Hmmm... Kimenti az utolsó eurokat KP-ba amit utál.
Revolut bácsinál sincs már biztonságban? Érdekes... Csak nem utolérték a zsidóbankok?
Menczer: Fifi! Holnap az AMS előtt várlak, kicsi!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Pontosan. 😇
Én még várok egy olyan epizódot, ahol fifi újra találkozik villámmal - most mondjuk az ingyenkonyhán.
Majd miután meghívja a "szállására", az emberfiókba, fifi bealszik (nem feltétlenül nem az előzőleg elfogyasztott nagy mennyiségű tudatmódosító szer hatására), villám nem üres kézzel váratlanul lelép.
Szerintem még az otthon lévő cuccait kiárusíthatja pár sörért, de utána jöhet a Blaha évad.
Döbling? Márk? Ogre? PÁV? AMS?
Ha Tibi az új, 120.000 forintos buzi hangszóróért 20.000 forintot kapott, akkor az elmebeteg a több éves max 100.000 forintot érő kacatjaiért, 1 vagy esetleg 2 napnyi sör adag árát fogja e kapni?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Csak és kizárólag az este 22 óra után leadott rendeléseknél!
Erősen kell csöngetni / csörgetni, mert a személyzet nagyot hall.
A jelentkezést kell bizonyítani heti X alkalommal és jár a segély. Ha felvennék valahová akkor 8- 16 ig dolgozni kellene 0 szabadidő, az nem érné meg neki. Nem véletlenül oda jelentkezik ahová.
Biztosan nem leszek népszerű, de mi alapján vennék el tőle holnap a segélyt?
Bécsi munkanélküli hajléktalan. Semmilyen keresete nincs és együttműködik az álláskereséssel.
Az hogy visszamenőleg fogyják e vizsgálni a hónapokat és vissza kell e fizetni valamit az más kérdés. Több mint 300 jelentkezésből 0 meló, ez hogy lehet.
Nov. 26. összefoglalót olvasd el a pédián, az AMS-es bácsi akiről ott szó van, gyanús hogy astoki segélycsalásai kapcsány nyomoz, mivelhogy a magyarországon töltött időre nem járna neki segély.
Kiszivárogtak a januári középiskolai közös írásbeli feladatok?
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Az alapján, hogy nincs bécsi lakcíme és a létérdekének a központja sem Bécs.
Az autistának lefőtt a kávé, ne legyen senkinek kétsége.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
A jelentkezést kell bizonyítani heti X alkalommal és jár a segély. Ha felvennék valahová akkor 8- 16 ig dolgozni kellene 0 szabadidő, az nem érné meg neki. Nem véletlenül oda jelentkezik ahová.
Bécsi munkanélküli hajléktalan. Semmilyen keresete nincs és együttműködik az álláskereséssel.
Az hogy visszamenőleg fogyják e vizsgálni a hónapokat és vissza kell e fizetni valamit az más kérdés. Több mint 300 jelentkezésből 0 meló, ez hogy lehet.
Mondjuk nem is kapkodnak a cégek az alkoholista hajléktalanért. A Sodin látszik már, hogy iszik. Látszik, hogy félig az utcán él. Látszik, hogy tíz év alatt sem tanult meg németül. És bizony nagyon látszik a szellemi leépülése, például érdekelne, mennyire emlékszik még a Fordos néni által bemagoltatott példamondatokra? Az is lehet, hogy ha kérdezik, már csak össze-vissza mekeg. Ő már nem egy kora harmincas, ígéretes junior fejlesztő, aki még pont nem beszéli a nyelvet, de várhatóan hetek alatt felzárkózik majd.
Nem kell ebbe sokat belelátni, a Sodi eljutott arra a pontra, ahol már minden HR -esnek leesik, hogy ez egy demens vén alkesz. Ezért nem talál munkát. Ha föl is vennék valahova, napokon belül repülne, mert odabenn is leesne mindenkinek, hogy ez egy demens vén alkesz.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
De egy ideje már csak a segélyre játszik, mert itthon 28500 ft-t kapna azt hiszem 3 hónapig és annyi!! Ok értem, legyen igazatok.
Tisztában vagyok vele hogy vágyvezérelt gondolkodás, kövezzetek is meg érte nyugodtan. De az én reményem az, hogy miután a cellainformációkból kiderül, hogy bizony magyarországi stoki astoki, az osztrák szociális háló egyszerűen azt mondja neki hogy tessék a magyar adófizetőket megkárosítani. Akkor meg az vár rá amit írsz. Az ehavi segélyét szerintem azért nem kapja meg, mert úgy sejtem hogy ha az ember akivel beszélt tényleg ezügyben vizsgálódik, akkor mostanra az A1-től megkapott infoval simán lehet hogy befagyasztják a segélyét, legalább a vizsgálat lezárultáig.
Kb az egyetlen dolog, amit meg tud az a bemagolt mondatok. Semmilyen mas helyzetet nem tud mar kezelni, nem egyszer mondta, hogy amint varatlan kerdest kap, esetlen angolra valt a masik fel, szo nelkul dobja a meetinget. Ha pedig nem, akkor fel percet gepel a chatgpt elott, teljes kussban, mielott gepi hangon felolvassa a kikopott valaszt. Igy tenyleg kurva nehez lehet munkat talalni.
A munka nem megoldás.
Azt hogy visszamenőleg vizsgálják az biztos.
Az hogy be tudják e hajtani rajta azt nem tudom. Keleti országokból már régen csinálják hasonlóan és mire rájönnek az osztrákok, németek, svájciak otthon már fel van újítva a házuk. Én ilyeneket hallok.
A valósággal való bármilyen egyezés pusztán a véletlen műve!
A jelentkezést kell bizonyítani heti X alkalommal és jár a segély. Ha felvennék valahová akkor 8- 16 ig dolgozni kellene 0 szabadidő, az nem érné meg neki. Nem véletlenül oda jelentkezik ahová. Több mint 300 jelentkezésből 0 meló, ez hogy lehet.
Lehet, hogy meglepően hangzik, de akik már régebb óta ismerik a korcsot, megerősíthetik, amit mondok: ő jobban szeret semmit tenni egy munkaviszonyban.
Életében nem dolgozott semmit, akkor sem, amikor nettó 3000 eurót keresett. Nem tud programozni, nem képes tanulni, egy dolgot tud: radar alatt maradni (hosszú ideig megúszni olyan feladat nélkül, aminek az eredményét számon kérik rajta) és halogatni (azokat a feladatokat, amiben eredményt kell produkálnia). Megvannak a trükkjei, hogy mit mond, ha felkérdezik, mert nem működik a kódja, ha hupákolnak, hogy lassú stb. Ezeket mind láttuk, hallottuk tőle az évek folyamán.
Csak olyan helyre vették fel amúgy is, ahol nem volt szükség a munkájára. Néhány kivétel volt, ott rövid időn belül kirúgták, mert kiderült, hogy imposztor.
Neki az AMS-sel való együttműködés bizony több munkával és stresszel jár, mintha "dolgozna".
De egy ideje már csak a segélyre játszik, mert itthon 28500 ft-t kapna azt hiszem 3 hónapig és annyi!! Ok értem, legyen igazatok.
Itthon egy vasat sem kapna, egy éve munkanélküli segélyen hesszelget Ausztriában.
Az hogy be tudják e hajtani rajta azt nem tudom. Keleti országokból már régen csinálják hasonlóan és mire rájönnek az osztrákok, németek, svájciak otthon már fel van újítva a házuk. Én ilyeneket hallok. Azt hogy visszamenőleg vizsgálják az biztos.
Hehe, hát igen, ha már valaki csal, annak általában van valami eredménye. Én is olyanokat olvastam, hogy x évig felvette a segélyt, de mellette volt munkája.
A gyagyás ezzel szemben még egy kártyafüggetlen telefont sem tudott venni a segélyéből, a macskaól fűtése nincs megoldva, és bedőltek a német hitelei.
Visszaszedni nyilván nem fogják tudni tőle, de ha visszakérik tőle, onnantól nem lehet osztrák bankszámlája sem, mivel inkasszó lesz rajta. Ez különösen kínos, hiszen Magyarországon 15 éve nem lehet, Németországban pedig június óta. És akkor arról még nem beszéltünk, hogy utána fognak nyúlni ezek az ügyek és ha túlélné Goldát, ki fogják dobni a kádárkockából.
5 tanul 10 elfelejt
Szerintem ez érthető
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
A gyagyás ezzel szemben még egy kártyafüggetlen telefont sem tudott venni a segélyéből, a macskaól fűtése nincs megoldva, és bedőltek a német hitelei.
Visszaszedni nyilván nem fogják tudni tőle, de ha visszakérik tőle, onnantól nem lehet osztrák bankszámlája sem, mivel inkasszó lesz rajta. Ez különösen kínos, hiszen Magyarországon 15 éve nem lehet, Németországban pedig június óta. És akkor arról még nem beszéltünk, hogy utána fognak nyúlni ezek az ügyek és ha túlélné Goldát, ki fogják dobni a kádárkockából. Hehe, hát igen, ha már valaki csal, annak általában van valami eredménye. Én is olyanokat olvastam, hogy x évig felvette a segélyt, de mellette volt munkája.
Majd használja a belga bankszámláját. Hahó!
Visszaszedni nyilván nem fogják tudni tőle, de ha visszakérik tőle, onnantól nem lehet osztrák bankszámlája sem, mivel inkasszó lesz rajta. Ez különösen kínos, hiszen Magyarországon 15 éve nem lehet, Németországban pedig június óta. És akkor arról még nem beszéltünk, hogy utána fognak nyúlni ezek az ügyek és ha túlélné Goldát, ki fogják dobni a kádárkockából.
Bíróságra nem viheti az ügyet az AMS ha nem tudja, akarja visszafizetni felszolitásra? Ahol ha kiderül ,mert akkor se lesz mondjuk melócsá, hogy nincs miből visszafizesse, akkor leülösre változik a történet?
Van a fórumhoz Gyik, agy Q&A vagy szabályzat vagy hasonló???
NSZKSZ OFF!
Endre még dolgozik rajta. Majd jövő héten.
NSZKSZ OFF!
Ez egy troll fórum. Milyen szabályzat lenne? 😂😂
Nyem érted a lényeget, hülyevagy
NSZKSZ OFF!
Egy berregő macifasszal tudunk szolgálni.
NSZKSZ OFF!
Igen: ha Mercinek hívod a Tibort, akkor egy ótvar buzi vagy.
Ülj bele Endre!!
Erre mi van ma? Nyomor live az emberfiókból.
Régen minden jobb volt. A régi Sodi már rég tbiliszi utcáiról közvetítette volna a kormányellenes tűntetéseket.
A bekasztlizva kulfoldon-t is tanulmanyozhatna
sodileak
NSZKSZ OFF!
Most hogy itt vagy, már van gyik
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Eddig is volt, csak neked nem szóltak. * ásít *
Épp azon gondolkodtam, hogy a helyihülye nevű világoskék nem volt eddig ekkora retardált :D
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
youtu.be/4tdEbgb4DC0 Az összes mai gyagyás live egyben:
nagyonszépenköszönömszépen
O és K együtt OK és minden OK!!
Amiről simán lehúzza a NAV a magyar tartozását.
De, de, fel fogják jelenteni, aztán számára jó esetben ráhúznak egy combos pénzbüntetést, ami leülős mókává változik. Nem tudom, hogy ezért kiadnak-e ellene nemzetközi körözést, de aztán nem nagyon tud majd átjárni a sógorokhoz.
Nincs bankszámla, nincs munkalehetőség, nincs tb, Golda nyugdíja van. Ez lesz a vége, ha megéli.
Nice, irj a snecimano@gmail.com címre, aztán olyan gyikot láthatsz amit sosem felejtesz el
NSZKSZ OFF!
Üdv!
sodipedia.sodika.org
Itt van az általános ismertető Endréről illetve a különböző specifikus témákról amik hozzá köthetőek.
Ha az elolvasás után valami nem tiszta az itteni trollégák biztos segítenek eligazodni, van aki ezt 10+ éve követi.
Sajnálatos a névválasztásod, nagyon hasonló névvel van itt valaki aki hasznos helyi (újsászi) infókkal szokott jelentkezni, ezért a sok mínusz.
Sok sikert!
... Megnyugtató kis részlet, hogy alig hall az egyik fülére, amely akár idegrendszeri probléma is lehet, szóval alakul szépen az egészségtelenségi állapota a korcsnak.
20 éve gennyedzik a füle, már rég itt volt az ideje.
Legyen inkább boncolás!
Csak el kellett volna menni vele orvoshoz, de hát ugye a Sodi ezt is jobban tudja mindenkinél.
Erre a maradék pár hónapra már minek?
Meg minél kevesebb foga van valakinek, annál nagyobb trash. Ezt astoki is tudja.
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Börtön:
- lesz hol dögleni
- nem fog fázni
- fajtalankodás garantált
- sör nem lesz
Blaha:
- lesz hol dögleni
- fázni fog
- fajtalankodás valószínü
- utóbbiból telhet sörre
Hasfelmetszö Trutymó
Arról nem lesz, viszont lesz a következő témákról:
- általános befordítottfasz-i ismeretek
- buzulás I.
- buzulás II.
- befordított fasz a gyakorlatban
- buzuláselmélet
- buziság: heteróság
- fajtalankodástechnika
- lefetyelési és okádási módszerek
- fogyatékos kommunikáció
- koldulás élhetetlen, naplopó balfaszoknak
- komplex aberrációk
- pedofilológia I-IV.
Igyunk egy sörtöt, he
- lesz hol dögleni
- nem fog fázni
- sör nem Börtön:
Tegnap kaphattunk egy kis ízelítőt, hogy a Sodi milyen ügyesen “cigány idomít”.
3 perc után már mint a megvadult csimpánzok úgy “pedofilozták” :)
Ez a szégyentelen balfasz 10 perc után elkotyogná , hogy az a ő csaja Tibor volt meg a 12 éves iparági standert, szóval eltudjuk képzelni mit csinálnának vele egy börtön zárkában.
Úgy replednének az orbit rágó fogak mint a konfetti :)
www.tiktok.com/@nanobytesinc
Hómlessz tippek Minecraft ex-programozó twinkyboytól! Endre szerintem fogadd meg a tanácsait, szükséged lesz rá.
Mondjuk még neki is van jogsija, kocsija. Ebben eddig lehetett eljutni.
Amúgy valaki magyarázza már el, aki jártasabb az AMS-nél, hogy van az, hogy nem küldik el más munkákra?
Csak tipp, de:
- a nyakamat teszem rá, hogy mindenhol az első 3 percben bedobja, hogy autista buzi, és a vajda elüldözte (igen, itt meg dícséri párhuzamosan) + hivatalban behugyozás, vonyítás hitelesítésnek
- a reflexidő meglehetősen nagy azoknál a balfaszoknál, láthatod, még tanfolyamokra küldözgetik amíg nyöszörögnek a zűrös cv + egyéb ügyeivel
Igyunk egy sörtöt, he
Hasfelmetszö Trutymó
Ha én bemegyek az AMS-hez, azzal a dumával, hogy asztronauta vagyok de közben gerinc ferdülésem van meg -10-es dioptria és akkor addig kapom a segélyt amíg nem vesz fel a NASA?
Mert most ez történik valójában. Egy mentálisan beteg, súlyos alkoholistát próbálnak egy “kvázi” értelmiségi állásba betolni.
Mi a faszé’ nem mondja az AMS, hogy “hát aki egy év alatt IT-ban nem tud munkát szerezni az valószínű nem is programozó, úgyhogy kisbarátom irány a billa bojsó konzervet pakolni.”
És értem, hogy a fogyatékos azt loopolja, hogy ő neki “rossz a háta” meg nem alkalmas munkára de Hol erről a papír? Hát senki sem akar elmenni kamiont pakolni, mindenki a jó meleg irodában akar tujáskodni, de erre találták fel az orvosi felül vizsgálatot. És most tekintsünk el attól, hogy “a korcs mindenre alkalmatlan” mert aki egész éjszaka Mejcikét tudja stalkolni meg végig csöveskedni vele a Nyugati mellett, az kurvára letud venni egy csomagot is a szalagról egy DPD raktárban.
Szóval nem értem az AMS-t, hogy partnerek a fogyatékos tévképzetében, hogy Ő “IT szakembej”. Amúgy valaki magyarázza már el, aki jártasabb az AMS-nél, hogy van az, hogy nem küldik el más munkákra?
Éveken át alkalmazták pjogjamozóként, szóval ez nem teljesen légből kapott dolog.
Faszság mert leszarják,hogy meddig alkalmaztak.Nekik a feladatuk(lenne),hogy ne élősködj a pénzükön tovább.
Punszisza a lekjopp!
Sorba kellett ülni a dokinál, megunta és elment. Azóta folyik a genny a füléből.
Púpja meg azért van, mert nem volt hajlandó gyógytornára járni, mert oda csak nyomorékok járnak.
Ez már nem is állás keresés hanem nigériai levél spam IT cégeknek, a nagy számok törvénye alapján egy hülyének lennie kell :)
Amúgy félig meddig egyetértve ascitessel biztos, hogy jobban szeret a meló helyen tujázni mint az AMS-hez járni csicskulni. 300 jelentkezés pasztmek …
Jóhogy pasztmekk. Melóhelyen több zsét húz le, fűtenek rá, nyáron légkondi, ingyen tea, kávé, a mostani helyzethez képest földi paradicsom.
Zserynél a BBW kategória ment nagyot, a gyagyásnál meg a BBC.
Faszom
Tibornál meg a THC.
Meg a TBC.
Faszom
Itt azt írták a trollégák, hogy 1-2 hét. Én is várom. Remélem a kábszeres tanácson is megemlegetik.
Igyunk egy sörtöt, he
Jó kis Ghettoacademie, sose lesz már olyan munkahelye a gyagyásnak. Kidobnak a saját albérletedből? Sebaj, gyere beaz office homeba a szaunába köpködni.
Valamelyik flokkban, vagy lályvaban beszélt erről.
15 vagy 16 éves korában megvizsgálták az iskolában, és még rendben volt, de egy évvel később (miután a kamaszkor miatt hirtelen nagyobbat nőtt), már gerincferdülése lett. De mivel ezt nem látta korábban az orvos, ezért minden orvos egy sarlatán és ő piszony nem ment gyógytornára!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
15 vagy 16 éves korában megvizsgálták az iskolában, és még rendben volt, de egy évvel később (miután a kamaszkor miatt hirtelen nagyobbat nőtt), már gerincferdülése lett. De mivel ezt nem látta korábban az orvos, ezért minden orvos egy sarlatán és ő piszony nem ment gyógytornára! Valamelyik flokkban, vagy lályvaban beszélt erről.
Legalabb ő helikopter.
Punszisza a lekjopp!
(x33)
Dec 03, 2024 21:12:34
Betöjt Laptop
Büntetö kapatért viszi a pedofil a telefonszámla spirált.
Már tervezetten 1 hónap csúszásban van.
Nagyon nevetek, hogy ezt is megmondtuk!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Már tervezetten 1 hónap csúszásban van.
Nagyon nevetek, hogy ezt is megmondtuk!
Dec 03, 2024 21:12:34
(x49)
Dec 03, 2024 21:12:36
ascites
A korcs arra rendezkedett be, hogy 1 hónapos késést fog tartani a telefonszámlával, ami havi 10 eurójába fáj, mert ennyit számolnak fel a felszólításokra.
Dec 03, 2024 21:12:36
(x11)
Dec 03, 2024 21:12:42
Balázs Padre
Kurva ideges a soderittó a"lesz-e holnap segijjke "kérdésre.
Dadog a pedobuzi rendesen.
Dadog a pedobuzi rendesen.
Dec 03, 2024 21:12:42
(x8)
Dec 03, 2024 21:13:00
Bubuka
Kimenti az utolsó eurokat KP-ba amit utál.
Hmmm...
Hmmm...
Dec 03, 2024 21:13:00
(x46)
Dec 03, 2024 21:13:38
max5enutálnak
Egyáltalán nem kell hajléktalanhoz hasonlítani a viselkedését, ruházatát, tisztálkodási szokásait és életkörülményeit. Ő egy hajléktalan.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Dec 03, 2024 21:13:38
Dec 03, 2024 21:14:26
Félregombolt pizsama
Hmmm...
Revolut bácsinál sincs már biztonságban? Érdekes... Csak nem utolérték a zsidóbankok?
Dec 03, 2024 21:14:26
(x2)
Dec 03, 2024 21:16:51
Pikturiensz
Ha ennek a livenak vége, akkor dobom is fel az összes maival egybe rakva
Lázár Sámuel nevű nyomorék
Dec 03, 2024 21:16:51
(x21)
Dec 03, 2024 21:17:41
SyntaxError
Küldjük menczer tamás államtitkár urat sodrákhoz,ha folytatja tiktokos mocsok műsorát.
Menczer: Fifi! Holnap az AMS előtt várlak, kicsi!
Dec 03, 2024 21:17:41
(x11)
Dec 03, 2024 21:18:17
Balázs Padre
irigylem sodrák menő pulcsiját.
Korai early90's angol használtruha style egérszarral illatosítva.
Korai early90's angol használtruha style egérszarral illatosítva.
Dec 03, 2024 21:18:17
(x11)
Dec 03, 2024 21:21:56
Balázs Padre
discovery-n mercitiborral a raktárvadászokat sasolták 3000 forintért.
A legkeményebb börtönök sorozatot kihagyta sodrák.
De kár.
A legkeményebb börtönök sorozatot kihagyta sodrák.
De kár.
Dec 03, 2024 21:21:56
(x8)
Dec 03, 2024 21:23:48
Bubuka
Ma körülbelül hatszor ismételte el, hogy milyen előfizetései vannak még.
Szerintem ebbe kapaszkodva próbálja magával is elhitetni, hogy nem egy becsődölt hajléktalan.
Endre, szerinted ez imponál bárkinek is, hogy neked van netflix előfizetésed? :D
Szerintem ebbe kapaszkodva próbálja magával is elhitetni, hogy nem egy becsődölt hajléktalan.
Endre, szerinted ez imponál bárkinek is, hogy neked van netflix előfizetésed? :D
Dec 03, 2024 21:23:48
(x21)
Dec 03, 2024 21:24:36
SyntaxError
A régi Sodi már rég tbiliszi utcáiról közvetítette volna a kormányellenes tűntetéseket.
Régen minden jobb volt.
Régen minden jobb volt.
Dec 03, 2024 21:24:36
(x20)
Dec 03, 2024 21:27:35
mondomkusskuss
Szóval a mai nap láthattuk a jövőt, hogy mi vár ránk 1 hónapig, akkor mikor nem lesz már se meló, se segély? Azért egy hónapig, mert utána az A1 úgyis téglát csinál a Iphone-ból.
Pontosan. 😇
Dec 03, 2024 21:27:35
(x17)
Dec 03, 2024 21:30:05
Kakaspina
Álltunk valaha ennyire közel a lore végéhez?
Ejjoptyák a tyemüfekemety! Nyem játyok!
Dec 03, 2024 21:30:05
(x4)
Dec 03, 2024 21:32:52
Sodronyka
Telekomos Trollok! Ingyenes a perplexity pro számunkra. Egész okos
SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd
Dec 03, 2024 21:32:52
(x21)
Dec 03, 2024 21:33:02
SyntaxError
Én még várok egy olyan epizódot, ahol fifi újra találkozik villámmal - most mondjuk az ingyenkonyhán.
Majd miután meghívja a "szállására", az emberfiókba, fifi bealszik (nem feltétlenül nem az előzőleg elfogyasztott nagy mennyiségű tudatmódosító szer hatására), villám nem üres kézzel váratlanul lelép.
Dec 03, 2024 21:33:02
(x1)
Dec 03, 2024 21:41:53
Apmz
Szerintem még az otthon lévő cuccait kiárusíthatja pár sörért, de utána jöhet a Blaha évad.
Dec 03, 2024 21:41:53
Dec 03, 2024 21:43:49
-
Stoki, nem kéne behúzni a kéziféket és körülnézni?
Dec 03, 2024 21:43:49
(x1)
Dec 03, 2024 21:48:07
Skynetsodi
Lesz karácsonyi elviteles menü a gombás halban?
Nekem se könnyű
Dec 03, 2024 21:48:07
(x11)
Dec 03, 2024 21:49:25
Balázs Padre
A mai nap sodrák agóniája volt.
Ezek azok az órák,amikor bohóckodni kell a betevő sörért.
Ezek azok az órák,amikor bohóckodni kell a betevő sörért.
Dec 03, 2024 21:49:25
(x18)
Dec 03, 2024 21:52:54
EasybankosPedo
Ha Tibi az új, 120.000 forintos buzi hangszóróért 20.000 forintot kapott, akkor az elmebeteg a több éves max 100.000 forintot érő kacatjaiért, 1 vagy esetleg 2 napnyi sör adag árát fogja e kapni?
Dec 03, 2024 21:52:54
(x21)
Dec 03, 2024 21:56:03
SyntaxError
Lesz karácsonyi elviteles menü a gombás halban?
Csak és kizárólag az este 22 óra után leadott rendeléseknél!
Erősen kell csöngetni / csörgetni, mert a személyzet nagyot hall.
Dec 03, 2024 21:56:03
Dec 03, 2024 22:00:48
Helyihülye
Több mint 300 jelentkezésből 0 meló, ez hogy lehet.
Az hogy visszamenőleg fogyják e vizsgálni a hónapokat és vissza kell e fizetni valamit az más kérdés.
Az hogy visszamenőleg fogyják e vizsgálni a hónapokat és vissza kell e fizetni valamit az más kérdés.
Dec 03, 2024 22:00:48
(x6)
Dec 03, 2024 22:03:07
40_éves_junior
Nov. 26. összefoglalót olvasd el a pédián, az AMS-es bácsi akiről ott szó van, gyanús hogy astoki segélycsalásai kapcsány nyomoz, mivelhogy a magyarországon töltött időre nem járna neki segély.
Dec 03, 2024 22:03:07
(x5)
Dec 03, 2024 22:04:03
Sztrapacska
Kiszivárogtak a januári középiskolai közös írásbeli feladatok?
Dec 03, 2024 22:04:03
(x4)
Dec 03, 2024 22:11:29
CafkaMarci
Az alapján, hogy nincs bécsi lakcíme és a létérdekének a központja sem Bécs.
Az autistának lefőtt a kávé, ne legyen senkinek kétsége.
(x8)
Endre priusza
Mondjuk nem is kapkodnak a cégek az alkoholista hajléktalanért. A Sodin látszik már, hogy iszik. Látszik, hogy félig az utcán él. Látszik, hogy tíz év alatt sem tanult meg németül. És bizony nagyon látszik a szellemi leépülése, például érdekelne, mennyire emlékszik még a Fordos néni által bemagoltatott példamondatokra? Az is lehet, hogy ha kérdezik, már csak össze-vissza mekeg. Ő már nem egy kora harmincas, ígéretes junior fejlesztő, aki még pont nem beszéli a nyelvet, de várhatóan hetek alatt felzárkózik majd.
Nem kell ebbe sokat belelátni, a Sodi eljutott arra a pontra, ahol már minden HR -esnek leesik, hogy ez egy demens vén alkesz. Ezért nem talál munkát. Ha föl is vennék valahova, napokon belül repülne, mert odabenn is leesne mindenkinek, hogy ez egy demens vén alkesz.
Dec 03, 2024 22:13:52
Helyihülye
Ok értem, legyen igazatok.
De egy ideje már csak a segélyre játszik, mert itthon 28500 ft-t kapna azt hiszem 3 hónapig és annyi!!
De egy ideje már csak a segélyre játszik, mert itthon 28500 ft-t kapna azt hiszem 3 hónapig és annyi!!
Dec 03, 2024 22:13:52
(x6)
Dec 03, 2024 22:18:29
40_éves_junior
Tisztában vagyok vele hogy vágyvezérelt gondolkodás, kövezzetek is meg érte nyugodtan. De az én reményem az, hogy miután a cellainformációkból kiderül, hogy bizony magyarországi stoki astoki, az osztrák szociális háló egyszerűen azt mondja neki hogy tessék a magyar adófizetőket megkárosítani. Akkor meg az vár rá amit írsz. Az ehavi segélyét szerintem azért nem kapja meg, mert úgy sejtem hogy ha az ember akivel beszélt tényleg ezügyben vizsgálódik, akkor mostanra az A1-től megkapott infoval simán lehet hogy befagyasztják a segélyét, legalább a vizsgálat lezárultáig.
Dec 03, 2024 22:18:29
(x4)
Dec 03, 2024 22:25:49
miskolcigány
És bizony nagyon látszik a szellemi leépülése, például érdekelne, mennyire emlékszik még a Fordos néni által bemagoltatott példamondatokra? Az is lehet, hogy ha kérdezik, már csak össze-vissza mekeg.
Kb az egyetlen dolog, amit meg tud az a bemagolt mondatok. Semmilyen mas helyzetet nem tud mar kezelni, nem egyszer mondta, hogy amint varatlan kerdest kap, esetlen angolra valt a masik fel, szo nelkul dobja a meetinget. Ha pedig nem, akkor fel percet gepel a chatgpt elott, teljes kussban, mielott gepi hangon felolvassa a kikopott valaszt. Igy tenyleg kurva nehez lehet munkat talalni.
Dec 03, 2024 22:25:49
(x18)
Dec 03, 2024 22:28:42
EasybankosPedo
Ne legyem igazam, de szerintem holnap még megkapja az UTOLSÓ munkanélkülijét. Ezzel viszont ez a szakasz le is zárul neki, szerintem ezért se fog ezen a ponton az AMS kereztbe feküdni neki. Hogy aztán utána mi lesz Januártól a Notstandshilfe segélyel és a "bácsi" nyomozásával na ez lesz az igazán érdekes és izgalmas.
Dec 03, 2024 22:28:42
Dec 03, 2024 22:32:19
Helyihülye
Azt hogy visszamenőleg vizsgálják az biztos.
Az hogy be tudják e hajtani rajta azt nem tudom. Keleti országokból már régen csinálják hasonlóan és mire rájönnek az osztrákok, németek, svájciak otthon már fel van újítva a házuk. Én ilyeneket hallok.
Dec 03, 2024 22:32:19
(x49)
Dec 03, 2024 22:32:23
ascites
Lehet, hogy meglepően hangzik, de akik már régebb óta ismerik a korcsot, megerősíthetik, amit mondok: ő jobban szeret semmit tenni egy munkaviszonyban.
Életében nem dolgozott semmit, akkor sem, amikor nettó 3000 eurót keresett. Nem tud programozni, nem képes tanulni, egy dolgot tud: radar alatt maradni (hosszú ideig megúszni olyan feladat nélkül, aminek az eredményét számon kérik rajta) és halogatni (azokat a feladatokat, amiben eredményt kell produkálnia). Megvannak a trükkjei, hogy mit mond, ha felkérdezik, mert nem működik a kódja, ha hupákolnak, hogy lassú stb. Ezeket mind láttuk, hallottuk tőle az évek folyamán.
Csak olyan helyre vették fel amúgy is, ahol nem volt szükség a munkájára. Néhány kivétel volt, ott rövid időn belül kirúgták, mert kiderült, hogy imposztor.
Neki az AMS-sel való együttműködés bizony több munkával és stresszel jár, mintha "dolgozna".
Dec 03, 2024 22:32:23
(x33)
Dec 03, 2024 22:34:28
Betöjt Laptop
Endre!
Nekem ma reggel utalt a cég fizetést, mert jól dolgozom.
Te nem vagy jó még munkanélkülinek sem.
Imádom, hogy minden hónapban vért izzadsz az utolsó héten, hogy mi fog történni.
Na elvonási tünetek, csá.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Nekem ma reggel utalt a cég fizetést, mert jól dolgozom.
Te nem vagy jó még munkanélkülinek sem.
Imádom, hogy minden hónapban vért izzadsz az utolsó héten, hogy mi fog történni.
Na elvonási tünetek, csá.
Dec 03, 2024 22:34:28
(x8)
Dec 03, 2024 22:35:46
Endre priusza
Itthon egy vasat sem kapna, egy éve munkanélküli segélyen hesszelget Ausztriában.
Dec 03, 2024 22:35:46
(x49)
Dec 03, 2024 22:39:28
ascites
Hehe, hát igen, ha már valaki csal, annak általában van valami eredménye. Én is olyanokat olvastam, hogy x évig felvette a segélyt, de mellette volt munkája.
Dec 03, 2024 22:39:28
Dec 03, 2024 22:42:50
-
A héten próbanapozott nálunk egy alkesz.
Nem tudom hogy masszív vagy csak stressz ivó volt, mert csak pár órát bírt piaszag nélkül és néhány óra alatt teljesen dekoncentráltá vált.
Nem vagyok jó emberismerő túl sok jót gondolok mindenkiről és csak nemrég óta vagyok főnök, de egy stoki szintű alkoholista elmebteget, egy vak és süket félkarú majom is kiszór abban a mélységben, ahová navigálta magát.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Nem tudom hogy masszív vagy csak stressz ivó volt, mert csak pár órát bírt piaszag nélkül és néhány óra alatt teljesen dekoncentráltá vált.
Nem vagyok jó emberismerő túl sok jót gondolok mindenkiről és csak nemrég óta vagyok főnök, de egy stoki szintű alkoholista elmebteget, egy vak és süket félkarú majom is kiszór abban a mélységben, ahová navigálta magát.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Dec 03, 2024 22:42:50
(x2)
Dec 03, 2024 22:42:59
Pikturiensz
Az összes mai gyagyás live egyben:
youtu.be/4tdEbgb4DC0
Lázár Sámuel nevű nyomorék
youtu.be/4tdEbgb4DC0
Dec 03, 2024 22:42:59
(x32)
Dec 03, 2024 22:44:36
A helyzet megoldása
Egy perc alatt 9 spanyol szót tudott csak felsorolni. Még jó, hogy naponta csak 5 szó lenne a cél.
5 tanul 10 elfelejt
Szerintem ez érthető
Dec 03, 2024 22:44:36
Dec 03, 2024 22:44:46
-
Dec 03, 2024 22:44:46
(x18)
Dec 03, 2024 22:45:53
EasybankosPedo
Bíróságra nem viheti az ügyet az AMS ha nem tudja, akarja visszafizetni felszolitásra? Ahol ha kiderül ,mert akkor se lesz mondjuk melócsá, hogy nincs miből visszafizesse, akkor leülösre változik a történet?
Dec 03, 2024 22:45:53
Dec 03, 2024 22:45:54
Helyihülye
OFF!
NSZKSZ
NSZKSZ
Dec 03, 2024 22:45:54
(x21)
Dec 03, 2024 22:48:32
SyntaxError
NSZKSZ
Endre még dolgozik rajta. Majd jövő héten.
Dec 03, 2024 22:48:32
(x1)
Dec 03, 2024 22:54:32
halottpiton
NSZKSZ
Ez egy troll fórum. Milyen szabályzat lenne? 😂😂
Dec 03, 2024 22:54:32
(x1)
Dec 03, 2024 22:55:45
halottpiton
Bocsi, közben eszembe jutott valami, megkövezem magam.
A jenes farkáról ne kérj itt képet. Írj rá a korcsra, az biztos küld neked :) Nacsá
A jenes farkáról ne kérj itt képet. Írj rá a korcsra, az biztos küld neked :) Nacsá
Dec 03, 2024 22:55:45
Dec 03, 2024 23:02:25
-
NSZKSZ
Dec 03, 2024 23:02:25
(x3)
Dec 03, 2024 23:03:04
símanó
NSZKSZ
Igen: ha Mercinek hívod a Tibort, akkor egy ótvar buzi vagy.
Dec 03, 2024 23:03:04
Dec 03, 2024 23:03:44
Helyihülye
Ülj bele Endre!!
Dec 03, 2024 23:03:44
Dec 03, 2024 23:05:32
Herrsteller
Géza is nagyon unatkozik… ő is a segéllyel játszik?
Dec 03, 2024 23:05:32
(x1)
Dec 03, 2024 23:06:12
sodileak
Régen minden jobb volt.
A bekasztlizva kulfoldon-t is tanulmanyozhatna
Dec 03, 2024 23:06:12
(x32)
Dec 03, 2024 23:12:20
A helyzet megoldása
NSZKSZ
Dec 03, 2024 23:12:20
Dec 03, 2024 23:15:07
Helyihülye
Dec 03, 2024 23:15:07
(x5)
Dec 03, 2024 23:23:08
Sztrapacska
Tisztelettel felhívom a nagyérdemű figyelmét, hogy a Helyihülye retard nem azonos a kisbetűs helyihülye trollégával. Gondolkodás nélküli mínuszt javaslok minden hozzászólására a sunyi és megtévesztő névválasztás miatt.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Dec 03, 2024 23:23:08
(x1)
Dec 03, 2024 23:30:03
dilomalo
Tisztelettel felhívom a nagyérdemű figyelmét, hogy a Helyihülye retard nem azonos a kisbetűs helyihülye trollégával. Gondolkodás nélküli mínuszt javaslok minden hozzászólására a sunyi és megtévesztő névválasztás miatt.
Épp azon gondolkodtam, hogy a helyihülye nevű világoskék nem volt eddig ekkora retardált :D
Dec 03, 2024 23:30:03
(x8)
Dec 03, 2024 23:39:05
Golda csiklója
youtu.be/4tdEbgb4DC0
nagyonszépenköszönömszépen
Dec 03, 2024 23:39:05
(x49)
Dec 03, 2024 23:45:25
ascites
Amiről simán lehúzza a NAV a magyar tartozását.
Dec 03, 2024 23:45:25
(x49)
Dec 03, 2024 23:48:16
ascites
De, de, fel fogják jelenteni, aztán számára jó esetben ráhúznak egy combos pénzbüntetést, ami leülős mókává változik. Nem tudom, hogy ezért kiadnak-e ellene nemzetközi körözést, de aztán nem nagyon tud majd átjárni a sógorokhoz.
Nincs bankszámla, nincs munkalehetőség, nincs tb, Golda nyugdíja van. Ez lesz a vége, ha megéli.
Dec 03, 2024 23:48:16
(x32)
Dec 03, 2024 23:51:47
A helyzet megoldása
Nice, irj a snecimano@gmail.com címre, aztán olyan gyikot láthatsz amit sosem felejtesz el
Dec 03, 2024 23:51:47
Dec 03, 2024 23:59:21
Gyagya
Sneci ha mégis a zsidó anyád dobja fel előbb a pacskert tedd be a vén kurvát egy hűtöládába. Néhány hónapig még fel tudod venni a nyugdíját. Szívesen a tippet te buzeráns!
Dec 03, 2024 23:59:21
Dec 04, 2024 01:30:01
-
Büdös vagy sneci!!
Dec 04, 2024 01:30:01
Dec 04, 2024 01:36:00
Sodi ragyája
Sodika motyika elbasztad az egész életedet nincs munkád, nincsen jövedelmed, nincs autód, nincs jogsid, nincs házad, nincs nőd, és nincsenek barátaid. Hamarosan ugrik a telefon is, mert nem fogod tudni kifizetni a kurva telefonszámlát. Az egész kicsalt pénzedet sörökre költöd. Tudod mit jelent ez? Hogy nem lesz púptok liveok sem. Semmit sem tettél le az asztalra a szájbabaszott szánalmas életedben. Hagyd el a húgyszagú macskaólat és költözz a Blahára koldulni. Ha továbbra is sörökre költöd a kicsalt pénzedet akkor a TB-d is ugrik és már senki sem fog kimenteni téged.
Sodi ragyája
Dec 04, 2024 01:36:00
(x1)
Dec 04, 2024 01:54:08
Bátor_bikagolyó
NSZKSZ
Üdv!
sodipedia.sodika.org
Itt van az általános ismertető Endréről illetve a különböző specifikus témákról amik hozzá köthetőek.
Ha az elolvasás után valami nem tiszta az itteni trollégák biztos segítenek eligazodni, van aki ezt 10+ éve követi.
Sajnálatos a névválasztásod, nagyon hasonló névvel van itt valaki aki hasznos helyi (újsászi) infókkal szokott jelentkezni, ezért a sok mínusz.
Sok sikert!
Dec 04, 2024 01:54:08
Dec 04, 2024 02:37:33
Angol Troll
Ez eddig is vilagos volt hogy a Pupos alkalmatlan barmifele munkara. Ezt ma is bebizonyitota hogy arra se kepes mint sok retard tiktok trashnek hogy a napi sorre valot ossze gyutjse. Erdekes az is hogy mar eljutott arra pontra is hogy amikor ehes akkor is inkabb a sort valasztja amint oszegyulik ra a penz. Amikor a telobol is tegla lesz mar akkor nem lesz mas lehetosege mint ki ulni a blahara keregetni de ehhez is hulye lesz es hamar elkergeti a helyi galeri. Amint kiderul hogy nem lesz tobb segely onnantol kezdve el kezdi a nyilvanos wifi helyeken osztogatni a szarokat hogy a napi sorike meg legyen de mint az tortenelembol tudjuk neki legalabb napi 10 re van szuksege ami az eddigi tapasztalatokbol lehetetlen cel. Elfogunk jutni arra sor lefogja valtani a kannas borra mert csak arra lesz keret.
Es ez engem akkora boldogsagal tolt el mivel Sodi szemeben en meg csak egy szaros proli lennek aki mosogatasal kezdte aztan szep lassan fel lepkedve a rangletran hitel nelkul eljutott egy olyan pontra ahol nincs problema anyagiakkal. Elet celom hogy annyi megtakaritasom legyen mint a Puposnak addosaga es akkor helyre allt a vilag rendje.
Netflix, HBO max, Disney plus elofizetes vagyok.
Es ez engem akkora boldogsagal tolt el mivel Sodi szemeben en meg csak egy szaros proli lennek aki mosogatasal kezdte aztan szep lassan fel lepkedve a rangletran hitel nelkul eljutott egy olyan pontra ahol nincs problema anyagiakkal. Elet celom hogy annyi megtakaritasom legyen mint a Puposnak addosaga es akkor helyre allt a vilag rendje.
Dec 04, 2024 02:37:33
Dec 04, 2024 03:08:03
Hajnali hármas sör
A mai szereplésem pénzügyi korlátok miatt sajnos elmarad!
Helyette a kedves nézők díjmentesen tekinthetik meg a "Remegő buzeráns" c. műsort.
NSZKSZ a megértésüket!
Helyette a kedves nézők díjmentesen tekinthetik meg a "Remegő buzeráns" c. műsort.
NSZKSZ a megértésüket!
Dec 04, 2024 03:08:03
Dec 04, 2024 05:12:41
DonDraper
Ajaj, nem hallsz az egyik füledre?
Ne aggódj, sokáig pimaszkodsz még és hamarosan teljesen süket leszel!
Ne aggódj, sokáig pimaszkodsz még és hamarosan teljesen süket leszel!
Dec 04, 2024 05:12:41
Dec 04, 2024 05:39:25
Angelina Proli
Megnyugtató kis részlet, hogy alig hall az egyik fülére, amely akár idegrendszeri probléma is lehet, szóval alakul szépen az egészségtelenségi állapota a korcsnak.
Lássuk csak!
- Súlyos mozgásszervi, testtartásbeli problémák, amelyek már nem korrigálhatóak, így további más bajokat fognak indukálni.
- Súlyos mentális problémák, figyelem- és memóriazavarok (életkora még egyiket sem indokolná), egészen biztosan komoly, multiplex személyiségzavara van, tünetei nárcisztikus, szociopata és borderline zavarokra is utalnak, roppant érdekes lenne egy alapos, akár több napos vizsgálat eredménye.
- A kirohadt örlőfogak miatti rágásképtelenség, a rendszertelen szemét kaja miatt a bélrendszer kuka, az áteresztő bélfalat már behúzta, mikrobiom nyomokban, csak idő kérdése, hogy ezek milyen további, súlyos, adott esetben daganatos betegséget okoznak majd.
- A szív- érrenszer állapotáról nem tudunk, de szinte biztos, hogy egy inaktív 80 éves szintjén lehet.
Púp, liveolj egy orvoslátogatást, terheléses EKG, pulzus, egy alapos belgyógyászati testi vizsgálat (már ha hajlandó hozzádérni orvos), a máj tapintása sokatmondó lenne stb., nagylabor - szerintem lenne néző mi pedig jobb esélyekkel tippelhetnénk, mikor döglesz meg végre.
Lássuk csak!
- Súlyos mozgásszervi, testtartásbeli problémák, amelyek már nem korrigálhatóak, így további más bajokat fognak indukálni.
- Súlyos mentális problémák, figyelem- és memóriazavarok (életkora még egyiket sem indokolná), egészen biztosan komoly, multiplex személyiségzavara van, tünetei nárcisztikus, szociopata és borderline zavarokra is utalnak, roppant érdekes lenne egy alapos, akár több napos vizsgálat eredménye.
- A kirohadt örlőfogak miatti rágásképtelenség, a rendszertelen szemét kaja miatt a bélrendszer kuka, az áteresztő bélfalat már behúzta, mikrobiom nyomokban, csak idő kérdése, hogy ezek milyen további, súlyos, adott esetben daganatos betegséget okoznak majd.
- A szív- érrenszer állapotáról nem tudunk, de szinte biztos, hogy egy inaktív 80 éves szintjén lehet.
Púp, liveolj egy orvoslátogatást, terheléses EKG, pulzus, egy alapos belgyógyászati testi vizsgálat (már ha hajlandó hozzádérni orvos), a máj tapintása sokatmondó lenne stb., nagylabor - szerintem lenne néző mi pedig jobb esélyekkel tippelhetnénk, mikor döglesz meg végre.
Dec 04, 2024 05:39:25
(x5)
Dec 04, 2024 05:44:36
Zsibuci
...
Dec 04, 2024 05:44:36
Dec 04, 2024 06:14:36
-
Legyen inkább boncolás!
Dec 04, 2024 06:14:36
(x8)
Dec 04, 2024 06:38:04
Endre priusza
Csak el kellett volna menni vele orvoshoz, de hát ugye a Sodi ezt is jobban tudja mindenkinél.
Dec 04, 2024 06:38:04
(x6)
Dec 04, 2024 06:39:00
Darth Tibor
Na, Endre!
Hogy vagy ezen a szép reggelen? Megjött az utolsó segélyke, vagy elkezdődött a visszaszámolás az elkerülhetetlen katasztrófáig?
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Hogy vagy ezen a szép reggelen? Megjött az utolsó segélyke, vagy elkezdődött a visszaszámolás az elkerülhetetlen katasztrófáig?
Dec 04, 2024 06:39:00
(x2)
Dec 04, 2024 06:39:21
A TITOK CÍMŰ FILM
Nos Endre kb egy lehetőséged van még durrantani egy kis lóvét!
Keresd meg RGL-t, plusz vigyétek ki a dörpét is bécsbe és toljatok ilyesmi utcai jókedvet:
www.youtube.com/shorts/Q68uz5mFO3s
A foschná a donétet és mindhármatoknak megoldás lenne!
Keresd meg RGL-t, plusz vigyétek ki a dörpét is bécsbe és toljatok ilyesmi utcai jókedvet:
www.youtube.com/shorts/Q68uz5mFO3s
A foschná a donétet és mindhármatoknak megoldás lenne!
Dec 04, 2024 06:39:21
(x8)
Dec 04, 2024 06:39:50
Bubuka
Dec 04, 2024 06:39:50
(x3)
Dec 04, 2024 06:48:27
SnecológusHallgató
Meg minél kevesebb foga van valakinek, annál nagyobb trash. Ezt astoki is tudja.
Dec 04, 2024 06:48:27
(x3)
Dec 04, 2024 06:50:31
SnecológusHallgató
Meg Tanszéki Levéltárosnak jelezném - köszönve természetesen emberfeletti munkáját az archiválásban és dokumentálásban - hogy a tegnapi link hibás, ez a jó:
www.youtube.com/watch?v=4tdEbgb4DC0
NSZKSZ a javítást!
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
www.youtube.com/watch?v=4tdEbgb4DC0
NSZKSZ a javítást!
Dec 04, 2024 06:50:31
(x16)
Dec 04, 2024 07:03:08
Pitonsz Professzor
A nap kérdése.Ünnepelhetünk?
Punszisza a lekjopp!
Dec 04, 2024 07:03:08
Dec 04, 2024 07:16:26
wannabe snecológus
Endre, ma ne legyél besavanyodott fasz, ne tartsd vissza az infot a trollbácsik előtt. Amint ráeszmélsz hogy nem jött meg a segély, lődd fel a lájvot és számolj be róla!
Dec 04, 2024 07:16:26
(x27)
Dec 04, 2024 07:29:16
D_Dezső
300 jelentkezés pasztmek …
Ez már nem is állás keresés hanem nigériai levél spam IT cégeknek, a nagy számok törvénye alapján egy hülyének lennie kell :)
Amúgy félig meddig egyetértve ascitessel biztos, hogy jobban szeret a meló helyen tujázni mint az AMS-hez járni csicskulni.
Azért csak “félig-meddig” mert az utóbbi hónapokban már azt vettem észre rajta, hogy kezd “jól ellenni” a segélyen. Belül elfogadta, hogy ebből nem lesznek kütyü vásárlások és házi csövest sem fog tudni tartani, de arra meg elég, hogy havonta 1-2-szer befizessen Tibónál egy fajtalankodásra. Többre úgy sincs nagyon igénye. Legyen meg a napi 15 sör, legyen hol dögleni meg ne fázzon. Oszt’ ennyi.
Amúgy félig meddig egyetértve ascitessel biztos, hogy jobban szeret a meló helyen tujázni mint az AMS-hez járni csicskulni.
Azért csak “félig-meddig” mert az utóbbi hónapokban már azt vettem észre rajta, hogy kezd “jól ellenni” a segélyen. Belül elfogadta, hogy ebből nem lesznek kütyü vásárlások és házi csövest sem fog tudni tartani, de arra meg elég, hogy havonta 1-2-szer befizessen Tibónál egy fajtalankodásra. Többre úgy sincs nagyon igénye. Legyen meg a napi 15 sör, legyen hol dögleni meg ne fázzon. Oszt’ ennyi.
Dec 04, 2024 07:29:16
(x22)
Dec 04, 2024 07:31:34
MaxPayne
Többre úgy sincs nagyon igénye. Legyen meg a napi 15 sör, legyen hol dögleni meg ne fázzon. Oszt’ ennyi.
Börtön:
- lesz hol dögleni
- nem fog fázni
- sör nem lesz
Blaha:
- lesz hol dögleni
- fázni fog
- fajtalankodás valószínü
- utóbbiból telhet sörre
Dec 04, 2024 07:31:34
(x4)
Dec 04, 2024 07:39:31
Ténfép
Endre, ma ne legyél besavanyodott fasz, ne tartsd vissza az infot a trollbácsik előtt. Amint ráeszmélsz hogy nem jött meg a segély, lődd fel a lájvot és számolj be róla!
Arról nem lesz, viszont lesz a következő témákról:
- általános befordítottfasz-i ismeretek
- buzulás I.
- buzulás II.
- befordított fasz a gyakorlatban
- buzuláselmélet
- buziság: heteróság
- fajtalankodástechnika
- lefetyelési és okádási módszerek
- fogyatékos kommunikáció
- koldulás élhetetlen, naplopó balfaszoknak
- komplex aberrációk
- pedofilológia I-IV.
Dec 04, 2024 07:39:31
(x27)
Dec 04, 2024 07:40:12
D_Dezső
Amúgy valaki magyarázza már el, aki jártasabb az AMS-nél, hogy van az, hogy nem küldik el más munkákra?
Ha én bemegyek az AMS-hez, azzal a dumával, hogy asztronauta vagyok de közben gerinc ferdülésem van meg -10-es dioptria és akkor addig kapom a segélyt amíg nem vesz fel a NASA?
Mert most ez történik valójában. Egy mentálisan beteg, súlyos alkoholistát próbálnak egy “kvázi” értelmiségi állásba betolni.
Mi a faszé’ nem mondja az AMS, hogy “hát aki egy év alatt IT-ban nem tud munkát szerezni az valószínű nem is programozó, úgyhogy kisbarátom irány a billa bojsó konzervet pakolni.”
És értem, hogy a fogyatékos azt loopolja, hogy ő neki “rossz a háta” meg nem alkalmas munkára de Hol erről a papír? Hát senki sem akar elmenni kamiont pakolni, mindenki a jó meleg irodában akar tujáskodni, de erre találták fel az orvosi felül vizsgálatot. És most tekintsünk el attól, hogy “a korcs mindenre alkalmatlan” mert aki egész éjszaka Mejcikét tudja stalkolni meg végig csöveskedni vele a Nyugati mellett, az kurvára letud venni egy csomagot is a szalagról egy DPD raktárban.
Szóval nem értem az AMS-t, hogy partnerek a fogyatékos tévképzetében, hogy Ő “IT szakembej”.
Szóval nem értem az AMS-t, hogy partnerek a fogyatékos tévképzetében, hogy Ő “IT szakembej”.
Dec 04, 2024 07:40:12
(x27)
Dec 04, 2024 07:46:05
D_Dezső
- lesz hol dögleni
- nem fog fázni
- sör nem
Tegnap kaphattunk egy kis ízelítőt, hogy a Sodi milyen ügyesen “cigány idomít”.
3 perc után már mint a megvadult csimpánzok úgy “pedofilozták” :)
Ez a szégyentelen balfasz 10 perc után elkotyogná , hogy az a ő csaja Tibor volt meg a 12 éves iparági standert, szóval eltudjuk képzelni mit csinálnának vele egy börtön zárkában.
Úgy replednének az orbit rágó fogak mint a konfetti :)
Dec 04, 2024 07:46:05
Dec 04, 2024 07:46:56
Félregombolt pizsama
Már varázsoltál eleget gyagyás buzi.Budai Úrfiúból bécsi hajléktalanná.Tádám!
www.tiktok.com/@nanobytesinc
Hómlessz tippek Minecraft ex-programozó twinkyboytól! Endre szerintem fogadd meg a tanácsait, szükséged lesz rá.
Mondjuk még neki is van jogsija, kocsija. Ebben eddig lehetett eljutni.
Dec 04, 2024 07:46:56
(x4)
Dec 04, 2024 07:54:22
Ténfép
Csak tipp, de:
- a nyakamat teszem rá, hogy mindenhol az első 3 percben bedobja, hogy autista buzi, és a vajda elüldözte (igen, itt meg dícséri párhuzamosan) + hivatalban behugyozás, vonyítás hitelesítésnek
- a reflexidő meglehetősen nagy azoknál a balfaszoknál, láthatod, még tanfolyamokra küldözgetik amíg nyöszörögnek a zűrös cv + egyéb ügyeivel
Dec 04, 2024 07:54:22
(x22)
Dec 04, 2024 07:54:59
MaxPayne
Nem vagy ezzel egyedül. Szóval nem értem az AMS-t...
Dec 04, 2024 07:54:59
(x8)
Dec 04, 2024 08:15:15
Endre priusza
Éveken át alkalmazták pjogjamozóként, szóval ez nem teljesen légből kapott dolog.
Dec 04, 2024 08:15:15
(x12)
Dec 04, 2024 08:15:50
Klohek
endre, mikor fogjuk látni a BBC riportereit, nincstelenül, bebaszva, cigányoknak 30 forintért táncolni?
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Dec 04, 2024 08:15:50
(x16)
Dec 04, 2024 08:16:25
Pitonsz Professzor
Faszság mert leszarják,hogy meddig alkalmaztak.Nekik a feladatuk(lenne),hogy ne élősködj a pénzükön tovább.
Dec 04, 2024 08:16:25
(x22)
Dec 04, 2024 08:23:45
banshee
Sorba kellett ülni a dokinál, megunta és elment. Azóta folyik a genny a füléből.
Púpja meg azért van, mert nem volt hajlandó gyógytornára járni, mert oda csak nyomorékok járnak.
Dec 04, 2024 08:23:45
(x22)
Dec 04, 2024 08:26:07
banshee
Jóhogy pasztmekk. Melóhelyen több zsét húz le, fűtenek rá, nyáron légkondi, ingyen tea, kávé, a mostani helyzethez képest földi paradicsom.
Dec 04, 2024 08:26:07
(x7)
Dec 04, 2024 08:43:39
kramalon
endre, mikor fogjuk látni a BBC riportereit, nincstelenül, bebaszva, cigányoknak 30 forintért táncolni?
Dec 04, 2024 08:43:39
(x5)
Dec 04, 2024 08:44:45
Zsibuci
Tibornál meg a THC.
Dec 04, 2024 08:44:45
(x7)
Dec 04, 2024 08:47:35
kramalon
Gyagyás, lassan költözz be a szolnoki vasútállomáson a retyóba, nézz bjútú videókat, hogyan kell gloryholet faragni és vigyél magaddal térdvédőt. Meg mentolos tiktakot.
Hamarosan ebből fogsz élni, készülj előre.
Púpszászt nem javaslom, kisebb a forgalom és amúgy is vadásznak rád.
Igaz amikor én tizen éve arra keveredtem, akkor a klozetet egy Matula bácsi szerű néni védelmezte és a papírt is ő adsgolta ki előre.
Faszom
Hamarosan ebből fogsz élni, készülj előre.
Púpszászt nem javaslom, kisebb a forgalom és amúgy is vadásznak rád.
Igaz amikor én tizen éve arra keveredtem, akkor a klozetet egy Matula bácsi szerű néni védelmezte és a papírt is ő adsgolta ki előre.
Dec 04, 2024 08:47:35
(x7)
Dec 04, 2024 08:47:55
kramalon
Tibornál meg a THC.
Meg a TBC.
Dec 04, 2024 08:47:55
(x1)
Dec 04, 2024 08:48:18
halottpiton
Van valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy kb. mennyi idő amég egy lakossági fórumon készült jegyzőkönyvet elérhetővé tesznek online? Egy hete nedves álmaim vannak azzal, hogy végre elolvashatom :)
Dec 04, 2024 08:48:18
(x4)
Dec 04, 2024 08:53:13
Ténfép
Van valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy kb. mennyi idő amég egy lakossági fórumon készült jegyzőkönyvet elérhetővé tesznek online? Egy hete nedves álmaim vannak azzal, hogy végre elolvashatom :)
Itt azt írták a trollégák, hogy 1-2 hét. Én is várom. Remélem a kábszeres tanácson is megemlegetik.
Dec 04, 2024 08:53:13
Dec 04, 2024 09:11:52
Félregombolt pizsama
Jó kis Ghettoacademie, sose lesz már olyan munkahelye a gyagyásnak. Kidobnak a saját albérletedből? Sebaj, gyere be
Dec 04, 2024 09:11:52
(x6)
Dec 04, 2024 09:24:50
Darth Tibor
Valamelyik flokkban, vagy lályvaban beszélt erről.
15 vagy 16 éves korában megvizsgálták az iskolában, és még rendben volt, de egy évvel később (miután a kamaszkor miatt hirtelen nagyobbat nőtt), már gerincferdülése lett. De mivel ezt nem látta korábban az orvos, ezért minden orvos egy sarlatán és ő piszony nem ment gyógytornára!
Dec 04, 2024 09:24:50
(x16)
Dec 04, 2024 09:26:15
Pitonsz Professzor
Legalabb ő helikopter.
Dec 04, 2024 09:26:15
(x3)
Dec 04, 2024 09:27:58
nemet mondtak
És még az sem volt gyanús neki, hogy az iskolai színjátszó szakkörben meghallgatás nélkül rá osztották a toronyőr szerepét?
Dec 04, 2024 09:27:58
64 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™
Szóval a mai nap láthattuk a jövőt, hogy mi vár ránk 1 hónapig, akkor mikor nem lesz már se meló, se segély? Azért egy hónapig, mert utána az A1 úgyis téglát csinál a Iphone-ból.