Szerző: seymour schwartz Jul 18, 2019 19:28:02 Válasz
(3)
Hiénaverő
Tehát hitelt vesz fel a hitelekre, majd az emiatt újra hitellehetőségeket nyújtani tudó hitelkártyákat nem vágja ketté, hanem újabb hiteleket tervez róluk felvenni. az adósságrendező hitel után! Kibaszott nagy ez a pénzügyi tudatosság, látszik hogy a Corvinusra (is) járt Recskaboy! :D


És szépen lassan eljut abba az állapotba, amikor már ő maga sem fogja tudni, hogy melyik hitele merre is jár pontosan.
Jul 18, 2019 19:28:02

Szerző: La Haine (Snecológus-pontszám: 4806x2) Jul 18, 2019 20:40:01 Válasz
(39)
>>>>>>>>>>>
- A pénzcsap el fog záródni, és most már visszafelé kell áramoljon a pénz, például a Twitch stúdió későbbi bevételéből, amiben az volt a "biznisz", hogy Sodi a kampóval lopott miskolci villanyszámlába nem ad pénzt, de a bevételből folyamatosan részesül.
- Úgy tűnik képtelen felhúzni az ismerősöket emberi szintre, viszont úgy tűnik számára, - leagalább is bízik benne, - Márkkal mégiscsak ez meg fog történni. Továbbra is úgy gondolja ő irányít, és nem őt rángatják bábként a piócák.
- Igyekszik egy rendszeres, fenntartható pályára állni, meglepetést már nem fog magának okozni, amit lehetett a kisszobában már tönkrebaszott, és megvásárolt, kifizetett. Albérletárak Berlinben befagyasztva, azzal sincs gond, minden pipa,minden kiszámítható mostantól, semmi nem állhat az útjába.
Ennyi volt a bevezetés, innetől indul a bő másfél órás szerda esti monológ, lássuk hát ezt is.
- Ezen videó azt a célt fogja szolgálni a következőkben, hogy ha valaki a következő 5 év folyamán odapofátlankodik hozzá pénzt kunyerálni, akkor azonnal viszontválaszként fogja neki belinkelni.
- Mind saját tapasztalatai által, mind szociológia tanulmányok elolvasása után arra a következtetésre jutott, hogy ő és a generációja Magyarország egy igen nehéz időszakát élte és éli meg. Mind az idősebb, mind a fiatalabb generáció elismerően nyilatkozik róla és pénzügyi helyzetéről, szerencsésnek tartják őt, hogy Németországban milyen jól kereshet, viszont pont a saját generációja az, aki le sem köpi őt. Gyerekként, kamaszként, fiatal felnőttként érte utól őt az a rendszerváltozás és az azt követő időszak, ami a kiszámítható picsáján ücsörgő emberek nyugalmas szocializmusából, a hajtós, munkát, kitartást, szorgalmat igénylő vadkapitalizmusba vánszorgott át. Ebből kifolyólag az ő szülei, a korábban ütyvéd édesanyja és a BME-n summa cum laude diplomázó fejlesztőmérnök édesapja nem tudott olyan iránymutatást adni neki az új világrendet illetően, hogy egy értelmes, a világban könnyedén eligazodó felnőtt fiatalember válhassék belőle. Számukra is új volt még ez a rendszer, ők sem tudtak eligazodni benne, egyszerűbb volt a kocsmába járni, mint sem összekapni magukat és átadni az új képletet, mi szerint célszerű élni. Tíz év alatt lecsúsztak, ennyit látott Sodi a magasan képzett szűlökből.
Innentől fogva, hogy nem kapott megfelelő iránymutatást a szüleitől, mi szerint kell vagy célszerű élni, innentől fogva őt semmiféle morális felelősség nem terheli, nagy ívben leszar mindent és mindenkit. Ilyen hozott anyagból, így hogy dolgozzon? A felelősségérzet nélküli pszichopata, megmatyarázza a gondtalan gyernőtt életet.
- Érettségi után rá kellett jöjjön, hogy a négy, diplomás nagyszülő és szintén diplomás szülők sikertelensége nem igazán ad hasznos tanácsot az életkezdés előtt, így nem lett megfelelő példa előtte. Kudarcélményből, hogyan táplálkozzon az ember, ha ezt látja példaként maga előtt. Ennél még egy miskolci építési vállalkozó mihaszna, rinocaurusz bőrrel a képén megáldott gyereke is sikeresebb életet tud kialakítani, a megfelelő, németországban élő barátok megválasztásával.
- Gyermekkorát a nagymamájához lepasszolva Almásfüzitőn töltötte, itt érte utól őt a számítástechnika kezdeti időszaka, ez a hely, Almásfüzitő csak úgy fosta ki magából a sok Bill Gatest, Steve Jobsot és Steve Wozniakot. Ilyen Alma Materben természetes, hogy Sodit is érdekelni kezdte a számítástudomány és annak alaplapokkal, RAM-okkal, szoftverekkel teleszart világa. Ennek ellentmond ugyan az, hogy ő szerinte soha nem mondta, hogy érdekelné ez a világ, és ezért a helyett, hogy az érettségi után egy év jogi előkészítőn gyakorolt volna a jogi pályához, inkább a számítástechnika útvesztőjébe iratták be őt. Ezt arra alapozták, hogy akkor olvastak egy cikket, miszerint a számítástechnika és informatika lesz a jövő pékje, és ezzel mellélőni nem fog Gyöngyi mama. Na meg az is sokat nyomott a latba, hogy az édesapja a munkatársaival fos-szarrá kereste magát egy szövegszerkesztővel, amit ők fejlesztettek, és szállították az állami cégeknek. Sajnos aztán a "Notepad Kiss Edition" nem tudta eluralni a világot, mert az IBM PC és az a faszszopó Bill Gates beleköpött a levesükbe. Így került az ISZTI-be (Innovációs Szakképző, Továbbképző Iskola Központ és Gimnázium) Sodi.
- Az ISZTI a nevével ellentétben a fogyatékosok gyűjtőhelye volt, ahol Sodi, vakok között félszemű a király alapon osztályelsőként emelkedett ki, leszámítva egy embert. Ez hamis képet festett a saját képességeivel kapcsolatban, sőt erre az ELTE prog-mat szakán ráerősített még az is, hogy a programozás-módszertan ZH-n 80% etyetemista elhasalt, míg ő "erős" közepes osztályzattal nevetve vette az akadályt. Ez a hamis énkép sodorta bele őt elmondása szerint a "lakásmaffia" ügyébe, amiből a lakás még kijött, de a nagyanyai örökségét elbukta. A vélt projektben megkapták volna a makói kastélyt, ahol judeika kiállítást akartak tartani. 10-12 évig számítottak ekkor arra, hogy az állam támogatni fogja a kiállítást és ő mint informatikai segítő, a több tíz milliós állami támogatásból, majd búsásan megél. Reálisnak gondolta azt, hogy erős közepes hármas ZH-val a háta mögött, simán elviszi az "IT osztályt" a kiállításon. Ettől függetlenül 10 féléven keresztül bennmaradt az ELTE-n, illetve vele párhuzamosan a Corvinuson 3 évig.
- Az etyetemi évei alatt nem volt abban biztos, hogy a tudását döner kebabra és sárgacsekkek fizetésére tudja majd váltani, ezért ugrott bele a gazdasági-informatikus szakba a Corvinuson. Itt 6 szemeszter elteltével szintén rájött arra, - mivel hogy amit tanul, az arról szól, hogy ha lennének jól menő cégei, akkor azokat hogyan tudná még hatékonyabban működő cégekké tenni az IT eszközeivel, viszont mivel neki nincsenek ilyen gyárai,- ezért megbaszhatja a tudást amit, a Corvinuson tanul, nem tudja ezt sem gyrosra, meg rezsire költeni.
- Emiatt további hasznos tudásanyagra akart szert tenni, többek között a Schlingloff Sándor féle Profitképző Programban.
- 2008 őszén beütött Válság Vilmos, ami őt sokszorosan érintette. Gyöngyi mama az ütyvéd édesanya, kiválóan kaszált a pörgő hitelek és ingatlankánaán világában, a lakásszerződések ütyvéti díjai remekül hoztak a konyhára, számolatlanul tudta Sodi fia etyetemi tanulmányaiba önteni a forintokat, egészen 2008 őszéig. Satuféket nyomott a gazdaság a túlfújt hitellufit követően és beütött az elszálló devizaárfolyamokkal Tartozás Tibor. Megállt a sok Hurráoptimista Henrik, és már nem vettek fel hitelt, nem vettek lakást, Gyöngyi mama sem tudott naponta lakásszerződéseket ellenjegyezni, majdnem Gyöngyi mamából Öngyi mama lett, satuféket nyomott a Kiss család bevétele is.
- Endre rálépett a "dumb money" útjára, beleugrott egy hitelbe a lakását kínálva fedezetül, majd amikor a lakások kezdtek a sok bedőlt hiteles miatt túlkínálatot eredményezni a piacon, ezáltal egyre olcsóbbá téve azokat, Sodi kénytelen volt a legrosszabbkor eladni azt. Ezt hívják szopásnak.
- Így kényszerült a budai úrifiú átköltözni édesanyja Bocskai úti ütyvéti irodájának egyik szobájába, később pedig Pátyra.
- További ingatlanoktól kellett megszabaduljanak, az Almásfüzitőitől, az anyai nagypapa '40-es évekbeli gettóban lévő Király utcai ingatlanjától, ahol egy évet élt, a Nándorfejérvár közi lakástól.
- Az etyetemi lébecolások után kénytelen volt munkát keresni, így olyan emberek életét keserítette meg, mint Bánk Attila, vagy a korábban milliárdos alkoholista borász Szeremley Huba, aki csődbe is ment. Ilyen referenciák után távmunkába menekült.
- A 2006-os eseményeket követően, amikor két rendőr igaztalanul vádolta meg őt kavicshajigálással, és az ezt követő bírósági herce-hurca után úgy döntött, a diákhitelét befekteti egy kamerába. Dokumentálta a Gyurcsány kormány végét jelentő utolsó négy éves korszakot, mindezt az etyetem mellett, ami valamelyest elvonta a figyelmét a tanulmányoktól, nem tudott 100%-osan arra koncentrálni. Fénykorában 1000 egyedi látogató olvasta a blogját.
- 2010-től átváltott a devizahitelesek, kilakoltatottak ügyére és ezt dokumentálta. Volt egy időszak amikor a Kuruc info weboldal megbecsült tudósítónak tartotta, de később a trollok ellehetítlenítették őt, degradálódott a szélsőjobb szemében a személye, amire ráerősített az is, hogy olyan emberekkel készített interjút, mint Rácz Gábor László vagy az Echelon-tanú Molnár F. Árpád.
- Óriási szerencsének tartja, hogy a devizakárosult kilakoltatott emberekről tudósítva megismerkedhetett Krizsai Andreával, aki szintén fotóriporterként vett részt ezeken az eseményeken. Andrea akkor még azt gondolta, egy igazi forradalmár videóriporterrel sodorta össze őt a sors, ezért meghívta Sodit Berlinbe. Hibázott.
- Ez a meghívás Sodiban olyan távlatokat nyitott, mint másban az LSD, addig el sem tudta képzelni, hogy van élet Magyarországon kívül is. Pár hét berlini nyaralás olyan szinten dopta meg dopaminnal és szerotoninnal, hogy amikor hazajött levertés lett urrá rajta. Azonnal német nyelvtanulásba fogott, hogy később újra átélhesse a Berlinben tapasztaltakat.
- Az első hat hónapban Ncore-ról összelopkodott oktatóanyagokkal próbálta elkezdeni a tanulást, majd egy hónapra kiköltözött Berlinbe. Ebből 6 hónap lett, mert Andrea kezdetben arra bíztatta Sodit, hogy miért ne maradhatna tovább is, mint egy hónap. Sodi Andi közelében szerzett lakhatási lehetőséget, nem akart tőle messsze lenni, talán több is volt benne, mint barátság. Életét a távmunkában össz€etarhált havi 500 eurókból tudta megoldani. Megtanulta megbecsülni az állomások váróiban felejtett pizzaszeleteket, vagy beosztani a kiló krumplit.
- Amikor 2010-ben elkezdett volna önálló életet élni Pátyon, és az ÉLET meg a közműszolgáltatók elkezdték nyakonbaszni, megmutatni, hogy nem olyan egyszerű ez, például kikapcsolták a villanyt, akkor Kovács Vera "néni" sietett segítségére. Befogadta őt a Kolosy téri barlangba, a Pénzmentő Kft. irodájába. Ez nem igazán tetszett a rokonoknak, szóvá tették miért hagyja éhezni édesanyját. Sodi édesanyja kezdetben eljárt a Kolosy téri irodába segíteni mosni, de ez Vera néninek egyáltalán nem tetszett, kitiltotta Gyöngyi mamát. Ez csak tovább szította a rokonság haragját, ami azóta rendeződött.
- Sodi berlini ambícióit Vera mama azzal tudta megtámogatni, hogy összeismertette egy olyan tanárnővel, aki korábban Nyugat-Európában, Angliában, Németországban évtizedekig volt középvezető beosztásban, példásul a Fordnál. Ő volt az, aki professzionális szinten készítette fel Sodit az állásinterjúkra.
- Fél éveket töltött kint, mindaddig amíg össze nem veszett Andreával, ami lelkileg megviselte. Ezen felül testileg is megsínylette a berlini életmódot, hiszen napi 5€ jutott minden napra, ami csupán két ravioli konzervre volt elég. A nem megfelelő kalóriabevitel olyannyira leépítette az amúgy is minimális izomzatát, hogy szinte csont és bőr lett, ettől nagyon megijedt. 2015 Karácsonyának minden percét jóbarátjával, Magány Matyival töltötte, próbálta feldobni a bérelt szobáját az Alexen vásárolt égősorral, de nem sokat javított a hangulaton. Ez lelkileg szintén megviselte, azóta mindig hazautazik édesanyjához a macskákhoz Újszászra.
- 2015-ben napi 2*45 percet gyakorolt némettanárokkal, heti 5 napon keresztül, 5 különböző tanárnál. Hétfőn egy külvárosi általános beszédet tanító tanárral, kedden a Jászai Mari téren oktató feladatlapokon gyakoroltató idős nővel, szerdán egy 50-es tanárúrral, - ő natyon messze lakott délpesten, Boráros+1ó HÉV -, csütörtökön a XI. kerületben nyelvtanozott, pénteken (és szerdán) pedig a multinacionális cégeknél dolgozó "Fordos" hölgy oktatta, ahol 1 óra angolt is vett. Összesen heti 4 német és egy angolóra, vagy "másfélóra" gyakorlás volt ebben az időben. Ez 5*4500Ft-ba + az angolért még egyszer 4500Ft-ba került. Ezt úgy tudta kigazdálkodni, hogy nem kellett lakhatásra, se rezsire, se étkezésre költenie, mert Vera mama ingyenlakhatást és étkezést biztosított a Kolosyn. A távmunkában kapott pénzét tudta a nyelvtanárokra elszórni. Összesítve tehát autodidakta módon, önszorgalommal kezdte, német nyelviskolában folytatta és később a magántanárokkal tökéletesítette a két A4-es lapon elférő német nyelvtudását.
- Miután elkészült a nem kevés pénzből megírt C.V., rá két hétre már Stuttgartban találta magát, ahol Symfonyt kellett volna programozni, egy hét próbaideig. Hamar kiderült az alkalmatlansága, egy nap után már Pesten is volt. Rá egy hétre újabb próbálkozást tett a SuperReal-nál, ahol nyilvánvaló volt az alkalmatlansága, de mágis felvették bruttó 3000€-val(nettó 1900€).
- 10 hónap után jött Berlin és a DefShop nagyobb fizuval, egy évet húzott itt ki, br.3500€ net.2100€ volt a bérezés. Ez volt a külvárosi kilósruha gányolda, amit miután kibaszták bemutatta a vlogban. Napi 1-1órában ismerte meg unásig a német tömegközlekedést.
- Ezek után jött a belvárosi EsPresto, ahol a féléves próbaidő után már a bérezésével is meg van elégedve, csak úgy mint Törpapa, a Devizáshaver vagy Márk, a miskolci PewDiePie. Nem beszélve az otthonrólérkező 100€ körüli extra bevételről, ami összességében nettó 800 ezres havi jövedelemnek felel meg.
És akkor itt érkezünk el ahhoz, hogy mindezek ellenére anyagi gondjai vannak...
- A Corvinuson lévő utolsó félévét ráadásul a nagybátyja fizette, ami 160eFt volt, bár ezt 2007-ben részletekben megadta. Volt egy peres ügye Kaufmann tanár úr gyermekének édesanyja és annak szüleje részéről, amit szerinte megnyert volna, de inkább 120 ezerrel fogta be a nő és az anyja (Kaufmann anyósa) száját. Mégsem emiatt vagy egyéb otthoni tartozások miatt van most Berlinben anyagi csődben.
- 2016-ban, a mostani Berlini tartózkodásának elején még volt 3000€ tartaléka kp-ben, tartozása nem volt, és innen jutott el nem egészen 3 év alatt a mostani anyagi megroppanásig.
- Törpapának 3 év után ideje lenne már elkezdeni törleszteni, de sajnálatos módon, épp most veszítette el a Várkert bazárban a munkáját, elmondása szerint azért, mert valaki hozzáférést szerzett a telefonjához, "feltörték", és munkaidőben FB Messengeren flörtölt az étterem korábbi mosogatónőjével, amit megneszelt a főnöknő, és váratlanul a munkanap kellős közepén kihajították. A telefonját is ellopták időközben. Jelenleg alkalmi munkákból él, de kialakulóban van egy hasonlóan jól fizető vendéglátós munka. Korábban majdnem lemondott Sodi a Törpapa tartozásáról, mivel kezdetben tüdőrákot találtak nála, viszont a rák meggondolta magát és jóindulatú lett, ezért nincs értelme megsajnálni őt, nyugodtan elkezdthet törleszteni, persze csak amikor újra sikerül rendeznie az életét.

Hú bazmeg, még mindig csak 1 óránál járunk...
Ismertem, csak rabbival.
Jul 18, 2019 20:40:01

Szerző: álbroni Jul 18, 2019 20:44:54 Válasz
(2)
nyilvános faszkiverő
Nem figyel ASODI. Megmondtam, a temetését szponzorálom. Akár még élőben is közvetítem!


de hamvasztás legyen!!!!!!!!!!
Jul 18, 2019 20:44:54

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 5827x2) Jul 18, 2019 20:50:10 Válasz
(7)
La Haine
egyszerűbb volt a kocsmába járni, mint sem összekapni magukat és átadni az új képletet, mi szerint célszerű élni. Tíz év alatt lecsúsztak, ennyit látott Sodi a magasan képzett szűlökből.
Innentől fogva, hogy nem kapott megfelelő iránymutatást a szüleitől, mi szerint kell vagy célszerű élni, innentől fogva őt semmiféle morális felelősség nem terheli, nagy ívben leszar mindent és mindenkit.


jó hogy ebből semmit sem tanult

alkoholista szülők alkoholista gyereke. textbook
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Jul 18, 2019 20:50:10

Szerző: rendszergazda robi Jul 18, 2019 20:56:58 Válasz
(5)
> Fénykorában 1000 egyedi látogató olvasta a blogját.

Nekem a "funny cats" 100 kepbol allo galeriamat napi 10000 nezte ebben az idoben.
Jul 18, 2019 20:56:58

Szerző: Ürlyézus Jul 18, 2019 21:04:25 Válasz
(3)
D.Dezső
Amúgy csak a video második felétöl jönnek az új infók az eladósodásról. Az elsö fél óra a szokásos hazudozás miért nem volt soha hibás semmiért eddigi életében ... Kedvencem: “felkellett áldoznom a lakásomat a tanulmányaim érdekében” anyád, ezeket a hazugságokat már el is hiszed magadnak igaz? :)

Igazából a trolloknak a második részben sincs túl sok újdonság, mi megmondtuk ezeket látatlanban. Bonus lehúzás! Erdélyi trippet Mark haverjának is fizette de ö most PONT kardánt cserél a kocsijában ezért nem tudja megadni :)

Deficás mindenre lerántotta a nyomorult balekot amire csak lehetett ... örökösödési illeték, hitel részletek etc.

Márkó kapott töle streamer gépet, twitch stúdiót, utazgatàsok ...

Fun fact, hogy a törpe már majdnem fizetett volna egy részletet de pont kibaszták a melóból mert valaki feltörte a telefonját és ... további ótvaros kamuk :)

Na a lényeg, hogy Gyagyàs semmit sem tanult az esetböl ö továbbra sem hibás semmiért, csak a nagy szíve az volt a probléma na de most ... :)

Brutális erös Q4-et jósolok de legkésöbb Februar-Marciusban már újszaszon lesz.


Gyonyoruen osszefoglaltad. Gondnoksag ala kellene helyeztetni. Kerdes, hogy ki vallalja?
Jul 18, 2019 21:04:25

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 21527x10) Jul 18, 2019 21:21:04 Válasz
(9)
gyagyás, rohadnál meg, ezeket a hazugságokkal teli magyarázkodást évek óta nyomod és a könyökünkön jön ki. egy mondatban a végtelenített tirádád:
mindenki hibás, csak te nem.
Szart érek azzal, hogy ez Németország. Zárva vannak a szaunák. by gyagyás
Jul 18, 2019 21:21:04

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 21527x10) Jul 18, 2019 21:31:40 Válasz
(25)
La Haine

Hú bazmeg, még mindig csak 1 óránál járunk...
La Haine trolléga áldozatos munkáját nem győzzük megköszönni, mert ezt végignézni is brutális, hát még kijegyzetelni.
Szart érek azzal, hogy ez Németország. Zárva vannak a szaunák. by gyagyás
Jul 18, 2019 21:31:40

Szerző: Oooooooo да!!!! Jul 19, 2019 00:08:12 Válasz
(0)AhAhAhAaahhhh!!!AhAhAaAHhAhAhAhhhaaaaaaHhhhhhh!!!!!!
Jul 19, 2019 00:08:12

Szerző: La Haine (Snecológus-pontszám: 4806x2) Jul 19, 2019 01:04:01 Válasz
(24)
Korábban majdnem lemondott Sodi a Törpapa tartozásáról, mivel kezdetben tüdőrákot találtak nála, viszont a rák meggondolta magát és jóindulatú lett, ezért nincs értelme megsajnálni őt, nyugodtan elkezdthet törleszteni, persze csak amikor újra sikerül rendeznie az életét.
>>>>>>>>>FOLYT. INNEN
Törpapa nagyon szépen elvolt a Logodi utcai (Hajdú???) albérletében, borozgatott, főzőcskézett és amikor elvesztette ezt a helyet, Sodi nagyon megsajnálta. Hermán Péterrel csináltak vele interjút, méltatlan körülmények közé sodrodott Törpapa, egy tanyára, Budapest határába, itt különféle konfliktushelyzetek nehezítették az életét. Ekkor jött szembe egy VIII. kerületi lakásbérlemény lehetősége, aminek a havi 50000Ft-os díját, 3 havi kaucióval összesen 200eFt-ot kellett előre előteremtsen. Sodi úgy gondolta, hogy mivel rajta is segítettek, Vera néni, ezért illendő lenne neki is egy ismerősén "viszont" segítenie. Mivel Törpapa akkori nettója 200eFt volt, ezért úgy gondolta simán fogja tudni belőle törleszteni Sodinak a kölcsönt. Lelki szemeivel látta a boldog dőrrpét, ahogy ízletes ételeket készít a VIII. kerületi őslakosok orra alá füstölve és hogy gyermeki örömöt tudna neki okozni ezzel.
- A lakásbérletből nem lett semmi, mert csak hitegették, elzavarták ezzel a kaució dumával, hiába állított be másnap a pénzzel, nem adták ki a lakást. Viszont nem is adta vissza rögtön Sodinak, hanem elköltötte a megélhetésére. Ezzel a pénzzel azóta is tartozik.
- Nem ez a 200eFt adja a pénzügyi megcsúszás fő okát, ez a 6500€-os kintlevőségeknek csak csekély hányada, nagyjából a 12%-a. A maradék 88% százaléka fő probléma, erről fog megosztani néhány gondolatot az alábbiakban.
A Devizáshaver...
- 2006 tavaszán éppen Pesten járt, amikor összefutott egy ismerősével, neki devizahitel problémái voltak, akit 40eFt-tal segített ki. Azt a pénzt sem látta azóta sem, igaz le is mondott róla időközben, hogy a Parlament előtt tudjanak belőle sátrat verni, meg a hőzöngést közvetíteni. Ez nem volt elég, ez a haver még a Devizást is a nyakába baszta Sodinak, mondta hívják fel valamilyen apropóból, aki azonnal ráöntötte a lelki szarát a Sodira, édesanyja meghalt, ráadásul 90 napos elmaradás miatt a lakása elárverezése is folyamatban lesz, azonnal szüksége van 1000€-ra. Mivel ezen időszakban nem volt ennyi pénze, mert a berlini albérletben is mindenféle károk keletkeztek, amit ki kellett a főbérlőnek fizetnie, ezért csak úgy tudná a Devizás első 1000€-ját megfinanszírozni, hogy lemegy mínuszba. Erre Sodi először nemet mondott, ez rendkívül sok pénznek tűnt első hallásra, viszont, hogy mégis segítsen, megkérte a Devizást, menjen be a bankba, kérjen úgy fizetési haladékot, hogy a havi 50eFt-os törlesztő helyett 100eFt-tal fog három hónapig töleszteni, és így behozza a lemaradását, de ne mondja fel a bank a szerződést. Ez meg is történt, a bank belement, Sodi pedig 100eFt-okkal havonta segítette a Devizást, 3 hónap alatt 300eFt-ot, vagyis 1000€-t küldött.
- A következő menetben a Devizás azzal állt elő, hogy a hagyatéki tárgyalásához a közjegyzői díjat ki kellene fizetni, hogy elindulhasson az örökségének a jogi procedúrája, és utána már simán fognak menni a dolgok, eladja a házat és az abból befolyó pénzből rendezi a tartozást. Ez le is zajlott rendben, már csak a házat kellene eladni. Mivel a környéken sem munkalehetőség nincs, és a ház hiába van szép környéken, a helyet elkezdték belakni a mélyszegény emberek, akik miatt rendkívül nehéz értékesíteni a házat, ezért egyelőre kilátástalan az ebből beérkező pénz. Próbálta a Devizás rátukmálni Sodira, vegye meg a házat, de mit kezdene vele, ha ő Berlinben él és ki sem tudná adni.
- Különböző munkalehetőségek, mint németországi munka vagy a Magyar Postánál való munka rendre kudarcot vallottak, viszont azóta mégis sikerült a közmunkából a versenyszférába átkerülni, a vendéglátóipar ad kenyeret jelenleg a kezébe. Minden szépen haladt volna és el is kezdett volna most 2019 júliusának közepén törleszteni, de a volt felesége nyakába baszott egy 500eFt-os gyermektartási végzést, ezért mégsem tud elkezdeni törleszteni. A gyerek 17 éves korában találta ki az édesanya, hogy havi 25eFt-os gyermektartást fizettet vele visszamenőlegesen. Drága baszás volt, rossz példával szolgált Endrének.
- Ennek okán nem igazán van kedve gyereket vállalni, de ugyanakkor nyitott arra, hogyha egy szép, fiatal lány vállalja, hogy gyermeket szül neki, valamint 25 éves koráig amíg a gyerek kilép diplomával a zsebében a munkaerőpiacra, együtt marad Sodival, akkor természetesen vállalja a párkapcsolatot.
- Visszatérve a Devizás tartozására, jelenleg 5100€-nál járnak, és mivel az eddigi végrehajtásai lejártak, így havi 150€-kal el is kezdhetett volna törlesztgetni.
- A Krokkó tanár úr hasonló ügyével kapcsolatosan pedig nem kíván már véleményt formálni, miután bírósági ügy lett belőle, amit aztán megbeszéltek.
Devizás 5100€, Törpapa 700€, ez összesen 5800€ körül van, akkor hogyan lehet 23000€ körüli adóssága? Kintlevősége 6500€, amire rájött még az utazós vlogolás, a szétbaszott tárgyak a kisszobában 3500€ körül volt, így 9300€ + az utazások.
Ismertem, csak rabbival.
Jul 19, 2019 01:04:01

Szerző: La Haine (Snecológus-pontszám: 4806x2) Jul 19, 2019 01:06:27 Válasz
(24)
A cigányhaver... Utazások.
- A miskolci cigány, Márk megkörnyékezte Sodit online, előadta hogy rátalált a vlogjára, tetszik neki az életmódja, szeret PubG-zni bla-bla-bla, meg van egy haverja, Zoli, aki szintén informatikus és imád utazgatni, remekül tudja megszervezni az utazásait, jó előre foglal repjegyet és oda utazik, ahova fillérekért elrepítik. Egyszóval beajánlotta magát utazásszervezőnek, vlog tartalomszerkesztőnek és országos spannak. Sodi egyből bekapta a horgot, a pszichológia miskolci Hannibál Lechterje tudta milyen kulcsszavakkal kell ámítani a berlini féleszűt, ez a mézesmadzag tökéletesen sikerült.
- Már az első londoni utazásuk kibaszott drágára sikerült, de Sodi azzal nyugtatta és hitegette magát, hogy hát jó-jó, ez az első, majd a többi utazás jobban lesz szervezve, ami elment Londonban, az visszajön a későbbi jobban szervezett utazásokon.
- Szintén jöttek a kamu dumák, februártól hegesztő lesz Németországban, jön a fizu, és onnantól fizet mint a Devizáshaver. Majd ketten felépítenek egy Magyarósi Csabához hasonló csatornát és fosni fogja a pénzt. Ahogy arra számítani lehetett, február jött, Márk viszont nem ment a haverjával hegeszteni külföldre, mert hát a frissen elvégzett tanfolyam után, valami gyakorlatot is kellene szerezzenek, ráadásul azt inkább itthon. A Borsodchem akkor sajnos nem tartott igényt a munkájukra, viszont a mai híreket olvasva lehet mégis felvették őket.

- Amíg nem talál Márk jól fizető állást, addig Sodi szponzorálja a közös utazásokat, a volg nyersanyagához szükséges felszereléseket, játékokat.
- A haverja erdélyi túráját is Sodi fizette, ez kb. 200€, ami az 5800€-hoz hozzáadva 6000€, ami már volt egyszer 9300€, de nem érdekes, ki számolja ezt már... Itt a duma az volt, hogy Gergő azért nem tudja most megadni, mert eltört a kocsijában a kardántengely, aztán meg még valami gond volt az autóval. (Itt már sírtam a röhögéstől.)
- Londoni, erdélyi, miskolci epizód 50eFt-os hallal, amit nem is terveztek, gyakorlatilag lehúzták őket mint a szart, vagy ebben is a dzsipó keze volt.
- Volt berlini epizós is, amikor Márk meglátogatta a Sodit, itt állítólag saját hibája miatt, de besokallt. Fürcsizés, utazgatások, Lipcsébe ugrottak el Márk unokatesójához, itt is megszaladt a számla, 1000€ fölé ment a hétvégi haverkodás.
- Ezeket után 200€-ban húzta meg a vlogonkénti felső határt, és itt jött Szardínia, ahol megint elszálltak egy kicsit az árak, itt már a borravalón is elkezdtek szarozni.
- Adott egy 20eFt-ot a budapesti éjszakai élet bemutatásához, és 25eFt-ot egy ausztriaihoz.
- A miskolci Twitch stúdióra, streamer gépre és az építkezésre felvett egy személyi hitelt 3 évre. Ez 1000-2000€ között van valahol.
- Márk elhitette Sodival, hogy segít neki átnézni a kiadásait és egyenesbe hozza őt semmi pillanat alatt. Ahogy azt a trollok megjósolták, nem hogy egyenesbe nem hozta őt, hanem gyakorlatilag még mélyebbre lökte az adóssághalmazban.
- Ennek ellenére még egy augusztusi utazást finanszíroz Márknak, aztán szeptembertől már stopot nyom mindenben.
- A körülbelül 22000€-s tartozást a három hitelkártyával, a személyi hitelekkel úgy hozta össze, hogy mindvégig bízott abban, hogy mindenki elkezd neki törleszteni, és ezért folyamatosan bátran terhelte meg őket. Ugyanakkor a törlesztések továbbra is elmaradtak a barátok részéről.

Kitartás, 1ó30p-nél járunk, már csak fél óra és mindent megtudunk Sodi életéről.
Ismertem, csak rabbival.
Jul 19, 2019 01:06:27

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 21527x10) Jul 19, 2019 01:47:33 Válasz
(12)
La Haine


Kitartás, 1ó30p-nél járunk, már csak fél óra és mindent megtudunk Sodi életéről.

még szerencse, h megfogadta a pénzügyeiről nem fog soha többet beszélni. ha nem így lenne, akkor egy háború és béke hosszúságú könyvet lehetne belőle írni. xd
Szart érek azzal, hogy ez Németország. Zárva vannak a szaunák. by gyagyás
Jul 19, 2019 01:47:33

Szerző: La Haine (Snecológus-pontszám: 4806x2) Jul 19, 2019 04:11:48 Válasz
(30)
- A körülbelül 22000€-s tartozást a három hitelkártyával, a személyi hitelekkel úgy hozta össze, hogy mindvégig bízott abban, hogy mindenki elkezd neki törleszteni, és ezért folyamatosan bátran terhelte meg őket. Ugyanakkor a törlesztések továbbra is elmaradtak a barátok részéről.
>>>>>>>>>FOLYT. INNEN
- Tervei szerint összevonja a szétaprózott hiteleket
- Édesanyjával tervben van még egy Krakkói út, amire 700€-t, valamint az említett augusztusi vlog utazásra Márkkal egy szintén 6-700€-t számol.
- Rászámol 2000€-t a 22000€-s tartozásra, ezzel egy 24000€-s hiteltartozással számol, az összevonást követően, amit majd 5 év alatt fog visszafizetni, az eddigi 3 év helyett.
- Nagy hibát nem gondolja, hogy elkövetett volna, levonja a következtetést, és hatalmas örömmel tölti el, hogy Jézus Krisztusként mutatott példát az embereknek, azzal, hogy hogyan kell csődbe vinnie magát, csak azért, hogy semmirekellő embereken segítsen. A bank kölcsönpénzéből...
- Szeptember elsejétől 5 évig vége mindenféle kölcsönadásnak, semmilyen támogatást nem fog nyújtani senkinek.
- Kissé érthetetlen párhuzamot hoz, a csődbe ment Herczeg Zoltán divattervezőt hozza fel példának, aki az amúgy is csőd felé navigáló itthoni üzletét feladva, egy hollywoodi sztárszínész első szavára ugrott és abban megbízott, és költözött ki Amerikába, ahol aztán belebukott a kinti karrier- és brandépítésbe. Mindez azért történt, mert nem volt közös témája egy kelet-európai hobbiszabónak, meg egy 20 éve "A" kategóriás hollywoodi színésznek. Valamint a Michael Madsen nem értette meg, hogy Herzegnek miért nincs pénze repülőjegyre vagy mittudomén mire. Ezzel párhuzamosan Sodit sem értik meg azok, akiknek nem mindennapos elmenni egy étterembe enni.
- Megpróbálja összevonatni a hitelét, közel 5000€-ja van, hitelkártyákra szétosztva, 3000€-t tudna rájuk még terhelni, én ezt már nem értem itt mi a faszt magyaráz, de időközben megivott pár sört.
- Köt rá egy "munkaképtelenségi" biztosítást, ha lebetegedne, akkor is tudjon törleszteni. Munkanélküliséggel nem számol, mert van neki referenciája, meg az a tapsztalata, hogy 1-1.5 hónap alatt talál ő munkát.
- Márknak van egy haszonélvezettel terhelt 25milliót érő miskolci ingatlanja, ezért Sodi viccesnek tartja, ha valaki jobb helyzetűnek látja őt, a 25000€-s tartozásával, annak ellenére, hogy jólkeres és Berlinben él.
- Ezek az emberek nem adtákel az ingatlanjukat a tanulmányaik érdekében, miközben a Kiss család számos ingatlannal szállt be Sodi iskoláztatásába. Ez volt az ára, hogy a teljesen leépült testalkatú Sodinak soha nem kellett alantas fizikai munkát végeznie.
- A Devizásnak is van egy 30-40milliót érő lakása, valamint egy háza, és csupán 7millióval van beterhelve a lakás, komoly feimerésre jut, hogy ezek az emberek nagyságrendekkel jobb anyagi helyzetben vannak nála, ennek ellenére vele fizettetik a szaraikat.
- Belátja a trolloknak sokszor igazuk van.
- Aki az ő szintje alatt van, és szarabb anyagi és szellemi képességekkel rendelkezik, az már a katicabogár szintje.
- Egész életében igyekezett magasabban kvalifikált emberekkel körülvennie magát, és amikor fordul a helyzet és totálisan fogyatékosok lesznek körülötte, az már számára frusztráló.
- Ha nem adják meg a hitelkiváltó hitelt, akkor egy nagy spórolás következik. Ebben az esetben a hitelkártya egyenleget mindegyiken feltornázza plusz tartományba és igyekszik beosztani fizetését. Amennyiben megkapja a hitelt, akkor senkinek a kedvéért nem megy mínuszba, és ha valakinek nagyon kell segítenie, akkor esetleg a plusz egyenlegből segít, de ezt is nagyon meggondolja.
- Mániája a korábbi tanfolyamról, hogy passzív bevételből oldja meg az életét, ezért invesztált a Twitch stúdióba, ami jó lenne, ha most már elindulna. Ennek a rezsijébe szerencsére nem kell beszállnia, tehát innentől csak fosni kellene a pénzt. Számított ennek az esetleges bevételére is, de rá kellett ébredjen, hogy a fizetésén kívül jelenleg semmilyen más jövedelemre nem számíthat.
- Ez nem jelenti azt, hogy lemond a kintlevőségeiről, egyszerűen csak a legrosszabb szcenárióval számol, hogy esetleg ha senki nem fizet sohasem, akkor is fenn tudja tartani magát a havi jövedelméből. Továbbá a kintlevőségeket, ha kell, keményen, hathatós külső segítség bevonásával is de visszaszerzi, extra jövedelemként tekint majd rá.
Némi előzetes az erdélyi epizódból, a ganaj részeg román Darth Vader elhagyta a kütyüjét...

Akire bármikor azt gondolnád, hogy egy helyi román alkoholista.
Ismertem, csak rabbival.
Jul 19, 2019 04:11:48

Szerző: Densie Jul 19, 2019 10:24:01 Válasz
(14)
Az, hogy lehet, hogy Sodinak több tízmilliós ingatlanvagyont kellett felélnie, hogy egyetemre járjon?
Évente több ezer diák diplomázik le sikeresen anyagilag teljesen tiszta lappal maximum diákhitellel megterhelve.
Jul 19, 2019 10:24:01

Szerző: trollok ATTENTION! Jul 19, 2019 12:51:55 Válasz
(4)
tippeket kerjuk megtenni!

mikorra eri el az adoshag a 10 000 000 HUF alomhatart ?

Oszre meglesz ?
Jul 19, 2019 12:51:55

Szerző: - Jul 19, 2019 13:02:34 Válasz
(15)
Csinald mar meg a forumodat te ubdorito pupos szatir!!!
Jul 19, 2019 13:02:34

Szerző: Pizony! Jul 19, 2019 13:14:03 Válasz
(14)
Sodi, én tudom mi a baj! Megismerkedtél Márkkal és lerántott több mint egy millióra, mert elfelejtetted megmutatni neki a "Nyem fatyok balek" videódat, és hatalmas palimadárnak nézett, piszony!
Jul 19, 2019 13:14:03

Szerző: Hiénaverő Jul 19, 2019 13:17:43 Válasz
(7)
Valami elbaszódott a Vasgnómon, Endre szereld meg a fórumot. Lehet hogy Peruból törte fel egy titokzatos malacpjogjamozó!?
Jul 19, 2019 13:17:43

Szerző: D.Dezső Jul 19, 2019 13:30:33 Válasz
(16)
Sodi, adok neked egy tippet mert tudom, hogy úgysem fogod átgondolni.

Ne ringasd magad abba a gondolatba, hogy a téged lehúzó Márk, törpe, deficás, ogre stb. amúgy jó szándékú emberek akiknek csak “más a valóságuk” mint neked.

Tudom, hogy ez egy könnyü magyarázat a lelkednek, hogy ök csórók te meg jól keresel ezért nem értik meg a problémáid.

Csak ez nem igaz egyszerüen. Ök nem szeretnek téged, de egyáltalán. Csak és egyedül a pénzed kell nekik. Értik ök h hitelt veszel fel és szar helyzetbe kerültél de leszarják mert nem érdekled öket azon túl, hogy mennyit bírnak kihúzni belöled.

Ez van. Nem kedvelnek egy kicsit sem. Volt olyan, hogy ezektöl az emberektöl kaptál valamit teljesen önzetlenül? ... Gondoltam.

Márk is csak azért szopott veled PubG-ben meg más játékokban mert tudta, hogy néha kedvesnek kell veled lenni és veszel neki gépet meg utazgatni viszed.

A deficást alig ismerted elötte valld be akkor lett nagy “haver” amikor pénzt adtál neki.

Szóval tudatosítsd magadban, hogy nagyon nem vagy jó társaság, önzö vagy beszükült és gyengeelméjü. Ha ez nem lenne elég vizuálisan kifejezetten kellemetlen vagy, én rosssul érezném magam ha veled kellene sétálgatnom valahol. Ha ezt elfogadtad akkor tudni fogod, hogy aki feléd fordul 90%-ban pénzt akar töled vagy ugyanolyan mentálisan sérült mint te.

Neked sokkal elövigyázatosabbnak kell lenned mint az egészséges embereknek, mindenki átbasz téged, mert olyan mintha a homlokodra lenne írva h “Áldozat”.

Sodi sokáig szeretnénk még élvezni a müsort úgyh épïtsd le a parazitáid. Az lenne a legcélszerübb ha most rögtön tiltanád mindenhonnan a Márkot, abból te pénzt úgyse látsz, de legalább többet nem vinne.

A deficásra meg adj be egy közjegyzöi fizetés meghagyást csatoltd meg a leveleit átutalásokar stb. aztán azt is tiltsd le a gecibe. Valószínü abból sem lesz semmi mert már sokan állnak elötted a behajtó listán :)

A törpöt megfelejtsd el azt tiltani sem kell úgyse fog többet keresni.
Jul 19, 2019 13:30:33

Szerző: 50 ezres hal Jul 19, 2019 13:36:44 Válasz
(9)
D.Dezső
A deficásra meg adj be egy közjegyzöi fizetés meghagyást csatoltd meg a leveleit átutalásokar stb. aztán azt is tiltsd le a gecibe.


Teljesen felesleges szerintem. Nem hiszem, hogy lenne a birtokában bármi papír vagy egyéb, amivel igazolni tudná, hogy a devizás akár egy fillérrel is tartozik neki.
Jul 19, 2019 13:36:44

Szerző: panni Jul 19, 2019 13:53:18 Válasz
(1)
vajon endre miért írja le a videói alá a teljes eszköztárát?
Jul 19, 2019 13:53:18

Szerző: D.Dezső Jul 19, 2019 13:58:06 Válasz
(5)
50 ezres hal
Teljesen felesleges szerintem. Nem hiszem, hogy lenne a birtokában bármi papír vagy egyéb, amivel igazolni tudná, hogy a devizás akár egy fillérrel is tartozik neki.


Elvileg lehetne ha az utalásokat meg a leveleket becsatolja, igazából semmire se megy egy ilyen fizetési meghagyással. Meg mind a ketten tudjuk, hogy túl lusta hozzá plusz még csicska is. Meg a végén lenne egy kellemetlen felkérdezés miután fájdalomdíjként 500 euro-t fizet a deficást ért sérelemért :)
Jul 19, 2019 13:58:06

Szerző: Molnár Krisztián GameVlog Jul 19, 2019 14:26:33 Válasz
(16)
panni
vajon endre miért írja le a videói alá a teljes eszköztárát?


Szerintem engem majmol ez az idióta. A bebaszós lájvot is ÉN találtam fel Fatellal!
Jul 19, 2019 14:26:33

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Jul 19, 2019 15:33:36 Válasz
(5)
panni
vajon endre miért írja le a videói alá a teljes eszköztárát?

Figyelemkurvulásból.
Jul 19, 2019 15:33:36

Szerző: Zulu (Snecológus-pontszám: 26700x13) Jul 19, 2019 15:50:41 Válasz
(13)
Hiénaverő
Valami elbaszódott a Vasgnómon, Endre szereld meg a fórumot. Lehet hogy Peruból törte fel egy titokzatos malacpjogjamozó!?


Tuti, kukoricaszemeket találtam a gépházban. Mindenesetre újra működik.
Jul 19, 2019 15:50:41

Szerző: Schwezoff Dávid (Snecológus-pontszám: 11432x5) Jul 19, 2019 15:54:42 Válasz
(2)
Ettől hangosan felröhögtem és leköptem a monitort, gyagyás!

"Endrének.
- Ennek okán nem igazán van kedve gyereket vállalni, de ugyanakkor nyitott arra, hogyha egy szép, fiatal lány vállalja, hogy gyermeket szül neki, valamint 25 éves koráig amíg a gyerek kilép diplomával a zsebében a munkaerőpiacra, együtt marad Sodival, akkor természetesen vállalja a párkapcsolatot."
hát azért hetyetye
Jul 19, 2019 15:54:42

Szerző: töppedt buzigolyók Jul 19, 2019 15:57:21 Válasz
(9)
Végignéztem tegnap a két órás maratont. De talán jobb is, hogy nem tudtam róla kommentelni a Vasgnóm miatt, mert nem ér annyit az egész. 100%-ban a szokásos hazugságokat adta vissza, csak bővebb lére eresztve. Valami nagyon durva módon pörög az autiköd-generátor, ami a tanszéki tapasztalatok szerint azt jelenti, hogy a púposnak durván betalált valami. Szerintem rájött, hogy konkrétan mindenki baleknak nézi. Nagyon-nagyon lehangolt volt, mikor a pénzügyeiről, a törlesztésekről, a kifogásokról, stb beszélt.
Jul 19, 2019 15:57:21

Szerző: Schwezoff Dávid (Snecológus-pontszám: 11432x5) Jul 19, 2019 15:57:37 Válasz
(3)
TAJGI!!! ALERT VAN! Lájfdéndzsör!

444.hu/2019/07/19/azonnali-hatallyal-felfuggesztette-a-ferfiaknak-szant-boomboom-etrendkiegeszito-forgalmazasat-a-nebih

A potencianövelőként forgalmazott szerben terápiás mennyiségben van szldenafil, vagyis a termék komoly egészségkárosodást okozhat
hát azért hetyetye
Jul 19, 2019 15:57:37

Szerző: - Jul 19, 2019 16:11:46 Válasz
(7)
panni
vajon endre miért írja le a videói alá a teljes eszköztárát?


Azt meg csak csak megertem h odairja a kamerat es a mikrofont mert azzal kesziti a videokat de minek a fules meg az ebookreader? Sodrak ird oda akkor mar a rothado fogcsonkjaidat a heges beleidet meg a bordapupodat hiszen azokkal is keszul!
Jul 19, 2019 16:11:46

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 33429x16) Jul 19, 2019 16:15:12 Válasz
(3)
ÓÓÓóhhellóóóó ez itt most ety tyeknyikaji pjóba
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Jul 19, 2019 16:15:12

Szerző: - Jul 19, 2019 16:30:38 Válasz
(4)
-
Azt meg csak csak megertem h odairja a kamerat es a mikrofont mert azzal kesziti a videokat de minek a fules meg az ebookreader? Sodrak ird oda akkor mar a rothado fogcsonkjaidat a heges beleidet meg a bordapupodat hiszen azokkal is keszul!
Erről szól az egész kütyü vásárlási mánia, hogy oda beirhassa. Mert ettől lesz igazi flokker, nézők, tartalom nem is kellenek. Megéri a 7.5 millió fütyi befektetést, nem feltétlenül nem balek a sodi.
Jul 19, 2019 16:30:38

Szerző: bronigazi Jul 19, 2019 16:31:14 Válasz
(18)
na, a kurva életbe, mi vót itt????2 naspja nem tok kommentolni, most is ilyen néven tudtam regelni.
bronigazi
Jul 19, 2019 16:31:14

Szerző: Párhuzamos valóságok Jul 19, 2019 16:33:07 Válasz
(4)
töppedt buzigolyók
Végignéztem tegnap a két órás maratont. De talán jobb is, hogy nem tudtam róla kommentelni a Vasgnóm miatt, mert nem ér annyit az egész. 100%-ban a szokásos hazugságokat adta vissza, csak bővebb lére eresztve. Valami nagyon durva módon pörög az autiköd-generátor, ami a tanszéki tapasztalatok szerint azt jelenti, hogy a púposnak durván betalált valami. Szerintem rájött, hogy konkrétan mindenki baleknak nézi. Nagyon-nagyon lehangolt volt, mikor a pénzügyeiről, a törlesztésekről, a kifogásokról, stb beszélt.
többször említette a párhuzamos valóságokat, néha átüt a valóság az autiködön, amikor beirja az excelbe az újabb kiadásokat és a sum a 2019-es spórolásoknak köszönhetően átlépi a 7.5 millió fütyit.
Jul 19, 2019 16:33:07

Szerző: - Jul 19, 2019 16:41:09 Válasz
(6)
Egyébként az ember kezdené megsajnálni, mert tényleg testi-szellemi fogyatékos, de akkor mindig előjön belőle a gonosz énje.

Mindig akkor jár pórul a sodi, ami az ószövetségi zsidó kapzsiságát észreveszik a "barátok". Minél jobban ki akarja használni a sodi a "barátot", annál jobban beledöngölik a kampós orrát a földbe.

Egyértelmű, hogy csak fektetett be a streamerstúdióba, mert azt hitte okosabb egy miskolci, 8 általánost végzett cigánynál. Erről szólt az egész, hogy később semmibe nem száll be, Márk fizetheti a magas villanyszámlát, dolgozhat az adásokon napi 8órában, és sodi szerény 50%-ot kért volna a bevételből. Tehát csak szokás szerint előjött az askenázi vére, de szerencsére még Miskolcról is érezni lehetett a Berlin, Germany környékéről áradó balekszagot.
Jul 19, 2019 16:41:09

Szerző: nem fatyok balek Jul 19, 2019 16:43:14 Válasz
(7)
Légvonalban mért távolság Miskolc-Berlin: 717.7 km

Annyira nem balek a sodi, hogy 700km-ről lehet érezni a balekszagot.
Jul 19, 2019 16:43:14

Szerző: bronigazi Jul 19, 2019 16:44:38 Válasz
(6)
sodi erdélyben, már hívtam aszekut!!elkapják!!!!!!!!
bronigazi
Jul 19, 2019 16:44:38

Szerző: töppedt buzigolyók Jul 19, 2019 17:05:48 Válasz
(13)
Az parádés, amikor a vége felé lekajált-lepiált pólóban motyog maga elé, hogy soha többé nem megyek mínuszba, közben meg majdnem lehányja magát, akkorát böfög. Endre, átüti az az autiködöt, hogy 25.000 Euró hogyan aránylik az éves nettó fizetésedhez? 75%?

Egyébként apró adalékok: a főbérlőjével megbeszéli az anyagi gondjait, tanácsokat kap tőle. --> gazdatest confirmed. Továbbá elismerte azt is, hogy az első berlini exodus idején Veráék többször kisegítették pénzzel, amikor kint volt, akármit is hazudott anno.

A videó geci unalmas, de sok ilyen apróság van benne, érdemes meghallgatni.
Jul 19, 2019 17:05:48

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 33429x16) Jul 19, 2019 17:07:49 Válasz
(6)
Hanyadik fogadkozása ez már Recskaboynak az évek alatt hogy nem megy le mínuszba? Annyira shikerült megtartani a többit is hogy 2 év alatt összejött -7.5M fütyi.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Jul 19, 2019 17:07:49

Szerző: Zulu (Snecológus-pontszám: 26700x13) Jul 19, 2019 17:36:52 Válasz
(5)
bronigazi
sodi erdélyben, már hívtam aszekut!!elkapják!!!!!!!!


Ha tényleg te vagy broni, akkor meg fogod kapni a 'broni' nicket.
Jul 19, 2019 17:36:52

Szerző: bronigazi Jul 19, 2019 17:52:56 Válasz
(3)
én vok, nézzél ip-t, vagy szemiológiai elemzést végezz!!!!

csak a bronit nem engedte!!!!!!!
bronigazi
Jul 19, 2019 17:52:56

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 21527x10) Jul 19, 2019 17:57:13 Válasz
(2)
bronigazi
én vok, nézzél ip-t, vagy szemiológiai elemzést végezz!!!!

csak a bronit nem engedte!!!!!!!
hogy milyen elemzést, nagyuram? xd
Szart érek azzal, hogy ez Németország. Zárva vannak a szaunák. by gyagyás
Jul 19, 2019 17:57:13

Szerző: - Jul 19, 2019 18:00:01 Válasz
(5)
Ilyen eladosodottan mennyi eselye van az ujabb hitelre? Hany honapot adunk neki ha nem kapja meg?
Jul 19, 2019 18:00:01

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 21527x10) Jul 19, 2019 18:02:50 Válasz
(3)
Zulu
Tuti, kukoricaszemeket találtam a gépházban. Mindenesetre újra működik.
és mi nem tetszhet a mérnök úrnak? xd
Szart érek azzal, hogy ez Németország. Zárva vannak a szaunák. by gyagyás
Jul 19, 2019 18:02:50

Szerző: bronigazi Jul 19, 2019 18:11:04 Válasz
(5)
szövegelemés, kb.lehet elírtam.
bronigazi
Jul 19, 2019 18:11:04

Szerző: - Jul 19, 2019 18:12:23 Válasz
(5)
Zulu
Ha tényleg te vagy broni, akkor meg fogod kapni a 'broni' nicket.
azt kellene megnézni, hogy berlin germany környékéről napi hány órában nem feltétlenül nem olvassák a fórumot.
Jul 19, 2019 18:12:23

Szerző: bronigazi Jul 19, 2019 18:21:57 Válasz
(3)
na, kocsma...........
bronigazi
Jul 19, 2019 18:21:57

Szerző: La Haine (Snecológus-pontszám: 4806x2) Jul 19, 2019 18:33:33 Válasz
(19)
Élettörténetem 2ó Hogyvolt...

- Pénteken jön a londoni epizód folytatása.
- Szerda este jött rá a szófosás, ezt ma reggel kiegészítette pár gondolottal, lássuk.
- Rögtön egy autista körmondatban kezd el szabadkozni, hogy ő a túlélés miatt fog mostantól nagy ívben szarni a pióca ismerőseire, nem fogja veszélyeztetni magát a sok élőhalott koldus miatt.
- Szeretne felnőni a pénzügyi gondolkodás területén is, szeretné beosztani a 700ezer fütyit úgy, hogy meg tudjon belőle élni, és ne adóssághegyeken ücsörögjön.
Ezért szepetembertől Behajtó Benő könyörtelenül ki fog állni magáért, és kezdhetik felkötni a nadrágjukat azok, akik eddig elsodikázták a tartozás megadását. Ugyan nem fog számítani a tartozásokból befolyó összegekre, de ez nem jelenti azt, hogy annyiban fogja hagyni a tartozásokat, ki fogja kényszeríteni, hogy fizessenek az adósai.
- Az élete nagy részében azt a világlátást sajátította el, hogy az emberek segítik egymást, ez a normális. Ő nagyvonalúan segített mindig másokon, ugyanakkor ha fordított helyzet állt elő, hogy viszonozzák neki ezt, akkor mindenki Filérbaszó Ferivé változott, és semmibe vették őt. Teljesen egyoldalúvá vált a segítségnyújtás a részéről. Ilyen szintű pitiánerkedést a pénzen még a németországi élete előtt sem csinált másokkal, amikor még nem volt ilyen anyagi körülménye.
- Példaként említi a Kárpát-medence Albert Einsteinjét, Rácz Gábor Lászlót, aki könnyedén dobálózott Sodi 100 euróival, de amikor fordított helyzet állt elő, és neki kellett volna valamiért 100 eurós kárt benyelni, akkor már rögtön más lett a helyzet, mintha a fogát húznák, ezt a kárt nem akarta vállalni. Egy szó mint száz, Sodi faszával verni a csalánt nem fájt senkinek, bezzeg fordítva!
- A miskolci cigány streamer gépére kb. 100 euróval, de nem többel számolt mint 2-300euró, viszont rádobta a pofátlan hegesztő a sokszoros szorzót. Miután összeszámolta mennyit pénzt küldözgetett a miskolci testvérnek Western Unionon keresztül, akkor kiakadt a cigány, hogy mire fel számolgatja ezt a Sodi.
Kezd rájönni, hogy a cigány pszichológiai hadviselése, és hatásvadász mondatai mögött, mint a "Neked 20-30eft nem számít" meg a "Nem ilyennek ismertelek meg Sodi!" bizony a nagybetűs LEHÚZÁS bújik meg.
- A megoldás pimaszul, szemtelenül egyszerű. Bead 25000EUR hitelre igényt, így lesz 1000€ tartalék készpénzben, lesz egy másik bankszámlán szintén egy ezres tartalék, valamint odahaza is van 1000€, ez így 1MFt vésztartalék összesen, ehhez nem fog nyúlni. Mivel leürülnek a hitelkártyák, ezért azokon újabb hitelkeret áll majd rendelkezésre.
- Ezt az igen bátor pénzügyi lépést annak köszönheti, hogy tovább hitegeti magát, hogy beindul az észszerű gazdálkodás, valamint az utazós vlogok is beindulnak és akkor jönnek majd a szponzorok.
- A pénzcsap el fog záródni, és most már visszafelé kell áramoljon a pénz, például a Twitch stúdió későbbi bevételéből, amiben az volt a "biznisz", hogy Sodi a kampóval lopott miskolci villanyszámlába nem ad pénzt, de a bevételből folyamatosan részesül.
- Úgy tűnik képtelen felhúzni az ismerősöket emberi szintre, viszont úgy tűnik számára, - leagalább is bízik benne, - Márkkal mégiscsak ez meg fog történni. Továbbra is úgy gondolja ő irányít, és nem őt rángatják bábként a piócák.
- Igyekszik egy rendszeres, fenntartható pályára állni, meglepetést már nem fog magának okozni, amit lehetett a kisszobában már tönkrebaszott, és megvásárolt, kifizetett. Albérletárak Berlinben befagyasztva, azzal sincs gond, minden pipa, minden kiszámítható mostantól, semmi nem állhat az útjába.
Ennyi volt a bevezetés, innetől indul a bő másfél órás szerda esti monológ, lássuk hát ezt is.
- Ezen videó azt a célt fogja szolgálni a következőkben, hogy ha valaki a következő 5 év folyamán odapofátlankodik hozzá pénzt kunyerálni, akkor azonnal viszontválaszként fogja neki belinkelni.
- Mind saját tapasztalatai által, mind szociológia tanulmányok elolvasása után arra a következtetésre jutott, hogy ő és a generációja Magyarország egy igen nehéz időszakát élte és éli meg. Mind az idősebb, mind a fiatalabb generáció elismerően nyilatkozik róla és pénzügyi helyzetéről, szerencsésnek tartják őt, hogy Németországban milyen jól kereshet, viszont pont a saját generációja az, aki le sem köpi őt. Gyerekként, kamaszként, fiatal felnőttként érte utól őt az a rendszerváltozás és az azt követő időszak, ami a kiszámítható picsáján ücsörgő emberek nyugalmas szocializmusából, a hajtós, munkát, kitartást, szorgalmat igénylő vadkapitalizmusba vánszorgott át. Ebből kifolyólag az ő szülei, a korábban ütyvéd édesanyja és a BME-n summa cum laude diplomázó fejlesztőmérnök édesapja nem tudott olyan iránymutatást adni neki az új világrendet illetően, hogy egy értelmes, a világban könnyedén eligazodó felnőtt fiatalember válhassék belőle. Számukra is új volt még ez a rendszer, ők sem tudtak eligazodni benne, egyszerűbb volt a kocsmába járni, mint sem összekapni magukat és átadni az új képletet, mi szerint célszerű élni. Tíz év alatt lecsúsztak, ennyit látott Sodi a magasan képzett szűlökből.
Innentől fogva, hogy nem kapott megfelelő iránymutatást a szüleitől, mi szerint kell vagy célszerű élni, innentől fogva őt semmiféle morális felelősség nem terheli, nagy ívben leszar mindent és mindenkit. Ilyen hozott anyagból, így hogy dolgozzon? A felelősségérzet nélküli pszichopata, megmatyarázza a gondtalan gyernőtt életet.
- Érettségi után rá kellett jöjjön, hogy a négy, diplomás nagyszülő és szintén diplomás szülők sikertelensége nem igazán ad hasznos tanácsot az életkezdés előtt, így nem lett megfelelő példa előtte. Kudarcélményből, hogyan táplálkozzon az ember, ha ezt látja példaként maga előtt. Ennél még egy miskolci építési vállalkozó mihaszna, rinocaurusz bőrrel a képén megáldott gyereke is sikeresebb életet tud kialakítani, a megfelelő, németországban élő barátok megválasztásával.
- Gyermekkorát a nagymamájához lepasszolva Almásfüzitőn töltötte, itt érte utól őt a számítástechnika kezdeti időszaka, ez a hely, Almásfüzitő csak úgy fosta ki magából a sok Bill Gatest, Steve Jobsot és Steve Wozniakot. Ilyen Alma Materben természetes, hogy Sodit is érdekelni kezdte a számítástudomány és annak alaplapokkal, RAM-okkal, szoftverekkel teleszart világa. Ennek ellentmond ugyan az, hogy ő szerinte soha nem mondta, hogy érdekelné ez a világ, és ezért a helyett, hogy az érettségi után egy év jogi előkészítőn gyakorolt volna a jogi pályához, inkább a számítástechnika útvesztőjébe iratták be őt. Ezt arra alapozták, hogy akkor olvastak egy cikket, miszerint a számítástechnika és informatika lesz a jövő pékje, és ezzel mellélőni nem fog Gyöngyi mama. Na meg az is sokat nyomott a latba, hogy az édesapja a munkatársaival fos-szarrá kereste magát egy szövegszerkesztővel, amit ők fejlesztettek, és szállították az állami cégeknek. Sajnos aztán a "Notepad Kiss Edition" nem tudta eluralni a világot, mert az IBM PC és az a faszszopó Bill Gates beleköpött a levesükbe. Így került az ISZTI-be (Innovációs Szakképző, Továbbképző Iskola Központ és Gimnázium) Sodi.
- Az ISZTI a nevével ellentétben a fogyatékosok gyűjtőhelye volt, ahol Sodi, vakok között félszemű a király alapon osztályelsőként emelkedett ki, leszámítva egy embert. Ez hamis képet festett a saját képességeivel kapcsolatban, sőt erre az ELTE prog-mat szakán ráerősített még az is, hogy a programozás-módszertan ZH-n 80% etyetemista elhasalt, míg ő "erős" közepes osztályzattal nevetve vette az akadályt. Ez a hamis énkép sodorta bele őt elmondása szerint a "lakásmaffia" ügyébe, amiből a lakás még kijött, de a nagyanyai örökségét elbukta. A vélt projektben megkapták volna a makói kastélyt, ahol judeika kiállítást akartak tartani. 10-12 évig számítottak ekkor arra, hogy az állam támogatni fogja a kiállítást és ő mint informatikai segítő, a több tíz milliós állami támogatásból, majd búsásan megél. Reálisnak gondolta azt, hogy erős közepes hármas ZH-val a háta mögött, simán elviszi az "IT osztályt" a kiállításon. Ettől függetlenül 10 féléven keresztül bennmaradt az ELTE-n, illetve vele párhuzamosan a Corvinuson 3 évig.
- Az etyetemi évei alatt nem volt abban biztos, hogy a tudását döner kebabra és sárgacsekkek fizetésére tudja majd váltani, ezért ugrott bele a gazdasági-informatikus szakba a Corvinuson. Itt 6 szemeszter elteltével szintén rájött arra, - mivel hogy amit tanul, az arról szól, hogy ha lennének jól menő cégei, akkor azokat hogyan tudná még hatékonyabban működő cégekké tenni az IT eszközeivel, viszont mivel neki nincsenek ilyen gyárai,- ezért megbaszhatja a tudást amit, a Corvinuson tanul, nem tudja ezt sem gyrosra, meg rezsire költeni.
- Emiatt további hasznos tudásanyagra akart szert tenni, többek között a Schlingloff Sándor féle Profitképző Programban.
- 2008 őszén beütött Válság Vilmos, ami őt sokszorosan érintette. Gyöngyi mama az ütyvéd édesanya, kiválóan kaszált a pörgő hitelek és ingatlankánaán világában, a lakásszerződések ütyvéti díjai remekül hoztak a konyhára, számolatlanul tudta Sodi fia etyetemi tanulmányaiba önteni a forintokat, egészen 2008 őszéig. Satuféket nyomott a gazdaság a túlfújt hitellufit követően és beütött az elszálló devizaárfolyamokkal Tartozás Tibor. Megállt a sok Hurráoptimista Henrik, és már nem vettek fel hitelt, nem vettek lakást, Gyöngyi mama sem tudott naponta lakásszerződéseket ellenjegyezni, majdnem Gyöngyi mamából Öngyi mama lett, satuféket nyomott a Kiss család bevétele is.
- Endre rálépett a "dumb money" útjára, beleugrott egy hitelbe a lakását kínálva fedezetül, majd amikor a lakások kezdtek a sok bedőlt hiteles miatt túlkínálatot eredményezni a piacon, ezáltal egyre olcsóbbá téve azokat, Sodi kénytelen volt a legrosszabbkor eladni azt. Ezt hívják szopásnak.
- Így kényszerült a budai úrifiú átköltözni édesanyja Bocskai úti ütyvéti irodájának egyik szobájába, később pedig Pátyra.
- További ingatlanoktól kellett megszabaduljanak, az Almásfüzitőitől, az anyai nagypapa '40-es évekbeli gettóban lévő Király utcai ingatlanjától, ahol egy évet élt, a Nándorfejérvár közi lakástól.
- Az etyetemi lébecolások után kénytelen volt munkát keresni, így olyan emberek életét keserítette meg, mint Bánk Attila, vagy a korábban milliárdos alkoholista borász Szeremley Huba, aki csődbe is ment. Ilyen referenciák után távmunkába menekült.
- A 2006-os eseményeket követően, amikor két rendőr igaztalanul vádolta meg őt kavicshajigálással, és az ezt követő bírósági herce-hurca után úgy döntött, a diákhitelét befekteti egy kamerába. Dokumentálta a Gyurcsány kormány végét jelentő utolsó négy éves korszakot, mindezt az etyetem mellett, ami valamelyest elvonta a figyelmét a tanulmányoktól, nem tudott 100%-osan arra koncentrálni. Fénykorában 1000 egyedi látogató olvasta a blogját.
- 2010-től átváltott a devizahitelesek, kilakoltatottak ügyére és ezt dokumentálta. Volt egy időszak amikor a Kuruc info weboldal megbecsült tudósítónak tartotta, de később a trollok ellehetítlenítették őt, degradálódott a szélsőjobb szemében a személye, amire ráerősített az is, hogy olyan emberekkel készített interjút, mint Rácz Gábor László vagy az Echelon-tanú Molnár F. Árpád.
- Óriási szerencsének tartja, hogy a devizakárosult kilakoltatott emberekről tudósítva megismerkedhetett Krizsai Andreával, aki szintén fotóriporterként vett részt ezeken az eseményeken. Andrea akkor még azt gondolta, egy igazi forradalmár videóriporterrel sodorta össze őt a sors, ezért meghívta Sodit Berlinbe. Hibázott.
- Ez a meghívás Sodiban olyan távlatokat nyitott, mint másban az LSD, addig el sem tudta képzelni, hogy van élet Magyarországon kívül is. Pár hét berlini nyaralás olyan szinten dopta meg dopaminnal és szerotoninnal, hogy amikor hazajött levert és urrá lett rajta a hiányérzet. Azonnal német nyelvtanulásba fogott, hogy később újra átélhesse a Berlinben tapasztaltakat.
- Az első hat hónapban Ncore-ról összelopkodott oktatóanyagokkal próbálta elkezdeni a tanulást, majd egy hónapra kiköltözött Berlinbe. Ebből 6 hónap lett, mert Andrea kezdetben arra bíztatta Sodit, hogy miért ne maradhatna tovább is, mint egy hónap. Sodi Andi közelében szerzett lakhatási lehetőséget, nem akart tőle messsze lenni, talán több is volt benne, mint barátság. Életét a távmunkában összetarhált havi 500 eurókból tudta megoldani. Megtanulta megbecsülni az állomások váróiban felejtett pizzaszeleteket, vagy beosztani a kiló krumplit.
- Amikor 2010-ben elkezdett volna önálló életet élni Pátyon, és az ÉLET meg a közműszolgáltatók elkezdték nyakonbaszni, megmutatni, hogy nem olyan egyszerű ez, például kikapcsolták a villanyt, akkor Kovács Vera "néni" sietett segítségére. Befogadta őt a Kolosy téri barlangba, a Pénzmentő Kft. irodájába. Ez nem igazán tetszett a rokonoknak, szóvá tették miért hagyja éhezni édesanyját. Sodi édesanyja kezdetben eljárt a Kolosy téri irodába segíteni mosni, de ez Vera néninek egyáltalán nem tetszett, kitiltotta Gyöngyi mamát. Ez csak tovább szította a rokonság haragját, ami azóta rendeződött.
- Sodi berlini ambícióit Vera mama azzal tudta megtámogatni, hogy összeismertette egy olyan tanárnővel, aki korábban Nyugat-Európában, Angliában, Németországban évtizedekig volt középvezető beosztásban, példásul a Fordnál. Ő volt az, aki professzionális szinten készítette fel Sodit az állásinterjúkra.
- Fél éveket töltött kint, mindaddig amíg össze nem veszett Andreával, ami lelkileg megviselte. Ezen felül testileg is megsínylette a berlini életmódot, hiszen napi 5€ jutott minden napra, ami csupán két ravioli konzervre volt elég. A nem megfelelő kalóriabevitel olyannyira leépítette az amúgy is minimális izomzatát, hogy szinte csont és bőr lett, ettől nagyon megijedt, még rákbetegségre is gondolt. 2015 Karácsonyának minden percét jóbarátjával, Magány Matyival töltötte, próbálta az ünnepek alatt feldobni a bérelt szobáját az Alexen vásárolt égősorral, de nem sokat javított a hangulaton. Ez lelkileg szintén megviselte, azóta Karácsonykor mindig hazautazik édesanyjához a macskákhoz Újszászra.
- 2015-ben napi 2*45 percet gyakorolt némettanárokkal, heti 5 napon keresztül, 5 különböző tanárnál. Hétfőn egy külvárosi általános beszédet tanító tanárral, kedden a Jászai Mari téren oktató feladatlapokon gyakoroltató idős nővel, szerdán egy 50-es tanárúrral, - ő natyon messze lakott délpesten, Boráros+1ó HÉV -, csütörtökön a XI. kerületben nyelvtanozott, pénteken (és szerdán) pedig a multinacionális cégeknél dolgozó "Fordos" hölgy oktatta, ahol 1 óra angolt is vett. Összesen heti 4 német és egy angolóra, vagy "másfélóra" gyakorlás volt ebben az időben. Ez 5*4500Ft-ba + az angolért még egyszer 4500Ft-ba került. Ezt úgy tudta kigazdálkodni, hogy nem kellett lakhatásra, se rezsire, se étkezésre költenie, mert Vera mama ingyenlakhatást és étkezést biztosított a Kolosyn. A távmunkában kapott pénzét tudta a nyelvtanárokra elszórni. Összesítve tehát autodidakta módon, önszorgalommal kezdte, német nyelviskolában folytatta és később a magántanárokkal tökéletesítette a két A4-es lapon elférő német nyelvtudását.
- Miután elkészült a nem kevés pénzből megírt C.V., rá két hétre már Stuttgartban találta magát, ahol Symfonyt kellett volna programozni, egy hét próbaideig. Hamar kiderült az alkalmatlansága, egy nap után már Pesten is volt. Rá egy hétre újabb próbálkozást tett a SuperReal-nál, ahol nyilvánvaló volt az alkalmatlansága, de mégis felvették bruttó 3000€-val(nettó 1900€).
- 10 hónap után jött Berlin és a DefShop nagyobb fizuval, egy évet húzott itt ki, br.3500€ net.2100€ volt a bérezés. Ez volt a külvárosi kilósruha gányolda, amit miután kibaszták bemutatta a vlogban. Napi 1-1órában ismerte meg unásig a német tömegközlekedést.
- Ezek után jött a belvárosi EsPresto, ahol a féléves próbaidő után már a bérezésével is meg van elégedve, csak úgy mint Törpapa, a Devizáshaver vagy Márk, a miskolci PewDiePie. Nem beszélve az otthonról érkező 100€ körüli extra bevételről, ami összességében nettó 800 ezres havi jövedelemnek felel meg.
És akkor itt érkezünk el ahhoz, hogy mindezek ellenére anyagi gondjai vannak...
- A Corvinuson lévő utolsó félévét ráadásul a nagybátyja fizette, ami 160eFt volt, bár ezt 2007-ben részletekben megadta. Volt egy peres ügye Krokkó tanár úr gyermekének édesanyja és annak szüleje részéről, amit szerinte megnyert volna, de inkább 120 ezerrel fogta be a nő és az anyja (Krokkó anyósa) száját. Mégsem emiatt vagy egyéb otthoni tartozások miatt van most Berlinben anyagi csődben.
- 2016-ban, a mostani Berlini tartózkodásának elején még volt 3000€ tartaléka kp-ben, tartozása nem volt, és innen jutott el nem egészen 3 év alatt a mostani anyagi megroppanásig.
- Törpapának 3 év után ideje lenne már elkezdeni törleszteni, de sajnálatos módon, épp most veszítette el a Várkert bazárban a munkáját, elmondása szerint azért, mert valaki hozzáférést szerzett a telefonjához, "feltörték", és munkaidőben FB Messengeren flörtölt az étterem korábbi mosogatónőjével, amit megneszelt a főnöknő, és váratlanul a munkanap kellős közepén kihajították. A telefonját is ellopták időközben. Jelenleg alkalmi munkákból él, de kialakulóban van egy hasonlóan jól fizető vendéglátós munka. Korábban majdnem lemondott Sodi a Törpapa tartozásáról, mivel kezdetben tüdőrákot találtak nála, viszont a rák meggondolta magát és jóindulatú lett, ezért nincs értelme megsajnálni őt, nyugodtan elkezdthet törleszteni, persze csak amikor újra sikerül rendeznie az életét. Törpapa nagyon szépen elvolt a Logodi utcai (Hajdú???) albérletében, borozgatott, főzőcskézett és amikor elvesztette ezt a helyet, Sodi nagyon megsajnálta. Hermán Péterrel csináltak vele interjút, méltatlan körülmények közé sodrodott Törpapa, egy tanyára, Budapest határába, itt különféle konfliktushelyzetek nehezítették az életét. Ekkor jött szembe egy VIII. kerületi lakásbérlemény lehetősége, aminek a havi 50000Ft-os díját, 3 havi kaucióval összesen 200eFt-ot kellett előre előteremtsen. Sodi úgy gondolta, hogy mivel rajta is segítettek, Vera néni, ezért illendő lenne neki is egy ismerősén "viszont" segítenie. Mivel Törpapa akkori nettója 200eFt volt, ezért úgy gondolta simán fogja tudni belőle törleszteni Sodinak a kölcsönt. Lelki szemeivel látta a boldog dőrrpét, ahogy ízletes ételeket készít a VIII. kerületi őslakosok orra alá füstölve és hogy gyermeki örömöt tudna neki okozni ezzel.
- A lakásbérletből nem lett semmi, mert csak hitegették, elzavarták ezzel a kaució dumával, hiába állított be másnap a pénzzel, nem adták ki a lakást. Viszont nem is adta vissza rögtön Sodinak, hanem elköltötte a megélhetésére. Ezzel a pénzzel azóta is tartozik.
- Nem ez a 200eFt adja a pénzügyi megcsúszás fő okát, ez a 6500€-os kintlevőségeknek csak csekély hányada, nagyjából a 12%-a. A maradék 88% százaléka fő probléma, erről fog megosztani néhány gondolatot az alábbiakban.
A Devizáshaver...
- 2006 tavaszán éppen Pesten járt, amikor összefutott egy ismerősével, neki devizahitel problémái voltak, akit 40eFt-tal segített ki. Azt a pénzt sem látta azóta sem, igaz le is mondott róla időközben, hogy a Parlament előtt tudjanak belőle sátrat verni, meg a hőzöngést közvetíteni. Ez nem volt elég, ez a haver még a Devizást is a nyakába baszta Sodinak, mondta hívják fel valamilyen apropóból, aki azonnal ráöntötte a lelki szarát a Sodira, édesanyja meghalt, ráadásul 90 napos elmaradás miatt a lakása elárverezése is folyamatban lesz, azonnal szüksége van 1000€-ra. Mivel ezen időszakban nem volt ennyi pénze, mert a berlini albérletben is mindenféle károk keletkeztek, amit ki kellett a főbérlőnek fizetnie, ezért csak úgy tudná a Devizás első 1000€-ját megfinanszírozni, hogy lemegy mínuszba. Erre Sodi először nemet mondott, ez rendkívül sok pénznek tűnt első hallásra, viszont, hogy mégis segítsen, megkérte a Devizást, menjen be a bankba, kérjen úgy fizetési haladékot, hogy a havi 50eFt-os törlesztő helyett 100eFt-tal fog három hónapig töleszteni, és így behozza a lemaradását, de ne mondja fel a bank a szerződést. Ez meg is történt, a bank belement, Sodi pedig 100eFt-okkal havonta segítette a Devizást, 3 hónap alatt 300eFt-ot, vagyis 1000€-t küldött.
- A következő menetben a Devizás azzal állt elő, hogy a hagyatéki tárgyalásához a közjegyzői díjat ki kellene fizetni, hogy elindulhasson az örökségének a jogi procedúrája, és utána már simán fognak menni a dolgok, eladja a házat és az abból befolyó pénzből rendezi a tartozást. Ez le is zajlott rendben, már csak a házat kellene eladni. Mivel a környéken sem munkalehetőség nincs, és a ház hiába van szép környéken, a helyet elkezdték belakni a mélyszegény emberek, akik miatt rendkívül nehéz értékesíteni a házat, ezért egyelőre kilátástalan az ebből beérkező pénz. Próbálta a Devizás rátukmálni Sodira, vegye meg a házat, de mit kezdene vele, ha ő Berlinben él és ki sem tudná adni.
- Különböző munkalehetőségek, mint németországi munka vagy a Magyar Postánál való munka rendre kudarcot vallottak, viszont azóta mégis sikerült a közmunkából a versenyszférába átkerülni, a vendéglátóipar ad kenyeret jelenleg a kezébe. Minden szépen haladt volna és el is kezdett volna most 2019 júliusának közepén törleszteni, de a volt felesége nyakába baszott egy 500eFt-os gyermektartási végzést, ezért mégsem tud elkezdeni törleszteni. A gyerek 17 éves korában találta ki az édesanya, hogy havi 25eFt-os gyermektartást fizettet vele visszamenőlegesen. Drága baszás volt, rossz példával szolgált Endrének.
- Ennek okán nem igazán van kedve gyereket vállalni, de ugyanakkor nyitott arra, hogyha egy szép, fiatal lány vállalja, hogy gyermeket szül neki, valamint 25 éves koráig amíg a gyerek kilép diplomával a zsebében a munkaerőpiacra, együtt marad Sodival, akkor természetesen vállalja a párkapcsolatot.
- Visszatérve a Devizás tartozására, jelenleg 5100€-nál járnak, és mivel az eddigi végrehajtásai lejártak, így havi 150€-kal el is kezdhetett volna törlesztgetni.
- A Krokkó tanár úr hasonló ügyével kapcsolatosan pedig nem kíván már véleményt formálni, miután bírósági ügy lett belőle, amit aztán megbeszéltek.
Devizás 5100€, Törpapa 700€, ez összesen 5800€ körül van, akkor hogyan lehet 23000€ körüli adóssága? Kintlevősége 6500€, amire rájött még az utazós vlogolás, a szétbaszott tárgyak a kisszobában 3500€ körül volt, így 9300€ + az utazások.
A cigányhaver... Utazások.
- A miskolci cigány, Márk megkörnyékezte Sodit online, előadta hogy rátalált a vlogjára, tetszik neki az életmódja, szeret PubG-zni bla-bla-bla, meg van egy haverja, Zoli, aki szintén informatikus és imád utazgatni, remekül tudja megszervezni az utazásait, jó előre foglal repjegyet és oda utazik, ahova fillérekért elrepítik. Egyszóval beajánlotta magát utazásszervezőnek, vlog tartalomszerkesztőnek és országos spannak. Sodi egyből bekapta a horgot, a pszichológia miskolci Hannibál Lechterje tudta milyen kulcsszavakkal kell ámítani a berlini féleszűt, ez a mézesmadzag tökéletesen sikerült.
- Már az első londoni utazásuk kibaszott drágára sikerült, de Sodi azzal nyugtatta és hitegette magát, hogy hát jó-jó, ez az első, majd a többi utazás jobban lesz szervezve, ami elment Londonban, az visszajön a későbbi jobban szervezett utazásokon.
- Szintén jöttek a kamu dumák, februártól hegesztő lesz Németországban, jön a fizu, és onnantól fizet mint a Devizáshaver. Majd ketten felépítenek egy Magyarósi Csabához hasonló csatornát és fosni fogja a pénzt. Ahogy arra számítani lehetett, február jött, Márk viszont nem ment a haverjával hegeszteni külföldre, mert hát a frissen elvégzett tanfolyam után, valami gyakorlatot is kellene szerezzenek, ráadásul azt inkább itthon. A Borsodchem akkor sajnos nem tartott igényt a munkájukra, viszont a mai híreket olvasva lehet mégis felvették őket.

- Amíg nem talál Márk jól fizető állást, addig Sodi szponzorálja a közös utazásokat, a vlog nyersanyagához szükséges felszereléseket, játékokat.
- A haverja erdélyi túráját is Sodi fizette, ez kb. 200€, ami az 5800€-hoz hozzáadva 6000€, ami már volt egyszer 9300€, de nem érdekes, ki számolja ezt már... Itt a duma az volt, hogy Gergő azért nem tudja most megadni, mert eltört a kocsijában a kardántengely, aztán meg még valami gond volt az autóval. (Itt már sírtam a röhögéstől.)
- Londoni, erdélyi, miskolci epizód 50eFt-os hallal, amit nem is terveztek, gyakorlatilag lehúzták őket mint a szart, vagy ebben is a dzsipó keze volt.
- Volt berlini epizód is, amikor Márk meglátogatta a Sodit, itt állítólag saját hibája miatt, de besokallt. Fürcsizés, utazgatások, Lipcsébe ugrottak el Márk unokatesójához, itt is megszaladt a számla, 1000€ fölé ment a hétvégi haverkodás.
- Ezek után 200€-ban húzta meg a vlogonkénti felső határt, és itt jött Szardínia, ahol megint elszálltak egy kicsit az árak, itt már a borravalón is elkezdtek szarozni.
- Adott egy 20eFt-ot a budapesti éjszakai élet bemutatásához, és 25eFt-ot egy ausztriaihoz.
- A miskolci Twitch stúdióra, streamer gépre és az építkezésre felvett egy személyi hitelt 3 évre. Ez 1000-2000€ között van valahol.
- Márk elhitette Sodival, hogy segít neki átnézni a kiadásait és egyenesbe hozza őt semmi pillanat alatt. Ahogy azt a trollok megjósolták, nem hogy egyenesbe nem hozta őt, hanem gyakorlatilag még mélyebbre lökte az adóssághalmazban.
- Ennek ellenére még egy augusztusi utazást finanszíroz Márknak, aztán szeptembertől már stopot nyom mindenben.
- A körülbelül 22000€-s tartozást a három hitelkártyával, a személyi hitelekkel úgy hozta össze, hogy mindvégig bízott abban, hogy mindenki elkezd neki törleszteni, és ezért folyamatosan bátran terhelte meg őket. Ugyanakkor a törlesztések továbbra is elmaradtak a barátok részéről.
- Tervei szerint összevonja a szétaprózott hiteleket
- Édesanyjával tervben van még egy Krakkói út, amire 700€-t, valamint az említett augusztusi vlog utazásra Márkkal egy szintén 6-700€-t számol.
- Rászámol 2000€-t a 22000€-s tartozásra, ezzel egy 24000€-s hiteltartozással számol, az összevonást követően, amit majd 5 év alatt fog visszafizetni, az eddigi 3 év helyett.
- Nagy hibát nem gondolja, hogy elkövetett volna, levonja a következtetést, és hatalmas örömmel tölti el, hogy Jézus Krisztusként mutatott példát az embereknek, azzal, hogy hogyan kell csődbe vinnie magát, csak azért, hogy semmirekellő embereken segítsen. A bank kölcsönpénzéből...
- Szeptember elsejétől 5 évig vége mindenféle kölcsönadásnak, semmilyen támogatást nem fog nyújtani senkinek.
- Kissé érthetetlen párhuzamot hoz, a csődbe ment Herczeg Zoltán divattervezőt hozza fel példának, aki az amúgy is csőd felé navigáló itthoni üzletét feladva, egy hollywoodi sztárszínész első szavára ugrott és abban megbízott, és költözött ki Amerikába, ahol aztán belebukott a kinti karrier- és brandépítésbe. Mindez azért történt, mert nem volt közös témája egy kelet-európai hobbiszabónak, meg egy 20 éve "A" kategóriás hollywoodi színésznek. Valamint a Michael Madsen nem értette meg, hogy Herzegnek miért nincs pénze repülőjegyre vagy mittudomén mire. Ezzel párhuzamosan Sodit sem értik meg azok, akiknek nem mindennapos elmenni egy étterembe enni.
- Megpróbálja összevonatni a hitelét, közel 5000€-ja van, hitelkártyákra szétosztva, 3000€-t tudna rájuk még terhelni, én ezt már nem értem itt mi a faszt magyaráz, de időközben megivott pár sört.
- Köt rá egy "munkaképtelenségi" biztosítást, ha lebetegedne, akkor is tudjon törleszteni. Munkanélküliséggel nem számol, mert van neki referenciája, meg az a tapsztalata, hogy 1-1.5 hónap alatt talál ő munkát.
- Márknak van egy haszonélvezettel terhelt 25milliót érő miskolci ingatlanja, ezért Sodi viccesnek tartja, ha valaki jobb helyzetűnek látja őt, a 25000€-s tartozásával, annak ellenére, hogy jólkeres és Berlinben él.
- Ezek az emberek nem adtákel az ingatlanjukat a tanulmányaik érdekében, miközben a Kiss család számos ingatlannal szállt be Sodi iskoláztatásába. Ez volt az ára, hogy a teljesen leépült testalkatú Sodinak soha nem kellett alantas fizikai munkát végeznie.
- A Devizásnak is van egy 30-40milliót érő lakása, valamint egy háza, és csupán 7millióval van beterhelve a lakás, komoly feimerésre jut, hogy ezek az emberek nagyságrendekkel jobb anyagi helyzetben vannak nála, ennek ellenére vele fizettetik a szaraikat.
- Belátja a trolloknak sokszor igazuk van.
- Aki az ő szintje alatt van, és szarabb anyagi és szellemi képességekkel rendelkezik, az már a katicabogár szintje.
- Egész életében igyekezett magasabban kvalifikált emberekkel körülvennie magát, és amikor fordul a helyzet és totálisan fogyatékosok lesznek körülötte, az már számára frusztráló.
- Ha nem adják meg a hitelkiváltó hitelt, akkor egy nagy spórolás következik. Ebben az esetben a hitelkártya egyenleget mindegyiken feltornázza plusz tartományba és igyekszik beosztani fizetését. Amennyiben megkapja a hitelt, akkor senkinek a kedvéért nem megy mínuszba, és ha valakinek nagyon kell segítenie, akkor esetleg a plusz egyenlegből segít, de ezt is nagyon meggondolja.
- Mániája a korábbi tanfolyamról, hogy passzív bevételből oldja meg az életét, ezért invesztált a Twitch stúdióba, ami jó lenne, ha most már elindulna. Ennek a rezsijébe szerencsére nem kell beszállnia, tehát innentől csak fosni kellene a pénzt. Számított ennek az esetleges bevételére is, de rá kellett ébredjen, hogy a fizetésén kívül jelenleg semmilyen más jövedelemre nem számíthat.
- Ez nem jelenti azt, hogy lemond a kintlevőségeiről, egyszerűen csak a legrosszabb szcenárióval számol, hogy esetleg ha senki nem fizet sohasem, akkor is fenn tudja tartani magát a havi jövedelméből. Továbbá a kintlevőségeket, ha kell, keményen, hathatós külső segítség bevonásával is de visszaszerzi, extra jövedelemként tekint majd rá.
*Azt tényleg kihagytam, hogy a Főbérlője tanácsokkal látta el Sodit, és milyen vicces, hogy Márk még azzal arcoskodott, hogy ha kimegy Sodihoz Berlinbe vendégségbe, akkor majd sec-perc alatt kiismeri a lehúzós főbérlőt. Hát úgy tűnik a Főbérlő ismerte ki a lehúzós Márkot, meglátta benne a konkurenciát, elkezdte félteni Sodi pénzét.
Némi előzetes az erdélyi epizódból, a ganaj részeg román Darth Vader elhagyta a kütyüjét...

Akire bármikor azt gondolnád, hogy egy helyi román alkoholista.
Ismertem, csak rabbival.
Jul 19, 2019 18:33:33

Szerző: La Haine (Snecológus-pontszám: 4806x2) Jul 19, 2019 18:34:38 Válasz
(12)
Kiraktam egyben, mert egyrészt teszteltem, hogy lehet-e nagy szöveget kitenni, vagy miért nem engedte tegnap a fórum. Látom meg lett hegesztve. NSZKSZ és elnézést a duplikált tartalomért ;)
Ismertem, csak rabbival.
Jul 19, 2019 18:34:38

Szerző: Autismus Maximus (Snecológus-pontszám: 8282x4) Jul 19, 2019 18:36:41 Válasz
(15)
Sodi, az eddig netre fosott hulladék minőségű fosok után ez volt az első flokk, aminek értelme volt, aminek tényleg lehet jövője. Mesélj tovább magadról, az életedről, ez érdekli a trollokat.

Nem baj ha 2 órányi lett a videó, legalább kiadtál mindent, ami a lelkedet nyomja, oda se neki. La Haine trolléga kiváló hogyvoltjának hála nekem sem kellett megnéznem, így 1 nézővel (0,0001 euroval) kevesebb jött be a flokkból, de rá se ránts (vagy ránts rá, mit bánom én...)

De nagy haladást értél el, és ezt mindenképpen kénytelenek vagyunk értékelni. Most először nevezted néven Vera nénit, elismerted hogy a kaját is a szádba dugták a Kolosyn. Illetve hogy ő hozta össze a Fordos nénis kapcsolatot, amit mindig is sejtettünk. És elismerted, hogy a trolloknak tulajdonképpen mindvégig igaza volt.

Oké, még mindig kétségbeesetten hazudozol meg masnizol dolgokról, de már elindultunk egy jó irányba. Csak így tovább! Komolyan!!!

Az egész videóból süt a rettegésed, a halálfélelmed. Még mindig bemagyarázod magadnak, hogy még valahogy ki tudsz keveredni a hitelválságból, de az autiködön már átütött egyszer a felismerés, hogy ezt végérvényesen elbasztad. Csakis ennek a hatására születhetett meg egy ilyen 2 órás videó.

De vettük az adást Sodi! A trollok meghallották a segélykiáltást! És tényleg segíteni fogunk, ha továbbhaladsz ezen az úton.

Emlékszel? Amikor 20 eurocenttel a zsebedben remegtél Berlinben a lájfdéndzsör idején, Oma fenyegetett, Andi meg feléd se szart, akkor itt erőlködtünk, hogy add meg Oma számát vagy Andiét hogy segíthessünk. De csak fölényeskedtél hogy minden rendben. Az eredmény ismert. Akkor is a trolloknak volt igazuk, de elutasítottad a segítő kezet.

Most is végveszélyben vagy, nem véletlenül kötötted meg a munkanélküli biztosítást. Pontosan tudod, ha lebetegszel (amire elég nagy esély van), vagy beüt a krach, neked véged! Most talán belátod, ha azt csinálod amit mondunk, talán ki tudsz lábalni a slamasztikából. Ez az utolsó esélyed!! Tudod hogy a trolloknak eddig is igaza volt. Ha most is elutasítod a segítő szándékot, tényleg véged!

Szóval haladj tovább a videókkal ezen az önmagadról beszélős vonalon, ha már a fórumon nem akarsz többet visszaírni (azt is megteheted). A többi senkit nem érdekel.

A következőkről csináljál most videót, hogy segíthessünk:
-áruld el a defizás hafer nevét. Tudjuk amúgy, csak kíváncsiak vagyunk, hogy Vera néni után is van-e még benned őszinteség. Vesztenivalód nincs az égvilágon semmi. Mi bajod származhat? Eddig se fizetett. A trollok némileg nagyobb érdekérvenyesítő képességűek mint te, biztos lesz ötletük.

-arról mesélj legközelebb, hogyan működik a fogyatékos foglalkoztatás rendszere Németországban, milyen papír kell, milyen igazolás, amit ott elfogadnak. Ez valóban informatív tartalom lenne, és ezzel tényleg sok magyar fiatalnak segíteni tudnál, ha már tényleg ilyen Jesus Christ Pose-ban (RIP Chris Cornell) akarsz tetszelegni. Ezt is pontosan tudjuk, a tagadás felesleges.

Én tényleg szurkolok neked. Most dől el, fogunk-e tudni segíteni neked, vagy 40 évesen mész a levesbe...
Jul 19, 2019 18:36:41

Szerző: Csendes többség Jul 19, 2019 18:40:34 Válasz
(25)
Tényleg nem tudjuk elégszer megköszönni a hotyfoltokat La Haine!!
Jul 19, 2019 18:40:34

Szerző: töppedt buzigolyók Jul 19, 2019 19:06:23 Válasz
(11)
Endre, akkor vagy igazi balek, ha nem szakítod meg a kapcsolatot végérvényesen a devizással és Márkékkal. Mire vársz még? Egy kurva fillért vissza nem fognak fizetni soha. Ha valaki a saját gyerekének se fizet gyerektartást, akkor majd pont neked fog havi törlesztőt, úgy, hogy a gyerektartásról van papírja, a te pénzedről meg nincs. Te hülye balfasz. Márk meg nem véletlenül mondta, hogy nem szeret bíróságra járni. Ha elkezded visszakövetelni tőle a pénzt, először csak kinevet, másodszor megfenyeget, harmadszor pedig lerúgja a fogaidat a torkodon. Megint csak hülye balfasz vagy. Vagy szerinted mégis hogy hívják azt, aki 9000 Eurót ad úgy kölcsön, hogy NINCS RÓLA SZERZŐDÉS? Se a nyáladzó Törpével, se Hajdúval, se Márkkal NEM ÍRTATOK PAPÍRT! Úgy, hogy egyébként ügyvéd az anyád, te fogyatékos balfasz! Legalább annyi eszed lett volna, hogy tanácsot kérsz tőle, és nem csak azon jár az eszed, hogy hogyan tudnál munka nélkül pénzt szerezni.
Jul 19, 2019 19:06:23

Szerző: tyodika Jul 19, 2019 19:21:15 Válasz
(7)
töppedt buzigolyók
Endre, akkor vagy igazi balek, ha nem szakítod meg a kapcsolatot végérvényesen a devizással és Márkékkal. Mire vársz még? Egy kurva fillért vissza nem fognak fizetni soha. Ha valaki a saját gyerekének se fizet gyerektartást, akkor majd pont neked fog havi törlesztőt, úgy, hogy a gyerektartásról van papírja, a te pénzedről meg nincs. Te hülye balfasz. Márk meg nem véletlenül mondta, hogy nem szeret bíróságra járni. Ha elkezded visszakövetelni tőle a pénzt, először csak kinevet, másodszor megfenyeget, harmadszor pedig lerúgja a fogaidat a torkodon. Megint csak hülye balfasz vagy. Vagy szerinted mégis hogy hívják azt, aki 9000 Eurót ad úgy kölcsön, hogy NINCS RÓLA SZERZŐDÉS? Se a nyáladzó Törpével, se Hajdúval, se Márkkal NEM ÍRTATOK PAPÍRT! Úgy, hogy egyébként ügyvéd az anyád, te fogyatékos balfasz! Legalább annyi eszed lett volna, hogy tanácsot kérsz tőle, és nem csak azon jár az eszed, hogy hogyan tudnál munka nélkül pénzt szerezni.
A deficás haferral írtunk egy papírt, az internetről töltöttem le egy mintaszerződést. Majd iratok a többiekkel is, Márkkal augusztusban, amikor dubajba megyünk, extra akciós volt a jegy, így hatalmas spórolás az utazás.

Minden a legnagyobb rendben van, nem vagyok balek. Szeptembertől fizetni fognak.
Jul 19, 2019 19:21:15

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 51446x25) Jul 19, 2019 19:25:25 Válasz
(11)
Sneci, te egy menthetetlen idióta vagy. Ha anyád megtudja ezt az egész sztorit, soha többet nem fog veled szóba állni, az kurvaélet.
20 eurócentem van. :D Meg 1 kiló krumpli. | Aludni tudok hazajárni, ez van. | Púpszász, végállomás!
Jul 19, 2019 19:25:25

Szerző: Schwezoff Dávid (Snecológus-pontszám: 11432x5) Jul 19, 2019 19:35:39 Válasz
(5)
nyilvános faszkiverő
Sneci, te egy menthetetlen idióta vagy. Ha anyád megtudja ezt az egész sztorit, soha többet nem fog veled szóba állni, az kurvaélet.A trollok meg nem küldik el neki cd-re kiírva. Az kizárt.
hát azért hetyetye
Jul 19, 2019 19:35:39

Szerző: trendbeli garázdaság Jul 19, 2019 19:41:34 Válasz
(17)
Púp, te tényleg azt hiszed, hogy a deficás Hajdútól vissza fogsz kapni egy fillért is? A fickó profi élősködő, nem csak olyan kispályás kullancs, mint te vagy Lackó, hahó!

Gyakorlatilag soha életében nem dolgozott pár év alibizgetést leszámítva. Végig a feleségén élősködött, amíg együtt voltak. Évekig húzta a pert, mert még azt a pár ezer forint gyerektartást sem volt hajlandó kifizetni, amit a bíróság már egyszer megítélt a lányának. A gyerek már majdnem 18 éves volt, mire végül behajtották a patkányon a tartozást! A válás után ment a mamahotelbe, mint Farkarossz, akkor a szerencsétlen öregasszony vérét szívta. Esélyed sincs ellene. Ha be is perelnéd, évek kérdése, mire a bíróság elítélni, bőven lenne ideje kimenteni a vagyonát. Bár mivel normális szerződést nem kötöttél, garantálhatóan bukod az ügyet, és akkor még a perköltség is a nyakadba szakad. Írd le azt a pár milliót, sosem fogod visszakapni.

Ugyanez a helyzet Heteró Márkkal is. Szerződésetek nincs, a cigus nevén nincs semmi, az ingóságról majd kijelenti, hogy mind az anyjáé, hiszen az anyja lakásában van. Ráadásul ő nem egy olyan kis picsogós kripli, mint te vagy Hajdú, simán leül pár hónapot, mintsem fizessen, neki az gyakorlatilag nyaralás. Amikor pedig kijön, a sittes haverjainak gondjuk lesz rá, hogy kiegyenesítsék a púpodat, te vamzer.

A dőrppekecit pedig nem is érdemes megemlíteni. Ha te tényleg beszoptad, hogy a nyáladzó, alkoholista, láncdohányos korcsot beengedik a Várkert Bazárba, akkor hülyébb vagy, mint gondoltam. Étel közelébe nem mehet egy ilyen két lábon járó baktériumtenyészet. Ha kap is munkát, akkor is csak valami külvárosi zsírbüfében, a vevőktől elzárva hámozhatja a krumplit éhbérért.

Neked egyetlen esélyed van, recskás, ha mostantól brutális önfegyelemmel 4-5 év alatt törleszted a tartozásodat. Téged ismerve ebből bizony Púpszász lesz.
Jul 19, 2019 19:41:34

Szerző: Szép, fiatal lány Jul 19, 2019 19:58:58 Válasz
(22)
Minőségi párkapcsolatot, Szerető, gondoskodó páromat keresem, gyermekeim leendő apját Berlin, Germany környékén.
Profil:

Az egyik legfontosabb számomra, ami megfog először a pasiban az egy markáns arc.
Kifejezetten kedvelem az asszimetrikus, csúcsosodó-burjánzó fejtipust. Egy erős-maszkulin áll, ajkak és fogsor mint egy EKG vonal, valamilyen irányba elferdülő
és lehetőleg szemmel láthatóan a múltban betört kajsza orr, mélyen ülő szemek, kiugró szemöldökcsont, ezek mindig felkeltik az érdeklődésemet.


Szeretem, ha egy férfin látszik a kor!
Őszülő lenőtt haj a megmaradt kopasz foltok körül, meghajlott hát, enyhe bordapúp, arcbőrt felmaró betegségek és húsbavágó műtétek nyomai, az elmúlt 40 év kínja idő által egy markáns arcra vésve.
Kezeletlen betegségek nyomai, kóros alultápláltság és vitaminmegvonás, visszafejlődött vagy nem létező izomzat, elkorcsosult végtagok, kunkori csökevényes farokcsont, enyhe mozgáskorlátozottság, testi aszzimetria, csoszogás, különféle testi elváltozások-bőrlebernyeg, ezek mind az álompasi jellemzői számomra.

Szeretem azt, ha egy férfi ad magára, de nem esik túlzásba mint a mai fiatalok. Néhány rothadó fogcsonk kifejezette előnyt jelent, azzal a feltétellel, hogy azért
pár olyan foga is van, ami csak súlyosan szúvas, de még tud csócsálni vele, ha felvagdossák neki az 50000 forintos halat a szájba.
Én a divatban is régimódi vagyok, egy gatya egy ing egy bézbózsapi és máris férfi a férfi, nem szeretném ha nálam több időt töltene öltözködéssel.
A férfiak és a hölgyek illata egészen más. Nekem a temetői szájszag és a dögkútra hajazó kipárolgások mind a machoság jelei, akárcsak a hajléktalanszálló szagú ruházat.

Nőiességemben, jövőképemben és leendő gyermekeinkkel (minimum 23 éves korukig) fenntartott családi kapcsolatunkban egyáltalán nem tesz kárt, ha eljövendő párom anyagilag nem stabil.
Leginkább olyan migránsokat keresek, akik németül MAXIMUM két A4-es oldalnyit habognak de mindemellett megengedhetik maguknak a 3 hitelkártyát és többfajta áruhitelt,
amik felvételével kezelhetetlen hitelspirálba navigálják magukat és már kapcsolatunk elején többmilliós adósságot vonszolnak a hátukon, amit naivitásuk és mentális állapotuk miatt fel sem fognak.

Szeretem ha egy pasi tapasztalt a párkapcsolatban!
Minimálisan egy Péküjjünki videója legyen azárt a tubeon, ezzel bizonyitja, hogy kitaró a kapcsolatokban, de ne legyen exbarátnő a képben.
Kifejezetten pozitívan értékelem azt, amennyiben az uriember még életében nem fizetett szexért, de az utóbbi évtizedben legalább kétszer járt nemfizetős pinanyaláson, vagy nem szexuális faszkiverésen masszázs jelleggel.
Óriási előny, ha az illető keleteurópai kurvák pináját nyalta ki nyilvános swingerklubban, ahol előtte már többszázan tették ezt meg, illetve valószinűsíthető, hogy rengeteg férfi baszta meg azt a pinát amit kinyalt.
Egy igazi nemzetközi pasi!
Számomra az, hogy van valami lappangó nemi betegséged, az nem a te szégyened, hanem a te lázadásod, amiben mindenképpen osztozni szeretnék!!!
Azt sem bánom, ha biszexuális vagy, vagy az idősebb emberekkel mersz csak szexelni, megértem, hogy emberi roncs kinézeted és a mindenféle lógó bőröket a testeden azzal kompenzálod, hogy öregkorú emberekkel próbálod megélni azt, amire a vérnyomás és szamárfasz
problémáid miatt a múltban is csak legritkábban voltál képes.

Németcsibe jeligére várom válaszod!
Jul 19, 2019 19:58:58

Szerző: trendbeli garázdaság Jul 19, 2019 20:08:28 Válasz
(16)
La Haine

Törpapa nagyon szépen elvolt a Logodi utcai (Hajdú???) albérletében, borozgatott, főzőcskézett és amikor elvesztette ezt a helyet, Sodi nagyon megsajnálta.


Nem, dehogy Hajdú! A vérprofi élősködőn nem tudott volna élősködni a dőrppe. Egy szerencsétlen doktornő lakása volt, amit azért adott ki a perverz, alkoholista degeneráltnak, mert megsajnálta. Ennek persze az lett a vége, hogy a parazita nagyon hamar abbahagyta a fizetést, majd Hermén tanácsára birtokvédelmet kért, így a magyar bíróságok inkompetenciája miatt csak két évvel később tudta a tulajdonos kibaszni a lakásból. Addig természetesen masszív közüzemi tartozást halmozott fel, és teljesen lelakta az ingatlant, nem beszélve az elmaradt két és fél évi bérleti díjjal.

Ezen a helyen készült a Vámpír Kriszta című kép is, innen jelentkezett be többször Sodi, először a Látogatás egy művész hazafinál vagy valami ilyesmi című tolvajmosdató videójával. De itt forgott a legendás tacsimacsis videó is, amin a púpos fos részegen abuzálja a szerencsétlen kiskutyákat. A trollok egy része úgy gondolja, hogy később az állatokat a dőrppe megfőzte, amit alátámaszthat, hogy soha többet nem hallottunk róluk.
Jul 19, 2019 20:08:28

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 19778x9) Jul 19, 2019 20:21:03 Válasz
(13)
Kisborosnak azért abban az egyben igaza van, hogy van itt pár erősen jó tollú, mondhatni újságírószerű troll :D Ezen az ismerkedős szövegen három perce röhögök megállíthatatlanul. Megemelem a kipámat.
Jul 19, 2019 20:21:03

Szerző: La Haine (Snecológus-pontszám: 4806x2) Jul 19, 2019 20:22:13 Válasz
(3)
trendbeli garázdaság
Nem, dehogy Hajdú! ...
A trollok egy része úgy gondolja, hogy később az állatokat a dőrppe megfőzte, amit alátámaszthat, hogy soha többet nem hallottunk róluk.


NSZKSZ! Mindig van mit tanulni a tapasztalt trolloktól!
Ismertem, csak rabbival.
Jul 19, 2019 20:22:13

Szerző: La Haine (Snecológus-pontszám: 4806x2) Jul 19, 2019 20:51:40 Válasz
(9)
Ismertem, csak rabbival.
Jul 19, 2019 20:51:40

Szerző: Budai-úrifiú Jul 19, 2019 21:02:36 Válasz
(7)
Ha összeomlik a bejlinyi tündéjmeseojszág amit a jótevői felépítettek neki, akkor végre fog írni a fórumra? Vagy a titkos jótevő dob neki még egy mentőövet?
Jul 19, 2019 21:02:36

Szerző: trendbeli garázdaság Jul 19, 2019 21:18:42 Válasz
(13)
Budai-úrifiú
Ha összeomlik a bejlinyi tündéjmeseojszág amit a jótevői felépítettek neki, akkor végre fog írni a fórumra? Vagy a titkos jótevő dob neki még egy mentőövet?


Apropó mentőöv! Recsi, mikor töltöd végre fel a mentőmellényes videót? Tudod, amikor Holler Mártáékkal hajókáztál még fénykorodban!
Jul 19, 2019 21:18:42

Szerző: Örebro (Snecológus-pontszám: 12184x6) Jul 19, 2019 21:29:24 Válasz
(4)
trendbeli garázdaság
Nem, dehogy Hajdú! A vérprofi élősködőn nem tudott volna élősködni a dőrppe. Egy szerencsétlen doktornő lakása volt, amit azért adott ki a perverz, alkoholista degeneráltnak, mert megsajnálta. Ennek persze az lett a vége, hogy a parazita nagyon hamar abbahagyta a fizetést, majd Hermén tanácsára birtokvédelmet kért, így a magyar bíróságok inkompetenciája miatt csak két évvel később tudta a tulajdonos kibaszni a lakásból. Addig természetesen masszív közüzemi tartozást halmozott fel, és teljesen lelakta az ingatlant, nem beszélve az elmaradt két és fél évi bérleti díjjal.

Ezen a helyen készült a Vámpír Kriszta című kép is, innen jelentkezett be többször Sodi, először a Látogatás egy művész hazafinál vagy valami ilyesmi című tolvajmosdató videójával. De itt forgott a legendás tacsimacsis videó is, amin a púpos fos részegen abuzálja a szerencsétlen kiskutyákat. A trollok egy része úgy gondolja, hogy később az állatokat a dőrppe megfőzte, amit alátámaszthat, hogy soha többet nem hallottunk róluk.


csak kerdezem, olyankor mi van, ha valaki odamegy pofånbassza a nemfizetöt, cuccait kiszorja es lecsereli a zarat. megbuntetik gondolom, de mi törtenik, vissza kell engednie a nemfizetöt?
Jul 19, 2019 21:29:24

Szerző: trendbeli garázdaság Jul 19, 2019 22:16:06 Válasz
(6)
Örebro
csak kerdezem, olyankor mi van, ha valaki odamegy pofånbassza a nemfizetöt, cuccait kiszorja es lecsereli a zarat. megbuntetik gondolom, de mi törtenik, vissza kell engednie a nemfizetöt?


Miután már a nem fizető bérlő kérte a birtokvédelmet, nem igazán tehet semmit. Sajnos Orbánisztánban az egyetlen megoldás, ha amikor látod, hogy nem juttok dűlőre, akkor odamész két megtermett legénnyel, és kibasszátok a parazitát. Egy fokkal civilizáltabb megoldás, hogy ha amíg nincs otthon, feltöreted a saját lakásodat, kihajítod az élősködő cuccait az utcára, és zárat cseréltetsz. Birtokon kívülről nem tud birtokvédelmet kérni. A tőrpére meg rá kellett volna gyújtani a lakást, annál több kár úgysem keletkezhet benne, mint amennyit ő okozott az undorító életmódjával.
Jul 19, 2019 22:16:06

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 21527x10) Jul 19, 2019 22:17:57 Válasz
(4)
Örebro
csak kerdezem, olyankor mi van, ha valaki odamegy pofånbassza a nemfizetöt, cuccait kiszorja es lecsereli a zarat. megbuntetik gondolom, de mi törtenik, vissza kell engednie a nemfizetöt?
a bejlini ütyféd úr profi ilyen ügyekben. ő okította ki a dörppét is.
Szart érek azzal, hogy ez Németország. Zárva vannak a szaunák. by gyagyás
Jul 19, 2019 22:17:57

Szerző: Márk Jul 19, 2019 22:19:07 Válasz
(15)
Sodi, ne hallgass senkire. Ahogy megbeszéltük: minden hónap elején a fizetésed 30%-át lekötöd. És mivel te nem tudnál neki ellenállni, utald az én számlámra. Nálam biztonságban lesz. Egy bankot kirabolhatnak, de engem ki rabolna ki? A pénzből minden hónapban SP500-at veszek, vagy ETF-et, ezt még meg kell gondolnom, miután elvégzem a pénzügyi tanfolyamot, erre az első 6 havi befizetésed kelleni fog.
Jul 19, 2019 22:19:07

Szerző: Tyodika (nyem balek) Jul 19, 2019 22:22:57 Válasz
(9)
Engem meggyőztél.
Jul 19, 2019 22:22:57

Szerző: Leon, a hitelügyintéző Jul 19, 2019 22:58:38 Válasz
(6)
Péntek van, hol a flokk?
Jul 19, 2019 22:58:38

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 19778x9) Jul 19, 2019 23:37:56 Válasz
(1)
Örebro
csak kerdezem, olyankor mi van, ha valaki odamegy pofånbassza a nemfizetöt, cuccait kiszorja es lecsereli a zarat. megbuntetik gondolom, de mi törtenik, vissza kell engednie a nemfizetöt?


Elvileg akkor már birtokon kívül van. Szerintem semmiképp nem kell visszaengedni. Eléggé el van baszva a magyar jogban az, hogy a tulajdonossal szemben a birtokban lévőt védi. Biztos volt valami oka anno, hogy így alakult, de sokan csúnyán visszaélnek vele.
Jul 19, 2019 23:37:56

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 19778x9) Jul 19, 2019 23:45:38 Válasz
(4)
Röhögni fogsz. Amikor (mondjuk távollétében) kiteszed a nem fizető bérlőt, konkrétan magánlaksértést követsz el azzal, hogy behatolsz a SAJÁT lakásodba, merthogy ugye ő a birtokos, te csak a tulajdonos vagy, aki átengedte a birtokjogot pénzért cserébe. Bérbe adni csak közjegyző előtti szerződéssel, amiben van kilakoltatási záradék, plusz készfizető kezességvállalás! Minden más esetben jó hosszú jogi procedúra elé nézel, ha legálisan akarod kilakoltatni a retardokat.
Jul 19, 2019 23:45:38

Szerző: Kémlégy (Snecológus-pontszám: 4638x2) Jul 20, 2019 00:19:49 Válasz
(9)
Budai-úrifiú
Ha összeomlik a bejlinyi tündéjmeseojszág amit a jótevői felépítettek neki, akkor végre fog írni a fórumra? Vagy a titkos jótevő dob neki még egy mentőövet?


Tuti a miskolci cigányok tiltották le a fórumról.
A szekták is ezt csinálják, akit le akarnak rántani, azt elszigetelik mindenkitől, aki tanácsot adhatna neki.
Jul 20, 2019 00:19:49

Szerző: Kémlégy (Snecológus-pontszám: 4638x2) Jul 20, 2019 00:24:58 Válasz
(10)
töppedt buzigolyók
Úgy, hogy egyébként ügyvéd az anyád, te fogyatékos balfasz! Legalább annyi eszed lett volna, hogy tanácsot kérsz tőle, és nem csak azon jár az eszed, hogy hogyan tudnál munka nélkül pénzt szerezni.


Szerintem fosott elmondani az anyjának, mert akkor megint felmerült volna, hogy gyámság alá helyeztetik a gyagyást. Amúgy óriási veszteség, hogy a szülei nem engedték jogi pályára, parádés pereken szórakoznánk most. A jéghideg jogász minden kliensét nagyobb szarba manőverezné, mint amiben eredetileg voltak.
Jul 20, 2019 00:24:58

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 21527x10) Jul 20, 2019 00:58:57 Válasz
(2)
Kémlégy
Szerintem fosott elmondani az anyjának, mert akkor megint felmerült volna, hogy gyámság alá helyeztetik a gyagyást. Amúgy óriási veszteség, hogy a szülei nem engedték jogi pályára, parádés pereken szórakoznánk most. A jéghideg jogász minden kliensét nagyobb szarba manőverezné, mint amiben eredetileg voltak.

gyagyás, mint ütyvéd, egy oximoron. xd
Szart érek azzal, hogy ez Németország. Zárva vannak a szaunák. by gyagyás
Jul 20, 2019 00:58:57

Szerző: Re Zoli Jul 20, 2019 01:44:44 Válasz
(4)
Remelem Trump ki tudja szabaditani az A$AP Rocky-t.
Jul 20, 2019 01:44:44

Szerző: bronigazi Jul 20, 2019 02:21:43 Válasz
(2)
kepek.444.hu/2019/07/19/greta-thunberg-berlinben-sosem-fogom-feladni-sosem-fogjuk-abbahagyni?_ga=2.235641729.183921516.1559899300-388745569.1507307439

hülye down kóros rondaság!!!!igyunk a ousztulásra, bezárt a kocsma!!!!!!!!!!!hejjj csernobil!!!!!!!!!
bronigazi
Jul 20, 2019 02:21:43

Szerző: bronigazi Jul 20, 2019 02:44:40 Válasz
(3)
2 nap alatt mennyi szaros dolgot írhattam vna!!!!!!!!

barbi??????????
bronigazi
Jul 20, 2019 02:44:40

Szerző: bronigazi Jul 20, 2019 03:09:09 Válasz
(1)
youtu.be/RZPyT3IfmY4


ez a zene, vegán hipszterek!!!!!!!!!!!!
bronigazi
Jul 20, 2019 03:09:09

Szerző: bronigazi Jul 20, 2019 03:09:09 Válasz
(1)
youtu.be/RZPyT3IfmY4


ez a zene, vegán hipszterek!!!!!!!!!!!!
bronigazi
Jul 20, 2019 03:09:09

Szerző: bronigazi Jul 20, 2019 03:11:07 Válasz
(2)
A térdén pina
Az arcodba rúgok
Tedd, mit mondok
Vagy elcsúsztatom az arcodat
Te értéktelen kétoldalú pina
Az orrával a levegőben
Megszakítom a kurva orrát
És szar az egész

Ülj le az arcomon, nyúzzam le
Légy a kurva kurva
Amikor megtettem, fogok szájjal fogni
Légy a kurva kurva

Ülj az arcomon, pocsolya, elmenek
Amikor kész vagyok, megvilágítok egy cigarettát
és húgy a szájában
És én rúglak, te kurva
Csak egy darab értéktelen szar
Semmi nekem
Csak menj le és szopd

Szívja be, szopja
Légy a kurva kurva
Vedd le, menj le és
Légy a kurva kurva
Légy a kurva kurva
Légy a kurva kurva

Légy a kurva kurva
Légy a kurva kurva
Kategória
Zene
Zene a videóban
 
Visszajelzés
bronigazi
Jul 20, 2019 03:11:07

Szerző: bronigazi Jul 20, 2019 03:14:29 Válasz
(2)
Re Zoli
Remelem Trump ki tudja szabaditani az A$AP Rocky-t.


inkább epsteint szabadiccsa ki!!!!!!!!!!!!!
bronigazi
Jul 20, 2019 03:14:29

Szerző: bronigazi Jul 20, 2019 03:39:55 Válasz
(3)
atomot rijádra!!!!!!!!atomot isztambulra!!!!!!!!!hejjjj israel, hejj kurdisztán!!!!!!!!!
bronigazi
Jul 20, 2019 03:39:55

Szerző: Nyakas Kálvinista Jul 20, 2019 03:40:16 Válasz
(1)
Egész este a Heller Ágnes nekrológot várom Broni proftól, nem lesz valami?
Jul 20, 2019 03:40:16

Szerző: Heller Agi Jul 20, 2019 04:03:40 Válasz
(10)
Szuz picsamat broninak ajandekozom.
Jul 20, 2019 04:03:40

Szerző: bronigazi Jul 20, 2019 04:05:17 Válasz
(2)
Heller Agi
Szuz picsamat broninak ajandekozom.
anyád.komcsi picsa.
bronigazi
Jul 20, 2019 04:05:17

Szerző: Re Zoli Jul 20, 2019 04:06:31 Válasz
(4)
Valakinek meg van a Sodi apja altal fejlesztett szovegszerkeszto? Kivancsi vagyok ra. Biztos jobb mint az emacs.
Jul 20, 2019 04:06:31

Szerző: bronigazi Jul 20, 2019 04:06:41 Válasz
(4)
Nyakas Kálvinista
Egész este a Heller Ágnes nekrológot várom Broni proftól, nem lesz valami?


kálvinista??!!!!!!!!!!!!!vasárnap jelenkezel égetésre, eretnek!!!!!!!!!

óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

hejj medici mária!!!!!!!!!
bronigazi
Jul 20, 2019 04:06:41

Szerző: bronigazi Jul 20, 2019 04:09:40 Válasz
(3)
na, szundítok egyett, holnap szombat!!!!!!!!!olyanokat fingok.........

barbi?????????
bronigazi
Jul 20, 2019 04:09:40

Szerző: púp-orr-sérv-fogász (Snecológus-pontszám: 7624x3) Jul 20, 2019 06:00:42 Válasz
(13)
La Haine
Némi előzetes az erdélyi epizódból, a ganaj részeg román Darth Vader elhagyta a kütyüjét...

Akire bármikor azt gondolnád, hogy egy helyi román alkoholista.

Pontosítás:
Erdélyben a két cigó autoval elment étterembe, de a részeg sodit a szállásnál hagyták. Aztán a "find my phone" funkcióval akarta lekövetni az autojukban hagyott tabletjét, hogy gyalog utánuk menjen. A flokk címe: "Egyedül Erdélyben." Pedig a két cigó útját is ő fizette.
|__o__|
Jul 20, 2019 06:00:42

Szerző: Schwezoff Dávid (Snecológus-pontszám: 11432x5) Jul 20, 2019 06:02:31 Válasz
(3)
RIP Heller, de mi egy másik migráncs ronda zsidó fürcsibe fulladásának örülnénk igazán.
hát azért hetyetye
Jul 20, 2019 06:02:31

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Jul 20, 2019 07:49:08 Válasz
(7)
La Haine
- Pénteken jön a londoni epizód folytatása.

Ez is elsodikázódott. Ki hitte volna.
Jul 20, 2019 07:49:08

Szerző: Boroslacigazi Jul 20, 2019 07:51:40 Válasz
(9)
Csorog a nyalam mikor latom hogy sodinak mennyi kutyuje van. Sajnos en ezeket nem engedhetem Meg magamnik mivel a jabil nem fizet sokat.
Jul 20, 2019 07:51:40

Szerző: GoPro official Jul 20, 2019 08:21:27 Válasz
(4)
Tisztelt KEF,

A GoPro nem tudja szponzorálni az ön videoit, mert a túl hosszú eszközlistában kevésbé feltűnő a GoPro. Valamint több extrém sport- és akció felvételre lenne szükség, hogy az akciókamera jelleg ki legyen hangsúlyozva. Továbbá, csak nagyobb nézettség elérése után tárgyalunk együttműködésről.
Inkább Danny Macaskill-el szerződünk.

Jul 20, 2019 08:21:27

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 21527x10) Jul 20, 2019 08:32:42 Válasz
(6)
GoPro official
Tisztelt KEF,

A GoPro nem tudja szponzorálni az ön videoit, mert a túl hosszú eszközlistában kevésbé feltűnő a GoPro. Valamint több extrém sport- és akció felvételre lenne szükség, hogy az akciókamera jelleg ki legyen hangsúlyozva. Továbbá, csak nagyobb nézettség elérése után tárgyalunk együttműködésről.
Inkább Danny Macaskill-el szerződünk.

egyelőre egy szponzor van a láthatáron, egy magán pszichiátriai intézet. vele akarják felhívni a figyelmet az elmaradt kezelés következményeire és korai kezelés megkezdésének fontosságára.
Szart érek azzal, hogy ez Németország. Zárva vannak a szaunák. by gyagyás
Jul 20, 2019 08:32:42

Szerző: bronigazi Jul 20, 2019 09:28:34 Válasz
(2)
hejj szabbath
bronigazi
Jul 20, 2019 09:28:34

Szerző: Szent Inkvizíció Jul 20, 2019 09:41:40 Válasz
(0)
bronigazi
hejj szabbath

Nana!
Jul 20, 2019 09:41:40

Szerző: Vidasz pika Jul 20, 2019 09:42:34 Válasz
(1)
Raviolli következő 5 évben sodi nak hogy tartós befektetési vissza kapjs
Jul 20, 2019 09:42:34

68 látogató online.SoDI Offline

Lurkolj még 361 percet, és kommentelhetsz.
-Iron Gnome™