoki: vesz 4 airtaget hogy berivozva megtalálja a faszpinát
stoki: vesz 4 airtaget hogy berivozva megtalálja a faszpinát
Oct 14, 2024 13:16:43
(
x7)
Oct 14, 2024 13:18:17
Hektor a Traktor

Endre!!!
Tudod, akik szeretik egymást azok szokták fogni egymás kezét. Ez nem kerül 50.000-be. Ja mellesleg ez nálad azért nem jöhet össze, mert mindig sör van a te meg a Tibor kezében is. S persze, a másik, hogy Tibor utál mint a szart. Egy valamit szeretett vagy szeret benned. A PÉNZED!!!!
Heki a traki
Tudod, akik szeretik egymást azok szokták fogni egymás kezét. Ez nem kerül 50.000-be. Ja mellesleg ez nálad azért nem jöhet össze, mert mindig sör van a te meg a Tibor kezében is. S persze, a másik, hogy Tibor utál mint a szart. Egy valamit szeretett vagy szeret benned. A PÉNZED!!!!
Oct 14, 2024 13:18:17
(
x2)
Oct 14, 2024 13:18:40
Rumci

Balek én végignéztem az utolsó flokkod! Azt szeretném kérdezni miért akarsz a hapsidra nyomkövetőt tenni?
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
Oct 14, 2024 13:18:40
(
x124)
Oct 14, 2024 13:18:51
Hahó

mi a mai mérleg eddig?
3 flokk, abból kettő törölve?
plusz 52 ezer zaklatásra elköltve, teljesen feleslegesen. a hónap végén hiányozni fog ez a 100 sör.
3 flokk, abból kettő törölve?
plusz 52 ezer zaklatásra elköltve, teljesen feleslegesen. a hónap végén hiányozni fog ez a 100 sör.
Oct 14, 2024 13:18:51
Oct 14, 2024 13:19:23
Propi

Tudod, akik szeretik egymást azok szokták fogni egymás kezét. Ez nem kerül 50.000-be. Ja mellesleg ez nálad azért nem jöhet össze, mert mindig sör van a te meg a Tibor kezében is. S persze, a másik, hogy Tibor utál mint a szart. Egy valamit szeretett vagy szeret benned. Az osztrák adófizetők PÉNZE!!!!
Javítva.
Oct 14, 2024 13:19:23
(
x7)
Oct 14, 2024 13:20:02
Hektor a Traktor

Felnyomhatnád a faszpinába az AirTag-et. Tibi úgyis upgrade-elni akarta az orvosi csodát.
Heki a traki
Oct 14, 2024 13:20:02
(
x10)
Oct 14, 2024 13:24:26
PúpszásziVámpír

Felnyomhatnád a faszpinába az AirTag-et. Tibi úgyis upgrade-elni akarta az orvosi csodát.
Ladal alatt lenne a faxpina. Pheej
Oct 14, 2024 13:24:26
Oct 14, 2024 13:29:00
Trottel

Ilyenkor sajnálom picit hogy rá lett beszélve az iPhone-ra. Mint fentebb jelezték az sajnos értesít ha ismeretlen erpocc van a közelben.
Androidra is van alkalmazás elvileg amivel lehet ellenőrizni, de Endrét ismerve vette volna a fáradtságot telepíteni h követik-e? *pr*
Oct 14, 2024 13:29:00
(
x8)
Oct 14, 2024 13:31:54
Endre priusza

Endre, az amúgy átment az autipajzson, hogy az ötvenezres lekövető izék helyett kétszázezerért kinullázhattad volna a Sziszád telefonszámláját, aztán ennyi pénzért biztos legalább egy hetet veled töltött volna. Így most kidobtál az ablakon ötvenezret, de a Sziszának a közelébe sem jutottál.
Oct 14, 2024 13:31:54
(
x8)
Oct 14, 2024 13:32:02
sörtötbontok

A buzirandevú
1. kezdetén AirTaget
2. közben vírusokat, baktériumokat és gombákat
cserélnek.
A végén pedig szerelmes, nyelves csókkal köszönnek el.
1. kezdetén AirTaget
2. közben vírusokat, baktériumokat és gombákat
cserélnek.
A végén pedig szerelmes, nyelves csókkal köszönnek el.
Oct 14, 2024 13:32:02
(
x11)
Oct 14, 2024 13:35:35
KicsiNéző

Ezt még ő is elmondja a flokjában
Oct 14, 2024 13:35:35
(
x21)
Oct 14, 2024 13:36:55
Zsénó

na a milliókat kereső luxus buzikurva koppant a dohányboltban: nincs pénz a kártyenen
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Oct 14, 2024 13:36:55
(
x22)
Oct 14, 2024 13:39:40
MaxPayne

nincs mese, fel kell oldani a pedofilt és pénzt kell töle kérni. Jóvátételt az elmúlt napokért. Tranyóbánó na a milliókat kereső luxus buzikurva koppant a dohányboltban: nincs pénz a kártyenen
Oct 14, 2024 13:39:40
(
x9)
Oct 14, 2024 13:40:38
noikabatgomb

Kene a bucsukuldes, endre!
Oct 14, 2024 13:40:38
(
x29)
Oct 14, 2024 13:41:52
gobesug

Oct 14, 2024 13:41:52
(
x9)
Oct 14, 2024 13:41:54
noikabatgomb

Egyebkent a kafka honved megint a pszihiatriara akarja beuvoltizni magat?
Ott jobb a kaja?
Ott jobb a kaja?
Oct 14, 2024 13:41:54
(
x6)
Oct 14, 2024 13:43:00
Vaják

Fent van a 11.-i 3 órás live:
old.bitchute.com/video/aGFtMDdtiYv8/
old.bitchute.com/video/aGFtMDdtiYv8/
Oct 14, 2024 13:43:00
(
x3)
Oct 14, 2024 13:43:06
cucksodi

na a milliókat kereső luxus buzikurva koppant a dohányboltban: nincs pénz a kártyenen
Akkor mindjárt fordul a borderline egyet a kuvikfejében és szeretni fogja endit.
Oct 14, 2024 13:43:06
(
x19)
Oct 14, 2024 13:44:40
EasybankosPedo

nincs mese, fel kell oldani a pedofilt és pénzt kell töle kérni. Jóvátételt az elmúlt napokért. Tranyóbánó
Majd Pénteken kap 2 AirTaget amiknek értéke 26000 és amiket eladhat 1 hét múlva Hétfőn 20.000.
Oct 14, 2024 13:44:40
(
x29)
Oct 14, 2024 13:47:05
gobesug

úgy nyomja ezt a "rivózás, rivótól" dolgot minden második mondatban, mint amikor tiniként rajolsz hogy FÜVET szívtál ezért folyamat kiemeled, hogy be voltál TÉPVE.
kibaszott hulladék proli a stilus te retkes pedofil.
kibaszott hulladék proli a stilus te retkes pedofil.
Oct 14, 2024 13:47:05
(
x8)
Oct 14, 2024 13:50:32
Endre priusza

Endre, a Sziszád egy trubadúrra vár, aki küld neki pénzt cigire! Füstöljön az a kártyen, ha faszpinát akarsz látni!
Oct 14, 2024 13:50:32
99 látogató online.
Adminisztrátor: snecimano@gmail.com Kiss Endre Farkas
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™