Komolyan ilyen bohóc embereket hogy termel ki a társadalom? Nulla szégyenérzet, teljes emberi csődtömegek, “felnőtt” “”””férfiak””””””… off vége 🤮 Off: Nézem vissza a tegnapi koldulást, tudom hogy ez màra már elfogadott de engem önmagában megrökönyít a látvány, hogy ott a képernyőn egy dagadt buzeráns, fekszik az ágyban, a feje széjjelfolyik a kamerában a tokájában ül az arca és koldul, “nyomjátok meg”….. Az osztott képernyő másik oldalán meg egy irdatlan nagy vekni, dentális holokauszt, még a végtelenbe hosszabbítva sem összetartó fogak, heherészés közben “nyem szántok meg egy szegény éhes embejt” “megiszom a jövidet is etye fene”
Welcome on TikTok! Ez a gyűjtőhelye az univerzum leghitványabb söpredékének!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Legjobb esetben az utolsó segély már egy hónapja megjött.
még nem jött meg, akkor menne egyből a prolihergelős lájfsz, hirtelen abbamaradna a "tyejünk, nyomjuk meg" végtelen ciklusban történő undorító erőszakos koldulás
“Legkevésbé sem vagyok fizikailag függő”
Komolyan ilyen bohóc embereket hogy termel ki a társadalom? Nulla szégyenérzet, teljes emberi csődtömegek, “felnőtt” “”””férfiak””””””… off vége 🤮
Szerintem mostanra már kimutathatóan látszik Magyarország leszakadtabb térségeiben a tiktok bevétel.
A magyar kormány sokat köszönhet a Tiktoknak, hogy az online koldulás (párbajozás) betapasztgat lyukakat a foszladozó magyar szociális rendszeren.
Szerintem pont, hogy kapott. Ha van pénz, kussol az összes retard. Élőlájv előző hónap végén is csak akkor volt, amikor már nagyon nem volt sörikére.
Majd délután kapunk egy győzelmi flokkot, hogy milyen jó házimanója volt az AMS-nek, a trolloknak nincs igaza.
Hiába fogadta meg, hogy most spórolni fog, abban a pillanatban indul két kézzel a pénz szórása, amint a napi jelentés megtörtént. Lesz itt McDonalds, buzifürcsi, sajt zabálás a karácsonyi vásárban, utalások Tibinek.
De nem baj pedofil, sosem ez volt a kérdés, hanem mi lesz ezután. De gondolom "eszt most hattyuk, majd lesz falahoty".
Vége van, Kicsi. Vége van.
El lesz kapva..nagyon
Punszisza a lekjopp!
"Azt ismered, hogy egy pasi kiesik az 50. emeletről? Miközben zuhan azt mondogatja, hogy nyugtassa magát: „...eddig minden rendben, eddig minden rendben, eddig minden rendben...". Nem a zuhanás számít. A leérkezés."
De ez hol derült ki? Vagy hogy? Tranyóbaszó Gayza lájf van?
Igyunk egy sörtöt, he
Persze. Kevinke érdekében természetesen.
Nyem érted a lényeget, hülyevagy
Ezt loopolta az egyszeri ablakmosó is esés közben, amikor lezuhant a felhőkarcolóról.
Mennyi adósságot is csináltál az elmúlt hónapokban a hód kurva anyád felé te 20 Forintért táncikáló pedofil buzi?
Na lássuk:
350-70 ezer HUF
350 Euro
1 oldal szalonna
Kurvára röhögök rajtad te szánalmas szar :D
A kamatot miben fogja majd kérni a wannabe zsidó rágcsálófejű véglény, tepertőben? :D
Menj párbajozni a 2 osztályt végzett cigányokkal, ismerkedj felfelé! Te máshogy úgysem tudsz.
Csak az a baj, hogy 1 perc után még ezeknek is nyilvánvaló, hogy egy mocskos pedofil buzeráns vagy, amit a tudtodra is adnak.
Te, te... nagy "cigányidomító" nácibuzi fasztarisznya...
KÉREM A RECSKABOHÓC MEGBÜNTETÉSÉT
LOL, kurva sokan fognak fizetni, hogy nézhessék és még annál is többen fogják támogatni.
Elmebeteg, szépen megérteted, hogy mit magyarázott 3 napja, 3x is Gayza neked. Na ezért vagy egy ruppotlan csőves többek közt. Mert megint, 0 effortal akarsz pénzt szerezni, mivel egy tiktokhoz is fogyatékos vagy.Erről az jut eszembe, amikor még a youtubeon nyomta a "kontentot" akkor is az igen "okos" fejével tagmódos chatet és 1db(!) csak tagos videót töltött fel. "hogy mivel nem kap nézői támogatásokat, azon gondolkodik, hogy bevezesse az előfizetéses modellt. "
Azoknak is kurva sok értelme volt, mert a tagmódos chatet le sem szarta, idejött fel fórumos kommenteket olvasni.
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Komolyan ilyen bohóc embereket hogy termel ki a társadalom? Nulla szégyenérzet, teljes emberi csődtömegek, “felnőtt” “”””férfiak””””””… off vége 🤮 Off: Nézem vissza a tegnapi koldulást, tudom hogy ez màra már elfogadott de engem önmagában megrökönyít a látvány, hogy ott a képernyőn egy dagadt buzeráns, fekszik az ágyban, a feje széjjelfolyik a kamerában a tokájában ül az arca és koldul, “nyomjátok meg”….. Az osztott képernyő másik oldalán meg egy irdatlan nagy vekni, dentális holokauszt, még a végtelenbe hosszabbítva sem összetartó fogak, heherészés közben “nyem szántok meg egy szegény éhes embejt” “megiszom a jövidet is etye fene”
Idézet a tegnapi cigó ifjaktól: "Há' hogy teremtett a Jóisten egy ilyet?!"
Kedves Mikedépé úr!
Éppen át akartuk utalni az utolsó segélyt és értesíteni ügyfelünket (innentől "Sneci"), hogy a Notstandshilfére továbbra is jogosan tart igényt, de amikor láttuk, hogy Ön ezt kiírta az internetre, az ügyvezető széttépte a határozatot, azonnal válságértekezletet hívott össze, ahol a következő döntés született: az Önök mindennapos ábrándos kommentjeit figyelembe véve mindenféle támogatást megvonunk a Snecitől, kitiltjuk Ausztria területéről, azonnal elindítjuk ellene a végrehajtási eljárást (70 millió euro összegről), és gondoskodunk róla, hogy napokon belül a böribe kerüljön. Vagy a Blahára. Kérem, szíveskedjenek eljuttatni hozzánk, hogy melyiket szeretnék inkább, és mi azonnal intézkedünk. Ígérjük, hogy mostantól élénk figyelemmel kísérjük a fórumot, és ahogy beírja valaki, hogy ő éppen mit remél, mit szeretne, mi tüstént valóra váltjuk.
Mert ilyen AMS az AMS.
Maradok tisztelettel a fórum szolgálatában:
Karl Lichtenfeld
AMS, titkárságvezető
P.S.: Kérem, adják át szívélyes üdvözlünket Noikabatgomb úrnak, a vezérigazgató úr tisztelettel kérdezteti, hogy mikor óhajt ismét golfozni vele. Előre is köszöni a választ. Dogoljmegsodi úrnak pedig megnyugtatásképpen üzenjük, hogy nagyon, de nagyon el lesz kapva a Sneci.
€80,000 az tenyleg ilyen oriasi osszeg, hogy ennyire sirnak ra a helyi cegek?
IT-ben belul eleg niche terulet, 15 ev tapasztalat.
(nem Manager, hanem inkabb Subject Matter Expert)
Meg egy is kevesnek tartom, ahhoz kepest, hogy egy olyan degeneralt mint az Endre havi €1800-t kap a semmire. Egy kis kozerdeku, becsi trollszok IT-ban:
Miért szerinted mert valaki programozó már 100k-s bruttót kellene kapnia?:D
Punszisza a lekjopp!
Mondjuk Endre jelenleg egyetlen ITs cégtől sem kap egy vasat sem..
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Meg egy is kevesnek tartom, ahhoz kepest, hogy egy olyan degeneralt mint az Endre havi €1800-t kap a semmire. Egy kis kozerdeku, becsi trollszok IT-ban:
SME, principal munkáknál abszolút nem az.
Ez már nem is állás keresés hanem nigériai levél spam IT cégeknek, a nagy számok törvénye alapján egy hülyének lennie kell :)
Amúgy félig meddig egyetértve ascitessel biztos, hogy jobban szeret a meló helyen tujázni mint az AMS-hez járni csicskulni.
Azért csak “félig-meddig” mert az utóbbi hónapokban már azt vettem észre rajta, hogy kezd “jól ellenni” a segélyen. Belül elfogadta, hogy ebből nem lesznek kütyü vásárlások és házi csövest sem fog tudni tartani, de arra meg elég, hogy havonta 1-2-szer befizessen Tibónál egy fajtalankodásra. Többre úgy sincs nagyon igénye. Legyen meg a napi 15 sör, legyen hol dögleni meg ne fázzon. Oszt’ ennyi. 300 jelentkezés pasztmek …
Ezt nevezik klasszikusan lecsúszásnak. Előbb csak ideglenesen esik vissza az életszínvonal két állás között, aztán mikor a munkanélküliség tartós lesz, akkor az alany berendezkedik erre a vegetálásra hosszú távra. Az igényei idomulnak a lehetőségeihez. Régebben ugye utazgatás volt, kütyüzgetés, előfizetések, csekonics lájfsztájl. Most ez leredukálódott a napi sörikére. Az legyen meg, a többi nem számít.
Unterklass Sodi lett a Sodi, ilyen nagyon egyszerű ez.
Viccelsz? Egy valamirevaló programozó 2 év tapasztalattal 100.000 Euró nettó alatt a gépet nem kapcsolja be.
Ez persze óriási paródiarovat. Pár éve még tényleg így volt, de mostanra azért az IT szakmákban is racionalizálódnak a bérek. Már rég nem arról van szó, hogy esőember típusú autista zsenik hegesztik a Csatornázási Művek számlázóprogramját havi 5 misiért, és senki nem érti, mit csinálnak, ezért kifizetik nekik.
Hamarosan megvalósul az álmod!
Endre!
dehogy, saját kecó az emberfiók kevésbé bútorozott verziója lesz, ahonnan nem tud kimenni egy sörtért és abdul nyugodtan verheti, a smasszerek még meg is dicsérik
Amikor revolute nevet váltott akkor utána néztem, ez az új azonosító is az ő nevén van.
Nov 5-6. Között ellenőriztem le.
Ha esetleg szeretnétek még egyszer ránézzek ha úgy gondoljátok ez már Golda számlája lehet, de gyanítom hogy nem.
Nem fog ez távolállni a valóságtól majd. Ott fog kamusírni meg nyüszíteni az ajtó előtt a szègyentelen fasznyaló.
Melyik kolbász? Igen!
Megkapom a segélyt?
IGEN/NEM
IGEN/NEM
IGEN/NEM
IGEN/NEM
Csak mondjanak annyit, hogy "rendben" és megyek is a Billába sörért, és leszarom, hogy utána hogyan szopat az ügyintézőjük!
Ha vehetek sört, akkor minden O és K együtt OK!
...és így tovább
ha nem kell collab kartya meg beepitett broker szar, szerintem wise.
en evek ota kb mindent azzal tolok es HU ibant is ad.
/off
Endre!
Masztiparti a vicces színű fiúkkal az emberfiókban?
Ha esetleg szeretnétek még egyszer ránézzek ha úgy gondoljátok ez már Golda számlája lehet, de gyanítom hogy nem. Amikor revolute nevet váltott akkor utána néztem, ez az új azonosító is az ő nevén van.
Leirom, mért vagy te nekem nagyon gyanús. Mikor Ascites 2024.11.06 éjjel 1:58-kor beírta ide, hogy ez a endre82 lehet Golda számlája, te 1.5 órán belül 3:27-kor megjelentél, hogy cáfold azt.
Ezzel még igazából semmi baj nem lenne. Majd aznap délután 13:06 "üzent neked" itt mondomkusskuss trolléga. Erre te 24 perc múlva megint megjelentél és elkezdtél magyarázkodni, hogy mért utaltál neki.
Eddig ez a 2 hozzászólás volt tőled itt a fórumon. És mikor 1 hónap mulva megint felmerül a Goldás gyanú, ezúttal általam, akkor megint megjelensz, 28 perccel később és felajánlod a lehetőséget, hogy megint ránézel ha akarjuk. Remélem, nem úgy akarsz ránézni, hogy utalsz neki most is, mint múltkor.
De tudod mit, ha hozol egy ehhez a februárihoz hasonló bizonyítékot, hogy tényleg ez is az elmebeteg számlája, akkor hajrá! Hasonló nélkül, a fentiek után ne igen erőltesd ezt, szerintem. :)
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Ez persze óriási paródiarovat. Viccelsz? Egy valamirevaló programozó 2 év tapasztalattal 100.000 Euró nettó alatt a gépet nem kapcsolja be.
Az a szitu, hogy most is pontosan ugyanolyan pozíciókat találni, ugyanolyan bérgörbével mint 4 éve a szakmának abban a szegmensében, ahol egyébként ez a 100k+ euró egy reális bér. A piac nem ezeknek reccsent meg, hanem azoknak a codemonkeyknak akik a bemagolt interjúkérdésekkel, meg a sémamondatokkal jutottak be ilyen-olyan himi-humi pozíciókba.
Akkor nem kifejezetten erősek az ismerőseid szakmailag. Az tény, hogy most IT startupot csinálni nehezebb mint eddig volt. Eddig a ZIR miatt simán működött hogy szalvétára rajzolt ákombákomokra behúztál egy nagyobb halom VC pénzt, és akkor sem volt nagy baj ha az egész elégett a picsába és nem lett belőle semmi. Most ez már nem működik. De ettől függetlenül lehet, meg egyébként szükség is van rá. Sokkal egészségesebb a mostani IT job market mint pár éve, de én picit tartok a parittya effektustól.
Pár szót arról hogy miért is van ez. Ha valaki tényleg unirónikusan elhiszi, hogy az AI vette el a munkát, az vagy sosem látott szoftverfejlesztői munkát, vagy hülye, vagy mindkettő(endre). A jelen állapot azért állt fel, mert a covid alatt ez az egy iparág volt ami stabilan tudott növekedni, lockdown miatt hatalmas megköthető potenciál volt az online platformokban, mostanra kiderült, hogy ezek a platformok a lockdown alatti érdeklődést nem fogják tudni megtartani, ebből kifolyólag pénzüknél sem lesznek, és a keresletük sem nő abban az ütemben, hogy belátható időn belül azt a borzalmas nagy túltoborzást ami megléptek fent tudják tartani. Így jöttek a gigantikus layoffok, és a többi innentől már dominó hatás. A layoffok miatt a befektetői bizalom megremegett, ez véget vetett a ZIR-nek, a tetejébe érkezett még egy orosz-ukrán háború meg a közel keleti konfliktus. Egyszóval, pusztán gazdasági hatások a felelősek.
tl;dr.: nem a fejlesztői piac van válságban, hanem a digitális segédmunkás. nem az AI veszi el a munkád, csak értéket kéne teremtened hogy meg tudd tartani/szerezni.
Szerintem az easybankos kártyenről, ahova a segélyt kapta. A hitelkártya azon felül van.
Scrum master, teamlead, ilyen pozikban vannak olyan bruttó és nettó 1 millió között per hó. Ez persze a magyar átlag fölött van jóval fizetésben, de messze nem azok a csoda álomfizetések. Nem tudom megítélni, mennyire jók a szakmájukban.
Nem vagyok szakember, de egy kollégámmal egy év alatt kétszer fordult elő, hogy kapta az értesítést, hogy éppen egy londoni üzletben vásárolt ennyi és ennyi összegért. Hosszas levelezgetés és telefonálgatás után visszakapta a pénzét, persze. Nem tudom, ez mennyire általános jelenség.
Az a gond, hogy a pozíciók magukban csak annyit mondanak el, hogy hány év elszámolható munkatapasztalatod van az adott fielden. Ha van egy félig oké beszélőkéd, meg nem tűnsz teljesen kreténnek, akkor konkrétan küzdened kell az ellen hogy valaki team leadet csináljon belőled. A scrum master meg nem egy fejlesztői munkakör. Az hogy hol töltik be ezeket a pozíciókat már egyel beszédesebb. Egy OTP-s vagy 4ig-s Team Lead/Scrum master pozíció nem olyan nagy Street Credit. Egy Cloudera/Wise már valamivel jobb, de még mindig nem az ami a 100k eurós pozi. Az utóbbi kettő egyébként a magyar piac teteje. De ha nem riasztó például a contracting, akkor ha van pár éved valamelyiknél ezek közül a cégek közül(és persze nem vagy kontár), akkor contractingal, vagy relokációval simán kinyílik a lehetőség az áhított 100k eurohoz.
13.49 perc van most.
Megkapta a gyagyàs a segèlyt vagy mèg nem derùlt ki?
Remèlem elutasitotta az AMS vègleg:) Sziasztok.
Ha lenne segély, már reggel indult volna a hergelés besörözve.
Jo hat, a scrum master az nem programozo, a team lead pedig people leader normal esetben
Közbe néztem a tegnapi live-ot és mikor erről beszél a 3. live elején, nem azt mondja hogy napokkal korábban utalt hanem egyszer azt, hogy a bank 1.5 hétig ült az utaláson, utána meg, hogy 1 héttel korábban utalt, csak aztán valamiért az az utalás "keringett" a bank rendszerébe ami miatt szerinte ócskán és átláthatatlanul dolgozik a bank.
Szóval az utalást talán kb 11.22 és 11.25 körül indíthatta és nem pár nappal korábban. Viszont biztos nem a bank rendszerével van a gond, hogy ennyit kellet várnia, hanem talán azért volt ennyi idő míg megérkezett, mert országok közötti utalás volt talán. Mert azok mennek talán ilyen lassan. Szóval lehet, hogy például magyar OTP,CIB... számláról ment a pénz az osztrák (Easybankos?) hitelkártyára és ezért tarthatott olyan sokáig talán míg megérkezett.
13.49 perc van most.
Remèlem elutasitotta az AMS vègleg:) Sziasztok.
Olvass vissza.
Punszisza a lekjopp!
/off ha nem kell collab kartya meg beepitett broker szar, szerintem wise.
A broker szar nem kell..koszi...:D
Punszisza a lekjopp!
Az AMS trónján vaskéz ragyog.
Macskám az ólban, szőrből szőtt magány,
Koszban keresgél, s én benne halál. Sötét hatalmak, gép szíve dohog,
A modern Pilinszky
Megkoronázva egy ingyenkonyhán nyammogással.
In-gyen-kony-hán, a budai úriének.
Igyunk egy sörtöt, he
Hasfelmetszö Trutymó
Nem menne összeomlás, az tuti. Akkor élőzik, ha őrjöng vagy ha unatkozik. Most rettegne az életéért. Olyankor kussol és bömböl Goldának.
Inkább az lehet, hogy annyira ünnepelt/borongott, hogy full beivott és most ájultan alszik az emberfiókban.
Hiába mondta, nem tud hazamenekülni, ha nem kapja meg a pénzt, legalábbis, ha ugyanúgy fennál a napi bejárás kötelezettsége. Nyáron ugyebár történt olyan, hogy 2 hétre befagyasztották a segélyét, mert nem küldte el a hazalátogatások listáját, és erre hivatkozva visszatarthatták a kiutalást, aztán a nyilatkozat után soron kívül kifizették. Akkor sem figyelmeztették előre, hogy ne várja a zsét. Ha nem adta le a híváslistát, most is rendszabályozhatták ezzel. Ha leadta (szerintem igen), akkor pedig már átnézhették a hivatalban.
Még semmi sem biztos. Még az elmulasztott bizottsági meghallgatás miatt is visszatarthatják a kifizetést, ha úgy ítélték, hogy nem együttműködő.
De az is simán lehet, hogy minden rendben ment és most azért hortyog kiütve, este pedig jön majd hergelni.
Ez most picit váratlanul ért.
Már régen regisztráltam a fórumra mert lassan 2 éve folyamatosan követem a nyomorékot, igazából csendes szemlélő vagyok aki nagyra értékeli a tanszék munkáját.
Mikor láttam azt hogy Ascites elméletét hogy lehet hogy @endre82 az már Golda számlája akkor gondoltam egyet és úgy voltam vele segítek a tanszéknek és leellenőrzöm a revolut ID mögött lévő valós regisztrált személy nevét. Amúgy ezt bárki más is képes rá, én csak segíteni szerettem volna.
Ezt aznap meg is tettem, és be is számoltam róla. Igaz képet nem adtam de nem véletlen....
Nem tudom hogy milyen bizonyítékot szeretnél, de nem szeretném felfedni magam egy anonim fórumon, ezért ennyi bizonyítékot tudok adni itt ezen a csatornán...
És igen még mindig nem Golda nevén van a @endre82 revolute, ezt újra lechekoltam csak hogy ebbe biztosak lehessünk.
Remélem hogy megfelelő választ adtam a kérdésedre, és megnyugtatalak hogy nem Goldát vagy a fikást védem......
Már régen regisztráltam a fórumra mert lassan 2 éve folyamatosan követem a nyomorékot, igazából csendes szemlélő vagyok aki nagyra értékeli a tanszék munkáját.
Mikor láttam azt hogy Ascites elméletét hogy lehet hogy @endre82 az már Golda számlája akkor gondoltam egyet és úgy voltam vele segítek a tanszéknek és leellenőrzöm a revolut ID mögött lévő valós regisztrált személy nevét. Amúgy ezt bárki más is képes rá, én csak segíteni szerettem volna.
Ezt aznap meg is tettem, és be is számoltam róla. Igaz képet nem adtam de nem véletlen....
Nem tudom hogy milyen bizonyítékot szeretnél, de nem szeretném felfedni magam egy anonim fórumon, ezért ennyi bizonyítékot tudok adni itt ezen a csatornán...
És igen még mindig nem Golda nevén van a @endre82 revolute, ezt újra lechekoltam csak hogy ebbe biztosak lehessünk.
Remélem hogy megfelelő választ adtam a kérdésedre, és megnyugtatalak hogy nem Goldát vagy a fikást védem...... Ez most picit váratlanul ért.
Miért satíroztad ki az összeget?!
én biztonsági okokból satíroznám ki hogy a pedofil még véletlen se tudjon semmiből beazonosítani.
#50euro + kamatok
Mert te troll vagy, de ő inkább felszopó lesz. Ne legyen igazam.
ne legyen, de ha az, az úgyis ki fog derülni előbb vagy utóbb.
#50euro + kamatok
nem hinném, hogy az aki két éve követné a fikást az felszopó lenne, másrészt lehet küldeni öt forintot is, azt meg az őszfasz hajára kenheti
"Most buzi vagy vagy pedofil?"
Igen.
Abból, hogy beírta, hogy két éve követi, miért következik az, hogy igazat is mond?
Én 43 éve követem.
Látod, bárki mondhat bármit.
*Utál
Ezt ki kérem magamnak, azért nem látsz összeget mert nem akarom magam felfedni....
Egyébként a minimum összeget küldtem és azt se szívesen, visszont ha kiderült volna hogy Golda nevén van akkor most örülnénk és nem az lenne a kérdés hogy felszopó vagyok e vagy troll.
De most már lassan bánom hogy írtam a fórumra, és megpróbáltam segíteni...
nem védeni szeretném, de feltételezve, hogy regisztrált, nem mínuszolták ki a picsába és nem védi elvakultan a pedofilt, akkor csak nem lehet felszopó
ha mégis akkor az én kurva anyámat
ha mégis akkor az én kurva anyámat nem védeni szeretném, de feltételezve, hogy regisztrált, nem mínuszolták ki a picsába és nem védi elvakultan a pedofilt, akkor csak nem lehet felszopó
Akik eddig dezinformálni jöttek, mindnek volt annyi esze, hogy eljátssza sodi ellenségét, ld. a holland troll, aki nagy meglepetést ígért, a büdösgócos eladólány, az egri "kommandó" és így tovább.
Egyébként a minimum összeget küldtem és azt se szívesen, visszont ha kiderült volna hogy Golda nevén van akkor most örülnénk és nem az lenne a kérdés hogy felszopó vagyok e vagy troll.
De most már lassan bánom hogy írtam a fórumra, és megpróbáltam segíteni... Ezt ki kérem magamnak, azért nem látsz összeget mert nem akarom magam felfedni....
Ha igazat mondasz, ne vedd magadra. Tudod, az utóbbi időben túl sok dezinformáló retard/felszopó megfordult itt, és elővigyázatosabbak vagyunk.
Az első gondolatom az volt, hogy tuti befizette a büntit, azért ilyen csóró most, de aztán számoltam, és az alapján nem sikerülhetett (max. ha tényleg maradt Goldánál a Bittnerből).
Ebben a hónapban a Duolingón (50 eur), egy-két spanyol nyelvkönyvön (max.50 eur), a bálnatápon (50 eur) és a kártyenkamatokon (170 eur) kívül nem volt nagyobb költése a szokásos életén felül. Mondjuk az is igaz, hogy ha csak minden nap 1x zabált 10 euróért a mekiben, az havi szinten kb. 190-200 eur többletköltség lehet.
Az állandó kiadásokkal így áll:
- alkohol: 450-500 eur
- telefonszámla: 300+10 eur
- szállás: 220 eur
- utazás: 80 eur
- filmes előfizetések: 60 eur
- Chat GPT: 20 euró
Plusz kiadások:
- kaja: 200 eur
- kártyenkamat: 170 eur
- Duolingo + könyvek: 50+50 eur
- ajándék az egri retardoknak: 50 eur
Vagyis az állandó kiadások (1140) + a havi egyéb kiadások (520) + a hitelkártyán lévő pénz (180) 1840 eurót magyaráz. Ha tényleg megkapott 1980 eurót (ennyi a 66 eur x30 nap), akkor max. 140 euróval nem tudunk elszámolni. Gyanítom, hogy ezt is simán elitta.
(x18)
Dec 04, 2024 09:36:42
EasybankosPedo
"hogy mivel nem kap nézői támogatásokat, azon gondolkodik, hogy bevezesse az előfizetéses modellt. "
LOL, kurva sokan fognak fizetni, hogy nézhessék és még annál is többen fogják támogatni.
Elmebeteg, szépen megérteted, hogy mit magyarázott 3 napja, 3x is Gayza neked. Na ezért vagy egy ruppotlan csőves többek közt. Mert megint, 0 effortal akarsz pénzt szerezni, mivel egy tiktokhoz is fogyatékos vagy.
Elmebeteg, szépen megérteted, hogy mit magyarázott 3 napja, 3x is Gayza neked. Na ezért vagy egy ruppotlan csőves többek közt. Mert megint, 0 effortal akarsz pénzt szerezni, mivel egy tiktokhoz is fogyatékos vagy.
Dec 04, 2024 09:36:42
(x2)
Dec 04, 2024 09:43:26
Pietr
Off: Nézem vissza a tegnapi koldulást, tudom hogy ez màra már elfogadott de engem önmagában megrökönyít a látvány, hogy ott a képernyőn egy dagadt buzeráns, fekszik az ágyban, a feje széjjelfolyik a kamerában a tokájában ül az arca és koldul, “nyomjátok meg”….. Az osztott képernyő másik oldalán meg egy irdatlan nagy vekni, dentális holokauszt, még a végtelenbe hosszabbítva sem összetartó fogak, heherészés közben “nyem szántok meg egy szegény éhes embejt” “megiszom a jövidet is etye fene”
Komolyan ilyen bohóc embereket hogy termel ki a társadalom? Nulla szégyenérzet, teljes emberi csődtömegek, “felnőtt” “”””férfiak””””””… off vége 🤮
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Dec 04, 2024 09:43:26
(x8)
Dec 04, 2024 09:50:12
mikedp
Remélem nem kap egy fillér segélyt sem , és végleg lezárul ma egy Labancia!
KURVArangy
Dec 04, 2024 09:50:12
(x6)
Dec 04, 2024 09:50:42
Darth Tibor
Welcome on TikTok! Ez a gyűjtőhelye az univerzum leghitványabb söpredékének!
Dec 04, 2024 09:50:42
(x8)
Dec 04, 2024 09:50:51
Bubuka
Megjött az utolsó segélyke, gyagyás? Miért nem lövöd fel az élőt és örömködsz a sörtöddel?
Dec 04, 2024 09:50:51
(x5)
Dec 04, 2024 09:54:20
Zsibuci
Megjött az utolsó segélyke, gyagyás? Miért nem lövöd fel az élőt és örömködsz a sörtöddel?
Legjobb esetben az utolsó segély már egy hónapja megjött.
Dec 04, 2024 09:54:20
(x22)
Dec 04, 2024 09:59:16
banshee
A transzszexuális aligátor próbálja beszuszakolni a döglött pitont.
www.facebook.com/share/v/9VX7Pv8epqLEyvrj/
www.facebook.com/share/v/9VX7Pv8epqLEyvrj/
Dec 04, 2024 09:59:16
(x2)
Dec 04, 2024 10:02:34
herr_schwechater
még nem jött meg, akkor menne egyből a prolihergelős lájfsz, hirtelen abbamaradna a "tyejünk, nyomjuk meg" végtelen ciklusban történő undorító erőszakos koldulás
Dec 04, 2024 10:02:34
(x3)
Dec 04, 2024 10:15:53
Sodit a Tajgetoszra
endre tiktikje
Kb 8:15
vm.tiktok.com/ZNe3TKvDg/
(valami politikai vicceskedés lehet Magyar Peterröl)
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Kb 8:15
vm.tiktok.com/ZNe3TKvDg/
(valami politikai vicceskedés lehet Magyar Peterröl)
Dec 04, 2024 10:15:53
(x2)
Dec 04, 2024 10:19:20
dogoljmegsodi
szerintem nem kapott segélyt. csak túl depressziós koldús liveot indítani
Dec 04, 2024 10:19:20
(x8)
Dec 04, 2024 10:23:13
Bubuka
Elképzelem ahogy kitessékelik az ams-ből ez meg ott hüppög könyörögve a bejáratnál csuldigungozva :D
Dec 04, 2024 10:23:13
(x27)
Dec 04, 2024 10:27:35
D_Dezső
Szerintem mostanra már kimutathatóan látszik Magyarország leszakadtabb térségeiben a tiktok bevétel.
A magyar kormány sokat köszönhet a Tiktoknak, hogy az online koldulás (párbajozás) betapasztgat lyukakat a foszladozó magyar szociális rendszeren.
Dec 04, 2024 10:27:35
Dec 04, 2024 10:27:43
Tlpszchptks Trbmxr
... a ségélyke nem gyütt stoki?
mikorra várod a könyv végét stoki?
Sodi dögöljél már meg!
mikorra várod a könyv végét stoki?
Dec 04, 2024 10:27:43
(x2)
Dec 04, 2024 10:28:45
SporoloProli
Ha nincs segély, akkor saját bevallása szerint hazatakarodik.
Egy helyi troll ha esetleg este arra jár, látszik majd, hogy sötét van a kinti budiban, vagy bennt van a pedofil.
(Pedofilnak neveztelek endre, mit fogsz tenni most?)
Egy helyi troll ha esetleg este arra jár, látszik majd, hogy sötét van a kinti budiban, vagy bennt van a pedofil.
(Pedofilnak neveztelek endre, mit fogsz tenni most?)
Dec 04, 2024 10:28:45
(x7)
Dec 04, 2024 10:29:08
nmthrwwy420
szerintem nem kapott segélyt. csak túl depressziós koldús liveot indítani
Szerintem pont, hogy kapott. Ha van pénz, kussol az összes retard. Élőlájv előző hónap végén is csak akkor volt, amikor már nagyon nem volt sörikére.
Majd délután kapunk egy győzelmi flokkot, hogy milyen jó házimanója volt az AMS-nek, a trolloknak nincs igaza.
Hiába fogadta meg, hogy most spórolni fog, abban a pillanatban indul két kézzel a pénz szórása, amint a napi jelentés megtörtént. Lesz itt McDonalds, buzifürcsi, sajt zabálás a karácsonyi vásárban, utalások Tibinek.
De nem baj pedofil, sosem ez volt a kérdés, hanem mi lesz ezután. De gondolom "eszt most hattyuk, majd lesz falahoty".
Dec 04, 2024 10:29:08
(x1)
Dec 04, 2024 10:32:11
púpostulok
Endre, tudunk indulni?
Dec 04, 2024 10:32:11
(x16)
Dec 04, 2024 10:33:10
Pitonsz Professzor
Varjuk ki az első napi nyomorflokkot
Punszisza a lekjopp!
Dec 04, 2024 10:33:10
Dec 04, 2024 10:38:03
varázsló
csiribá csiribú segélyusz nem utalusz
Dec 04, 2024 10:38:03
Dec 04, 2024 10:38:56
-
Agyonképzett értelmiségi stoki a stoki, piszony
Dec 04, 2024 10:38:56
(x18)
Dec 04, 2024 10:43:09
EasybankosPedo
Igy indult és ezek történtek Októberbe és Novemberbe a segély utalás napján. Meglátjuk mi lesz ma.
Október 04-én (pénteken) SoDI a követőire korlátozta a TikTok csatornája láthatóságát és 12:22-kor publikált egy vekniflokkot, melyben az ügyében illetékes AMS hivatal közelében található buszmegállóban sörözgetett.
November 06-án (szerdán) SoDI 9:00-kor live-olni kezdett: mekis reggelit tömve fekete csonkokban gazdag szájüregébe büszkélkedett, hogy nem kell tovább nyomorognia a Goldától kapott 60 ezer forintból, hiszen megérkezett a segélye,...9:52-kor elfoglaltságra hivatkozva megszakította a közvetítést. 11:14 és 11:45 között posztcunamit zúdított a púptokra, és levette a tegnapi koldulós videóját, flokkal azonban kora délutánig nem rukkolt elő.
Egyébként azon gondolkodom, hogy emlitette tegnap, hogy napokkal koorábban utalt 350 eurót magának "16:02-kor visszatért egy új live-val, és felvillanyozva elmesélte, hogy napokkal korábban átutalt 350 eurót az osztrák hitelkártyájára, " És hogy ezt vajon honnan utalta? Esetleg Golda számlájáról vagy honnan? Nem akarom elhinni, hogy a vén kurva ezek szerint, megint megtámogatta hó végén 350 euróval. Esetleg ez a pénz már abból a múltkor említett 1000 euró Bittnerböl ment?
Október 04-én (pénteken) SoDI a követőire korlátozta a TikTok csatornája láthatóságát és 12:22-kor publikált egy vekniflokkot, melyben az ügyében illetékes AMS hivatal közelében található buszmegállóban sörözgetett.
November 06-án (szerdán) SoDI 9:00-kor live-olni kezdett: mekis reggelit tömve fekete csonkokban gazdag szájüregébe büszkélkedett, hogy nem kell tovább nyomorognia a Goldától kapott 60 ezer forintból, hiszen megérkezett a segélye,...9:52-kor elfoglaltságra hivatkozva megszakította a közvetítést. 11:14 és 11:45 között posztcunamit zúdított a púptokra, és levette a tegnapi koldulós videóját, flokkal azonban kora délutánig nem rukkolt elő.
Egyébként azon gondolkodom, hogy emlitette tegnap, hogy napokkal koorábban utalt 350 eurót magának "16:02-kor visszatért egy új live-val, és felvillanyozva elmesélte, hogy napokkal korábban átutalt 350 eurót az osztrák hitelkártyájára, " És hogy ezt vajon honnan utalta? Esetleg Golda számlájáról vagy honnan? Nem akarom elhinni, hogy a vén kurva ezek szerint, megint megtámogatta hó végén 350 euróval. Esetleg ez a pénz már abból a múltkor említett 1000 euró Bittnerböl ment?
Dec 04, 2024 10:43:09
(x7)
Dec 04, 2024 10:43:57
nmthrwwy420
Stoki üzenete Gayzanak: "Eddig minden rendben."
Vége van, Kicsi. Vége van.
Dec 04, 2024 10:43:57
(x2)
Dec 04, 2024 10:56:25
dogoljmegsodi
élősködő hitvány féreg stoki aStoki
Dec 04, 2024 10:56:25
(x16)
Dec 04, 2024 10:58:01
Pitonsz Professzor
élősködő hitvány féreg stoki aStoki
El lesz kapva..nagyon
Dec 04, 2024 10:58:01
(x28)
Dec 04, 2024 11:02:19
gobesug
"Azt ismered, hogy egy pasi kiesik az 50. emeletről? Miközben zuhan azt mondogatja, hogy nyugtassa magát: „...eddig minden rendben, eddig minden rendben, eddig minden rendben...". Nem a zuhanás számít. A leérkezés."
Dec 04, 2024 11:02:19
(x4)
Dec 04, 2024 11:03:59
Ténfép
Dec 04, 2024 11:03:59
(x1)
Dec 04, 2024 11:06:10
halottpiton
Persze. Kevinke érdekében természetesen.
Dec 04, 2024 11:06:10
(x18)
Dec 04, 2024 11:15:44
EasybankosPedo
Elmebeteg, kár, hogy ma megkaptad az UTOLSÓ munkanélkülit. Kár, mert már kezdet beindulni a dolog. Ma valószínűleg már 1 dollár is összejött volna. De nem baj, majd 3.5 hét múlva kezded megint ellőről, nulláról.
Dec 04, 2024 11:15:44
(x22)
Dec 04, 2024 11:17:18
banshee
Ezt loopolta az egyszeri ablakmosó is esés közben, amikor lezuhant a felhőkarcolóról.
Dec 04, 2024 11:17:18
Dec 04, 2024 11:17:46
Éjfél
Akkora volt az elvonási tüneted, hogy az eddig be nem vitt összes sört sikerült egyszerre meginni?
Dec 04, 2024 11:17:46
(x8)
Dec 04, 2024 11:18:23
horgász
Nem akarom elhinni, hogy a vén kurva ezek szerint, megint megtámogatta hó végén 350 euróval. Esetleg ez a pénz már abból a múltkor említett 1000 euró Bittnerböl ment?
Mennyi adósságot is csináltál az elmúlt hónapokban a hód kurva anyád felé te 20 Forintért táncikáló pedofil buzi?
Na lássuk:
350-70 ezer HUF
350 Euro
1 oldal szalonna
Kurvára röhögök rajtad te szánalmas szar :D
A kamatot miben fogja majd kérni a wannabe zsidó rágcsálófejű véglény, tepertőben? :D
Menj párbajozni a 2 osztályt végzett cigányokkal, ismerkedj felfelé! Te máshogy úgysem tudsz.
Csak az a baj, hogy 1 perc után még ezeknek is nyilvánvaló, hogy egy mocskos pedofil buzeráns vagy, amit a tudtodra is adnak.
Te, te... nagy "cigányidomító" nácibuzi fasztarisznya...
Dec 04, 2024 11:18:23
(x8)
Dec 04, 2024 11:41:17
rezsidémon
Azoknak is kurva sok értelme volt, mert a tagmódos chatet le sem szarta, idejött fel fórumos kommenteket olvasni.
Dec 04, 2024 11:41:17
(x1)
Dec 04, 2024 11:47:52
Sheldon
Idézet a tegnapi cigó ifjaktól: "Há' hogy teremtett a Jóisten egy ilyet?!"
Dec 04, 2024 11:47:52
Dec 04, 2024 11:50:00
AMS Kundenbetreuung
Remélem nem kap egy fillér segélyt sem , és végleg lezárul ma egy Labancia!
Kedves Mikedépé úr!
Éppen át akartuk utalni az utolsó segélyt és értesíteni ügyfelünket (innentől "Sneci"), hogy a Notstandshilfére továbbra is jogosan tart igényt, de amikor láttuk, hogy Ön ezt kiírta az internetre, az ügyvezető széttépte a határozatot, azonnal válságértekezletet hívott össze, ahol a következő döntés született: az Önök mindennapos ábrándos kommentjeit figyelembe véve mindenféle támogatást megvonunk a Snecitől, kitiltjuk Ausztria területéről, azonnal elindítjuk ellene a végrehajtási eljárást (70 millió euro összegről), és gondoskodunk róla, hogy napokon belül a böribe kerüljön. Vagy a Blahára. Kérem, szíveskedjenek eljuttatni hozzánk, hogy melyiket szeretnék inkább, és mi azonnal intézkedünk. Ígérjük, hogy mostantól élénk figyelemmel kísérjük a fórumot, és ahogy beírja valaki, hogy ő éppen mit remél, mit szeretne, mi tüstént valóra váltjuk.
Mert ilyen AMS az AMS.
Maradok tisztelettel a fórum szolgálatában:
Karl Lichtenfeld
AMS, titkárságvezető
P.S.: Kérem, adják át szívélyes üdvözlünket Noikabatgomb úrnak, a vezérigazgató úr tisztelettel kérdezteti, hogy mikor óhajt ismét golfozni vele. Előre is köszöni a választ. Dogoljmegsodi úrnak pedig megnyugtatásképpen üzenjük, hogy nagyon, de nagyon el lesz kapva a Sneci.
Dec 04, 2024 11:50:00
(x16)
Dec 04, 2024 11:51:56
Nemzet Krónikása
A műanyag buddha, tranyóbaszó, ingatlanos csalásokban utazó Géza is elmehet a büdös kurva anyjába. Ahelyett, hogy a Kevinkével foglalkozna (lásd, iskolai problémák) majdnem minden nap TikTik lájvban szopják egymást a pedofil köcsöggel, coinért meg Corgikért cserébe.
Dögölj meg a koleszterinben, te pedofilpárti zsírdisznó köcsög, Tibi bácsi, aka. lyuksógor és trafó drogoztató trashléggyel együtt.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Dögölj meg a koleszterinben, te pedofilpárti zsírdisznó köcsög, Tibi bácsi, aka. lyuksógor és trafó drogoztató trashléggyel együtt.
Dec 04, 2024 11:51:56
(x18)
Dec 04, 2024 11:55:05
EasybankosPedo
Tegnap is volt egy picsaszájharapás mikor a 2 cigányal már a vége felé tétbe párbajozott (táncolás az utcán) és látta már hogy veszíteni fog. Gyorsan meg is forditotta a kamerát és a kirakatott kezdte mutogatni inkább. 8.5 percel késöbb meg le is nyomta a live-ot. De az is vicces volt, hogy cigányozni nem mert, helyette inkább azt mondta mindig , hogy gyerünk magyarok nyomjuk meg, meg folyamatosan magyarozott inkább.
Dec 04, 2024 11:55:05
(x1)
Dec 04, 2024 11:55:38
BodiTesok
Egy kis kozerdeku, becsi trollszok IT-ban:
Meg egy is kevesnek tartom, ahhoz kepest, hogy egy olyan degeneralt mint az Endre havi €1800-t kap a semmire.
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
Meg egy is kevesnek tartom, ahhoz kepest, hogy egy olyan degeneralt mint az Endre havi €1800-t kap a semmire.
Dec 04, 2024 11:55:38
(x16)
Dec 04, 2024 12:14:33
Pitonsz Professzor
Dec 04, 2024 12:14:33
(x18)
Dec 04, 2024 12:18:59
EasybankosPedo
Amúgy tegnap töbször is azt mondta hogy revolutos utalásnál endre82 névre utaljanak neki. Viszont idén Februárba még endref50ty néven volt a revolut számla. Az endre82 lehet a Goldás revolutos számla. Lásd Julius 11 mit mondott. "Addig is elhatározta, hogy átutalja majd a fizetése felét az anyja nevére nyitott Revolut számlára és ő maga csak a másik felét költi el," Viszont igy hogy ö használja azt is, lásd oda kéri most is az utalásokat magának, nem lehetne kezdeni valamit a revolutnál?
Dec 04, 2024 12:18:59
(x8)
Dec 04, 2024 12:26:30
Endre priusza
Mondjuk Endre jelenleg egyetlen ITs cégtől sem kap egy vasat sem..
Dec 04, 2024 12:26:30
Dec 04, 2024 12:29:01
Kikmakukk
SME, principal munkáknál abszolút nem az.
Dec 04, 2024 12:29:01
(x36)
Dec 04, 2024 12:32:35
töppedt buzigolyók
Ez már nem is állás keresés hanem nigériai levél spam IT cégeknek, a nagy számok törvénye alapján egy hülyének lennie kell :)
Amúgy félig meddig egyetértve ascitessel biztos, hogy jobban szeret a meló helyen tujázni mint az AMS-hez járni csicskulni.
Azért csak “félig-meddig” mert az utóbbi hónapokban már azt vettem észre rajta, hogy kezd “jól ellenni” a segélyen. Belül elfogadta, hogy ebből nem lesznek kütyü vásárlások és házi csövest sem fog tudni tartani, de arra meg elég, hogy havonta 1-2-szer befizessen Tibónál egy fajtalankodásra. Többre úgy sincs nagyon igénye. Legyen meg a napi 15 sör, legyen hol dögleni meg ne fázzon. Oszt’ ennyi.
Ezt nevezik klasszikusan lecsúszásnak. Előbb csak ideglenesen esik vissza az életszínvonal két állás között, aztán mikor a munkanélküliség tartós lesz, akkor az alany berendezkedik erre a vegetálásra hosszú távra. Az igényei idomulnak a lehetőségeihez. Régebben ugye utazgatás volt, kütyüzgetés, előfizetések, csekonics lájfsztájl. Most ez leredukálódott a napi sörikére. Az legyen meg, a többi nem számít.
Unterklass Sodi lett a Sodi, ilyen nagyon egyszerű ez.
Dec 04, 2024 12:32:35
(x36)
Dec 04, 2024 12:35:31
töppedt buzigolyók
Viccelsz? Egy valamirevaló programozó 2 év tapasztalattal 100.000 Euró nettó alatt a gépet nem kapcsolja be.
Ez persze óriási paródiarovat. Pár éve még tényleg így volt, de mostanra azért az IT szakmákban is racionalizálódnak a bérek. Már rég nem arról van szó, hogy esőember típusú autista zsenik hegesztik a Csatornázási Művek számlázóprogramját havi 5 misiért, és senki nem érti, mit csinálnak, ezért kifizetik nekik.
Dec 04, 2024 12:35:31
(x20)
Dec 04, 2024 12:39:11
mondomkusskuss
Endre!
Dec 04, 2024 12:39:11
(x36)
Dec 04, 2024 12:41:00
töppedt buzigolyók
Mióta a nagy cégek áttértek a saját legacy rendszereikről ilyen off the shelf vállalatirányítási rendszerekre, mint a SAP, azóta erőteljesen megfogyatkoztak a pincékben milliókért shaját megoldásoló programozóistenek. Az én összes IT-s ismerősöm ugyanolyan egylégterű irodában húzza az igát napi 8 órában, mint bárki más, csak kb 25%-kkal magasabb bérért. Stoki viszont erre pont teljesen alkalmatlan.
Dec 04, 2024 12:41:00
(x2)
Dec 04, 2024 12:45:14
herr_schwechater
dehogy, saját kecó az emberfiók kevésbé bútorozott verziója lesz, ahonnan nem tud kimenni egy sörtért és abdul nyugodtan verheti, a smasszerek még meg is dicsérik
Dec 04, 2024 12:45:14
Dec 04, 2024 12:46:08
Diliház
Amúgy tegnap töbször is azt mondta hogy revolutos utalásnál endre82 névre utaljanak neki. Viszont idén Februárba még endref50ty néven volt a revolut számla. Az endre82 lehet a Goldás revolutos számla. Lásd Julius 11 mit mondott. "Addig is elhatározta, hogy átutalja majd a fizetése felét az anyja nevére nyitott Revolut számlára és ő maga csak a másik felét költi el," Viszont igy hogy ö használja azt is, lásd oda kéri most is az utalásokat magának, nem lehetne kezdeni valamit a revolutnál?
Amikor revolute nevet váltott akkor utána néztem, ez az új azonosító is az ő nevén van.
Ha esetleg szeretnétek még egyszer ránézzek ha úgy gondoljátok ez már Golda számlája lehet, de gyanítom hogy nem.
Dec 04, 2024 12:46:08
(x16)
Dec 04, 2024 13:04:43
Pitonsz Professzor
Tenyleg sracok ti mint szakemberek mennyire ajanljatok a Revolutot?
Punszisza a lekjopp!
Dec 04, 2024 13:04:43
Dec 04, 2024 13:14:22
Martin Looper King
Elképzelem ahogy kitessékelik az ams-ből ez meg ott hüppög könyörögve a bejáratnál csuldigungozva :D
Nem fog ez távolállni a valóságtól majd. Ott fog kamusírni meg nyüszíteni az ajtó előtt a szègyentelen fasznyaló.
Dec 04, 2024 13:14:22
Dec 04, 2024 13:28:07
Endre, elmebeteg sztalker
Megkapom a segélyt?
IGEN/NEM
IGEN/NEM
IGEN/NEM
IGEN/NEM
Csak mondjanak annyit, hogy "rendben" és megyek is a Billába sörért, és leszarom, hogy utána hogyan szopat az ügyintézőjük!
Ha vehetek sört, akkor minden O és K együtt OK!
...és így tovább
Dec 04, 2024 13:28:07
(x28)
Dec 04, 2024 13:29:10
gobesug
ha nem kell collab kartya meg beepitett broker szar, szerintem wise.
/off
Dec 04, 2024 13:29:10
Dec 04, 2024 13:29:19
Ál-sodi
Masztiparti a vicces színű fiúkkal az emberfiókban?
Dec 04, 2024 13:29:19
(x18)
Dec 04, 2024 13:32:11
EasybankosPedo
Leirom, mért vagy te nekem nagyon gyanús. Mikor Ascites 2024.11.06 éjjel 1:58-kor beírta ide, hogy ez a endre82 lehet Golda számlája, te 1.5 órán belül 3:27-kor megjelentél, hogy cáfold azt.
Ezzel még igazából semmi baj nem lenne. Majd aznap délután 13:06 "üzent neked" itt mondomkusskuss trolléga. Erre te 24 perc múlva megint megjelentél és elkezdtél magyarázkodni, hogy mért utaltál neki.
Eddig ez a 2 hozzászólás volt tőled itt a fórumon. És mikor 1 hónap mulva megint felmerül a Goldás gyanú, ezúttal általam, akkor megint megjelensz, 28 perccel később és felajánlod a lehetőséget, hogy megint ránézel ha akarjuk. Remélem, nem úgy akarsz ránézni, hogy utalsz neki most is, mint múltkor.
De tudod mit, ha hozol egy ehhez a februárihoz hasonló bizonyítékot, hogy tényleg ez is az elmebeteg számlája, akkor hajrá! Hasonló nélkül, a fentiek után ne igen erőltesd ezt, szerintem. :)
Dec 04, 2024 13:32:11
(x6)
Dec 04, 2024 13:32:18
40_éves_junior
Ez persze óriási paródiarovat.
Az a szitu, hogy most is pontosan ugyanolyan pozíciókat találni, ugyanolyan bérgörbével mint 4 éve a szakmának abban a szegmensében, ahol egyébként ez a 100k+ euró egy reális bér. A piac nem ezeknek reccsent meg, hanem azoknak a codemonkeyknak akik a bemagolt interjúkérdésekkel, meg a sémamondatokkal jutottak be ilyen-olyan himi-humi pozíciókba.
Az én összes IT-s ismerősöm ugyanolyan egylégterű irodában húzza az igát napi 8 órában, mint bárki más, csak kb 25%-kkal magasabb bérért.
Akkor nem kifejezetten erősek az ismerőseid szakmailag. Az tény, hogy most IT startupot csinálni nehezebb mint eddig volt. Eddig a ZIR miatt simán működött hogy szalvétára rajzolt ákombákomokra behúztál egy nagyobb halom VC pénzt, és akkor sem volt nagy baj ha az egész elégett a picsába és nem lett belőle semmi. Most ez már nem működik. De ettől függetlenül lehet, meg egyébként szükség is van rá. Sokkal egészségesebb a mostani IT job market mint pár éve, de én picit tartok a parittya effektustól.
Pár szót arról hogy miért is van ez. Ha valaki tényleg unirónikusan elhiszi, hogy az AI vette el a munkát, az vagy sosem látott szoftverfejlesztői munkát, vagy hülye, vagy mindkettő(endre). A jelen állapot azért állt fel, mert a covid alatt ez az egy iparág volt ami stabilan tudott növekedni, lockdown miatt hatalmas megköthető potenciál volt az online platformokban, mostanra kiderült, hogy ezek a platformok a lockdown alatti érdeklődést nem fogják tudni megtartani, ebből kifolyólag pénzüknél sem lesznek, és a keresletük sem nő abban az ütemben, hogy belátható időn belül azt a borzalmas nagy túltoborzást ami megléptek fent tudják tartani. Így jöttek a gigantikus layoffok, és a többi innentől már dominó hatás. A layoffok miatt a befektetői bizalom megremegett, ez véget vetett a ZIR-nek, a tetejébe érkezett még egy orosz-ukrán háború meg a közel keleti konfliktus. Egyszóval, pusztán gazdasági hatások a felelősek.
tl;dr.: nem a fejlesztői piac van válságban, hanem a digitális segédmunkás. nem az AI veszi el a munkád, csak értéket kéne teremtened hogy meg tudd tartani/szerezni.
Dec 04, 2024 13:32:18
(x49)
Dec 04, 2024 13:34:15
ascites
Szerintem az easybankos kártyenről, ahova a segélyt kapta. A hitelkártya azon felül van.
Dec 04, 2024 13:34:15
(x36)
Dec 04, 2024 13:39:34
töppedt buzigolyók
Akkor nem kifejezetten erősek az ismerőseid szakmailag.
Scrum master, teamlead, ilyen pozikban vannak olyan bruttó és nettó 1 millió között per hó. Ez persze a magyar átlag fölött van jóval fizetésben, de messze nem azok a csoda álomfizetések. Nem tudom megítélni, mennyire jók a szakmájukban.
Dec 04, 2024 13:39:34
Dec 04, 2024 13:41:48
Bád Szpenszer
Nem vagyok szakember, de egy kollégámmal egy év alatt kétszer fordult elő, hogy kapta az értesítést, hogy éppen egy londoni üzletben vásárolt ennyi és ennyi összegért. Hosszas levelezgetés és telefonálgatás után visszakapta a pénzét, persze. Nem tudom, ez mennyire általános jelenség.
Dec 04, 2024 13:41:48
Dec 04, 2024 13:51:03
Igazmondo
Sziasztok.
13.49 perc van most.
Remèlem elutasitotta az AMS vègleg:)
Kaffka Merci es Jucus èlettarsa 1 fedèl alatt hogyan egyeztethető össze a szerelme Sodival ?
13.49 perc van most.
Dec 04, 2024 13:51:03
(x6)
Dec 04, 2024 13:52:07
40_éves_junior
Az a gond, hogy a pozíciók magukban csak annyit mondanak el, hogy hány év elszámolható munkatapasztalatod van az adott fielden. Ha van egy félig oké beszélőkéd, meg nem tűnsz teljesen kreténnek, akkor konkrétan küzdened kell az ellen hogy valaki team leadet csináljon belőled. A scrum master meg nem egy fejlesztői munkakör. Az hogy hol töltik be ezeket a pozíciókat már egyel beszédesebb. Egy OTP-s vagy 4ig-s Team Lead/Scrum master pozíció nem olyan nagy Street Credit. Egy Cloudera/Wise már valamivel jobb, de még mindig nem az ami a 100k eurós pozi. Az utóbbi kettő egyébként a magyar piac teteje. De ha nem riasztó például a contracting, akkor ha van pár éved valamelyiknél ezek közül a cégek közül(és persze nem vagy kontár), akkor contractingal, vagy relokációval simán kinyílik a lehetőség az áhított 100k eurohoz.
Dec 04, 2024 13:52:07
(x1)
Dec 04, 2024 13:52:27
púpostulok
13.49 perc van most.
Ha lenne segély, már reggel indult volna a hergelés besörözve.
Dec 04, 2024 13:52:27
(x2)
Dec 04, 2024 13:54:59
Erkelyszimulator
Jo hat, a scrum master az nem programozo, a team lead pedig people leader normal esetben
Dec 04, 2024 13:54:59
(x28)
Dec 04, 2024 13:57:59
gobesug
Sötét hatalmak, gép szíve dohog,
Koszban keresgél, s én benne halál.
Dec 04, 2024 13:57:59
(x6)
Dec 04, 2024 13:58:37
Vaják
Dec 04, 2024 13:58:37
(x18)
Dec 04, 2024 14:00:25
EasybankosPedo
Közbe néztem a tegnapi live-ot és mikor erről beszél a 3. live elején, nem azt mondja hogy napokkal korábban utalt hanem egyszer azt, hogy a bank 1.5 hétig ült az utaláson, utána meg, hogy 1 héttel korábban utalt, csak aztán valamiért az az utalás "keringett" a bank rendszerébe ami miatt szerinte ócskán és átláthatatlanul dolgozik a bank.
Szóval az utalást talán kb 11.22 és 11.25 körül indíthatta és nem pár nappal korábban. Viszont biztos nem a bank rendszerével van a gond, hogy ennyit kellet várnia, hanem talán azért volt ennyi idő míg megérkezett, mert országok közötti utalás volt talán. Mert azok mennek talán ilyen lassan. Szóval lehet, hogy például magyar OTP,CIB... számláról ment a pénz az osztrák (Easybankos?) hitelkártyára és ezért tarthatott olyan sokáig talán míg megérkezett.
Dec 04, 2024 14:00:25
(x16)
Dec 04, 2024 14:19:19
Pitonsz Professzor
13.49 perc van most.
Olvass vissza.
Dec 04, 2024 14:19:19
(x16)
Dec 04, 2024 14:20:23
Pitonsz Professzor
/off
A broker szar nem kell..koszi...:D
Dec 04, 2024 14:20:23
(x2)
Dec 04, 2024 14:22:11
Pitonverő
Ratyító! Régen, amikor a Grobi futár vitte a zabálnivalót a hűtődbe, azt mondogattad, hogy a bevásárlókocsi tologatásánál prolibb dolgot nem is tudnál elképzelni. Na most tényszerűen megállapítva kevés prolibb dolog van annál, mint amikor valaki tikktikken koldul cigányoktól sörre.
Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
Dec 04, 2024 14:22:11
(x6)
Dec 04, 2024 14:26:16
40_éves_junior
A modern Pilinszky
Dec 04, 2024 14:26:16
(x4)
Dec 04, 2024 14:27:42
Ténfép
Ratyító! Régen, amikor a Grobi futár vitte a zabálnivalót a hűtődbe, azt mondogattad, hogy a bevásárlókocsi tologatásánál prolibb dolgot nem is tudnál elképzelni. Na most tényszerűen megállapítva kevés prolibb dolog van annál, mint amikor valaki tikktikken koldul cigányoktól sörre.
Megkoronázva egy ingyenkonyhán nyammogással.
In-gyen-kony-hán, a budai úriének.
Dec 04, 2024 14:27:42
Dec 04, 2024 14:37:23
Bád Szpenszer
HAIKU
Meine Freundin ist Tibor,
Ich bin Programmierer.
Mariahilfer Vijenna,
Tiltalak a khecibe.
Meine Freundin ist Tibor,
Ich bin Programmierer.
Mariahilfer Vijenna,
Tiltalak a khecibe.
Dec 04, 2024 14:37:23
(x7)
Dec 04, 2024 14:42:44
kramalon
Gyagyás, ma már mindenhol vannak ledsorral díszített fény járművek: villamos, busz, troli, mozdony, traktor, kisfaszom.
Tudod mi nincs még?
Fénybuzi! Kék óceán.
Csavarodj bele valamelyik széthajított ledsorodba aztán indulhat a strihelés a nyugati aluljáróban! Villogjanak azok a lámpák!
Faszom
Tudod mi nincs még?
Fénybuzi! Kék óceán.
Csavarodj bele valamelyik széthajított ledsorodba aztán indulhat a strihelés a nyugati aluljáróban! Villogjanak azok a lámpák!
Dec 04, 2024 14:42:44
(x18)
Dec 04, 2024 14:43:33
EasybankosPedo
Amugy lehet azért kellet a 350 eurós utalás kb 22-25 körül, mert tudta, hogy hét közepén 27 körül kikell fizetnie a telefonszámlát, amit talán meg is tett mert 29 ezt állította Gayzának. Viszont igy majdnem 0 lett talán a segély pénz Szóval a 300 pótolta volna a kimenő 300 telefonszámla pénzt, 50 meg a sör és a haza útra kellet talán. Viszont mivel nem érkezett meg a pénz ahogy tervezte, igy valahogy hazajött azért 29 Pénteken. Talán Golda megvette a jegyet és akkor emlegethette fel neki, hogy mi volt a közgyűlésen, ami miatt a korcs megint cigányozni kezdett és elkezdte magyarázni megint hogy ö mértnem pedofil. És mivel nem érkezett meg az utalás, ezért kellet hétvégén megint a 30 forintosokat összeszednie a macskaólba a sörre, ahogy azt mondta. Majd ezekután döntötte el, hogy 1 hónapos csuszásokkal fizeti innentől a telefon számláját.
Egyébként az lenne vicces ha felfüggesztették volna a segélyt, viszont a korcs azért nem értesült volna róla, mert postán a csőves lakcímére küldték volna ki az írásos értesítést erről. Majd ezt ma tudná meg, mikor a raporton megkérdezné, hogy mértnem kapott segélyt reggel. :D
Egyébként az lenne vicces ha felfüggesztették volna a segélyt, viszont a korcs azért nem értesült volna róla, mert postán a csőves lakcímére küldték volna ki az írásos értesítést erről. Majd ezt ma tudná meg, mikor a raporton megkérdezné, hogy mértnem kapott segélyt reggel. :D
Dec 04, 2024 14:43:33
(x16)
Dec 04, 2024 14:50:32
Pitonsz Professzor
Hol a napi nyomorflokk?
Punszisza a lekjopp!
Dec 04, 2024 14:50:32
Dec 04, 2024 14:56:19
Sikura Imolda
Endre haza se állítsál addig amíg anyádnak nem fizetet ki a tartozást és nem vetted vissza a szalonnát a hűtőbe!
Dec 04, 2024 14:56:19
(x8)
Dec 04, 2024 15:03:13
mikedp
Szerintem ha nem kapott volna segélyt már menne az összeomlás élőben. Patkánykodik , vagyis sajnos kapott.
KURVArangy
Dec 04, 2024 15:03:13
(x22)
Dec 04, 2024 15:05:38
MaxPayne
Tibi sztalkolás lesz? Pedig olyan nehezen gyógyul. Szerintem ha nem kapott volna segélyt már menne az összeomlás élőben. Patkánykodik , vagyis sajnos kapott.
Dec 04, 2024 15:05:38
(x49)
Dec 04, 2024 15:16:35
ascites
Szerintem ha nem kapott volna segélyt már menne az összeomlás élőben. Patkánykodik , vagyis sajnos kapott.
Nem menne összeomlás, az tuti. Akkor élőzik, ha őrjöng vagy ha unatkozik. Most rettegne az életéért. Olyankor kussol és bömböl Goldának.
Inkább az lehet, hogy annyira ünnepelt/borongott, hogy full beivott és most ájultan alszik az emberfiókban.
Hiába mondta, nem tud hazamenekülni, ha nem kapja meg a pénzt, legalábbis, ha ugyanúgy fennál a napi bejárás kötelezettsége. Nyáron ugyebár történt olyan, hogy 2 hétre befagyasztották a segélyét, mert nem küldte el a hazalátogatások listáját, és erre hivatkozva visszatarthatták a kiutalást, aztán a nyilatkozat után soron kívül kifizették. Akkor sem figyelmeztették előre, hogy ne várja a zsét. Ha nem adta le a híváslistát, most is rendszabályozhatták ezzel. Ha leadta (szerintem igen), akkor pedig már átnézhették a hivatalban.
Még semmi sem biztos. Még az elmulasztott bizottsági meghallgatás miatt is visszatarthatják a kifizetést, ha úgy ítélték, hogy nem együttműködő.
De az is simán lehet, hogy minden rendben ment és most azért hortyog kiütve, este pedig jön majd hergelni.
Dec 04, 2024 15:16:35
(x21)
Dec 04, 2024 15:17:07
SyntaxError
Endre! Már Menczer Tamás is megmondta! Vége van kicsi! Vége!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Dec 04, 2024 15:17:07
(x1)
Dec 04, 2024 15:24:08
Púpp
Szerintem a púpos sem tudja kapott e segèlykèt, mert annyira rettegett hogy inkább ájulásba itta magát a maradèk pènzèből.
Púpp a púp hátán
Dec 04, 2024 15:24:08
(x18)
Dec 04, 2024 15:27:06
EasybankosPedo
Amúgy Döblinggel mi lehet vajon? Nagyon kussol a féreg róla. Ugye 09.10 mondta a bárónő neki szemtől szembe, hogy nem lesz új elsőfokú tárgyalás, mert elutasították a kérvényét. Majd ezután irt fellebbezést a másodfokuhoz. Na most mégha ehez 1 hónap is volt az határ idő és meg is írta azt, az is legkésőbb 10.13 megtörtént. Ami lassan 2 hónapja lesz. Szóval mi lehet a másodfokúval, ami azért gyorsan leszokott menni. Pl Linzbe 2023.04.21 volt az elsőfokú tárgyalás, a másodfokú pedig 2023.08.04 volt. Szóval annál fellebbezéssel együtt 3.5 hónap telt el, ami itt szép lassan meglesz.
Dec 04, 2024 15:27:06
(x21)
Dec 04, 2024 15:32:10
SyntaxError
Fifi:
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Dec 04, 2024 15:32:10
Dec 04, 2024 15:41:38
Diliház
Leirom, mért vagy te nekem nagyon gyanús.
Ez most picit váratlanul ért.
Remélem hogy megfelelő választ adtam a kérdésedre, és megnyugtatalak hogy nem Goldát vagy a fikást védem......
Dec 04, 2024 15:41:38
(x3)
Dec 04, 2024 15:42:59
Nem vagyok őrült
"Most buzi vagy vagy pedofil?"
Több, mint 300 jelentkezésen vagyok túl. Ez a munkám, hogy jelentkezzek.
Dec 04, 2024 15:42:59
Dec 04, 2024 15:43:12
-
Dec 04, 2024 15:43:12
Dec 04, 2024 15:46:03
álbroni
sodi meghalt megüzente az apja!! pénteken hamvasztják és tex mellé szórják a nagykőrösi konzervgyár mellett lévő dögkútba!!!!!
halál a törökre éljen sztojka!!!!!!!!!!!
halál a törökre éljen sztojka!!!!!!!!!!!
Dec 04, 2024 15:46:03
(x4)
Dec 04, 2024 15:46:10
Twiccs Chat
én biztonsági okokból satíroznám ki hogy a pedofil még véletlen se tudjon semmiből beazonosítani.
Dec 04, 2024 15:46:10
Dec 04, 2024 15:46:53
-
Dec 04, 2024 15:46:53
(x4)
Dec 04, 2024 15:49:29
Twiccs Chat
ne legyen, de ha az, az úgyis ki fog derülni előbb vagy utóbb.
Dec 04, 2024 15:49:29
(x2)
Dec 04, 2024 15:49:54
herr_schwechater
nem hinném, hogy az aki két éve követné a fikást az felszopó lenne, másrészt lehet küldeni öt forintot is, azt meg az őszfasz hajára kenheti
Dec 04, 2024 15:49:54
Dec 04, 2024 15:50:10
Sodi valósága
Igen.
Dec 04, 2024 15:50:10
(x5)
Dec 04, 2024 15:50:57
Zsibuci
Endre, utal az AMS!
Dec 04, 2024 15:50:57
Dec 04, 2024 15:51:08
Bád Szpenszer
Abból, hogy beírta, hogy két éve követi, miért következik az, hogy igazat is mond?
Dec 04, 2024 15:51:08
Dec 04, 2024 15:51:15
-
Én 43 éve követem.
Látod, bárki mondhat bármit.
Dec 04, 2024 15:51:15
(x5)
Dec 04, 2024 15:51:19
Zsibuci
Endre, utal az AMS!
*Utál
Dec 04, 2024 15:51:19
Dec 04, 2024 15:52:18
Diliház
Ezt ki kérem magamnak, azért nem látsz összeget mert nem akarom magam felfedni....
Dec 04, 2024 15:52:18
(x2)
Dec 04, 2024 15:53:19
herr_schwechater
nem védeni szeretném, de feltételezve, hogy regisztrált, nem mínuszolták ki a picsába és nem védi elvakultan a pedofilt, akkor csak nem lehet felszopó
Dec 04, 2024 15:53:19
Dec 04, 2024 15:56:54
Bád Szpenszer
Akik eddig dezinformálni jöttek, mindnek volt annyi esze, hogy eljátssza sodi ellenségét, ld. a holland troll, aki nagy meglepetést ígért, a büdösgócos eladólány, az egri "kommandó" és így tovább.
Dec 04, 2024 15:56:54
(x5)
Dec 04, 2024 15:57:10
Zsibuci
Ha igazat mondasz, ne vedd magadra. Tudod, az utóbbi időben túl sok dezinformáló retard/felszopó megfordult itt, és elővigyázatosabbak vagyunk.
Dec 04, 2024 15:57:10
Dec 04, 2024 15:59:36
-
Megy a nagy inkognitó, mintha a korcs olyan sok Revolut utalást kapna :D
Dec 04, 2024 15:59:36
(x49)
Dec 04, 2024 16:00:30
ascites
Amúgy Döblinggel mi lehet vajon? Nagyon kussol a féreg róla. Ugye 09.10 mondta a bárónő neki szemtől szembe, hogy nem lesz új elsőfokú tárgyalás, mert elutasították a kérvényét. Majd ezután irt fellebbezést a másodfokuhoz. Na most mégha ehez 1 hónap is volt az határ idő és meg is írta azt, az is legkésőbb 10.13 megtörtént. Ami lassan 2 hónapja lesz. Szóval mi lehet a másodfokúval, ami azért gyorsan leszokott menni. Pl Linzbe 2023.04.21 volt az elsőfokú tárgyalás, a másodfokú pedig 2023.08.04 volt. Szóval annál fellebbezéssel együtt 3.5 hónap telt el, ami itt szép lassan meglesz.
Az első gondolatom az volt, hogy tuti befizette a büntit, azért ilyen csóró most, de aztán számoltam, és az alapján nem sikerülhetett (max. ha tényleg maradt Goldánál a Bittnerből).
Ebben a hónapban a Duolingón (50 eur), egy-két spanyol nyelvkönyvön (max.50 eur), a bálnatápon (50 eur) és a kártyenkamatokon (170 eur) kívül nem volt nagyobb költése a szokásos életén felül. Mondjuk az is igaz, hogy ha csak minden nap 1x zabált 10 euróért a mekiben, az havi szinten kb. 190-200 eur többletköltség lehet.
Az állandó kiadásokkal így áll:
- alkohol: 450-500 eur
- telefonszámla: 300+10 eur
- szállás: 220 eur
- utazás: 80 eur
- filmes előfizetések: 60 eur
- Chat GPT: 20 euró
Plusz kiadások:
- kaja: 200 eur
- kártyenkamat: 170 eur
- Duolingo + könyvek: 50+50 eur
- ajándék az egri retardoknak: 50 eur
Vagyis az állandó kiadások (1140) + a havi egyéb kiadások (520) + a hitelkártyán lévő pénz (180) 1840 eurót magyaráz. Ha tényleg megkapott 1980 eurót (ennyi a 66 eur x30 nap), akkor max. 140 euróval nem tudunk elszámolni. Gyanítom, hogy ezt is simán elitta.
Dec 04, 2024 16:00:30
68 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™
Már tervezetten 1 hónap csúszásban van.
Nagyon nevetek, hogy ezt is megmondtuk!
Teljesen elfogadott bizonyos pénzügyi manővereknél a halasztott, illetve csúsztatott fizetés.
De szerintem a tiktik gép nem ez a kategória...