Nincs ketto negy nelkulbe hangzik el a kovetkezo, ha jol emlekszem: Srokkó:
“Ugyanaz az elegancia, ugyanaz a stílus!” *pr
Hasfelmetszö Trutymó
Rappelj krokesz!
épp most lett vége a pedohüllő lájvnak. sikerült az utolsó pillanatban bedobni az atombombát.
vérdíj target nr. 1
twins
hirtelen azt hittem hogy utána/elötte kép de aztán megláttam hogy nincs szerkeztve..
Szép jövőnek nézel elébe pedofil.
#50euro + kamatok
twins
vajon melyik TSZ hátsó irodájában baszta meg Goldát Kaufmann '81-ben?
twins
Ez a pulóver nem az ami mostanában is néha van rajta?
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
de, azóta is ezeket hordja, hát a rocskai style-on kívül más nincs neki:)
épp most lett vége a pedohüllő lájvnak. sikerült az utolsó pillanatban bedobni az atombombát.
Én voltam :)
Több, mint 300 jelentkezésen vagyok túl. Ez a munkám, hogy jelentkezzek.
Akkor valaki megint becsicskította a fatászpikát.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Majdnem az a pulóver de mégsem
Igen, azon a bolyhos szaron, ami az utóbbi évek során le se rohad róla, van egy Fusion felirat. A régi képen ilyet nem látni.
twins
Twinks höhöhö
Volt nekem is egy ilyen pulóver, de mikor megláttam a pedon, bedobtam a kályhába és elégettem.
És mit csináltál a pulóverrel?
Anutám vett egy ipaji méretű ejektromágneszt. Majd lemágneszezem. Büdösz pedofil,
Heki a traki
youtu.be/2ePBNGmxVK8
2024. november 26-án (kedden) 17:00-kor közmeghallgatással egybekötött lakossági fórum lesz Púpszászon!
Nehogy véletlenül kivegyek arra a napra egy szabit...
Kérem a tanszéknek megfontolását az ügyben! Javaslat a Tisztelt Tanszéknek!
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
Nem ő az aki laptopra gyűjtött és egy hasonló oldalt vezetett-futtatott mint a Trashcity?
Köszi a segítséget előre is ha van egy minimális infó róla.
NSZKSZ Valaki tudja ki az a GaborGabor?
Trashvodos volt. Volt is valami botrány körülötte.
Az esemény nyilvános, az ott készült hang-és videófelvétel teljesen megfelel a jogszabályoknak, az meg hogy egy anonim fórumra felkerülne a lőtéri kutyát nem érdekelné.
Egyedül a zárt üléseken nem készíthető, de az más, és ezzel még Czinkos jegyzőasszony is egyetért!
Mert ugye vétkesek közt Czinkos, aki néma!! :)
Gazdag Endrének a termosztátból már csak a termosz jut. Vagy a termesz.
Kitúrtál ma pár kukát az üres dobozokért???? Tudod? Ahogy Tibi szokta, Szar mikor nincs pénz piára? Remegnek már a kezecskék? Endre!!!
Túrta a nagy büdös faszokat..
Erről jutott eszembe, hogy múltkor nagy habzó pofával állította, hogy már egy teljes zsákkal elvitt a repontra a Macskaólból, de van még egy zsáknyi szemét, amit szintén a Tibinek szánt elvinni, mint ajándék a buzihenger és az illegális manórudak mellé.
Ez már akkor is hazugságnak tűnt (mint minden más), egy 11. kerületi, milliófütyis pjogjamozó, akinek derogál a kétkezi munka és egész életében lenézett mindenkit, aki nem felhőének, hanem fizikai munkát végez.
Ez be is igazolódott a múlt hétfői lájvban, amikor a herélt csöves erősködött, hogy vissza kell vinni egy szatyorra vakü repontos flakont / dobozt, Sodika pedig csak azt hajtogatta, hogy "jaj hattyad már, nyem kell az, apjópénsz".
Szóval a pedofil pontosan annyi repontos cuccot váltott vissza eddig, amennyi percet a SUP-on állt: nullát.
Vége van, Kicsi. Vége van.
Géza amúgy odaért a beígért verésre vagy megint piros lámpát kapott?
"Nincs semmi pénzem.Kihozni tudok dolgokat, nem pedig kifizetni."
Halálos balesetet szenvedett az autópályán, de már jobban van.
Beszorult az autóba a zsírfej.
A lányát temette.
Nem ő az aki laptopra gyűjtött és egy hasonló oldalt vezetett-futtatott mint a Trashcity?
NSZKSZ Valaki tudja ki az a GaborGabor?
Ő közöd aki trashvodon koldult pc-re. Most Tiktokon ő is igazságosztónak hiszi magát és párbajozik retardokkal.
Ő is pedofilsimogató ha nem tévedek.
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
3 órája még otthon volt
Gecis hányós lavór
Akkor holnap is felkérdezés lesz.
Endre valld be!!! Te az AMS-ben dolgozol!
Szürke egér Sodi lett aSodi?
Na ez a mondat emberek izgatására alkalmas. Azt hinné az ember úgy ég mint a Reichstag.
Stoki gyere ki!
Csokit vagy csalunk!
Var a meglepi! Macska ol eg, golda aludhat
Ugy hallottam egy duhos hentes keres teged, stoki! :D
Az csak egy felbőszült apuka lehet, a zabálásra képtelen gyagyásnak semmi más köze nem lehet egy henteshez.
Ütés, ütés, ütés!
Faptopon törli az előzményeket
Nyem érted a lényeget, hülyevagy
a sörike fontosabb mint az országbérlet, vonatjegy
Gecis hányós lavór
Nem tudja hogyan kell.
Endre, be kell tenni a faptopot, meg a tiktik gépet a mikróba és rányomni egy jó félé órás programot! Az tuti törli az előzményeket, a Dörpének is bevált!
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Endre, van egy tanszéki vadkamera veletek szemben, menj ki és keresd meg!!
Pontosan, egy kameracsapda van elhelyezve az Egység úti bejárattal szemben. A moszad ma délután cserélt akkumulátort és SD kártyát, ekkor néztük vissza az alábbi felvételt:
3 óra 10 körül ezt az üvöltést rögzítette, amikor kiderült, hogy a hajnal 3-as sörikére már nem jut pénz:
És mindenkit azonnal meghívni egy sörre jószokásod szerint!
KÉREM A RECSKABOHÓC MEGBÜNTETÉSÉT
Tobb info al majd stoki szolgaltat holnap gondolom :)
Mivel stoki nem adott csokit, igy csaltunk! :) Az este csak szimplan ugy fog bekerulni a tortenelem konyvekbe, hogy az ujszaszi halloween
Csak nem a kapu-gate trollok csaptak le újra? :)
Álló fasszal!
Mivel stoki nem adott csokit, igy csaltunk! :) Az este csak szimplan ugy fog bekerulni a tortenelem konyvekbe, hogy az ujszaszi halloween
Ejjoptyák a tyemüfekemety! Nyem játyok!
...a majacska kapott tarsasagot a teton! :D
Remélem lukacskát :D
Legközelebb vigyetek olcsó biciklilakator mind a két kapura. Lehet, hogy egy kicsit nehezebb lesz reggel kimenniük, pláne stokinak, ha épp vonathoz siet Bécsbe, de legalább nem viszi el megint valami szemét troll.
Kíváncsi vagyok most, hogy olvassa ezt, ki meri-e dugni a kampós zsidó orrát, hogy milyen meglepit intéztetek neki!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
:) Az este csak szimplan ugy fog bekerulni a tortenelem konyvekbe, hogy az ujszaszi halloween
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
lehet, hogy már annyira elitta az agyát, hogy fel sem merült benne, Tibor bármikor túladhat rajta egy marék üveggyöngyért, és nagy eséllyel egy trollnál landol?
vagy tudta, és azért is ment egyből tagadásba, meg azóta is, egyszerre tagadja a tényt, hogy egy trollnál van, egyszerre állítja, hogy meg sem történt, amivel vádolja a fórum, eleve mások tették meg azt, mert van ott több account, de különben is, elévült már minden.
Korcs, az első pont igaz lenne, mi szükség a további kettőre? nem feszít téged itt a logikátlanság? ez az egész PS4-krónika is hihetetlen.
Szerintem a PS4 ügy kirobbanása után az összes trash (ha van eszük, de nem erről híresek) el fog határolódni Stokitól.
Tibor, Ősember és Salak Mátyás, hogy kommentálta egyébként? Erről nem olvastam semmit a fórumon.
Nem vagyok troll, csak szórakozni akarok a trash tartalmakon.
Tibor, Ősember és Salak Mátyás, hogy kommentálta egyébként? Erről nem olvastam semmit a fórumon.
Súlytalan retardáltak, semmit nem ér a szavuk ezért fölösleges is ide hozni őket mondjanak bármit.
Pedig a Matyás tud sót csinálni! Ha kell fűrészel meg minden. De a recskás ehhez is béna fhasz.
Dragabb volt igy?
Jenesről a rendőrségi akció óta nem nagyon hallottam.
Döbling? Márk? Ogre? PÁV? AMS?
Teljesen elhanyagolható mellékretard. Livejai abból állnak hogy 5 percen belül bebaszik meg minden második szava az, hogy geci,faszom,bazmeg. Csavardi Samu haverja meg becsajozott ( született pinással, hallod Endre? Neki lehet neked csak egy maga alá hugyozó csöves jut )
Remélem kielégítő volt a válasz, visszatérhetünk Stokira.
Új műfajt teremtett: okádós budilájv, miközben ilyen fejeket vág:
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Erre se mertem volna fogadni, hogy összejön bármilyen nővel, eleve melegnek tűnt.
Mi ennek a gyereknek a neve egyébként? Van fent pédián valami róla?
Stoki gyere ki!
Csokit vagy csalunk!
Var a meglepi! Macska ol eg, golda aludhat
Nem jön ki. Spanyolul tanul. :)
Csernák Roland
De beszarok hogy becsajozott. Stoki még neked is van remény.. áh inkább mégse
A hangulat jóindulatú és tréfás
Lapít az ágyneműtartóban valószínűleg.
(x22)
Nov 03, 2024 18:37:47
MaxPayne
“Ugyanaz az elegancia, ugyanaz a stílus!” *pr
Nov 03, 2024 18:37:47
(x10)
Nov 03, 2024 18:38:41
Kötőjel
Nov 03, 2024 18:38:41
(x4)
Nov 03, 2024 18:39:41
Twiccs Chat
hirtelen azt hittem hogy utána/elötte kép de aztán megláttam hogy nincs szerkeztve..
Szép jövőnek nézel elébe pedofil.
Nov 03, 2024 18:39:41
Nov 03, 2024 18:41:12
prolipredator
vajon melyik TSZ hátsó irodájában baszta meg Goldát Kaufmann '81-ben?
Nov 03, 2024 18:41:12
(x32)
Nov 03, 2024 18:41:15
A helyzet megoldása
Nov 03, 2024 18:41:15
(x2)
Nov 03, 2024 18:42:11
hitelboy1
de, azóta is ezeket hordja, hát a rocskai style-on kívül más nincs neki:)
Nov 03, 2024 18:42:11
(x3)
Nov 03, 2024 18:42:24
Nem vagyok őrült
Én voltam :)
Nov 03, 2024 18:42:24
(x32)
Nov 03, 2024 18:45:37
A helyzet megoldása
Nov 03, 2024 18:45:37
(x7)
Nov 03, 2024 18:46:17
nmthrwwy420
Egyébként megint törölte a flokkokat, csak a két buzihengeres és az ázsiai éttermes maradt kint.
Nov 03, 2024 18:46:17
(x21)
Nov 03, 2024 18:48:09
SyntaxError
Egyébként megint törölte a flokkokat, csak a két buzihengeres és az ázsiai éttermes maradt kint.
Akkor valaki megint becsicskította a fatászpikát.
Nov 03, 2024 18:48:09
Nov 03, 2024 18:48:13
Szegedi Ütölőtábla
Igen, azon a bolyhos szaron, ami az utóbbi évek során le se rohad róla, van egy Fusion felirat. A régi képen ilyet nem látni.
Nov 03, 2024 18:48:13
Nov 03, 2024 18:49:51
Fikás
Twinks höhöhö
Nov 03, 2024 18:49:51
(x20)
Nov 03, 2024 18:50:38
mondomkusskuss
Volt nekem is egy ilyen pulóver, de mikor megláttam a pedon, bedobtam a kályhába és elégettem.
Nov 03, 2024 18:50:38
Nov 03, 2024 19:01:33
Galla Miki
És mit csináltál a pulóverrel?
Nov 03, 2024 19:01:33
Nov 03, 2024 19:21:12
Negermann
Majd negyvenmillió forint adósságból sajnos nem jutott egy rongyos buzihenger ára ruhára, amiből tetőtől-talpig fel lehetett volna öltözni. Helyette volt ugrálórobot, cigánynyaraltatás, ötvenezres hal a szájba, három iphone, ötvenezer kilométer HDMI kábel, csak egy fostos nadrágocskára, ingecskére, pulóverecskére nem tellett.
Nov 03, 2024 19:21:12
(x8)
Nov 03, 2024 19:25:44
noikabatgomb
Harmadika van! Holnap hetfo!
Nagyon izgulunk endre, hogy hitelkepes vagy-e!
Ne valaszolj. Hagyd a faszba.
Nagyon izgulunk endre, hogy hitelkepes vagy-e!
Ne valaszolj. Hagyd a faszba.
Nov 03, 2024 19:25:44
Nov 03, 2024 19:27:13
Tourist
Ajaj stoki, mi lesz, ha a szervek nyomozni kezdenek utánad és lefoglalják a faptopot? Mit fognak találni rajta? Mi lesz ha megfordulnak az internetszolgáltatónál is? Ha nem valamilyen bridge segítségével csatlakoztál a dark webre, látni fogják, hogy tor hálózaton böngésztél. Vajon mit fognak gondolni mit csináltál ott?
Nov 03, 2024 19:27:13
(x6)
Nov 03, 2024 19:41:29
Hektor a Traktor
Ajaj stoki, mi lesz, ha a szervek nyomozni kezdenek utánad és lefoglalják a faptopot? Mit fognak találni rajta? Mi lesz ha megfordulnak az internetszolgáltatónál is? Ha nem valamilyen bridge segítségével csatlakoztál a dark webre, látni fogják, hogy tor hálózaton böngésztél. Vajon mit fognak gondolni mit csináltál ott?
Anutám vett egy ipaji méretű ejektromágneszt. Majd lemágneszezem. Büdösz pedofil,
Nov 03, 2024 19:41:29
Nov 03, 2024 19:46:44
Live macskaól footage
youtu.be/2ePBNGmxVK8
Nov 03, 2024 19:46:44
Nov 03, 2024 19:51:22
tqw
Valaki tudja ki az a GaborGabor?
NSZKSZ
NSZKSZ
Nov 03, 2024 19:51:22
(x3)
Nov 03, 2024 19:55:06
öklendező szerelő
endre, mielőtt meghalsz, egy videóban mutasd már be, hogy kötöd be a cipőfűzőt!
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Nov 03, 2024 19:55:06
Nov 03, 2024 19:56:33
NBVNG
2024. november 26-án (kedden) 17:00-kor közmeghallgatással egybekötött lakossági fórum lesz Púpszászon!
Nehogy véletlenül kivegyek arra a napra egy szabit...
Kérem a tanszéknek megfontolását az ügyben!
Nov 03, 2024 19:56:33
(x1)
Nov 03, 2024 19:56:51
púpostulok
NSZKSZ
Trashvodos volt. Volt is valami botrány körülötte.
Nov 03, 2024 19:56:51
(x64)
Nov 03, 2024 20:08:10
linziasztal01
nehogy véletlenül kivegyek arra a napra egy szabit
Az esemény nyilvános, az ott készült hang-és videófelvétel teljesen megfelel a jogszabályoknak, az meg hogy egy anonim fórumra felkerülne a lőtéri kutyát nem érdekelné.
Egyedül a zárt üléseken nem készíthető, de az más, és ezzel még Czinkos jegyzőasszony is egyetért!
Mert ugye vétkesek közt Czinkos, aki néma!! :)
Nov 03, 2024 20:08:10
(x33)
Nov 03, 2024 20:32:22
Betöjt Laptop
Barbi most tudta meg, hogy a pedofil féregnek már a sörpénzen is fillérezgetnie kell a következő segélycsalásig.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Nov 03, 2024 20:32:22
(x5)
Nov 03, 2024 20:37:13
Bagolyka
Hideg van az ólban? Vagy rögtön magadra gyújtod a cuccot valami elektromos szharral?
Nov 03, 2024 20:37:13
(x6)
Nov 03, 2024 20:37:33
Hektor a Traktor
Endre!!!
Kitúrtál ma pár kukát az üres dobozokért???? Tudod? Ahogy Tibi szokta, Szar mikor nincs pénz piára? Remegnek már a kezecskék?
Heki a traki
Kitúrtál ma pár kukát az üres dobozokért???? Tudod? Ahogy Tibi szokta, Szar mikor nincs pénz piára? Remegnek már a kezecskék?
Nov 03, 2024 20:37:33
Nov 03, 2024 20:39:27
-
Hideg van az ólban? Vagy rögtön magadra gyújtod a cuccot valami elektromos szharral?
Gazdag Endrének a termosztátból már csak a termosz jut. Vagy a termesz.
Nov 03, 2024 20:39:27
(x1)
Nov 03, 2024 20:41:14
halottpiton
endre! Ugye nem tervezel nem liveban kifingani? Pimaszkodás lenne a részedről.
Én egyébként szívesen nézném élőben az elvonási tüneteidet is btw....
Na bej:)
Nyem érted a lényeget, hülyevagy
Én egyébként szívesen nézném élőben az elvonási tüneteidet is btw....
Na bej:)
Nov 03, 2024 20:41:14
Nov 03, 2024 20:44:31
-
Endi! Gyula ideges púpszászon mert ígértél neki négy egészséges hízó sertést. Nem ér el sehogy. Megadtam neki Golda számát. Na meló, csá.
Nov 03, 2024 20:44:31
(x10)
Nov 03, 2024 20:45:06
Karib
Viccen kívül, Endre, te minek élsz? Mi motivált pl. ma reggel arra, hogy felkelj az ágyból és megborotválkozz? Senkinek nem kellesz, senkit nem érdekelsz, zakaltni se nagyon tudsz már senkit, akit akarnál. Sörre sincs pénzed, nyomorogsz, egy csődtömeg vagy. Van még értelme folytatni ezt?
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Nov 03, 2024 20:45:06
(x8)
Nov 03, 2024 20:49:13
noikabatgomb
Egytol tizig
Mennyire vagy hajlektalan most, endre?
Mennyire vagy hajlektalan most, endre?
Nov 03, 2024 20:49:13
(x7)
Nov 03, 2024 20:53:11
nmthrwwy420
Túrta a nagy büdös faszokat..
Erről jutott eszembe, hogy múltkor nagy habzó pofával állította, hogy már egy teljes zsákkal elvitt a repontra a Macskaólból, de van még egy zsáknyi szemét, amit szintén a Tibinek szánt elvinni, mint ajándék a buzihenger és az illegális manórudak mellé.
Ez már akkor is hazugságnak tűnt (mint minden más), egy 11. kerületi, milliófütyis pjogjamozó, akinek derogál a kétkezi munka és egész életében lenézett mindenkit, aki nem felhőének, hanem fizikai munkát végez.
Ez be is igazolódott a múlt hétfői lájvban, amikor a herélt csöves erősködött, hogy vissza kell vinni egy szatyorra vakü repontos flakont / dobozt, Sodika pedig csak azt hajtogatta, hogy "jaj hattyad már, nyem kell az, apjópénsz".
Szóval a pedofil pontosan annyi repontos cuccot váltott vissza eddig, amennyi percet a SUP-on állt: nullát.
Nov 03, 2024 20:53:11
(x6)
Nov 03, 2024 20:53:36
Hektor a Traktor
Endre!!!
Még mindig úgy érzed, hogy a kölcsönadott pénzeidet tekintve te most nem minuszban vagy??
Hanem ha megadják neked, akkor még te leszel pozitívban???
S azért jó hogy kölcsönadtál, mert így nem cseszed el hülyeségekre???
Emlékszel mikor ezeket mondtad a vlogodban.:)
S Tibor segített rendbe tenni a pénzügyeidet?? Jó tanácsokat tudott adni a 4 osztályával??? Igazi üzleti zseni, hogy a ps, a buzihenger, az airtagekért még csak 100.000 ft-ot se kapott???
Heki a traki
Még mindig úgy érzed, hogy a kölcsönadott pénzeidet tekintve te most nem minuszban vagy??
Hanem ha megadják neked, akkor még te leszel pozitívban???
S azért jó hogy kölcsönadtál, mert így nem cseszed el hülyeségekre???
Emlékszel mikor ezeket mondtad a vlogodban.:)
S Tibor segített rendbe tenni a pénzügyeidet?? Jó tanácsokat tudott adni a 4 osztályával??? Igazi üzleti zseni, hogy a ps, a buzihenger, az airtagekért még csak 100.000 ft-ot se kapott???
Nov 03, 2024 20:53:36
Nov 03, 2024 20:58:32
Trottel
Endi! Gyula ideges púpszászon mert ígértél neki négy egészséges hízó sertést. Nem ér el sehogy. Megadtam neki Golda számát. Na meló, csá.
Nov 03, 2024 20:58:32
(x1)
Nov 03, 2024 21:02:09
Sheldon
Halálos balesetet szenvedett az autópályán, de már jobban van.
Nov 03, 2024 21:02:09
Nov 03, 2024 21:02:23
Mit Kártyen Bitte
Beszorult az autóba a zsírfej.
Nov 03, 2024 21:02:23
Nov 03, 2024 21:03:35
-
A lányát temette.
Nov 03, 2024 21:03:35
(x10)
Nov 03, 2024 21:04:23
Endi Vajna
NSZKSZ
Ő közöd aki trashvodon koldult pc-re. Most Tiktokon ő is igazságosztónak hiszi magát és párbajozik retardokkal.
Nov 03, 2024 21:04:23
(x2)
Nov 03, 2024 21:06:47
egynadrág
Ő is pedofilsimogató ha nem tévedek.
Nov 03, 2024 21:06:47
Nov 03, 2024 21:10:20
Mit Kártyen Bitte
Endre gondolom azért nem loopolsz itt a pedro dolgaidról mert éppen a 3 szobás berlini luxusingatlanodban töltöd az időt mario streameléssel a PS5 Pron, a beforditott faszú mejsziszád pedig a 120 ezres buzihengerrel hallgatja a Ping Pong Ping és az Una Paloma Blancat.
Nov 03, 2024 21:10:20
(x8)
Nov 03, 2024 21:12:22
Bubuka
Milyen volt mindenféle alternatív útvonalakon Bécsbe patkánykodnod, pedofil? Ott vagy már?
Nov 03, 2024 21:12:22
(x3)
Nov 03, 2024 21:17:37
Sörike
Milyen volt mindenféle alternatív útvonalakon Bécsbe patkánykodnod, pedofil? Ott vagy már?
3 órája még otthon volt
Nov 03, 2024 21:17:37
(x3)
Nov 03, 2024 21:25:57
Sodit a Tajgetoszra
endre ma a flokkok bizergálásán kívűl nem hagyott más digitális lábnyomot.
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Nov 03, 2024 21:25:57
(x21)
Nov 03, 2024 21:26:23
SyntaxError
3 órája még otthon volt
Akkor holnap is felkérdezés lesz.
Endre valld be!!! Te az AMS-ben dolgozol!
Szürke egér Sodi lett aSodi?
Nov 03, 2024 21:26:23
Nov 03, 2024 21:28:20
stokihaza
Macska ol eg, golda aludhat
Stoki gyere ki!
Csokit vagy csalunk!
Var a meglepi!
Stoki gyere ki!
Csokit vagy csalunk!
Var a meglepi!
Nov 03, 2024 21:28:20
(x1)
Nov 03, 2024 21:28:33
Kendra
Stoki ha kell ugrik akár minden nap akár egy küszöbmajom. Dehát szeretett vezetőd szerint gyagyás mi nem vagyunk Ja voll nemzet 😂
Nov 03, 2024 21:28:33
(x10)
Nov 03, 2024 21:29:47
Endi Vajna
Macska ol eg,
Na ez a mondat emberek izgatására alkalmas. Azt hinné az ember úgy ég mint a Reichstag.
Nov 03, 2024 21:29:47
Nov 03, 2024 21:30:07
-
Stoki gyere ki!
Csokit vagy csalunk!
Var a meglepi!
(x32)
A helyzet megoldása
Kérem az egységek vegyvédelmi felszerelését biztosítani, majd a behatolást kezdeni!
(x17)
Nov 03, 2024 21:30:39
Kakaspina
Nagy shiker ez a nem átlátszó cigány kiskapu is.
Ejjoptyák a tyemüfekemety! Nyem játyok!
Nov 03, 2024 21:30:39
(x10)
Nov 03, 2024 21:32:17
Endi Vajna
Endre tudjuk a forumot bújod egész nap. Tessék szépen megkínálni pogácsával vagy süteménnyel a vendégeket!
Nov 03, 2024 21:32:17
(x49)
Nov 03, 2024 21:32:44
ascites
Az csak egy felbőszült apuka lehet, a zabálásra képtelen gyagyásnak semmi más köze nem lehet egy henteshez.
Nov 03, 2024 21:32:44
Nov 03, 2024 21:35:08
MEKTA
Kérem az egységek vegyvédelmi felszerelését biztosítani, majd a behatolást kezdeni!
Ütés, ütés, ütés!
Nov 03, 2024 21:35:08
Nov 03, 2024 21:35:37
Flixbus utas
Kicsit OFF: De ebből látszik, hogy mekkora szégyentelen pszichopata vagy Endre. Én már rég kifeküdtem volna a vonat elé ha idegenek napi szinten járnának a házam elé és rögzítenék minden mozgásom
Nov 03, 2024 21:35:37
Nov 03, 2024 21:36:52
-
Stoki hogyhogy otthon vagy es nem becsbe patkanykodsz?
Nov 03, 2024 21:36:52
(x1)
Nov 03, 2024 21:37:28
halottpiton
Nov 03, 2024 21:37:28
(x3)
Nov 03, 2024 21:37:31
Sörike
a sörike fontosabb mint az országbérlet, vonatjegy
Nov 03, 2024 21:37:31
(x64)
Nov 03, 2024 21:37:33
linziasztal01
Endre, van egy tanszéki vadkamera veletek szemben, menj ki és keresd meg!!
Indulj meg, pedo! Mafli koalát nézel?
Villanyóra meg pörög, mint kurva a falunapon!
Indulj meg, pedo! Mafli koalát nézel?
Villanyóra meg pörög, mint kurva a falunapon!
Nov 03, 2024 21:37:33
(x64)
Nov 03, 2024 21:37:59
linziasztal01
Nem tudja hogyan kell.
Nov 03, 2024 21:37:59
(x2)
Nov 03, 2024 21:39:02
Poop in the loop
Buzi Stoki gyere ki,
ég az ólad ideki,
kapsz tojást, vajat,
de kapud nem marad!
ég az ólad ideki,
kapsz tojást, vajat,
de kapud nem marad!
Nov 03, 2024 21:39:02
(x8)
Nov 03, 2024 21:42:00
Endre priusza
Nem tudja hogyan kell.
Endre, be kell tenni a faptopot, meg a tiktik gépet a mikróba és rányomni egy jó félé órás programot! Az tuti törli az előzményeket, a Dörpének is bevált!
Nov 03, 2024 21:42:00
(x7)
Nov 03, 2024 21:43:52
nmthrwwy420
Pontosan, egy kameracsapda van elhelyezve az Egység úti bejárattal szemben. A moszad ma délután cserélt akkumulátort és SD kártyát, ekkor néztük vissza az alábbi felvételt:
3 óra 10 körül ezt az üvöltést rögzítette, amikor kiderült, hogy a hajnal 3-as sörikére már nem jut pénz:
Nov 03, 2024 21:43:52
(x8)
Nov 03, 2024 21:44:56
horgász
Endre tudjuk a forumot bújod egész nap. Tessék szépen megkínálni pogácsával vagy süteménnyel a vendégeket!
És mindenkit azonnal meghívni egy sörre jószokásod szerint!
Nov 03, 2024 21:44:56
(x32)
Nov 03, 2024 21:45:46
A helyzet megoldása
Mennyire igaz hogy még Berlinben videotékákban probálkoztál nudista filmeket kölcsönözni?
Nov 03, 2024 21:45:46
(x4)
Nov 03, 2024 21:46:16
Jozsii Busák
Gyagyás ki mersz nézni a trollokhoz? Vagy majd anyád találja meg megint a meglepit? Nyugodalmas jóéjszakát pedofil
Jozsii Busák
Nov 03, 2024 21:46:16
(x64)
Nov 03, 2024 21:46:18
linziasztal01
Ha anyád még nem ájult be a Lafiesta édes élménytől, azonnal dörömbölj, hogy csináljon barackos patiszont!!
Nov 03, 2024 21:46:18
Nov 03, 2024 21:48:45
stokker
Az este csak szimplan ugy fog bekerulni a tortenelem konyvekbe, hogy az ujszaszi halloween
Mivel stoki nem adott csokit, igy csaltunk! :)
Nov 03, 2024 21:48:45
(x7)
Nov 03, 2024 21:49:56
nmthrwwy420
Csak nem a kapu-gate trollok csaptak le újra? :)
Álló fasszal!
Nov 03, 2024 21:49:56
(x64)
Nov 03, 2024 21:50:59
linziasztal01
Anyád idén többször váltott kaput, mint te munkahelyet!
Nov 03, 2024 21:50:59
(x17)
Nov 03, 2024 21:54:24
Kakaspina
Nov 03, 2024 21:54:24
Nov 03, 2024 21:57:02
stokker
Nov 03, 2024 21:57:02
(x49)
Nov 03, 2024 21:57:36
ascites
Remélem lukacskát :D
Nov 03, 2024 21:57:36
Nov 03, 2024 21:59:13
Kibic Károly
Legközelebb vigyetek olcsó biciklilakator mind a két kapura. Lehet, hogy egy kicsit nehezebb lesz reggel kimenniük, pláne stokinak, ha épp vonathoz siet Bécsbe, de legalább nem viszi el megint valami szemét troll.
Nov 03, 2024 21:59:13
Nov 03, 2024 22:00:28
Flixbus utas
Endre, a zsidó kurva anyád visít már? Kapanyéllel megütött?
Nov 03, 2024 22:00:28
(x6)
Nov 03, 2024 22:00:57
Darth Tibor
Kíváncsi vagyok most, hogy olvassa ezt, ki meri-e dugni a kampós zsidó orrát, hogy milyen meglepit intéztetek neki!
Nov 03, 2024 22:00:57
(x1)
Nov 03, 2024 22:01:02
Értetlen
ez az egész PS4-krónika is hihetetlen.
lehet, hogy már annyira elitta az agyát, hogy fel sem merült benne, Tibor bármikor túladhat rajta egy marék üveggyöngyért, és nagy eséllyel egy trollnál landol?
vagy tudta, és azért is ment egyből tagadásba, meg azóta is, egyszerre tagadja a tényt, hogy egy trollnál van, egyszerre állítja, hogy meg sem történt, amivel vádolja a fórum, eleve mások tették meg azt, mert van ott több account, de különben is, elévült már minden.
Korcs, az első pont igaz lenne, mi szükség a további kettőre? nem feszít téged itt a logikátlanság?
Korcs, az első pont igaz lenne, mi szükség a további kettőre? nem feszít téged itt a logikátlanság?
Nov 03, 2024 22:01:02
(x4)
Nov 03, 2024 22:01:30
CafkaMarci
:)
Nov 03, 2024 22:01:30
(x21)
Nov 03, 2024 22:04:35
SyntaxError
Endre, engedd csak szépen be az urakat! Érted jöttek, nem ellened!
Bezzeg ha 'vicces színűek' lennének, már rég az ólban múlatnátok az időt, mi?!
Bezzeg ha 'vicces színűek' lennének, már rég az ólban múlatnátok az időt, mi?!
Nov 03, 2024 22:04:35
(x64)
Nov 03, 2024 22:05:28
linziasztal01
Nincs más megoldás, minden terép csecsőre azonnal kell egy-egy iTagx, mert elviszik, Endre!!
Nov 03, 2024 22:05:28
Nov 03, 2024 22:07:54
Depressziocska
Szerintem a PS4 ügy kirobbanása után az összes trash (ha van eszük, de nem erről híresek) el fog határolódni Stokitól.
Nov 03, 2024 22:07:54
(x32)
Nov 03, 2024 22:11:48
A helyzet megoldása
tutankhamun most indult oda a piramisból
Nov 03, 2024 22:11:48
(x8)
Nov 03, 2024 22:16:29
horgász
Riccs-reccs-recskagnóm,
Szerintem hamarosan kezd el pókujjazni az előzménykéidet, ha még nem késő. Ja de.
Akkor meg süsüzz párat a régi szép idők emlékére ott a macskaól bűzében.
KÉREM A RECSKABOHÓC MEGBÜNTETÉSÉT
Szerintem hamarosan kezd el pókujjazni az előzménykéidet, ha még nem késő. Ja de.
Akkor meg süsüzz párat a régi szép idők emlékére ott a macskaól bűzében.
Nov 03, 2024 22:16:29
Nov 03, 2024 22:18:58
tqw
NSZKSZ az infót a "közöd"-ről /GáborGábor/ jólt tippeltem akkor.
Ha nem bánjatok,kicsit meglesz leckèztetve.
Olyanba ütötte az orrát ismét amibe nem kellett volna.
Ha nem bánjatok,kicsit meglesz leckèztetve.
Olyanba ütötte az orrát ismét amibe nem kellett volna.
Nov 03, 2024 22:18:58
(x27)
Nov 03, 2024 22:20:26
D_Dezső
Súlytalan retardáltak, semmit nem ér a szavuk ezért fölösleges is ide hozni őket mondjanak bármit.
Nov 03, 2024 22:20:26
(x4)
Nov 03, 2024 22:20:43
Jozsii Busák
Gyagyás anyád tiszta ideg de te csak csinálod a fesztivált. Ezen már csak egy képes újszászi plakátolás segíthet a keresési előzményeiddel.. Elég lesz a szesz reggelig?
Jozsii Busák
Nov 03, 2024 22:20:43
(x5)
Nov 03, 2024 22:31:33
Bagolyka
Pedig a Matyás tud sót csinálni! Ha kell fűrészel meg minden. De a recskás ehhez is béna fhasz.
Nov 03, 2024 22:31:33
(x8)
Nov 03, 2024 22:41:21
noikabatgomb
Dragabb volt igy?
Nov 03, 2024 22:41:21
Nov 03, 2024 22:43:36
X
Meg mindig nem vagy ura a Twitter cunaminak endre. Nem erted. Nem erted, hogy miert nincs meg az a balek aki felvesz.
Gorgeted magad elott a lemaradast! Erd mar utol!
Gorgeted magad elott a lemaradast! Erd mar utol!
Nov 03, 2024 22:43:36
(x1)
Nov 03, 2024 22:46:55
Apmz
Nov 03, 2024 22:46:55
Nov 03, 2024 22:50:13
Flixbus utas
Teljesen elhanyagolható mellékretard. Livejai abból állnak hogy 5 percen belül bebaszik meg minden második szava az, hogy geci,faszom,bazmeg. Csavardi Samu haverja meg becsajozott ( született pinással, hallod Endre? Neki lehet neked csak egy maga alá hugyozó csöves jut )
Remélem kielégítő volt a válasz, visszatérhetünk Stokira.
Nov 03, 2024 22:50:13
(x32)
Nov 03, 2024 22:52:45
A helyzet megoldása
Új műfajt teremtett: okádós budilájv, miközben ilyen fejeket vág:
Nov 03, 2024 22:52:45
(x1)
Nov 03, 2024 22:55:38
Apmz
Csavardi Samu haverja meg becsajozott
Erre se mertem volna fogadni, hogy összejön bármilyen nővel, eleve melegnek tűnt.
Nov 03, 2024 22:55:38
Nov 03, 2024 22:56:31
-
Nem mersz kijonni stoki mi, hogy megnezd mi tortent.?
Nov 03, 2024 22:56:31
Nov 03, 2024 23:00:17
-
Nov 03, 2024 23:00:17
(x5)
Nov 03, 2024 23:05:30
Bagolyka
Recsi? Itt vagy? Élünk még? Vagy addig utánoztuk a Tranyót ameddig megbenzinesztük magunkat? Halló-halló!
XDDDD
XDDDD
Nov 03, 2024 23:05:30
Nov 03, 2024 23:07:58
koriander
Stoki gyere ki!
Csokit vagy csalunk!
Var a meglepi!
Nem jön ki. Spanyolul tanul. :)
Nov 03, 2024 23:07:58
(x4)
Nov 03, 2024 23:10:52
Sodmány a tokmányorrú
Csernák Roland
De beszarok hogy becsajozott. Stoki még neked is van remény.. áh inkább mégse
Nov 03, 2024 23:10:52
(x1)
Nov 03, 2024 23:11:11
Apmz
Nem mersz kijonni stoki mi, hogy megnezd mi tortent.?
Lapít az ágyneműtartóban valószínűleg.
Nov 03, 2024 23:11:11
55 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™
twins