Amint utcára kerülök, mindenkit lekaszabolok sorban, aki ebben részt mert venni, beleértve a hölgyeket is, ezért kell reménykedni abban, hogy erre soha nem kerül sok. Nem lesz rá alkalmad, mert előbb vágom át a torkodat egy bécsi vadászboltban vásárolt nyúzókéssel, miközben a hófehér mercidhez sétálsz, te nyomorék.
Győrbe se mersz jönni.
És ennyire vagy csak balfasz hát benne van a nevébe.. nyúzókés. Szinte alkalmatlan vágásra.
#50euro + kamatok
Szandika is alátámasztja
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha :DDDDDDD
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Élő lájvot kérünk.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Hahahhahhahaaa.. xD sok volt a rivó, buzi pedo?
#50euro + kamatok
Csak csinálja.
Te hogy nem érzed, hogy mennyire vagy szánalmas ilyenkor?
"Sörön spórolni...beteg gondolat"
Kurva vicces vagy, Endre. A cipőfűződet nem tudod megkötni és bekapcsolt GPSsel is eltévedsz. Szerinted mennyire lesz meglepetésszerű a támadásod, ha előtte egy órán át cirkálsz a környéken a telefonoddal?
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Ezt mondtad a Laumónak is aztán Ő csicskított be téged 🤣
kissendrevagyok
Élvezettel dicsekszik,hogy kinek. Farka van meg neki .
Endre te csőcselèk látom üt a Rivo rendesen.
Iszonyat gáz lesz ahogy próbálsz majd lejönni róla de sosem sikerül!
Jó lesz! Arra lennék mèg kíváncsi,hogy Endre miért gyűjti -tárolja a rengeteg "faszos" képet az eszközein?
Mert buzi.
akkor induljon egy koszovói a wilhelmstrasszéra?
elvigye neked a sapkádat amit a vonatról leszállva vesztettél el tegnap este?
verés előtt ráhúzza a fejedre. jó lesz így?
5 MILLIÓ TROLL BÁNÓPÉNZ STOKI! NE FELEDD! FIZETNI FOGSZ!
Csak a sörszagot, hányás és fika foltot kell követni illetve a fókaüvöltést kell követni
Gecis hányós lavór
Megint véres torkon ugrálást halucinálsz, pedo?
Nagyon nevetek!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
lemerül a telefonja, aztán leül a fűbe sírni
A kujva anyádat eszt honnan tudod? Senkinek nem mondtam!
Ez volt hozzám az utolsó szava.
Ennyi a lényeg. Szombaton elmondta, hogy szeret.
207e ftos telekom számla erős indok a cejelemre
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Nagyon nevetek! Megint véres torkon ugrálást halucinálsz, pedo?
A saját faszát nem tudja elverni, nem hogy mást.
KURVArangy
fogadd el,hogy ennek blaha lesz a vege elobb utobb !!!!!
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Komolyan beszarok rajtad. Nézzél már szét, kapjál már a fejedhez, öcsém! Rajtad kívül Tranyótibit mindenki a helyén kezeli: egy ótvar szar csöves tranyó, akit meg lehet kúrni egy sörért. Te pedig komolyan és halálosan bele vagy zúgva.
első szexuális élmény egy másik élőlénnyel; ez ilyen.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Amint utcára kerülök, mindenkit lekaszabolok sorban, aki ebben részt mert venni, beleértve a hölgyeket is, ezért kell reménykedni abban, hogy erre soha nem kerül sok. Nem lesz rá alkalmad, mert előbb vágom át a torkodat egy bécsi vadászboltban vásárolt nyúzókéssel, miközben a hófehér mercidhez sétálsz, te nyomorék.
Endre!
A nyúzó kés.... nyúzásra való, nem vagdosásra.
Milyen nőket fenyegetsz?
Laura kettőt telefonál és téged leúsztatnak a Tiszán.
Esetleg anyád torkát akarod elvégti? Rádmegy egy múanyag villával és szétaláz.
Mész a böribe, mert egy bűnöző patkány vagy, csak idő kérdése.
Nem kellet volna ember alatti félátt módjára élni.
KÉREM!!! A BŰNÖZŐ PEDOFIL MEGBÜNTETÉSÉT!!!!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Bizony.
Nagy élmény lehetett életében először nem fiúkra/férfiakra kiverni, hanem meg is baszhatott egyet.
Az első héten biztos nem, amíg az egész emelet fel nem próbálja az új fiút.
Ebben olyannyira nincs változás, hogy csak annyiban változott a véleményem, hogy gyors kivéreztetés helyett a fájdalmas módokon kezdem el gondolkodni.ez nem igaz!! Én évekkel ezelőtt megígértem neked, köcsög, hogy addig maradhatsz csak életben, amíg fedél van a fejem felett.
pontos datumot fostal ide a forumra ezt illetoen !!!tudom,rivoztal szal nem emlekszel
Ebben olyannyira nincs változás, hogy csak annyiban változott a véleményem, hogy gyors kivéreztetés helyett a fájdalmas módokon kezdem el gondolkodni. Én évekkel ezelőtt megígértem neked, köcsög, hogy addig maradhatsz csak életben, amíg fedél van a fejem felett.
Akkor csöves lettél ? :D:D:D:D
kissendrevagyok
Ebben olyannyira nincs változás, hogy csak annyiban változott a véleményem, hogy gyors kivéreztetés helyett a fájdalmas módokon kezdem el gondolkodni. Én évekkel ezelőtt megígértem neked, köcsög, hogy addig maradhatsz csak életben, amíg fedél van a fejem felett.
Halálra loopolod itt a fórumon?
Mert azon kívül mindenre (köztük a merevedésre is) alkalmatlan vagy.
Ebben olyannyira nincs változás, hogy csak annyiban változott a véleményem, hogy gyors kivéreztetés helyett a fájdalmas módokon kezdem el gondolkodni.Tök vicces amikor idegeskedsz. :) Én évekkel ezelőtt megígértem neked, köcsög, hogy addig maradhatsz csak életben, amíg fedél van a fejem felett.
Oké, akkor mi lesz Tokióval?
Ebben olyannyira nincs változás, hogy csak annyiban változott a véleményem, hogy gyors kivéreztetés helyett a fájdalmas módokon kezdem el gondolkodni.Fogalmad síncs milyen szinten vagy lekövetve és mi következik!!
Jozsii Busák
Az!😁 Ilyenkor én is megpiszkálnám egy bottal:D
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Békejobb flokkot mikor töltöd fel?
Endre, a börtön fedélnek számít? Mert akkor jó hírem van! Hahó úgy megijedt tőled, hogy azt szervezi éppen, hogy folyamatosan fedél legyen a fejed felett.
meddig kell még várnom, porszem??? pedofil, azt nem értem, hogy tavaly ősszel paradigmaváltást ígértél, és azóta is vígan élek, kirúgatlak az első napon, ügyekkel szopatlak, letiltatlak hónapokra tibornál, stb.
De hát ezt teszi, intézi az ellene folyó ügyeket a Prof.
kina ?new york ? hat pupszaszra nincs penzed hazamenni idiota :D
Elintézzük a folyó ügyeket Endre, telepisáljuk a földet, ahol éppen rothadásnak indulsz. :D
Kezelem. Nyugi. - KcF
de aztán rájöttél, hogy nem bírja a hátad a kést, és amúgy is felmentett voltál tesiből. szóval tettek helyett inkább bontasz egy sörikét.
még egy zümmögő légy is veszélyesebb, mint te, bogaram. pihenjél picit.
majd jössz haza megint pénteken, a sötétben meg izgi kalandok történnek. te pedig olyan nehezen gyógyulsz.:(((

New York.. Japan... Kina..
Jövőre a Blahamákra megy ez nyaralni.. a járda-szigetekre.
#50euro + kamatok

Aktualizáltam neked endre, ez hihetőbb.
Hamarosan a Langerhans-szigetek is lezárulnak, főleg ennyi söröcske után.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
figyeljünk, Trollégák, tehát amíg fedél van a feje felett.
ez az állítás nyelftanilag folyamatosan fennáll, amíg az anyjához mehet, tehát a mondanivaló többi részétől el is lehet tekinteni.
Jöhet a blahán az anyjának sírós kép is :D
Gecis hányós lavór
Láttál már malacot elvérezni a lábaid előtt, budai úrifiú?
Szervezzünk egy disznóvágást Púpszászon?
Te szúrod le a disznót, utána feldolgozod!
Te szerencsétlen, szánalmas kis hülye!
Azzal sem vagy tisztában, mit zabálsz a boltból, és emberek meggyilkolásáról fantáziálsz...
Félkegyelmű!
Ki akar egy szobában aludn, egy büdös lábú hányógéppel?
A csöves szállón is ki rakják a kapu elé gondolkodni az ilyen csicskáka.
Ma láttam egy pont ekkora karú embert, volt már vagy 10 éves. :D
Kezelem. Nyugi. - KcF
Ez melyik Mofli részből van???
Heki a traki
AZ ISTENEDET TE DÖG!
Direkt azért választottam egy olyat, ahol van közösségi tér is, ahol le tudok ülni a laptoppal, mert a másiknál reggel fél 9-kor rám szóltak, hogy ne kattogjak a billentyűzetemmel.
Hát, bakker, annak nem sok értelme van, de nem tudok akkor dolgozni a melókeresésen, amikor csak akarok. Én itt egész nyugodt vagyok.
Hölgyeim, uraim, a 42 éves felhöének sztár programozó.
puskapoj
Én itt egész nyugodt vagyok.
És nem félsz. De majd fogsz!
Direkt azért választottam egy olyat, ahol van közösségi tér is, ahol le tudok ülni a laptoppal, mert a másiknál reggel fél 9-kor rám szóltak, hogy ne kattogjak a billentyűzetemmel.
Hát, bakker, annak nem sok értelme van, de nem tudok akkor dolgozni a melókeresésen, amikor csak akarok. Én itt egész nyugodt vagyok.
Migri csicska migri stoki :DDDDDDD
csak ugy arad a nyugalom a kommentjeidbol :D Én itt egész nyugodt vagyok.
Megtudod mutatni azt a live-ot és hogy hol mondja tibi a végén hogy Szeret? Csak mert saját live-ja végén biztos nem mond ilyent. A Te live-od meg a tegnapi állitásod szerint nem elérhető, ment bant kapott a csatornád. Szóval hol láttad, hogy ilyent mond, mert ugye arra nem emlékszel mi történt. Tessék mutasd meg azt a live-ot te szar, hazug, stalker, elmebeteg.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Mert stoki az AMS kutyája, és rövid láncra verték.
Nyugodt vagy, persze. És soha többé nem írsz ide.
Megint a trolljaiddal társalogsz, Hasvízkóros!
A munkás szálló szerintem már nem számít valódi otthonnak. Szerintem mondhatjuk, hogy hajléktalan vagy. Holnap irány a késbolt és mutasd meg szépen itt mindenkinek. Kérjél tibitől tanácsot, hogy hogyan kell megcsonkitani magad.
Nekem se könnyű
Szerző:
Jozsii Busák
(
x4)
Oct 14, 2024 20:59:16
Válasz
(3)

Mindenki rajtad nevet,alkalmatlan vagy mindenre csak a vedelés megy meg a sunyi buziskodás. Nem vagy férfi..
Jozsii Busák
Oct 14, 2024 20:59:16
(
x4)
Oct 14, 2024 20:59:19
Twiccs Chat

Amint utcára kerülök, mindenkit lekaszabolok sorban, aki ebben részt mert venni, beleértve a hölgyeket is, ezért kell reménykedni abban, hogy erre soha nem kerül sok.
Győrbe se mersz jönni.
És ennyire vagy csak balfasz hát benne van a nevébe.. nyúzókés. Szinte alkalmatlan vágásra.
Oct 14, 2024 20:59:19
Oct 14, 2024 20:59:37
sodika

Majd akkor legyen nagy a pofád, amikor elvérzel, mint egy malac a lábaim előtt, köcsög.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Oct 14, 2024 20:59:37
(
x4)
Oct 14, 2024 21:00:03
öklendező szerelő

Mindenki rajtad nevet,alkalmatlan vagy mindenre csak a vedelés megy meg a sunyi buziskodás. Nem vagy férfi..
Szandika is alátámasztja
Oct 14, 2024 21:00:03
Oct 14, 2024 21:00:11
.

Arra lennék mèg kíváncsi,hogy Endre miért gyűjti -tárolja a rengeteg "faszos" képet az eszközein?
Jó lesz!
Jó lesz!
Oct 14, 2024 21:00:11
(
x47)
Oct 14, 2024 21:00:14
max5enutálnak

Majd akkor legyen nagy a pofád, amikor elvérzel, mint egy malac a lábaim előtt, köcsög.
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha :DDDDDDD
Oct 14, 2024 21:00:14
(
x18)
Oct 14, 2024 21:00:19
Nemzet Krónikása

Élő lájvot kérünk.
Oct 14, 2024 21:00:19
(
x4)
Oct 14, 2024 21:00:22
Twiccs Chat

Hahahhahhahaaa.. xD sok volt a rivó, buzi pedo?
Oct 14, 2024 21:00:22
(
x2)
Oct 14, 2024 21:00:40
SporoloProli

Csak csinálja.
Te hogy nem érzed, hogy mennyire vagy szánalmas ilyenkor?
Oct 14, 2024 21:00:40
(
x8)
Oct 14, 2024 21:01:39
Endre priusza

Kurva vicces vagy, Endre. A cipőfűződet nem tudod megkötni és bekapcsolt GPSsel is eltévedsz. Szerinted mennyire lesz meglepetésszerű a támadásod, ha előtte egy órán át cirkálsz a környéken a telefonoddal?
Oct 14, 2024 21:01:39
(
x48)
Oct 14, 2024 21:02:02
kissendrevagyok

Ezt mondtad a Laumónak is aztán Ő csicskított be téged 🤣
Oct 14, 2024 21:02:02
(
x8)
Oct 14, 2024 21:02:03
Endre priusza

Jó lesz!
Mert buzi.
Oct 14, 2024 21:02:03
(
x125)
Oct 14, 2024 21:02:06
Hahó

akkor induljon egy koszovói a wilhelmstrasszéra?
verés előtt ráhúzza a fejedre. jó lesz így?
Oct 14, 2024 21:02:06
(
x4)
Oct 14, 2024 21:02:18
Trollok harca

ez NoszálySanyi szintre aljasodott
Miskolci alvósejt
Oct 14, 2024 21:02:18
(
x3)
Oct 14, 2024 21:02:29
Sörike

Csak a sörszagot, hányás és fika foltot kell követni illetve a fókaüvöltést kell követni
(
x4)
Jozsii Busák

Most nagyon mérges mert fogalma sincs milyen kontroll alatt van és mi megy a háttérben. Sírás lesz a vége gyagyás tódi,igyál eleget!
Jozsii Busák
(
x23)
Oct 14, 2024 21:02:31
SyntaxError

Élő a sarokban ülő moszados pókon lévő kamerából:
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.

Oct 14, 2024 21:02:31
(
x9)
Oct 14, 2024 21:02:35
mikedp

Stoki, mit sikerült ma fogyasztanod ? Haho nagyon beleverhette ma az orrod valami kemény szarságba, ha itt tartasz.
KURVArangy
Oct 14, 2024 21:02:35
(
x7)
Oct 14, 2024 21:02:36
Darth Tibor

Megint véres torkon ugrálást halucinálsz, pedo?
Nagyon nevetek!
Oct 14, 2024 21:02:36
(
x4)
Oct 14, 2024 21:03:08
öklendező szerelő

... Szerinted mennyire lesz meglepetésszerű a támadásod, ha előtte egy órán át cirkálsz a környéken a telefonoddal?
lemerül a telefonja, aztán leül a fűbe sírni
Oct 14, 2024 21:03:08
Oct 14, 2024 21:03:09
lezúzottingóságok

Megnéznék most egy közelit a picsaszájról. Rongyosra rágtad már te szociopata, degenerált, fogyatékos buzigeci?
Oct 14, 2024 21:03:09
Oct 14, 2024 21:03:26
tyodika

A kujva anyádat eszt honnan tudod? Senkinek nem mondtam!
(
x8)
Endre priusza

Endre, nagyon kemény vagy ma este. De hát anyáddal élsz, macskàt tartasz, ne is legyél kemény?
(
x21)
Oct 14, 2024 21:03:27
halászlé

Ez volt hozzám az utolsó szava.
Ennyi a lényeg.
207e ftos telekom számla erős indok a cejelemre
Oct 14, 2024 21:03:27
(
x7)
Oct 14, 2024 21:03:28
Bagolyka

Nagyon morcos vagy a Hahó bácsira? Szomcsi vagy még a melócsá miatt? :( Majd akkor legyen nagy a pofád, amikor elvérzel, mint egy malac a lábaim előtt, köcsög.
Oct 14, 2024 21:03:28
(
x9)
Oct 14, 2024 21:03:42
mikedp

Nagyon nevetek!
A saját faszát nem tudja elverni, nem hogy mást.
Oct 14, 2024 21:03:42
(
x2)
Oct 14, 2024 21:03:47
halottpiton

Az emberöléssel való fenyegetés komoly bűncselekmény, amely a magyar jog szerint akár szabadságvesztéssel is büntethető. Az online térben tett kijelentések is ugyanúgy megvalósíthatják a bűncselekményt, mintha személyesen hangzottak volna el.
megbasztál egy faszt
(
x1)
Skynetsodi

A női személyivel rohangáló 150 centis törpe buzid is rendszeresen elver. Mit gondolsz mit tenne veled egy igazi férfi. Jól megnyúzna a késeddl.
Nekem se könnyű
(
x10)
Oct 14, 2024 21:03:51
koszos

egy gazyatol beszartal a herelt paliddal egyutt :D valszeg te fogsz keselgetni majd :DDD erdekes,hogy reszegen es kello tavolsagbol mindig kemeny vagy :DDD Majd akkor legyen nagy a pofád, amikor elvérzel, mint egy malac a lábaim előtt, köcsög.
fogadd el,hogy ennek blaha lesz a vege elobb utobb !!!!!
Oct 14, 2024 21:03:51
(
x9)
Oct 14, 2024 21:03:55
Eazy

A késbe meg majd magamtól kell beledőlnöm, nem?
Kezelem. Nyugi. - KcF
Oct 14, 2024 21:03:55
(
x9)
Oct 14, 2024 21:04:08
nmthrwwy420

Ma is kiraknak a szállásodról, mint múlt héten, mert egész este magadban ordítoztál?
AZ ISTENEDET TE DÖG!
Oct 14, 2024 21:04:08
(
x2)
Oct 14, 2024 21:04:32
Fatászpika

Endi addig amíg beér az egység próbáld meg azt kitalálni hogy hogyan tudod az új airtagekkel megkeresgélni az orbit rágókat amiket fogak helyett hordasz a pofádban
Oct 14, 2024 21:04:32
(
x21)
Oct 14, 2024 21:05:22
halászlé

Komolyan beszarok rajtad. Nézzél már szét, kapjál már a fejedhez, öcsém! Rajtad kívül Tranyótibit mindenki a helyén kezeli: egy ótvar szar csöves tranyó, akit meg lehet kúrni egy sörért. Te pedig komolyan és halálosan bele vagy zúgva.
Oct 14, 2024 21:05:22
(
x4)
Oct 14, 2024 21:05:45
öklendező szerelő

Endre, a börtönben nyelftanilag lesz hol aludnod
Oct 14, 2024 21:05:45
(
x35)
Oct 14, 2024 21:05:53
Betöjt Laptop

Amint utcára kerülök, mindenkit lekaszabolok sorban, aki ebben részt mert venni, beleértve a hölgyeket is, ezért kell reménykedni abban, hogy erre soha nem kerül sok.
Endre!
A nyúzó kés.... nyúzásra való, nem vagdosásra.
Milyen nőket fenyegetsz?
Laura kettőt telefonál és téged leúsztatnak a Tiszán.
Esetleg anyád torkát akarod elvégti? Rádmegy egy múanyag villával és szétaláz.
Mész a böribe, mert egy bűnöző patkány vagy, csak idő kérdése.
Nem kellet volna ember alatti félátt módjára élni.
KÉREM!!! A BŰNÖZŐ PEDOFIL MEGBÜNTETÉSÉT!!!!
Oct 14, 2024 21:05:53
(
x125)
Oct 14, 2024 21:06:08
Hahó

pedofil, azt nem értem, hogy tavaly ősszel paradigmaváltást ígértél, és azóta is vígan élek, kirúgatlak az első napon, ügyekkel szopatlak, letiltatlak hónapokra tibornál, stb.
meddig kell még várnom, porszem???
Oct 14, 2024 21:06:08
(
x2)
Oct 14, 2024 21:06:46
SporoloProli

Bizony.
Nagy élmény lehetett életében először nem fiúkra/férfiakra kiverni, hanem meg is baszhatott egyet.
Oct 14, 2024 21:06:46
(
x3)
Oct 14, 2024 21:06:52
Sodit a Tajgetoszra

endre most jön le a rivóról. Nem bírják az idegei a nyomást.
Oct 14, 2024 21:06:52
Oct 14, 2024 21:06:57
sodika

Én évekkel ezelőtt megígértem neked, köcsög, hogy addig maradhatsz csak életben, amíg fedél van a fejem felett.
Ebben olyannyira nincs változás, hogy csak annyiban változott a véleményem, hogy gyors kivéreztetés helyett a fájdalmas módokon kezdem el gondolkodni.
Ebben olyannyira nincs változás, hogy csak annyiban változott a véleményem, hogy gyors kivéreztetés helyett a fájdalmas módokon kezdem el gondolkodni.
Oct 14, 2024 21:06:57
(
x8)
Oct 14, 2024 21:07:27
Endre priusza

Endre, a börtönben nyelftanilag lesz hol aludnod
Az első héten biztos nem, amíg az egész emelet fel nem próbálja az új fiút.
Oct 14, 2024 21:07:27
(
x10)
Oct 14, 2024 21:07:33
Bubuka

Endre, ízlelgesd azt, hogy a te napjaid ennél már csak hitványabbak lesznek az életed végéig. Kiélvezhetnéd minden maradék pillanatát annak, hogy bejutsz egy szállásra ahol meleg van és csak néha vernek meg. Ezek a hátralévő életed legjobb pillanatai.
Mi meg élvezzük a sikeres, felfelé ívelő életünket és nagyokat nevetünk rajtad egy drága bort megbontva ilyenkor.
Na ne szomorkodj ennyire, dőlj a fal felé, motyogj egy kicsit magadban és aludd ki magad, szükséged lesz reggel is az energiára!
Unod már kurvára ezeket a vigyázzban állásokat az AMS-nél, nem igaz? Ez a segélyezésed utolsó napjáig így fog menni, különben megszopatnak, mint a kismalacot. Piszony!
Mi meg élvezzük a sikeres, felfelé ívelő életünket és nagyokat nevetünk rajtad egy drága bort megbontva ilyenkor.
Na ne szomorkodj ennyire, dőlj a fal felé, motyogj egy kicsit magadban és aludd ki magad, szükséged lesz reggel is az energiára!
Unod már kurvára ezeket a vigyázzban állásokat az AMS-nél, nem igaz? Ez a segélyezésed utolsó napjáig így fog menni, különben megszopatnak, mint a kismalacot. Piszony!
Oct 14, 2024 21:07:33
(
x10)
Oct 14, 2024 21:07:41
koszos

pontos datumot fostal ide a forumra ezt illetoen !!!tudom,rivoztal szal nem emlekszel
Oct 14, 2024 21:07:41
(
x48)
Oct 14, 2024 21:07:42
kissendrevagyok

Akkor csöves lettél ? :D:D:D:D
Oct 14, 2024 21:07:42
(
x2)
Oct 14, 2024 21:07:53
SporoloProli

Halálra loopolod itt a fórumon?
Mert azon kívül mindenre (köztük a merevedésre is) alkalmatlan vagy.
Oct 14, 2024 21:07:53
(
x7)
Oct 14, 2024 21:07:57
Bagolyka

Oct 14, 2024 21:07:57
Oct 14, 2024 21:08:06
SzárazVekni

Oké, akkor mi lesz Tokióval?
Oct 14, 2024 21:08:06
(
x6)
Oct 14, 2024 21:08:09
Kriptozsidó

"Live kiirtom a családját" indulhat!
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
(
x9)
Eazy

Újranézted a Life-ot berivózva, vagy anyád talált a szarban úszó postaládában valami számodra is kellemetlen dolgot?
Kezelem. Nyugi. - KcF
(
x4)
Oct 14, 2024 21:08:16
Jozsii Busák

Oct 14, 2024 21:08:16
(
x37)
Oct 14, 2024 21:08:23
A helyzet megoldása

1-10 skálán mennyire vörös most a fejed?
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Oct 14, 2024 21:08:23
(
x18)
Oct 14, 2024 21:08:31
Nemzet Krónikása

Azért még kész lesz a Rittenhaus flokk?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Oct 14, 2024 21:08:31
(
x10)
Oct 14, 2024 21:08:32
koszos

valami nagyon betalalt :DDDDD tetszik az este :DDD
mehet egy betelefonalos STOKI ?
mehet egy betelefonalos STOKI ?
Oct 14, 2024 21:08:32
(
x3)
Oct 14, 2024 21:08:41
Sodit a Tajgetoszra

Tök vicces amikor idegeskedsz. :)
Az!😁 Ilyenkor én is megpiszkálnám egy bottal:D
Oct 14, 2024 21:08:41
(
x35)
Oct 14, 2024 21:08:46
Betöjt Laptop

Békejobb flokkot mikor töltöd fel?
Oct 14, 2024 21:08:46
(
x8)
Oct 14, 2024 21:08:52
Endre priusza

Endre, a börtön fedélnek számít? Mert akkor jó hírem van! Hahó úgy megijedt tőled, hogy azt szervezi éppen, hogy folyamatosan fedél legyen a fejed felett.
Oct 14, 2024 21:08:52
(
x4)
Oct 14, 2024 21:08:59
nemet mondtak

Oct 14, 2024 21:08:59
Oct 14, 2024 21:09:11
csicskovics

Sapna nélküli stoki a stoki?
Oct 14, 2024 21:09:11
(
x4)
Oct 14, 2024 21:09:52
Trollok harca

Blahán lesz az az alibi
Miskolci alvósejt
Oct 14, 2024 21:09:52
(
x10)
Oct 14, 2024 21:10:18
Bubuka

De hát ezt teszi, intézi az ellene folyó ügyeket a Prof.
Oct 14, 2024 21:10:18
(
x10)
Oct 14, 2024 21:10:35
koszos

nah hat errol beszeltemn :D hazug stoki a stoki
kina ?new york ? hat pupszaszra nincs penzed hazamenni idiota :D
Oct 14, 2024 21:10:35
Oct 14, 2024 21:10:37
Tourist

Hogy pattog az agresszív porszem! :DDDD stoki egy utolsó impotens csicska vagy, akivel a cigányok is csak játszanak és ezzel a hód kurva anyád is egyetért!
Oct 14, 2024 21:10:37
(
x9)
Oct 14, 2024 21:10:41
Eazy

Elintézzük a folyó ügyeket Endre, telepisáljuk a földet, ahol éppen rothadásnak indulsz. :D
Oct 14, 2024 21:10:41
(
x125)
Oct 14, 2024 21:10:42
Hahó

kezdem el gondolkodni.
de aztán rájöttél, hogy nem bírja a hátad a kést, és amúgy is felmentett voltál tesiből. szóval tettek helyett inkább bontasz egy sörikét.
még egy zümmögő légy is veszélyesebb, mint te, bogaram. pihenjél picit.
majd jössz haza megint pénteken, a sötétben meg izgi kalandok történnek. te pedig olyan nehezen gyógyulsz.:(((
Oct 14, 2024 21:10:42
(
x7)
Oct 14, 2024 21:11:09
Bagolyka

Oct 14, 2024 21:11:09
(
x9)
Oct 14, 2024 21:11:18
noikabatgomb

New York.. Japan... Kina..
A vonatodat alig talaltad meg te szerencsetlen.
A vonatodat alig talaltad meg te szerencsetlen.
Oct 14, 2024 21:11:18
(
x48)
Oct 14, 2024 21:11:24
kissendrevagyok

Endre azt vágod, hogy még egy szaros élőt se mersz indítani anyira be vagy szarva a trolloktól ? Irány ütölni a Práterre.
kissendrevagyok
Oct 14, 2024 21:11:24
(
x4)
Oct 14, 2024 21:12:05
Twiccs Chat

Oct 14, 2024 21:12:05
(
x2)
Oct 14, 2024 21:12:48
SporoloProli

Aktualizáltam neked endre, ez hihetőbb.
Oct 14, 2024 21:12:48
(
x18)
Oct 14, 2024 21:12:58
Nemzet Krónikása

Hamarosan a Langerhans-szigetek is lezárulnak, főleg ennyi söröcske után.
Oct 14, 2024 21:12:58
(
x3)
Oct 14, 2024 21:13:29
Sodit a Tajgetoszra

endre!
Mennyire volt kínos, amikor 10 perccel munkakezdés után őrökkel vezettek ki, mert vállalhatatlan vagy?
Ooooolyaaan szomcsy
Mennyire volt kínos, amikor 10 perccel munkakezdés után őrökkel vezettek ki, mert vállalhatatlan vagy?
Ooooolyaaan szomcsy
Oct 14, 2024 21:13:29
(
x21)
Oct 14, 2024 21:14:19
mondomkusskuss

Hűha! Ez eddig hány rendőrségi ügy amit ma intéztél? Szerinted Hahó már meg is tette a feljelentést? Vajon holnap már bilincsben visznek el? Megannyi kínzó kérdés!
Oct 14, 2024 21:14:19
(
x21)
Oct 14, 2024 21:15:03
halászlé

figyeljünk, Trollégák, tehát amíg fedél van a feje felett.
ez az állítás nyelftanilag folyamatosan fennáll, amíg az anyjához mehet, tehát a mondanivaló többi részétől el is lehet tekinteni.
Oct 14, 2024 21:15:03
(
x12)
Oct 14, 2024 21:15:10
kripli figyelő

Kidobnak a szállásról ha így őrjöngsz gyagyás.
Oct 14, 2024 21:15:10
Oct 14, 2024 21:15:11
Martin Looper King

Endre a bécsi vadászboltban
-Egy kést kérek.
-Melyik kést?
-Igen!
-Kérdem, melyik kést?
-Nyúzókést!
-Maga valami vadász?
-Nem kérek keserkét.
-Vadász?
-Ja, igen vadászbika vagyok.
-Na menjen innen mielőtt lefújom medveriasztóval!
Melyik kolbász? Igen!
-Egy kést kérek.
-Melyik kést?
-Igen!
-Kérdem, melyik kést?
-Nyúzókést!
-Maga valami vadász?
-Nem kérek keserkét.
-Vadász?
-Ja, igen vadászbika vagyok.
-Na menjen innen mielőtt lefújom medveriasztóval!
Oct 14, 2024 21:15:11
(
x29)
Oct 14, 2024 21:15:45
D_Dezső

Oct 14, 2024 21:15:45
Oct 14, 2024 21:15:58
Elázott_Ozmó

Sok lett a döblingi bünti te gyagyás buzi?
Oct 14, 2024 21:15:58
(
x3)
Oct 14, 2024 21:16:21
Sörike

Jöhet a blahán az anyjának sírós kép is :D
Oct 14, 2024 21:16:21
(
x11)
Oct 14, 2024 21:16:44
Nemkarmolszteszar

Láttál már malacot elvérezni a lábaid előtt, budai úrifiú?
Szervezzünk egy disznóvágást Púpszászon?
Te szúrod le a disznót, utána feldolgozod!
Te szerencsétlen, szánalmas kis hülye!
Azzal sem vagy tisztában, mit zabálsz a boltból, és emberek meggyilkolásáról fantáziálsz...
Félkegyelmű!
Oct 14, 2024 21:16:44
(
x3)
Oct 14, 2024 21:16:45
Sodit a Tajgetoszra

endre! Lábhoz!
Még nem végeztünk. Kedvem támadt belédtörölni a lábam.
Még nem végeztünk. Kedvem támadt belédtörölni a lábam.
Oct 14, 2024 21:16:45
(
x35)
Oct 14, 2024 21:16:51
Betöjt Laptop

Kidobnak a szállásról ha így őrjöngsz gyagyás.
Ki akar egy szobában aludn, egy büdös lábú hányógéppel?
A csöves szállón is ki rakják a kapu elé gondolkodni az ilyen csicskáka.
Oct 14, 2024 21:16:51
(
x125)
Oct 14, 2024 21:17:04
Hahó

ilyenkor milyen erős vagy, bezzeg amikor kirúgatlak, akkor meg sírdogálsz mint egy kislány.
akkor miért nem vagy férfi???
akkor miért nem vagy férfi???
Oct 14, 2024 21:17:04
Oct 14, 2024 21:17:10
sodika

Én itt egész nyugodt vagyok.
Hát, bakker, annak nem sok értelme van, de nem tudok akkor dolgozni a melókeresésen, amikor csak akarok.
Hát, bakker, annak nem sok értelme van, de nem tudok akkor dolgozni a melókeresésen, amikor csak akarok.
Oct 14, 2024 21:17:10
(
x9)
Oct 14, 2024 21:17:12
Eazy

Ma láttam egy pont ekkora karú embert, volt már vagy 10 éves. :D
Oct 14, 2024 21:17:12
(
x3)
Oct 14, 2024 21:17:13
cucksodi

Endre, milyen sorozatot nézel most, amitöl ilyeneket halucinálsz?
puskapoj
Oct 14, 2024 21:17:13
(
x10)
Oct 14, 2024 21:17:39
Bubuka

Na gyere, mi itt meghallgatunk mindig, tudod jól. Honnan jött a rossz hír? Gémeskútból ahová a vonatokat szarod, vagy a Labancok ütöttek a picsádra? Esetleg a rohadt Sauerkraut zabálók találtak meg, hogy mostantól akkor kérik a részüket a segélyedből?
Mesélj nekünk, haver!
Mesélj nekünk, haver!
Oct 14, 2024 21:17:39
(
x8)
Oct 14, 2024 21:18:01
Hektor a Traktor

Ez melyik Mofli részből van???
Oct 14, 2024 21:18:01
(
x18)
Oct 14, 2024 21:18:07
Nemzet Krónikása

Szét ne verd a géped, fifike.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Oct 14, 2024 21:18:07
(
x9)
Oct 14, 2024 21:18:09
nmthrwwy420

Oct 14, 2024 21:18:09
(
x3)
Oct 14, 2024 21:18:17
cucksodi

Hölgyeim, uraim, a 42 éves felhöének sztár programozó.
Yoda mester

És nem félsz. De majd fogsz!
(
x35)
Oct 14, 2024 21:18:23
Betöjt Laptop

Migri csicska migri stoki :DDDDDDD
Oct 14, 2024 21:18:23
(
x10)
Oct 14, 2024 21:18:29
koszos

Oct 14, 2024 21:18:29
(
x12)
Oct 14, 2024 21:18:59
kripli figyelő

Miért itt keresel melót. Hát, bakker, annak nem sok értelme van, de nem tudok akkor dolgozni a melókeresésen, amikor csak akarok.
Oct 14, 2024 21:18:59
(
x8)
Oct 14, 2024 21:19:27
Hektor a Traktor

Endre!!!
Csak nyugi, mert betörik a kijelző. Tudod mint a 800 euros tableten,
Heki a traki
Csak nyugi, mert betörik a kijelző. Tudod mint a 800 euros tableten,
Oct 14, 2024 21:19:27
(
x4)
Oct 14, 2024 21:19:55
öklendező szerelő

ritkán lehet ilyen jókat nevetni a hozzászólásaidon, gyagyás bohóc
Oct 14, 2024 21:19:55
(
x20)
Oct 14, 2024 21:20:07
EasybankosPedo

Ez még a live-ban volt.
Megtudod mutatni azt a live-ot és hogy hol mondja tibi a végén hogy Szeret? Csak mert saját live-ja végén biztos nem mond ilyent. A Te live-od meg a tegnapi állitásod szerint nem elérhető, ment bant kapott a csatornád. Szóval hol láttad, hogy ilyent mond, mert ugye arra nem emlékszel mi történt. Tessék mutasd meg azt a live-ot te szar, hazug, stalker, elmebeteg.
Oct 14, 2024 21:20:07
(
x2)
Oct 14, 2024 21:20:12
SporoloProli

Miért itt keresel melót.
Mert stoki az AMS kutyája, és rövid láncra verték.
Oct 14, 2024 21:20:12
(
x11)
Oct 14, 2024 21:20:16
Nemkarmolszteszar

Nyugodt vagy, persze. És soha többé nem írsz ide.
Megint a trolljaiddal társalogsz, Hasvízkóros!
Oct 14, 2024 21:20:16
(
x1)
Oct 14, 2024 21:20:21
Skynetsodi

A munkás szálló szerintem már nem számít valódi otthonnak. Szerintem mondhatjuk, hogy hajléktalan vagy. Holnap irány a késbolt és mutasd meg szépen itt mindenkinek. Kérjél tibitől tanácsot, hogy hogyan kell megcsonkitani magad.
Oct 14, 2024 21:20:21
(
x23)
Oct 14, 2024 21:20:48
SyntaxError

Kevesebbet kellene inni Endre.
Ilyen egyszerű.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Ilyen egyszerű.
Oct 14, 2024 21:20:48
62 látogató online.
Adminisztrátor: snecimano@gmail.com Kiss Endre Farkas