Egyébként, tudjátok mi a legviccesebb?
Amikor kitalálta a jogosítvány hóbortot, mivel ismertük a nem létező képességeit napokig mondtuk neki, hogy hozza el azt a retkes PS4 Pro-t és legalább lájvban menjen a "szimulátorban gyakorlás", mi nevettünk volna egy jót, hogy parkoló autók mögött állva várja, hogy zöldre váltson egy olyan lámpa, ami nincs is stb.
Mi volt a válasza? "Nem hozom el a raktárból, mert végső ütőkártya, hogy Tibornak miért kell velem találkoznia."
Amikor Tibor felhalmozott 220-230 ezres Telekom számlát mit mondtunk neki?
Vagy hozzon ki neki telefont vagy fizesse be a számlát, mert Tibor "meg fogja oldani", ha neki pénz kell. Meg is oldotta, 40.000-ért eladta a PS4 Pro-t...
Szóval, pedofil, befogtad a pofádat, hogy nem kaptál tanácsot tőlünk, csak te akkor is "jobban tudtad".
Ez lett belőle! Bravo!!
Az utolsó utáni, utáni, utáni, utáni figyelmeztetést is megadtuk neki. Szóltunk többször, hogy nézze meg a PS4 Pro-t a saját szemével, ne a buzihengert és az iTageket vigye a Tibinek.
De "nyem, nyekem aszt montya oty vany".
És még ezek után is figyelmezettük, hogy nincs már a raktárban a cucc, de az autipajzs csak ragaszkodott az "ad absurdum" szcenárióhoz, amit tömeges pedofil tartalom közlésével próbált meg kezelni.
Ezek után mivel próbálod menteni magadat, pedofil? Minden a te hibád!
Mi nem leszünk a cinkosaid, ezt a krémet is magadnak főzted.
Finom? :)
AZ ISTENEDET TE DÖG!
Igen, innen a nicknevem.
Emlékszem, annak idején mennyire felháborodtam ezen.
Azért vannak ott csattanások, ütölés hangok.
Rohadt nőverő, pedofil szatír vagy, Púpos! :))
Egyből "te" ugrottál be amikor meghallottam :D
Kibaszott elmebeteg sodi asodi.
Senior felhőének: "Légyszives, légyszives, 3000-et utalj a K&H-ra sörre légyszives."
A jelszó 'sekibenem' volt?
Többen kérdezik.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Többen kérdezik. A jelszó 'sekibenem' volt?
Höhöhh, hüJék!
6db ilyen ****** csillag! De eszt honnan tuttátok?
Nem vagyok a haverja. Nem mondom meg neki.
De az vagy. Előfizettem rád, tehát a haverom vagy. Az én segélypénzemből, az én egyetlen haverom.
Az a tény, hogy valaki fizet valamiért, nem feltétlenül jelent baráti kapcsolatot vagy személyes kötődést. Egy előfizetési szolgáltatás inkább üzleti tranzakciót hoz létre, nem pedig érzelmi vagy személyes köteléket.
Érvelési hiba:
Ez az érv tartalmazza a kéz a fejhez érvelési hibát (appeal to emotion), mivel megpróbálja érzelmi kötődést kialakítani, hogy a hallgatóság empátiát érezzen. Az érvelés arra is alapoz, hogy ha valaki fizet valamiért, akkor az adott szolgáltatás „haveri szintű” kapcsolatot kínál, de ez logikailag nem következik egyenesen az üzleti tranzakcióból.
Összegzés:
Magányosan fogsz szenvedni életed utolsó óráiban és még mindig magadban azt loopolgatva, hogy te mindent jól csináltál, pedig a valóság, az hogy minden a te hibád.
Hasfelmetszö Trutymó
Megkérjük a most visszatért kultikus Filmkillert hogy csináljon elemzős videókat Endre munkásságáról aztán röhögünk rajtuk.
Csak valódi érzelmeken alapuló párkapcsolatban.
Hogy vagy recskás?
Minden rendben, nyukhalom fhan?
Remegésecske?
Elvonásocska?
Voltak az éjjel szuicid gondolataid ikhaz?
KÉREM A RECSKABOHÓC MEGBÜNTETÉSÉT
Nagy kár lenne, ha a börtön előtt elpatkolna. Ne hagyjon ki egy poklot se.
Ne hallgass a trollokra, Endre szerette Stokit, Stoki pedig elbaszta Endre életét.
Endre egy pedofil!

Gyagyas, nagyon nevetek rajtad, ez jott szembe velem ma reggel a LinkedIn-en. :DDDD
Wilkommen in die A1 mobilbox... | forum kepbeszuros segedbuzi: sodika.gay
Nagy sötétség van a fejedben és még az Ai is tudja A csetgípítí megfejtette, hogy mit is jelent a SoDI.
Azt régen megfejtettük. Azt jelenti: tetves pedofil geci.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Én továbbra is tartom azt az álláspontomat, hogy nem fog se börtönbe, se vigyorgóba vonulni. Egy 72 órás őrizetet sem élne túl, hamarabb húzódna be egy bokorba nyüszítve kimúlni, mint egy veszett korcs.
AZ ISTENEDET TE DÖG!
Hát úgy nehéz jelszó emlékeztetők kérni, hogy “kérem a jelszavam, hogy soha többet ne írhassak ide”
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Logikus lenne, de a gyagyás minősített hülye.
Faszom
Vajon a gmailből is kizárta magát, hogy nem találja a jelszót?
Faszom
Nem bírja a vízkóros belecske. 38% és efölött nem.
A bor (szerintem) a leggazdaságosabb, de azt se nagyon bírja.
Illetve a kényszeres barom csökött agyát leköti az, hogy mindig szorongathat 1 sörösdobozt. De kiderült a lájfokból, hogy már a sörtöt he' is csak "szellőztetve" szereti vedelni.
Igyunk egy sörtöt, he
Elvileg csak holnap kap tudtommal
kissendrevagyok
Nem bírja már a gyomrocska. Bármi ami kicsit erősebb a sörikénél, azonnal kijön. Sört is már csak melegen, nyammogva tudja inni, hogy kimenjen belőle a szénsav.
AZ ISTENEDET TE DÖG!
Illetve azért sem nagyon töményezik ( ugyan volt már rá precedens ) nert azt egy proli dolognak tartja. Undorodva nézte mindig Judkát is amikor vodkázott. Plusz van valami auti agymenése arról is hogy aki csak sörözik az nem alkoholista mert hogy kevesebb benne az alkohol tartalom. Szóval ő így fogyaszthat napi 7.5 - 8 liter sörtöt, faszaság van, minden yo
Marad a Dianás cukorka a segglyukba módszer.
Faszom
Te logikus, előrelátó, megfontolást vársz de, de ez a gyagyás.
Faszom
Retteg a vén pedofil.Ha tényleg formázta a faptopot, és köztudott, hogy számára a windows reinstall is angyalszárny, akkor konkrétan használhatatlanná tette pedogepet. Nagy faptop formatálás lehetett, hogy a Vekni elfelejtette a jelszavát.:)
Hasfelmetszö Trutymó
mert a sodi belátóképessége nem engedi, hogy a következő 5 percnyi alkoholizálásnál távolabbi terveket kivitelezzen. a sodi. a félállat. mindegy.
vérdíj target nr. 1
Azért nagyon durva tény ratyimatyi, hogy az elmúlt 15-20 évben hitelekkel, lakásokkal, mindennel együtt ahogy eszembejut nagyjából valamivel több mint 100 millió fütyit basztál el (de majd kijavít aki pontosan nyilvántartja)
Ijigykedsz, mi?
Buta tjoll!
Sodi minding úrhoz méltó életet élt, nem volt eccejű pjoli!
Twinkiboy élő online
Madájka
"Nincs semmi pénzem.Kihozni tudok dolgokat, nem pedig kifizetni."
kissendrevagyok
A kihallgatásról kéne inkább. A pedostation tartalmát a trollok jobban ismerik már, mint Endre maga.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
akkor arra minek pénz neki?
(
x3)
Nov 04, 2024 22:04:13
Sodit a Tajgetoszra

endre ma sem szennyezte megosztásokkal a púptokját, valamint a követett fiókok számát sem gyarapította.
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Nov 04, 2024 22:04:13
(
x8)
Nov 04, 2024 22:08:13
nmthrwwy420

Egyébként, tudjátok mi a legviccesebb?
Amikor kitalálta a jogosítvány hóbortot, mivel ismertük a nem létező képességeit napokig mondtuk neki, hogy hozza el azt a retkes PS4 Pro-t és legalább lájvban menjen a "szimulátorban gyakorlás", mi nevettünk volna egy jót, hogy parkoló autók mögött állva várja, hogy zöldre váltson egy olyan lámpa, ami nincs is stb.
Mi volt a válasza? "Nem hozom el a raktárból, mert végső ütőkártya, hogy Tibornak miért kell velem találkoznia."
Amikor Tibor felhalmozott 220-230 ezres Telekom számlát mit mondtunk neki?
Vagy hozzon ki neki telefont vagy fizesse be a számlát, mert Tibor "meg fogja oldani", ha neki pénz kell. Meg is oldotta, 40.000-ért eladta a PS4 Pro-t...
Szóval, pedofil, befogtad a pofádat, hogy nem kaptál tanácsot tőlünk, csak te akkor is "jobban tudtad".
Ez lett belőle! Bravo!!
Az utolsó utáni, utáni, utáni, utáni figyelmeztetést is megadtuk neki. Szóltunk többször, hogy nézze meg a PS4 Pro-t a saját szemével, ne a buzihengert és az iTageket vigye a Tibinek.
De "nyem, nyekem aszt montya oty vany".
És még ezek után is figyelmezettük, hogy nincs már a raktárban a cucc, de az autipajzs csak ragaszkodott az "ad absurdum" szcenárióhoz, amit tömeges pedofil tartalom közlésével próbált meg kezelni.
Ezek után mivel próbálod menteni magadat, pedofil? Minden a te hibád!
Mi nem leszünk a cinkosaid, ezt a krémet is magadnak főzted.
Finom? :)
Nov 04, 2024 22:08:13
(
x3)
Nov 04, 2024 22:12:16
Nem vagyok őrült

Igen, innen a nicknevem.
Rohadt nőverő, pedofil szatír vagy, Púpos!
Egyből "te" ugrottál be amikor meghallottam :D
Kibaszott elmebeteg sodi asodi.
Nov 04, 2024 22:12:16
(
x8)
Nov 04, 2024 22:19:09
sörtötbontok

Endre, ki tette tönkre az életed?
A sodi, a sört, a fütyizés vagy Hahó?
Többen kérdezik.
A sodi, a sört, a fütyizés vagy Hahó?
Többen kérdezik.
Nov 04, 2024 22:19:09
Nov 04, 2024 22:21:53
sodifingszagúhálózsákja

Megnyugtatóan szar a helyzet sodi?
Minden O és K?
Lelkecske nem aggódik ugye? Nincs okod rá?
Minden O és K?
Lelkecske nem aggódik ugye? Nincs okod rá?
Nov 04, 2024 22:21:53
(
x17)
Nov 04, 2024 22:23:05
Kakaspina

Fikás, Zulu elküldte a jelszavad a snecimano-s email címre.
Rodás ♥️
Nov 04, 2024 22:23:05
Nov 04, 2024 22:27:03
JohnCramer

Tényfeltáró sorozatot indít a Mi Tanyánk, Endre, tudod, azaz a platform, aminek a wannabe tagja voltál...
"János bácsi és Endre bácsi után megérkezett Márk bácsi ügye" - a pedofilmaffiáról beszélt Dúró Dóra a parlamentben Kémiai kasztrálást javasol a Mi Hazánk az aljas, undorító pedofiloknak, ám az ezt célzó javaslatukat az összes többi párt leszavazta már a bizottságban. A gyermekvédelem hiányosságait kihasználva több maffia is működik a területen: egyes szakértők igazságtalanul szakítanak ki gyerekeket a családjukból, míg sokszor nem lépnek fel ott, ahol szükség lenne rá."- Írja a Fehér hátterű portál...
Azért valaki szólhatna nekik, a saját soraikkal kapcsolatban sincs minden rendben.
kurucwanted.blogspot.com/2008/09/molnr-balzs-bnz.html
Igen, még a főszerkesztőjük is ugyanez a kaptafa... ki hinné! Akkor most ki kivel van?
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
"János bácsi és Endre bácsi után megérkezett Márk bácsi ügye" - a pedofilmaffiáról beszélt Dúró Dóra a parlamentben Kémiai kasztrálást javasol a Mi Hazánk az aljas, undorító pedofiloknak, ám az ezt célzó javaslatukat az összes többi párt leszavazta már a bizottságban. A gyermekvédelem hiányosságait kihasználva több maffia is működik a területen: egyes szakértők igazságtalanul szakítanak ki gyerekeket a családjukból, míg sokszor nem lépnek fel ott, ahol szükség lenne rá."- Írja a Fehér hátterű portál...
Azért valaki szólhatna nekik, a saját soraikkal kapcsolatban sincs minden rendben.
kurucwanted.blogspot.com/2008/09/molnr-balzs-bnz.html
Igen, még a főszerkesztőjük is ugyanez a kaptafa... ki hinné! Akkor most ki kivel van?
Nov 04, 2024 22:27:03
Nov 04, 2024 22:27:25
Lellytoll dandárszázados

Elnézést ha volt már téma de mikor lesz a közgyülés púpszászon?
Illetve mi lenne ha egy odaköltözni tervező személy kérdéseket tenne fel a pedofil hírrel kapcsolatban? Ugye púpos? Jah nincs meg a jelszavad :D
Kaffka endre
Illetve mi lenne ha egy odaköltözni tervező személy kérdéseket tenne fel a pedofil hírrel kapcsolatban? Ugye púpos? Jah nincs meg a jelszavad :D
Nov 04, 2024 22:27:25
(
x22)
Nov 04, 2024 22:33:30
SyntaxError

Fikás, Zulu elküldte a jelszavad a snecimano-s email címre.
A jelszó 'sekibenem' volt?
Többen kérdezik.
Nov 04, 2024 22:33:30
Nov 04, 2024 22:35:58
Stokkancs

Többen kérdezik.
Höhöhh, hüJék!
6db ilyen ****** csillag! De eszt honnan tuttátok?
Nov 04, 2024 22:35:58
Nov 04, 2024 22:43:28
Sodi lankadt pitonsza

Endre még most baszd meg a vén zsidó kurva anyádat amíg nem késő, mert ha lecsuknak már soha életedben nem tudhatod meg milyen egy valódi punciba dugni azt a lasszófaszodat!
Nov 04, 2024 22:43:28
Nov 04, 2024 22:45:17
Lellytoll dandárszázados

Kérdezd meg a chatgpt haverodat hogy mi volt a jelszavad balek
Kaffka endre
Nov 04, 2024 22:45:17
Nov 04, 2024 22:50:31
ChatGPT

Kérdezd meg a chatgpt haverodat hogy mi volt a jelszavad balek
Nov 04, 2024 22:50:31
Nov 04, 2024 23:00:45
Lellytoll dandárszázados

Van egy ötletem,zulu ráírja az egyik plakátra a jelszót nagyon apró betűkkel, aztán jó keresgélét köcsög
Kaffka endre
Nov 04, 2024 23:00:45
Nov 04, 2024 23:01:30
stoki

De az vagy. Előfizettem rád, tehát a haverom vagy. Az én segélypénzemből, az én egyetlen haverom.
Nov 04, 2024 23:01:30
Nov 04, 2024 23:06:26
ChatGPT

Az a tény, hogy valaki fizet valamiért, nem feltétlenül jelent baráti kapcsolatot vagy személyes kötődést. Egy előfizetési szolgáltatás inkább üzleti tranzakciót hoz létre, nem pedig érzelmi vagy személyes köteléket.
Érvelési hiba:
Ez az érv tartalmazza a kéz a fejhez érvelési hibát (appeal to emotion), mivel megpróbálja érzelmi kötődést kialakítani, hogy a hallgatóság empátiát érezzen. Az érvelés arra is alapoz, hogy ha valaki fizet valamiért, akkor az adott szolgáltatás „haveri szintű” kapcsolatot kínál, de ez logikailag nem következik egyenesen az üzleti tranzakcióból.
Összegzés:
Magányosan fogsz szenvedni életed utolsó óráiban és még mindig magadban azt loopolgatva, hogy te mindent jól csináltál, pedig a valóság, az hogy minden a te hibád.
Nov 04, 2024 23:06:26
Nov 04, 2024 23:28:36
Mit Kártyen Bitte

Egy újabb nyugodt nap és egyre közelebb a Púpos vége, nincs ennél szebb érzés a nap végén.
Nov 04, 2024 23:28:36
Nov 04, 2024 23:39:58
Negermann

Endre egyetlen esélye az lenne ha tényleg elmenne hajléktalannak. Eldobna mindent magától, segélykét, papírokat, folyó ügyeket, tyeknyikaji eszközöket, még a nevét is, a dunába hajigálná a sok kacatot, felülne egy tündérmeseországba tartó vonatra és álnéven csöves lenne egy német városban. Ha szerencsés lenne sikerülne összekoldulni a napi shörtre valót, loopolni lehetne a járókelőknek motyogva, vagy a csövescimbiknek(lenne sok vicces színű aki tud magyarul) és minden nap rettegni nem ismeri-e fel egy Moszad ügynök aki ráhívja a policájt. Így felszívódva még el lehetne kerülni a börtönt. Talán.
Mert hidd el endi, a börtön neked pedofilként, közléskényszeres idiótaként, alkoholistaként ezerszer rosszabb lesz mint a halál. Folyamatos testi-lelki terrorban leszel tartva, megvernek ha megnyikkansz, miközben élvezheted az összes elvonási tünetet egyszerre. Fincsi lesz, és mi tudni fogunk az egészről, hiszen a BVOP-ban is van emberünk. Fogunk róla tudni mikor a kokerók a fejeddel fociznak.
Mert hidd el endi, a börtön neked pedofilként, közléskényszeres idiótaként, alkoholistaként ezerszer rosszabb lesz mint a halál. Folyamatos testi-lelki terrorban leszel tartva, megvernek ha megnyikkansz, miközben élvezheted az összes elvonási tünetet egyszerre. Fincsi lesz, és mi tudni fogunk az egészről, hiszen a BVOP-ban is van emberünk. Fogunk róla tudni mikor a kokerók a fejeddel fociznak.
Nov 04, 2024 23:39:58
(
x2)
Nov 04, 2024 23:54:15
halottpiton

K.Endre szerint SoDi egy brand, amit hosszú évek média tevékenységei alatt épített fel.
Hát ide juttatott téged endre a SoDi. Több ezer ember gyűlöl, az évek alatti perek végül összegyűltek, amik alól már nem tudod kihetyetyézni magad. Az urad 50k-ért adott el, akivel szerelmes csókkal búcsúztatok.
Anyád is egy féreg endre, de nem ő tehet arról, ahol most tartasz. (Bár ha lenyelt volna kis geci korodban az sokat segített volna)
Egyedül SoDi tehet mindenről endre. Neki köszönd.
Nyem érted a lényeget, hülyevagy
Hát ide juttatott téged endre a SoDi. Több ezer ember gyűlöl, az évek alatti perek végül összegyűltek, amik alól már nem tudod kihetyetyézni magad. Az urad 50k-ért adott el, akivel szerelmes csókkal búcsúztatok.
Anyád is egy féreg endre, de nem ő tehet arról, ahol most tartasz. (Bár ha lenyelt volna kis geci korodban az sokat segített volna)
Egyedül SoDi tehet mindenről endre. Neki köszönd.
Nov 04, 2024 23:54:15
Nov 05, 2024 00:15:50
SzertehagyottCuccok

Így, hogy a "Nagyház" egyre szélesebbre tárt karokkal vár, hogy keblére ölelhessen ennyi év "munka" után, többen kérdezik volt-e, lesz-e (még gyorsan) Kegyenc Fegyenc szintű rákészülés a "nyaralásra"?! Odabenn kicsit mást jelent a fütyizés fogalma és nem feltétlenül kérik majd a beleegyezésedet a "bunkibankhoz". Anyád megy látogatóba? Vagy már összekészítve vár egy csomag, mint a szolnoki "kalandnál", ahol Golda térdelőrajtban várta, mikor viheti a ruháidat? Hiányzik még a 30fokra fűtött "bunker"? Hiányzik a hergelés meg a tejhabosító? Kerékpárral mi lett, az is maradt a "tanulság" raktárban? Mondjuk gyalog is szédülsz...
Mindig van lejjebb...
Nov 05, 2024 00:15:50
(
x9)
Nov 05, 2024 01:21:43
Eazy

Köszi a JBL templatet! Jól jött, mint millió fütyis programozónak a rohamsegély!
Kezelem. Nyugi. - KcF

Nov 05, 2024 01:21:43
(
x9)
Nov 05, 2024 01:28:41
noikabatgomb

Azt akartam kerdezni, hogy most eltuntek a trollok? Megszunt a problema? Igaza volt anyukadnak, akinek eddig hazudtal es mar masra szalltak ra?
Nov 05, 2024 01:28:41
(
x9)
Nov 05, 2024 01:52:03
balek

Szerintem nincs még börtönben, egyszerűen annyira demens a pedofil nagypapi, hogy már egy könyvjelzőre se tud rákattintani a fórumra belépéshez.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Nov 05, 2024 01:52:03
(
x22)
Nov 05, 2024 02:31:11
SyntaxError

Micsoda lavina indult el, hogy Golda nem beszélt anno a Gayzával, mi, Fifi?!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Nov 05, 2024 02:31:11
(
x2)
Nov 05, 2024 05:16:38
Igazmondó Juhász

TAOT
Zseniálisak a videók, grat a trollnak.
Fifi, miért nem a járdán közlekedsz? Csak nem félsz? :D
Igy meg el fognak ütni egyszer a falusiak. Mondjuk fix enyhítőt kapna az elkövető, mert a falu nagy része aláírná hogy csak tette a dolgát egy pedofil szatír ellen.
Endre, amugy ez bécs melyik külvárosi része? :D
AMS-nek megint irniuk kell a trolloknak? Újabb napi megjelenés coming? Többen kérdezik!
Zseniálisak a videók, grat a trollnak.
Fifi, miért nem a járdán közlekedsz? Csak nem félsz? :D
Igy meg el fognak ütni egyszer a falusiak. Mondjuk fix enyhítőt kapna az elkövető, mert a falu nagy része aláírná hogy csak tette a dolgát egy pedofil szatír ellen.
Endre, amugy ez bécs melyik külvárosi része? :D
AMS-nek megint irniuk kell a trolloknak? Újabb napi megjelenés coming? Többen kérdezik!
Nov 05, 2024 05:16:38
(
x21)
Nov 05, 2024 06:09:28
halászlé

ednre, ha megjön a segííílly, mire költünk először???
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Nov 05, 2024 06:09:28
(
x22)
Nov 05, 2024 06:15:40
MaxPayne

Hüjje tlojj! Há' nyilván söjtöt fesz belöje a sodi. ednre, ha megjön a segííílly, mire költünk először???
Nov 05, 2024 06:15:40
(
x8)
Nov 05, 2024 06:47:59
Endre priusza

Endre, megvan a megoldás! Ha elolvasod alaposan a kilencvenhatos béhát, ott világosan leírták, miért nem vagy pedofil!
Nov 05, 2024 06:47:59
Nov 05, 2024 06:52:52
Robusztus

Ha Fikás tényleg börtönbe megy, hogyan tovább? Knightfall protokoll lesz itt?
Buzi Sodi a Sodi
Nov 05, 2024 06:52:52
(
x36)
Nov 05, 2024 07:11:58
A helyzet megoldása

Melyik jogászisten adta ezt a remek tippet, hogy az ide poszolt pedofil tartalom után játszd el a “jaj hat én elfelejtettem a jelszavam, én nem is tudok oda belépni, nem én voltam” krokesz vagy a kádári rodás anyád?
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Nov 05, 2024 07:11:58
Nov 05, 2024 07:24:23
buzika

Ki a kurva anyja gondol magára endikeként neg sodikaként százévesen? Aberrált pedofil falubolondján kívül, természetesen.
Nov 05, 2024 07:24:23
(
x3)
Nov 05, 2024 07:30:53
A TITOK CÍMŰ FILM

Ha Fikás tényleg börtönbe megy, hogyan tovább? Knightfall protokoll lesz itt?
Megkérjük a most visszatért kultikus Filmkillert hogy csináljon elemzős videókat Endre munkásságáról aztán röhögünk rajtuk.
Nov 05, 2024 07:30:53
(
x4)
Nov 05, 2024 07:55:12
Jozsii Busák

Jó nagy szarba kevert megint Tibor,buziknál ez normális?
Jozsii Busák
Nov 05, 2024 07:55:12
Nov 05, 2024 07:59:15
-

Jó nagy szarba kevert megint Tibor,buziknál ez normális?
Csak valódi érzelmeken alapuló párkapcsolatban.
Nov 05, 2024 07:59:15
Nov 05, 2024 08:34:03
Propi

Alukáltál még reggel 6:40 fele fikás? Nagyon sötét volt a recskabarlangban. Ilyenkor már indulni kellene sörikéért.
Buzi soDI a soDI
Nov 05, 2024 08:34:03
(
x9)
Nov 05, 2024 08:36:51
horgász

Alukáltál még reggel 6:40 fele fikás?
Hogy vagy recskás?
Minden rendben, nyukhalom fhan?
Remegésecske?
Elvonásocska?
Voltak az éjjel szuicid gondolataid ikhaz?
Nov 05, 2024 08:36:51
Nov 05, 2024 08:38:59
tyodika

Ugyan már, bármelyik bűnöző hajléktalan lehetett a narancssárga tyodika bíró úr!
Nov 05, 2024 08:38:59
Nov 05, 2024 08:39:33
tyodika

Különösen Kovács Márk cigó CEO!!!
Nov 05, 2024 08:39:33
Nov 05, 2024 08:55:18
SwitchDokkoló

El tudom képzelni, ahogy megy a MEKTA a recskáshoz és ő meg csak: tyeknyikai eszközömhöz nyem nyújsz.
Aztán megbilincselve bebasszák a rabomobilba.
Aztán megbilincselve bebasszák a rabomobilba.
Nov 05, 2024 08:55:18
(
x1)
Nov 05, 2024 09:04:35
Carpenter

Jár ma valaki esetleg púpszász közelében? Aki esetleg el tud kanyarodni a púplakhoz egy fotó erejéig?
Nov 05, 2024 09:04:35
(
x1)
Nov 05, 2024 09:09:46
Kendra

Kéne nyomtatni a nemzeti konzultáció mintájára Púpszászi konzultációt melyben a Recskás viselt dolgairól tályékoztatnánk az ott lakókat.
Nov 05, 2024 09:09:46
(
x8)
Nov 05, 2024 09:16:45
nmthrwwy420

Egyébként a nagy hallgatásnak az is lehet az oka, hogy a Púp most konkrétan haldoklik.
Annyira nincs pénze, hogy tartsa a 15 sörikét naponta, így csökkentett mennyiséget kell neki beosztani.
A mániás szakasz most nagyon alacsonyan funkcionál, képtelen "gondolkodni", aludni meg pláne, remeg, nyüszít, retteg. Éppen csak annyira tud létezni, hogy a fejére húzza a macskahúgyos paplant és próbálja delirium tremenst elkerülni.
Igyál egy kicsit endike, nehogy felakadjon a szemed itt a nagy finálé előtt.
AZ ISTENEDET TE DÖG!
Annyira nincs pénze, hogy tartsa a 15 sörikét naponta, így csökkentett mennyiséget kell neki beosztani.
A mániás szakasz most nagyon alacsonyan funkcionál, képtelen "gondolkodni", aludni meg pláne, remeg, nyüszít, retteg. Éppen csak annyira tud létezni, hogy a fejére húzza a macskahúgyos paplant és próbálja delirium tremenst elkerülni.
Nov 05, 2024 09:16:45
Nov 05, 2024 09:25:11
SwitchDokkoló

Nov 05, 2024 09:25:11
(
x2)
Nov 05, 2024 09:26:29
SporoloProli

Stoki, ha esetleg megdöglenél azért tudd, hogy Tibi sosem szeretett. Senki se szeretett. Mert pedofil vagy.
"Sörön spórolni...beteg gondolat"
Nov 05, 2024 09:26:29
(
x2)
Nov 05, 2024 09:36:20
buniBanki

Stoki, ha esetleg megdöglenél azért tudd, hogy Tibi sosem szeretett. Senki se szeretett. Mert pedofil vagy.
Ne hallgass a trollokra, Endre szerette Stokit, Stoki pedig elbaszta Endre életét.
Nov 05, 2024 09:36:20
(
x4)
Nov 05, 2024 09:36:43
Ténfép

Endre! A kurva anyádat, így nem lesz tiktoksz karrier, valamit ugassál már arról bazmeg, hogy akkor:
- van pénz vagy nincs pénz?
- van net vagy nincs net?
- van faptop vagy nincs faptop?
- vénember létedre miért 15 évesekkel akarsz fajtalankodni? (felvétel bizonyítja)
Igyunk egy sörtöt, he
- van pénz vagy nincs pénz?
- van net vagy nincs net?
- van faptop vagy nincs faptop?
- vénember létedre miért 15 évesekkel akarsz fajtalankodni? (felvétel bizonyítja)
Nov 05, 2024 09:36:43
Nov 05, 2024 09:37:42
Éjfél

fikás fasza minden? kütyük megvannak? sör? rendőrség még nem jár házhoz ugye? faszaság van?
Nov 05, 2024 09:37:42
Nov 05, 2024 09:38:55
Robusztus

Recskás, Knightfall Protocol mehet?
Buzi Sodi a Sodi
Nov 05, 2024 09:38:55
(
x1)
Nov 05, 2024 09:52:06
miklos_akos

Gyagyas, nagyon nevetek rajtad, ez jott szembe velem ma reggel a LinkedIn-en. :DDDD
Nov 05, 2024 09:52:06
Nov 05, 2024 09:52:27
Éjfél

A csetgípítí megfejtette, hogy mit is jelent a SoDI.

Nagy sötétség van a fejedben és még az Ai is tudja

Nov 05, 2024 09:52:27
(
x47)
Nov 05, 2024 09:56:46
max5enutálnak

Azt régen megfejtettük. Azt jelenti: tetves pedofil geci.
Nov 05, 2024 09:56:46
(
x8)
Nov 05, 2024 09:56:59
nmthrwwy420

Én továbbra is tartom azt az álláspontomat, hogy nem fog se börtönbe, se vigyorgóba vonulni. Egy 72 órás őrizetet sem élne túl, hamarabb húzódna be egy bokorba nyüszítve kimúlni, mint egy veszett korcs.
Nov 05, 2024 09:56:59
(
x36)
Nov 05, 2024 10:00:52
A helyzet megoldása

Egyébként krokesz éjjel bekattanhatott, hajnal 2-kor nyomott egy dupla orjongos premiert “RENDŐR BOSSZÚ DZSIHAD” címekkel
Nov 05, 2024 10:00:52
(
x7)
Nov 05, 2024 10:01:37
kramalon

Bunkó paraszt még egy Soha többet nem írok idét sem böfögött endike nickról.
Faszom
Nov 05, 2024 10:01:37
(
x36)
Nov 05, 2024 10:03:51
A helyzet megoldása

Bunkó paraszt még egy Soha többet nem írok idét sem böfögött endike nickról.
Hát úgy nehéz jelszó emlékeztetők kérni, hogy “kérem a jelszavam, hogy soha többet ne írhassak ide”
Nov 05, 2024 10:03:51
(
x9)
Nov 05, 2024 10:05:29
horgász

Azért nagyon durva tény ratyimatyi, hogy az elmúlt 15-20 évben hitelekkel, lakásokkal, mindennel együtt ahogy eszembejut nagyjából valamivel több mint 100 millió fütyit basztál el (de majd kijavít aki pontosan nyilvántartja)
Ez az összeg-eredmény arány teljesen elképesztő, valóban világrekorder. Én ennyi pénzből, de inkább töredékéből, ha annak ideén a rendelkezésemre állt volna pár év alatt lettem volna milliárdos.
De szerintem nagyjából bárki vagy gyengébb képességű EMBERI emberek is fel tudnának mutatni minimum egy átlag életszínvonalat és vagyont alacsony vagy 0 eladósodottsági rátával.
Ezzel szemben te...1 éve a macskaólban fütyizel a szeméthegyen ami ráadásul a hód kurva anyádé. Felmutatni semmit nem tudsz, még az e-hulladékokat sem, ami megvan amiatt is csak bajba kerülsz, vagy egyenesen akasztófára.
Szóval szívből gratulálok recskabohóc.
Irigylésre méltó a produktumod... Ha nem is, de tanulni biztos tudnak majd belőle kicsik és nagyok.
KÉREM A RECSKABOHÓC MEGBÜNTETÉSÉT
Ez az összeg-eredmény arány teljesen elképesztő, valóban világrekorder. Én ennyi pénzből, de inkább töredékéből, ha annak ideén a rendelkezésemre állt volna pár év alatt lettem volna milliárdos.
De szerintem nagyjából bárki vagy gyengébb képességű EMBERI emberek is fel tudnának mutatni minimum egy átlag életszínvonalat és vagyont alacsony vagy 0 eladósodottsági rátával.
Ezzel szemben te...1 éve a macskaólban fütyizel a szeméthegyen ami ráadásul a hód kurva anyádé. Felmutatni semmit nem tudsz, még az e-hulladékokat sem, ami megvan amiatt is csak bajba kerülsz, vagy egyenesen akasztófára.
Szóval szívből gratulálok recskabohóc.
Irigylésre méltó a produktumod... Ha nem is, de tanulni biztos tudnak majd belőle kicsik és nagyok.
Nov 05, 2024 10:05:29
(
x6)
Nov 05, 2024 10:09:55
púp-orr-sérv-fogász

Nem vagyok ivós, de a tömény alkohol nem gazdaságosabb?
|__o__|
Nov 05, 2024 10:09:55
(
x16)
Nov 05, 2024 10:10:22
Pitonsz Professzor

Segélynap! Mehet a megborulás!
Punszisza a lekjopp!
Nov 05, 2024 10:10:22
(
x7)
Nov 05, 2024 10:12:48
kramalon

Logikus lenne, de a gyagyás minősített hülye.
Nov 05, 2024 10:12:48
(
x7)
Nov 05, 2024 10:13:22
kramalon

Vajon a gmailből is kizárta magát, hogy nem találja a jelszót?
Nov 05, 2024 10:13:22
(
x7)
Nov 05, 2024 10:14:51
kramalon

NSZKSZ a frissített pedofil szócikkért, a befektetett munkáért és a dokumentálásért!
Viszont még bele kéne illeszteni a tőgyözős esetet és az azt követő elpicsázást (meg amikor az ablakon valaki kiordítva lepedofilozta)
Faszom
Viszont még bele kéne illeszteni a tőgyözős esetet és az azt követő elpicsázást (meg amikor az ablakon valaki kiordítva lepedofilozta)
Nov 05, 2024 10:14:51
(
x4)
Nov 05, 2024 10:16:27
Ténfép

Nem bírja a vízkóros belecske. 38% és efölött nem.
A bor (szerintem) a leggazdaságosabb, de azt se nagyon bírja.
Illetve a kényszeres barom csökött agyát leköti az, hogy mindig szorongathat 1 sörösdobozt. De kiderült a lájfokból, hogy már a sörtöt he' is csak "szellőztetve" szereti vedelni.
Nov 05, 2024 10:16:27
(
x48)
Nov 05, 2024 10:18:32
kissendrevagyok

Segélynap! Mehet a megborulás!
Elvileg csak holnap kap tudtommal
Nov 05, 2024 10:18:32
(
x8)
Nov 05, 2024 10:21:09
nmthrwwy420

Nem bírja már a gyomrocska. Bármi ami kicsit erősebb a sörikénél, azonnal kijön. Sört is már csak melegen, nyammogva tudja inni, hogy kimenjen belőle a szénsav.
Nov 05, 2024 10:21:09
(
x7)
Nov 05, 2024 10:22:23
Hektor a Traktor

Nagy faptop formatálás lehetett, hogy a Vekni elfelejtette a jelszavát.:)
Retteg a vén pedofil.
Heki a traki
Retteg a vén pedofil.
Nov 05, 2024 10:22:23
Nov 05, 2024 10:24:15
Flixbus utas

Illetve azért sem nagyon töményezik ( ugyan volt már rá precedens ) nert azt egy proli dolognak tartja. Undorodva nézte mindig Judkát is amikor vodkázott. Plusz van valami auti agymenése arról is hogy aki csak sörözik az nem alkoholista mert hogy kevesebb benne az alkohol tartalom. Szóval ő így fogyaszthat napi 7.5 - 8 liter sörtöt, faszaság van, minden yo
Nov 05, 2024 10:24:15
(
x6)
Nov 05, 2024 10:29:21
púp-orr-sérv-fogász

Ha nem hidegen issza a sört, akkor miért nem vesz 5 raklappal taxival egy olcsobb helyen?
|__o__|
Nov 05, 2024 10:29:21
(
x7)
Nov 05, 2024 10:29:40
kramalon

Marad a Dianás cukorka a segglyukba módszer.
Nov 05, 2024 10:29:40
(
x7)
Nov 05, 2024 10:30:22
kramalon

Ha nem hidegen issza a sört, akkor miért nem vesz 5 raklappal taxival egy olcsobb helyen?
Te logikus, előrelátó, megfontolást vársz de, de ez a gyagyás.
Nov 05, 2024 10:30:22
(
x36)
Nov 05, 2024 10:32:52
A helyzet megoldása

Donald trump a te faszoddal kampányol!
Nov 05, 2024 10:32:52
(
x22)
Nov 05, 2024 10:34:06
MaxPayne

Retteg a vén pedofil.
Nov 05, 2024 10:34:06
Nov 05, 2024 10:39:06
SSID

Itt már csak akkor lessz flokk ha a mejci is bejelentkezik vagy élőzik egyett...Apropó ha a Hungáríísche rendőrség szemmel láthatóan nem intézkedik,unalmamban írtam egy levelet az IWF-nek,csatoltam hozzá pár dolgot is,na csá🫧
CSAKSASOL
Nov 05, 2024 10:39:06
(
x10)
Nov 05, 2024 10:39:28
Kötőjel

mert a sodi belátóképessége nem engedi, hogy a következő 5 percnyi alkoholizálásnál távolabbi terveket kivitelezzen. a sodi. a félállat. mindegy.
Nov 05, 2024 10:39:28
Nov 05, 2024 10:49:46
tyodika

Ijigykedsz, mi?
Buta tjoll!
Sodi minding úrhoz méltó életet élt, nem volt eccejű pjoli!
Nov 05, 2024 10:49:46
Nov 05, 2024 10:55:11
Trottel

Rég letelt a 24 óra, írjál be az endike nickkel ha tényleg te voltál az sodrák!
Mi van a tetőn?
Mi van a tetőn?
Nov 05, 2024 10:55:11
(
x8)
Nov 05, 2024 10:55:18
Endre priusza

Endre, teljesen érthetetlen, miért idegeskedsz most. Öt éve buktál le a pedoképekkel, korlátlan időd volt rá, hogy eltakarítsd a bizonyítékokat. E helyett itt arcoskodtál mindenkinek, hogy ez teljesen legális.
Semmi meglepetésszerű nem történt. Ha szerinted legális, amit csináltál, akkor most miért izgulsz? Bemész a rendőrségre, elhetyetyézed a hülyeségeidet a nyomozóknak, ők elnézést kérnek a zavarásért, elköszöntök, hazamész.
Kivéve ugye, ha a Sodi hazudott és pontosan tudja öt éve, hogy egy pedofil disznó, aki messze törvénytelen dolgokat tett.
Semmi meglepetésszerű nem történt. Ha szerinted legális, amit csináltál, akkor most miért izgulsz? Bemész a rendőrségre, elhetyetyézed a hülyeségeidet a nyomozóknak, ők elnézést kérnek a zavarásért, elköszöntök, hazamész.
Kivéve ugye, ha a Sodi hazudott és pontosan tudja öt éve, hogy egy pedofil disznó, aki messze törvénytelen dolgokat tett.
Nov 05, 2024 10:55:18
(
x48)
Nov 05, 2024 10:59:07
kissendrevagyok

stoki live
kissendrevagyok
Nov 05, 2024 10:59:07
(
x4)
Nov 05, 2024 11:00:30
Trollok harca

chatgpt szerint is darkwebes
Miskolci alvósejt
Nov 05, 2024 11:00:30
Nov 05, 2024 11:00:35
Trottel

stoki live
Twinkiboy élő online
Madájka
Nov 05, 2024 11:00:35
Nov 05, 2024 11:00:39
HalfejSodi

Fél perc sem telt el, már megy a madájka autivédelem.
Nov 05, 2024 11:00:39
(
x48)
Nov 05, 2024 11:00:55
kissendrevagyok

Nov 05, 2024 11:00:55
Nov 05, 2024 11:01:43
Flixbus utas

Hogy a kurva anyjába néz már ez ki?
Nov 05, 2024 11:01:43
Nov 05, 2024 11:01:44
Trottel

Azt hazudja Bécsben van
"utálm mint a szart de most itt kell lennem"
"utálm mint a szart de most itt kell lennem"
Nov 05, 2024 11:01:44
Nov 05, 2024 11:02:06
Trottel

Ps4-ről majd flokk lesz
Nov 05, 2024 11:02:06
(
x4)
Nov 05, 2024 11:02:54
SzarszagúFadászpika

Koldulós lájv, McDonalds-ra kell a pénz. MEGÉRKEZTÜNK :DD
"Meme them until they cry.. then make memes about them crying" -Sun Tzu
Nov 05, 2024 11:02:54
(
x48)
Nov 05, 2024 11:04:12
kissendrevagyok

Sokat elmond a feje
kissendrevagyok

Nov 05, 2024 11:04:12
(
x10)
Nov 05, 2024 11:04:24
PúpszásziVámpír

Rendőrök likolják ezt a livot..
Álmodjatok Rémeket!
Nov 05, 2024 11:04:24
Nov 05, 2024 11:04:28
Trottel

Endre embereket küldött Fülzsír szentistványi (?) címére?
Stokika állítólag ismer olyanokat akik szárazon meg akarják baszni Gézát
Stokika állítólag ismer olyanokat akik szárazon meg akarják baszni Gézát
Nov 05, 2024 11:04:28
(
x3)
Nov 05, 2024 11:05:04
A TITOK CÍMŰ FILM

Endre!
Most hogy nem jött össze Tibivel, nincs aki a kőműves ujjával túrkáljon a seggedben és készülni kell a börire, lepd meg magad egy praktikus stresszoldó vásárlással az utolsó fillérjeidből!
Kárpótolnád magad a JBL-ért is..
Buzifényes buttplug!

Most hogy nem jött össze Tibivel, nincs aki a kőműves ujjával túrkáljon a seggedben és készülni kell a börire, lepd meg magad egy praktikus stresszoldó vásárlással az utolsó fillérjeidből!
Kárpótolnád magad a JBL-ért is..
Buzifényes buttplug!

Nov 05, 2024 11:05:04
(
x8)
Nov 05, 2024 11:05:47
Endre priusza

Ps4-ről majd flokk lesz
A kihallgatásról kéne inkább. A pedostation tartalmát a trollok jobban ismerik már, mint Endre maga.
Nov 05, 2024 11:05:47
(
x1)
Nov 05, 2024 11:06:26
Balogh

fikás neked véged!
Nov 05, 2024 11:06:26
Nov 05, 2024 11:06:58
Trottel

Holnap már tényleg befizetni az A1-et
Nyilván azért nincs roaming net mert késett a fizetéssel
Nyilván azért nincs roaming net mert késett a fizetéssel
Nov 05, 2024 11:06:58
(
x8)
Nov 05, 2024 11:07:23
Endre priusza

Endre, napi három sörrel kevesebbet iszol, abból már kijön egy sajtburesz.
Nov 05, 2024 11:07:23
(
x17)
Nov 05, 2024 11:07:39
Kakaspina

Gyagya minek ennivalót koldulni, mikor:
A: kiokádod
B: befosol tőle
Rodás ♥️
A: kiokádod
B: befosol tőle
Nov 05, 2024 11:07:39
Nov 05, 2024 11:07:50
Trottel

Vacsora hajléktalanszállón, de lehet ebédet is ott eszik.
Rohadt féreg
Rohadt féreg
Nov 05, 2024 11:07:50
(
x3)
Nov 05, 2024 11:07:52
Hafré

Hajlaktalan ellatasban ebedel es vacsorazik.
Nov 05, 2024 11:07:52
(
x2)
Nov 05, 2024 11:08:05
HTC Vive

Megy a nagyképüsködés, de azért utaljatok ebédre a Revolutra.
Nemet mondtam. De ez egy bonyolult nem volt.
Nov 05, 2024 11:08:05
(
x1)
Nov 05, 2024 11:08:36
Balogh

Hajlaktalan ellatasban ebedel es vacsorazik.
akkor arra minek pénz neki?
Nov 05, 2024 11:08:36
Nov 05, 2024 11:09:06
Flixbus utas

Endre, egy Corgiért mutasd be a friss erkölcsidet.
Nov 05, 2024 11:09:06
110 látogató online.
Adminisztrátor: snecimano@gmail.com Kiss Endre Farkas
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™
:))
Igen, innen a nicknevem.
Rohadt nőverő, pedofil szatír vagy, Púpos!