Túlélte a Gyagyás a tegnapot. :((
Írd neki, hogy német bank!!
Merkúr bevetési osztály
"Nincs semmi pénzem.Kihozni tudok dolgokat, nem pedig kifizetni."
Klasszik kikmakukk?! :D
Bagolyka macskaalomjába szórjuk majd bele.
Írd azt neki, hogy hahó!!!
5 MILLIÓ TROLL BÁNÓPÉNZ STOKI! NE FELEDD! FIZETNI FOGSZ!
De szép próbálkozás volt. A telefon akkor lesz független, ha a függetlenítő kódot (amit megvett a troll) beírják a telefonba. Addig semmi sem történik.
iPhoneoknal a halozati zar az egy Apple oldali konfiguracio. Ha megtortent a fuggetlenites, akkor egy reboot utan ujra aktivalni kell a telefont, mert megvaltozott a modem konfiguracioja.
Wilkommen in die A1 mobilbox... | forum kepbeszuros segedbuzi: sodika.gay
Csakhogy a Führer nem volt alkoholista, Eva Braun pedig született nő volt. A többi "stimmel".
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Ha a tjanszvesztyitya támad akkoj minden jendbe jön!
Jó, erre kivételesen válaszolok. A SoDi most az Élet Iskolájába jár, ott tanul. Így a pénzzel, sörrel, és élelmiszerrel való támogatás - amíg tanulok - kötelező is édesanyámnak, különben szarrá is perelném. :))
Különben kurvára nem értem ám az ilyen mondatokat, hogy a 'szüleim nem hajlandóak támogatni'. Bazmeg, OLYAN NINCS. Ha van nyugdíjuk, de te tanulsz - akár negyvenhárom évesen - akkor kötelezhetőek rá. Ezt mondja a törvény. Ilyenkor bizony perelni kell.
Nem szakított a pártmédiával, undercoverbe tolja, ez most a nagy terv a médiafölény visszavételére. És mint ilyen "nagy terv", mivel Endrének semmi köze se a tisza párthoz, se az óellenzékhez, simán csak leszarná. Az ő feladata most az, hogy mint pártmédiából kilépett közszereplő, újratematizálja a magyar pedofil közösségek összefonódását a politikai elittel. És hát, egyik oldalon endréről beszélünk, a másik oldalon meg egy közösségről, beteg elfajzott emberek közössége ez, de közösség, így nem nagyon van értelme ezt pedzegetni, mert mint minden közösség, endrét még ez sem fogadná be.
/fél-OFF vége /fél-OFF
Igazatok lehet. Nem fogalmaztam pontosan a pártmédiával szakítás kifejezéssel, az lesz ahogy mondod. Csak én meg próbálnék minden fűszálat megragadni, hogy bárki, akárki, aki tudna ütni egyet a pedofil púpjára, bárkit hajlandó lennék megmozgatni. Egy ország szégyene, hogy egy 500 bizonyítékkal alátámasztott pedofil itt vigyoroghat nap mint nap a kamerába, nem dolgozik és mégse döglik éhen, és nem egy rozsdás étkezőkéssel fűrészelik éppen a nyakát a börtönben.
pasztmek...
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
- Eladtam mindent, nincs raktár kész, a raktárat is eladtam.
- De hol vannak a dolgaim? Hol van az ára?
- Milyen ára?
- Hát a raktárnak az ára. Na, nagyjából az úgy harminc, és akkor rendezve vagyunk. Hát akkor huszonhá..., akkor huszonnégy, jó? Akkor huszonkettő. Jó! Akkor huszonnégy...jó, akkor azt megkaptam, jó!
Idióta, visszakaptad, de te 130 ezret fizettél érte, elmebeteg. :)
Erre van az észak-amerikai őslakos mondás: Jó üzlet! Még csak ma tudom visszanézni-hallgatni a tegnapi napot, de hatalmas! Mekkora csicska balek vagy te Púpos! :)
egy felzsido veszett el a himringyibol.
Ez a vén hülye viszont zsidónak sem jó! :)
Tényleg szellemi fogyatékos, ezért tudja mindenki lehúzni.
Pocsánat,
Látom mar többen valaszoltak neked érdemben.
En csak annyit tennek hozzá, hogy Ábrahám Róbert vakvágány. A sracot ismerem regről.
Csak azt hajtja vagy kepviseli, amihez valamilyen módon erdeke fűződik.
Amúgy szélrózsa a pali
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Ez a kulcsmondat, és teljesen egyetértek veled. Viszont sajnos annak a korát éljük, hogy ezekkel média csak akkor foglalkozik ha már politikai/közéleti sportértéke van a levadászásának. Endrének nincs, közismertség az ugyan megvan, de örök trash. Szerintem a média erre nem megoldás, egy ideális világban az lenne(persze egy ideális világban már régen a vigyorgóban ülne a nyomorult), de nálunk nem. Én igazság szerint a mindenkori lakókörnyezetében látom a lehetőséget, amivel már el is kezdtük megdolgozni, de nyilván ez egy lassú és pepecselős művelet, amit az sem segít hogy a felhívásra miszerint ne ömlesszük tele a púpszászi csoportot pedofilos tartalmakkal azt figyelmen kívül hagytuk, aztán meg kamupúpszászi csoportot gyártottunk. Ennél ezt lehetett volna egyel okosabban, meg szervezettebben de a forum már csak ilyen. Ettől függetlenül a munka zajlik, lelkes önkéntesek hordják asodi utolsó mentsvárához a dinamitot talicskában.
tl;dr.: sztem nem a média fog itt célt érni, nincs benne nekik semmi.
- Milyen ára?
- Hát a raktárnak az ára. Na, nagyjából az úgy harminc, és akkor rendezve vagyunk. Hát akkor huszonhá..., akkor huszonnégy, jó? Akkor huszonkettő. Jó! Akkor huszonnégy...jó, akkor azt megkaptam, jó!
Erre van az észak-amerikai őslakos mondás: Jó üzlet! Még csak ma tudom visszanézni-hallgatni a tegnapi napot, de hatalmas! Mekkora csicska balek vagy te Púpos! :)

Át lehetne montírozni a gyagyásra meg Tibire. Bár mondjuk a gyagyás karaktere tulajdonképpen hasonlít, szóval maradhat.
Semmi nincs, mi? Miből fogsz vonatjegyet venni phécsbe? Mutass egy budget excelt nov. 8ig te féreg!
Hat ott van a 24ezer amit a sziszatol kapott kolcson!
Egy napra tervezett szvsz, ma dob egy fordulót es berabolja a kurva anyja fele nyugdíját
Neki valami olyan hely kéne ami távol van a lakott területtől és el is van kerítve az állatoktól. Viszont oda bejárhatnának a trollok húgyozni szabadon. Micsoda öröm forrás lenne maga a tudat is hogy hova ürít az ember...
Az csak egy SZERELMES CSÓK volt az autipajzs szerint, csak túl messze ült a tyitya.
A bogyókra viszont a bajszos is rá csúszott
Endre egy pedofil!
Nade tegye fel a kezét, akit még nem köpött le a párja egy étteremben. Bárkivel megesik....
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Alap. Egy igazi nő ilyen. Ilyen a női agy.
Heki a traki
Ahh, ahhoz is kevés...
Épp a trolloknak panaszkodtam.
Van pénz, be van baszva valahol.
2 napig elég pénze van.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
mi a bidámbidámos esti kirablásban akarunk hinni
kissendrevagyok
Integet!
Stoki a ravatalon.
A JBL már életében saját halottjának tekinti.
Nem szabad ajtóstul rontani a házba!!
Szerintem az volt a baj Endre, hogy nem vettél a JBL-hez ilyen kis fasza táskát. Próbáld meg hogy most először egy ilyet veszel a tyityának, aztán ha tetszik neki veszel bele egy másik JBL pulse 5-öt. Addig meg rakhatja bele a sörös dobozokat!
Ráadásul mennyi lehetőség egy airtag elhelyezésére.
a ps4 tibornál a raktárban, vagy a trolloknál, és ezáltal hamarosan a rendőrségen?
pedofil, akkor hogy is van ez?
PHOTOSHOPPP!!!!
Álmodjatok Rémeket!
De akkor főszereplő nélkül marad!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
szerintem is nagy a baj.
Az egyetlen bevételi forrása pedig tiktik lehetne csak hát ha a mobilnet nem lenne kapufa akkor is fosik attól hogy mi derül még ki róla a nagy pofája meg a balfaszsága miatt, meg hogy a trollok felkérdezik és beleverik az orrát az elmult napokban történtekbe.
Pedig egy jókis Náczi Lacis beszélgetés úgy adnék.
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
Egy gondolat jár fejemben. Ha a "Merci" nő és szeretne üzekedni a Lamantinnal, akkor buzi. De ha a Tibi férfi és fajtalankodott a recskással akkor is buzi.
Ebben eddig lehetett eljutni recsi. Buzi vagy. Piszony.
Ez ilyen egszerű.
img src=https://files.catbox.moe/5v2ht9.jpg] Valaki buzihengert emlegetett?

Púpp a púp hátán
Sokkal fényesebb mint Endre gazdasági helyzete.

Heki a traki
Kösz, félrenyeltem a röhögéstől.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Nem fogja fizetni.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Igen. Ez sajnos így lesz. Lehet, hogy értesíteni kellene az üzletet ahonnan kihozta.:)
Heki a traki
Stoki a ravatalon.
Ravatal! Be mine!
Kezelem. Nyugi. - KcF
meg a halva született youtube karrierről
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Ravatal! Be mine!
Nagyon büszke vagyok erre az elkapott pillanatra! Örök meme lett belőle! 😅
Ravatal! Be mine!
Mester! Sírok!
Gyagyással ez már rég megtörtént, csak ő a pitonszra feküdt rá. Azóta csak lóg a lába között.
Ezt nyjem értyem
"- És akkor majd a barát elveszíti a a barátja kalapácsát, és a fiatal nem fogja tudni, hogy hol vannak, már azok a dolgok, amiket apáink birtokoltak, mert apáink csak előző este rakták oda, este nyolc körül." - Hol vannak a dolgaim?
A raffiakötő-állvány!
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
A buzi hengert Universalnál vette, mi köze ehhez az A1 mobilszolgáltatónak?
Mindenki úgy adósítja el magát ahogy akarja. A mobil előfizetést szerintem még a Blaháról is fizetni fogja, ha más nem 500 forintos szopásokkal mint a tranyó.
újszász, Jász-Nagykun-Szolnok vármegye környékén
Ideges vagy, Balek?
Pfff ratyeee
(
x28)
Oct 29, 2024 16:51:36
gobesug

Még Biszkut is szétszórták legalább a kedvenc erdejében SoDI. Téged hol szórjunk szét? A Manna ABC előtt, vagy keverjenek bele valami buzifürcsibe ahol úgyis felfogja a maradványaidat a filter? A kurva anyádat.

Oct 29, 2024 16:51:36
(
x4)
Oct 29, 2024 16:52:13
Sodronyka

SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd

Oct 29, 2024 16:52:13
(
x22)
Oct 29, 2024 16:52:57
SyntaxError

Fifi, ma sikerült bejutni a raktárba?
Miért nem?
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Miért nem?
Oct 29, 2024 16:52:57
(
x66)
Oct 29, 2024 16:53:02
linziasztal01

Oct 29, 2024 16:53:02
Oct 29, 2024 16:58:06
Trottel

Merkúr bevetési osztály
Oct 29, 2024 16:58:06
(
x12)
Oct 29, 2024 17:00:09
Klohek

OFF
endre, vajon Robin listájában te is szerepelsz?!
18.44-től beszél pedofil kérdésben, vajon a Böszmében vette fel a videót?
www.youtube.com/watch?v=fiYFe4u0W_s
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
endre, vajon Robin listájában te is szerepelsz?!
18.44-től beszél pedofil kérdésben, vajon a Böszmében vette fel a videót?
www.youtube.com/watch?v=fiYFe4u0W_s
Oct 29, 2024 17:00:09
(
x51)
Oct 29, 2024 17:05:14
ascites

Klasszik kikmakukk?! :D
Oct 29, 2024 17:05:14
(
x21)
Oct 29, 2024 17:08:33
mondomkusskuss

Még Biszkut is szétszórták legalább a kedvenc erdejében SoDI. Téged hol szórjunk szét? A Manna ABC előtt, vagy keverjenek bele valami buzifürcsibe ahol úgyis felfogja a maradványaidat a filter? A kurva anyádat.
Bagolyka macskaalomjába szórjuk majd bele.
Oct 29, 2024 17:08:33
(
x121)
Oct 29, 2024 17:13:55
Hahó

Írd azt neki, hogy hahó!!!
Oct 29, 2024 17:13:55
(
x1)
Oct 29, 2024 17:14:38
miklos_akos

De szép próbálkozás volt.
iPhoneoknal a halozati zar az egy Apple oldali konfiguracio. Ha megtortent a fuggetlenites, akkor egy reboot utan ujra aktivalni kell a telefont, mert megvaltozott a modem konfiguracioja.
Oct 29, 2024 17:14:38
Oct 29, 2024 17:16:27
tyodika

Ez is csak egy korszak, mint Picasson a kék, vagy Hitler utolsó 12 napja a bunkerben.
Oct 29, 2024 17:16:27
(
x22)
Oct 29, 2024 17:22:49
SyntaxError

Ez is csak egy korszak, mint Picasson a kék, vagy Hitler utolsó 12 napja a bunkerben.
Csakhogy a Führer nem volt alkoholista, Eva Braun pedig született nő volt. A többi "stimmel".
Oct 29, 2024 17:22:49
(
x2)
Oct 29, 2024 17:23:51
szörnyeteg

Endre, Goldának megadtad a szalonnát amit elloptál?
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Oct 29, 2024 17:23:51
(
x34)
Oct 29, 2024 17:26:31
A helyzet megoldása

Kerékbilincset kell rakni Kaffka Tiborra!
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Oct 29, 2024 17:26:31
(
x11)
Oct 29, 2024 17:30:03
Nemkarmolszteszar

Még csak ma tudom visszanézni-hallgatni a tegnapi napot, de hatalmas! Mekkora csicska balek vagy te Púpos! :)
- Milyen ára?
Erre van az észak-amerikai őslakos mondás: Jó üzlet!
- Milyen ára?
Oct 29, 2024 17:30:03
Oct 29, 2024 17:31:57
Fikás

Ha a tjanszvesztyitya támad akkoj minden jendbe jön!
Oct 29, 2024 17:31:57
Oct 29, 2024 17:32:40
Stokika

Endre, Goldának megadtad a szalonnát amit elloptál?
Jó, erre kivételesen válaszolok. A SoDi most az Élet Iskolájába jár, ott tanul. Így a pénzzel, sörrel, és élelmiszerrel való támogatás - amíg tanulok - kötelező is édesanyámnak, különben szarrá is perelném. :))
Különben kurvára nem értem ám az ilyen mondatokat, hogy a 'szüleim nem hajlandóak támogatni'. Bazmeg, OLYAN NINCS. Ha van nyugdíjuk, de te tanulsz - akár negyvenhárom évesen - akkor kötelezhetőek rá. Ezt mondja a törvény. Ilyenkor bizony perelni kell.
Oct 29, 2024 17:32:40
(
x15)
Oct 29, 2024 17:33:57
Autismus Maximus

Nem szakított a pártmédiával, undercoverbe tolja, ez most a nagy terv a médiafölény visszavételére. És mint ilyen "nagy terv", mivel Endrének semmi köze se a tisza párthoz, se az óellenzékhez, simán csak leszarná. Az ő feladata most az, hogy mint pártmédiából kilépett közszereplő, újratematizálja a magyar pedofil közösségek összefonódását a politikai elittel. És hát, egyik oldalon endréről beszélünk, a másik oldalon meg egy közösségről, beteg elfajzott emberek közössége ez, de közösség, így nem nagyon van értelme ezt pedzegetni, mert mint minden közösség, endrét még ez sem fogadná be.
/fél-OFF vége
Igazatok lehet. Nem fogalmaztam pontosan a pártmédiával szakítás kifejezéssel, az lesz ahogy mondod. Csak én meg próbálnék minden fűszálat megragadni, hogy bárki, akárki, aki tudna ütni egyet a pedofil púpjára, bárkit hajlandó lennék megmozgatni. Egy ország szégyene, hogy egy 500 bizonyítékkal alátámasztott pedofil itt vigyoroghat nap mint nap a kamerába, nem dolgozik és mégse döglik éhen, és nem egy rozsdás étkezőkéssel fűrészelik éppen a nyakát a börtönben.
Oct 29, 2024 17:33:57
(
x11)
Oct 29, 2024 17:34:36
Nemkarmolszteszar

Visszakaptad az elköltött pénzedből a raktár árát, te marha!
Oct 29, 2024 17:34:36
(
x3)
Oct 29, 2024 17:36:05
Sodit a Tajgetoszra

pasztmek...
Oct 29, 2024 17:36:05
(
x17)
Oct 29, 2024 17:37:45
Örebro

- Milyen ára?
Oct 29, 2024 17:37:45
(
x47)
Oct 29, 2024 17:37:46
max5enutálnak

-elloptad az autómat!
-igen, de itt az egyik kereke.
-jófanakkó.
-igen, de itt az egyik kereke.
-jófanakkó.
Oct 29, 2024 17:37:46
(
x11)
Oct 29, 2024 17:40:43
Nemkarmolszteszar

Ez a vén hülye viszont zsidónak sem jó! :)
Tényleg szellemi fogyatékos, ezért tudja mindenki lehúzni.
Oct 29, 2024 17:40:43
(
x28)
Oct 29, 2024 17:41:04
gobesug

Akárhogy és akárhol is lesz elasva a korcs, egy Kolodko miniszobor kell a manna elé
Oct 29, 2024 17:41:04
(
x3)
Oct 29, 2024 17:42:42
Sodit a Tajgetoszra

Lehet hogy volt már róla szó, de ehhez az Ábrahám Róberthez nem lehetne eljuttatni a gyagyás sztoriját? Most full gázzal pörög a pedofil témát...
Pocsánat,
Látom mar többen valaszoltak neked érdemben.
En csak annyit tennek hozzá, hogy Ábrahám Róbert vakvágány. A sracot ismerem regről.
Csak azt hajtja vagy kepviseli, amihez valamilyen módon erdeke fűződik.
Amúgy szélrózsa a pali
Oct 29, 2024 17:42:42
(
x6)
Oct 29, 2024 17:43:43
40_éves_junior

... Egy ország szégyene, hogy egy 500 bizonyítékkal alátámasztott pedofil itt vigyoroghat nap mint nap a kamerába,...
Ez a kulcsmondat, és teljesen egyetértek veled. Viszont sajnos annak a korát éljük, hogy ezekkel média csak akkor foglalkozik ha már politikai/közéleti sportértéke van a levadászásának. Endrének nincs, közismertség az ugyan megvan, de örök trash. Szerintem a média erre nem megoldás, egy ideális világban az lenne(persze egy ideális világban már régen a vigyorgóban ülne a nyomorult), de nálunk nem. Én igazság szerint a mindenkori lakókörnyezetében látom a lehetőséget, amivel már el is kezdtük megdolgozni, de nyilván ez egy lassú és pepecselős művelet, amit az sem segít hogy a felhívásra miszerint ne ömlesszük tele a púpszászi csoportot pedofilos tartalmakkal azt figyelmen kívül hagytuk, aztán meg kamupúpszászi csoportot gyártottunk. Ennél ezt lehetett volna egyel okosabban, meg szervezettebben de a forum már csak ilyen. Ettől függetlenül a munka zajlik, lelkes önkéntesek hordják asodi utolsó mentsvárához a dinamitot talicskában.
tl;dr.: sztem nem a média fog itt célt érni, nincs benne nekik semmi.
Oct 29, 2024 17:43:43
(
x15)
Oct 29, 2024 17:47:56
Autismus Maximus

- Milyen ára?

Át lehetne montírozni a gyagyásra meg Tibire. Bár mondjuk a gyagyás karaktere tulajdonképpen hasonlít, szóval maradhat.
Oct 29, 2024 17:47:56
Oct 29, 2024 17:51:45
Trottel

Igazán jöhetne már egy tisztázós púpom. Mert a tegnapi műsor után nagyon úgy tűnik hogy Kaffka honvéd kvázi bármit megtehet veled, semminek nincs semmi következménye. Hol a véres torkon ugrálás, hol az állkapocs törés?
Hazudd azt hogy visszaadta a PS-t. *pr* kár hogy tudjuk: az már a trolloknál van.
Ja meg tegnap igaz nem rivóztatok (hanem durvább cuccot toltatok, mindegy Andi) de elhagytátok egymást, mégsem volt használva az iTag (egyrészt mert eladta a szisza, másrészt mert nem volt mobilneted). Ebben eddig lehetett eljutni.
Hazudd azt hogy visszaadta a PS-t. *pr* kár hogy tudjuk: az már a trolloknál van.
Ja meg tegnap igaz nem rivóztatok (hanem durvább cuccot toltatok, mindegy Andi) de elhagytátok egymást, mégsem volt használva az iTag (egyrészt mert eladta a szisza, másrészt mert nem volt mobilneted). Ebben eddig lehetett eljutni.
Oct 29, 2024 17:51:45
(
x28)
Oct 29, 2024 17:53:09
gobesug

Mutass egy budget excelt nov. 8ig te féreg!
Semmi nincs, mi? Miből fogsz vonatjegyet venni phécsbe?
Oct 29, 2024 17:53:09
(
x9)
Oct 29, 2024 17:55:15
noikabatgomb

Hat ott van a 24ezer amit a sziszatol kapott kolcson!
Oct 29, 2024 17:55:15
Oct 29, 2024 17:55:30
Gabonatároló

Oct 29, 2024 17:55:30
(
x17)
Oct 29, 2024 17:56:19
Örebro

gyagyås, ma felsö vagy alsoågyas leszel? figyelj arra, hogy az irakiak es a somåliaiak nem szeretik a fehereket, kend be magad.
Oct 29, 2024 17:56:19
(
x28)
Oct 29, 2024 18:00:06
gobesug

gyagyås, ma felsö vagy alsoågyas leszel? figyelj arra, hogy az irakiak es a somåliaiak nem szeretik a fehereket, kend be magad.
Egy napra tervezett szvsz, ma dob egy fordulót es berabolja a kurva anyja fele nyugdíját
Oct 29, 2024 18:00:06
(
x121)
Oct 29, 2024 18:00:25
Hahó

pedofil, akkor hogy is van ez?
a ps4 tibornál a raktárban, vagy a trolloknál, és ezáltal hamarosan a rendőrségen?
5 MILLIÓ TROLL BÁNÓPÉNZ STOKI! NE FELEDD! FIZETNI FOGSZ!

Oct 29, 2024 18:00:25
(
x2)
Oct 29, 2024 18:03:32
A TITOK CÍMŰ FILM

Neki valami olyan hely kéne ami távol van a lakott területtől és el is van kerítve az állatoktól. Viszont oda bejárhatnának a trollok húgyozni szabadon. Micsoda öröm forrás lenne maga a tudat is hogy hova ürít az ember...
Oct 29, 2024 18:03:32
(
x7)
Oct 29, 2024 18:07:35
Hektor a Traktor

Endre!!!
Anyádnak mesélted Tibi tegnapi akcióját??
Mit szólt?? Előkerült a villa???
Heki a traki
Anyádnak mesélted Tibi tegnapi akcióját??
Mit szólt?? Előkerült a villa???
Oct 29, 2024 18:07:35
(
x2)
Oct 29, 2024 18:09:53
A TITOK CÍMŰ FILM

Szerintem az volt a baj Endre, hogy nem vettél a JBL-hez ilyen kis fasza táskát. Próbáld meg hogy most először egy ilyet veszel a tyityának, aztán ha tetszik neki veszel bele egy másik JBL pulse 5-öt. Addig meg rakhatja bele a sörös dobozokat!

Oct 29, 2024 18:09:53
(
x7)
Oct 29, 2024 18:11:47
Hektor a Traktor

Egyébként Endre??? Hogy esett tegnap, hogy a szerelmed leköpködött az étteremben?? Ilyenek a nők. Igaz Endre???
Heki a traki
Oct 29, 2024 18:11:47
(
x2)
Oct 29, 2024 18:12:02
A TITOK CÍMŰ FILM

Ezt a pánttal tudja a vállán hordozni és nem fárad el a keze!
Oct 29, 2024 18:12:02
(
x2)
Oct 29, 2024 18:12:31
A TITOK CÍMŰ FILM

Egyébként Endre??? Hogy esett tegnap, hogy a szerelmed leköpködött az étteremben?? Ilyenek a nők. Igaz Endre???
Az csak egy SZERELMES CSÓK volt az autipajzs szerint, csak túl messze ült a tyitya.
Oct 29, 2024 18:12:31
(
x2)
Oct 29, 2024 18:13:07
buniBanki

Oct 29, 2024 18:13:07
(
x4)
Oct 29, 2024 18:13:24
keserke

Nade tegye fel a kezét, akit még nem köpött le a párja egy étteremben. Bárkivel megesik....
Oct 29, 2024 18:13:24
(
x7)
Oct 29, 2024 18:13:50
Hektor a Traktor

Mellesleg Endre!!
Te normális vagy?? 1,5 kg-os hangfalat a fájós térdével??? Te szar.
Te is alig bírtad el. Csak úgy kipattant a gerincferdüléses púpod.
Heki a traki
Te normális vagy?? 1,5 kg-os hangfalat a fájós térdével??? Te szar.
Te is alig bírtad el. Csak úgy kipattant a gerincferdüléses púpod.
Oct 29, 2024 18:13:50
(
x7)
Oct 29, 2024 18:14:30
Hektor a Traktor

Alap. Egy igazi nő ilyen. Ilyen a női agy.
Oct 29, 2024 18:14:30
Oct 29, 2024 18:15:17
Gyagya

Télen a ház előtt leszórnám vele a járdán a jeget. Szerintem másra nem jó. Még Biszkut is szétszórták legalább a kedvenc erdejében SoDI. Téged hol szórjunk szét? A Manna ABC előtt, vagy keverjenek bele valami buzifürcsibe ahol úgyis felfogja a maradványaidat a filter? A kurva anyádat.
Oct 29, 2024 18:15:17
(
x4)
Oct 29, 2024 18:15:24
keserke

Egyébként ebből a raktáros dologból is látszik, hogy Snecinek sem kellettek soha azok a kütyük, remélem Tibi minél többet eladott belőlük és most már használják is őket illetve vigyáznak rájuk.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Oct 29, 2024 18:15:24
(
x19)
Oct 29, 2024 18:15:47
EasybankosPedo

Elmebeteg, koporsót meg sírhelyet kell kihozni a tibinek. Egyrészt, ezeket nehezen tudná eladni, másrészt látná, hogy te még a halála után is gondoskodsz róla.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Oct 29, 2024 18:15:47
(
x7)
Oct 29, 2024 18:28:27
Hektor a Traktor

Nagyon hallgat a Tibi. Csak nem együtt patkánykodtok??? Jadal ajatt???
Heki a traki
Oct 29, 2024 18:28:27
Oct 29, 2024 18:30:54
Nyersanyag

Stoki a ravatalon.

Oct 29, 2024 18:30:54
(
x2)
Oct 29, 2024 18:31:00
linzicsibe

Télen a ház előtt leszórnám vele a járdán a jeget. Szerintem másra nem jó.
Ahh, ahhoz is kevés...
Oct 29, 2024 18:31:00
(
x34)
Oct 29, 2024 18:31:10
Betöjt Laptop

Van pénz, be van baszva valahol.
2 napig elég pénze van.
Oct 29, 2024 18:31:10
(
x48)
Oct 29, 2024 18:31:12
kissendrevagyok

mi a bidámbidámos esti kirablásban akarunk hinni
Oct 29, 2024 18:31:12
Oct 29, 2024 18:32:01
Cián kapszula

Integet!
Oct 29, 2024 18:32:01
(
x34)
Oct 29, 2024 18:36:29
A helyzet megoldása

Kevesebb buzit a snecológiába!
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Oct 29, 2024 18:36:29
Oct 29, 2024 18:36:39
-

A JBL már életében saját halottjának tekinti.
Oct 29, 2024 18:36:39
Oct 29, 2024 18:38:06
-

Ráadásul mennyi lehetőség egy airtag elhelyezésére.
Oct 29, 2024 18:38:06
(
x11)
Oct 29, 2024 18:41:46
Nemkarmolszteszar

- Hol vannak a dolgaim?
"- És akkor majd a barát elveszíti a a barátja kalapácsát, és a fiatal nem fogja tudni, hogy hol vannak, már azok a dolgok, amiket apáink birtokoltak, mert apáink csak előző este rakták oda, este nyolc körül."
"- És akkor majd a barát elveszíti a a barátja kalapácsát, és a fiatal nem fogja tudni, hogy hol vannak, már azok a dolgok, amiket apáink birtokoltak, mert apáink csak előző este rakták oda, este nyolc körül."
Oct 29, 2024 18:41:46
(
x10)
Oct 29, 2024 18:44:27
PúpszásziVámpír

PHOTOSHOPPP!!!!
Oct 29, 2024 18:44:27
(
x12)
Oct 29, 2024 18:44:45
kripli figyelő

Adatkejet van most nem lesz flokk.Fosik mi lesz ha megint a vadonban tiltja le A1 troll az életet adó köldökzsinórt.
Oct 29, 2024 18:44:45
(
x9)
Oct 29, 2024 18:47:49
noikabatgomb

www.soundguys.com/jbl-charge-5-vs-jbl-pulse-5-121535/
Endre! Van cikk arrol, hogy milyen geci jo hangszoroert fogsz 36 honapon at fizetni mert ha nem akkor a linzi hazfelugyeloseg meg a tulaj feljelent csalasert!
Tok jo cikk! Itt hallgatjuk a JBL-rol a felolvaso funkcioval.
Endre! Van cikk arrol, hogy milyen geci jo hangszoroert fogsz 36 honapon at fizetni mert ha nem akkor a linzi hazfelugyeloseg meg a tulaj feljelent csalasert!
Tok jo cikk! Itt hallgatjuk a JBL-rol a felolvaso funkcioval.
Oct 29, 2024 18:47:49
(
x47)
Oct 29, 2024 18:48:32
max5enutálnak

De akkor főszereplő nélkül marad!
Oct 29, 2024 18:48:32
Oct 29, 2024 18:51:04
NBVNG

Az egyetlen bevételi forrása pedig tiktik lehetne csak hát ha a mobilnet nem lenne kapufa akkor is fosik attól hogy mi derül még ki róla a nagy pofája meg a balfaszsága miatt, meg hogy a trollok felkérdezik és beleverik az orrát az elmult napokban történtekbe.
Pedig egy jókis Náczi Lacis beszélgetés úgy adnék.
Oct 29, 2024 18:51:04
(
x9)
Oct 29, 2024 18:52:38
koszos

azert az utolso nyomorek flokkjaid utan valamit kihanyhatnal ide BALEK!!!!!
Nincsd olyan ember itt,aki ne irta volna,hogy tibi leszarja a faszsagodat es el fogja adni!!!! neki penz kell,pia,vagy dohany,de ugye ti mindent jobban tudsz. a millio futyis felhoenek aki 33 havi reszletre hoz ki egy ilyen semmiseget... hat menj az anyadfba
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Nincsd olyan ember itt,aki ne irta volna,hogy tibi leszarja a faszsagodat es el fogja adni!!!! neki penz kell,pia,vagy dohany,de ugye ti mindent jobban tudsz. a millio futyis felhoenek aki 33 havi reszletre hoz ki egy ilyen semmiseget... hat menj az anyadfba
Oct 29, 2024 18:52:38
(
x6)
Oct 29, 2024 18:52:48
Bagolyka

Egy gondolat jár fejemben. Ha a "Merci" nő és szeretne üzekedni a Lamantinnal, akkor buzi. De ha a Tibi férfi és fajtalankodott a recskással akkor is buzi.
Ebben eddig lehetett eljutni recsi. Buzi vagy. Piszony.
Ez ilyen egszerű.
Oct 29, 2024 18:52:48
Oct 29, 2024 18:54:36
Ondvezér

Endi!
Ott rontottad el, hogy nem vittél Tibi csokit a szerelmednek!
Gyakorold a mély meghajlást!
(Függöny.)
Ott rontottad el, hogy nem vittél Tibi csokit a szerelmednek!
Gyakorold a mély meghajlást!
(Függöny.)
Oct 29, 2024 18:54:36
(
x19)
Oct 29, 2024 18:57:05
EasybankosPedo

Amúgy adatkeretet tudd úgy emelni vajon, hogy az valószínűleg az előfizeéshet tartozik, viszont az elöfizetés meg az Iphone-hoz amit részletekbe fizet. Szóval először nem előfizetést kéne váltania az adatkeret növeléshez?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Oct 29, 2024 18:57:05
(
x1)
Oct 29, 2024 19:00:16
Púpp

Valaki buzihengert emlegetett?
img src=https://files.catbox.moe/5v2ht9.jpg]
Púpp a púp hátán
Oct 29, 2024 19:00:16
(
x1)
Oct 29, 2024 19:01:51
Púpp

Oct 29, 2024 19:01:51
Oct 29, 2024 19:05:36
Mit Kártyen Bitte

Oct 29, 2024 19:05:36
(
x7)
Oct 29, 2024 19:06:30
Hektor a Traktor

Oct 29, 2024 19:06:30
(
x7)
Oct 29, 2024 19:06:39
Dörpepúp

Kösz, félrenyeltem a röhögéstől.
Oct 29, 2024 19:06:39
(
x6)
Oct 29, 2024 19:09:45
Bagolyka

Amúgy recsi? Figyeljé má'! Ne kumments!
Többen kérdezik, hogy együtt vagytok-e még!?
Többen kérdezik, hogy együtt vagytok-e még!?
Oct 29, 2024 19:09:45
(
x7)
Oct 29, 2024 19:11:06
Hektor a Traktor

Azért mondhattok akármit. De Endre ilyen szép ajándékokat vett a trolloknak. Amit 36 hónapig fizet. Minden hónapban emlékeztetni fogja az a 10 euró.
Heki a traki
Oct 29, 2024 19:11:06
(
x34)
Oct 29, 2024 19:14:58
Betöjt Laptop

Azért mondhattok akármit. De Endre ilyen szép ajándékokat vett a trolloknak. Amit 36 hónapig fizet. Minden hónapban emlékeztetni fogja az a 10 euró.
Nem fogja fizetni.
Oct 29, 2024 19:14:58
(
x7)
Oct 29, 2024 19:21:09
Hektor a Traktor

Nem fogja fizetni.
Igen. Ez sajnos így lesz. Lehet, hogy értesíteni kellene az üzletet ahonnan kihozta.:)
Oct 29, 2024 19:21:09
(
x1)
Oct 29, 2024 19:22:40
Sodragon legendája

Recskás!
A vén kurva anyád legalább előre megváltotta a sírját, hogy neked legalább ne kelljen rá költeni? Esetleg utolsónak így akar neked bevinni egy gyomrost, hogy utolsónak egy kis pénzáldozatra késztessen téged? Apropó halottak napja.... mész ki Vera néni sírjához a hétvégén legalább? Vicces lenne ha mégis mennél és összefutnál véletlenül Rocskaiékkal. :D
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
A vén kurva anyád legalább előre megváltotta a sírját, hogy neked legalább ne kelljen rá költeni? Esetleg utolsónak így akar neked bevinni egy gyomrost, hogy utolsónak egy kis pénzáldozatra késztessen téged? Apropó halottak napja.... mész ki Vera néni sírjához a hétvégén legalább? Vicces lenne ha mégis mennél és összefutnál véletlenül Rocskaiékkal. :D
Oct 29, 2024 19:22:40
Oct 29, 2024 19:24:29
-

Endre halottak napja alkalmából emlékezz meg a döglött pitonodról is.
Oct 29, 2024 19:24:29
(
x8)
Oct 29, 2024 19:26:08
Eazy

Ravatal! Be mine!

Oct 29, 2024 19:26:08
(
x3)
Oct 29, 2024 19:26:21
öklendező szerelő

Endre halottak napja alkalmából emlékezz meg a döglött pitonodról is.
meg a halva született youtube karrierről
Oct 29, 2024 19:26:21
(
x21)
Oct 29, 2024 19:28:53
mondomkusskuss

Nagyon büszke vagyok erre az elkapott pillanatra! Örök meme lett belőle! 😅
Oct 29, 2024 19:28:53
Oct 29, 2024 19:29:07
Nyersanyag

Mester! Sírok!
Oct 29, 2024 19:29:07
(
x2)
Oct 29, 2024 19:29:13
habos babafos

Én találkoztam egy sráccal egyszer, akinek az egyik keze 70%-ban le volt bénulva. Az történt vele, hogy összevissza beszedett minden szart, és úgy kiütötte magát, hogy a kertben, a lépcső aljában aludt 27 órát mozdulatlanul (!!) úgy, hogy a karja szerencsétlen pózban volt maga alá fordulva, és kvázi egy napig volt elzsibbadva, és nem kapott vért. Amikor reggel felébredt a gyógyszer- és drogkómából, új valóság köszöntött rá, ami a bal oldalán lifegett élettelenül. Egy ilyet simán bevonzok ám ASODInak is szívbaj nélkül!
Gyagyással ez már rég megtörtént, csak ő a pitonszra feküdt rá. Azóta csak lóg a lába között.
Oct 29, 2024 19:29:13
Oct 29, 2024 19:34:03
A1 Troll

A Tanszék segítségét szeretném kérni a Gyagyás megállításában.
Nem fogom soha betölteni céges gépről az adatait előzmények nélkül a logok miatt, tyerintem ez érthető.
Ezért kérem valamlyik értelmesebb, fogalmazni tudó trolltól, hogy írjon egy összeszedett, lényegretörő, tényfeltáró levelet a abuse@a1.at címre. Küldheted nyugodtan valami eldobhatós fiókból is. Ez az E-Mail cím phishing és egyebek bejelentésére való, innen majd továbbítani fogják a Fraud-osokhoz.
Írtam egy sablon, nyugodtan fordítsd le magadnak, egészítsd ki, írd át, ahogy jónak gondolod. Ha döcög a német, bízd rá a kalapácsra. Ha döcög a magyar is, bízd rá a felsőéves trollégákra.
"Sehr geehrte Damen und Herren,
sehr geehrtes A1-Team,
wir haben keine anderen Kontaktdaten gefunden, um einen möglichen Betrugsfall zu melden.
Daher wenden wir uns direkt an Sie. Wir bitten Sie, unsere Nachricht an die zuständige Abteilung (Fraud) weiterzuleiten, da es um eine Person geht, die regelmäßig hochwertige Geräte und Verträge bei Ihnen mit Ratenzahlung erwirbt.
Der betreffende Kunde heißt Endre Kiss Farkas und ist ein bekannter YouTuber und Con Artist aus Ungarn. Früher lebte er in Linz und später einige Jahre in Wien.
Er versucht wiederholt, bei Ihnen Verträge mit Ratenzahlungen abzuschließen, obwohl er seit längerer Zeit keinen festen Wohnsitz in Österreich hat.
Derzeit ist er temporär bei einer Obdachloseneinrichtung der Caritas gemeldet und ist finanziell zahlungsunfähig.
Seit längerer Zeit ist er arbeitslos und verkauft in Ungarn Geräte, die er in Österreich über Finanzierungsangebote von verschiedenen Firmen erworben hat, die er jedoch nicht oder nur teilweise abzahlt. Außerdem hat er aus Deutschland ca. 60.000 Euro Schulden.
Aktuell besitzt er von Ihnen zwei Premium-Apple-Geräte mit Premium-Vertrag, die er voraussichtlich nicht zurückzahlen wird.
Wir können Ihnen alle relevanten Informationen und Nachweise zur Verfügung stellen:
Name: Kiss Endre Farkas
A1-Rufnummer: +43 664 111 22 33
Geburtsdatum: TT.MM.JJJJ
(Ide jöhet a tényfeltárás. Legyetek lényegretörőek, az A1-al kapcsolatos dolgokra, áruhitelekre, pénzügyi felelőtlenségre koncentráljatok, pedofília, lendítés, asszonyverés irreleváns, ne nagyon legyenek külső linkek, inkább sok-sok kép, timestampek ahol vannak)
Mit freundlichen Grüßen,
Eine Person, die es nicht in Ordnung findet, Unternehmen zu betrügen."
Ha nem reagálnak érdemben, jelezzen a suttogó troll, és akkor megpróbálok intézkedni.
Nem fogom soha betölteni céges gépről az adatait előzmények nélkül a logok miatt, tyerintem ez érthető.
Ezért kérem valamlyik értelmesebb, fogalmazni tudó trolltól, hogy írjon egy összeszedett, lényegretörő, tényfeltáró levelet a abuse@a1.at címre. Küldheted nyugodtan valami eldobhatós fiókból is. Ez az E-Mail cím phishing és egyebek bejelentésére való, innen majd továbbítani fogják a Fraud-osokhoz.
Írtam egy sablon, nyugodtan fordítsd le magadnak, egészítsd ki, írd át, ahogy jónak gondolod. Ha döcög a német, bízd rá a kalapácsra. Ha döcög a magyar is, bízd rá a felsőéves trollégákra.
"Sehr geehrte Damen und Herren,
sehr geehrtes A1-Team,
wir haben keine anderen Kontaktdaten gefunden, um einen möglichen Betrugsfall zu melden.
Daher wenden wir uns direkt an Sie. Wir bitten Sie, unsere Nachricht an die zuständige Abteilung (Fraud) weiterzuleiten, da es um eine Person geht, die regelmäßig hochwertige Geräte und Verträge bei Ihnen mit Ratenzahlung erwirbt.
Der betreffende Kunde heißt Endre Kiss Farkas und ist ein bekannter YouTuber und Con Artist aus Ungarn. Früher lebte er in Linz und später einige Jahre in Wien.
Er versucht wiederholt, bei Ihnen Verträge mit Ratenzahlungen abzuschließen, obwohl er seit längerer Zeit keinen festen Wohnsitz in Österreich hat.
Derzeit ist er temporär bei einer Obdachloseneinrichtung der Caritas gemeldet und ist finanziell zahlungsunfähig.
Seit längerer Zeit ist er arbeitslos und verkauft in Ungarn Geräte, die er in Österreich über Finanzierungsangebote von verschiedenen Firmen erworben hat, die er jedoch nicht oder nur teilweise abzahlt. Außerdem hat er aus Deutschland ca. 60.000 Euro Schulden.
Aktuell besitzt er von Ihnen zwei Premium-Apple-Geräte mit Premium-Vertrag, die er voraussichtlich nicht zurückzahlen wird.
Wir können Ihnen alle relevanten Informationen und Nachweise zur Verfügung stellen:
Name: Kiss Endre Farkas
A1-Rufnummer: +43 664 111 22 33
Geburtsdatum: TT.MM.JJJJ
(Ide jöhet a tényfeltárás. Legyetek lényegretörőek, az A1-al kapcsolatos dolgokra, áruhitelekre, pénzügyi felelőtlenségre koncentráljatok, pedofília, lendítés, asszonyverés irreleváns, ne nagyon legyenek külső linkek, inkább sok-sok kép, timestampek ahol vannak)
Mit freundlichen Grüßen,
Eine Person, die es nicht in Ordnung findet, Unternehmen zu betrügen."
Ha nem reagálnak érdemben, jelezzen a suttogó troll, és akkor megpróbálok intézkedni.
Oct 29, 2024 19:34:03
(
x8)
Oct 29, 2024 19:35:07
Endre priusza

A raffiakötő-állvány!
Oct 29, 2024 19:35:07
(
x1)
Oct 29, 2024 19:36:36
veszettai

El is lehetne hamvasztani stokit és akkor mehetne a villogó buzirúdba.
nem tudom
Oct 29, 2024 19:36:36
(
x47)
Oct 29, 2024 19:37:05
max5enutálnak

A1 troll, pacsi!
Oct 29, 2024 19:37:05
Oct 29, 2024 19:40:09
-

Ha lezàrulna egy telefon ès előfizetés, felgyújtaná szerintem magát! Nem tud màr kb sehol se telefont kihozni ( mondta is). Max valami gagyi 120 eurós telefonra futná.
Oct 29, 2024 19:40:09
Oct 29, 2024 19:44:18
A1 Troll

Fontos lenne még, hogy a tárgy legyen: A1, Fraud, Telefonszám, Kiss Endre Farkas, Zahlungsunfahigkeit, Betrug melden
Oct 29, 2024 19:44:18
(
x2)
Oct 29, 2024 19:50:25
Pietr

A levélbe kerüljön bele a buzihenger, szériaszámmal mindennel, hogy bizonyíthato legyen, hogy fikás a hajléktalan életvitelét tartja fent az áruhitelen vett vackokból és fillérekért ad rajtuk túl, hogy alkoholt vehessen magànak
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Oct 29, 2024 19:50:25
(
x47)
Oct 29, 2024 19:53:23
max5enutálnak

Nagyker Tranyó eközben Judgával romantikázik Újbudán és vásárolgatnak srokigeci pénzén, hahaha
Oct 29, 2024 19:53:23
(
x22)
Oct 29, 2024 19:53:31
MaxPayne

Stoki, azert ugye rendben vagy?
Hisz olyan nehezen gyogyulsz!
Hasfelmetszö Trutymó
Hisz olyan nehezen gyogyulsz!
Oct 29, 2024 19:53:31
(
x9)
Oct 29, 2024 19:55:53
Bubuka

Ideges vagy, Balek?

Oct 29, 2024 19:55:53
(
x6)
Oct 29, 2024 19:57:26
Bagolyka

A JuDKa nem vesz felesleges mono szharokat a Tibinek legalább.
Oct 29, 2024 19:57:26
(
x66)
Oct 29, 2024 19:57:45
linziasztal01

Judka 3 nap után ismét eszik!
A hitelre vett szarjaidból, amit Tibi eladott.
Gondoltam szólok. :)
A hitelre vett szarjaidból, amit Tibi eladott.
Gondoltam szólok. :)
Oct 29, 2024 19:57:45
(
x9)
Oct 29, 2024 19:59:52
Bubuka

Itt van, mínuszol :D
Oct 29, 2024 19:59:52
Oct 29, 2024 20:00:36
Trottel

A levélbe kerüljön bele a buzihenger, szériaszámmal mindennel, hogy bizonyíthato legyen, hogy fikás a hajléktalan életvitelét tartja fent az áruhitelen vett vackokból és fillérekért ad rajtuk túl, hogy alkoholt vehessen magànak
A buzi hengert Universalnál vette, mi köze ehhez az A1 mobilszolgáltatónak?
Mindenki úgy adósítja el magát ahogy akarja. A mobil előfizetést szerintem még a Blaháról is fizetni fogja, ha más nem 500 forintos szopásokkal mint a tranyó.
Oct 29, 2024 20:00:36
(
x28)
Oct 29, 2024 20:00:44
gobesug

Itt van, mínuszol :D
újszász, Jász-Nagykun-Szolnok vármegye környékén
Oct 29, 2024 20:00:44
(
x21)
Oct 29, 2024 20:00:48
mondomkusskuss

Pfff ratyeee
Oct 29, 2024 20:00:48
138 látogató online.
Adminisztrátor: snecimano@gmail.com Kiss Endre Farkas
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™
Felöntjük két liter "Arany Korsó" sörrel, aztán kibasszuk a kukába. A sörtöt szereti, a bűz nem zavarja. Neki ideális.